Ziyech gooit olie op het vuur met boodschap aan bondscoach op Instagram

Vrijdag, 3 september 2021 om 10:47Jeroen van Poppel • Laatste update: 10:51

Hakim Ziyech is niet gediend van de harde woorden die Vahid Halilhodzic woensdag over hem sprak. De aanvallende middenvelder van Chelsea slaat op Instagram terug naar de bondscoach van Marokko, die volgens Ziyech niet de waarheid over hem spreekt.

"De volgende keer dat je praat, spreek dan de waarheid!", schreef Ziyech donderdag op zijn Instagram Stories, gevolgd met een clownemoji. Het is een duidelijke boodschap aan de bondscoach van Marokko, die Ziyech een gebrek aan inzet verwijt. "Ziyech toonde geen discipline tijdens de laatste twee wedstrijden", zei Halilhodzic, die eind augustus al bekend had gemaakt dat de aanvallende middenvelder niet tot de Marokkaanse selectie behoort.

"Hij zag er niet uit als een speler die met het nationale team strijdt voor WK-kwalificatie", aldus Halilhodzic. "Voor het eerst in mijn carrière zag ik een speler bij de nationale ploeg die niet wil trainen en doet alsof hij geblesseerd is. Hoewel tests hebben uitgewezen dat hij kan spelen. Ik zal dit gedrag niet tolereren zolang ik bondscoach ben van Marokko."

Ziyech liet overigens eind augustus al zijn ongenoegen blijken door na het bekendmaken van de Marokkaanse selectie een post op Instagram Stories te plaatsen met alleen een huilende lachemoji. Ziyech is niet de enige die in onmin leeft met Halilovic. Ook zijn voormalig Ajax-ploeggenoot Noussair Mazraoui kan het niet vinden met de bondscoach en ontbreekt ook deze maand bij de selectie van de Noord-Afrikanen.Gerelateerd

Meer sportnieuws

99 reacties (laatste reactie door sander79)

Ziyech een man van 28 jaar.. Voetballers zijn over het algemeen niet al te snugger he?

2 september 2021 om 18:10

De argumenten van deze trainer zijn ook niet echt veel beter. Het is ook gewoon dom om Ziyech zo in de media aan te vallen.

2 september 2021 om 18:17

Van beiden is het in en buiten triest. De hele wereld laten meegenieten van een vete tussen twee volwassen kerels en dan ook nog via social media. Wat een een prachtige tijd leven we in.

2 september 2021 om 18:27

De bondscoach wordt op een persconferentie gevraagd naar de afwezigheid van Ziyech en geeft daar antwoord op. Dat is wel iets anders dan cryptische berichten op sociale media plaatsen.

2 september 2021 om 19:10

Ja dat is wel wat anders, maar dan moet het wel waar zijn. En daar zijn de heren het niet over eens. Als Ziyech oprecht meent dat hij het gelijk aan zijn zijde heeft, dan heeft hij niet veel mogelijkheden om zich publiek te verdedigen.

2 september 2021 om 20:11

Wat verwacht je van Ziyech nadat de coach hem via media zwart probeert te maken? Je kunt het daarna aan tafel uitpraten, maar dan moet je het nog steeds publiekelijk recht zetten om zijn naam te zuiveren.

2 september 2021 om 20:21

Vernon, hoewel ik het gezegde "spreken is zilver, zwijgen is goud" in dit soort situaties prefereer, begrijp ik ook heel goed dat Ziyech dit recht wil zetten. En dan is dit een methode.

3 september 2021 om 07:12

Het is een fantastische keuze geweest om voor Marokko te kiezen. In die paar jaar alweer het zoveelste punt van discussie. Dan vallen die negeer-gebeurtenissen van Blind en van Basten eigenlijk wel mee. Hier wordt toch echt Ziyech’s instelling ten grabbel gegooid.
Zelfde geld voor Mazzroui. Zonde dat deze twee toppers zo voor joker worden gezet.

3 september 2021 om 08:18

Laten we op de rechtsbuiten positie nu net erg dun bezaaid zijn. Evenals onze nummer 10 positie

3 september 2021 om 10:00

Ziyech heeft bij Heerenveen, Twente en Ajax onenigheid gehad met trainer en/of supporters. Daarnaast is hij door 2 bondscoaches van Marokko om disciplinaire redenen buiten de selectie gelaten. Dus dan kunnen we wel stellen dat de kans aanwezig is dat het ook bij Nederland mis zou gaan.

3 september 2021 om 11:44

@marocberkane,

Met welke trainer heeft hij het aan de stok gehad bij Ajax?
En met het publiek heeft hij geen onenigheid gehad. Hij werd op het begin uitgefloten omdat hij niet goed genoeg presteerde, maar zeer knap hoe hij zich terugvocht en hoe hij juist zorgde dat het publiek de mond gesnoerd werd.
Daarna werd hij op handen gedragen.

3 september 2021 om 12:34

Haha hij is zelfs fysiek belaagd door supporters bij de spelersbus.

3 september 2021 om 12:42

Dan moet je terug in de tijd of buiten de tijd gaan leven jo want je kan klagen wat je wil maar daar gaat de wereld heen maar je hoef niet mee te doen

3 september 2021 om 14:26

Een ‘Marokkaan’ die een andere Marokkaan te kijk zet. Weet je zeker dat je geen Henk of Piet heet? Minderwaardigheidscomplex dit.

3 september 2021 om 14:31

Depay scheldt agenten uit, gaat met diersoorten op de foto die uit dwang geboren zijn en kleed zich extraordinair. Toch is hij een van de betere spelers van Nederland. Waarom zou het bij Ziyech niet lukken dan? Marocberkane, kruip uit je grot en geef je echte identiteit weer, doe niet alsof je een Marokkaan bent, want dat ben je niet. Ik ken geen 1 Marokkaan die Ziyech zo de grond in boort. En verder, wat verwacht je van een bondscoach die geen Engels, Nederlands of Arabisch spreekt? Hoe moet een speler als Ziyech met hem communiceren dan? In het Bosnisch? Gaat een speler 100% geven voor een coach die hij niet begrijpt? Ziyech heeft een persoonlijkheid, net zoals Ronaldo dat heeft.

3 september 2021 om 14:54

Hahah dat je Marokkaan bent, betekent niet dat je automatisch elke Marokkaan in elke situatie moet verdedigen. In deze situatie ben ik er niet van overtuigd dat Ziyech het gelijk aan zijn zijde heeft, omdat hij vaker heeft aangetoond niet heel makkelijk in de omgang te zijn. En wat zijn afkomst dan is, is voor mij verder niet relevant. De andere spelers van het nationale elftal (behalve Mazraoui) lijken vooralsnog prima met de bondscoach te kunnen communiceren. Momenteel heeft hij 15 interlands gespeeld en maar 1x verloren, dus in dat opzicht gaat het ook goed.

3 september 2021 om 14:58

Daarnaast was ik ook een beetje klaar met de vedetteneigingen van Ziyech bij het nationale elftal, vooral na de Africa Cup waar hij bijna hoogstpersoonlijk voor de uitschakeling heeft gezorgd. Dan speel ik liever met spelers die trots zijn om voor Marokko te spelen en 100% geven, ook al zijn die dan kwalitatief misschien iets minder.

3 september 2021 om 15:41

Jij hebt zo te zien geen verstand van zaken. 80% van de internationals spreken goed Frans. Vrij logisch dat zij het goed kunnen vinden met Franstalige bondscoaches. Wordt eens tijd dat daar verandering in komt. Je zit Ziyech constant af te zeiken, maar zonder hem hadden wij geen wk gespeeld in 2018. Hij is gewoon de beste speler van Marokko, hoe je het wendt of keert.

2 september 2021 om 18:11

Naja die trainer is ook niet 12, mocht het inderdaad niet kloppen wat hij zegt dan is daar ook wel wat over te zeggen🤷‍♂️

3 september 2021 om 11:19

En dan reageer je als 28 jarige man met een emoji op Instagram. Ziyech is bij velen tot een soort heilige verklaard die niks fout kan doen omdat hij het bij Ajax uitstekend heeft gedaan. Ik heb het idee dat veel mensen het op1 of andere manier niet van elkaar kunnen onderscheiden dat ook een topvoetballer die geliefd is in Nederland slecht gedrag kan vertonen. Ziyech zal best een prima gast zijn maar je kunt de problemen die er zijn niet blijven afschuiven op zijn trainers, dit is namelijk niet de enige trainer die een probleem met hem heeft gehad.

2 september 2021 om 19:43

Dus als jouw werkgever allemaal onzin over je verspreidt in de media moet je alles maar pikken? Waarom doen types als jij alsof voetballers robots zijn. Die hebben ook gewoon gevoelens, emoties, gedachtes etc. Dat je voetballer bent betekent niet dat je alles maar moet pikken. Mensen zeuren op alles als het over voetballers gaat lijkt het wel. Je mag geen hoed dragen, je mag geen contract afwijzen, je mag niet teveel geld vragen, je mag niet boos worden op fans, je mag leugens niet bestempelen als leugens. Geef ze even adem man.

2 september 2021 om 21:31

Dus wat ga je doen ? Het lekker uitvechten op social media! Social media... Laat dat even bezinken.

2 september 2021 om 23:03

Media of social media... wat is anno 2021 het verschil? De een is kort maar krachtig en de beeldbuis heeft de hele wereld in huis waar meer informatie herhaaldelijk ook gedeeld wordt op verschillende zenders?
En als de trainer een speler publiekelijk via media zwart maakt, waarom mag een speler zichzelf dan niet via social media verdedigen om de twijfels van de menigte iig te doen kalmeren ipv dat het nu vanuit 1 kant wordt bekeken (in een negatief aspect voor de speler in dit geval totdat Ziyech nu wat zei)

2 september 2021 om 23:44

De bondscoach slingert via de media leugens de wereld in. Ziyech kan of de Telegraaf bellen, of direct zijn volgers inlichten via zijn eigen pagina. Daarmee bereikt hij zelfs nog meer mensen. Daarbij is het waarschijnlijk vanuit een emotionele handeling geweest, en ik leg net uit dat voetballers geen robots zijn. Dus dat sluit goed op elkaar aan.

3 september 2021 om 08:58

Social media de grootste boosdoener van alles een echte plaag

3 september 2021 om 10:49

Hij had in plaats van social media natuurlijk ook gewoon een interview kunnen doen met iemand van de Marokaanse pers, om zijn kant van het verhaal naar buiten te brengen.

3 september 2021 om 11:24

@mokuku
Je geeft eigenlijk zelf al antwoord waarom social media helemaal niet geschikt is om op dit soort zaken te reageren, je neemt als persoon namelijk het risico dat je in je emotie overhaast, overdreven en ongenuanceerd reageert voordat je tot 10 hebt geteld.

3 september 2021 om 14:24

Maar dat kan je per situatie bekijken toch? Wat heeft Ziyech nu verkeerd gezegd? Helemaal niets. Hij eist de volledige waarheid, oh wat erg.

2 september 2021 om 20:38

Het is altijd zo makkelijk praten achter je scherm terwijl jij als nobody lekker kan gaan oordelen over iemand waarvan je de druk niet kent

2 september 2021 om 21:33

Zet het anders even op social media hoe erg je het irriteert.

2 september 2021 om 22:39

Twee volwassen mannen die elkaar via instagram of whatever verwijten gaan maken.
Fijn al je vuiler was delen met de wereld, zitten we op te wachten.

2 september 2021 om 23:11

Als je er niet op zit te wachten, schenk er dan geen aandacht aan?

2 september 2021 om 23:14

Haha dat is wel een heeeeel voorbarig antwoord. Snugger of niet, is rijker dan wij ooit kunnen zijn en gelukkig zijn wij ook niet perfect en hebben we ook vast nog heel wat niet snuggere momenten te gaan in ons leven... sjeetje, lijken ook net mensen af en toe.

2 september 2021 om 23:22

Dit is een heel politiek correct en tevens diplomatische reactie. Jij bent wel snugger en volgens mij heb jij als op de rit.. Was ik jou maar.

2 september 2021 om 23:27

Zeer zeker correct, kan me niet druk maken om dit soort dingen. Tel je zegeningen en maak je minder druk om de rest. We leven in een land met luxe problemen

3 september 2021 om 01:26

Prima dat de wereld en het voetbal zo werkt, maar ik denk toch wel dat juist zo’n puberaal storietje op de instagram gooien aantoont dat zo’n jongen geen tegenspraak duld, vermoedelijk omdat hij altijd zo lekker is gepamperd. Nee, dit ‘apenrots’ gedrag op social media is iets wat je niet moet willen of je nu perfect of niet, rijk of niet bent.

3 september 2021 om 05:43

Ieder zijn mening, de een verafschuwt social media en voor de ander is het een uitkomst. Ziyech is altijd een jongen geweest die zijn emotie liet zien, of het nou face to face was, of op het veld richting fans of tegenstanders of via (social) media.
Social media is nu éénmaal een medium waar veel publiek op zit en bereikt kan worden. Persoonlijk ben ik geen fan van social media en heb er ik er helemaal niks mee, maar mocht het mijzelf overkomen en er wordt met modder gegooit naar mij publiekelijk op tv en je wilt het e.e.a. ontkrachten om het publiek te laten weten dat het maar 1 kant van het verhaal is, dan is dit tegenwoordig een medium waar je snel, kort & krachtig duidelijk kan zijn.
En dat 'apentrots' gedrag geldt eveneens voor de trainer, stel je voor dat Louis in de media via tv een NL'se speler zwart maakt, dan hebben wij namelijk als gewoonte dat we het in éérste instantie gelijk voor waarheid aannemen omdat we maar 1 kant van het verhaal horen en automatisch mensen in hokjes plaatsen. Dan kan een speler hetzelfde doen als Ziyech om het snel te ontkrachten via zijn eigen communicatie platform.

3 september 2021 om 01:20

Het is te meer dat er bij een gedeelte onder de voetballers onhandelbaar- en macho gedrag wordt getolereerd om wille van prestaties, waar in de alledaagsheid zulk gedrag wordt bestraft. Zo’n jongen wordt ‘publiekelijk’ ‘belachelijk’ gemaakt en dat kan hij niet laten gebeuren, en gooit er iets puberaals op terwijl waarschijnlijk een gezellige groep ja knikkers zit te gniffelen.

Het gaat allemaal lekker volwassen daar. Bel elkaar op zou ik zeggen.

2 september 2021 om 18:18

Je slaat de spijker op z'n kop. Een vete uitvechten via de media is wel heel amateuristisch. Hier moet de persvoorlichter van Marokko toch even ingrijpen lijkt mij...

2 september 2021 om 18:55

Persvoorlichter aan bondscoach: Wat is jouw probleem?!
Persvoorlichter aan Ziyech: Wat is jouw probleem?!

2 september 2021 om 22:59

Bondscoach had het binneskamers moeten houden. Hij wilde het via de media doen. Ziyech kan bellen wat hij wil, wie weet heeft hij dat ook gedaan, maar hij is dan al publiek beschadigd. Best begrijpelijk om je dan publiek te willen verdedigen. Vind ook dat Ziyech niet heel veel zegt.

2 september 2021 om 23:36

Nee eens dat het de eerste fout van de bondscoach is. Maar Ziyech kan alsnog bellen. En dat die nu niet veel zegt is juist wat het kinderachtig maakt. Als je het precies uitlegt in een keurige video zou niemand er over vallen. Niet dat Ziyech dat verplicht is, maar dit bevordert niks en is gewoon een beetje kinderachtig.

Ja welke waarheid? Ziyech zijn waarheid? De bondscoach zijn waarheid? Of de echte waarheid, als die er überhaupt is? Ziyech zijn reactie straalt in ieder geval een hoog middelbare school gehalte uit.

3 september 2021 om 11:47

@duckatildo,

Hoe zou jij reageren dan als er iets over je gezegd word wat niet waar is.
En niet gezegd word op een feestje waar 100 personen aanwezig zijn. Maar in een interview waar je zelf niet bij bent, en waar miljoenen mensen naar kijken.

Je kunt zeggen wat je wil over Ziyech, maar eerlijk en recht voor zijn raap is ie altijd al geweest. Kan totaal niet tegen onrecht wat ik begrijp. Dus de waarheid zal vast in het midden liggen. Zeker niet wat de bondscoach heeft geschetst. Wel gevaarlijk om voor de Afrika Cup een conflict aan je broek te hebben, hij heeft er al 1 gemist.

2 september 2021 om 18:11

Je suggereert dat de bondscoach bewust z'n beste speler uit de selectie laat zodat je EN shit over je heen krijg EN gewoon een klasse minder bent.

2 september 2021 om 18:17

Die bondscoach heeft ook ruzie met Mazraoui omdat ie geen water wilde drinken tijdens een drinkpauze (wordt gesuggereerd). En ik denk dat Ziyech en Mazraoui elkaar altijd verdedigen bij de nationale ploeg. Dus het is echt niet puur Ziyech. De vorige bondscoach had tenminste nog zelfreflectie. Die gaf aan dat hij voor 99% verantwoordelijk was en dat Ziyech altijd een prof is geweest. En die tests zijn ook niet heilig. Hij wil gewoon een signaal afgeven als een soort dictator, ze spelen toch tegen hele matige landen.

2 september 2021 om 18:34

Recht voor zijn raap? Dat valt toch wel mee. Dan had hij nu moeten reageren met zijn kant van het verhaal. Maar dat doet hij ook niet. Lijken wel 2 kleuters.

2 september 2021 om 18:40

Ziyech geeft alleen aan dat het geschetste verhaal niet klopt. Hij is niet verplicht om alles uit te leggen aan de buitenwereld. En de bondscoach die deelt meer sneren uit aan Ziyech dan andersom. En hij begon daar ook al mee. Grotere kleuter dan Ziyech dus. De waarheid zal uiteindelijk wel boven komen. Ziyech is niets verschuldigd aan de buitenwacht.

2 september 2021 om 18:45

Maar ga dan niet zeggen dat hij recht voor zijn raap is. Want dat is hij dus niet.

2 september 2021 om 18:51

Hoezo? Je kunt toch ook recht voor je raap zijn zonder social media. Wat een onzin. Ziyech heeft nooit wat gezegd over zijn situatie met de vorige bondscoach. Gelukkig stak die wel zijn hand in eigen boezem en gaf ie aan dat het aan hem lag. En heeft hij een eerlijk gesprek gevoerd met Ziyech waarna alles goed kwam. Gewoon recht voor zijn raap dus. En misschien laat ie bij een interview wel wat meer los dan toen. Misschien heeft ie al gesproken met iemand van de leiding, weet jij veel.

2 september 2021 om 19:28

Als de bondscoach nu naar buiten komt met het ‘echte verhaal’ zou Ziyech vervolgens weer kunnen zeggen ‘dat is niet het echte verhaal’. Dus vertel dan als Ziyech zelf lekker het eerlijke verhaal?

2 september 2021 om 19:11

@HZ: echt recht voor z’n raap is hij hier niet. Vertel dan hoe het zit. Ik vind het reageren op socials sowieso wat zieligs hebben. Spreek het uit in de kleedkamer of in een (telefonisch) gesprek. Nu begrijp ik natuurlijk niet dat hij niet geselecteerd is, geweldige voetballer.

2 september 2021 om 19:13

Dat je eerlijk bent betekend niet dat je niet blind voor je eigen fouten kunt zijn, zoals zoveel mensen helaas. Ik kan me zijn beginperiode bij Ajax ook nog herinneren waar hij met een vervelende houding op het veld liep waarna het publiek hem uit floot. Daar was hij eerst ook niet blij mee, maar gelukkig heeft hij ingezien dat het ook deels aan zijn eigen houding lag.

2 september 2021 om 19:13

@hakimziyach

Ziyech kan ook nog gewoon gelijk hebben. Maar we zullen het nooit zeker weten, want het is allemaal subjectief. Vooral heel jammer dat die mannen dat niet onderling uitspreken, maar in het openbaar. Dat de bondscoach daarmee start vind ik vreemd, doet vermoeden dat hij de speler wil beschadigen.

3 september 2021 om 12:41

Niemand kan tegen onrecht. Om er op deze manier mee om te gaan vind ik altijd wel een beetje onvolwassen en onhandig.

Ben erg benieuwd naar de waarheid en hoe dit zal aflopen. Ziyech is een van de sterkhouders van Marokko maar aangezien hij geen vaste waarde is bij chelsea kan dit wel eens negatief aflopen voor hem. Ik hoop natuurlijk dat de waarheid zsm boven tafel komt! Dima maghreb🇲🇦

Leuk hoor, die tests, maar het lijkt me dat je als speler zelf het beste aanvoelt of het verstandig is om te spelen. Ziyech heeft een bijzonder karakter, maar ik zie hem wel als strijder. En volgens mij houd hij ook echt van het spelen voor Marokko, dus ik geloof de bondscoach in deze niet... Daarbij vind ik het vreemd dat een bondscoach dit zo aanpakt. Als iets je niet bevalt, kan je dat de eerste keer ook gewoon tegen de speler zelf zeggen en kijken hoe hij dat oppikt/wat hij ermee doet. Anders kan je op slot elke speler wel om één of andere reden buiten de selectie houden en houd je niemand meer over...

2 september 2021 om 20:41

Koos eerst voor Oranje, werd daarna niet meer geselecteerd en koos in zijn frustratie voor Marokko. Heeft nu met de tweede bondscoach een akkefietje. De bondscoach pakt het niet goed aan in deze, maar Ziyech lijkt me ook gewoon een lastige jongen.

Wat nu wel duidelijk is dat Ziyech nooit meer wordt opgeroepen tot dat Vahid weggaat

Wat ik al dacht... Ziyech toont zich daar de vedette en denkt alles te kunnen maken, zoals ook dit bericht. Een echte prof had nooit zo terug gereageerd.

2 september 2021 om 19:14

Een professionele bondscoach had dit ook nooit zo gedaan. Dus het is maar net waar je de nadruk op wil leggen.

2 september 2021 om 23:31

Met Vernon eens, ja beiden hadden het naar mijn opinie via een belletje of face to face moeten bespreken, maar als de één met vuur speelt, dan zal de ander het met vuur bestrijden... uiteindelijk niemand die er beter van wordt en het publiek wat met emoties en meningen heen en weer slingert en druk maakt om de imago van de voetballer dan wel de trainer.

haha had dit toevallig net ook gezien op zijn verhaal, bel elkaar gewoon op en los het op een volwassen manier met elkaar op, stiekem hoop ik heel erg dat Herve Renard terugkeert

Hopelijk op een zelfde scenario als onder Renard. Ruzie, Marokko presteert minder, Renard en Ziyech voeren een gesprek, Ziyech wordt weer opgeroepen en Ziyech schiet Marokko naar het WK Rusland 2018.

2 september 2021 om 18:18@lukamodric.10 is niet alleen aan ziyech te danken he, door het hele team kwam dat, ze hadden destijds nog EL Ahmadi Bousouffa en nog meer die nu zijn gestopt, en ze hadden idd Renard nog echt een goeie trainer

2 september 2021 om 18:23

Ik weet Messi. Was een aardig teampje onder Renard. Alleen met Ziyech ging het nog beter draaien.

Succesverhaal dat Marokkaanse team voor hem

Ik verwacht dat hier inmiddels wel een ontslag gaat vallen. De situatie begint een beetje onhoudbaar te worden. Ziyech die in zijn trots gekrenkt is en Halilhodzic die een extreem koppige man is. Kans dat die zich verzoenen lijkt me ondenkbaar

2 september 2021 om 20:38

Dus de bondscoach wordt ontslagen vanwege een geschil met Ziyech?? Dan zou de bond zich wel heel erg laten kennen zeg. Ik mag hopen dat het zo ver niet komt.

Ik ben een Ziyech fan maar hij kan echt een voorbeeld aan Hakimi nemen die altijd bescheiden is al speelt ie de sterren van de hemel bij PSG, Inter en Dortmund maar die jongen blijft altijd zichzelf en rustig tuurlijk is Ziyech echt een uitstekende voetballer maar hij is een beetje zoals Memphis.

Ziyech en de bondscoach kunnen beter samen om tafel gaan zitten dan beide hun verhaal via de media doen
Maar goed Ziyech is altijd eerlijk dus zie niet in dat hij nu niet de waarheid spreekt

Team Ziyech. bondscoach van mokro is een clown

Maakt het nog weer extra jammer dat Ziyech niet voor oranje heeft gekozen destijds. Je weet natuurlijk nooit hoe het was gegaan, maar hij had er goed gepast.

Zal nooit vergeten hoe hij als 22 jarige pal achter schreuder stond. Echt een man die niet achter de ellebogen is. Brengt je niet altijd veel Goeds, maar liever dit dan pleasen. Zowel Ziyech als Nous zijn bij Ajax nooit aangesproken op hun werk ethiek. Ziyech maakte juist een ongelofelijke switch. Van een sierpaard, naar een sierpaard met werkethiek.

Ik denk niet dat deze ruzie zomaar uit de lucht komt vallen en dat ze al tijdje niet met elkaar kunnen vinden. Ik denk dat ziyech beter op een andere manier kon reageren , maar begrijp de frustratie enigszins wel als de bondscoach leugens aan het vertellen is en je gewoon probeert in een slecht daglicht te zettenn door te zeggen dat hij liegt over blessures en een slechte mentaliteit.

Wat een puberaal gedrag...ben een vent en bel hem op en spreek het uit...anders gewoon er boven staan joh...

Dit wordt een van bommel-van basten'tje. Schrijf dat WK maar op je buik zo. Wel lekker recht voor z'n raap, dat is ook wat waard(?).

Zo verschrikkelijk blij dat deze jongen niet voor Nederland gekozen heeft! Misschien een hele lieve vader ( geen idee eigenlijk, interesseert me verder ook niet) of zoon, broer etc. maar ik heb sterk het idee dat ik hem niet mag. In ieder geval irriteer ik me zwaar aan zijn houding en gezichtsuitdrukkingen. Denkt volgens mij dat de wereld om hem draait maar helaas....voor hem. Wat zal hij balen nu wetende dat hij in Nederland een basisplek gehad zou hebben (moet er dus niet aan denken). Ik wens je desondanks succes jongen en hoop dat je nog op tijd wat van je carriere zal maken.

3 september 2021 om 06:13

Gelukkig dat veel mensen jou niet kennen, als jij kan oordelen vanuit social media.

3 september 2021 om 17:51

Ik oordeel niet maar geef mijn mening. Daarnaast geef ik aan dat het misschien een hele fijne gozer is voor zijn directe omgeving. Jij ergert je misschien aan mensen die hard praten in de trein of bellen bij een kassa. Nou prima, mag ik me dan ergeren aan zijn houding en expressie? Dank je. Zeker gelukkig dat veel mensen mij niet kennen, heb ik geen behoefte aan kerel. Ik wens jou, net als Ziyech dus, een fijn leven verder.

Ik denk dat Ziyech tot inkeer komt en volgende ronde voor Nederland wilt spelen. Dat kan tegenwoordig. Daarom forceert hij dit conflict.

Die Vahid Halilhodzic is natuurlijk ook gewoon een clown. Heeft als coach maar weinig mooie dingen om op terug te kijken. Wat wel altijd aan hem kleeft is dat hij na verloop van tijd overal waar hij werkte met diverse mensen in onmin begon te leven. Nu ook weer. Marokko heeft gewoon een gouden generatie met veel goede voetballers. Er kunnen prijzen gewonnen worden. Maar deze man kan het gewoon niet managen en blijft zonder prijzen.

Sukkel, die bondscoach. Hakim is gewoon de ster van je team. Dat is een enorm gemis, ongeacht wat de redenen ook zijn. Knvb, haal Hakim maar gauw terug. Wij hebben hem bij Oranje nog steeds erg hard nodig!

Ziyech doet hier gewoon alles wat hij kan doen om zichzelf te verdedigen.
Er worden uitspraken gedaan op een moment en plaats waar hij niet aanwezig is, die niet waar blijken te zijn. Er word door miljoenen mensen over gepraat en naar gekeken. Wat moet hij dan, het stilzwijgen?

Niks ervan, je mag jezelf verdedigen, ik denk dat ik een zelfde soort uitspraak had gedaan.

Je spoort als trainer toch ook niet als je Ziyech en Mazraoui beiden niet meeneemt ?!

Het is wel weer Typisch dat het gaat om Ziyech. Een geweldige voetballer maar zeker niet onomstreden in het marokkaans elftal. En wanneer je ruzie hebt met twee bondscoaches achter elkaar moet je echt jezelf in de spiegel aankijken. Persoonlijk vind ik het niet erg als hij in ieder geval niet mee gaat naar de afrika cup om te zien hoe het elftal functioneert zonder hem.

Die clown emojis en communiceren via social media is extreem laf ongeacht of de informatie waar is of niet. Dat is part of the game helaas. Beetje media training kan geen kwaad vooral als je de grote meneer bent/was in het nationale elftal. Maar we gaan het zien hoe dit afloopt. Qau cijfers gaat het in ieder geval prima. Met en/of zonder hem.

Ziyech is gewoon een goede speler. Die bondscoach moet denken aan de toekomst en het team als je alle goede spelers niet meeneemt heb je een probleem nu is het Ziyech wie is het volgende keer?

Blijft toch lastig voor Zyech om zich te blijven gedragen als een prof. Dit is niet de eerste keer en zal ook zeker niet de laatste keer zijn.

Die trainer is niet goed wijs . Hij heeft met goede spelers te maken en hij moet daar een eenheid van maken daar is hij trainer voor .

Want Ziyech spreekt de waarheid?
Zoals altijd de waarheid zal wel weer ergens in het midden liggen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Marokko

FIFA ranking: 33
397 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
M. FakhirUnknown
Y. BounouKeeper
A. ZnitiKeeper
N. AguerdVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Marokko.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Marokko.

323 fans
Middenvelder, 28 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Chelsea 2 0 0 0
2020/2021 Chelsea 23 2 3 0
2019/2020 Ajax 21 6 1 0
2018/2019 Ajax 29 16 2 0
2017/2018 Ajax 34 9 4 0
Laatste voetbalnieuws

Chelsea behoudt koppositie dankzij kunst- en vliegwerk Édouard Mendy

Chelsea heeft zaterdagavond de uitwedstrijd tegen Brentford ternauwernood naar zich toe weten te trekken. De ploeg van manager Thomas Tuchel was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij, maar men hield...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 16 oktober
Fiorentina wil in januari een poging wagen om Andrea Belotti in huis te halen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren