Haaland: ‘Virgil van Dijk kwam naar me toe en zei: ‘F*cking hell...‘’

Donderdag, 2 september 2021 om 16:01 • Laatste update: 16:13

Erling Braut Haaland dacht Virgil van Dijk tijdens het duel tussen Noorwegen en Nederland (1-1) een gebroken vinger te hebben bezorgd. De 21-jarige spits vertelde na afloop van het treffen in gesprek met TV2 dat de aanvoerder van Oranje naar hem toe en zei dat hij dacht dat hij zijn vinger had gebroken tijdens een duel tussen de twee. Bas Ticheler, perschef van Oranje, vertelde op de persconferentie dat de vinger van Van Dijk niet gebroken is, maar uit de kom schoot.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

72 reacties (laatste reactie door dasko)

Hij is wel indrukwekkend hoor, al was het niet z'n beste wedstrijd. Mooi gesproken ook.

2 september 2021 om 11:05

Vind hem meer dan indrukwekkend, het is absurd hoe deze jongen op 21 jarige leeftijd een mega matige ploeg als Noorwegen gewoon op sleeptouw neemt.
Heb je Lewandowski wel eens gezien in Polen? Lewandowski is zonder twijfel nog steeds de beste spits ter wereld maar bij Polen is hij toch vaak onzichtbaar en neemt echt soms maar Polen mee op sleeptouw.

Haaland daarin tegen is Altijd gevaarlijk maakt niet uit wie hij om zich heen heeft of wat voor ploeg. We zijn gister echt goed weggekomen dat hij op de paal schoot anders hadden we nog terecht verloren ook.

2 september 2021 om 11:45

Ik vind Haaland echt al beter. Lewa heeft een topploeg om zich heen nodig en dan doet hij het fantastisch. Haaland heeft niks nodig en is fantastisch. Die bal op de paal gisteren, echt smullen. Hij trekt het gat voor zichzelf, en met 1 aanraking krult ie de bal binnenkant paal. Die gast is echt dodelijk.

2 september 2021 om 13:02

Absurd hoe makkelijk hij wegloopt bij zijn verdediger even die meerennen 2 stappen inhouden en dan gewoon je verdediger compleet de verkeerde kant opsturen, dat is echt briljant het lijkt zo makkelijk maar is het absoluut niet. En hij flikt het gvd bij de Vrij en van Dijk, zijn echt geen misselijke verdedigers. Als het bij die 2 lukt, lukt het bij alle verdedigers.

wat betreft Lewandowski vind ik hem toch een net wat betere afmaker nog, niks weg te nemen van Haaland want die schiet ook alles erin.

2 september 2021 om 13:14

Heb je ook een Haaland dekbed net als Frank Snoeks? Haaland is inderdaad één van de beste spitsen ter wereld, maar oog in oog met de keeper mist hij gisteren twee keer en bij het doelpunt had hij over geluk ook niks te klagen. Of gaan we ook punten geven voor ballen op de paal?

2 september 2021 om 14:26

Volgens mij kan jij niet zo goed lezen en geef ik duidelijk aan dat ik Lewandowski nog steeds beter vind.

Maar nu ga ik lekker onder mijn dekbedje liggen met Haaland z'n gezicht erop. Lekker warm!

2 september 2021 om 14:37

Ik reageerde eigenlijk op de post van Vernon, maar blijkbaar werkt dat niet zo goed op deze site.

2 september 2021 om 17:08

@ vernon: Bayern is zonder discussie de sterkste ploeg in Duitsland, dat helpt wel een heel pak inderdaad. Maar het omgekeerde is ook van tel. Vorig jaar speelde Bayern zonder hem de kwartfinale in de CL tegen Psg, met hem erbij gaan ze toch door denk ik. Lewandowski heeft toch ook dat record verbroken van goals per seizoen dat al zo lang stand hield, dat wil ik Haaland nog wel eens zien doen. Waarschijnlijk gaat hij volgend jaar weg uit de Bundesliga, dus zal dat er nooit van komen.

2 september 2021 om 18:24

@patrob, kijk voor de aardigheid even naar de statistieken van Haaland, die liegen er niet om.

Als je goed kijkt heft naast Gakpo ook Timber buitenspel op. Daarnaast grijpt Timber niet in. Backs (ook Blind) graag wisselen. Van Dijk was nog niet op Topniveau, maar zelfs dan heeft hij al een redelijk niveau. De Vrij vond ik goed. Ik kies hem Boven de Ligt al een tijd.

2 september 2021 om 00:14

Denk dat er weinig mensen zijn wie de Ligt boven de Vrij verkiezen, ik kies liever voor een constante verdediger wie altijd een 7 haalt dan een verdediger wie soms een 4 haalt en soms een 8. De Vrij is gewoon de beste verdediger in de Serie A.

2 september 2021 om 00:59

Voor Oranje heeft de Ligt nog nooit een 8 gehaald.

2 september 2021 om 05:30

Soms een 4?? Omdat hij 1 grote fout maakte op het EK?
De Ligt is beresterk. Is nog maar 22 en veel medogenlozer dan De Vrij. Veel beter in duels en luchtduels.

2 september 2021 om 06:47

Mvbfan, en daarom is de Ligt ook uitgekozen tot beste verdediger in Italië ipv de vrij..oh nee.
Typisch dat de Vrij altijd zo ondergewaardeerd wordt in eigen land, gelukkig weten ze in Italië wel hoe dat moet.

2 september 2021 om 06:58

Romero is beste Italiaanse verdediger verkozen

2 september 2021 om 07:18

Ja De Vrij twee jaar geleden. En dat gebruiken zijn fans nog steeds als het op een vergelijking met De Ligt aan komt. Terwijl die toen nog maar een mannetje van 20 was….

2 september 2021 om 07:48

De Vrij deed en doet het bij zijn club vast goed. In het Nederlands elftal ben ik verre van onder de indruk. Depay is ook geweldig bij zijn club,maar bij oranje dramatisch. Het gaat er wat mij betreft hier toch echt om hoe ze in het oranje shirt presteren

2 september 2021 om 07:59

@100%Meijer van Depay laatste paar wedstrijden, helemaal gelijk. Maar de Vrij speelde heel het EK solide en zakt bijna nooit door de ondergrens. Leg uit waarom je verre van onder de indruk bent?

2 september 2021 om 08:06

Vandaar dat hij tot beste verdediger werd uitgeroepen op het WK van Brazilië. Gister speelde De Vrij een dijk van een wedstrijd. Won vrijwel elk duel met Haaland, waar De Jong dan de bal kon oppikken.

2 september 2021 om 08:22De Ligt boven de Vrij voor mij hoor. De fouten die de Ligt maakt lichten we altijd zo uit.. Niet normaal. Die jongen is gewoon enorm goed en haalt een hoger niveau dan de Vrij. Enige wat de Vrij wel zeker mee heeft, is dat hij idd nooit tot bijna nooit door de ondergrens zakt. De Ligt lijkt dit wel af en toe te doen, maar als hij in vorm is moet hij altijd de voorkeur krijgen.

Even wel voor de duidelijkheid; als hij in vorm is. Momenteel moet hij die vorm hervinden en dat pak je de Vrij. Wel een lekkere luxe hoor..

2 september 2021 om 10:09

Dat is dus niet zo.

De Ligt is een heel groot talent, maar De Vrij wordt in Nederland al jaren onderschat. Beiden zijn voetballend erg sterk, maar ook fysiek zijn het enorm sterke gasten (voor Van Dijk geldt dit overigens ook). Er zit erg weinig niveauverschil tussen De Ligt en De Vrij wat mij betreft.

2 september 2021 om 11:47

Klopt, maar we hebben vaker gezien dat spelers het dan in oranje niet brengen. Seedorf wat langer terug, bijvoorbeeld. Geweldig bij alle topclubs, matig in oranje. Ik vind De Vrij in oranje niet zo goed spelen als ik zou verwachten op basis van zijn status in Italie. De Ligt maakt af en toe een flinke fout maar valt ook in positieve zin meer op.

2 september 2021 om 12:30

@bongiorno,
pijnlijk he, dat een ex-Feyenoorder gewoon minder goed is ?!
Dat is het juist.
De Ligt pakt vaker een 8 dan een 4, waar de Vrij constant is met altijd 6/6,5.
Enige echte fouten die de Ligt heeft gemaakt:

Zijn handsbal tijdens het EK (maar ook daar maakte de Vrij een grote fout, door zijn tegenstander bij de corner niet te dekken. Hij loopt er gewoon weg van).
De andere is tijdens zijn debuut toen hij 17!!! was.

Verder is de Ligt veel medeogenlozer, veel feller en piekt extreem vaak.

2 september 2021 om 16:45

@j3ro3ntj33__ Wat een rare provocerende reactie zeg. Hoezo zou het voor een Feyenoorder pijnlijk moeten zijn dat de Vrij de beste Nederlandse verdediger in de Serie A is? Juist, diezelfde Serie A waar de Ligt speelt. De Ligt is een groot talent hoor, maar is nog niet waar de Vrij nu is, je bent pas een goeie verdediger wanneer je betrouwbaar bent, en dat is de Vrij wel en de Ligt niet.

2 september 2021 om 17:41

Denk dat we de fouten van De Ligt er ook zo uit lichten, omdat ze vaak vrij catastrofaal zijn en in Oranje ook niet heel zeldzaam.

Eerlijk gezegd zie ik dat veel hogere niveau bij De Ligt niet tov De Vrij. Hij oogt vooral sterker en imposanter, maar is meer van de pieken en dalen terwijl De Vrij gewoon rustig zijn mannetje staat.

2 september 2021 om 22:25

In het Oranje shirt overtuigd de Ligt ook niet echt. Ook bij Juve niet.

2 september 2021 om 00:19

Bij de bal op de paal Haaland wel volledig kwijt

2 september 2021 om 00:23

Alsof De Ligt Haaland niet kwijt zou zijn 1 keer in een wedstrijd. Stop met het eeuwig omhooghalen van De Ligt, puur door zijn leeftijd. Iedereen doet het. Beste mogelijke 4 achterin lijkt mij Dumfries, Van Dijk, De Vrij en dan links Malacia/Wijndal. Blind is te traag voor de backpositie.

2 september 2021 om 00:25

@alkatorian , soms is een speler gewoon te snel. Dat was bij deze counter het geval. Dan kun je nog zo goed positioneren, maar als die turbo aan gaat en jij bent langzamer dan kom je er gewoon niet bij. In alle lijf aan lijf duels was hij Haaland de baas.

2 september 2021 om 00:29

@shiraz, ik hoop zo dat Malacia of Wijndal nog net die extra stap zetten. Linksback is echt een zwakke plek voor ons. En rechtsbuiten is ook zo mager bezet. Ik vind Berghuis net niet. Maar een echte vervanger is er ook niet. Daarom vond ik het wel goed dat Van Gaal Gakpo daar probeerde, maar die is in die 20 minuten dat hij daar speelde totaal onzichtbaar geweest. Daarna vanaf links weer aanwezig. Jammer is dat.

2 september 2021 om 00:33

Maar dat zeg ik toch ook niet? Waarom haal je De Ligt erbij? Ik benoem gewoon een feit. Dat mag toch? Of is De Vrij heilig verklaard? Speelde verder een goede pot.

2 september 2021 om 01:28

Het voordeel met Malacia is wel dat hij op zijn best is als hij zich vast kan bijten, dus tegen de betere tegenstanders. En tegen mindere ploegen kun je hem langzamerhand wel gaan brengen

2 september 2021 om 05:35

Ga je nou De Ligt beoordelen op een duel met Haaland wat niet eens heeft plaatsgevonden? De Ligt heeft kalibers Ronaldo, Lewandowski, Benzema, Lukaku en Mbape gestopt.

2 september 2021 om 06:39

@mvb: De Ligt wordt niets beter in Italië lijkt het. Staat echt een geel stuk achter op De Vrij. Want de namen die jij noemt, die heeft De Vrij ook uitgeschakeld. De Vrij mag Haaland daaraan toevoegen trouwens

2 september 2021 om 07:23

@Shiraz precies wat je zegt: “lijkt mij…..”. En omdat jij dit vindt moet “iedereen” ermee ophouden? Da’s het mooie van een forum hè? Daar mag je je mening geven!

2 september 2021 om 08:08

El Ghazi speelt al meer dan een jaar heel goed in de PL.

2 september 2021 om 08:25

Haaland toevoegen? De Haaland die 1 doelpunt maakt er en eigenlijk 3 had mogen/kunnen/moeten maken?

2 september 2021 om 09:55

En hoe komen die kansen tot stand. 1x heft Timber buitenspel op. 1x heffen Timber en Gakpo buitenspel op. 1x geeft Timber een verkeerde pass waarbij de Vrij eigenlijk op snelheid geklopt word. En bij de 4e kans stond van Dijk te slapen. In de duels was de Vrij iedere keer de baas en dat met 2 backs die dramatisch slecht speelden en zijn compagnon die net terug was van een zware blessure.

2 september 2021 om 11:18

Het komt er dus eigenlijk op neer dat alles en iedereen debet is, behalve de Vrij? Als je het even heel plaat slaat: Centrale verdedigers zijn verantwoordelijk voor het onschadelijk maken van de spits van de tegenstander. Haaland heeft gescoord, de paal geraakt en op Bijlow geschoten. Dat betekent niet gelijk dat je dan als CV slecht gespeeld hebt. Je bent ook afhankelijk van je medespelers (middenveld, collega CV en backs met name).

Ja, Haaland is heel snel, maar wanneer Blind weer eens op snelheid geklopt wordt is iedereen er als de kippen bij om hem neer te sabelen. Ik vind gewoon dat ‘ie zich beter had kunnen positioneren. Neemt niet weg dat De Vrij verder een goede pot gespeeld heeft.

2 september 2021 om 12:39

@lanjouwer,

de Vrij heeft nooit tegen Lewandowski gespeeld.
Daarbij hoe kan hij Haaland toevoegen als Haaland gewoon scoort en gelijkspeelt? Tegen een op papier veel beter elftal. Zo kun je wel elke spits opnoemen waar je ooit tegen hebt gespeeld.

Niet domweg dingen gaan roepen terwijl je geen research doet. Ik snap dat de haat van jou tegenover (ex)ajax spelers groot is, zoals zo vaak te zien in je reactie, maar toch

2 september 2021 om 07:35

@heel knap straight, moet je klaassen en berghuis ook nog even noemen?

2 september 2021 om 08:34

Timber komt zwaar tekort voor Oranje als rechtsback. Heb daar toch liever Dumfries

2 september 2021 om 14:27

Timber heft t inderdaad ook op, maar de manier waarop gakpo terug loopt is echt schokkend. Niet ingrijpen Timber kan ik wel begrijpen, Haaland heeft zowat zn hele lijf er al tussen, kans op penal veroorzaken was groter dan succesvolle tackle.

Haaland lijkt zo erg op Ronaldo. Beide ook hele goeie loopacties. Dat Haaland zelfs met zo'n matig team als Noorwegen dit kan getuigt echt van klasse. Hij is al van wereldklasse en wordt alleen maar beter en beter. Zijn schoten zijn ook zo ontiegelijk hard soms.

2 september 2021 om 00:42

Wat hij presteert met Dortmund is al van wereldklasse. Als deze gast bij een grote club terecht komt zal hij records van Ronaldo en Messi wellicht breken. Veel mensen hebben het over Mbappe, maar persoonlijk geniet ik veel meer van Haaland. Ik vind deze gast echt een monsterlijk goed speler. Zijn fysieke kracht zorgt ervoor dat hij ook in de luchtduels en 1 op 1 duels vaak als winnaar uit komt.

2 september 2021 om 00:42

De echte Ronaldo of de Portugees?

2 september 2021 om 07:41

De goat Ronaldo. Speelt momenteel bij Manchester United

2 september 2021 om 07:32

Ik snap de vergelijking ook niet. Welke Ronaldo? Haaland is een pure spits die de hele wedstrijd op een lijn staat met de laatste man. Altijd op scherp om diep te sturen. Daarnaast fysiek een beest en technisch ook zeer goed. Ben echt diep onder de indruk van deze speler, heeft al bewezen geen one day fly te zijn. Ben heel benieuwd (en een beetje bang) waar hij terecht gaat komen. Bij een topteam heeft hij straks niet zoveel ruimte meer, dan ben ik ook benieuwd hoe hij dat invult.

2 september 2021 om 08:57

Zn gezicht lijkt in ieder geval sprekend op dat rare beeld dat toen van Ronaldo is gemaakt :D

2 september 2021 om 17:25

Dat valt mij ook op. Een ontiegelijk hard schot in de benen. Ik heb bij hem nog meer het idee dat hij heel zorgvuldig met zijn schoten omgaat waar Ronaldo soms ook echt veel schiet maar soms wat rendement mist in vergelijking met Haaland.

2 september 2021 om 18:31

Bedoel je Cristiano Ronaldo? Daar heeft ie wel iets van weg, maar persoonlijk vind ik dat hij in zijn enorme versnellingen, kracht en het houden van balans op topsnelheid meer op Ronaldo Luís Nazário de Lima lijkt. CR7 is afgetraind trainingsbeest, heeft overigens ook meer killer-instinct, maar heeft op topsnelheid lang niet zoveel fysieke controle en balans als eerdergenoemde 2. Let maar eens op: als CR7 op topsnelheid is, kan hij lang niet zo gemakkelijk nog naar links/rechts uitwijken waarbij hij volledige controle houdt. Dat is overigens ook maar tot een bepaald punt trainbaar.

Wanneer je de leiders in de defensie van Liverpool & Inter op momenten zo kunt declasseren als Haaland gister heeft gedaan, dan ben je echt bijzonder. Wat een speler met een heel compleet en uniek profiel, heb enorm van zijn flitsen genoten in de wedstrijd. Dat wordt nog wat aankomende zomer wanneer de strijd rondom hem losbarst op de transfermarkt.

2 september 2021 om 01:31

Mbappe gaat naar Real volgend jaar na de zomer en Haaland gaat naar PSG daarna.

2 september 2021 om 10:03

3 van zijn 4 kansen kwamen door Timber en Gakpo. De Vrij speelde gewoon heel goed en won al zijn directe duels. 1x op snelheid geklopt door een slechte pass van Timber.Ook van Dijk 1x geklopt door een slaapmoment. Verder Haaland amper gezien.

2 september 2021 om 11:30

Ik wil niets afdingen op de kwaliteiten van Haaland (wat een beest, wat een machine) maar kijk eens naar de beelden van de aanleiding naar die goal. We denken te kunnen gaan omschakelen, maar Memphis neemt de bal slecht aan. Dan komt er een ziekenhuisbal van die Noor, blind naar voren. Gakpo stond nog in de 5-meter de buitenspelval op te heffen, maar of die echt gewerkt had is de vraag want zowel De Vrij als Van Dijk stonden op 1 lijn met Haaland. Belangrijker nog is dat Haaland tussen hen in volledig ongedekt stond, terwijl een van hen hem moet verdedigen. Die hoge bal wordt vervolgens door De Vrij slecht ingeschat en gaat over hem heen, daarachter staat Haaland dan om 'm aan te nemen. Vervolgens staat De Vrij ernaar te kijken en vooral niet in te grijpen. Dan moet Van Dijk een meter of 3 a 4 sprinten om een sliding in te zetten die helaas verkeerd uitpakt. Ik weet niet wat Timber had moeten doen, want op dat moment ingrijpen had een tackle van achteren opgeleverd en dus waarschijnlijk een penalty en gele of rode kaart. Conclusie: wat mij betreft echt zeer matig verdedigd van De Vrij.

2 september 2021 om 13:42

De Vrij en van Dijk stappen gewoon uit. Gakpo en Timber stappen gewoon te laat of helemaal niet waardoor Haaland geen buitenspel staat.

Ik volg hem niet heel erg, maar wat is die man een machine en dat op zo’n leeftijd… Benieuwd hoe zich dat over een aantal jaar laat zien. Denk dat ie echt Ronaldo 30.0 kan zijn

Nu hadden we spelers nodig die echt kunnen dribbelen.
Alleen Frenkie kon dat af en toe Memphis soms maar niet gelukkig in zijn spel.
Gapko kon verder echt niet meekomen. Hij speelde niets klaar wanneer hij voor het eerst serieus gedekt wordt.Berghuis was in ieder geval nog wel aanwezig.Het negatieve sentiment om hem heen is dus niet terecht.
Frenkie de Jong passeert wel moeiteloos maar moet gewoon meer zelfzuchtig zijn en doordribbelen en gewoon zelf schieten.Iemand moet het toch doen.
Bergwijn voor Gapko graag en Gravenberg een helft en ook Klaasen een helft voor de volgende wedstrijd.

2 september 2021 om 06:42

Wordt geregeld!
Gakpo, verdient nog wel een kansje toch? Zullen we Timber ook wisselen?

2 september 2021 om 08:29

Het probleem zit 'm vooral in Gini en Klaassen. Beide werkers en lopers; dienende spelers. Heb je geen reet aan als je het spel moet maken. Volgende x aub een creatieve speler op 10. Weet alleen niet wie.

2 september 2021 om 09:28

Zou gravenberch niks op 10 zijn? is redelijk technisch, goed schot en vind altijd makkelijk de spits. Is natuurlijk niet zijn positie maar ik ben wel eens benieuwd. Bij Ajax te belangrijk op zn huidige positie maar bij het Nederlands elftal zou ik het wel eens proberen. Maar goed anders wijnaldum gewoon op 10 die heeft het daar goed gedaan onder koeman. je hebt natuurlijk lang die op 10 zou kunnen. in de jeugd vond ik hem daar beter dan op de flank

2 september 2021 om 09:58

Ik zou het idd gewoon proberen. Lang zou nog beter zijn, maar die nemen we blijkbaar nog altijd niet mee. Enige klote is dat dit niet echt de wedstrijden zijn om iets te proberen..

Hoewel ik het echt een fantastische spits vind: ik ergerde me kapot aan die Frank Snoeks die bleef doorgaan over de perfecte afronding, terwijl die bal via een verdediger gewoon tegen zijn scheenbeen werd getrapt en toevallig precies de juiste richting mee kreeg. Daar was niks bewust aan en ik vermoed dat Haaland zelf ook verbaast was dat die bal er in ging

2 september 2021 om 09:43

Wat een beest is die Haaland! Sterk, snel, wendbaar en een goed schot. Van Dijk en De Vrij hadden toch bij vlagen kleurenblind gespeeld.
En ergeren aan Frank Snoeks.... Wie doet dat nou niet. Begon voor de wedstrijd al over de scheids die corona had gehad. Lekker belangrijk! Vertel gewoon wie er tegen elkaar spelen in plaats van de hele tijd te zitten raaskallen.

Vond dat van Dijk en de Vrij er soms niet goed bij zaten, maar dat kun je ook niet altijd verwachten. Dat schot op de paal van Haaland bijvoorbeeld, daar kun je als de Vrij zijnde echt weinig aan doen. Je loopt met 'm mee en dan verandert die van lijn. Je moet reageren en dan bel je gewoon altijd later. Komt nog eens bij dat die makker enorm snel is en dan ben je snel het haasje.
Die jongen is pure wereldklasse en dan is het geen schande dat je soms een 'duel' verliest. Weet ook nog wel hoe die Ruben Dias het duel keihard verloor van dit beest. Ook geen koekenbakker natuurlijk.

Haaland is een fenomeen, maar zelden zo'n spits gezien zeg. Genieten.

Erling ik heb nieuws voor je. Je speelde gister niet tegen 1 van de beste landenteams ter wereld. Ondanks dat we qua namen toch een aardig elftal hebben staan, is het spel niet best zeg. Naar mijn mening heeft het vooral met inzit te maken. We hebben teveel makke lammetjes. Kijk eens hoeveel energie zo'n Haaland (en nog een aantal van de Noren) in die wedstrijd gooien. Bij ons gaf alleen Klaassen dat gevoel. De overtuiging en de echte wil om te winnen lijkt er nog niet te zijn. Ik ben benieuwd of vgaal dat erin gaat krijgen.

De Coach van de Noren vind dat NL ten alle tijden kan toe slaan…persoonlijk heb ik dat op dit moment juist niet van die Nederlands elftal,kunnen leuk combineren maar het tempo ligt vaak al te laag waardoor er juist geen dreiging is…of heb ik het mis?

Niet normaal hoe goed Haaland al is op 21 jarige leeftijd
En hoe makkelijk hij scoort
Maar wat een krachtig beest is het als je hem op snelheid er doorheen kan sturen is Haaland niet meer te stoppen
Benieuwd waar zijn plafond ligt en waar we deze jongen nog aan het werk zullen zien in zijn carrière
Wel leuk dat onderonsje met van Dijk maar als er iemand respect heeft voor andere is het van Dijk wel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Noorwegen

FIFA ranking: 44
8 fans
Actuele wedstrijden
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Noorwegen.

15 fans
Aanvaller, 21 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Borussia Dortmund 6 9 1 0
2020/2021 Borussia Dortmund 28 27 2 0
2019/2020 Borussia Dortmund 15 13 0 0
2019/2020 Red Bull Salzburg 14 16 2 0
2018/2019 Red Bull Salzburg 2 1 0 0
Laatste voetbalnieuws

V/d Vaart ‘helemaal wild’ van Malen: ‘Gaat een van de beste ter wereld worden'

Rafael van der Vaart heeft dinsdagavond lovende woorden gesproken over de ontwikkeling van Donyell Malen. De spits van Borussia Dortmund, die voor het Champions League-duel tegen Ajax voor even terugkeert in...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 19 oktober
Manchester City verlangt een bedrag van tachtig miljoen euro voor Raheem Sterling. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren