Boadu neemt het op voor Ihattaren: ‘Dingen gezegd die niet waar zijn’

Woensdag, 1 september 2021 om 18:48Jeroen van Poppel • Laatste update: 18:54

Myron Boadu neemt Mohamed Ihattaren in bescherming. De twintigjarige spits van AS Monaco zag zijn generatiegenoot deze week de overstap maken van PSV naar Juventus, dat Ihattaren meteen uitleende aan Sampdoria. Volgens Boadu is er in de media een beeld ontstaan van Ihattaren dat niet klopt.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

62 reacties (laatste reactie door japie_krekel)

Eigenlijk zegt Boadu dus niks? Zal er nog ergens in Monaco een deur openstaan?

1 september 2021 om 18:59

Die stond open, maar die heeft Boadu net ingetrapt.

1 september 2021 om 19:27

natuurlijk. en toen dit werd gezegd door Unerstall , 1 mening uit 25 selectiespelers van PSV, moesten we het opeens als klinkend bewijs zien dat Ihattaren een vervelend ventje is

1 september 2021 om 19:58

Maar wat weet Boadu er nou van, die liep toch niet dagelijks op de herdgang rond? Laat Boadu eerst maar eens z'n eigen carrière uit het slop trekken voor ie zich druk gaat maken om generatiegenoten.

1 september 2021 om 20:00

Hoi Japie, fijn dat je het hier aanhaalt in dit topic. Ik heb je inderdaad een beetje lopen pushen om dat interview te lezen. Heb je het inmiddels al wel gelezen?

Er zit natuurlijk wel een relevant verschil tussen de mening van Unnerstall en die van jou, mij, Piet, en Peter hier op het forum. En natuurlijk zit er ook een verschil tussen de mening van Boadu en Unnerstall. Boadu speelde bij AZ een x aantal kilometer noorderlijk in een ander stadion.

Unnerstall is een speler die dagelijks met zowel Schmidt als Ihattaren heeft gewerkt. Dat verschil snap je wel toch? Lees nou gewoon het interview. Zeker voor iemand die zoveel reageert op Ihattaren topics vind ik het wel echt een beetje teleurstellend dat je dat kennelijk doet zonder jezelf ongelijk te willen bewijzen.

1 september 2021 om 20:01

@pijlsnelventje ik heb het gelezen. Unerstall vond Ihattaren een aardige persoon maar een mooi weer voetballer. daar kwam het interview in het kort op neer

1 september 2021 om 20:07

Okã©, mooi dat je het vanmiddag gelezen hebt. En hoe objectief schat je de mening van Unnerstall in. Als je dat dan zou moeten vergelijken met die van Boadu bijvoorbeeld?1 september 2021 om 20:13

Unerstall geeft een mening en ik geloof best dat hij de waarheid spreekt maar hij bekijkt het natuurlijk ook vanuit zijn perspectief. als ik bv hoor dat Schmidt al meteen begin dit seizoen tegen Ihattaren heeft gezegd dat zijn rol is uitgespeeld en dat hij geen kansen meer gaat krijgen dan kan ik wel begrijpen dat Ihatteren minder inzet toont na dat bericht. dat de ervaren Unerstall beter met zo een bericht van Schmidt om kan gaan dan een mannetje van 19 jaar dat is op zich nog wel begrijpelijk

1 september 2021 om 20:22

Unnerstall bekijkt iets vanuit zijn eigen perspectief, dat klopt zeker. Daarom vraag ik je er ook naar: hoe objectief vindt jij zijn mening?

Je mag best zeggen dat je denkt dat het totaal niet objectief is. Ik vraag je er expres naar omdat ik zijn mening als heel objectief inschat. Een speler die niks te danken heeft aan Schmidt, die zelf een voorbeeldprof is die een mening geeft en daarin helemaal geen blad voor de mond neemt. Wat is dan een reden voor jou om zijn mening niet serieus te nemen?

Wat betreft de boodschap (die is duidelijk denk ik) hij zegt in verhulde taal dat Ihatarren 100% onprofessioneel is en dat hij hoopt dat hij dat nog kan ontwikkelen in de toekomst.

1 september 2021 om 20:23

Ohja en wat betreft die rol van Ihattaren in het elftal dat die rol uitgespeeld was: kan je daar de bron van delen? Ik heb nergens zo'n artikel gelezen. Je hebt ook een andere uitspraak waarin je zegt dat Ihattaren om videobeelden van zichzelf vroeg en dat Schmidt gezegd zou hebben: 'nee, jij krijgt geen videobeelden, jij bent klaar hier'

Heb je daar ook een artikel van? Ik heb het echt proberen te zoeken maar ik kon niks vinden.

1 september 2021 om 20:29

Ik geloof zeker dat Unerstall objedctief is maar het onderlinge gevoel tussen Schmidt en Ihatteren dat voelen alleen die twee. de bron is Vi. Het filmpje heeft op Youtube Ik denk dat Ihatteren over twee weken weg is bij PSV (niet beweerd door Derksen of Gijp)

1 september 2021 om 20:36

Oké, ik heb het gezien. Martijn Krabbendam zegt wel iets heel anders dan jij hier steeds zegt he?

Hij zegt namelijk het volgende:

'hij (ihatarren) heeft bijvoorbeeld gevraagd: laat me dan beelden van Gotze zien kijk of ik daar van kan leren maar hij merkte al vrij snel dat er geen klik met deze trainer is'

Dat is iets anders dan wat jij zegt dat Schmidt gereageerd zou hebben met: 'joh, ga weg die beelden krijg je niet en je moet weg hier'.

1 september 2021 om 21:48

Meer dan jij maar wat is je punt? Dus Boadu geeft net als jij en ik zijn mening maar hij heeft er geen recht toe ofso.

Zijn carrière zit overigens ook niet in een slop. Net een transfer naar een betere competitie gemaakt naar een mooie club hoe was jouw zomer.

Boadu zal meer weten dan wij maar had liever wat meer details gehad maar Mo mag gaan laten zien wat die kan brengen.

1 september 2021 om 21:49

weet je het zeker? dat is echt wat ik verstond hoor. dat hij te horen kreeg dat hij geen kans meer zou krijgen en daarna zei hij idd dat er sowieso geen klik is met de trainer

1 september 2021 om 23:26

Ja, weet ik zeker. Kijk de video maar terug. :-P

1 september 2021 om 23:40

ik heb net weer gekeken en hij zegt dat toch echt. dat wat jij benoemd komt pas na die uitspraak

2 september 2021 om 00:55

Vorig seizoen kreeg Ihattaren kansen. Waar was hij? Seizoen daarvoor kreeg hij kansen. Waar was hij? Zo makkelijk. Het bagatelliseren van iemands acties, terwijl je bij een ander ontzettend overdrijft.

Of hij kansen krijgt of niet, moet je je ziekmelden? Als je individueel moet trainen. Moet je dan alsnog op de trainingen verschijnen. Ihattaren is een vent die zijn eigen glazen ingooit. Niet Schmidt, niet Psv, niet Unnerstal of wie dan ook. Ihattaren zorgt ervoor dat hij weer een toptalent wordt die het niet kan waarmaken.

2 september 2021 om 01:09

Krabbendam zegt: 'hij merkte vrij snel dat er geen klik was met deze trainer en dan moet je een keer weggaan'

Als in: je moet weg bij de club als je geen klik hebt met de trainer. Niet als in: de trainer zei dat hij weg moest gaan.

2 september 2021 om 08:53

Jajoh ik neem aan dat je op mij reageert dus ik zal je antwoorden. Ik vind het nogal vreemd dat Boadu zich uitlaat over de situatie van andere spelers bij andere clubs. Hij zal af en toe best met Ihattaren appen of met Raiola, maar dat betekent niet dat je in het openbaar je daar over moet uiten. Van Voetballen zal ie vast meer weten dan ik, maar of ie verder ook meer van het leven en normen en waarden snapt...

Boadu's carrière zit toch ook niet bepaald in de lift, werd een gouden toekomst voorspelt maar speelt al anderhalf jaar vrij matig en speelt nu bij een club dat je ook maar weer af moet wachten hoe dat gaat.

2 september 2021 om 09:40

@shorty1991 Boadu mag toch ook een mening hebben over de situatie? die heeft misschien niet met hem bij PSV gespeeld, maar ze hebben wel samengewerkt bij Jong Oranje. waarom zou alleen Unerstall daar dan een mening over mogen hebben? omdat dat beter uitkomt bij de beeldvorming rond Ihattaren?

2 september 2021 om 09:43

@pijlsnelventje ik zal dat filmpje voor een derde keer gaan bekijken en als ik weer hoor wat ik hoorde dan zal ik de seconde van het filmpje er wel bij zetten waarop het gezegd wordt. zo niet zal ik wel even melden dat ik ernaast zat wat betreft die opmerking. al met al wel enorm jammer dat er sowieso al geen klik was tussen die twee. ik heb met regelmaat genoten van Ihattaren bij PSV. op zijn 17e was hij echt al bizar goed voor een speler van zij leeftijd imo. die voorsprong is hij nu kwijt dus hopelijk weet hij in Italie wel zijn oude niveau te halen. je blijft niet eeuwig een talent maar 19 jaar is niet heel oud gelukkig dus hopelijk gaat hij het daar laten zien. dan is er nog genoeg ruimte om zich door te ontwikkelen

1 september 2021 om 20:21

Wel fijn die steun die Mo uit alle hoeken van Europa krijgt, nu zijn eigen voeten laten spreken!

Ik weet zeker dat Mo een beste jongen is. Misschien nog wel een goedzak ook. Wel 1 met weinig discipline. Heeft ook een moeilijke periode achter de rug en hopelijk kan hij weer aan voetballen toekomen in Italië. Zou mooi zijn voor het voetbal, voor oranje en uiteraard voor Mo zelf. Het is een artistieke speler waarvoor je normaliter voor naar het stadion komt. Dat heeft ook al wel s laten zien.

Het pressievoetbal van Schmidt waar iedereen gewoon keihard moet werken en arbeid leveren past niet bij Mo. Je zag gewoon dat ‘ie liever lui dan moe was. Liet geregeld mannetje lopen bijv. Schmidt heeft het altijd over dat je tactisch op topniveau moet zijn. Dat is Mo gewoon niet, die wou vooral gewoon lekker voetballen. Hopen dat het nog wat wordt in Italië maar ook daar verwachten ze meer dan alleen leuk met de bal om kunnen gaan.

1 september 2021 om 19:02

Daarom, wil je slagen in de top dan moet die tactische discipline er ook zijn.

1 september 2021 om 19:14

Heb even hun selectie nagekeken en ze hebben een leuke groep oudgedienden. En volgens mij kan op CAM meteen de basis in als ik de statistieken van Gabbiadini en Verre bekijk. Maar volg de Serie A verder nauwelijks dus ik zal maar eens Sampdoria aan moeten gaan zetten komende tijd.

EDIT: kan weg, moest op ajaxf1 zijn.

1 september 2021 om 19:29

dan mag Schmidt er wel eens voor gaan zorgen dat hij zelf tactisch ook van topniveau is, want hij laat het tactisch zowat altijd afweten in de grote wedstrijden. laatst ook weer tegen 10 man van Benfica

1 september 2021 om 19:36

Tjeetje Jaap, dat je geen fan bent van Schmidt weten we nu wel. Waarom zo druk maken over onze trainer eigenlijk? Je bent toch voor Feyenoord? Er zijn genoeg supporters (zoals ik), die de schuldvraag even terzijde laten en het gewoon heel jammer vinden dat het zo gelopen is. Streep eronder en door!

1 september 2021 om 19:39

@technobastard dat snap ik maar ik vind het een beetje de pot die de ketel verwijt als Schmidt gaat beweren dat Ihattaren tactisch niet van topniveau is. toen Ihattaren te dik was had Schmidt zeker recht van spreken want Schmidt was zelf wel gewoon afgetraind dus daar kan ik verder geen kritiek op hebben. dat het zo gelopen is vind ik zelf ook enorm jammer, want ik vind Ihattaren een geweldige voetballer

Ik geloof Boadu meteen, maar vind het jammer dat de het dan niet (kunnen) zeggen. Ik snap ook dat ze niet een soort oorlog kunnen starten maar nu blijft het gissen en helaas staat Mo er niet zo goed op met de info die we nu hebben. Komen we vast wel een keer achter allemaal.

1 september 2021 om 18:58

We gaan het zelfs heel snel zien. Sampdoria is een leuke ploeg die probeert aan te vallen. Met een gelouterde spits als Quagliarella voor hem zou hij genoeg assists moeten kunnen geven. Dit is wel meteen zijn kans om te laten zien wat hij kan want als dit hem niet wordt zal een lagere ploeg hem gaan huren en daar zal het een stuk moeilijker zijn aanvallend te spelen.

1 september 2021 om 19:17

Heb even hun selectie nagekeken en ze hebben een leuke groep oudgedienden. En volgens mij kan op CAM meteen de basis in als ik de statistieken van Gabbiadini en Verre bekijk. Maar volg de Serie A verder nauwelijks dus ik zal maar eens Sampdoria aan moeten gaan zetten komende tijd.

1 september 2021 om 19:37

Laten we het hopen. Denk dat nog steeds veel mensen, ook binnen PSV hem een mooie carrière gunnen!

Dit is dus het probleem van de jeugd van tegenwoordig. Het ligt altijd aan anderen. Oja, ik heb ook fouten gemaakt, maar ik mag dat en daar moeten we het niet over hebben, het ligt aan anderen. Ihattaren is prof en hij werd door PSV rijkelijk beloond voor zijn diensten. Ook heeft PSV een hele lange tijd echt veel geduld met hem gehad/hem in bescherming genomen. Als je echter met overgewicht kampt, je ziek meldt (maar wel naar Frankrijk kan reizen....) en een stoorzender bent... Dan ligt het gewoon aan jezelf. Hopelijk heeft hij ook mensen in zijn directe omgeving die hem daarop wijzen, maar ik ben bang dat hij alleen maar ja-knikkers om zich heen heeft en daardoor het licht niet gaat zien.

1 september 2021 om 19:27

Fouten maken mag. Maar als je daar op gewezen word ga je eraan werken en jezelf verbeteren. Helaas heeft Mo het anders aangepakt en is dwars gaan liggen. Nu is hij de laatste in pikorde bij zijn nieuwe club en zal zich moeten gaan bewijzen.

1 september 2021 om 19:34

@bgst dat wilde Ihattaren ook. hij kwam volledig afgetraind uit de zomerstop en vroeg meteen aan het begin van het seizoen Schmidt om videobeelden met verbeterpunten, maar Schmidt gaf aan dat dat nergens meer voor nodig was omdat hij toch geen kansen meer zou krijgen van hem. dan wordt het lastig om jezelf te verbeteren als je al bent afgeschreven. erg vreemd ook na 1 seizoen terwijl deze coach vorig seizoen zelf ook een totale wanprestatie heeft geleverd door op 16 punten achterstand van Ajax te eindigen en zich constant te misdragen in de media als hij puntverlies leed en weer eens de scheidsrechters de schuld van alles gaf

1 september 2021 om 19:40

Dat ligt niet allemaal aan Schmidt, Jaap. Ook dan kop op en blijf je ervoor gaan. Net als Madueke en Gakpo, die uiteindelijk kansen kregen. Ik zeg niet dat het allemaal aan Ihattaren gelegen heeft, maar de combi was gewoon niet goed. Geen klik zullen we maar zeggen..

1 september 2021 om 19:56

@TechnoBastard, ook als er geen klik is mag je van een speler wel een professionele instelling verwachten. Een Sneijder was ook niet altijd de makkelijkste, maar wanneer het moeilijk werd deed hij er een tandje bij en bewees hij zich. Hij had geen goede klik met Van Gaal toen die bondscoach was, werd eruit gezet en knokte zich terug. Maar daarvoor ook, werd bij Real afgedankt, maat bewees zich weer bij Inter. Werd bij Inter afgedankt, maar bewees zich weer in Turkije. Dat is voor Ihattaren hetgeen dat voor hem het verschil maakt tussen een loopbaan als Sneijder of als een Bakkali. Aan talent ligt het niet. Aan mentaliteit wel.

1 september 2021 om 20:01

@Japie_krekel waar heb je dat gevonden van die videobeelden? Dat heb ik nergens gelezen nog!

1 september 2021 om 20:05

@technobastard ik deel dezelfde mening als jij. natuurlijk lag het niet alleen aan Schmidt. Ihattaren gedroeg zich naar verluid als een rebellerende puber en Schmidt gedraagt zich ook al 1,5 seizoen als een rebellerende puber en dat botste blijkbaar met elkaar

1 september 2021 om 20:06

@justinmorris in een uitzending van VI (niet gezegd door Derksen of Gijp). op Youtube heet het filmpje Ik denk dat Ihatteren binnen twee weken weg is bij PSV

1 september 2021 om 20:26

@japie_krekel,

Dat hij om videobeelden vroeg zal best waar zijn hoor! Maar in dat filmpje zeggen ze helemaal niet dat Schmidt aangaf dat hij geen rol meer zou gaan spelen. Je snapt zelf toch ook wel wat er gebeurt is. Waarschijnlijk dacht hij door even zijn best te doen zo weer te gaan spelen, wanneer hij zelfs niet in mocht vallen. Knakte er waarschijnlijk iets daarna besloot hij om weg te blijven, niet de juiste reactie natuurlijk.

1 september 2021 om 20:33

Bekijk dat filmpje nog maar een keer goed. dat wordt echt gezegd. ik snap ook wel dat Schmidt dan niet een Madueke of Gotze gaat passeren voor een Ihatteren maar dat hij zelfs niet eens meer mag spelen ipv een Mauro, Thomas of Vertessen vond ik wel te ver gaan. zeker aangezien hij het grootste kritiekpunt de kop in had gedrukt en topfit uit de zomerstop kwam

1 september 2021 om 19:32

@De Toekomst lekker makkelijk om het weer op de jeugd te schuiven. ouderen hebben heir ook last van. hoe oud is Schmidt bv? geen 19 jaar meer volgens mij en die heeft er ook enorme last van. Die geeft namelijk na elk teleurstellende resultaat de scheidsrechter de schuld

1 september 2021 om 19:51

Klopt, maar Schmidt heeft al het een en ander bewezen. De jonge spelers nemen steeds vaker een slechte houding aan zonder ook maar iets echt bewezen te hebben. Dat vind ik misplaatst.

1 september 2021 om 20:08

wat heeft Schmidt bewezen dan? hij is een keer kampioen geworden van Oostenrijk in het verleden en dat is zijn enige wapenfeit als coach. of je moet de JC schaal ook nog zien als grote prijs. ik vind zijn arrogante en alwetende houding daarom ook misplaatst. Van Gaal heeft dat ook maar die heeft tenminste nog de CV om het nog enigszins te kunnen rechtvaardigen dat gedrag

Hij zou dit wel moeten zeggen van ze zaakwaarnemer he, die pizza bakker heeft iedereen in ze zak ( en ze eigen zak maar vullen )

1 september 2021 om 19:22

Raiola is een rat van een zaakwaarnemer, maat hij vult niet alleen zijn eigen zakken. Hij zorgt ook heel erg goed voor zijn spelers.

1 september 2021 om 19:55

Raiola zorgt ook voor een heleboel goede kansen. Stengs zit bij een prima club, in een mooie stad. Z’n beste vriend woont in de stad ernaast bij een goede club. Prima geregeld. Voor clubs is het een kwal, en soms ook voor zijn spelers. Maar hij helpt ook veel (middelmatige) spelers aan goede clubs of een goed salaris.

Natuurlijk mogen jonge spelers fouten maken, net als dat daar dan vervolgens consequenties aan zitten. Bijvoorbeeld een seizoen op de bank moeten zitten, en nu moeten vechten voor je kans bij Sampdoria. Maak je het daar niet waar, dan wordt je door Juve gewoon gesleten aan een club uit Turkije, Griekenland of een degradatiekandidaat in Spanje of Duitsland. En dan is het echt klaar hoor.

Je bent geen speler meer van de jeugdelftallen, maar een goed betaalde prof. Dan heb je je daar ook naar te gedragen. Spelers als Madueke en Gakpo doen het geweldig daar, en zelfs Bruma van alle spelers draait een acceptabele opening van het seizoen. Misschien dat je dan maar één conclusie kan trekken: het ligt gewoon aan Ihattaren zelf. Hij heeft zijn kansen echt wel gehad, maar ze met onprofessioneel gedrag in de prullenbak gegooid.

1 september 2021 om 19:41

Voor Bruma hebben we gewoon veel teveel betaald en na weinig tot geen belangstelling proberen we er nu maar het beste van de maken. Maar geloof mij maar dat als PSV een acceptabel bod krijgt hij meteen weg is hoor..

Typisch jeugd van tegenwoordig gedrag. Altijd smoesjes, zeiken etc. Waarom zou Ihattaren grote fouten mogen maken en daarop niet afgerekend worden? Hij is toch geen 8 meer? Hij is 19, verdient tonnen per jaar en ver boven modaal en heeft zijn verantwoordelijkheden. Daar dien je je ook naar te gedragen. En zo niet moet je maar de consequenties accepteren.

Het verhaal izk het overlijden van zijn vader wordt ook irritant onderhand. Alsof alleen de vader van Ihattaren overlijdt en de rest van de ouders op de wereld niet. Iedereen verliest wel een dierbare, 99 van de mensen zet zich er overheen op de een of andere manier. De een net wat moeilijker dan de ander. Maar onderhand heb ik het idee dat het een smoes wordt. En als het geen smoes is en hij heeft er echt moeite mee zou ik me als profclub sowieso niet aan hem wagen dan. Als je mentaal zo zwak bent haal je het sowieso niet in topsport.

Wat is er fantastisch aan een persoon die z'n team maten steevast in de steek laat??? Want dat doet Mo'tje keer op keer hè. Dan kun je de trainer nog zo'n klootzak vinden, je laat je team niet in de steek vanwege jouw persoonlijke sores. Punt.
Het is een vervelend, verwend en verpest ventje die niets meer dan een stoorzender was in de selectie. Gelukkig is die rotte appel er nu uit.

1 september 2021 om 19:36

noem eens een specifiek voorbeeld van wanneer hij zijn team in de steek liet

1 september 2021 om 19:41

Er met de pet naar gooien wanneer hij niet in mocht vallen tegen Galatasaray. Of je het nou eens bent of niet met die beslissing dan nog is het stom om jezelf weer ziek te melden en vervolgens wel lekker naar Frankrijk te vliegen. Zo zijn er nog wel meer voorbeelden.

1 september 2021 om 20:10

dan laat hij zijn team toch niet in de steek? Schmidt kiest toch wel voor een Thomas, Mauro of Vertessen. bovendien had Schmidt al een aantal weken voor die invalbeurt tegen Ihattaren gezegd dat hij nooit meer zou gaan spelen onder hem dus hoe laat hij dan zijn team in de steek? zijn rol was op dat moment al uitgespeeld bij PSV

1 september 2021 om 20:19

Ten eerste zou het niet uit moeten maken voor welke spelers Schmidt kiest. Als je selectiespeler bij een BVO bent dan is het geen reden om niet op te komen dagen bij de trainingen omdat je niet ingevallen bent. Natuurlijk snap ik dat hij teleurgesteld is en misschien was het onterecht dat hij niet in mocht vallen, maar gewoon geen reden om niet op te komen dagen. Dat kun jij toch niet met mij oneens zijn?

Volgens mij is dat een verzinsel van je dat Schmidt dat gezegd zou hebben. Waarom zou Ihatarren in de voorbereiding anders wel spelen en bij de eerste wedstrijd wel bij de selectie hebben gezeten. Volgens mij gaf Schmidt vrij recent aan dat Ihatarren niet meer zou gaan spelen, nadat hij wegbleef bij de individuele trainingen. Schmidt was vorig seizoen heel duidelijk en hij gaf aan dat als Ihatarren net zo hard zou werken als zijn concurrenten dat hij zou spelen. Schmidt geeft letterlijk bijna iedere speler een kans.

1 september 2021 om 20:35

Bekijk op youtube het filmpje Ik denk dat Ihattaren binnen twee weken weg is bij PSV. daar wordt dit in gezegd. als het echt op die manier is gegaan dan snap ik wel dat Ihattaren daarna niet meer voluit ging

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2224 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
W. WeghorstAanvaller41
J. BijlowKeeper
T. KrulKeeper00
N. AkéVerdediger20
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Nederland.

18 fans
Middenvelder, 19 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Sampdoria 0 0 0 0
2021/2022 PSV 0 0 0 0
2020/2021 PSV 22 3 0 0
2019/2020 Jong PSV 1 2 0 0
2019/2020 PSV 22 3 0 0
Laatste voetbalnieuws

Mohamed Ihattaren voert gesprekken met nieuwe zaakwaarnemer

Mohamed Ihattaren vertrekt mogelijk uit de stal van zaakwaarnemer Mino Raiola. Het Algemeen Dagblad noemt de kans reëel dat de middenvelder van Sampdoria binnenkort van zaakwaarnemer wisselt. De krant schrijft zaterdag...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 16 oktober
Fiorentina wil in januari een poging wagen om Andrea Belotti in huis te halen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren