PSV kan meer verdienen aan Ihattaren door afspraak met Juventus

Woensdag, 1 september 2021 om 10:16Yanick Vos • Laatste update: 10:48

PSV houdt enkele miljoenen over aan de verkoop van Mohamed Ihattaren aan Juventus. In Italiaanse media werd gesproken over een bedrag van vijf tot zes miljoen euro, maar dat klopt volgens PSV-watcher Rik Elfrink niet. De journalist van het Eindhovens Dagblad meldt dat de Eredivisie-club een doorverkooppercentage heeft bedongen dat hoger is dan normaal, waardoor Ihattaren PSV in de toekomst nog meer kan opleveren.

Ihattaren maakte vlak voor het sluiten van de transferwindow de overstap naar Juventus, waar hij een contract tot medio 2025 en dat hem direct heeft verhuurd aan Sampdoria. “Ik ben erg blij om hier te zijn”, reageert Ihattaren in een interview op de website van Sampdoria. “Ik wil de fans laten zien wat ik kan, veel wedstrijden winnen, goed voetbal spelen en iedereen laten zien wie Mohamed is. Ik hoop dat we samen een goed seizoen tegemoet gaan.”

“Ik ben een technische speler met een goed schot en een goede pass. Ik zie het spelletje en zie het spel snel, dat is een van mijn wapens”, stelt Ihattaren zichzelf voor. Op Instagram had hij maandag al afscheid genomen van PSV. “Via deze weg wil ik iedereen bedanken die mij de afgelopen jaren gesteund heeft met ziel en zaligheid”, aldus de negentienjarige middenvelder. “We hebben samen zowel mooie als uitdagende tijden gekend. Ik neem al datgene wat ik geleerd heb mee en zet mijn reis voort in Italië.”

Het is vooralsnog onbekend wanneer Ihattaren zijn debuut maakt voor Sampdoria. Na de interlandperiode komt de club uit de Serie A op 12 september in actie tegen regerend landskampioen Internazionale. Op 26 september staat het duel met Juventus in Turijn op het programma.Gerelateerd

Meer sportnieuws

69 reacties (laatste reactie door amazingninja)

Tja.. of Ihattaren hier wél gaat slagen? Dan zal er toch echt eerst een extreme mentaliteitsverandering moeten plaatsvinden. Ik heb hier mijn grote twijfels bij! Maar het zou natuurlijk top zijn als hij mijn ongelijk kan bewijzen. Al met al is dit voor alle partijen de beste oplossing.

1 september 2021 om 10:54

Andere omgeving zal al veel doen.

1 september 2021 om 12:00

Dat denk ik ook. Er hangt hier al teveel rond die jongen qua afleiding en negativiteit.

Daar zal de focus op het voetbal makkelijker zijn en is het alleen de uitdaging voor hem om er te aarden.

1 september 2021 om 13:05

ja? andere omgeving? Mo komt op mij over als een gevoelsmens en familieman. alleen op zn hotelkamer in die vreemde havenstad. ik het ook mis hebben

1 september 2021 om 14:44

Ik denk vooral dat het afhangt of hij de ja-knikkers om hem heen blijft houden en naar blijft luisteren. Hij heeft iemand nodig die hem eerlijk, direct en hard aanspreekt als hij zich bijv onnodig ziek meld of klaagt over de trainer.

1 september 2021 om 10:55

Wat moet hij nu in genua doen? In Utrecht kon hij nog zijn auto showen op pleintjes in Utrecht aan jongetjes van rond de 16 jaar, die tegen hem op kijken hij bracht zijn tijd wel door.. maar in genua? Hij kent de taal niet, geen haan die naar hem kraait, als ie maar niet in zijn vrije tijd pizzas gaat bestellen of de plaatselijke snackbar rijk gaat maken.. je kunt moeilijk heel de dag gaan PSen

1 september 2021 om 11:19

Ooit in Genua geweest? Daar zijn de pleintjes een stuk mooier dan in Utrecht hoor

Ben benieuwd hoe hij het gaat doen in Italië. Kan maar weinig jonge Nederlanders die het daar gemaakt hebben. Hij heeft de schijn inmiddels in ieder geval tegen..

1 september 2021 om 11:29

"Wat moet hij nu in Genua doen?"

Vooropgesteld dat ik Mo niet ken dus ik weet niet wat hij leuk vind maar Genua an sich is een heerlijke plaats om te vertoeven maar ja ik ben dan ook al iets ouder. Ik zou daarbij ook contact zoeken met Ilja Leonard Pfeijffer, Ned schrijver woonachtig te Genua, een wijs man die Ihataren wel wat levenslessen kan bijbrengen.
Tot slot, dat shirt van Sampdoria 👌

1 september 2021 om 12:42

Pfeijffer en Ihataren, allebei in hun eigen vakgebied onuitstaanbare figuren, dus wie weet is er inderdaad een klik Douwe Dabbert. Het is uiteraard mijn mening, maar zo'n figuur als Ilja Leonard Pfeijffer die zich voordoet zijnde de uitvinder van de literatuur terwijl het we eerder kunnen spreken over een koning eenoog in het land van de blinde, gezien de armoe in de hedendaagse literatuur. Ik zou Ihataran dan ook afraden zijn boeken te gaan lezen, al zou lezen an zich geen slechte bezigheid zijn in zijn vrije uurtje in Genua.

1 september 2021 om 13:32

IKEA, waar zie jij staan dat ik Mo zijn literatuur aanraadt of dat ik het een goed schrijver vind?
Ik noem hem een wijs man waar hij wat van kan leren maar als jij een van oorsprong dichter gaat beoordelen op zijn latere literatuur dat is als een amazone op een koe mee laten doen aan de paarden dressuur.

1 september 2021 om 17:48

Mo gaat het maken daar, betere cultuur daar, weg van duits Nederlands zoogenaamde nuchterheid.

1 september 2021 om 10:55

Buiten zijn mentaliteit die hij moet veranderen, vraag ik me ook af of hij het loopvermogen heeft om in de top te spelen. We gaan het zien, maar persoonlijk verwacht ik er weinig van.

1 september 2021 om 10:58

Ik denk dat hij gaat slagen nieuw land nieuwe omgeving waar mensen minder op hem letten zal hem goed doen en Italianen zijn al wat gewend zie Cassano/Balotelli/Nainggolan/Vidal dus Ihatarren is een lief jongetje vergeleken met wat ze gewend zijn.

1 september 2021 om 12:23

De balans na 14 maanden Schmidt: Een vreemdelingenlegioen, geen CL, bakken met slechte wisselfrustraties en je grootste talent met de staart tussen de benen weg. Waarom mag die man blijven?
Verder hoop ik enorm dat het Ihatarren helpt. Maar binnenkomen op dit moment, met zijn status. Pittig.

1 september 2021 om 13:08

En als dat balletje van Zahavi 10 cm lager was en er wel inging, was Schmidt dan ineens fantastisch? Dat de cl niet is bereikt vind ik ook heel jammer, het feit is wel dat PSV in een jaar tijd stappen gemaakt lijkt te hebben, want vorig seizoen achtte ik PSV op voorhand kansloos tegen Benfica.

Ihatarren is niet het grootste talent van PSV, dat is Madueke. Natuurlijk was Ihatarren een bijzonder talent maar mentaliteit moet ook vanuit jezelf komen. Misschien heeft Schmidt fouten gemaakt maar dat is geen reden om er met de pet naar te gooien. Daarnaast wie zegt mij dat hij zijn contract had verlengd als van Bommel was gebleven bijvoorbeeld, ze zijn er al heel lang mee bezig.

Verder valt vreemdelingen legioen ook wel mee ongeveer 10-15 man van de selectie zijn Nederlands of jeugdspeler van PSV

1 september 2021 om 17:52

Bijna de hele wedstrijd tegen 10 man spelen en niks van bakken, en je hebt het over 10 cm van zahavi. Een Goed team had thuis minimaal 3x gescoord

Dan hebben ze ergens bij PSV toch nog een beetje vertrouwen dat hij het gaat maken en het goed komt met zijn mentaliteit, anders hadden ze nu geprobeerd zoveel mogelijk miljoenen eruit te slepen.

1 september 2021 om 10:56

Ik denk dat dit een betere oplossing is dan zoveel mogelijk miljoenen eruit te halen. Nu krijg je waarschijnlijk iets van 3-4 miljoen en als je hoog in de boom was gaan zitten dan zou je misschien 6/7 kunnen krijgen. Wat me meer aanspreekt bij deze deal is het hoger dan normaal doorverkooppercentage. Normaliter is een doorverkooppercentage zo rond de 15/20 procent dus dit zal dan waarschijnlijk 30% zijn. Mocht Ihattaren opleven (en we gunnen het hem allemaal) dan kan Juventus hem over een aantal jaar voor 50+ miljoen verkopen. Dat zou dan ook kassa betekenen voor PSV.

1 september 2021 om 11:37

Gaat alleen niet gebeuren verwacht ik. Hij is niet uit het juiste hout gesneden en gaat niet naar een competitie waarbij jonge spelers niet echt veel de kans krijgen plus naar een vreemd land. Bij PSV leek hij al heel slecht met teleurstellingen om te kunnen gaan, die gaat hij daar ongetwijfeld ook krijgen ben benieuwd hoe hij er daarmee om gaat in een niet vertrouwde omgeving.

Ik denk dat die op hangende pootjes terugkomt naar Nederland binnen nu en 2-3 jaar, bij een club als Vitesse, Utrecht etc. Dood zonde! Ook zo'n Labyad die zit nu op de bank bij Ajax terwijl hij niet eens veel minder was dan Depay, wat een talent was hij Labyad bij PSV.

1 september 2021 om 10:58

Dat is ze al anderhalf jaar niet gelukt.

1 september 2021 om 10:59

Wel vertrouwen in Mo. Maar Mino heeft daar ook de oplissing al voor. Tranfervrij vertrekken aan het eind van het contract. Doorverkooppercentages bij een speler van Raiola is risicovol.

Mooi shirt van Sampdoria. Hopelijk laat Ihattaren weer zijn voeten spreken. Hij heeft een jaar stil gestaan in zijn ontwikkeling en het blijft een geweldig talent. Ik ben benieuwd

1 september 2021 om 10:55

En als die hier hetzelfde gedrag vertoont, is het dan nog steeds de schuld van Schmidt/PSV? Of neem je dan je woorden terug?

1 september 2021 om 10:59

Op sommige momenten vond ik ook dat Schmidt en PSV menselijker met die jongen hadden moeten omgaan. Het blijft een tiener die net zijn vader verloren heeft en veel begeleiding nodig heeft om te beseffen wat profvoetbal inhoudt.

Schmidt had die jongen toch best wat meer speeltijd mogen geven in de voorbereiding van dit seizoen? Al was het maar om hem te belonen vanwege het feit dat hij zo fit uit de zomerstop kwam.

1 september 2021 om 11:00

Ik deel ook de mening dat Schmidt Ihatarren heeft verpest bij PSV met een andere trainer ik denk Hiddink was Ihatarren nu de beste speler bij PSV maar oome Schmidt kan niet met mannetjes omgaan vandaar dat hij het bij Leverkussen niet heeft gered.

1 september 2021 om 11:04

Fregat, Ihattaren heeft vorig seizoen en in de voorbereiding voldoende minuten gemaakt. Moet je tegenwoordig een speler gaan belonen omdat hij fit is? Die voetballers verdienen meer dan genoeg en fit zijn is gewoon normaal. Dat moet niet iets speciaals zijn. Ihattaren heeft het zelf verpest door zich niet te gedragen en oa 5 keer ziek te melden in 8 maanden tijd.

1 september 2021 om 11:05

@AmazingNinja Is goed, als jij dan je woorden over Ihattaren terugneemt op het moment dat hij daar wel perfect in de pas loopt

1 september 2021 om 11:07

Met het grootste talent van de club ga je anders om punt Schmidt hoort zich in te leven in een jongen die van een zware periode komt en veel capitaal zou opbrengen voor PSV kan je dat niet dan adviseer ik Schmidt niet bij Liverpool of Inter te gaan trainen want dan heeft hij de capaciteiten niet voor een topclub.

1 september 2021 om 11:09

@Fregat, Ihattaren heeft in de voorbereiding exact evenveel gespeeld als de rest, zoals Madueke, Götze en Gakpo. Daarnaast, als 'fit uit de zomerstop' komen al een reden is om iemand speeltijd te geven, dan moet Thomas elke wedstrijd 90 minuten spelen. Die kwam uit een zware blessure en was ook fit. Kortom: dat is geen prestatie, maar een vereiste.

1 september 2021 om 11:13

Grootste talent van de club is het allang niet meer. Heeft bar weinig bewezen om die stempel te krijgen. Vorig seizoen heeft die helemaal niks laten zien en voldoende kansen gehad.

Mexicolozano7, jij weet dus precies wat psv en Schmidt hebben gedaan om Ihattaren te helpen? Jij was er schijnbaar bij. Volgens de echte psv kenners (die er wel bij waren) heeft psv en Schmidt alles gedaan om die jongen op het juiste pad te krijgen.

1 september 2021 om 11:14

@fregat. Je hebt de voorbereiding van PSV dus niet gevolgd. Schmidt heeft vrijwel elke speler elke voorbereidingswedstrijd 45min mee laten doen. Oftewel. Ihatarren heeft net zoveel minuten gemaakt als vrijwel elke andere speler.

1 september 2021 om 11:16

Ga je nou echt de aanpak met een dertien uit een dozijn voetballer als Thomas vergelijken met een groot talent als Ihattaren? Natuurlijk hoort er voor een Ihattaren eerder een uitzondering gemaakt te worden dan voor Thomas. Die jongen werd niet al te lang terug nog gezien als het grootste talent uit de Eredivisie, toekomstig Oranje international en vertegenwoordigde toen veel kapitaal voor PSV. Thomas kwam binnen als nuttige breedteversterking

1 september 2021 om 11:19

@japie_krekel dus de theorie is dat Schmidt Ihattaren heeft verpest door hem te weinig minuten te geven waardoor hij in de pas gaat lopen... is dan Letsch ook Tannane aan het verpesten... heeft Ten hag ook Noa Lang verpest... of zullen ze allemaal gewoon die spelers opstellen als ze ze dat beter vinden voor het team?

1 september 2021 om 11:22

@Japie je maakt zoals gewoonlijk weer dezelfde fout: zijweggetjes inslaan in een discussie. Het ging erom dat Ihattaren beloond moest worden omdat hij fit was. Dat is volslagen onzin. Fit zijn is een basisvoorwaarde voor een voetballer. Geen bijzonderheid.

1 september 2021 om 11:22

@arsenal890 en @fossen Jullie zullen vast gelijk hebben met het feit dat hij evenveel speeltijd heeft gehad als de rest in de voorbereiding. Bij de eerste ontmoeting tegen Galatasaray werd hij echter helemaal niet als wissel gebruikt. Ik doelde eigenlijk op deze wedstrijd.

Ik ben het met je eens dat hij de schuld grotendeels bij zichzelf moet zoeken en ik vraag me ook af of deze jongen (zonder de juiste begeleiding) geschikt is voor profvoetbal. Ihattaren is in mijn ogen een hele kinderlijke jongen, die net zijn vader heeft verloren.

Ik vind dat je deze jongen bij de hand moet nemen en als trainer en PSV heel veel begeleiding moet geven. Dat verdient hij namelijk later terug. Schmidt wilde echter geen uitzondering voor die jongen maken en dat is een gemiste kans denk ik.

1 september 2021 om 11:23

Hij was het grootste talent totdat Oome Schmidt dacht laat ik het grootste talent maar verpesten deze trainer kan niet omgaan met topspelers wel met topspelers zoals Rosario die hij topspelers vindt alleen de definitie van topspelers van Schmidt die is niet hetzelfde als die van mij en vele anderen.

1 september 2021 om 11:29

Die jongen had in de jeugd al problemen met zijn mentaliteit. Werd regelmatig door zijn vader en broer met beide beentjes op de grond gezet. Heeft mede daardoor en op basis van zijn talent toch het eerste gehaald. Daarna kwam Raiola met zijn geld en heeft hij mede op advies van zijn vader dat contract geweigerd. Vader overleed. Raiola komt opnieuw en hij tekent. Vanaf daar is het fout gegaan. Heeft het met het overlijden van zijn vader te maken? Ja, maar ik denk voornamelijk door het feit dat hij nu niet meer gecorrigeerd werd en zich nu onder invloed van Raiola staat. Dat hij fit van de zomer terugkwam, kwam achteraf gezien ook alleen maar omdat Raiola wist dat hij fit moest zijn om hem te kunnen transfereren.

1 september 2021 om 11:31

Psv speelde Gala helemaal weg met 5-1, waarom dan Mo gebruiken? Als je de eerste wedstrijd niet speelt en je dan meteen gaat ziek melden, dat zegt genoeg over je mentaliteit.

Mexicolozano7, Ihattaren was al te dik van vakantie teruggekomen voordat hij Schmidt überhaupt ontmoet had. Verder zijn gakpo, madueke etc allemaal topspelers waar Schmidt het uitermate goed mee kan vinden en ze ook beter gemaakt heeft. Toeval zeker? En als Schmidt hem zo verpest heeft waarom springt hij dan in de armen van Schmidt als hij gescoord heeft?

1 september 2021 om 11:33

@mexicolozano: Schmidt kan ook omgaan met Gakpo, Madueke en Gotze. Zijn dit dan geen topspelers ?

1 september 2021 om 11:36

@japie_krekel, dus jij vindt dat een verwende tiener een voorkeursbehandeling moet krijgen omdat hij goed kan voetballen ? Denk jij dat hij daar een betere voetballer van wordt ? Het is jammer dat de selectie van PSV vorig jaar echte leiders miste die hem ook in het veld recht konden zetten. Want het blijft een groot talent (waarvan ik nog steeds vind dat het rendement te laag is) maar die wel meer in zichzelf moet investeren. En daarmee bedoel ik niet een nog duurdere auto.

1 september 2021 om 11:40

Ik ben het met je eens dat Ihattaren een waardeloze mentaliteit heeft en volledig terecht door Schmidt mag worden genegeerd. Dat mag hij zichzelf compleet verwijten. Het is inderdaad zo dat Ihattaren waarschijnlijk geen toegevoegde waarde meer was tegen Gala...... Maar datzelfde geldt toch ook voor Rosario en Thomas, die wel invielen?

Wanneer je het puur zakelijk bekijkt, dan vind ik dit een enorme misser. Waarom neem je niet iemand aan die 24-uur per dag voor Ihattaren zorgt? Dat verdien je toch glansrijk terug wanneer hij een transfer maakt van 20 miljoen? Van Bommel kreeg die jongen wel aan de praat.

1 september 2021 om 11:48

@fregat, niet vervelend bedoeld hoor, maar je laatste alinea is treffend voor mensen die het zo voor Ihattaten opnemen. Namelijk geen kennis hebben van wat er speelde. Dat wat jij schetst is dus exact wat PSV gedaan heeft: een personal trainer inzetten die Ihattaren buiten de trainingen om zou begeleiden. Wat deed Ihattaren? Hij loog maandenlang dat hij die persoon sprak, terwijl die man Ihattaren nooit gezien heeft.

1 september 2021 om 11:53

Volgens mij zijn er genoeg mensen die Ihattaren zou helpen oa een personal trainer, ook toen kwam hij niet opdagen. Kijk gerust naar de psv kenners. Die gaven ook al aan dat iedereen hem wou helpen maar hij dat schijnbaar niet wou. Op een gegeven moment is het gewoon klaar hè.

Ik vind het nogal grappig dat als psv ruim wint het daar niet over gaat maar alleen over wat Ihattaren niet gespeeld heeft. Wacht rustig op je kans zoals Madueke en je krijgt het volle vertrouwen.

1 september 2021 om 14:06

@Fossen normaliter wel ja maar je kent het verhaal. Ihattaren had overgewicht en de coach eiste discipline van hem. Dan komt die jongen helemaal afgetraind uit de zomerstop en vraagt hun Schmidt nog om videobeelden met verbeterpunten en dan wordt hij meteen afgeserveerd voordat de eerste officiële wedstrijd in al is gespeeld. Hoe kan je dan nog werken aan je verbeterpunten?

1 september 2021 om 14:09

@Janssen niet alleen daarom maar ook omdat hij toen hij uit de zomerstop kwam heeft laten zien dat hij iets met de kritiek heeft gedaan. Hij was topfit en vroeg Schmidt om videobeelden om zichzelf te verbeteren maar tevergeefs. Hij kreeg meteen te horen dat het op Bas s van het vorige seizoen klaar was voor hem bij PSV door Schmidt. Notabene een coach die zelf een totale wanprestatie heeft geleverd vorig seizoen maar zelfreflectie heeft hij niet

1 september 2021 om 14:45

@fossen en @arsenal890 Maar wanneer je er achter komt dat Ihattaren al maandenlang geen personal trainer heeft gezien, dan kun je toch niet stellen dat die jongen goed begeleid werd? Daar moet je toch veel korter opzitten dan? Die 'goudmijn' moet je een strak keurslijf omdoen en zorgen dat hij goed traint, goed eet en op tijd komt.

Ik heb overigens nergens kunnen vinden dat PSV deze personal trainer heeft aangenomen hoor. En als dat zo is dan is de communicatie met die personal trainer niet goed geweest.

1 september 2021 om 14:55

Over die videobeelden heb je gisteren ook al gezegd, dat is uitgesproken in andere woorden zoals jij ze steld door Krabbendam en verder door niemand anders maargoed als een journalist het zegt zal het wel waar zijn hé, het is complete onzin.

1 september 2021 om 15:43

waarom niet? als bij PSV wij van WC eend het zeggen neem jij het ook direct voor de waarheid aan

1 september 2021 om 19:36

@fregat Ihattaran heeft (net als elke andere speler in de PSV selectie) elke wedstrijd in de voorbereiding één heeflt gespeeld. Wat moet Schmidt dan doen? Hem een hele wedstrijd laten spelen terwijl iedereen maar een helft speelt?

1 september 2021 om 19:36

@ Japie zal ik zeker doen.

1 september 2021 om 10:59

Stil gestaan ? Sterker nog, door Schmidt is hij achteruit gegaan. Hopelijk krabbelt hij weer en zien we weer dat begenadigde talent. Alleen ik weet niet of hem dat in de sterke en compacte Serie A gaat lukken. Ik wens 'm suces, we gaan m volgen en hopelijk trekt hij een lange neus naar Schmidt en Psv.

1 september 2021 om 11:04

Schmidt had hem nooit al die pizza's moeten geven waardoor hij te dik op de training kwam. Ook bij zijn presentatie bij Juve zag je dat hij, nadat hij wel fit op de eerste training verscheen dit jaar, alweer flink was aangekomen.Ihattaren heeft Schmidt gewoon een aantal keer laten zitten door niet te verschijnen op afspraken die ze hadden. Dan denk ik dat Schmidt inderdaad wel een persoon is die snel klaar met je is. Een Hiddink zou daar inderdaad beter in zijn bijvoorbeeld. Maar laten we a.u.b. niet doen alsof Schmidt hem verpest heeft.

1 september 2021 om 11:10

Xie heeft Schmidt hem idd niet gegeven. Maar als hij goed speelt in de beker tegen Ajax, dan moet je hem na de wedstrijd niet gelijk weer de grond in trappen. Dan moet je hem gewoon de credits geven die hij dan verdient. En daar is alles mis gegaan. Want toen wist Mo; Wat ik ook doe of laat zien, het zal niet goed genoeg zijn. En zeker als er aan toe geviegd wordt dat Rosario een top-top speler is.

1 september 2021 om 11:25

@Heuvel. Dat is inderdaad de aanpak van Schimdt geweest die een Hiddink anders zou hebben gedaan. Begrijp me niet verkeerd, je kan ook zeker kritisch zijn op Schmidt. Het gaat mij erom dat je niet simpelweg kunt zeggen dat het de schuld van Schmidt is. Schmidt is koppig. Als je dan meermaals hebt gezien dat Ihattaren niet in de pas loopt, te dik is, niet verschijnt op afspraken met de club of zich ziek meldt dan is er ook wel wat voor te zeggen dat als hij een keer goed speelt dat je hem even op de grond houdt. Dat interview dat Ihattaren toen aan ESPN gaf was ook wel tenenkrommend vond ik toen. Hij gaf indirect kritiek op de "laffe" speelwijze van PSV alsof hij in een positie was om dat te doen. Hij had daar ook best wat nederiger kunnen zijn.

1 september 2021 om 13:06

Wordt niks.
Zijn mentaliteit gaat hem niet ver brengen.
Zodra ie wat tegenslag krijgt laat ie de kop al hangen.

Los van al het gezeik, hoop ik echt dat zijn talenten, die hij in voorgaande seizoenen zo nu en dan etaleerde, echt tot bloei komen. Dan heb je een absolute topper in wording in huis.

Het kan voor deze jongen op allerlei wijzes uitpakken, maar hoop dat hij de rust terug vind in het voetballen en daarmee het plezier ook hervindt. Sampdoria lijkt me een uitstekende club, om je eerste stappen in buitenland te zetten.

Ik ben benieuwd hoe hij het gaat doen daar in Italië.

Voor de mensen die zeggen dat hij de mentaliteit niet heeft wil ik toch een persoonlijke opmerking plaatsen.

Als jonge jongen werkte ik in mijn studententijd ook bij een bedrijf. Ik deed mijn werk maar ook niet meer dan dat. Ik had destijds aangegeven bij mijn werkgever dat ik meer verantwoordelijk wilde en een uitdaging. Na lang en breed discussiëren werd ik uiteindelijk teamleider en ontdekte ik dat ik zeer tevreden was met mijn handelen en werk.
Dus gek genoeg ging ik pas beter werken nadat ik meer verantwoordelijkheid kreeg. Nou is die situatie totaal niet vergelijkbaar met Mo, maar ik wil hem wel het voordeel van de twijfel geven. Laat zijn voeten maar spreken en wie weet laat hij iedereen versteld doen staan.
Ik hoop het tenminste.

Ja hij heeft er nu zin in. Tot ie weer die kronkel krijgt en zich weer onprofessioneel gaat gedragen.

1 september 2021 om 14:11

Of hij treft nu een normale coach zonder afwijkend gedrag die hem wel weet te raken

1 september 2021 om 14:41

Heb je inmiddels al het interview van Unnerstal gelezen, Japie?

1 september 2021 om 15:42

nee, maar wat heeft een reservekeeper van PSV met Ihattaren te maken? dat is slechts 1 mening die komt vanuit een selectie van geloof ik 25 man die naar buiten komt

1 september 2021 om 19:35

Hoi Japie, waarom heb je het niet gelezen dan? Je reageert zo vaak op topics van Ihattaren in klaren en stellige taal dat ik wel verwacht had dat je dat dan ook leest. Ik kan het je in ieder geval aanraden.

Wat voor meerwaarde het heeft? Nou, een stuk meer dan wat Henk, Piet, Peter, ik of jij hier onder de artikelen zet. Dat is namelijk een mening die gebaseerd is op daadwerkelijke ervaringen met Ihattaren. Ook een ongekleurde mening want de reservekeeper (zoals jij hem noemt) was voorheen de keeper van PSV. Schmidt heeft hem uit de basis gehaald.

Oftewel, hij heeft niet iets te danken aan Schmidt, dat hij hem op die manier verdedigd. Ik kan het je alleen maar aanraden het te lezen. Op zich lijkt het me ook niet meer dan logisch als je bij iedere reacties zo je sausje over heel de situatie gooit dat je dan in ieder geval goed ingelezen bent.Ik vind het zo beneden peil om een speler die het werken onmogelijk werd gemaakt door de trainer en die vervolgens de kont tegen de krib gooit af te zeiken. Bah
Elfrink stelt dat het niet klopt, maar het klopt wel. Het is onvolledig. Daarmee klopt hetgeen Elfrink zegt niet.
De transfersom klopt (dus) wel.
Psv is daarnaast zo slim geweest om een doorverkooppercentage af te spreken. Hiermee geven ze dus ook aan dat er veel en veel meer in deze voetballer zit dan Schidt eruit kon halen.
Ik hoop voor Psv niet dat Juve hem straks voor een appel en een ei verkoopt (waardoor Psv weinig ontvangt) en hem daarna weer terugkoopt voor iets meer.

Een andere omgeving, waar hij niet zo in de spotlight zal staan, doet hem hopelijk goed!

Als zijn mentaliteit niet veranderd wordt het met Mo puur rechterrijtje...en dit is niet de schuld van Schimidt...hij krijgt Gapko en andere wel aan de praat...door Mo na een paar goede wedstrijd de hemel in te prijzen is hij een beetje ontspoort...het is nu aan hem om het te bewijzen...

Wat een geweldig shirt zeg. Macron maakt toch echt hele mooie shirtjes. Maar ff on topic. Ik denk toch dat dit wel een goede stap is en er ook een idee achter zit. Als je namelijk de selectie van Sampdoria bekijkt zie je dat een aanvallende middenvelder ontbreekt. Dat was ook een nadrukkelijke wens van de trainer. Ik ga er iniedergeval voor zitten want ik kijk dolgraag. naar zulke spelers met zo een verfijnde techniek en balgevoel mentaliteit of niet. Maar in Italie zou wel harden en kan daar mooi op 0 beginnen. Schitterend land met een mooie voetbalcultuur. Hij moet ook al die negativiteit van de laatste jaren gebruiken en als extra stimulans gebruiken om de top te bereiken. Komop Mo je verdient het jongen.

Nu staat hij onderaan in de pikorde. Misschien is dat wat hij op dit moment nodig heeft. En gaat het kwartje wel vallen dat alles van de trainer af hangt en niet Ihattaren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2230
2.PSV2110
5.Feyenoord1611
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
C. GakpoAanvaller93
E. ZahaviAanvaller93
R. SchmidtUnknown
Y. VertessenAanvaller81
J. DrommelKeeper80
N. MaduekeAanvaller72
BrumaAanvaller72
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

18 fans
Middenvelder, 19 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Sampdoria 0 0 0 0
2021/2022 PSV 0 0 0 0
2020/2021 PSV 22 3 0 0
2019/2020 Jong PSV 1 2 0 0
2019/2020 PSV 22 3 0 0
Laatste voetbalnieuws

Mohamed Ihattaren voert gesprekken met nieuwe zaakwaarnemer

Mohamed Ihattaren vertrekt mogelijk uit de stal van zaakwaarnemer Mino Raiola. Het Algemeen Dagblad noemt de kans reëel dat de middenvelder van Sampdoria binnenkort van zaakwaarnemer wisselt. De krant schrijft zaterdag...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 16 oktober
Fiorentina wil in januari een poging wagen om Andrea Belotti in huis te halen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren