Onana mogelijk alsnog weg bij Ajax: Barcelona en Villarreal informeren

Dinsdag, 31 augustus 2021 om 12:41Yanick Vos

André Onana vertrekt mogelijk alsnog op de slotdag van de transfermarkt bij Ajax. De Telegraaf meldt dinsdagmiddag dat Villarreal en Barcelona hebben geïnformeerd naar de keeper. Villarreal heeft zich zelfs al in Amsterdam gemeld. Eerder op de dag liet de zaakwaarnemer van Onana aan de NOS weten dat de sluitpost in elk geval tot aan de winter bij Ajax blijft.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

91 reacties (laatste reactie door myajaxforever)

Het nieuws schiet op deze dag alle kanten op, en niet alleen voor Onana

31 augustus 2021 om 12:46

Ik vind t prachtig. De geruchten, oplopende spanning als bepaalde geruchten waar blijken te zijn, de blijdschap als t doorgaat en de teleurstelling als t toch niet doorgaat. Heerlijke chaos, ik heb t nieuws van alle kanten open staan en ben erg benieuwd welke toptransfers nog doorgaan.

31 augustus 2021 om 13:08

Haha leuk om te lezen, ik ook! In onze vrienden groepapp gaat het helemaal los. Van Niguez naar Chelsea of Burger naar Basel alles komt voorbij. Geweldig dit, als Feyenoorder ( ikzelf ) is het al helemaal billenknijpen.

31 augustus 2021 om 14:46

Ik snap het, Dit is geen kritiek op kouw woorden. Maar het is toch ook wel een vies spelletje met geld. Waar komt het geld van PSG vandaan? Over welke ruggen is dat verdiend? Wat voor vreemde witwas praktijken vinden er plaats? Er klopt denk ik een hoop niet. Ik geloof echt wel dat er met shirtjes veel verdiend wordt. TV geld ook. Maar geld dat voor Frankrijk? Zoveel? Echt niet.

Zelf beleef ik geen plezier aan PSG. Ze zeggen dat ze voledoen aan de Fairplay regels. Hoe is dat dan mogelijk?

Ik weet het. Je doet er niets aan. Ik ben zo hypocriet dat ik toch wel kijk. Maar ik herrinner mij dat ik vroeger Europa Cup wedstrijden van Ajax moeilijk vond om te kijken. Te spannend! Dat heb ik niet meer

31 augustus 2021 om 12:48

Niet normaal he tis toch bijna niet meer te volgen

31 augustus 2021 om 12:51

Of de NOS is wel erg goed gelovig naar de zaakwaarnemer van Onana

31 augustus 2021 om 13:02

Ik geloof tegenwoordig eerder de NOS dan de Telegraaf, zeker wat betreft Ajax. De sportsectie van de Telegraaf begint steeds meer op The Sun, AS etc. te lijken met verhaaltjes die de wereld in gegooid worden.

31 augustus 2021 om 15:04

Ik zou de Telegraaf ook nooit als betrouwbaar in het algemeen bestempelen, maar met transfers zitten ze vaak nog echt wel goed hoor. En dan komt de Telegraaf altijd veel eerder dan de NOS met nieuws.

31 augustus 2021 om 17:58

De NOS kopt het alleen als het zeker is zo ongeveer, daarom geloof ik hen ook eerder. Dan is het natuurlijk ook makkelijker dat de Telegraaf eerder is.

31 augustus 2021 om 13:06

Echt he...kunnen ze niet gewoon met definitieve nieuws komen. Dit gaat toch nergens meer over🤦🏾‍♂️

Kijk al gisteren met Tagli...hij gaat naar West-ham...uur later, lees je dat ze nooit voor hem in de markt zaten.

Ik heb een vermoeden dat Leo stiekem in de redactie van VZ zit😜

31 augustus 2021 om 13:19

ja, het is net een stel spermacellen. Wie als het eerst aankomt (met het blijde nieuws) heeft het bij het rechte eind.

Persoonlijk hoop ik dat Onana blijft. Opmerkingen over rat (zoals sommige leden bezigen) vind ik niet kies. We weten niet van de hoed en de rand. Sportief gezien is het beter als hij bij Ajax blijft, maar ja, dan zit je dus met 3 keepers achter hem die alle drie eerste keeper willen worden, waarbij twee van hen toch ernstig de sleet op zit.

31 augustus 2021 om 15:34

Ajaxmind, qe weten inderdaad niet van de hoed en de rand. Maar als jij je zaakje gaat bepleiten met je eigen gevolg, met o.a. arts van je nationale team ipv de arts van jou werkgever die er alles aan doet om jou te steunen, mag je dat best als verraad bestempelen
Zijn kwaliteiten als keeper staan niet 't er discussie, wel zijn houding naar zijn werkgever.

Voor beide partijen het beste als hij weggaat. Alleen de manier waarop is niet echt netjes geweest. Heeft echt afbreuk gedaan op de persoon Onana.

31 augustus 2021 om 12:57

Ajax heeft zichzelf lelijk in de voet geschoten door dat onzin-verhaal van Onana de wereld in te slingeren (wat nou verkeerd pilletje…) anders hadden ze een dikke claim bij hem neer kunnen leggen. Waarschijnlijk gingen ze ervanuit dat hij bij zou tekenen. Écht een lage streek van Onana dus

31 augustus 2021 om 16:13

Hoezo onzin verhaal? Als dit het verhaal is dat Onana vertelt tegen Ajax. Dan kan het nog steeds onzin zijn, maar dan heeft Ajax zichzelf niet in de voet geschoten. Ajax heeft zich in deze keurig opgesteld, maar Onana blijkt toch niet zo'n nette persoon als hij zich voor deed. Lekker salaris blijven ontvangen, niet bij tekenen en ook Ajax niet met een transfersom achter laten.

31 augustus 2021 om 13:08

Helemaal mee eens caine. Onana wil graag weg en Ajax wil graag afscheid nemen van deze waarschijnlijk hoge salarispost. Daarnaast willen ze nog iets van een transfersom zien, terwijl het Onana of zijn zaakwaarnemer zal gaan om tekengeld.
Hopelijk gaat hij inderdaad want hij zal niet meer geaccepteerd worden door een groot gedeelte van de supporters, waaronder ik.
Druk voor Overmars: Nico, Onana en Neres en hopelijk ook nog Danilo en Labyad. Ontstaat er wellicht ruimte voor een goede linksback.

31 augustus 2021 om 13:40

Afbreuk op Ajax us tich echt groter, ajax heeft niet echt een leider.

31 augustus 2021 om 14:19

Lol, Tadic is geen echte leider?

Ik zou het als Barcelona wel met hem aandurven als opvolger van ter Stegen.
Uiteraard weet ik niet hoe uit deze situatie komt hoor maar ik denk wel dat hij dat zou redden.

31 augustus 2021 om 12:52

opvolger? ter stegen is pas 29 en blijft de komende jaren vast en zeker de nummer 1, onana kan bij lange na niet tippen aan ter stegen

31 augustus 2021 om 13:02

Onana komt uit de jeugd van Barça. Hij is daar al eens weg gegaan omdat hij daar geen toekomst zag met Ter Stegen onder de lat.... ik ga lachen als hij er weer naar toe gaat voor een "revanche" want hij gaat toch niet spelen..

31 augustus 2021 om 13:02

Waargaat Ter Stegen heen dan? Ik zie hem geen transfer maken en is ook nog niet op leeftijd, zeker niet voor een keeper. Bij Barca zou hij moeten vechten voor 2e keeper met Neto, al denk ik wel dat Onana dat zal winnen. Bij Villarreal zou hij de strijd aan moeten gaan met Asenjo en Rulli (geloof dat die nu redelijk afwisselen?) voor eerste doelman.

31 augustus 2021 om 13:05

Waarom zou9 ter Stegen op een gegeven moment geen transfer maken.
Messi zou ook zijn hele leven bij Barca blijven.
Op een gegeven moment zijn er spelers die ook eens wat anders willen. En Barca is de komende jaren europees geen geen top. Die gaan net aanhaken met deze ploeg.

Er zijn ploegen die nu wel spelers kunnen halen en Barca staat gewoon stil

31 augustus 2021 om 13:14

Kan mij heel goed voorstellen dat hij een keer wat anders wilt. Maar waar zou heen heen kunnen gaan? Elke Europese topclub heeft al een topkeeper onder de lat staan momenteel. Voor hem is het denk ik wachten op het pensioen van Neuer zodat de weg naar Bayern open ligt, maar ook dat kan nog wel een paar jaar duren. En voor hetzeldde geld haakt Barca gewoon weer aan bij de Europese top. Loopt genoeg talent rond waarmee ze de komende jaren veel plezier van kunnen beleven. Al moeten ze wel de boekhouding eens op orde krijgen anders zijn ze wel genoodzaakt om ze weg te doen.

Ik hoop dat Onana heel snel weggaat. Zelden iemand zo hard van een voetstuk zien vallen. Ook nooit met een verklaring gekomen, waarom hij Ajax op deze manier behandeld. Zoveel bereikt bij Ajax, zo geliefd bij de fans en je dan zo gedragen. Snap er helemaal niks van.

31 augustus 2021 om 12:51

Hij wilde al langer weg en de eerder gehanteerde transfersom door Ajax was een beletsel daarbij. Verlengen maakt dat het mogelijk nog langer gaat duren. Zo moeilijk is het niet.

31 augustus 2021 om 12:56

Ja, maar situatie is wel flink verandert doordat hij zelf een verboden pilletje in nam. Je dan vervolgens zo opstellen, terwijl de club gewoon je salaris doorbetaalt is natuurlijk vreemd.

In al die profcontracten zijn clausules opgenomen mocht je betrapt worden op doping. Ajax hoeft hem niet te betalen, maar doet dat wel. Enige sympathie terug, was gezien je relatie met de club niet meer dan logisch geweest.

Zo moeilijk is dat niet.

31 augustus 2021 om 13:03

Hij wilde inderdaad al veel langer weg, al voordat hij zijn laatste verlenging ondertekende waarbij afgesproken werd dat hij voor een relatief laag transfersom weg mocht en Ajax volop mee zou werken, dus dat was zeker geen beletsel. Uiteindelijk bleef hij langer dan verwacht, mede door corona en later dus zijn doping. Dus dat hij weg wilde werd geaccepteerd en hem gegund, door iedereen. Maar het is een steek in de rug hoe hij zich vervolgens opstelt.

31 augustus 2021 om 13:27

Afca_yiddo, ik begrijp de frustratie maar je vergeet hier één heel belangrijk ding. Ajax is een bedrijf en bedrijven willen winst maken. Je hebt helemaal gelijk dat er in het geval van drugsgebruik etc. clausules zijn. Ajax hoeft inderdaad niet te betalen, maar daar zit juist het addertje. Ajax hoeft niet te betalen ALS ze hem ontslaan. Gezien zijn waarde voor de schorsing, de algemene interesse in Onana en de hoogte van zijn salaris zou het onwijs dom besluit zijn geweest van Overmars om hem te ontslaan. Het risico dat Onana transfervrij weg zou gaan is bijzonder klein, zelfs nu nog. Dus Ajax maakt nagenoeg altijd winst. Bovendien krijgt het van zijn supporters nog wat extra Kudos omdat het sympathiek overkomt. En niet daar wat mis mee is, maar Ajax had geen seconde getwijfeld over ontslag als het het financiële risico niet waard was geweest.

31 augustus 2021 om 12:54

Ach, zo waren ze ook boos bij Barca over de manier waarop hij daar wegging. Zou er niet te veel waarde aan hechten in de voetballerij. Een speler denk aan zijn eigenbelang.

31 augustus 2021 om 13:00

Het eigen belang van een speler is zijn goed recht, alleen heeft ook een speler belang bij loyaliteit. Ik verwacht dat een speler die loyaal is naar zijn club makkelijker zijn contract krijgt verlengt, meer krediet heeft wanneer hij een mindere periode kent en ook na zijn carrière makkelijker kansen krijgt bij de club. Imo denkt Onana en zijn zaakwaarnemer te veel aan de korte termijn (veel centjes), in plaats van een duurzame oplossing komen. Ik verwacht niet dat Onana nog ooit hoeft aan te kloppen bij Ajax, zeker als Overmars er nog betrokken bij is.

31 augustus 2021 om 13:10

Van een afstandje is het natuurlijk heel makkelijk oordelen maar we weten niet wat er is besproken tussen Onana en Overmars. Die jongen wilde 2 jaar terug al graag een stap maken, toen kon het niet en vorig jaar kwam er niemand vanwege corona. Hij wil graag een stap maken en dat is duidelijk. Blijkbaar ziet hij Lyon en Nice niet als ideale stap (vooruit) en heeft hij hen afgewezen. Dan is het van een afstand heel makkelijk roepen dat hij uit is op geld maar dat is wel heel makkelijk oordelen van buitenaf. Laten we niet vergeten wat André voor zijn schorsing heeft betekend voor Ajax. Hoevaak heeft hij Ajax wel niet gered in dat CL jaar? Of in dat jaar van de Europa League finale?

31 augustus 2021 om 14:24

@borrelhond, zoiets geloof ik wel ja, dat hij al langer een stap wilde maken. En door corona kwamen ze niet. Maar die pil heeft hij toch ook echt zelf ingeslikt, dan zou het hem ook sieren door te zeggen van ; dit kan ik niet maken tegenover mijn werkgever, die me gewoon doorbetaald ondanks dat ze dit niet hoeven.
En dat wat Onana voor Ajax heeft betekend vind ik altijd zo'n slap excuus. Hij heeft toch gewoon zijn werk gedaan? Daar heeft hij toch ook gewoon salaris en ook een salarisverhoging van gekregen? Kom op. Het is natuurlijk ook niet zo dat hij enkel verantwoordelijk was voor dat succes. In 18/19 was heel Ajax gewoon top.

31 augustus 2021 om 12:55

Het is heel simpel, zo'n Onana geeft natuurlijk heel weinig om Ajax. Het is een prof, die zich zal willen verbeteren wanneer hij de kans daartoe krijgt. Supporters zijn blind en verkeren graag in de waan dat ze een bijzondere band met spelers hebben, omdat die soms staan te springen in hun favoriete tenue en wat leuke dingen in interviews zeggen. Echte loyaliteit, dwz daadwerkelijk een beter aanbod afslaan omwille van clubliefde, zie je vrijwel nooit.

31 augustus 2021 om 12:58

Ja, dat is helaas de waarheid ja. Op enkele uitzonderingen na (tadic bijvoorbeeld)

31 augustus 2021 om 13:04

Daar zou ik niet blind vanuit gaan. Als Real Madrid of Barcelona op de deur klopt met een goed verhaal zou het me zeer verbazen als hij besluit in Amsterdam te blijven. Ik wil er maar mee zeggen: het heeft geen enkel nut als supporter zijnde om een speler te omarmen die in jouw clubkleuren speelt als zijnde 'een van jullie'. Dat kun je hoogstens achteraf concluderen wanneer zijn carriere erop zit.

31 augustus 2021 om 17:48

Eeuh ijsmuts, Tadic is vorig jaar toch niet ingegaan op een aanbod van Barca?

31 augustus 2021 om 13:22

hahaha die kan ik ook zo over Bergnosso plaatsen. Zo zijn voetballers nou eemnaal maat. accepteer het

31 augustus 2021 om 13:41

Ajax valt heel hard van hun voetstuk. Dat gelieg en bedrieg van die "2" leiders.

31 augustus 2021 om 17:37

Indien het pilletje een …smoes is om daadwerkelijk doping of cocaïne gebruik te omzeilen, zullen we nooit de waarheid weten. Of in de voetbalwereld moet net als bij het wielrennen een beerput worden geopend.

Ik geloof ‘per ongeluk’ niet. Ook dat hij de bondsarts belt ipv de dokter van Ajax, terwijl hij in voorbereiding is voor een wedstrijd van Ajax, vind ik meer dan verdacht. Er speelt gewoon meer achter de schermen. Anders kom je heus wel uit de patstelling contract 1 jaar vs 2 jaar verlengen.

Gezien hoe de keeperssituatie nu met opa's Pasveer en Stekelenburg zich uitpakt zie ik liever Onana nog een jaar keepen voor Ajax en dan transfervrij vertrekken. Dan kun je een seizoen lang evalueren hoe Gorter zich ontwikkelt en dan volgend jaar eventueel een nieuwe keeper halen of Gorter opstellen en aanvullen met jeugd. Wel jammer dat het zo moet lopen. De zomer voor die dopingtest had ie 25 miljoen kunnen opleveren.

31 augustus 2021 om 13:38

in een gezonde situatie zou dit ook in mijn ogen de beste oplossing zijn. Het is alleen de vraag hoe gezond de situatie is. Zowel Overmars als vd Sar hebben ook al geroepen dat het het beste is dat hij vertrekt. Daarnaast heeft Onana zich niet echt geliefd gemaakt.

31 augustus 2021 om 14:49

Onana is de club wat mij betreft nog maar vrij weinig verschuldigd, hij heeft het goed verbruid met die dopingtest. Dat was niet de bedoeling, lijkt me vrij duidelijk, maar gewoon een heel domme fout. Hij heeft Ajax jarenlang absoluut sterk geholpen met grote sportieve successen en hij kostte bijna niks. Gewoon laten keepen.

31 augustus 2021 om 14:52

Als je op dit forum kijkt, dan zijn er heel veel Ajax supporters die er anders over denken.

Het zou me niet verbazen als het Barcelona gaat worden. Hij zat afgelopen zondag nog voor me op de tribune bij Barcelona - Getafe.

31 augustus 2021 om 12:53

Zou dat ook niet simpelweg te maken kunnen hebben met het feit dat hij in Spanje traint met een personal trainer?

31 augustus 2021 om 14:05

mooie humble brag

Ja maar wat nou als die onana altijd al aan de pillen heeft gezeten en drm altijd goedwas 💊 💊💊

31 augustus 2021 om 13:00

Zou kunnen, maar dat doping verhaal is toch al wel uitgekauwd inmiddels.
Dit gaat over een mogelijke transfer, laten we de focus daar op leggen nu ipv dat eindeloze gezeur en gegis.
Voor hem en Ajax zou het mooi en beter zijn als hij vandaag een andere club vind, kan dat boek dicht en kan iedereen weer verder.

nou dit had ik niet meer zien aankomen zo zien we een bericht dat Onana minimaal tot de winterstop bij Ajax blijft
nu hebben ineens Barca en Villareal interesse
hou het goed mee in de gaten vandaag ben nu wel nieuwsgierig hoe het afloopt vandaag met Onana

maar des al niet te min als Onana mocht verkassen naar 1 van de 2 Spaanse clubs en hij haalt zijn oude niveau van Ajax komt Onana nog heel ver

31 augustus 2021 om 17:51

Altijd de mooiste koopjes oppikken in de eindsprint van het transferwindow.

Ik zou als ik hem was lekker terug gaan naar de Spaanse zon! Kiezen voor Villareal, elk jaar subtop spelen, soms winnen, soms verliezen en niemand die er wakker van ligt. Lekker man.

Inter, haal Onana nou op. Handanovic kan dr niets meer van en met Onana heb je een prachtige opvolger in huis.

Zou Ajax Onana dan niet kunnen ruilen voor Asenjo? Die is toch wel een klasse beter dan Stekelenburg.

Natuurlijk direct verkopen als Ajax zijnde, nu krijg je er nog wat voor en het lijkt er echt niet op dat hij zijn contract gaat verlengen.

Als ik hem was ging ik naar Villarreal, ter-stegen keept hij er natuurlijk nooit uit.

31 augustus 2021 om 12:50

Daar ben ik zo zeker nog niet van. Vind Ter Stegen ook niet meer zo stabiel als ooit tevoren, Onana is iets jonger, kan ook geweldig meevoetballen en is al bekend met het Barca spelletje. Misschien kunnen ze Ter Stegen voor een goed bedrag nog verkopen aan Bayern (opvolger Neuer) of Dortmund (eindelijk eens een stabiele keeper)

31 augustus 2021 om 13:55

Onana is echt nog niet beter dan Ter Stegen, heeft ook nog nooit het potentieel gehad van de Duitser.

Echt een prima keeper maar in mijn ogen niet voor de absolute top, ik had juist verwacht dat Dortmund een poging zou wagen voor Onana.

31 augustus 2021 om 14:28

Het potentieel heeft hij echt wel, of het er nog uitkomt is natuurlijk de vraag. Zet Onana maar in de goal ipv ter Stegen, ik denk dat je het verschil nauwelijks merkt. In topvorm zijn er maar heel weinig keepers beter dan Onana, want hij heeft bijna geen zwakke punten. Ik kan er tenminste zo geen noemen, hij is in de 1 op 1 ijzersterk. Is katachtig, heeft een geweldige reflex, is goed met hoge ballen, en kan daarnaast nog eens uitstekend meevoetballen.

Neto out, onana in. Als dit gebeurt is laporta toch wel lekker bezig

Ga alsjeblieft Andre. Je hebt echt meer dan je centje bijgedragen in de recente successen, maar het begint een beetje een onrust dossier te worden. Heb niet het idee dat hij nog heel bereidwillig is om Ajax verder te helpen (met contract verlenging bijv.). Het is jammer dat het avontuur dan zo eindigt met Onana, maar het ga je goed!

Ipv van deze vogel moet Barca een spits halen, wat een wanbeleid echt waar.

31 augustus 2021 om 13:13

Barcelona heeft al 4 keepers en geen geld. Een spits halen heeft een hogere prioriteit inderdaad.

Speelgerechtigd of niet, maar als ik het voor het zeggen had kreeg hij geen speeltijd meer. Maarten en Remko doen het prima, in het belang van een stabiele organisatie zou ik hun de voorkeur geven.

31 augustus 2021 om 13:03

Op zich eens, maar met Stekelenburg en Pasveer de CL in vind ik niet heel overtuigend. Als ik zag hoe Steek naar de hoek ging bij de goal van Twente ben ik bang dat je dat in de CL nog wel een paar doelpunten gaat kosten.

31 augustus 2021 om 13:39

En vergeet maarten tijdens het EK ook niet. Ondanks zijn lengte en ervaring is hij in zijn eigen 16 bij hoge ballen niet echt geweldig.

Hoop dat onana zo snel mogelijk weggaat op de manier hoe hij met ajax omgaat is niet netjes,

Toch zou ik de optie die VI al opperde niet eens zo gek vinden. Bied Onane een bedrag van 8 miljoen ofzo voor het tekenen van een nieuw contract voor 5 jaar. Dan weet je dat je over een paar maanden weer gebruik kan maken van een (top) keeper. Voor dat bedrag vind je toch geen betere keeper en alles beter dan Stekelenburg (met alle respect).

31 augustus 2021 om 13:41

Hij wil weg. Hoe vaak moet hij dat nog zeggen. Hij heeft het gezien in nederland en wil hogerop. Waarom altijd met geld willen wapperen. Alsof dat zn sportieve ambitie gaat tegenhouden.

31 augustus 2021 om 14:31

Maar het lijkt er wel steeds meer op dat hij ook niets ziet in een stap naar een club als Lyon ,wat ik overigens ook wel snap, want dat is niet eens een stap vooruit. Dus als die clubs waar hij graag naartoe wil, zich niet melden.. Dan zal hij misschien toch eens moeten nadenken over een langer verblijf. Bij Dortmund zou ik hem overigens ook graag zien.

Als het nodig is zou ik tot hij vertrekt gebruik van hem maken en hopen dat Gorter zich snel en goed ontwikkeld.

Bij Barca heeft hij niks te zoeken tenzij hij 2e viool wil spelen achter Ter Stegen. Als Asenjo weggaat bij Villareal zal hij moeten concurreren met Rulli. Weet niet of hij die concurrentiestrijd zal winnen maar hoger dan Villareal zal hij niet komen als 1e keeper.

Als Onana naar Barcelona vertrekt, zal hij genoegen nemen met een plaatsje op de reserve bank; dat is niet waarvoor hij naar Spanje gaat!

'eerst zien, en dan geloven' riep ooit de apostel Thomas uit het Nieuwe Testament.
Daar ben ik het m.b.t. het mogelijke vertrek bij Ajax van Andre Onana mee eens.

Ajax moet over zijn schaduw heen stappen. Ja, ik ben Ajax supporter en ja, ik vind wat Onana heeft geflikt beneden alle peil. Maar Overmars is niet zo slim als wij denken. Zie ook met Neres, hij schat dingen vaak verkeerd in. Overmars had Onana niet moeten doorbetalen als hij niet zou bijtekenen, dat recht had hij. Nu heeft ie Onana gewoon doorbetaald. Why???? Hij had er geen recht op! Ajax had hem ook niet hoeven te verdedigen bij het CAS als ie niet zou bijtekenen. Dan is ie gewoon langer gechorst en betaalt Ajax hem niet door. Ik ben, met alle respect, niet zo kapot van Overmars, maar realiseer me ook dat er nog een RVC achter zit en hij niet voor alles verantwoordelijk is overigens.

Wat Ajax nu moet doen is zakelijk denken. Met Stekelenburg op goal ga je de poulefase van de CL waarschijnlijk niet overleven. Een goede of matige keeper kan je maken of breken. Zie Stekelenburg bij het NL elftal, zie Scherpen tegen AS Roma. Zie hoe vaak Onana ons er doorheen gesleept heeft. Zie het dus zakelijk en vergeet even dat je Onana een eikel vindt. Geef hem vijf, zes miljoen per jaar, wat tekengeld, een langdurig contract en neem er gelimiteerde transfersommen in op. En leg ook vast dat er geen doorbetaling plaatsvindt bij nalatigheid. Doe het nu gewoon, beter voor iedereen!

31 augustus 2021 om 13:39Dat heeft helemaal niks met slimheid te maken.
Die speler heeft een contract. Dan zou je elke speler die niet wil bij tekenen niet meer moeten betalen. Wat een onzin zeg

31 augustus 2021 om 14:10

Huh, het gaat erover dat je hem niet meer betaalt omdat ie doping heeft gebruikt. Dat gaat snel over een miljoentje of meer aan salaris hoor. Niet gek dat je dat geld niet uitbetaalt als ie vervolgens niet wil bijtekenen. Vergeet niet dat zijn transferwaarde gekelderd is door dit hele gedrag van hem. En ja, als een speler niet wil bijtekenen en je wilt hem graag behouden dan is het niet zo gek dat je hem meer betaalt hoor. Komt vaker voor kan ik je met zekerheid zeggen.

31 augustus 2021 om 13:43

Wat ajax heeft geflikt is beneden pijl, echt triest met hun leugenachtige verhaaltjes.

31 augustus 2021 om 13:53

LindaNolta onderbouw dit dat even wat Ajax heeft geflikt en wat beneden peil is.

31 augustus 2021 om 14:42

@lindanolta

Het vertrouwen in Onana blijven houden, hem een contractverlenging aanbieden met prima voorwaarden, zijn salaris doorbetalen tijdens een periode waarin hij niet kan trainen noch spelen en meewerken aan een transfer terwijl deze hele situatie met de schorsing als gevolg van het nemen van een plaspil volledig Onana's eigen schuld is bedoel je? Ja, Ajax stelt zich echt op als een hele slechte werkgever hoor...

Beetje dubbel, ja en nee.
Ja mag van mij weg omdat Ajax hem goed heeft behandeld en hij Ajax nu gewoon naait en nee mag van mij ook weer blijven want met Pasveer en Steek kun je gewoon niet de CL in

Ja lekker 2e keeper worden bij Barcelona. Denk dat hij dat wel wil.....not

Als ie niet naar Lyon wil, dan lijkt me ook dat Villareal geen optie is. Dat zit toch ongeveer op hetzelfde niveau, of zelfs iets eronder?

31 augustus 2021 om 14:32

Ik zou zelf Villareal op dit moment hoger inschatten. Spelen in een betere competitie, hebben ook gewoon een beter elftal op dit moment (europa League gewonnen), en daarnaast heeft hij volgens mij meerdere keren geroepen dat hij graag terug zou keren naar Spanje.

Wat een grap deze gozer. Nog geen uur geleden wilde die blijven tot de winter. Hij hoort interesse van 2 andere clubs, oh toch maar gaan. Sorry maar vind het echt een behoorlijke clown aan het worden zo.

31 augustus 2021 om 15:08

Dit zijn allemaal slechts geruchten he. Of en hoeveel er van waar is moet nog maar blijken. Vooralsnog zie ik Onana liever gaan, nu hij nog iets kan opbrengen qua transfersom.

Haha karma Villareal of banken bij Barca man man man hoe je je carriere kan verpesten zeg super zonde was gewoon een man geweest richting Ajax en je was hier veel beter uitgekomen super dom gehandeld door de pil tr nemen maar daarna nog dommer gehandeld🤦🏽‍♂️

Laten we hopen dat die snel vertrekt en dan ergens op de bank verpieterd....maar iets zegt me dat hij dat niet eens erg zou vinden. Kan die lekker lui voor zijn leven zo blijven.

Helemaal klaar met die neppe vent! Heeft Ajax en de supporters als stront behandeld...geen enkele sympathie voor die man meer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2230
2.PSV2110
5.Feyenoord1611
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
N. MazraouiVerdediger94
R. GravenberchMiddenvelder91
S. BerghuisAanvaller92
S. HallerAanvaller96
D. TadićAanvaller94
J. TimberVerdediger81
E. ÁlvarezMiddenvelder82
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

75 fans
Keeper, 25 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Ajax 0 0 0 0
2020/2021 Ajax 20 0 1 0
2019/2020 Ajax 24 0 1 0
2018/2019 Ajax 33 0 3 0
2017/2018 Ajax 33 0 3 0

In de wandelgangen

Woensdag 20 oktober
Ook Liverpool heeft zijn pijlen gericht op Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren