‘PSV komt in zoektocht naar middenvelder uit bij verrassing in Ligue 1’

Dinsdag, 31 augustus 2021 om 11:35Rian Rosendaal • Laatste update: 12:48

Angelo Fulgini is op de radar verschenen van PSV, zo weet RMC Sport op de slotdag van de transferperiode te onthullen. De gesprekken tussen alle betrokken partijen zijn overigens pas net in gang gebracht, zo klinkt het. Fulgini is een 25-jarige centrale middenvelder die uitkomt voor het Franse SC Angers. Zijn contract aldaar loopt door tot medio 2023, waardoor PSV met een transfersom over de brug dient te komen.

Fulgini, die Ivoriaanse roots heeft, kwam medio 2017 bij Angers terecht en in de afgelopen vier jaar kwam de aan PSV gelinkte middenvelder tot 128 officiële wedstrijden in alle competities. In dit nog prille seizoen had Fulgini een basisplaats in alle vier competitiewedstrijden van Angers in de Ligue 1. De club bezet momenteel de knappe tweede plaats, met slechts twee punten achterstand op koploper Paris Saint-Germain.

Clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad meldt maandagmiddag dat het management van Fulgini niet wenst te reageren op de transfergeruchten. Men verwijst naar de leiding van PSV voor verdere info. Elfrink voegt toe dat er 'nog geen bevestiging van een doorbraak' is wat betreft de eventuele komst van Fulgini.

Naast PSV zou ook CSKA Moskou hengelen naar de diensten van Fulgini, zo weet het Russische medium Sport24 te melden. CSKA zoekt naar versterkingen op het middenveld na het vertrek van Nicola Vlasic. Volgens transfermarktexpert Fabrizio Romano betalen the Hammers dertig miljoen euro voor de komst van de middenvelder, een bedrag dat door variabelen met nog eens acht miljoen euro kan oplopen.

PSV is ondertussen ook bezig om de komst van Carlos Vinícius af te ronden. PSV is ‘hard op weg’ om de aanvaller te strikken als de nieuwe spits, zo wisten Fabrizio Romano en het Eindhovens Dagblad maandagavond al te melden. Het regionale dagblad en het Portugese TVI verzekerden zondagavond al dat de Eindhovenaren geïnteresseerd waren in de 26-jarige spits van Benfica.Gerelateerd

Meer sportnieuws

87 reacties (laatste reactie door atlenico)

Onbekend maar dat zegt niks. Als het een meerwaarde is, waarom niet. Die spits, Vinicius ofzoiets, gaat hij spelen ipv Zahavi? Lijkt me niet, toch? Of gaat Schmidt met 2 spitsen spelen? Want voor de bank zal hij niet zo snel willen komen, denk ik.

31 augustus 2021 om 11:52

Hij zal de concurrentie met Zahavi aan moeten gaan. Systeem zal niet gewijzigd worden. Fulgini is een zeer goede middenvelder. Hij lijkt me eerlijk gezegd te goed voor de bank van PSV.

Wel een beetje een vreemdelingenlegioen aan het worden bij PSV.

31 augustus 2021 om 11:48

Vind je ? Valt wel mee toch. Veel spelers uit eigen opleiding paar Nederlanders en aangevuld met spelers van buitenaf. Zolang het een meerwaarde is waarom niet ? Liever 5 mln voor een onbekende verassing dan 12 voor veerman de verslaggever

31 augustus 2021 om 12:19

Het is wel begrijpelijk, maar zie toch altijd wel graag overwegend Nederlandse spelers in de basis bij onze clubs. Dat lijkt steeds minder te worden.

31 augustus 2021 om 11:49

Haha, eerst commetaar dat PSV niet sterk genoeg is.. komen er spelers in beeld is het ook niet goed 🤨
Zitten idd nog genoeg nederlanders en dan nog als PSV europaleague wint en kampioen is hoor je hier niemand over

31 augustus 2021 om 11:53

Haha dit is wel altijd typisch hoor. PSV haalt geen spelers: te zwakke selectie. PSV haalt wel spelers: 'en de jeugd dan?', 'waar halen ze het geld vandaan', 'zeker weer een speler van Schmidt', 'vreemdelingenlegioen'.

31 augustus 2021 om 11:57

Dat is toch bij elke club zo? Bij elke aankoop die Ajax doet komt er weer een opmerking over de jeugd, wen er maar vast aan.

31 augustus 2021 om 11:59

Ik noem dat afgunst

31 augustus 2021 om 12:44

Nee hoor bij Ajax hoor je enkel wat een wonderkind dit is.

31 augustus 2021 om 14:05

@aguerooo: Precies, als dit de kritiek is komen we de winter wel door. Vind het juist een zege dat we die overgewaardeerde Mahers, Ramselaars en Veermannetjes niet meer halen, maar juist gaan voor volwassen profs vanaf 24, 25 jaar die al wat wedstrijden in de benen hebben, het klappen van de zweep kennen, niet liggen te zeuren als ze eens moeten banken en geen opstartprobleempjes of terugvallen hebben. En kan mij het schelen dat het weer een buitenlander is; ik heb ook liever Gotze dan Ihattaren, liever Vinicius dan Luuk de Jong en Ramalho kan wel eens de grootste publiekslieveling sinds Heurelho Gomes worden.

Daarnaast is het argument zwak: Gakpo, Teze en Obispo speelden vanaf de vroegste jeugd al samen bij PSV en zijn basiswaardige spelers die steevast minuten maken elke week, terwijl ook Nederlanders Van Ginkel, Propper en Drommel een centrale rol in de selectie hebben.

31 augustus 2021 om 11:51

Tja… wat is een vreemdelingenlegioen hè… Je moet jezelf versterken en dan kunnen spelers overal vandaan komen. Eredivisiespelers zijn vrijwel onbetaalbaar aan het worden….

31 augustus 2021 om 11:56

Precies dit. Ik denk dat PSV heel graag Veerman had gehaald, maar PSV gaat gewoon geen 8 miljoen voor hem betalen. Dat risico is te groot

31 augustus 2021 om 11:58

Iedereen die je net leert kennen is een vreemde. Of zie je liever Luuk de Jong, Hoedt en Guardado naar PSV komen?

31 augustus 2021 om 12:00

Vreemdelingenlegioen is niet zo erg, zeker niet als het echt versterkingen zijn. Zo een Sangaré, Götze, Madueke... Prachtige spelers. Het had echter mooi geweest om iets meer binding te hebben als Nederlandse supporter met de eventuele opvulling van de selectie - Zahavi, Guti, Max, Mwene etc. en dan misschien dus deze jongen. Maar goed, dan moeten er wel gelijkwaardige Nederlandse spelers beschikbaar zijn en dat is niet echt het geval. Dus niet per de een verwijt, meer dat het jammer is als Nederlandse voetbalsupporter.

31 augustus 2021 om 12:00

We hebben er weer eentje hoor. Het typische uitspraak "vreemdelingenlegioen". Heb 'm op de bingokaart weer afgestreept voor vandaag.

31 augustus 2021 om 12:08

"hey Aguerooo, hoe komen jullie eigenlijk aan dat geld?! Zeker weer bij de gemeente zitten lenen junge?"

Beetje dat niveau is dit ja haha. Ongelooflijk dat mensen over en weer bezig blijven met zulke doorzichtige kinderachtige opmerkingen. Het mooie eraan is dat het niet echt uitmaakt wat er gebeurt. Als PSV precies het tegenovergestelde had gedaan had een type als Lincoln weer geroepen dat de selectie te smal is om het Ajax lastig te maken ofzo. Zulke jongens zijn meesters in negatieve aspecten belichten, zo lang het maar om de concurrent gaat..

31 augustus 2021 om 12:04

Europeanen vreemdelingen?

31 augustus 2021 om 12:22

Als je te veel scout in het buitenland ben je een vreemdelingenlegioen, als je te veel scout in eigen competitie ben je niet creatief genoeg, als je te veel koopt ben je een koopclub, focus je op jeugd toon je geen ambitie, haal je oude spelers doe je aan kapitaalvernietiging, haal je alleen jonge spelers dan ben je niet bezig met je basis te versterken, huur je spelers dan ben je een huurlingenleger en kom je niet verder, koop je veel spelers dan ben je financieel niet verantwoord bezig. Dames en Heren, ik presenteer u, het Nederlands voetbalpubliek!

31 augustus 2021 om 12:51

Onnodige reactie, dit is bij iedere club zo. Ik heb nadat ik je reactie las even gekeken naar afgelopen weekend. PSV speelde met vijf Nederlanders, twee Duitsers en oa Madueke die uit de jeugd van PSV komt. Ajax met zes Nederlanders en Feyenoord met zeven Nederlanders. Wat opvalt is dat de traditionele top drie hier helemaal niet afwijkt van de andere clubs. Afgelopen weekend vielen enkel Vitesse (enkel Bazoer) en Willem II met drie Nederlandse spelers uit de toon.

31 augustus 2021 om 15:38

Als ze hetzelfde presenteren zoals het vreemdelingenlegioen in 2004/2005 hoor je mij niet klagen.

31 augustus 2021 om 16:18

Welke club niet?

Lijkt mij dan een versterking voor Jong PSV? aangezien wij al overvol zitten op het middenveld namelijk.

31 augustus 2021 om 11:45

Er is geen vervanger voor Sangaré, denk ik. Ik weet niet hoe verdedigend ingesteld deze jongeman is, maar is mogelijk als verdedigend blok voor de verdediger bedoeld.

31 augustus 2021 om 12:10

"er is geen vervanger voor Sangaré"

Boscagli kan ook uitstekend op die plek spelen, met Ramalho en Obispo dan als cv's. En een middenveld met Van Ginkel, Propper en Gotze kan ook prima.

31 augustus 2021 om 12:46

Tegen topteams werk een middenveld van van Ginkel Propper en Gotze niet!
Dan wordt je compleet overlopen. Tegen de degradatieclubs in NL ja daar lukt dat maar ook tegen een Ajax, werkt dat niet. Je hebt een balveroveraar nodig. een sterke/stevige jongen op het middelveld

31 augustus 2021 om 13:22

Eens, hoor. Van Ginkel samen met Propper is inderdaad vooral een optie tegen de mindere goden in de eredivisie. Tegen de Nec's en Rkc's van deze wereld heb je als het goed is geen balafpakker nodig, dan is wat meer voetbal op je middenveld juist wel prettig. Maar in de toppers kun je Boscagli prima op de plek van Sangare zetten. Daar heeft hij het vorig seizoen ook een aantal keer heel goed gedaan.

31 augustus 2021 om 11:46

Haha een speler die minuten maakt in Ligue1 voor jong PSV 😂

31 augustus 2021 om 11:46

Dit is een van de betere aanvallende middenvelders in de Ligue 1, die plaats je niet zomaar in Jong PSV haha.

31 augustus 2021 om 11:48

Deze jongen stond laatst tegen Lyon in de spits. Daarachter op 10 speelde Boufal, waar ik veel meer van onder de indruk was. Wel echt een mooi elftal hebben ze bij Angers.

31 augustus 2021 om 11:48

Overvol? Kwa aantallen wel maar ook een hoop middelmaat.

31 augustus 2021 om 11:53

Vervanging op het middenveld is veel te licht…. Je moet echt een sterkere en bredere bank creëren dan wat we er nu hebben zitten. Mauro, Thomas zijn leuke spelers, maar niet genoeg voor een PSV.

31 augustus 2021 om 11:54

@lampen,

Ken je selectie, zo overvol zit het middenveld niet;

Sangaré, Götze, Propper & van Ginkel zijn de enige middenvelders die het niveau halen.
Dan heb je nog Doan en Thomas, die allebei tekort komen voor het niveau dat je wilt nastreven.
Daarbij zijn Götze en van Ginkel allebei zeer blessure gevoelig.
Stel dat ze allebei op het zelfde moment uitvallen, moet je met Thomas of Doan in de basis beginnen, waarvan de andere de enige vervanger zou zijn.
Tegen de lagere ED clubs gaat dit goed lukken, maar Europees kan je daarmee niet aan komen zetten.

31 augustus 2021 om 12:13

Doan denk ik als hij blijft nog wel kan aansluiten bij het niveau zeker als backup
Thomas is gewoon een harde werker en ideale nr. 18 van de selectie.

Types als mauro moet je afscheid van nemen. Guti afscheid van nemen.

31 augustus 2021 om 11:54

Huh? Drie basiswaardige pure centrale middenvelders, waarvan er 2 blessuregevoelig zijn en daarnaast nog een CV die ook op het middenveld kan spelen. Guti tel ik niet meer mee, de rest is meer een aanvallende middenvelder.

31 augustus 2021 om 11:57

Deze Fulgini is ook meer een aanvallende middenvelder dan een CM hoor als ik naar zijn stats en gespeelde posities van de laatste seizoen kijk. Dit huidige seizoen zelfs twee keer als centrumspits gestart (en de andere twee potten op 10).

Edit: wat vervelend dat je nu ineens weer honderd witregels boven en onder je tekst krijg als je een post aanpast. Wat doen die web developers van VZ toch allemaal steeds joh? Als er éã©n probleem wordt opgelost komt er weer wat anders vaags voor terug lijkt het wel..

Edit2: Ah, klinkers met accenten of trema's doen het ook nog altijd niet vanaf de desktop versie, heerlijk

31 augustus 2021 om 12:19

Aha. Journalistiek hiaatje dus in het artikel. Als backup voor Götze dan? En op meerdere plekken inzetbaar. Dat klinkt ook niet heel gek.
Daarnaast ben ik het qua edits helemaal met je eens, maar geld voor een extra fatsoenlijke programmeur is er denk ik niet bij VZ.

31 augustus 2021 om 11:55

Jong psv? Uiteraard sarcastisch bedoeld denk ik dan. Opzich wel met je eens hoor, hoewel als je het 1 op 1 bekijkt is er niet echt een alternatief voor Gotze. Doan zal misschien nog gaan en aangezien Schmidt heel veel rouleert en Thomas, Gutierrez en Mauro toch wel wat matig zijn, sta ik er niet van te kijken dat hij een extra optie wil.
Verder een uitstekende, technische, heel veelzijdige speler die overal op het middenveld uit de voeten kan of zelfs als tweede spits.

31 augustus 2021 om 11:56

Vorig jaar veelal als aanvallende middenvelder gespeeld bij Angers en in 36 duels (in de Ligue 1 en Coupe de France) goed voor 10 goals en 4 assists. Dat lijkt me op het eerste gezicht nou niet een middenvelder waar PSV nog naar op zoek ik. Goede speler wel hoor zo te zien, begrijp me niet verkeerd. Maar als PSV nog een extra middenvelder zou willen (niet eens per se nodig mijns inziens) zou dat eerder een type als Sangarã© zijn als back-up lijkt me.. Ik zou als ik De Jong was eerder nog proberen een rechtsback binnen te halen. En een 2e spits maar die lijken ze al vrijwel binnen te hebben met Vinicius.

31 augustus 2021 om 12:21

Sander en Lampen, PSV speelt veel wedstrijden en Propper Ginkel Gotze Sangare zijn eigenlijk de enigen die basiswaardig zijn. Volgens mij is deze jongen zowel op 8 en 10 te gebruiken bij nader inlezen. Thomas kan een vervanger zijn,Doan ook maar gaat waarschijnlijk nog vertrekken. Guti,Lukassen,Rigo,Mauro is de categorie waar we afscheid van moeten nemen. Propper Ginkel Gotze Sangare Thomas Fulgeri zijn dan 6 namen voor 3 posities. Denk niet dat het een overbodige luxe zal zijn. Propper was alweer licht geblesseerd . Ginkel Gotze hebben hun fysieke kwetsbaarheden, Thomas idem. Vraag me af of Sangare wel geblesseerd kan raken trouwens 😜

31 augustus 2021 om 11:56

Deze man is een aanvallende middenvelder met scorend vermogen in de Ligue 1, een van de beste daar en dan denk jij aan Jong PSV?!

31 augustus 2021 om 11:57

Hahaha bij nader inzien denk ik toch sarcastisch bedoeld Lampen, excuses als dat het geval is

31 augustus 2021 om 12:23

25 jaar maar even een jaartje jong. Moet me denken aan een meme van paar jaar geleden van jaartje jong Ajax. Even serieus, er is een verschil tussen kwaliteit en kwantiteit, tegen Benfica was duidelijk dat je weinig in kan brengen als je achter staat, dit is waarschijnlijk een van de antwoorden.

31 augustus 2021 om 15:39

Het is een 10 achter gotze heeft PSV niet echt een vervanger behalve mauro en Thomas.misschien Doan maar die speelde altijd vanaf rechts geen idee of hij wel op 10 heeft gespeeld toen hij werd verhuurd.

Weer een leuke afsluitende transferdeadline dag voor PSV. Niet zo spectaculair als toen Gotze binnenkwam, maar er staat zo wel echt een goede selectie.

Lijkt me stug dat we hem hier kennen, maar mochten er Angers-volgers zijn; laat me weten of PSV hier verstandig aan doet.

31 augustus 2021 om 11:55

Ik heb hem laatst alleen tegen Lyon gezien, toen vond ik hem heel erg goed. Hadden we het er hier nog grappend over dat Lyon hem wel zou binnenhalen. Voor de rest nooit zien spelen dus geen idee of dat z'n constante niveau is.

31 augustus 2021 om 12:08

Ik heb hem tegen Bordeaux gezien (Bordeaux is enigszins mijn club in Frankrijk omdat ik daar mijn eerste buitenlandse wedstrijd ooit heb gezien) en toen speelde hij redelijk. Alleen vond ik hem echt veel te weinig diepgang hebben voor een (aanvallende) middenvelder, want dat was ie volgens de commentator. Vond Angers trouwens verder best wel leuk spelen.

31 augustus 2021 om 14:16

Ja ik weet zo even niet wat voor type het nou echt is. Tegen Lyon speelde hij vrij diep, maar lees elders weer dat het meer een centrale middenvelder is. Qua techniek lijkt het me inderdaad vooral een aanvallende middenvelder. Nouja, we gaan het zien. Eerst maar kijken of dit gerucht überhaupt klopt.

Die is echt veel te goed om bankzitter te worden achter Götze. Wel knap als ze hem binnen weten te halen.

31 augustus 2021 om 11:51

Götze zal zeker niet elke wedstrijd kunnen spelen. Om deze jongen erachter te hebben zal wel handig zijn. We hebben naast Ihatarren geen andere aanvallende middenvelder voor zijn positie en die gaat weg.

Iemand van de Franse middenmoot . Ken m niet en weet niet wat ik ervan denken moet. Uit de hoed van JDJ deze keer? Als ie beter dan Rosario was zou Nice hem wel gehaald hebben lijkt mij. Laat me graag verrassen.

31 augustus 2021 om 12:19

Kan zeggen wat je wilt, maar Rosario speelt op dit moment steeds 90min bij Nice en dat team speelt toch niet
onverdienstelijk.

31 augustus 2021 om 12:24

Boris das fijn te vernemen. Tis Pablo gegund.

31 augustus 2021 om 14:17

Stond zelfs in team van week afgelopen speelronde. Doet het uitstekend daar.

31 augustus 2021 om 12:31

"iemand van de Franse middenmoot."

Boscagli, Max, Drommel, Sangare, Propper en Zahavi komen allemaal van middenmoters. Dat zijn voor PSV gewoon bruikbare spelers.

31 augustus 2021 om 12:41

Cab,idd. Was in de veronderstelling dat deze jongen een 6 was. Dacht ,waarom heeft Nice m niet gehaald en wel Rosario. Wat moeten we er dan mee was mn redenering. Heb me iets meer verdiept, zie dat op meerdere posities kan en een goal kan maken. Nog steeds niet overtuigd maar ik laat me graag verrassen. Idd is dit de vijver waaruit we vissen moeten.

Gaat er ook nog een rechtsback komen? Zucht. Middenvelders hebben we genoeg

31 augustus 2021 om 12:25

Eens. Teze en Mwene kunnen het op die positie leuk doen als ze een goede dag hebben. Maar ze hebben allebei nog te vaak een mindere dag. En voor het middenveld heeft PSV met Gotze, Van Ginkel, Sangare, Propper, Guti, Mauro, Thomas, Boscagli en Doan idd al meer dan genoeg opties.

31 augustus 2021 om 12:46

Doan gaat waarschijnlijk nog vertrekken, Guti, Mauro, Rigo moeten we niet meer willen. Hou je Sangare Thomas Propper Ginkel Gotze over waarvan alleen Sangare fysiek stabiel is. Dunkt mij dat er nog iemand bij kan die kwalitatief wat toe zal moeten voegen om de posities dubbel bezet te houden. Doan wil ik persoonlijk nog niet opgeven voor de breedte, maar volgens mij wil,mag,kan ie gaan en is het meer een vleugelaanvaller dan middenvelder dacht ik..

31 augustus 2021 om 12:49

Vond Mwene laatst beter dan Max. Al zegt dat niet veel. Max heeft een lage ondergrens. Mwene misschien iets meer tijd gunnen, Teze meer vertrouwen. Voor de backposities ben ik niet bang.

Niet echt een bankzitter deze speler, is hij echt veel te goed voor. Wel een speler wie corners en vrije trappen kan nemen, toch wel iets wat ik nog graag zie bij PSV. Als deze jongen komt dan kunnen we net zo goed afscheid nemen van Thomas, Guti en Mauro.

31 augustus 2021 om 11:56

Van die 3 mogen we sowieso afscheid nemen. Dan liever een paar jongens uit jong psv erbij. Die brengen meer dan deze 3.

31 augustus 2021 om 12:02

Zeker, hoop dat Ledezma snel weer fit is, kan hij zich ook bij de selectie aansluiten. Vooral Mauro wil ik echt nooit meer in een PSV shirt zien, bak vol middelmaat.

31 augustus 2021 om 12:36

Ledezma was echt goed voor zijn blessure. Hopelijk komt die weer op dat niveau terug. Hoop ook dat kjolo een kans gaat krijgen. Geen wereld talent maar ik zie er wel iets in. Doet het altijd verdienstelijk vind ik.

31 augustus 2021 om 13:29

Je vergeet Rigo en Doan nog, die mogen nog eerder weg dan Thomas.
Ik ken deze speler verder niet dus kan er geen oordeel over vellen maar dat er iets creatiefs en stormram bij moet hebben we vorige week wel gezien.

31 augustus 2021 om 14:01

Doan zie ik toch wel graag blijven hoor, wel gecharmeerd van die jongen, kan prima de plek op rechts invullen ipv Madueke wanneer het moet in de Eredivisie. Rigo ben ik wel met je eens, is niks en word niks.

Ik denk dat Fulgini echt wel ideaal is voor de selectie. Is eigenlijk precies wat we nu nog nodig hebben (naast uiteraard een RB). Als ik een echte vergelijking moet maken zou ik gelijk zeggen dat hij kwa speelstijl wel een beetje op Pereiro lijkt maar dan met echt veel meer vuur en zonder dribbel.

31 augustus 2021 om 13:51

Laten we het hopen. De genoemde spelers komen echt te kort voor PSV.

Ik ken er helemaal niks van, maar dat zegt niks. Volg het Franse voetbal niet echt. PSV heeft dan wel veel middenvelders waar ze niks tot weinig meer mee gaan doen met Dante Rigo, Mauro, Guti. En dan heb je ook nog Thomas rondlopen. Dat is toch wel zonde geld. Misschien contract van Rigo maar af kopen, en Mauro nog verhuren ofzo. Daarnaast hoop ik dat Luckassen ook nog weg gaat zo op de slot dag.

Volledig overbodig als je al sangare propper ginkel hebt

31 augustus 2021 om 12:06

Is juist een aanvallende middenvelder, dus voor de plek van Gotze. Kan evt ook een linie naar achteren spelen, prima versterking dus

31 augustus 2021 om 12:12

Schijnt ook rb te kunnen al heeft die dat al een lange tijd niet gedaan. Zou dan wel een ideale transfer zijn gezien de posities.

31 augustus 2021 om 13:54

Deze reactie is veel overbodiger en geeft het kleine denken in Nederland wat betreft selectiesamenstellingen. Wel hard roepen dat we punten moeten halen in de strijd om een tweede CL-plek, maar janken op het moment dat dat met meer dan drie basiswaardige middenvelders moet gebeuren. Zoals Roger Schmidt er ook wekelijks van langs krijgt dat hij rouleert om de belasting op zijn spelers te verdelen. Wanneer erkennen we net als in het buitenland eens dat je ook gewoon kwaliteit in de breedte nodig hebt om echt op alle fronten mee te strijden? PSV speelt dit seizoen minstens 53 wedstrijden (minstens 6xucl, 6xel, 34xed, 1x JC en 1x Beker) en in het onwaarschijnlijke geval dat PSV ook de finale van de KNVB-beker én de Europa League haalt zijn dat er 62 en hebben we het aantal oefenwedstrijden en interlands die tussendoor worden afgewerkt nog niet meegerekend. Na Van Ginkel, Propper en Sangaré heeft Schmidt slechts kwaliteitsarme eenheidsworsten als Mauro, Thomas en Gutierrez tot zijn beschikking; is het dan zo raar dat je daar een basiswaardige speler bij wil?

Ik vind het een heel interessante toevoeging, op basis van videobeelden denk ik dat je voor dit seizoen een waardige stand-in en daarna een waardige opvolger hebt voor Gotze met deze Fulgini, zoals tegen die tijd ook met Vinicius een prima speler klaarstaat om Zahavi te vervangen.

Niet onbelangrijk om een dergelijke middenvelder te halen en dan ook nog de spitspositie te versterken, maar ik denk dat het begin van het seizoen wel duidelijk heeft gemaakt dat er echt nog een topper voor de back positie moet gaan komen. Wat een middelmaat is dit zeg...

31 augustus 2021 om 12:13

Het lijkt er serieus op dat teze gwn de kans gaat krijgen zich daar te ontwikkelen en anders wordt er waarschijnlijk een back gehaald/gehuurd in de winter

Ken hem niet. Basis in Ligue 1 moet iig genoeg niveau betekenen. Aanvallende middenvelder dus van harte welkom. Iedereen die hier roept dat we al genoeg middenvelders hebben, nemen dan wss genoeg met niveau Thomas, Mauro Jr. Want als Gotze geblesseerd raakt heb je daar geen fatsoenlijke back up. Nu dus mogelijk wel. En dan ga ik er vanuit dat Sangare/Ginkel/Propper om de 2 verdedigende middenveld plekken concurreren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2230
2.PSV188
4.Feyenoord1611
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
C. GakpoAanvaller82
E. ZahaviAanvaller83
R. SchmidtUnknown
Y. VertessenAanvaller71
J. DrommelKeeper70
N. MaduekeAanvaller62
BrumaAanvaller62
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

0 fans
Middenvelder, 25 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren