Ajax vraagt twintig miljoen: ‘Ze doen alles om hem nog te slijten’

Zaterdag, 28 augustus 2021 om 12:55 • Laatste update: 13:55

Ajax wil er in het slot van de transferwindow nog alles aan doen om David Neres te slijten, zo stelt Mike Verweij. De Ajax-watcher van De Telegraaf zegt in Kick-Off - de voetbalpodcast van de krant - dat er enkele clubs hebben geïnformeerd naar de Braziliaanse aanvaller, voor wie in tegenstelling tot eerdere berichten Olympique Lyon niet (meer) in de markt is. Ajax wil nog een bedrag van twintig miljoen euro overhouden aan Neres.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Zie jij David Neres deze zomer nog vertrekken bij Ajax?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

72 reacties (laatste reactie door ramondiaz)

Lekker houden, als hij zijn vorm weer krijgt van 2 jaar geleden ga je weer naar 50 miljoen krijgen

27 augustus 2021 om 23:51

Neres was natuurlijk ook 50 miljoen waard door de kwaliteit en vorm van de spelers om hem heen. Prima speler maar absoluut geen consistentie (mede door blessures) en staat eigenlijk al 2 jaar volledig stil. Ook daarvoor vond ik die 50m overdreven mede gebaseerd op 2 doelpunten in de CL dat seizoen.. Dat er zo weinig interesse is nu (zelfde geldt voor Tagliafico) zegt ook genoeg. Ajax had na die halve finale CL een enorme hype om zich heen en toen kwamen die enorme bedragen voorbij. Maar waar de echte toppers zoals Mathijs en Frenkie zich hebben doorontwikkeld, is Neres juist achteruit gegaan. En noem maar een club op die beter is dan Ajax waar Neres een versterking zou zijn voor de basiself?

28 augustus 2021 om 09:21

Als ie half de kansen krijgt om zich te bewijzen als labyad krijgt speelt ie Berghuis en Antony naar de bank.

28 augustus 2021 om 11:26

Precies. Laat ze eerst labyad, en kaliber maar verkopen dat zijn de echt lasten en spelers met tekortkomingen. Is toch een lachertje als je daar straks de cl mee in moet gaan.....

27 augustus 2021 om 23:52

Ben je serieus? Neres is nooit 50 miljoen waard geweest hou toch op. Hij heeft in de CL leuk gespeeld maar dan ben je nog niet meteen 50 miljoen waard.

27 augustus 2021 om 23:59

Lekker houden? Als he hem houdt heb je een overvloed aan aanvallers, wordt een beetje druk dan.
Het is beter als Ajax er 20 voor zou krijgen

28 augustus 2021 om 00:42

Neres was gewoon op het juiste moment op de juiste plaats. Hij deed het aardig in een zeer goede ploeg en kwam door een incidenteel doelpunt en de status van Ajax op dat specifieke moment op de radar van clubs die op kwalitatief vlak zijn pet te boven gaan.

28 augustus 2021 om 08:01

Van neres had ik het wel verwacht, dat ze de aankoop prijs zouden aanhouden 20 miljoen plus 2 miljoen bonus, maar onana die heeft ajax 3 keer een oor aangenaait om drie clubs waar ajax mee rond was, op laaste moment af te laten ketsen, die loop gewoon gratis weg waar hij op uit was.

Leicester City schijnt in de markt te zijn. Zou mooi zijn als het doorgaat, zeker nu Daramy er is. En hopelijk wordt Onana ook verkocht, wegwezen met onze ex goede doelman!

27 augustus 2021 om 23:56

Ben benieuwd hoe ze Gorter op dit moment inschatten want als hij geen basismateriaal is zal er toch een vervanger van Onana moeten komen. De CL in met Steek en Pasveer is wat mij betreft geen optie.

Voor Neres overigens een mooie stap. Zie hem wel slagen bij Leicester. Grootste uitdaging voor hem is fit blijven.

28 augustus 2021 om 00:21

Klopt las ik ook, schijnen serieus geïnformeerd te hebben, maar nog geen bod uitgebracht. Verder las ik ook dat de prijs die Ajax voor Neres in gedachte heeft 25 miljoen is, dus met bonussen en doorverkooppercentage zou die door verweij genoemde 20 mln wel eens kunnen kloppen. Heb wel het idee dat Neres in de PL totaal verzuipt. Fysiek is hij juist niet echt uitzonderlijk. Dat is wel echt nodig. Kijk naar die Richailidson, beer can een gozer.

28 augustus 2021 om 15:43

Tja het zal niet de 1e Ajax speler zijn die voor te veel geld naar een te goede club gaat en waarvan je dus op voorhand al kan voorspellen dat het een miskoop wordt. Toch zie ik neres meer kans van slagen hebben dan bv van de beek

28 augustus 2021 om 06:18

Neres heeft echt niets te zoeken in de top van de PL . Ik kan mij dan ook niet voorstellen dat Leicester voor Neres gaat.

28 augustus 2021 om 16:20

Hij is 3de keuze bij een Nederlandse club. Het zou vreemd zijn dat hij in de PL iets te zoeken heeft.

Dat verhaal van Neres en China is al 80 x herhaald. Wie zegt dat ie zelf naar China wilde gaan? Verder vind ik Onana gewoon een self-centered eikeltje dat ie Ajax zo in de steek laat, zeker gezien zn situatie maar ik zou 'm maar lekker gebruiken wanneer het weer kan want het wordt een loodzwaar jaar.

27 augustus 2021 om 23:55

Pff, nee man, ik hoef niks meer van die onana. Echt van hero to zero wat mij betreft.

28 augustus 2021 om 00:11

Onana is wel de beste keeper die Ajax heeft gehad sinds Van de Sar, (misschien komt Lobont in de buurt) maar Ajax moest slimmer omgaan met Onana want hij kon Ajax veel meer opbrengen sportief en financieel. Jammer dat het zo moet eindigen tussen de twee.

28 augustus 2021 om 00:41

Leg mij eens uit hoe ajax slimmer om had moeten gaan met Onana. Want volgens mij heeft Ajax het altijd erg netjes gespeeld, en doet onana dat op het moment niet.

28 augustus 2021 om 00:50

Maar hoezo speelt Onana het niet netjes dan? Hij wilde volgens de berichten wel voor een jaar verlengen, maar Overmars (en/of de RvC van Ajax) wilden per se een 2-jarig contract. Tja dan wordt het uiteindelijk dus niets zoals in het huidige scenario. Moet zeggen dat Overmars & vd Sar deze contractverlenging-zaak wel meesterlijk via de media hebben gespeeld, waardoor de meeste supporters volledig tegen Onana zijn gekeerd en de club buiten schot blijft. Dat wordt nog goed materiaal voor toekomstige lessen in hoe je de media in jouw voordeel kunt gebruiken.

28 augustus 2021 om 00:51

@sportweek86, Nou heel simpel Onana gewoon tevreden stellen, door bijvoorbeeld zijn salaris flink te verhogen geloof mij dan zou hij blijven. Want sinds Onana niet meer speelt vliegen de doelpunten om de oren van de Ajax keepers wat uiteindelijk ook invloed heeft gehad op de laatste resultaten van Ajax.

28 augustus 2021 om 08:12

Politiek Den Haag laat ook prima zien hoe je de media voor eigen gewin inzet. Al is dat allemaal van hetzelfde laken een pak. Ajax heeft Onana absoluut eerlijk behandeld en Onana Ajax niet. Daar is geen speld tussen te krijgen. Weet niet waar jij je informatie vandaan haalt maar dit is de eerste keer dat ik het lees/hoor.

28 augustus 2021 om 12:48

sportweek

" Want volgens mij heeft Ajax het altijd erg netjes gespeeld, "

Dat is een beetje het frame momenteel he. Die rat van een Onana is altijd en overal zó enorm netjes en keurig behandeld, maar toen het erop aan kwam koos Onana puur voor zichzelf.
Maar daar mag best wat nuance bij. Ajax heeft Onana namelijk niet netjes behandeld omdat Ajax, ik noem maar wat, zo'n enorm charitatieve instelling is en een warme club met een uitstraling van liefde en zorgzaamheid, of omdat ze Onana zo'n lieve jongen vonden. Ajax heeft alles wat ze hebben gedaan vooral gedaan omdat Andre Onana, op dat moment, nog een grote transferwaarde vertegenwoordigde en men dat belang veilig wilde stellen. Want dat Ajax netjes het salaris doorbetaalde, dat is natuurlijk geen 'goede daad' of zoiets. Men zag direct dat als men Onana zou laten vallen en zijn salaris niet door zou betalen, dat Onana direct in de contramine was gegaan. Dan was zijn transferwaarde sowieso verdampt.

Maar men dacht dat Onana zich wel gedwongen zou voelen om onder deze omstandigheden, dus, eventjes zijn contract te verlengen met Ajax. Maar kennelijk dacht men binnen de Ajaxdirectie dus dat Onana gek zou zijn of zoiets en dat hij altijd wel eventjes ieder contract zou ondertekenen dat ze hem onder zijn neus duwden. Maar het lijkt mij nogal wiedus dat Onana daar echt wel eventjes over nadenkt.

En feit is dat Onana helemaal geen contractverlenging geweigerd heeft. Hij wilde best verlengen. Maar, niet volgens de voorwaarden van Ajax. En Ajax wilde niet op zijn voorwaarden ingaan (jaartje langer contract). Tuurlijk roepen Ajaxsupporters dan dat hij maar moet ingaan op het aanbod van Ajax, omdat hij dat verplicht zou zijn, maar dat is echt onzin. Onana mag ook zijn eisen hebben en als Ajax daar niet op in wenst te gaan, is dat hun keuze.

Wat daarbij niet vergeten mag worden is het gegeven dat Onana al twe jaar bezig is met een vertrek naar een grote competitie. Hij heeft met lede ogen moeten toezien hoe Ajax een vertrek naar de grote competities zwaar heeft bemoeilijkt omdat ze meer dan 30 miljoen vroegen, wat natuurlijk een absurd bedrag is voor een doelman. Onana snapt ook wel dat als hij weg wil uit Amsterdam het verlengen van zijn contract niet de meest snuggere move is. Want mogeljik vraagt Ajax dan zelfs nóg meer.

Dus nee, Onana is niet alleen maar die rat die misbruikt maakt van het 'goede en zo warme Ajax', er zit ook nog een andere kant aan dit hele verhaal.

28 augustus 2021 om 12:51

"ajax heeft Onana absoluut eerlijk behandeld en Onana Ajax niet. Daar is geen speld tussen te krijgen. "

Er zijn complete hooibergen daartussen te krijgen. Laat staan de spelden die in die hooibergen verstopt zitten.
Want tenzij jij mij kunt uitleggen waarom het 'eerljik' is dat Onana's contract met twee en niet met drie jaar verlengd wordt, is wat jij roept ('ajax heeft Onana eerlijk behandeld en omgekeerd niet' niet meer dan een mening en uiteraard én vanzelfsprekend géén feit. Dus er zijn denk ik meer spelden hiertussen te krijgen dan er spelden ter wereld bestaan momenteel.

28 augustus 2021 om 15:47

Het zou eigenlijk wel eerlijk zijn om hem geen salaris verhoging te geven. Het zou zelfs terecht zijn als ze zijn salaris niet doorbetalen vind ik, maar dat doen ze wel. Als onana net zo goed zou zijn als Stekelenburg dan denk ik dat hij het kon bekijken..

28 augustus 2021 om 17:21

@ Ajax moet Onana gewoon een beter aanbod doen. Duikelaar Tadic, die in zijn contract zelfs zijn rugnummer heeft vast laten leggen, heeft wel meteen aan de deur geklopt toen Berghuis kwam. Anders wilde hij mogelijk naar ac milan. Een toptalent als Onana vind je niet zo makkelijk meer. En ik heb ook niet zo een vertrouwen in de opa's Stekelenburg en Pasveer. Europees heeft het Ajax ook meerdere keren opgebroken dat er geen goede doelman in het doel stond.

27 augustus 2021 om 23:57

Hoezo, hij heeft 2x bijgetekend terwijl hij weg kon, heeft er mede voor gezorgd dat Ajax een finale en halve finale heeft gehaald, Ajax heeft meer aan Onana te danken dan andersom

28 augustus 2021 om 00:47

Dat is natuurlijk ook weer niet waar. Is niet alsof Onana dat zelf even heeft gehaald. Had ie toch echt de teamgenoten voor nodig die Ajax hem heeft gegeven. Bovendien als zeer jonge keeper zo in het eerste gezet waardoor die het kon laten zien. Dat gebeurd ook niet bij elke club.

28 augustus 2021 om 10:24

Waar had Onana dann naartoe gekund?

28 augustus 2021 om 10:47

@InkMontana Met een de huidige keepers was dit waarschijnlijk niet gelukt

Had sowieso terug gekund naar Barcelona

28 augustus 2021 om 07:39

Kwam op een soort zelfde manier van Barca naar Ajax toch? Eens een.. altijd een? Kon je beetje weten?

20 zou netjes zijn. jammer dat hij niet meer zn oude niveau weet aan te tikken. Aan de andere kant, was dat wel t niveau wat hij structureel kan halen, of was het gewoon omdat hij omringd was door uitstekende spelers, waardoor hij beter rendeerde? 🤷 Hoe dan ook, het is hoe het is. We hebben nu erg veel spelers voor de vleugels. Die 20 kan ajax wel goed gebruiken om de rode cijfers te kunnen drukken. Hoop dat ie weg gaat, niet omdat ik hem niet mag, maar voor ajax en 20 miljoen en ook voor hem zodat ie lekker veel kan spelen, ik gun hem zeer zeker niet de bank.

Dat is een flink bedrag voor iemand die al 2 jaar geen bal raakt. Die blijft dus gewoon in Amsterdam.

28 augustus 2021 om 00:05

Ik vind 20m vragen ook niet alles er aan doen om hem weg te doen. Ik denk niet dat ze dat bedrag voor hem gaan krijgen.

Op basis waarvan nog zo'n bedrag? Laat al lang niet zo veel meer zien en Ajax wíl zelfs dat hij vertrekt

Je leest de titel van het artikel en je weet gelijk het is de telegraaf die het meldt. Ajax doet helemaal niet alles om Neres te slijten, maar als hij gaat dan is het alleen maar mooi meegenomen voor Ajax.

Ja Ajax moet verkopen om het afgelopen jaar minder verlies te maken. Maar het is niet een hoge nood om te verkopen. En het verlies is gewoon op te vangen. Maar hoe minder hoe beter.

Ajax "moet" niets verkopen, de buffer is hoog genoeg. Maar hoe minder er aan de buffer gezeten hoeft te worden, hoe beter. Nogmaals Neres hoeft niet weg, en Ajax zit er niet mee in de maag. Het zou wel goed uitkomen.

28 augustus 2021 om 00:34

Natuurlijk wil Ajax Neres slijten. Is de laatste jaren of geblesseerd of uit vorm. Waarom denk je is Berghuis gekocht en nu onlangs die nieuwe jongen?

€20 miljoen? Heeft de tijd twee jaar stil gestaan?

28 augustus 2021 om 01:52

2 jaar terug had je nog 35 kunnen vragen anders. De laatste 2 jaar zijn niet z'n beste jaren geweest, maar ik denk dat 20 nog niet eens onrealistisch is hoor. Bergwijn bijv ging voor 40m weg, die is echt niet 2x beter dan Neres. Al werkt het natuurlijk niet altijd zo met transfersommen, dat weet ik ook.

Overmars heeft de laatste jaren geweldig werk verricht, maar de huidige situatie met de buitenspelers vind ik erg amateuristisch gehandeld. Elke andere club ziet dat we na Neres nog 3 buitenspelers hebben gehaald die bijna 40m hebben gekost, en dan hebben we ook nog Tadic rondlopen. Nee, die jongen uit Denemarken had je pas binnen moeten halen als je zeker wist dat je Neres kwijt was.

28 augustus 2021 om 07:21

Sterker nog, de laatste 2 jaren waren los van een incident erg slecht. Wist zelfs tegen NEC geen positieve indruk achter te laten. Op basis van de laatste 2 jaar is elk miljoen meegenomen.

Voor 20 miljoen ga je hem never nooit verkopen na 2 jaar lang niks gepresteerd te hebben

Ze mogen blij zijn als ze er 2 a 3 miljoen voor krijgen

28 augustus 2021 om 07:31

Jij zit er wel vaker een factor tien naast he, meen me te herinneren dat je eergisteren zei dat Ekkelenkamp ook hooguit een paar ton zou opleveren

28 augustus 2021 om 08:03

Maar het verschil tussen 2 ton en 2 miljoen is wel kleiner (een minder groot risico) dan van 2 miljoen naar 20 miljoen. Je ziet al jaren vreemde transfers, maar op basis van de prestaties van de afgelopen 2 jaar, is Neres niets meer waard dan een Ekkelenkamp. Ook dit seizoen zit er totaal niets in.

28 augustus 2021 om 08:13

Het is ook wat gekscherend bedoeld natuurlijk, vandaar de knipoog. Maar mensen die stellen dat Neres 2 a 3 miljoen waard is neem ik bij voorbaat ook niet serieus. Heeft (met name door veel blessureleed) twee magere seizoenen achter de rug, absoluut. En Ajax zet natuurlijk hoog in, die gaan echt nog wel wat zakken als er een mooie mogelijkheid voor Neres komt. Maar onder een miljoen of 12 ofzo gaat echt niet gebeuren. Dat weten jullie allebei ook wel als je even logisch nadenkt hoor..

28 augustus 2021 om 10:38

Maar waarom gaat lager dan 12 miljoen niet gebeuren ? Je kunt zeggen dat hij heeft laten zien een behoorlijk niveau te kunnen hebben. Je kunt ook zeggen gezien de laatste 2 jaar is hij heel blessure gevoelig. Daarnaast is hij gewoon derde keuze bij een Nederlands team (europese subtopper). De kans dat hij dit seizoen minuten gaat maken is met weer een aankoop alleen maar gedaald. Ajax betaald een behoorlijk salaris aan hem. Dus de kosten lopen nog even door, terwijl de waarde en de prestaties dalen. Ajax zit gewoon met hem in de maag en het is (zeker financieel) het beste zo snel mogelijk afscheid van hem te nemen. Dit is zeker met de vorm en blessuregevoeligheid geen goede onderhandelingspositie.

28 augustus 2021 om 14:33

Nou we zullen het gaan zien aankomende week of Neres nog verkocht wordt en voor welk bedrag. Het zou mij ten zeerste verbazen als het onder de 12 miljoen wordt- mocht dat wel zo zijn zie je m'n rectificatie wel tegemoet Maar dat de 2 a 3 miljoen waarover Telstar4Ever bazelt compleet bezopen is kunnen we het wel over eens zijn lijkt me.

28 augustus 2021 om 15:29

We zullen het zien. De transfers zijn vaak ook niet te verklaren.

Hahaha 20 miljoen voor een momentvoetballer die het 2,3 jaar geleden voor het laatst liet zien. De wanhoop nabij. Tja,de salarissen van Tadic ,Blind ,Haller zullen niet mals zijn.

28 augustus 2021 om 12:41

Jij gelooft blind wat meester “ik verzin gewoon alles bij elkaar” Mike Verweij zegt?

28 augustus 2021 om 16:22

Ik niet, maar ik denk ook dat ajax heel blij is met 20 miljoen voor neres.

“.. een passant als Erik Ten Hag niet teveel macht heeft.” Kijk eens hoeveel macht Schmidt in Eindhoven heeft, die passant heeft weet ik hoeveel spelers gekregen die hij wilde hebben. Bij andere clubs (in het buitenland) net zo. Ajax loopt nog ff niet en nu komen deze praatjes. Ga toch fietsen Mike met je nietszeggende “scoops”. Alleen maar algemeen- en vaagheden, niks concreets.

28 augustus 2021 om 12:56

Drl80

" Kijk eens hoeveel macht Schmidt in Eindhoven heeft, die passant heeft weet ik hoeveel spelers gekregen die hij wilde hebben. Bij andere clubs (in het buitenland) net zo."

Ah, dus in feite ben je het gewoon wel eens met Verweij! Want je ziet dat het bij andere clubs 'net zo' gaat. Dus waarom dan weer uithalen en sneren, als je nota bene onderschrijft wat Verweij stelt???

20 miljoen vragen voor Neres en er alles aan doen om hem te slijten lijkt niet echt met elkaar te stroken. Maar aan de andere kant blijft het overmars he. Die weet zelfs een berg afval te verkopen.

Lekker makkelijk van Verwey om te stellen dat Neres en Onana veel meer waard zijn geweest. Dat waren alle selectiespelers nadat ze de halve finales van de CL haalden. Op dat moment kon elke selectiespeler voor grof geld verkocht worden. Maar de bedoeling was door te bouwen. Dat doe je niet door al je sterkhouders van dat moment te verkopen. Dat Neres en Onana ondertussen minder op gaan leveren ligt in beide gevallen voor de hand. Onana deed een heel dom dingetje en Neres is veel geblesseerd geweest. Dan kan Verwey wel heel wijs gaan doen en die mooie bedragen van twee jaar geleden noemen, maar dat is, ook gelet op de tussenkomst van corona, nu niet meer reeel meer. Achteraf dan met verwijten komen vind ik dan wel weer typisch de Telegraaf. Ze weten het achteraf altijd zo goed.

28 augustus 2021 om 10:02

Misschien een ruil Eriksen voor Onana, op die manier is voor zowel Inter als Ajax een probleem opgelost, Inter een vervanger voor Handanovic die denk ik volgend jaar niet meer eerste keeper zal zijn en Ajax een creatieve aanvallende middenvelder er bij van topklasse.

28 augustus 2021 om 12:39

Ajax heeft geen nr 10 nodig. We hebben al 4 spelers die daar kunnen spelen. Ajax wil eriksen ook helemaal niet. Waarom blijven mensen daar toch zo over doorgaan. Hoeveel geld wil je verspillen aan bankzitters

28 augustus 2021 om 16:05

Waarom zou Eriksen bankzitter zijn?
Als hij een beetje niveau haalt is het gewoon 1 van de beste spelers van je selectie.
Zie ook een Gotze bij psv, die zit toch ook niet op de bank?

29 augustus 2021 om 12:03

@soccerfan_1
Wie zijn die fantastische nummer 10 spelers bij Ajax dan want dan mag Ten Hag die wel een gaan opstellen.

Bij 20 miljoen voor Neres lijdt Ajax er verlies op toch? Ze hebben toen die doorverkooprechten nog afgekocht. Dat zou toch wel een domper zijn.

28 augustus 2021 om 10:32

op totaal niveau pakken ze dan inderdaad een verlies. Afhankelijk voor welk bedrag hij nu in de boeken staat zou je in dit jaar nog wel een winst kunnen maken. Echter gezien het feit dat hij op beide vleugels nu derde keuze wordt zullen de minuten schaars worden, en zal het verlies alleen maar groter worden, terwijl Ajax daarbij wel een aanzienlijk salaris betaald. Dus hoe eerder verkopen, hoe beter.

Hahah zelfs Ekkelenkamp was meer waard dan 3 miljoen volgens Mike, hoe dan? Voor veel fans zelfs een wonder dat hij zoveel gespeeld heeft in het eerste. En natuurlijk haten vooral, compleet genegeerd nog wel door ten Hag. Wat een troep krant.

Mike Verweij…. Ze doen dit ze willen dat bla bla bla. En uiteindelijk blijkt het totaal niet waar te zijn wat deze grote vriend van Valentijn allemaal roept.

Als je dat kan krijgen verkopen , anders zou ik hem houden . Kan geen kwaad om hem nog wat langer te houden .

Het laatste wat Ajax moet doen is luisteren naar Ten Hag. Die heeft een heel matige kijk op spelers. In heel veel transacties een storende en negatieve factor.

28 augustus 2021 om 15:39

Toen Ten Hag Labyad erbij kreeg voor enkele miljoenen vond ik het nog prima. Inmiddels lopen er met Labyad, Haller en Klaiber 3 spelers rond die niet helemaal het niveau hebben en dan wordt het inderdaad zorgelijk. 32,75 miljoen uitgegeven die je niet meer terug gaat zien. zonde.

20 vragen kan best, maar als je er 12 voor krijgt moet je het al doen. Hij speelt nauwelijks en als ie speelt, is het niks.

Als Neres 50 miljoen waard was op het moment dat Donny van de Beek 80 miljoen waard was waarom dan niet allebei meteen verkocht? Neen men verkocht Donny en hield Neres omdat men wist dat Neres beter was dan Donny ,maar men had niet in de gaten dat beide spelers goed waren vanwege de spelers die om ze heen waren. .Ik zou Tadic willen zeggen vertrek nu daar je nog wat kan verdienen want Dit staat je ook te wachten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1928
2.PSV188
5.Feyenoord1511
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
N. MazraouiVerdediger84
E. ÁlvarezMiddenvelder82
R. GravenberchMiddenvelder81
S. BerghuisAanvaller82
S. HallerAanvaller85
D. TadićAanvaller84
J. TimberVerdediger71
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

58 fans
Aanvaller, 24 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 14 oktober
Real Madrid houdt de contractsituatie van Antonio Rüdiger bij Chelsea nauwlettend in de gaten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren