Allegri bevestigt vertrek van Cristiano Ronaldo bij Juventus

Vrijdag, 27 augustus 2021 om 13:48Rian Rosendaal • Laatste update: 13:50

Cristiano Ronaldo is klaar om Juventus de rug toe te keren. Transferexpert Fabrizio Romano meldt dat de 36-jarige aanvaller het trainingscomplex van Juventus vrijdagochtend al na veertig minuten heeft verlaten om afscheid te nemen van zijn ploeggenoten. Ronaldo, wiens contract in Turijn doorloopt tot medio 2022, wil zijn afscheid bij Juventus nog deze vrijdag afronden, zo klinkt het.

Romano voegt tevens toe dat Ronaldo deze vrijdag al niet meer op het trainingsveld verschijnt. Zaakwaarnemer Jorge Mendes staat al in contact met het geïnteresseerde Manchester City. om te praten over het salaris. Zijn huidige jaarsalaris van 31 miljoen euro zal niet worden overgenomen, zo wordt duidelijk benadrukt. De Engels kampioen moet eerst nog een officieel bod uitbrengen op de sterspeler van Juventus. Volgens Romano vraagt La Vecchia Signora minstens 25 miljoen euro voor Ronaldo. Manchester City wil eerst een speler van de hand doen voordat er kan worden gesproken met Juventus. Daarvoor staat Raheem Sterling op de nominatie om te vertrekken, indien het juiste bod binnenkomt.

Cristiano Ronaldo vraagt Juventus om verkocht te worden

De aanvaller wil de Italiaanse grootmacht zo snel mogelijk verlaten.Lees artikel

Volgens Romano heeft Ronaldo donderdag aan het bestuur van Juventus gevraagd om medewerking te verlenen aan een vertrek, na drie seizoenen in dienst van de club. AS bracht vrijdag naar buiten dat er al een persoonlijk akkoord was bereikt met Manchester City over de persoonlijke voorwaarden. Voor Ronaldo ligt in het Etihad Stadium een contract tot medio 2023 klaar. Manchester City moet dus nog wel een akkoord zien te bereiken met Juventus over de transfersom, voordat de komst van de Portugese aanvaller definitief kan worden afgerond.

Trainer Massimiliano Allegri heeft vrijdag op een persmoment toegegeven dat Ronaldo op het punt staat om Juventus te verlaten. "Ronaldo heeft mij donderdag laten weten dat hij niet de intentie heeft om bij Juventus te blijven. Hij heeft daarom vanochtend (vrijdag, red.) niet getraind en zal ook niet worden opgenomen in de wedstrijdselectie voor het duel met Empoli. Of ik teleurgesteld ben? Nee, het is zijn keuze uiteindelijk. Onder meer Zinédine Zidane is ook ooit vertrokken bij Juventus. Maar de club zal altijd blijven bestaan, dat is het belangrijkste. We zijn Ronaldo veel dank verschuldigd, maar we moeten nu ook door", aldus de Juventus-coach.

The Athletic meldt vrijdag dat Juventus Moise Kean heeft aangemerkt als topkandidaat om Ronaldo op te volgen. De aanvaller werd in 2019 nog voor ruim dertig miljoen euro verkocht aan Everton, maar keert wellicht op korte termijn terug in Turijn. Naar verluidt staat Everton wel open voor een voortijdig vertrek van Kean, die afgelopen seizoen werd verhuurd aan Paris Saint-Germain. De Fransen wilden hem langer huren, maar daar ging Everton niet mee akkoord. Er wordt al gesproken met Juventus over een eventuel deal voor Kean. Gezien de situatie in financieel opzicht geven de Italianen de voorkeur aan een huurovereenkomst met koopoptie, terwijl Everton de aanvaller liever definitief verkoopt in deze transferperiode.Gerelateerd

Meer sportnieuws

127 reacties (laatste reactie door raulista)

Altijd respect gehad voor Ronaldo maar hij is helemaal gezakt in mijn aanzien...niet dat hij daar wakker van ligt. Maar goed ik heb maar 1 woord voor en dat is verrader! Zeker omdat hij in zijn interview ooit had expliciet aangegeven dat hij nooit voor City zal gaan spelen want gled was niet belangrijk voor hem!

27 augustus 2021 om 11:40

Geld is ook niet belangrijk voor hem. Voor hem geldt dat Man City super goede aanvoer heeft op het middenveld en voorhoede zodat hij ze kan afmaken.

wie goals scoort wordt onthouden en zo schrijft hij straks weer een paar records erbij, vooral wanneer hij beslissend kan zijn voor City met name in de CL.

27 augustus 2021 om 12:15

Precies, bij City zal hij met De Bruyne achter zich de komende 2 jaar nog even 80-90 doelpunten maken.

27 augustus 2021 om 14:40

Mooi gezegd Rockett - Juventus heeft kostbare jaren van Ronaldo's carierre verpest dus hij zal wel het gevoel hebben om wat goed te maken, hij zal immers niet lang meer op deze niveau voetballen.

27 augustus 2021 om 11:41

Vriend tis anno 2021 er zijn maar een handvol spelers die een club trouw blijven. Zelfs Messi heeft Barca verlaten. Tis heel normaal dat als je voor United speelt aangeeft nooit voor de concurrent te spelen maar de tijden veranderen en spelers kunnen niet weten waar ze ooit voor gaan kunnen uitkomen. Zo zie je maar dat voetbal vooral draait om geld en clubliefde met uitsterven bedreigt is.

27 augustus 2021 om 12:24

Messi kon niet meer bijtekenen door de regels.

27 augustus 2021 om 12:30

Messi kon gewoon bijtekenen toen zijn contract nog niet was afgelopen

27 augustus 2021 om 13:06

Toen was er nog geen officieel aanbod gedaan door laporta. Dit verhaal is allang en breed bekend. Al helemaal als je een account hebt op een voetbalwebsite hoor je het gewoon te weten.

27 augustus 2021 om 14:02

Messi wilde het jaar ervoor weg, dus ook voor Messi gaat die vlieger op naar mijn mening

27 augustus 2021 om 14:05

Meesi heeft 2x toegegeven dat hij weg had willen gaan, 1x in 2014 (Vilanova overtuigde hem net voor zijn dood dat hij moest blijven, dit hebben mensen rond Messi zelf toegegeven) en in 2020. Dus trouw zeker niet

27 augustus 2021 om 11:41

‘Zijn salaris gaat niet overgenomen worden’. Daar uit maak ik op dat hij minder gaat verdienen. Kortom, hij kiest dus puur voor het sportieve, hij denkt bij City meer kans op de CL en kampioenschap te maken. Weet niet hoe je hier uit op kan maken dat hij voor het geld gaat.

27 augustus 2021 om 11:49

Heeft niets met geld te maken, gaat daar veel minder verdienen dan bij Juventus of eender waar gij naartoe kan in de zandbak. Hij wil net weg omdat hij volledig voor het sportieve gaat, wat bij Juve te weinig is.

27 augustus 2021 om 12:06

Verrader? Serieus, die rivaliteit van United en City stelt geen reet voor.. tegenwoordig kan alles in het voetbal. Zelfs Rafa Benitez werkt nu bij Everton..

27 augustus 2021 om 12:55

Precies dit! Het wordt gigantisch gehyped terwijl United supporters City altijd meer zien als de 'noisy neighbours'. Rivalen zijn het inmiddels sportief misschien wel.. van een echte rivaliteit kun je niet spreken. Dan moet je toch echt bij Liverpool zijn.

27 augustus 2021 om 13:06

Precies, als het nou Liverpool was oké.

27 augustus 2021 om 13:21

Nee, nee en nee. Er zijn drie clubs waar je niet naartoe gaat als je een legende van Manchester United wilt zijn: Liverpool, leeds en city. Kijk maar naar hoe er nu naar hughes en schmeichel gekeken wordt. Dit doe je niet, klaar.

27 augustus 2021 om 13:55

Klopt niet wat jij zeg. City is echt wel een rivaal. Misschien kwa status als Liverpool & Leeds niet, maar wel degelijk een rivaal!

27 augustus 2021 om 13:59

Ga weg man. Spelers als Cantona die van Leeds kwam worden omarmd. Spelers als Schmeichel die via een omweg bij City terecht kwamen ook. Als United 'm zo graag wil. 25 miljoen kunnen ze 'm hebben. City heeft een afmaker nodig. Dé afmaker pur sang is beschikbaar. 1+1=2.

27 augustus 2021 om 12:08

@irriducibili
In datzelfde interview heeft CR juist aangegeven dat hij niet naar een club zou gaan vanwege het geld (want zo werd City in dat interview aan hem gepresenteerd: een club die veel geld betaalt), maar vanwege de sportieve ambities. En dat hij (en dat was toen terecht) zich niet kon voorstellen dat dit zou gaan gebeuren. Dat het voor hem heeeeeel onwaarschijnlijk lijkt. Als mensen alleen zijn eerste zin pakken dat City niet kan vanwege het feit dat ik van Utd houd, en daarna de rest van het interview links leggen.. Dat is selectief normeren. Slaat nergens op.

Verder heeft CR nog een reden. Afgelopen jaren, toen CR het moeilijk had met Perez bij Real heeft hij Utd gesmeekt om hem te komen ophalen. Zij zijn niet vol voor hem gegaan. Het verbaast mij niet als hij dan zou denken dat dat hoofdstuk voorbij is en dat hij niet meer met dezelfde gevoelens naar Utd kijkt.

Verder.. Waarom zou hij niet willen werken met de beste trainer ter wereld!? Een speler van zijn kaliber, met zijn honger en ambities, zou altijd het hoogst mogelijke willen nastreven.

Het gekke is.. Dat die drive waar je respect voor had.. Nu voor jou de reden is dat hij in jouw ogen is gezakt. Allemaal gebakken lucht. CR gaat niet eens veel verdienen bij City. Dit is voor hem nog een keer een gooi doen naar de CL en legendarisch worden. Slimme zet. En strategisch ook. Ook marketingtechnisch.

27 augustus 2021 om 12:16

Dit gaat ook niet om het geld maar om de competitie en club. Hij wil weer in 1 van de 2 grootste competities spelen bij een Club die kans maakt op de CL. Dat hij nu eventueel bij City tekent, is meer te danken aan de leiding van United. Want ze kunnen hem betalen maar brengen geen bod uit. Zouden ze dat wel doen dan zou hij zeer waarachijnlijk voor United tekenen en niet City.

27 augustus 2021 om 12:37

Geld is niet belangrijk voor hem want hij gaat de helft van zijn salaris inleveren om voor city te spelen

27 augustus 2021 om 12:45

Ik heb dit interview nooit gezien, tot die tijd geloof ik dus ook niet dat hij dat gezegd heeft.

27 augustus 2021 om 13:54

@moraat, haha VZ heeft dit vast verzonnen inderdaad..

27 augustus 2021 om 13:26

Geld is voor hem ook echt niet belangrijk hoor die man is een miljairdair en heeft genoeg businessclubjes waar veel geld uit voort komt. Zijn eerste keus is united maar united wilt hem niet omdat ze cavani hebben verlengd en martial niet kunnen verkopen. Altijd maar zo snel om cristiano belachlijk te maken of omlaag te halen. Doe eerst maar logisch nadenken en onderzoeken voordat je iets roept. Dat hij weg wilt van juve is al bekend sinds begin van dd transferperiode wil hij weg maar niemand doet een bod behalve nu city. Hij heeft geen andere keus.

27 augustus 2021 om 13:57

Die man was altijd al voornamelijk met eigen succes bezig (en terecht ook). Iedereen die denkt dat hij ooit ook maar iets gaf om bij welke topclub hij dat doet leeft in een illusie.

27 augustus 2021 om 13:59

Ga je mensen echt vastpinnen op iets wat ze jaren geleden hebben gezegd? Voetballers kunnen niet vrijuit praten met het sentiment van oa supporters en de media die dit vervolgens helemaal uitzuigt. Wat denk je dat er met berghuis zou gebeuren als die 2 jaar eerder had gezegd dat hij best open staat voor Ajax? Dus zonder actuele interesse van Ajax op dat moment.. die wordt helemaal afgemaakt dan. Natuurlijk bescherm je je zelf voor iets als dat op dat moment niet speelt.

27 augustus 2021 om 14:03

Hij doet het dan ook niet voor de centen maar voor de prijzen. Het is toch niet zijn schuld dat United al jaren poep presteert en er momenteel maar 1 club die om prijzen speelt (financieel) ruimte voor hem heeft?

27 augustus 2021 om 14:03

Hij heeft nooit expliciet aangegeven nooit voor City te spelen. Hij heeft ooit in een interview gezegd dat geld niet een reden voor hem is om voor een club te tekenen.

27 augustus 2021 om 14:14Hij heeft in datzelfde interview ook gezegd dat er een heeeeeeele kleine kans is dat hij ooit voor City zou spelen, ook omdat hij het alleen voor geld zou doen en geld zou hij al zat hebben op z'n 30ste.

Wat hij daarmee zegt is, met geld buiten beschouwing latend hou je clubliefde over. En omdat mijn liefde bij United ligt, is het eigenlijk ondenkbaar dat ik voor City zal spelen.

27 augustus 2021 om 14:07

Hij heeft aangegeven dat geld zijn keuzen niet zal beïnvloeden.. en laten we eens eerlijk zijn, het is op sportief vlak toch een grote stap vooruit?? Een veel betere competitie en een veel beter elftal waar je in terecht komt. En wat moet hij dan, omdat united hem niet wil moet hij City links laten liggen en maar naar Amerika gaan ofzo?

27 augustus 2021 om 14:12

Daar bovenop nog die aandachtzoekende post op instagram waar hij leek te insinueren dat alle verhalen vals zouden zijn en hij gewoon z'n contract zou uitdienen. Lekker dan nu met dit achteraf....

27 augustus 2021 om 14:44

Hij zei alleen dat zijn verhaal bij real ten einde is. Dus niet naar real gaat.

27 augustus 2021 om 18:48

This aged well 😂

27 augustus 2021 om 19:05

Neem je het terug? Aangezien de integriteit van Ronaldo nooit ter discussie stond.

Ik ben benieuwd hoe zijn transfer naar City gaat vallen bij United-fans. Ze hebben Ronaldo toch altijd terug willen hebben en soms krijg ik het idee dat hij een soort verloren zoon is. Dit gaat de gemoederen wel opschudden, al ben ik benieuwd wat de impact van Ronaldo gaat worden in de PL.

27 augustus 2021 om 11:42

Ik denk dat hij beter de stap naar City kan maken.
Dan naar Liverpool in de ogen van de fans van United.
Heel veel hier denken dat City de grote rivaal is nee dat is voor United toch echt Liverpool.

27 augustus 2021 om 11:50

Vind ik eerder de 'fout' van United. Ronaldo zou altijd United boven City verkiezen, maar als ze geen bod doen en hij wilt echt vertrekken, dan snap ik zijn keuze volledig.

27 augustus 2021 om 12:18

Ronaldo in de selectie zou wel betekenen dat je nog een speler voorin hebt die niet verdedigd, dat wordt met Bruno Fernandes, Pogba en Sancho dan wel erg veel qua spelers die geen defensieve arbeid verrichten. Rashford doet dat bijvoorbeeld wel. Er is denk ik gewoon geen plek voor hem momenteel, zeker niet als je in ogenschouw neemt dat hij flink moet verdienen.

27 augustus 2021 om 14:23

Ronaldo is daar al 12 jaar weg, en is geen United jeugdproduct. Ik denk dat het wel meevalt met de verontwaardiging. Maar ik denk ook niet dat ze staan te juichen als City zich zo versterkt.

27 augustus 2021 om 14:51

Dat is ook waar, maar je hebt toch nog wel altijd geluiden vanuit Manchester gehoord dat ze Ronaldo terug moesten halen? Toen hij bij Real wegging waren er ook genoeg die hem weer in Manchester wilden, het werd echter Juventus.

Het is vervelend voor Juventus. Voor die 100 miljoen hebben ze bijzonder weinig teruggekregen. Kampioen waren ze toch wel geworden zoals ze dat altijd werden. Zonder Ronaldo en met wat vereiste versterkingen op het middenveld hadden ze meer kans gehad tegen Inter vorig seizoen. En de manier waarop hij nu weg wil is ook niet goed voor het imago van Juve.

27 augustus 2021 om 11:38

Wat een onzin en afgunst jegens Ronaldo. Niks aan gehad? Heeft elk seizoen meer dan 30 goals gemaakt in alle competities. Alsof Juventus zonder die goals alles even met de vingers in de neus had gewonnen.

27 augustus 2021 om 11:43

@Arsenallz, Waarom onzin? Hij is gehaald voor de CL, daarin zijn ze uitgeschakeld door Ajax, Lyon en Porto als ik het goed heb. Afgelopen jaar zelfs ternauwernood de CL weten te halen. Je kan toch moeilijk zeggen dat het een geslaagd huwelijk is geweest? Ronaldo heeft zijn goals mee gepikt maar door zijn salaris kon Juventus niet echt doorgroeien. Dat is niet Ronaldo zijn fout, maar een fout van de leiding van Juventus.

27 augustus 2021 om 11:44

En dat komt allemaal omdat Ronaldo er speelde? Ach. Natuurlijk, alles komt door Ronaldo. Scoort ie 30 drukt zijn salaris teveel op de club. Lopen genoeg veredelde vedettes zoals Ramsey die ze hadden kunnen dumpen.

27 augustus 2021 om 11:46

@arsenallz hij zegt toch niks raars en in principe niks negatiefs over Ronaldo.
Met alleen Ronaldo win je de CL niet, dan moet de rest van het team ook goed genoeg zijn. Door t enorme bedrag voor Ronaldo, konden ze verder weinig meer.
De competitie wonnen ze ook al steeds zonder Ronaldo en in de CL kwamen ze verder zonder Ronaldo. Dat zijn gewoon feiten. Dat wil niet zeggen dat het de schuld van Ronaldo is, maar het kan heel goed zijn dat de selectie niet in balans was, omdat er teveel geld nodig was om Ronaldo te betalen.

27 augustus 2021 om 11:49

@Arsenallz, Ik snap niet waarom je zo opgefokt reageert? Het is toch gewoon een feit dat Ronaldo bizar veel verdient, eigenlijk meer dan ze kunnen betalen. Vandaar dat ook een deel betaald wordt door een bedrijf. Spelers als Ramsey en Rabiot verdienen ook veelste veel. Higuain voor 90 miljoen gekocht en voor niks laten gaan. Gewoon wanbeleid gevoerd de afgelopen jaren. Ronaldo heeft het individueel gewoon goed gedaan, maar heeft ze niet dat extra zetje kunnen geven, ook door de gebrekkige kwaliteit om hem heen. Als je iemand haalt om de CL eindelijk weer te winnen, en je haalt de halve finale niet eens, je gaat van 6 jaar op rij kampioen naar ternauwernood CL plaatsing, dan kan je gewoon niet spreken van een geslaagde aankoop als club zijn. Dan kan Ronaldo het nog goed hebben gedaan, het gewenste resultaat is er niet.

27 augustus 2021 om 11:54

@messibazoer eerste twee jaar voor juve scoorde hij alle goals in de ko fase. Wat meer kan hij doen? Elke keer vliegen ze er uit door domme fouten

27 augustus 2021 om 11:58

@messi

Ik ontken nergens dat Ronaldo veel verdient. Je had alleen met het budget niet heel veel anders kunnen doen. Nog meer transfervrije overbetaalde spelers halen die niet presteren is een optie want het transferbudget was er al niet naar. En zoals Timothy al aangeeft. Ronaldo scoorde en scoorde. Tegen Ajax kon hij er weinig aan doen hè.

27 augustus 2021 om 11:58

@Timothy, Nogmaals, het is niet Ronaldo zijn ‘fout’. Maar ik denk dat Juventus misschien beter die 100 miljoen plus 3x 30 aan salaris had kunnen verspreiden aan 3/4 goeie aankopen dat het team sterker werd. Je hoeft mij echt niet te vertellen dat Ronaldo een absolute geweldenaar is hoor, die heeft vrijwel het maximale gepresteerd.

27 augustus 2021 om 12:06

Juve heeft de CL niet gewonnen vanwege het middenveld. Als je aan komt zetten met Ramsey, Bentancour, Matuidi, Khedira etc dan ga je niks winnen. Ronaldo zijn stats in de CL voor Juve zijn uitstekend, maar je kunt het niet in je eentje. Daarnaast liet die pannenkoek van een Sarri en later Pirlo ook Dybala te vaak buiten de basis elf.

27 augustus 2021 om 12:14

Leuk dat hier meerdere malen statistieken worden aangehaald over doelpunten, maar dat is ook het probleem voor bijvoorbeeld Pirlo geweest. Ja, C. Ronaldo maakte veel doelpunten,waarvan overigens een groot deel penalties, maar leverde daar veel creativiteit en dynamiek in het veld voor in. C. Ronaldo loopt voornamelijk voor C. Ronaldo, niet voor het team, dat maakte het aanvalsspel van Juve erg statisch. Ik kan me Cristiano dan ook niet voorstellen in een ploeg van Guardiola, waarin teamdiscipline en instructies erg hoog in het vaandel staat. Vandaar dat PSG mij logischer lijkt als bestemming. Maar dan levert PSG wel flink in t.
o.v. Mbappe, die nog wel de diepte in wil lopen.

27 augustus 2021 om 12:42

Sorry hoor, juve is alleen maar achteruit gegaan door zijn komst. Ik heb dit al eerder gezegd en nu zeg ik het weer. mensen komen steeds roepen van " hij heeft elk seizoen 30 goals gemaakt" maar dat is puur omdat hij alles moest scoren. Maar in totaal heeft juve elk seizoen minder gescoord dan voordat hij kwam, dus in totaal scoor juve met Ronaldo minder. En dat terwijl juve en heel de serie A veel minder verdedigend is gaan spelen. Op sportief gebied is juve al sinds dag 1 alleen maar slechter geworden door zijn komst. En blijkbaar is het op financieel gebied ook niet vooruitgegaan zoals aan het begin leek. En kijk maar aan het eind van het seizoen zal gelijk het verschil zien bij juve. Ze gaan ook veel verder komen zowel in de CL als in de competitie. Ronaldo is een grote speler maar hij kan niet collectief voetbal spelen.

27 augustus 2021 om 12:46

Dat idee dat je een hele dure speler wel even terugverdient is inderdaad ook niet waar inderdaad. Spelers houden vaak hun eigen portretrechten. Ik had overigens geen kritiek op Ronaldo maar op het beleid van Juventus. Net zo goed als ik vind dat Barcelona teveel leunde op Messi. Zijn salaris was ook niet houdbaar.

27 augustus 2021 om 11:41

Ik denk dat Juventus nu hier alleen maar beter van gaat worden en dat het meer een team gaat worden.

Je zou zeggen dat ze nu vol voor Icardi gaan maar met Mbappe naar Real lijkt mij dat niet meer zo makkelijk.

27 augustus 2021 om 11:43

Icardi is wel een hele matige spits vind ik. Die heeft echt totaal geen wendbaarheid.

27 augustus 2021 om 11:53

Zeker, maar Juventus zou daar denk ik toch snel naar gekeken hebben. Kan niet zo snel eentje bedenken die er 20 in gaat schieten voor Juventus, misschien Richarlison maar die lijkt mij nog al prijzig.

Ze mogen altijd voor Braithwaite gaan hoor!

27 augustus 2021 om 12:09

Ik denk eerlijk gezegd dat Juve Kean terug gaat halen en hij het uit gaat vechten met Morata voor een basisplaats. Dybala en Chiesa moeten gaan opstaan. Juve heeft het geld niet om de echte toppers nu te halen. Wel gaat Juve enorm veel besparen op Ronaldo. Een kleine 60 miljoen euro bruto salaris en naar verluid een transfersom van 30 miljoen euro. Een kleine 90 miljoen euro dus.

27 augustus 2021 om 14:34

Volgens mij ligt het probleem toch ook niet zozeer voorin Marc Juventus? Morata is niet echt top in mijn optiek, maar scoort wel vaak op belangrijke momenten. Dybala en Chiesa zijn beiden getalenteerd en kunnen ook doelpunten maken. Als je nog Kean haalt, dan haal je ook wel wat goals binnen.

Maar als je naar jullie middenveld kijkt, dan lijkt mij daar vooral het probleem te liggen.. Dat is kwalitatief zo armoedig als je het vergelijkt met jullie eerdere middenvelden. Locatelli is een goede aankoop geweest in mijn optiek. Maar je hebt nog steeds Ramsey, Mckenny, Arthur, Rabiot, Kulusevski en Betancur. Sommige hebben potentie, maar that's it.

Eerst had je Vidal, Marchisio, Pogba, Pirlo. Later nog Matuidi. Zelfs Pjanic was toch wel een trede hoger dan wat er nu staat.

Vooral de balans op het middenveld mis je nu in mijn optiek. De Matuidi achtige schakel heb je niet.

27 augustus 2021 om 11:42

Als je gaat kijken naar de selecties van Juve de afgelopen jaren, is het bijzonder naïef om te denken dat Ronaldo hun eigenhandig naar de CL winst zou schieten. Er stonden een aantal toppers op het veld maar ook genoeg middelmaat. Ronaldo en Messi zijn werelds, maar zonder wereldse teamgenoten winnen zij ook geen CL. Messi had daarvoor ook spelers als Neymar Xavi Suarez Henry Iniesta Dani Alves voor nodig, net zoals Ronaldo Modric, Alonso, Ramos, Di Maria, Benz en Kroos nodig had.

27 augustus 2021 om 11:47

@raulista maar in die jaren voor Ronaldo deed Juve het een stuk beter in de Cl.
Dus blijkbaar konden ze de rest van de selectie niet op niveau krijgen, omdat het geld nodig was voor Ronaldo.

En het is niet zo dat ze pech hadden met de loting.
Ajax, Lyon en Porto waren de boosdoeners.

27 augustus 2021 om 19:33

Klopt! De selectie van Juve was veel beter en gebalanceerder voor Ronaldo. Als Ronaldo in zijn Real Madrid tijd bij Juve had gespeeld, was het een ander verhaal geweest. Ik vond het geen slimme aankoop van Juve.

27 augustus 2021 om 11:44

Het bestuur van Juve heeft ook hele domme fouten gemaakt. Ze hebben onder andere Ramsey en Rabiot gehaald en Sarri als trainer en toen Pirlo. Het is overigens ook niet gemakkelijk om het salaris van Ronaldo te betalen en nog hele dure toppers te halen. Uiteindelijk denk ik dat Juve hier beter van wordt. Een gigantisch salarispost schrijven ze af en daarmee komt er weer ruimte om andere spelers te halen.

27 augustus 2021 om 11:46

ik ben nogal redelijk actief op een internationaal forum, toen ronaldo arriveerde was ik een va nde weinigen die dat gen egoed i vond en zei altijd dat lukaku en een puike middevelder een betere invetering zou zijn.
ik werd voor gek verklaard, lukaku had net zijn rampseizoen bij united gehad.
maar 3 jaar later ben ik zeker dat juventus nooit van ze leven door lyon en porto waren uitgeschakeld indien juventus dat andere pad had bewandeld.

slechtste operatie ooit van juve

27 augustus 2021 om 11:55

Voor 100 miljoen koop je niet even Lukaku en een wereldmiddenvelder. Lukaku ging toen weg voor 74 miljoen. Dan heb je qua transferbudget nog welgeteld 26 miljoen over voor je topmiddenvelder..

27 augustus 2021 om 12:16

Bij Arsenal kopen we daar een net-niet inernational van Brighton van en een doelman van een degradeerde ploeg.

27 augustus 2021 om 12:23

neen dat klopt, maar daarom hoefde dat niet per se in een en dezelfde marcato te zijn hé.
juve betaalde 60m€ bruto aan salaris voor ronaldo, en daarvoor heb je weldegelijk meerdere klasbakken voor in dep laats

27 augustus 2021 om 12:03

Ik vind het een stuk vervelender voor de united fans. Voor jou zou dat hetzelfde zijn als ronaldinho na 3 jaar ac milan naar real madrid zou vertrekken. Of messi opeens bij real madrid. Of iniesta bij real madrid. Dat wordt echt niet gewaardeerd door de united fans die hen deetijds steunden

27 augustus 2021 om 12:07

Ronaldo was het probleem niet. Juve heeft zichzelf genaaid door een dramatisch middenveld te hebben en vervolgens geen versterkingen te kopen. Met een goed middenveld had juve veel meer kans op CL en had ronaldo 50 goals per seizoen.

27 augustus 2021 om 12:55

Dat komt door Ronaldo, hij was indirect wel he probleem. Buiten zijn schuld om, want hij heeft gewoon fantastisch gepresteerd. Juve heeft het zelf onderschat. Ze konden geen goed team om Ronaldo bouwen, aangezien ze enorm veel geld te kort kwamen.

Tof!
ik kan als juve fan niet genoeg benadrukken hoe verheugd ik ben met dit,
in de Italiaanse media vandaag een mooi lang artikel van incidenten en voorvallen dat ronaldo dus weldegelijk als een prima donna zich boven de club verhevent voelde, van dag 1 eigenlijk.tuurlijk ligt de fout zeker bij juve zelf, want ze lieten dit toe.
ronaldo is vanzelfsprekend een op en top professional maar dat ego brengt gewoon tering vel schade toe.
ik heb in de 30 jaar dat ik internationaal voetbal vol nog nooit iemand meegemaakt die na een wissel direct het stadion uitloopt, of die bij een overwinning van zn team baalt als een stekker, en als een kind in een colã¨re schiet omdat ie zelf niet gescoord heeft.
veel ronaldo fans verdedigen zulk gedrag als winnersmentaliteit, alsof er nog nooit voetballers hebben bestaan voor ronaldo met een winnaarsmentaliteit.

voetbal is een ploegsport, maar met ronaldo moet alles om hem draaien, continue en altijd.
dybala mckennie werden beboet na coronaregels te overtreden, ronaldo wordt met rust gelaten en krijgt extra verlof...

ego tripper van het ergste kaliber, en ik ben blij dat juve, dat voor zijn komst goed op weg was om europa te veroveren, terug de weg kan inslagen waar teambelang boven alles primeert.
Godzijdank8

27 augustus 2021 om 11:52

Nu hebben Dybale en Chiesa alle ruimte om het te laten zien. En kan Juve investeren in het middenveld. Messi vertoonde dat gedrag niet. Maar ook ik was al langere tijd ervan overtuigd dat een transfer goed zou zijn. Als je zo groot wordt dan heb je simpelweg immense macht.

Doet ie goed, hij is precies niet zo gelukkig in Italië en ik denk dat Juventus ook stiekem van hem af wil. De doelstelling was om de CL binnen te halen maar dat is helaas niet gelukt, zou hem graag in actie willen zien onder Pep en de Prem.

Kean van Everton naar Juve, Ronaldo van Juve naar City, Sterling van City naar Everton. Mooi cirkeltje, zeker wanneer Richarlison ook nog vertrekt naar PSG.

Wie een paar maanden geleden had gezegd dat Messi, Ronaldo, Mbappe en Kurt Zouma van club zouden wisselen in één window was echt voor gek verklaard.

27 augustus 2021 om 11:49

en misschien Babel ook nog he!

Wat een transferwindow he. Messi naar PSG, Mbappe naar Real, Ronaldo naar City, Lukaku naar Chelsea en nu lees ik dat Sterling weg gaat. Waar zou die heen gaan dan? Zie Sterling niet naar Juve gaan eerlijk gezegd.

Al die mensen die over Man U beginnen. Hij wil deze transferwindow weg. Is vrij duidelijk. Volgens mij doet Man U geen pogingen om hem in te lijven. Als hij kon kiezen tussen city en man u en dan voor city koos kon ik de verontwaardiging nog begrijpen.

27 augustus 2021 om 11:52

Gap dit is hetzelfde als dat messi na 2 jaar bij psg naar real madrid gaat omdat barca geen poging doet. Hou op man. Dit kan je vanuit clubliefde perspectief niet goed praten. Het werd te heet onder ronaldos voeten.

27 augustus 2021 om 12:06

Dat is het niet. Ronaldo speelde 12 jaar geleden bij United. Heeft vervolgens langer bij Real Madrid gevoetbald en komt niet eens uit de jeugd van United.

27 augustus 2021 om 12:21

Absoluut niet hetzelfde als Messi naar Real, hoe komen mensen daar toch bij? Messi ging op zijn 13e vanaf een ander continent naar een land dat dezelfde taal sprak. Ronaldo was basisspeler bij Sporting toen ie op z'n 19e voor een groot bedrag naar United ging. Was daar maar een jaar of 4.

27 augustus 2021 om 12:27

Ja ja ja het is niet helemaal hetzelfde. Maar ronaldo is een legende van united toch? Of gaan we dat ook ontkennen? United is de club waarbij hij de beste speler van de wereld werd, toen hij als 19 jarig talent binnen kwam. Ga je smoesjes voor iemand anders sparen die er wel in trapt

27 augustus 2021 om 12:29

@bongiorno je weet niet eens hoe lang ronaldo bij united was. Hij wordt daar op handen gedragen door united fans. Dat hij nu naar de stadsrivaal gaat is een messteek in hun rug.

27 augustus 2021 om 14:04

Nou, hij is dankzij Messi nooit echt de beste speler ter wereld geweest, maar het was honderd procent Real waarbij hij dat zou zijn geweest. Smoesjes? Ik heb geen idee waar je het over hebt. Ik ben geen fan van City of Ronaldo dus het doet me vrij weinig, maar Ronaldo wint 4 Champions Leagues met Real, scoort meer goals dan wedstrijden gespeeld en wint meermaals de wereldspeler van het jaar trofee en speelt er bovendien 9 jaar. Toen Ronaldo naar Real ging was het echt geen zekerheidje dat hij de beste van de wereld was hoor, hij heeft bij al zijn clubs keihard gewerkt en is niemand iets verschuldigt.

Tja, erg jammer dat hij uitgerekend naar City verkast als de geruchten kloppen. Dan ben je waarschijnlijk persona non grata bij United. Dan lijkt het me dat hij in de punt van de aanval komt te staan, want als buitenspeler in de Premier League zie ik 'm niet meer zoveel impact hebben.

Heeft City een poging ondernemen om Messi over te nemen van Barca. Zo nee, dan snap ik helemaal niets van City en deze mogelijk transfer. Beloofd in ieder geval een interessant seizoen te worden....

27 augustus 2021 om 12:24

City ging vol voor Kane, dat was het type aanvaller dat ze wilde. Kane zou nog zeker 5 jaar meekunnen en Messi niet en die moet ook nog maar slagen in Engeland op z'n 34e. Ronaldo is duidelijk een alternatief nu Kane niet weg wil, en dan gaan ze volgend jaar concurreren voor Haaland met Real.

Waarom zou Sterling in godsnaam wegmoeten.. doe dan lekker iemand anders! Zo verfijnde voetballer om naar te kijken.

27 augustus 2021 om 12:02

Meen je dat?! Hij is behendig en watervlug maar nul overzicht.. ben je liever kwijt dan rijk

Als je ziet oe juventus de afgelopen seizoenen speelt dan weet je dat ze niet tot de wereldtop behoren. Als je dan ziet dat hun enige aankoop locatelli is, dan weet je als ronaldo zijnde ook dat er weinig gaat veranderen dit seizoen. Er zijn ook maar 2 topploegen die interesse zouden kunnen hebben en dat zijn city en liverpool. Aangezien liverpool zich niet gemengd heeft, heb ik het gevoel dat city de enige optie is voor ronaldo. Als je dan kan kiezen tussen een aanvoer hebben van kdb, bernardo,.. of van rabiot en locatelli is de keuze snel gemaakt. Het zijn ook zijn laatste jaren dat hij echt nog kan schitteren en zich zelf nog eens kan bewijzen. Vandaar dat hij nog niet gekozen heeft voor een terugkeer naar portugal of dergelijke. Hierdoor vind ik ook niet dat man u fans hun verraden mogen voelen want ik denk dat bijna iedereen deze keuze zou gemaakt hebben

Meteen vuur in de CL: Ronaldo met Pep tegen PSG met Messi en Ramos. Wie hier ooit een euro op had gezet, zou miljonair worden. Wil Ronaldo wel onder Guardiola spelen? De man die wanneer het maar kan uitspreekt dat Messi in zijn opinie de beste speler ooit is.... hmm.

Toch wel jammer om te zien maar goed aan de andere kant zou het tegen nieuwe beleid van united kunnen zijn.
Daar hebben ze ook wel van geleerd denk ik.
United heeft momenteel veel potentiële topspelers waar cr7 misschien hun ontwikkeling zou vertragen. Wel merkwaardig dat hij naar city gaat nooit verwacht.

27 augustus 2021 om 11:59

Welk beleid? De glazers hebben met mooie praatjes de fans even gerustgesteld maar zeggen nu nee tegen een enorme boost voor de club. Spelers als Martial, Fred en Matic zijn totaal niet goed genoeg en spelers als Jones en Mata krijgen salaris om cheerleader te zijn in de kleedkamer. Wanbeleid

27 augustus 2021 om 12:14

Ja ik zou ook inderdaad gewoon de slechtste spelers van het team opnoemen (die er al jaren zitten) en dan de toppers er buiten houden.

Ik ben trouwens wel benieuwd of Ronaldo bij City past, je ziet het bij Portugal dat hij soms het tempo gewoon weg niet meer aan kan.

27 augustus 2021 om 12:27

Martial en James spelen bij United meer dan een Sancho momenteel- dat is hun beleid.

Solskjaer zet vol in op een spits vab 34 en aan de andere kant eentje van 20, dat is hun beleid.

Er zit geen plan achter en ze doen niet mee om de Champions League. Iedereen weet het.

Wauw. Hij gaat dus echt naar man city? Hij zei een paar jaar geleden dat hij nooit naar city zou gaan. Nu neemt hij ook nog eens een minder salaris aan……united fans gaan dit niet leuk vinden.

27 augustus 2021 om 13:31

Dat heeft hij niet in dat interview gezegd. Hij zei toen hij die vraag kreeg dat het bij hem niet meer om geld draait maar om de passie. Hij zei geen duidelijke nee.

Juventus wist dat ze aan Ronaldo niks meer gingen verdienen. Als ze dat niet wisten, tjah, dom dan.. Dat ze er nu nog 25 miljoen voor krijgen is toch nog iets. En ze zijn van zijn loon vanaf, waar ze ook vooraf met wisten waar ze aan begonnen.
Ronaldo is nu eenmaal wat aan het verminderen, wat zelfs voor een topper als hem normaal is. Dat ze vorig jaar geen kampioen zijn gespeeld ligt toch grotendeels aan de ploeg die ook al jaar na jaar wat minder was.
Sowieso vind ik het geen goed beleid wat ze daar gevoerd hebben.

Denk dat dit eigenlijk niet eens heel slecht kan uitpakken voor Juventus en ben benieuwd of Ronaldo wel volledig zal vlammen op sportief gebied bij Manchester City.

Dat Ronaldo een absolute topspeler en een absolute legende is in de voetbalwereld, zal niemand ontkennen en hij is ook gewoon een speler van wereldformaat die samen met Messi al ruim 10-jaar de voetbalwereld domineert en zo'n beetje alle records uit de boeken heeft geschoten en denk oprecht dat Ronaldo sowieso nog minimaal 3-jaar echt wel van waarde kan zijn voor een club als Manchester City of Juventus.

Maar wat ik bedoel met dat het niet eens zo slecht kan uitpakken voor Juventus, is dat Ronaldo met hoge verwachtingen binnen werd gehaald maar het er van de kant van Juventus maar ook Ronaldo nooit echt helemaal uit is gekomen in de zin van dat het ultieme doel toch was de CL veroveren, en ook is de komst van Ronaldo de afgelopen seizoenen ten koste gegaan van bijvoorbeeld iemand als Dybala en het lijkt er nu op dat Allegri het team weer rond Dybala wilt gaan bouwen en hij nu weer tot volle wasdom moet komen.

Bij Manchester City lopen nu spelers als de Bruyne, Mahrez, Sterling (gaan geruchten dat hij schijnbaar een van de kandidaten is om opgeofferd te worden), Jesus, etc. rondlopen en de druk voor Manchester City, maar ook Guardiola en Ronaldo zal nu alleen maar groter worden om de CL te winnen.

Ronaldo zal er in de Premier League sowieso minimaal 20 maken en in de CL begint Ronaldo over het algemeen altijd pas te vlammen na de poulefase, dus ik hoop dat hij dat nu voor Manchester City ook zal doen en toch ben ik erg benieuwd naar Ronaldo bij Manchester City en de samenwerking met Guardiola.

Helaas voor Juventus en Ronaldo is de komst van Ronaldo helaas nooit geworden wat het moest worden, ondanks dat hij toch veel goals heeft gemaakt en 2x kampioen is geworden. Maar dat was Juventus zonder Ronaldo ook wel geworden en hadden ze andere versterkingen gehaald.

Wie had dat eigenlijk 10 à 12 jaar geleden gedacht dat Ronaldo nu op het punt zou staan om naar Manchester City te vertrekken en Messi bij Paris Saint Germain zou spelen? De twee spelers die het voetbal de afgelopen plusminus 15-jaar hebben gedomineerd, die nu bij clubs spelen die vooral door rijke eigenaren omhoog zijn gebracht.

En ik weet dat vele andere clubs ook omhoog zijn gebracht door rijke eigenaren en dat Paris Saint Germain voor de komst van de oliesjeik al een club met een mooie historie was (met o.a. Ronaldinho in hun team), maar behoorden toen nooit echt tot de wereldtop.

Heb niet echt met dit soort clubs, maar heb tegelijkertijd ook weer niets tegen dit soort clubs. Bijvoorbeeld Chelsea deed dit in het begin van het tijdperk Abramovich ook, maar daar hebben vele nu ook wel sympathie voor.

Denk overigens dat het dan ongeveer zo'n opstelling bij Manchester City zal worden.

Ronaldo heeft denk ik ook wel baat bij iemand op de vleugels die het harde werken en balletjes inleveren bij hem vooral doet. Zoiets deed Mandzukic in de eerste seizoen van Ronaldo bij Juventus ook en Benzema natuurlijk ook jarenlang bij Real Madrid, al speelde Benzema wel gewoon als nummer 9 en liet hij zich vooral uitzakken vanuit de spits en werd hij een soort nummer 10, waardoor Ronaldo in het gat van de centrumspits kon duiken en goals kon maken en de enigste speler die denk ik zo'n soortgelijke rol kan invullen bij Manchester City, is denk ik Jesus.

Guardiola zal waarschijnlijk vaak genoeg gaan rouleren, waardoor Ronaldo of zelf rust zal krijgen of Ronaldo bijvoorbeeld spelers als Bernardo, Jesus, Grealish, Sterling (als hij blijft), etc. om zich heen zal hebben.

Ederson
Walker
Stones
Dias
Cancelo
Rodri
Gundogan
Mahrez
de Bruyne
Foden
Ronaldo

Ben heel benieuwd hoe die het bij city gaat doen, hij zou denk ik ook de ideale opvolger zijn voor aguero

Is bij Juventus gehaald om de CL te winnen. Maar als je de kwaliteit van de overige spelers vergelijkt met bijvoorbeeld het Real wat hij verliet, was dit al een onmogelijke taak. Juventus heeft geen systeem, geen aanvoer naar de spitsen, geen Backs die een voorzet kunnen geven. Dus dat Ronaldo nog 100 doelpunten heeft weten te scoren op zijn 34/35/36e is een prestatie die niemand zou kunnen leveren. Heeft met zijn hattrick tegen Atletico in de eerste CL campange ook laten zien dat hij van iets onmogelijks, realiteit kan maken. Maar hij is nooit de speler geweest die dit helemaal in zijn eentje kan, want als Bernadeschi niet zo goed was die dag was het ook nooit zo gelopen.

In die zin dus zeer blij dat Ronaldo (nog niet bevestigd) bij City zal tekenen, en krijgt daar een echt team omzich heen met een coach met visie. Het feit dat hij zijn verleden bij United hiervoor betaald, vindt ik hem deels te verwijten, maar in de laatste 10 a 5 jaar is loyaliteit verruild met financieen. De manier hoe Ronaldo, Casillas, Ramos, Messi, etc. hun club hebben verlaten spreekt boekdelen. Ik denk dat Ronaldo dat inziet en nu voor zichzelf kiest.

Blijkbaar heeft Jorge Mendes contact gehad met Manchester United (bron Fabrizio Romano). Aangezien hier niks uit gekomen is, kun je concluderen dat United geen interesse had in een mogelijke terugkeer van Ronaldo. Zie onderstaande link:

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1431099523443658752?s=19

Vertrek van Ronaldo is verre van een ramp. Maar ik hoop toch dat Juve nog een geschikte vervanger weet te strikken. En dan geen Moise Kean

27 augustus 2021 om 13:58

Een geschikte vervanger voor Ronaldo? Tja hoe en waar haal je die? Real is daar nog steeds naar opzoek. Jovic is beschikbaar, niets voor Juve?

27 augustus 2021 om 14:02

Denk dat het wel Kean gaat worden. Hij zal geen vervanger van Ronaldo zijn, maar Juve zal waarschijnlijk weer met een echte 9 spelen (morata of Kean) ipv nu proberen Dybala als valse 9 te gebruiken.

Goed nieuws voor Juventus. Het team weer voorop en kijken of het vrijgekomen salaris eventueel gebruikt kan worden voor versterking op het middenveld.

Gaat Ronaldo in ieder geval niet om het geld , zoals de grote Messi het wel heeft gedaan .
Denk echt dat hij nog 1 seizoen alles wil geven en dan natuurlijk de grote beker winnen .
En dat hij daarom richting Pep wil , heeft hier meer kans in zin beleving

City en Ronaldo. Ben heel benieuwd aangezien ik het idee heb dat Pep graag als de belangrijkste man wordt gezien. En zal KDB ruimte maken voor R9 bij de vrije trappen?

Er lopen hier figuren rond met het denkvermogen van een fruitvlieg! Ronaldo wil nog 1x vlammen(geef m eens ongelijk)en Man C is de enige die kan en bereid is om hem te kopen.Waarom is het zoo moeilijk om te begrijpen dat Ronaldo voor de sport leeft!! Men(United fans) kan zich beter afvragen waarom United geen poging heeft gewaagd🤔i.p.v. hier te lopen jammeren.Het is inmiddels 12 jaar geleden! Get over it.Een weldenkende fan zou zich in Ronaldo en zijn ambities/dromen kunnen verplaatsen.

27 augustus 2021 om 14:38

Een weldenkend persoon kan toch ook wel inzien dat zo'n stap controversieel is. Ronaldo heeft vroeger gezegd dat hij nooit voor City zou willen spelen. Zijn hart lag bij Man United. Nu heeft hij zichzelf daar aangeboden omdat hij wanhopig was om weg te komen bij Juve. Prima, maar dit doet natuurlijk veel af aan zijn status als United legende. Kijk maar naar de reactie van Rooney en er zullen er nog vele volgen.

27 augustus 2021 om 14:42

Als United niet toehapt en zich niks van zich laat horen, wat heeft United dan voor liefde voor Ronaldo? Zelfs nu laat United niks van zich horen, ook niet na vertrek uit Madrid. Het moet van beiden kanten komen . United laat niet echt blijken dat ze Ronaldo willen. Dan zou ik als ik Ronaldo was ook denken zoek het maar uit United.

27 augustus 2021 om 14:45

Tuurlijk en City was de enige concrete optie voor hem om bij Juve weg te komen. Ik snap ook dat hij dit doet. Hij verdient simpelweg beter dan wat Juve hem kan bieden, maar ik snap de reacties natuurlijk ook wel. Een United legende die nog top is en voor City gaat spelen.

27 augustus 2021 om 14:48

Hij wilde jaren terug al naar United, maar United liet constant niks van zich horen, dan houd het op he. Wel cavani halen en zelf contract verlengen terwijl Cavani niet echt een icoon van United is. Zelf opeens verontwaardigd doen snap ik weer niet, kunnen beter in de spiegel gaan kijken.

27 augustus 2021 om 16:21

@aqua1 my point exactly

27 augustus 2021 om 16:28

Het is niet alleen de club, maar ook snap de reactie van de fans volkomen. Fans worden boos om veel minder. Maar goed, Ronaldo gaat hoogstwaarschijnlijk naar United. Stapje verder dan Juve momenteel, maar ook weer niet een club waar hij nog de Cl mee gaat winnen denk ik.

Beter voor Juventus eigenlijk, krijgen ze weer wat lucht plus ze spelen toch altijd beter zonder hem.

Iedereen heeft het over Manchester City maar bij de wedkantoren is United de grootste kandidaat. Weet iemand of hier concreet nieuws over is? EDIT: Nieuwsartikelen zijn inmiddels in overvloed te vinden. Geen City dus maar United, zo lijkt het.

Had nooit naar Juve moeten gaan maar direct naar City met De bruyne achter hem gaat City heel ver komen in de CL dit jaar ik verwacht City Psg finale

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Juventus

1067 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.AS Roma167
8.Lazio142
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
D. KulusevskiMiddenvelder90
M. LocatelliMiddenvelder92
F. BernardeschiAanvaller80
F. ChiesaAanvaller81
W. SzczęsnyKeeper80
L. BonucciVerdediger81
MorataAanvaller82
Voor de complete selectie: Clubpagina Juventus.

3888 fans
Aanvaller, 36 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Manchester United 6 3 1 0
2021/2022 Juventus 1 0 1 0
2020/2021 Juventus 33 29 3 0
2019/2020 Juventus 33 31 3 0
2018/2019 Juventus 31 21 3 0
Laatste voetbalnieuws

Cristiano Ronaldo trapt na en wordt aangepakt door Virgil van Dijk

Een gefrustreerde Cristiano Ronaldo heeft het zondag aan de stok gekregen met Virgil van Dijk. In de blessuretijd van de eerste helft tussen Manchester United en Liverpool raakte Ronaldo aan de...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 26 oktober
Liverpool lijkt voorlopig af te haken in de strijd om Kingsley Coman. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren