‘Ajax betaalt minimaal twaalf miljoen euro voor Mohamed Daramy’

Zondag, 22 augustus 2021 om 13:56Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 14:25

Ajax en FC Kopenhagen hebben overeenstemming bereikt over Mohamed Daramy, zo melden Deense media zondagmiddag. Club Brugge leek lange tijd de beste papieren te hebben om de negentienjarige rechtsbuiten over te nemen, maar het laatste bod van directeur voetbalzaken Marc Overmars zou de doorslag hebben gegeven. FC Kopenhagen verzekert in een statement op de clubsite echter dat 'een bod is ontvangen op Mohamed Daramy, afkomstig van AFC Ajax', maar ontkent dat men tot een vergelijk met de Amsterdamse club is gekomen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

122 reacties (laatste reactie door constant kante)

Jaa nog een buitenspeler, hoppa. Spelen dit seizoen in een 2-3-5

22 augustus 2021 om 14:01

Ken deze speler niet, maar Ajax gaf al wel eerder aan op zoek te zijn naar zo’n type speler. Ben benieuwd of het wat is, want als je Ajax nu ziet spelen kunnen ze wel wat extra’s gebruiken.

22 augustus 2021 om 14:33

Ik verwacht eigenlijk dat Ajax deze jongen vooral als 2e spits ziet. Beetje een speler a la Brobbey, maar iets minder fysiek (nog steeds degelijk) en misschien nog wel iets sneller. Ook al de bal is hij iets lichtvoetiger, maar ook weer niet zo lichtvoetig als bijvoorbeeld Sulemana.

22 augustus 2021 om 14:42

Hij heeft in ieder geval snelheid en kan dribbelen,. Dus ik denk dat Tadic dan misschien wel meer naar het centrum geschoven kan worden achter Haller. Haller is balvast, maar is log en lomp, Tadic kan dan voor de creativiteit zorgen kan dan misschien voor de dynamiek zorgen.

23 augustus 2021 om 09:17

Haller vind ik nou totaal niet balvast.. eerder helemaal vast als hij de bal heeft.

22 augustus 2021 om 14:03

Nerea vertrekt waarschijnlijk in deze transferperiode vandaar dat Marc al voorsorterende is. Kan me niet voorstellen dat: Daramy, Neres, Antony, Tadic en Berghuis allen gaan moeten concurreren voor 2 plekken.

22 augustus 2021 om 14:19

@Savano Hoe zeker is het dat Neres vertrekt? Dat leek me eerst ook een kandidaat maar de transfermarkt is nog maar een week open en er is geen enkele beweging. Hij speelt ook niet goed de laatste 2 jaar dus ik vraag me af wat voor clubs geinteresseerd zouden zijn die voor hem sportief of financieel een vooruitgang zijn.

22 augustus 2021 om 14:31

Hoe weet jij dan dat er geen beweging rondom neres is?

22 augustus 2021 om 14:45

@kevinovic Normaal zijn er dan wel geruchten, maar in uitzonderlijke gevallen word het goed verzwegen.

22 augustus 2021 om 15:17

Rick,na dinsdag en donderdag zijn de kaarten geschud Europees. Verwacht nog drukke laatste dagen daarna.

22 augustus 2021 om 15:48

Meer dat Daramy Neres, Anthony, Berghuis, Haller en Tadic 3 posities moeten gaan opvullen. Daramy kan spits spelen en Tadic ook.

22 augustus 2021 om 14:03

Met Berghuis en Tadic op de vleugels speel je wel met twee standbeelden op de vleugels nu. Als je dan ook nog Haller in de spits hebt staan dan heb je totaal geen dynamiek voorin.

22 augustus 2021 om 15:49

Tadic komt veel zijn man voorbij. En Berghuis heeft die kwaliteit ook.

22 augustus 2021 om 14:07

Meer diepte kunnen we anders wel gebruiken. Wellicht is hij ook geschikt als alternatief voor Haller.

22 augustus 2021 om 14:51

Ook wel heel veel geld voor een speler met zulke statistieken moet ik zeggen. Maar ze zullen vast wel weten waar ze het aan uitgeven, Overmars kennende. Maar alsnog ben ik vrij sceptisch over het transferbedrag.

23 augustus 2021 om 12:29

"maar ze zullen vast wel weten waar ze het aan uitgeven, Overmars kennende. "

Is dat zo? Ben het namelijk best wel met je eens. Ik vnd het heel veel geld voor deze speler om eerlijk te zijn. En jij beweert wel dat Overmars 'het wel weet' wat hij uitgeeft, maar feit is dat je van Overmars kunt zeggen dat hij goed verkoopt, maar dat hij dus ook structureel teveel betaald voor de spelers die hij binnen haalt. Bandé, Christensen, Magallan, Haller, is allemaal veel te veel voor betaald. Hij weet in de meeste gevallen die spelers daarna nog wel door te verkopen, maar dat hij gewoon teveel uitgeeft is echt een dingetje.

Nou het is hard nodig. Wat speelt Ajax slecht zeg.

22 augustus 2021 om 14:20

Heel matig idd. De eerste 30 minuten van het seizoen waren goed. De overige 2,5 uur is om te janken. Vandaag ook weer veelste traag in het spel. Haller scoort wel maar heb denk liever Danilo of anders Tadic. Die kunnen tenminste een bal aannemen zo dat je bij kan sluiten. Haller struikeld nog over de grassprieten. Dan kan deze jongen concurreren voor de flanken. Wel zonde van 20 miljoen op de bank maar hij haalt het hele spel eruit. Gewoon terecht puntverlies vandaag helaas.

22 augustus 2021 om 15:44

In deze eerste 30 goede minuten creëer je weinig, score je niet een krijg je ook 2 doelpunten tegen. Zo goed waren minuten dan ook niet.

22 augustus 2021 om 16:18

Ik dat BJP het over het eerste half uurtje tegen NEC heeft. Daarna is het inderdaad ingezakt met als dieptepunt vandaag. Is Blind trouwens nog op vakantie en heeft Ten Hag zijn tweelingbroer opgesteld?

22 augustus 2021 om 19:26

@EenLiefHebber: idd dat is ook logisch en duidelijk maar had misschien competitie moeten zeggen. Als je de tijd erbij neemt die ik bereken is 2 wedstrijden.

Ken hem niet, dus ik kan er niet veel zinnigs over zeggen. Wel vind ik het raar dat we een rechtsbuiten halen.

22 augustus 2021 om 14:02

Oosterwolde van Twente mag van mij ook gehaald worden voor de toekomst!

22 augustus 2021 om 14:02

7 van de 9 potjes dit seizoen speelde hij op links. Kan ook spits nog. Zal daar eerder voor komen dan als 3e optie op rechts.

22 augustus 2021 om 14:56

Daramy moet je echt op de vleugel zetten. Anders maak je hem een stuk minder gevaarlijk. Met zijn snelheid, diepgang en acties is hij op de vleugel een stuk gevaarlijker. Dan zou ik eerder Tadic naar de spits schuiven, heeft daar volgens mij al vaker gespeeld bij Ajax of niet? Dit is wel echt een geweldig talent, vergeet een Neres of Berghuis, deze jongen kan veel beter worden. Ajax is echt een uitstekende vervolg stap voor hem.

22 augustus 2021 om 15:26

Mee eens hoor. Maar hij speelde in verleden ook heel erg goed in een tweespitsensysteem. Kon daar uitzakken en vanuit combinatie vertrekken. Met iemand als Klaassen die se spits doet knuffelen heb je zo'n potentiele samenwerking. Ook met Tadic die naar binnen staat is ruimte om uit te zakken en te vertrekken. Maar eerste instantie zal die voor linksbuiten komen of als supersub zoals Brobbey.

22 augustus 2021 om 15:32

Inderdaad, als ze toch al een linksbuiten zoeken, dan is dit ideaal. Heeft bij Kopenhagen op vrijwel elke aanvallende positie gespeeld, en goed. Je kan met hem schuiven, en daardoor ook met Tadic

Word lekker druk daar voorin.. concurrent voor Tadic? Want op rechts hebben ze al een aantal basismateriaal

Nog een buitenspeler? Geen goede middenvelder of verdediger Overmars?🤷‍♂️🤷‍♂️

Jaa Mohamed Daramy is eindelijk ajacied deze jongen gaat 5 seizoenen knallen bij Ajax en vervolgens voor 45 miljoen de deur uit naar Chelsea of Bayern München!

22 augustus 2021 om 14:25

Als hij zo goed is, dan blijft hij nooit 5 jaar. Dus jouw scenario lijkt me erg optimistisch.

Zou donderdag na Europese wedstrijd gaan komen. 12 à 15 miljoen is fors voor een speler die niet bovenaan lijstje stond. Maar qua type wel profiel wat ze willen. Had zelf liever Sulemana gezien. Neem aan dat er dan ook ontwikkeling is rondom Danilo of Neres betreffende uitgaande transfer.

22 augustus 2021 om 14:34

12-15 miljoen voor een 19 jarige buitenspeler die alleen concreet in de belangstelling stond van Ajax en Club Brugge lijkt mij een paniekaankoop.

22 augustus 2021 om 14:57

Dat hoeft niet altijd slecht uit te pakken. Ziyech werd ook als paniekaankoop bestempeld na een zwak begin. Nou was dat een gevestigde naam en was die iets goedkoper. Deze jongen heb ik nog nooit van gehoord en snap helemaal niet waarom er al de hele zomer uitsluitend geruchten zijn over buitenspelers als suleimana en Bergwijn. Denk versterkingen op andere posities prioriteit zouden hebben. Maar een paniekaankoop hoeft niet altijd negatief te zijn. Dat er iets moet veranderen is duidelijk. Dat het Ten Hag elk jaar weer twee maanden kost voordat hij iedereen op de juiste plek heeft staan is inmiddels duidelijk, jammer dat dit nooit veranderd is.

22 augustus 2021 om 15:15

Hoe is dit een paniekaankoop? Ajax roept al maanden een buitenspeler te willen die ook in de spits kan omdat ze iemand met diepgang toe willen voegen voorin. Sulemana, vergelijkbaar profiel, mislukte en dus gaan ze naar een vergelijkbaar profiel doorzoeken. AC Milan, Brugge (wilde transferrecord breken ervoor) en Ajax deze zomer meest concreet. Vorig jaar gelinked aan Celtic en RB Leipzig terwijl hij rond 18e verjaardag naar Liverpool zou hebben gekund. Paniekaankoop is eerder als Ajax na vandaag opeens een nieuwe middenvelder haalt nadat het eerst het middenveld 'vol' noemde. Maar een speler halen die binnen profiel past waar ze al maanden zeggen naar te zoeken klinkt bij mij weinig als paniekaankoop.

Buitenspeler, had liever n spits gezien

22 augustus 2021 om 14:03

Kan hij ook spelen. Heeft hij ook in jeugd lang gespeeld.

22 augustus 2021 om 14:27

Ah okay, ken hem verder niet en zag buitenspeler staan, dus daarom. Als ie buitenspeler staat zal die wel snel zijn lijkt me. Hebben we wel nodig, dan kan haller gewoon lekker als pinch hitter

Oke, deze komt aardig uit de lucht vallen. Een linksbuiten neem ik aan?

Vorig jaar 5 goals en 2 assists in 28 potjes met een gemiddelde van 52 minuten per wedstrijden. Nog niet extreem overtuigend qua statistieken in ieder geval.
Ik laat me graag verrassen.

Gaat Neres dan ook nog weg? Anders zit je met Tadic, Neres, Berghuis, Antony en deze speler die allemaal flankspeler zijn.

Wellicht speelt er meer wat wij nog niet weten. Neres weg bv?

Oké dit zou wel een verassing zijn, Las eerst dat Club Brugge hem zou overnemen en dat was nog niet zeker. Vond het al redelijk stil rond hem, Maar het zou verrassend zijn mocht Ajax hem nu ineens halen. Maar is hij nou wel echt nodig ? Dan zie ik hem liever lekker bij Kopenhagen spelen ( altijd sympathie voor die club gehad )

22 augustus 2021 om 14:18

Volgens een statement van Kopenhagen zelf wil Daramy niet naar Brugge, waardoor de onderhandelingen gestopt zijn. In hetzelfde statement bevestigen zij in onderhandeling te zijn met Ajax, maar dat er nog geen akkoord bereikt is.

22 augustus 2021 om 14:40

Oké, Ben benieuwd wat er uit komt. Op rechts lijkt het me overvol maar hij speelt bij Kopenhagen ook wel is op links. Het is natuurlijk nog een jonge speler dus meteen basis heb ik geen idee of die dat gaat kunnen. Maar ik hoop wel dat waar die ook naar toe gaat hij iig zo veel mogelijk speeltijd krijgt.

22 augustus 2021 om 14:47

Ik begrijp eerlijk gezegd ook niet waarom deze jongen naar Ajax wil in plaats van Brugge. Ajax heeft al 4 buitenspelers die een streepje voor zullen hebben, en het lijkt erop dat ze ook allemaal zullen blijven. Dan moet hij zich dus richten op de spitspositie waar hij achter de recordaankoop van Ajax en de Eredivisie staat. Ajax heeft natuurlijk een betere reputatie dan Brugge, maar laatstgenoemde lijkt mij toch een betere optie voor Daramy qua speeltijd.

Voor zover ik weet eenzelfde type buitenspeler als Sulemana, dus qua profiel was het allemaal wel duidelijk. Ik denk ook dat het goed is om nog wat snelheid en diepgang toe te voegen voorin. Hopelijk gaat Tadic nu weer vaker in de spits spelen, want daar kan hij in mijn ogen het meeste toevoegen aan Ajax.

Alsof Ajax echt versterking nodig heeft op de rechterflank, nog een rechtsbuiten erbij en ook nog middelmaats. Hij kan ook spits spelen, maar serieus 14 miljoen voor deze jongen die nog niet zo heel veel heeft laten zien?

22 augustus 2021 om 14:10

Tsja, dat is de markt hé... Spelers als Sulemana, Neres, Bande hadden ook nog relatief weinig laten zien en kosten miljoenen...

22 augustus 2021 om 15:22

Het is een linksbuiten

22 augustus 2021 om 15:33

Het is een rechtervleugelaanvaller beste man. Hij kan hiernaast spelen op spits en linksbuiten, maar zijn primaire en meest gebruikte positie is rechtsbuiten. Kom mij niet de les lezen.

Jemig das veel geld voor iemand die ik niet ken(al zegt dat meer over mij hoor). En ik ben nog steeds van menong dat we een creatieve middenvelder nodig hebben.

Ik ken hem niet, maar dat we aanvallend wat meer diepte kunnen gebruiken staat vast. Dus ben blij dat er nog wat bij komt.

Ik had eerder gehoopt op een middenvelder. Dat mist Ajax gewoon meer. Klaassen is te statisch voor de nummer 10. En Alvarez is voetballend ook niet ideaal.

22 augustus 2021 om 14:08

Kudus is normaal gesproken gewoon de nummer 10. Hij moet alleen fit worden.

22 augustus 2021 om 14:58

Zou ook wel eens kunnen dat Tadic van linksbuiten naar de 10 positie gaat.

Groot talent op FM. Ken hem verder niet echt. Vraag me wel af hoe Ajax al die buitenspelers tevreden gaat houden.

Volgens FCK is er nog geen overeenstemming met Ajax, maar er wordt wel met Ajax onderhandeld.

Kunnen we niet beter een keeper halen, met Stekelenburg haal
Je het niet

22 augustus 2021 om 14:47

Gorter en Pasveer en Onana is er ook nog. Het kan ook te veel zijn he

22 augustus 2021 om 15:34van de week zat je nog te schelden op onana dat je hem nooit meer in een ajax shirt wilde zien en nu zie je hem weer als een goede optie.

schandalig dat je 100 miljoen aan je aanval hebt uitgegeven waar meerdere nog niet eens spelen en dat je dan op het middenveld met een klaassen,verdediging blind en op goal stekelenburg moet spelen.alle 3 geen ajax niveau meer.

ajax moet gewoon gorter nu de kans geven of een topkeeper kopen.steek en pasveer kan echt niet.

22 augustus 2021 om 16:36

Maar als je geen van die drie opstelt maakt het niet zoveel uit dat je ze hebt

Waar blijven de aanvallers uit eigen jeugd?
Daramy, Haller, Tadic, Berghuis, Neres, Anthony, Danilo. Niet echt des Ajax al die aankopen.

22 augustus 2021 om 14:21

Eentje is vertrokken naar Leipzig iig. De rest uit de jeugd heeft nog niet het niveau.

22 augustus 2021 om 14:48

Danilo komt uit de jeugd he. Verder allemaal logische aankopen (op Haller na) het grootste talent liep al anderhakf jaar te steggelen over een verlenging en wilde niet blijven. En verder is het vrij pover geweest wat echt de stap naar het eerste kon maken de laatste jaren.
Maar dat krijg je nou eenmaal als je op hoog niveau mee wilt gaan doen. Dan zijn alleen de absolute toppers in je jeugd goed voor de basis.

22 augustus 2021 om 15:39

Aanvallers lopen vaak weg bij ons, en de Hansens van deze wereld hebben nog tijd nodig. Verdedigers zijn we veel beter in. Kijk maar wat daar rondloopt. Eigen jeugd zat.

Kan op elke positie voorin spelen, en in Denemarken hebben ze hem hoog zitten. Ook al aardig wat wedstrijden op niveau gespeeld. Nu nog een 1e keeper en een creatieve man voor op het middenveld. Neres/ekkelenkamp/labyad/magallan verkopen en aanvullen met jeugd.

Buitenspelers top. Maar een normale keeper (deze is 40) lukt dan niet.

Ajax en Denen zijn een uitstekende combinatie.

22 augustus 2021 om 14:36

Niet altijd, een voorbeeld is Niki Zimling

Had liever iets meer dynamiek op het middenveld gezien of een iets meer gepolijste linksback dan Nico. Of een keeper die punten voor je gaat pakken dit jaar.

22 augustus 2021 om 16:21

Creativiteit op 10 zou fijn zijn geweest.

Ajax betaald fors voor spelers echter het probleem is dat ze weinig laten zien, zo ook weer tegen een bij één geraapt team als Twente.

Het grootste talent van Kopenhagen en de Deense competitie in jaren.

Daramy is snel, technisch begaafd, best sterk, en heeft de laatste wedstrijden echt een neusje voor de goal / assist. Hij kan ook op beide flanken uit de voeten, en in de spits. Zou een mooie aanwinst zijn voor Ajax en Brugge. Alleen is het laatste meer een stap opzij dan omhoog.

Deze speler verdient wel veel speelminuten, en ik betwijfel of dat bij een Ajax wel zal gebeuren. Mo, blijf gewoon in het mooie Kopenhagen. Je bent te jong om nu al weg te gaan. Tusind tak.

22 augustus 2021 om 15:35

Hoe schat jij hem in in vergelijking met Sulemana? Want ik hoop dat ze qua kwaliteiten niet ver van elkaar af liggen. Sulemana oogde aardig spectaculair in zijn acties, ik hoop dat Daramy dat ook heeft.

22 augustus 2021 om 15:42

Compleet gelijkaardig. Beiden zijn explosief technisch.

22 augustus 2021 om 16:32

Club Brugge is in alle opzichten een stap omhoog t.o.v. Kopenhagen. Hij zal in een betere competitie spelen, meer verdienen en Champions League spelen. Club Brugge is ook een grotere club dan Kopenhagen.

22 augustus 2021 om 16:59

Daarom dat Mo specifiek aangeeft dat hij niet naar Brugge wil gaan... Zegt toch alles over jullie aantrekkingskracht?

Kan ik wel begrijpen, bij Kopenhagen kun je volgend seizoen mss ook CL spelen, maar dan wel in een degelijk stadion. Ajax... dat is pas een andere categorie.

22 augustus 2021 om 18:11

Feit is dat hij op weg was naar ons totdat Ajax kwam aankloppen. Het gaat hier overigens niet over het verschil tussen Club en Ajax maar tussen Club en Kopenhagen. Op alle vlakken is Club Brugge een grotere club. Betreft het stadion, veel plezier met je leedvermaak nu het nog kan. Binnen enkele jaren beschikken we over een tempel met plaats voor 40,000 man. Ook dan zullen we jullie voorbijgestreefd hebben.

Ken deze speler absoluut niet. Maar hoezo weer een rechtsbuiten ? En is dit een rechtsbuiten met een goed rechterbeen of weer één die met links naar binnen trekt , zoals Ten Hag ze blijkbaar graag ziet...

Alle buitenspelers verkopen en een spits van 50 miljoen aanschaffen, lijkt mij een beter plan.

22 augustus 2021 om 15:13

Want onze spits scoort nooit?

Liever een goede middenvelder. Kuch Eriksen kuch.

22 augustus 2021 om 15:13

We hebben genoeg spelers die op 10 kunnen......kuch....

22 augustus 2021 om 16:34

Op Kudus kun je niet bouwen, Klaassen komt voor de CL tekort.

Nou, kan Ten Hag dus nog meer buitenspelers erin knallen zodra we achter of gelijk staan. Haha man man, dit neigt toch een beetje naar wanbeleid naar mijn idee? Het is toch overduidelijk dat er kansen gecreeerd moeten worden vanuit het middenveld? Een creatieve middenvelder die de voorste linie kan bedienen. Nu komt de voorste linie niet eens de tegenstander voorbij. Ik snap hier niks van?

22 augustus 2021 om 15:38

als ze niemand aankopen dan moeten ze gewoon met neres tadic anthony voorin spelen want met 3 van die trage spelers zonder diepgang word niemand echt bang.

club was zo goed als rond tot Ajax op de proppen kwam voor kamaldeen
nu is club opnieuw zo goed als rond en plots is Ajax daar weer , wat is hun bedoeling want voorheen was er bij Ajax gewoon geen sprake voor beide spelers en bij Club wel ??

22 augustus 2021 om 16:19

Zou het? Of zouden ze vergeten zijn jou in te lichten? (Grapje)

22 augustus 2021 om 16:33

Sulemana wilde ze al halen sinds Marveld 2017. Brugge heeft ook financiële middelen niet om Sulemana te halen. Leverkusen had al 10 miljoen voor hem over afgelopen winter en FCN wilde 14-20 miljoen, uiteindelijk via bonussen 20 geworden. Dat is 150% meer dan huidige recordtransfer.

23 augustus 2021 om 05:31

club heeft meer middelen dan je denkt
maar west Vlamingen staan bekend om op de juiste manier geld uit te geven
Ajax teert enkel op hun naam dankzij Johan want op competitie niveau is het maar een mager beestje ...

Er zijn tot nu toe alleen rechtsbuitens en keepers aangetrokken terwijl er voor de spits positie en middenveld nog wel wat bij mag.

Waarom? Waarom? Waarom? Lijkt me geen directe versterking (Europees gezien) en hoeveel buitenspelers (aan de rechterkant) heeft Ajax nodig? Ik vind het in eerste instantie weggegooid geld, maar wellicht blijkt het een gouden greep. De tijd zal het leren.

23 augustus 2021 om 05:33

gehaald met 1 bedoeling ...verder te verkopen voor meer geld met een etiketje er rond opgeleid bij Ajax want dat doen ze meer he
doen alsof ze die gasten gehaald hebben toen die 6 waren

Leuke dynamisch speler voor Ajax.. Voordelen van Daramy is dat hij snel is ,wendbaar, hoop diepgang bied en dus een mogelijkheid om wat aanvallender te spelen. Al met al denk ik dat dit een goede zet kan zijn voor beide partijen

Ken de speler niet, maar we gaan het zien wel positief is dat hij snelheid en diepgang heeft in zen spel, dat mist Ajax nu wel

23 augustus 2021 om 13:38

Absoluut! Snelheid en diepgang is belangrijk nu want Tadic op de flanken red het op snelheid nagenoeg nooit. Berghuis heeft ook geen diepte de enige die dit fatsoenlijk doet is Antony op dit moment. Daramy zou dit mooi vanaf links kunnen doen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax3341
2.PSV3113
3.Feyenoord2918
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. GravenberchMiddenvelder141
D. TadićAanvaller146
S. BerghuisAanvaller135
S. HallerAanvaller139
David NeresAanvaller133
D. KlaassenMiddenvelder112
R. PasveerKeeper110
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

48 jaar
135 fans
SeizoenClubW
2008/2009 Go Ahead Eagles 24 0 1 0
2003/2004 Barcelona 20 1 0 0
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren