‘Tokkietalkshowtafel’ Veronica Inside aangepakt na uitzending van vrijdag

Zondag, 22 augustus 2021 om 21:50 • Laatste update: 22:12

De manier waarop Dick Advocaat aan de tafel van Veronica Inside in bescherming wordt genomen omtrent zijn prestaties als trainer van Feyenoord, kan niet op waardering rekenen bij Henk Spaan. In het verleden betoogde Johan Derksen meermaals dat Advocaat 'het maximale' uit de spelersgroep van Feyenoord haalde, maar onder zijn opvolger Arne Slot speelt de club in de afgelopen weken aantrekkelijker voetbal dan in de laatste paar seizoenen vaak het geval was.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Ben je het eens met de benaming 'tokkietalkshow' voor Veronica Inside?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

138 reacties (laatste reactie door duivenmelker)

Ach, Henk Spaan.... het treurige is dat veel mensen van die leeftijd veranderen in zeurende, vermoeiende mensen met lange tenen. Vroeger was hij best te pruimen...

21 augustus 2021 om 14:38

Kijk altijd wel met veel plezier naar VI. Alleen vind ik wel dat ze vaak onnodig negatief zijn over Feyenoord, en Dick in bescherming nemen. Slot heeft het voorlopig uitstekend op de rit en er kan geen complimentje vanaf.

21 augustus 2021 om 14:42

Daar ben ik het wel mee eens. Er staat een ploeg met vertrouwen en het voetbal is leuker om naar te kijken dan onder Advocaat.

21 augustus 2021 om 14:45

Nja... kan me nog herinneren dst Feyenoord aanspraak maakte op een kampioenschap. Toen ineens de corona toe sloeg. En de competitie niet werd afgemaakt.
Daarbij is het seizoen pas net begonnen.
Wat als ze leuk voetbal spelen en geen Europees voetbal halen. Doet Slot het dan nog steeds beter?? Wacht eerst het seizoen af. Om dan pas een oordeel te geven

21 augustus 2021 om 14:50

Ach die heren van VI hebben bij elke club wel iets aan te merken.
Daarnaast heeft Advocaat het de eerste paar maanden toen hij het overnam ook geweldig gedaan, het voetbal werd steeds beter en resultaten waren het beste van alle clubs.
In het nieuwe seizoen merkte je al veel te snel dat Advocaat ontevreden was over de selectie en dit liet hij ook vaak genoeg in de media blijken.
Aan de ene kant kan je inderdaad wel zeggen dat Advocaat het maximale eruit heeft gehaald aangezien je niet kan verwachten dat de ploeg een stapje harder gaat lopen voor de oude man die hun telkens in de media zit af te zeiken.

21 augustus 2021 om 14:51

Die waren echt nooit van zen leven kampioen geworden.

21 augustus 2021 om 14:52

Nouja wordt dat niet ruimschoots gecompenseerd door een zwaargewicht als jan boskamp?

21 augustus 2021 om 15:05

Het voetbal was onder Advocaat altijd ruk. Hij haalde er wonderbaarlijk veel punten mee in het begin, maar het hield niet over.

21 augustus 2021 om 15:13

Zo negatief is het ook weer niet hoor Henkie Spaan over Slot. en ja het elftal was wel anders he met Botteghin, Diemers en consorten achter en midden. Zelden Bijlow.

En Advocaat beschermen omdat hij hun vriend is? Dan luister je zeker niet de laatste weken wat ze zeggen over zijn nieuwe baan in Irak Henk Spaan. pfff

21 augustus 2021 om 15:14

Dick heeft het redelijk goed gedaan, met het materiaal wat hij had, nu heel wat betere spelers er bij, Johan Derksen is een vlap drol geworden, denk dat die alles mag zeggen en vindt het raar dat hij bedreigd wordt, bedreiging kan ook niet dat staat voorop maar het kan ook wel iets minder, dan wordt je ook niet bedreigd, en dan nog intresant gaan doen van kijk de nood knop politie , het is niet voor niets , dat de spelers Nederlandse elftal hun links laten liggen .

21 augustus 2021 om 15:17

Het eerste seizoen heeft advocaat het maximale eruit gehaald en dat zal niemand ontkennen.
Het laatste seizoen heeft hij er een bende van gemaakt en zwaar beneden pijl gepresteerd.

Slot laat nu na een paar maanden super fris voetbal zien iets wat volgens advocaat niet zou kunnen.
Ik heb van te voren gezegd als Feyenoord dit seizoen 3-5 eindigt hebben ze het prima gedaan kan je volgend jaar doorbouwen.


Daarnaast snap ik echt niet dat mensen naar VI kijken. Het is een programma die ook spelers kapot maakt. Een manolev hebben ze week ik week uit kapot gemaakt zonder dat de beste man ooit eens wat kon zeggen.
Elk persoon die ze bekritiseren krijgt nooit een weerwoord. En als ze wat zeggen worden ze de volgende aflevering weer afgemaakt.
Maar een hoop mensen schijnen dit nog leuk te vinden ook.

21 augustus 2021 om 15:19

@pier: klopt, want dat zou AZ worden

21 augustus 2021 om 16:09

De argumenten van Spaan liegen er ook niet om toch? 5e ge-eindigd voor Feyenoord, de club met bijna zoveel begroting als PSV, dan moet je minimaal op de 3e plek eindigen toch? En in een slecht jaar 4e.
Is dat dan het maximale terwijl als je beste speler wordt weggekocht en nu spelen ze veel beter en mooier om te zien.
Derksen roept dan wel dat die 5-0 tegen een amateurclub is, maar zelfs tegen amateurclubs speelden ze niet eens met de druk naar voren onder advocaat. Schandalig dat de hand boven de hoofd wordt gehouden. Spaan heeft groot gelijk. Dus ik snap niet waarom je het nu op Spaan munt. Zeg dan nou eens, waar heeft Spaan hier gelogen?

21 augustus 2021 om 21:09

Kunt wel zeggen dat de tegenstanders van Feyenoord nietszeggende ploegen zijn. Maar Dickie had met Feyenoord ook enkele nietszeggende ploegen tegenover zich. Verschil is wel dat Slot resultaat boekt met leuk voetbal, en Dickie geen resultaat boekte met slecht voetbal. Dickie was ook altijd vrij negatief over zn eigen materiaal. Slot laat zn spelers, lijkt het, geloven dat ze wel degelijk wat kunnen. Als een speler vertrouwen heeft en krijgt scheelt al een slok op een borrel qua prestaties naar mijn mening

22 augustus 2021 om 07:07

@Bliek: Vermakelijk. Tenminste nog een "normaal" programma tussen al dat meuk waar men populair doet. Ik ben zeker geen trouwe kijker, want ik kijk zelden tv. Maar als er 1 programma is die ik nog wel eens kijk, dan is het VI!

22 augustus 2021 om 10:30

Beetje de redenering dat een meisje zelf om een aanranding vraagt als ze een kort rokje aan doet. Tuurlijk mag je alles zeggen binnen de kaders van de wet. En als dat dingen zijn die je niet bevallen heb je daar mee te dealen. Dat is dan de prijs die je betaald voor leven in een democratie

22 augustus 2021 om 11:40

AFC-BusyBabe: Is het voor een Ajacied nu echt zo moeilijk om objectief op een Feyenoord gerelateerde topic te reageren? Haal niet steeds het verleden naar voren, maar kijk naar het heden. Er zijn sinds de komst van Arnesen en Slot een aantal dingen veranderd. Er zijn spelers gehaald die passen in het systeem die Slot hanteert. Fer en Diemers op het middenveld die de boel vertraagde en veel balverlies leden. Berghuis is weg, die een behoorlijke stempel op de selectie drukte, zowel positief als negatief. Andere spelers die daardoor nu ook beter renderen. Sinestera die terug is van een zware blessure en weer de sterren van de hemel speelt en voor zijn blessure ook erg belangrijk was. 2 centrale verdedigers die beter met ruimte in hun rug kunnen spelen ipv 1. 2 snelle backs ipv 1, die de gaten ook makkelijker dicht lopen. Kortom, er staat nu een team waar meerdere spelers belangrijk zijn ipv 1 spelers die alles opeist ( voetbal is namelijk nog altijd een transport) aangevuld met andere spelers die prima passen in een systeem die nu gehanteerd word. Ze zullen vast nog wel wedstrijden wat minder of slecht presteren, maar dat geld voor elk ander team. Als het allemaal meezit, ook met oog op blessures, want de selectie is niet heel breed, kunnen ze in ieder geval hoge ogen gooien. Een seizoen lang goed presteren hangt namelijk af van een hoeveelheid factoren.

22 augustus 2021 om 11:42

Transport= teamsport

22 augustus 2021 om 22:22

Nee die lult zelfs met die zeiksnor mee.
Die is anti Feyenoord

23 augustus 2021 om 05:53

Wat heeft de club ermee te maken. Hij reageert hoe hij wilt toch, dat hij voor Ajax is, is niet zo belangrijk.

Verder zeg ik ook, dat Slot een veel betere elftal heeft dan Dickie. Hij was ook nooit tevreden over het materiaal die hij had.

23 augustus 2021 om 11:20

Denk dat zoals zo vaak de waarheid hier ook een beetje in het midden ligt. Feyenoord speelde onder Advocaat resultaatvoetbal en zolang je daarmee resultaat haalt is het leuk, maar als dat niet meer lukt is het al snel verkeerd.

Slot wil mooi voetbal spelen, maar dat blijft ook niet goed gaan. Dat zag je destijds bij AZ wel.

Bij VI met men niet altijd met dezelfde maten: Advocaat kon niet zo veel fout doen bij Feyenoord, maar laten we eerlijk wezen dat het materiaal dat er nu staat wel iets meer geschikt is om mee te voetballen dan vorig jaar. Zit iets meer creativiteit in. Anderzijds leven bepaalde spelers die we vorig jaar hadden nu wel meer op lijkt het.

Maar we moeten ook niet te snel euforisch zijn, want als je drie keer achter elkaar verliest met dit voetbal is de spelersgroep er weer niet geschikt voor.

21 augustus 2021 om 20:48

Alsof Derksen zo’n frisse, jonge kerel is met een overdaad aan positivisme.

Laten we het bij de inhoud houden. En Spaan heeft overduidelijk een punt. Slot is er net en het loopt veel beter dan onder Dickie.

hahahaha tokkietalkshow! mooie benaming.

Maar sommige mensen kunnen nooit wat verkeerds doem bij voetbal inside en andere kunnen nooit iets goeds doen! Vooral Derksen ziet alles zo zwart wit. Genee maakt misselijke grappen over de rug van andere. Alleen vd Gijp kan beetje normaal doen

Tijd voor een frisse wind

21 augustus 2021 om 14:45

Inderdaad een leuke benaming maar Henk Spaan en Freek de Jonge vallen weer in de categorie "zeurende incontinente verongelijkte oude mannen". Die zelf in alle opzichten de mensen geworden zijn waar ze in de jaren 60 en 70 zo tegen van leer trokken. Ze zien het alleen zelf nog niet, maar zelfreflectie gaat vaak niet samen met een groot ego.
Ja Slot laat Feyenoord swingen, maar om gelijk na een eerste grote uitslag je gelijk te gaan halen is kinderachtig, maar ja dat is ook weleens een teken van bepaalde ouderdom.
En begrijp me goed ik ben geen fan van dit programma maar ik zie Spaan niet als de aangewezen persoon om dit te benoemen ook Spaan heeft bepaalde mensen heel lang de handen boven het hoofd gehouden.

21 augustus 2021 om 16:11

Hoezo mag Spaan dat niet zeggen dan? Zijn argumenten kloppen toch? Daar gaat het om toch? Waar heeft Spaan gelogen?

21 augustus 2021 om 17:06

Volgens mij stelt deze "zeurende incontinente verongelijkte oude man" alleen maar vast dat er een paar zeurende verongelijkte oude mannen op tv zijn die over alles en iedereen zeurend en verongelijkt doen behalve over een bepaalde oude man.

21 augustus 2021 om 18:31

Achja de heren van Veronica inside kan je toch al jaren ook in die groep indelen? Spaan gebruikt dezelfde woorden die ze bij Veronica inside ook zouden gebruiken. Uiteindelijk zijn het een stel grijzen die zeuren tegen elkaar en om één of andere reden veel naar kijken of lezen

21 augustus 2021 om 14:45

René is soms vervelend met het doordrukken van zijn verhaal wat hij wilt vertellen. Johan kan ik wel om lachen en dan ziet hij het zoals hij het wilt zien. Daarom moet je het programma ook niet zo serieus nemen. Van mijn part kan René en Johan na deze seizoen stoppen.

21 augustus 2021 om 14:47

En hoe ziet die frisse wind er volgens jou uit? Ik moet er niet aan denken dat we straks alleen nog maar van die type publieke omroep programma's hebben.

21 augustus 2021 om 14:51

Er zijn al heel veel podcasts over voetbal die je kunt luisteren en die duidelijk een frisse wind zijn. Probeer eens FC Afkicken bijvoorbeeld. Dat zijn mannen die ook daadwerkelijk de wedstrijd waarover ze praten hebben gezien.

21 augustus 2021 om 14:53

type publieke omroep? Waar heb je het over? Zembla of Boer zoekt vrouw? Op1 of Koefnoen?

21 augustus 2021 om 15:04

Ik persoonlijk kijk liever VI dan het oersaaie, humorloze Studio Voetbal of eerder Rondo, als je er gewoon naar kijkt en niet denkt dat hun mening een feit is dan kan je er prima naar kijken

21 augustus 2021 om 15:17

@Bongiorno programma's waar alleen maar politiek correct geleluld word, en mensen niet op basis van kwaliteit gekozen worden. Ik kan geen 1 nieuwsprogramma kijken zonder weer een uitgebreid item te zien over eendoor een kleine minderheid door te strot gedouwde maatregel. Dat is in mijn ogen de publieke omroep heden ten dage over de volle breedte zon beetje.

21 augustus 2021 om 15:24

Dan denk ik dat je gewoon heel weinig publieke omroep kijkt en gezien hebt, hou het dan lekker bij rtl5 en veronica, maar klaag niet om wat je niet kent.

21 augustus 2021 om 15:25Ik ken ze niet, maar als ze meer in de diepte gaan qua analyses zoals vroeger op tv het geval was zou ik dat graag zien. Ook bij voetbal international zie ik weleens leuke stukjes voorbij komen. Een aantal jaar geleden was ik ook een beetje klaar met veronica inside, maar in de huidige compleet doorgeslagen gekte zijn ze in mijn ogen een groepje die je moet koesteren.

21 augustus 2021 om 18:48

Koesteren? Rode draad is dat dit een clubje mannen zijn die geen gast aan tafel willen of dulden met een andere mening. Dit zijn vastenbrieven select groepje mensen heeft die ze beschermen en alles mogen dienen laten zonder enig kritische noot. Iedereen die een tegengestelde mening heeft wordt belachelijk gemaakt met ongefundeerde meningen en belachelijk overdreven benamingen.

Nee, men vergeet dat er slaande ruzie was tussen René en Johan en dat kostte de heren een makkelijke baan dus is er besloten altijd achter elkaar te staan en elkaar nooit af te vallen, iets waar ze bij voetballers of andere mensen een hekel aan hebben en veroordelen. Johan kijkt nauwelijks een wedstrijd maar heeft een soort van standaard mening. René wil liefst alles belachelijk maken en Genee is de grootste zuigert die vooral wil stoken maar doet dat nooit bij hem.

Ja klinkt als iets wat we moeten koesteren 😂

21 augustus 2021 om 19:41

@thamike gedeeltelijk wel mee eens hoor. Maak ook eens een omschrijving van de overige programma's. Btw, bijna niemand wil meer komen, dat is iets anders dan dat ze niet langs mogen komen.

21 augustus 2021 om 22:35

Ik kijk gewoon tv, dus laat die podcasts maar achterwege. Ik kijk liever naar entertainment, dan naar mensen die iets zeggen over een wedstrijd die ik zelf heb gezien.

22 augustus 2021 om 00:34

@teesboer, ik denk dat het tijd is voor een programma dat beide kan bieden. Je ziet bij VI en Studio Voetbal te vaak de zelfde mensen met een selectieve mening. Bij VI vaak te ongenuanceerd en bij SV zijn het saaie analisten (van Hooidonk en die oersaaie commentator van NOS) Daarbij heb je nog een van der vaart die mn strot uitkomt met het constant maar vergelijken met Ajax. Daarom vind ik zelf voetbalpraat wel een fijn programma. Vaak realistische analyses, alleen mis ik daar dan beeld bij. Types als Theo Jansen en Kenneth Perez hoor ik graag praten. Mensen die realistisch zijn maar ook een eigen mening hebben.

21 augustus 2021 om 14:53

Tijd voor een frisse wind als ze record/top kijkcijfers dag naar dag week naar week halen? Ik heb het idee dat er erg veel jaloezie in hilversum richting vi is.

21 augustus 2021 om 14:59

Nou, mooie benaming hoor.. Je weet dat de familie Tokkie waar de naam vandaan komt, hier al jaren veel verdriet van heeft. Leuk man, als jouw naam synoniem staat voor dom volks plat etc.

21 augustus 2021 om 20:39

De enige normale vind ik Hans. Vd Gijp heeft soms ook hele vreemde grappen en is ook duidelijk hoe hij denkt over homo's, travestieten. Iedereen die er een beetje anders uitziet of doet krijgt te maken met vd Gijp.

22 augustus 2021 om 12:57

Ach, tijd voor een frisse wind of tijd om niet meer te kijken? Ik zou voor het laatste kiezen als het je zo erg stoort.

Tegenwoordig moet alles verdwijnen waar een kleine groep het niet mee eens is. Advocaat kan weinig fout doen bij Derksen, so what? Ik hoef het er toch niet mee eens te zijn?
Henk Spaan is zo'n walgelijk figuur die eveneens denkt de wijsheid in pacht te hebben. Tokkietalkshow ook.. man man man, wat een niveau. En dan ook nog dat woord 4x in twee zinnen schrijven om te laten zien dat hij dat durft. Wat een kwast.

Maar goed, ook daarvoor geldt: als je hem niet pruimt, gewoon niet meer naar luisteren. Dan kan hij fijn zijn werk blijven uitoefenen.

22 augustus 2021 om 13:36

Precies jij snapt het.

Weg met die trieste cancelcultuur

Ach tuurlijk heeft Dickie niet het maximale uit de groep gehaald. Het vas verdedigen en alle ballen op Berghuis. Die is nu weg en Slot heeft er in een korte tijd een systeem in geslepen wat Feyenoord goed ligt. En ze spelen Fris en Fruitig. Dat Johan geen kritiek op Advocaat heeft is natuurlijk belachelijk. Conclussie is dat Slot het beter doet tot nu toe en dat kun je gewoon niet ontkennen.

21 augustus 2021 om 15:06

Dat kan je nu nog niet zeggen, toen Dick het overnam deed hij uiteindelijk gewoon mee om het kampioenschap met ook geen slecht of lelijk voetbal, zijn 2e seizoen was zeker ver onder de maat, dat krijg je als je niet op 1 lijn zit met je selectie

21 augustus 2021 om 15:19

Gast, dickie heeft echt maar 15 wedstrijden gespeeld in dat jaar. Dat is niet eens de helft. Heeft in die alleen PSV als moeilijke tegenstander gehad. Daarna compleet gefaald. Tactisch compleet door de mand gevallen rn heeft de spelers nooit vertrouwen gegeven. Nu krijgen ze wel het vertrouwen en dan zie je wat het met hen doet.

21 augustus 2021 om 16:00

Prima maar waarom gaat hij dan het spel en de uitslagen tot op heden bagataliseren. Sterker nog tot op heden waren ze erg negatief en zou Slot volgens hun falen als hij niet bij besef zou komen. En dan het commentaar omtrent de laatste oefenwedstrijd tegen Atletico, dat zou oerdom zijn ze zouden met het aanvallend spel kapot gemaakt worden en gedemotiveerd het seizoen starten. Vervolgens wordt meermaals keihard het tegendeel bewezen en zwijgt men.

21 augustus 2021 om 22:47

Achja een oefenwedstrijd is totaal niet serieus te nemen. Feyenoord wint een officiële wedstrijd hooguit 1 van de 100 keer van Atletico.

Het valt me een beetje op dat ouderdom kennelijk met een hoog zuurgehalte gepaard gaat, in dit geval zowel van Spaan als Derksen. Ik kijk trouwens verder graag naar dat "tokkieprogramma," ben niet zo van het politieke correcte, maar vind Derksen laatste tijd ook zeikerig. Doordat Spaan het woord Tokkieprogramma gebruikt, is deze niks beter dan eerdergenoemde. De pot verwijt de ketel dat ie zwart ziet imo....

Helemaal gelijk! Alle goede prestaties worden door deze heren totaal onterecht onderuit gehaald. Vriendje Advocaat blijft buiten schot en schijnt er volgens hen nog steeds alles uitgehaald te hebben. Nou heren... ik heb mij als Feyenoord-supporter zelden zo verveeld en geïrriteerd tijdens wedstrijden van mijn cluppie, met dank aan de voorzichtige spelopvatting van Advocaat. We zullen onder Slot heus nog wel eens op ons bek gaan door de wat risicovolle spelopvatting, maar het is sinds jaren weer leuk om naar te kijken.

21 augustus 2021 om 16:17

Wat is er dan zo leuk aan? Toen Feyenoord tegen de amateurs van Elsborg 30 min tegen 10 man speelde was er geen klap aan. Toen Feyenoord 70 min lang tegen 10 man van atleti speelde was er ook niks aan. Tegen fc dritta was het beschamend slecht.

Het is mode om pro slot of pro dick te zijn, maar feyenoord heeft een aantal slechte wedstrijden gespeeld (drita ado enz.), en 2 misschien 3 leuke, waarvan bijna bij alle 3 een kanttekening geplaatst kan worden en er worden gelijk conclusies getrokken. Dat kan echt gewoon nog niet

21 augustus 2021 om 16:23

Krovikan,

Tegen Drita speelde we met Fer in de laatste linie. We waren toen 3 weken in de voorbereiding verwachtte jij al alles dan. Tegen ADO werd er 4x 30 min gespeeld met heel veel jeugd.
Tegen die Zweden sta je met 5-0 voor door pressing en goed voetbal waar advocaat altijd rond eigen 16 wil spelen.
Niemand zegt dat het hosanna is hoor maar dat het leuker is om naar te kijken lijkt me toch duidelijk.

Mag aannemen dat je wel verschil ziet toch en dat je de wedstrijden Drita en ADO in perspectief kan zien?

21 augustus 2021 om 16:20

Bij van Bronckhorst vond ik het al niet veel maar die pakte prijzen.
Eerste jaar advocaat pakte we ook punten dus was iedereen wel tevreden maar het tweede jaar heeft hij er een pestbende van gemaakt waardoor eerste jaar makkelijk kunnen vergeten.
Advocaat heeft in 2 jaar tijd geen speler beter gemaakt en geen jeugd gebruikt.
We zijn gewoon achteruit gegaan onder hem

Het taalgebruik van Spaan hoeft niet op deze manier maar hij heeft wel gelijk. Ik ben fan van het programma maar het altijd in bescherming nemen van bepaalde personen stoort mij ook vaak. Dit was gewoon gênant en lachwekkend en jammer dat niemand aan tafel dan durft zich er tegen uit te spreken. Helene vind ik ook erg matig. Zit er dankzij Johan en Wilfred en dat straalt ze ook uit door overal in mee te gaan en alleen maar mee te praten. Enkel Kieft kan me soms bekoren met kennis en een eigen mening.

22 augustus 2021 om 11:13

Denk dat ze hun eigen mening in deze ook een beetje in bescherming nemen. Ze hebben zichzelf ervan overtuigd dat je met Feyenoord alleen resultaatvoetbal kan spelen en dat het aanvallende voetbal, dat Slot wil spelen, zelfmoord is. Nu het met Slot toch wel lekker lijkt te beginnen, wil Derksen zn ongelijk natuurlijk niet toegeven.

Nu zijn er bij Feyenoord natuurlijk wel wat mutaties geweest, maar je moet wel stekenblind zijn als je niet ziet dat Feyenoord veel beter speelt dan vorig seizoen

21 augustus 2021 om 16:55

Maar die mutaties werden vooraf al gezien als achteruitgang, de grote man Berghuis weg. Daarvoor kwamen een oude Oostenrijker die niemand wilde, alireza die al tijden niks raakt, een backje dat enkel kan rennen. Althans, dat was de benaming die velen, onder andere bij VI, gebruikte. Dus om nu te zeggen dat het wel degelijk aanwinsten zijn ten opzichte van advocaat, dat vind ik ontzettende onzin. Kijk bijvoorbeeld naar Linssen, onder Dick was het niks, onder Slot zelfs in de spits meer dan prima. Slot is het beste dat Feyenoord in vele jaren is overkomen, advocaat heeft in 2jaar niks toegevoegd aan Feyenoord voor de langer termijn, niks is er beter op geworden.

Volgens mij zijn ze wel kritisch over zijn baan als bondscoach van Irak, dus dit slaat nergens op om te zeggen.
Slot doet het duidelijk beter maar echt tegenstand heeft Feyenoord ook nog niet gehad dus dat moet uiteindelijk ook nog maar blijken, hij heeft wel een aantal spelers erbij die beter zijn als wat er vorig jaar op het veld stond.
En Jahanbaksch is veel meer een teamspeler als berghuis, en dan is hij nog niet eens echt fit dus dat beloofd nog wat

21 augustus 2021 om 14:45

Daar kunnen ze ook niet niet kritisch over zijn. Dat item speelt al maanden aan tafel dus daar kunnen ze onmogelijk aan voorbij gaan.

21 augustus 2021 om 14:48

Vorig jaar werd er in wedstrijden zonder tegenstand gewoon verloren. En flink ook. 1-4 thuis tegen Wolfsberg er bijvoorbeeld. Of wat te denken van Ado of Fortuna? Het is nu gewoon duidelijk dat Advocaat niet machte met de spelers. Want ook de jongens die er al waren zoals Toornstra, linssen en Malacia zijn echt veel beter dan vorig seizoen. Overigens moeten we indd niet doorslaan, voor hetzelfde geld verlies je van Eagles en stort alles weer in. Wat ik wel heb, en volgens mij meer Feyenoorders met mij, is plezier in het kijken naar wedstrijden. En dat was echt wel een tijdje geleden.

21 augustus 2021 om 14:53

Ja helemaal eens. Ik kijk weer met plezier en dat we soms tegen een nederlaag aanlopen is prima. Het voorbeeld van Johan ten aanzien van Ajax en PSV is ook onzin. De kritiek op Dick lag juist op alle andere wedstrijden en de behoudende speelstijl. Dat we uit in de arena desnoods volledig inzakken met 11 man zou iedereen wel accepteren.

21 augustus 2021 om 17:18

Vergeet Drita niet. Ik vind Feyenoord onder Slot vooralsnog een momentopname. Het gaat nu goed met als het straks even tegenzit kunnen ze er ook wel eens een keer hard af gaan.

Tokkietalkshowtafel?!

Onthouden voor Scrabble.

Het is vooral vervelend omdat Derksen nooit op zijn woorden zal terug komen. Malacia en Senesi zullen altijd matige spelers zijn ongeacht de groei die ze zullen doormaken. Haps zal voor hem altijd beter zijn dan Malacia. Dat Advocaat Malacia prefereerde dat nam die Advocaat dan weer nooit kwalijk. Bijlow zal nooit een goede keeper voor hem worden. Spelers uit de Oostenrijkse competitie zullen altijd matig zijn behalve Ramalho. Feyenoord gaat geen kampioen worden maar ze spelen gewoon goed. Beter dan een Advocaat ooit heeft gedaan. En dat mag die best eens toegeven.

21 augustus 2021 om 14:53

Wat je nu zegt is echt totaal niet waar. Ze komen echt vaak op hun mening terug en jij onthoud blijkbaar alleen het negatieve, want ze hebben ook heel erg positief over Haps en Senesi gesproken. Haps was de toekomstige vaste back van Oranje én Senesi was een topper die ze voor veel geld gingen verkopen. Bij mijn club hebben ze Ten Hag ook flink bekritiseerd en belachelijk gemaakt, maar hij wordt nu gewoon gewaardeerd. Van Gaal werd ook belachelijk gemaakt, maar heeft met Oranje wel weer aan respect gewonnen.

21 augustus 2021 om 14:58

Dat zeg ik toch ze spreken alleen maar positief over Haps en niet over Malacia. Dat is redelijk backje. Maar nooit hebben ze het erover dat Advocaat Malacia koos over Haps. Maar wel blijven roepen dat Advocaat er alles uithaalde. En ze zijn nooit positief geweest over Senesi. Tegen Ajax was het een goede pot maar ging het voornamelijk dat Gravenberch hem uitkapte.

De truc is dat je het niet serieus moet nemen. Dan is het best grappig. Over Dick Advocaat of Bas Nijhuis komt er geen zinnig woord uit. Verder is Derksen totaal geen tokkie, gewoon een ouwe zeikerd.

Het kan toch ook gewoon allebei waar zijn? Advocaat kan het maximale gepresteerd hebben bij Feyenoord met het spelersmateriaal dat hij tot zijn beschikking had en Slot doet het met de huidige spelersgroep beter qua spel én de resultaten zijn goed. Waarom moet het altijd zwartwit zijn? In mijn ogen ligt het veel genuanceerder. Ik vind de aankopen nu een goede indruk maken én jonge spelers hebben zich verder ontwikkeld, ook mede dankzij Advocaat (liet Bijlow, Malacia, Kokcu, Sinisterra ook altijd spelen). Het Feyenoord onder Advocaat was gewoon niet zo denderend en in mijn ogen was daar echt niets meer uit te persen. Bij Slot maken Til en Jahanbaksch in aanvallend opzicht indruk/zijn bepalend, Pedersen maakt een goede indruk (al moet hij zich wel nog verder ontwikkelen op bepaalde punten), die verdediger is goed begonnen en die Scandinavische middenvelder draait ook al snel leuk mee. Kortom, dat verse bloed heeft Feyenoord beter gemaakt dan vorig seizoen en ja, dan kan je ook beter spelen/betere resultaten behalen.

21 augustus 2021 om 14:56

Ook zonder Til, Jahankbaksh, Aurnesen en Trauner had Slot beter gepresteerd dan Advocaat, want die stond met z'n verdedigende lijn gewoon 30 meter verder naar achteren tegen een ADO dat kansloos degradeerde dan dat Slot doet tegen een Elfsborg. Laf, defensief voetbal dat geen vruchten afwierp. Het is moeilijk de prestaties van Advocaat te verdedigen. Hij is de laatste tien jaar van z'n carriere vooral een dure degradatiebehoeder geweest, geen toptrainer. Veel success in Irak, Dick.

21 augustus 2021 om 15:22

Mooi gesproken. Dick is geen toptrainer en zal het nooit worden. Heeft psv, glasgow en Feyenoord op zijn naam als grote clubs meer niet ( en nee Zenit is geen naam in Europa. Leer de geschiedenis) one season wonder in zijn 40 jaar carrière. Heel vaak gefaald. Mag de veters van LvG en Hiddink niet strikken

21 augustus 2021 om 16:01

Hij verdient meer krediet, Advocaat, maar heeft er zeker niet alles uitgehaald omdat hij ook tegen ploegen als Emmen en Fortuna voor de pot ging liggen. Hij krijgt dan wel de complimenten dat hij nooit verliest, maar vele 'zekerheidjes' won hij ook niet. Als hij de spelopvatting had aangepast aan de tegenstander door niet tegen iedereen te verdedigen hadden wij het 2e seizoen veel meer punten behaald. 1e seizoen daar mag hij zeker trots op zijn.

21 augustus 2021 om 17:00

Dat kan inderdaad, maar Advocaat heeft er, zeker het tweede seizoen, niet het maximale uit gehaald. Vooral de ontwikkeling van spelers, aanvallende intenties en enige automatismen waren er na 1,5jaar nog niet. Dan kun je moeilijk zeggen dat Dick het goed gedaan heeft, zelfs niet als je enkel naar de ranglijst kijkt.

Qua resultaten zette Dick zeker in het begin wel een ongekende reeks neer. Ik kan mee voorstellen dat vooral het aanzien van de wedstrijden nu een stuk beter is, maar Slot moet het wel eerst over langere tijd laten zien, voor je kan zeggen dat ie beter dan Advocaat presteert.

21 augustus 2021 om 17:03

Dat is ook makkelijk gezegd, je ziet nu al dat spelers individueel beter worden en hierdoor dus ook op de radar gaan komen voor transfers, dat is nog het meeste waard voor Feyenoord, waarde creëren op het veld. Met inzakken en je spelers nooit laten voetballen, dan krijg je voor niemand een cent. Dit is de enige juiste weg die Feyenoord is ingeslagen, een jaar te lang advocaat laten zitten, maar wie weet hadden ze dan Slot niet gehad en was het niet zo goed als nu.

Voor het eerste seizoen was Dick de juiste man. Er heerste veel chagrijn en onzekerheid en Dick zorgde voor rust en stabiliteit. Na dat jaar had Feyenoord voorde lange termijn moeten kiezen en een modernere trainer moeten aanstellen. Meer dan een vierde plaats had er overigens nog niet ingezeten dus qua resultaat maakt het niet veel uit. Wel was het herstelproces dan eerder ingezet.

Zolang de kern van de selectie grotendeels blijft bestaan uit spelers die Advocaat ook tot zijn beschikking had, zal Derksen negatief blijven over Feyenoord en Slot. Hij wil zijn vriend Advocaat niet afvallen.

Vind de zelfbenoemde poëet Henk Spaan toch echt een graadje erger dan de heren van VI bij elkaar, maar hier heeft hij wel gelijk. Puur hypothetisch, als Feyenoord kampioen zou worden, beweren ze nog steeds dat Advocaat het maximale eruit heeft gehaaldInderdaad is het niet meer wat het geweest is.
Het kijken echt niet waard bijtijden.
Tijd voor vernieuwing.
Helene Hendriks, Jan Boskamp, Theo Janssen, van der Vaart. En als sidekicks Estafana Polman, Thomas van Groningen.
Dan heb je een leuke tafel !.

Het mooiste is dat ze aan die tokkietafelshow pretenderen "objectief" te zijn.
Ergo: Alle mensen die ze geen aandacht willen schenken tot op het bot beledigen en de hielen tot aan het genante blijven lukken van figuren die hun showtje wel wat aandacht geven.
De eerste hoogopgrleide persoon die met name die oude man serieus neemt, moet ik nog tegen komen.
Het zijn vooral de minder bedeelden onder ons die doen alsof hij srs verstand van zaken heeft. Dat zijn dan ook toevallig dezelfde figuren die daadwerkelijk geloven dat hun gejank dat ze gaan stoppen na elke ruzie, daadwerkelijk geloven.

22 augustus 2021 om 07:19

Kortzichtige reactie en ook nog eens onjuist. Dit soort kortzichtige reacties zeggen meer. Veel meer. Overigens neem ik die oude man verre van serieus, hij snapt er geen hol van zelfs, maar ik vind hem nog altijd vermakelijk. Dat hij stopt is goed, hij is echt wel een welbekende azijnzeiker geworden, maar zo af en toe kan ik nog echt genieten van zijn anekdotes.

Kortom: VI is vermakelijk. Qua voetbalniveaupraat vreselijk. Over opleiding van anderen beginnen is dieptriest en kinderachtig. Narcistisch wel eigenlijk.

Het is toch wel duidelijk dat die bejaarde Advocaat totaal niet meer pastte in het moderne voetbal? Als je ziet dat er nauwelijks op tactiek of fitheid getraind werd en men vooral partijtjes speelde, is het niet gek dat het spelletje van Dickie bestond uit verdedigen en hopen op een ingeving van een van de spelers. Kijk maar eens hoeveel doelpunten er ontstonden uit een persoonlijke actie of zondagsschot.

Mijn hemel, wat ben ik blij dat we eindelijk een moderne trainer hebben die zijn ploeg in nog geen 2 maanden topfit kreeg en een totaal nieuw spelsysteem introduceerde. Dan zie je opeens weer prachtige combinaties en zelfs doelpunten uit ingestuurde spelhervattingen. Nu Advocaat weg is, schijnt op Zuid eindelijk de zon weer.

Ja, tokkie-talkshow, maar dat is zo een beetje het niveau van de NL commerciële tv, misschien krijgen ze zelfs een beetje te veel credit met dit predicaat.

Mischien moet Henk zijn eigen programma's eens terug kijken Die 2 bijvoorbeeld. Nivo was niet erg hoog en had een beetje dezelfde doelgroep als voetbalinside. Niets mis mee.. Vond Harry altijd wel vermakelijk. Maar een beetje raar om nu elitair te gaan doen.

Als er iemand vervelend is en dictatoriale trekjes heeft is t henk spaan wel die meent vanuit zijn ivoren toren uit Frankrijk te kunnen oreren over het reilen en zeilen in Nederland.

Ik vind het nog al denigrerend richting de kijkers van VI. Dat je het oneens bent met Derksen en zijn gênante verdediging van Dick als trainer van Feyenoord ik. Maar nu kwalificeer je de kijkers tot tokkies. Beetje laag. Dick heeft het na Stam tot het beëindigen van dat seizoen uitstekend gedaan. Maar na de zomer was het op. Berghuis wilde naar voren druk zetten. Maar Jorgensen was ook zo’n speler en ik weet zeker Londen Sinisterra ook. Als je het niet traint en probeerd dan weet je ook niet of het kan. Na winterstop vorig jaar was het rampzalig. Nu zit er weer muziek in. Het kan en moet zeker tegen tegenstanders van een bepaald niveau zeker beter, dat ziet en zegt Slot ook. Maar je weg laten spelen door ADO was slecht en lag niet alleen aan de spelers.

Ze hebbeb gewoon gelijk. Slot nog geen 30 wedstrijden op rij ongeslagen. Daarnaast bar slechte tegenstand. Eerst ff wedstrijdje of 20 aanzien

VI beschermt mensen die daar zitten te duidelijk. Daar stoor ik me ook wel aan. Bas Nijhuis, Dick Advocaat, ze werden op soms genante wijze beschermd. Maar Dick heeft het bij Feyenoord niet onaardig gedaan, hij is een jaar ongeslagen geweest met een toch vrij middelmatige selectie. Hij had niet die Trauner, Til en Reza. Wel een Berghuis die erg dominant in de groep was. Wat als Slot opeens met 4-0 op zijn falie krijgt? Het is ook een beetje de waan van de dag he. Het sentiment is nu goed, maar het zegt nog niets. Na een speelronde of 10 hebben we een iets beter beeld, en in de winterstop kun je de balans op maken.21 augustus 2021 om 17:14

En toch verwacht ik geen keiharde terugval. Feyenoord wordt geen kampioen dat is duidelijk, maar buiten Ajax en PSV Is er op dit moment nog geen team overtuigender dan Feyenoord. Natuurlijk moment opname pas 1 wedstrijd verder, maar sterk beginnen in Tilburg is voor Feyenoord goed. Ze wonnen vaak we maar wel met moeite nu gewoon eens overtuigend. Ik verwacht dat de ondergrens minder vaak gebroken zal worden dit seizoen.

Je moet het wel in perspectief zien. Feyenoord haalde eerst 4-5 spelers die achteraf gezien niks toevoegen onder advocaat. Nu is de scouting deels op orde en halen ze 3 spelers die wel voldoen. Maar je moet niet meteen de polonaise lopen. Ik heb feyenoord tegen drita gezien dat was dramatisch en niet om aan te zien. Voor de rest guus til of diemers dat is wel een wereld van verschil.

Ik denk wel dat Advocaat het beste eruit gehaald heeft maar dat Feyenoord nu ook gewoon een veel sterkere selectie heeft en ik denk dat AZ een stuk zwakker is dit jaar. Je hoeft niet meer te spelen met armoede als Diemers, Spajic, Botteghin of Jorgenson. Je kan hoger spelen nu en daardoor ook wat attractiever. Wél vind ik dat Advocaat ook niet geromantiseerd moet worden want het voetbal was wel echt om te janken.

Geen fan van Henk Spaan, maar hier heeft ie helemaal gelijk in. Gênant hoe duidelijk ze hun voorkeuren hebben. Daar is in principe niks mis mee, maar hou het wel een beetje objectief. Een Advocaat of een Nijhuis kan nooit iets verkeerds doen bijvoorbeeld.

Slot heeft ook wel wat aankopen gekregen, ze staan er nu ook wat beter voor. VI is Dick aardig afgevallen toen hij ineens bondscoach werd van een discutabel land, dat beschermen van Advocaat is wat gedateerd.

21 augustus 2021 om 18:01

Ja onder arnesen en van troos miskoop huur of koop, was niet alleen maar arnesen zijn schuld, was 10 miljoen dat verdampen, houd in pratto conteh kelly en nog een paar, daar moest advocaat het mee doen nu er voor terug til trauner jahanbak pedersen dan is feyenoord zeker nu verbeter

Beetje goedkoop van Spaan.
Onder Slot zijn nieuwe spelers gekomen, die Dick niet had. Berghuis is weg, maar die heeft Feyenoord met onnodige rode kaarten punten gekost.
Trauner, Jahambaks, Til zijn spelers die Dick niet had.
Appels met peren vergelijken, Dick had een mindere selectie en heeft daar alles uitgehaald. Maar Derksen heeft dit al zo vaak gezegd, dat weten we onderhand wel.

VI is dan ook geen journalistisch programma. Het is grotendeels een vriendenclubje geworden die het gezellig hebben en het over van alles hebben met als centraal punt voetbal. Ze zijn trouw naar hun vriend en zoals ze zelf zeggen: niet te serieus nemen allemaal.

21 augustus 2021 om 17:36

Volgens mij zijn ze ook voldoende kritisch op "zogenaamde " vrienden toch? Dick heeft bijv ook voldoende kritiek gekregen op zijn keuze voor Irak. In mijn ogen wordt er niemand overdreven bescherm, ook Dick niet. En wat betreft Feyemoord is nu alles even Hosanna, maar volgens loopt de selectie echt niet over van kwaliteit, nu niet en vorig jaar niet. Met Til loopt er nu wel een frisse middenvelder rond, in tegenstelling tot Fer.

Dan ben ik toch wel benieuwd hoe Henk Spaan zijn eigen platform dan omschrijft. Bij Veronica Inside kunnen ze in ieder geval nog grappen om hun gebrabbel maken. Henk Spaan gelooft volgens mij oprecht dat hij wat zinnigs te melden heeft. Nu kijk ik VI al een tijd niet meer, maar daar kan ik in ieder geval nog om lachen. Als Henk Spaan aan het woord is, gaan m'n horen overeind staan. Geen idee hoe het mogelijk is dat zo'n man in zichzelf is gaan geloven. Zo erg zelfs dat hij mensen als Van Basten en Gullit in de rede valt met z'n gebrabbel in de ruimte. Henk Spaan die elk Ajax-talent als toptalent bestempelt en elke aankoop van Ajax afdoet als een middelvinger naar de opleiding. En ja, bij VI zijn ze vaak subjectief. Dat is een deel van de succesformule, want inhoudelijk hebben ze weinig te melden sinds Voetbal International de informatie niet meer levert. Niettemin heb ik niet de indruk dat er meer in het Feyenoord van vorig jaar zat.

Ik weet niet of het bekend is, maar speelt Feyenoord niet met een aantal andere spelers dan dat Advocaat deed?

Henk Spaan heeft het prima verwoord. Hulde. Een eigen, en juiste, mening waarin de vriend van de tokkies wat kritiek krijgt. En daar zijn ze absoluut niet van gediend. Terwijl ze zelf de meest bizarre meningen, gevoelens en ideeën op de tokkie tafel mogen gooien gaat de snorwalvis er eens goed voor zitten als in dit geval Dickie, zijn Dickie, bekritiseerd wordt. Velen met mij zijn blij dat we volgend seizoen verlost zijn van deze Orka. Laten ze er een theatershow van maken.

Als ze er dadelijk niet meer om heen kunnen dat Slot het beter doet dan Advocaat , dan ligt het aan de aankopen. In de tijd van advocaat kreeg die nooit de gewenste aankopen , Slot daar in tegen heeft leuke spelers gekregen .

21 augustus 2021 om 18:09

Ben ik mee eens

Henk Spaan is misschien jaloers dat de heren van Veronica de kijkers aan het lachen krijgen en hoge kijkcijfers hebben.
Natuurlijk gaan zij regelmatig tot op het randje, en soms iets er over heen.
Het is entertainment,dit progamma, en absoluut geen géén tokkie talk.
Daarvoor is het grammaticale niveau hoog genoeg.
Als ik serieuze analyse's wil kijken , stem ik af op Rondo of Studio voetbal.

Ach ja laten we gaan “schelden” en beledigen.. Lekker volwassen. Raakt kant noch wal, net zoals bijvoorbeeld het hedendaagse Anti-Vaxx (veel te kort door de bocht) en Wappie (net zoals complotdenker een term om een ander weg te zetten). Het is triest gesteld in de wereld van volwassenen.

Tja negatieve praat verkoopt gewoon beter, niemand die Derksen positief wil zien over Slot bijvoorbeeld het is veel makkelijker scoren om weer iemand voor lul te zetten of de prestaties kleiner te doen lijken. Het zijn een stelletje ouwe wijven daar aan tafel maar marketingtechnisch snappen ze wel wat ze doen. Driessen doet het ook ondanks dat iedereen hem uitkotst onderhand klikt toch iedereen op z'n artikels hier op VZ. Alle credits zijn er gewoon voor Slot, er staat een conditioneel topfit elftal met een idee dat was er bij Advocaat totaal niet.

Derksen is de grootste hypocriet. Altijd anderen zakkenvullers noemen terwijl hij zelf de grootste zakkenvuller is. Altijd over mensenrechten praten maar nooit 1 kritische noot over de ergste bezetter in de wereld (Israël) altijd maar weer negatief over Marokkanen en Turken. Wilde ook nooit grappig zijn totdat Gijp kwam en veel fans kreeg. Vindt het raar dat spelers zich "raar" gedragen terwijl het gewoon 2021 is. Maar zelf was ie maar al te trots op zijn lange haar in de 70er jaren. P.s. V.i. was ooit echt een leuk programma maar allang niet meer. P.s.2 er keken JUIST meer mensen naar de laatste oranje zomer afleveringen JUIST omdat Genee er NIET was.

Derksen bagatelliseert Arne Slot zijn coach zijn. Als Ajax tegen zo'n club met grote uitslag wint dan is het Ajax' verdienste. Als Feyenoord wint ligt het aan de tegenstander. Benieuwd hoe lang hij dat nog gaat volhouden. Die kritiek op Advocaat werd vorig seizoen al geuit. Toen werd terecht gezegd dat er meer inzit bij dit Feyenoord. Het is praktisch hetzelfde elftal. Advocaat heeft spelers alleen maar klein gehouden en geschoffeerd. En Dick is niet meer geloofwaardig met zijn gang naar Irak. En ik vond het in de voorbereiding al beter. De oefenwedstrijd tegen AEK Athene vond ik het al aardig zichtbaar. Natuurlijk moet Feyenoord in de breedte nog wat sterk worden. De kritiek van Valentijn Driessen op de aankopen van Arnesen van vorig seizoen vond ik ook niet terecht, omdat er toen nog geen goede scouting stond, dus daarom waren die miskopen verklaarbaar. Nu zien we het verschil. Diemers wilde Advocaat zelf. En een goede scouting had nee, niet doen gezegd. Arnesen heeft hem toen maar zijn zin gegeven om van zijn gezeik om spelers af te zijn. Arnesen is net zo verantwoordelijk voor het succes als Arne Slot.

21 augustus 2021 om 22:58

Jammer dat hij hetzelfde bij Ajax doet.
Zo zie je maar hoe vaak je kijkt naar VI.

22 augustus 2021 om 04:29

Duidelijk is dat je door een bril kijkt van club en ze hebben wel degelijk ook kritiek op Ajax, en elf börg is nou niet bepaald hoogvlieger en dat je Valentijn Driessen sireus neemt wat hij zegt over wel of niet niet miskopen moet ik hard om lachen. En wat je zelf niet wil zien of erkennen dat het na de winterstop al geen klik was tussen spelers en trainer, en daar mag je directie ofwel Arne Slot op aan rekenen daar niet op hebben in gegrepen, en advocaat heeft niet mijn smaak kwa voetbal heeft gebracht bij clubs die hij heeft getraind, en verder vind ik door de klik die er na de winterstop niet meer was Advocaat er alles uit heeft gehaald wat hij nog kon doen.

Vroeger was er zo.n Tokkie progamma op met 2 asso tokkies Vermegen en spaan..Die dachten leuk te zijn geschreeuw Seksistisch enz. Maar verstand van voetbal HO maar.
Dr.E 5je nou nou wat een niveau
.
Ik kijk al jaren naar VI en vermaak me net als afgelopen zomer super..
.
Jaloers columniste. Pfff

Henkie Spaan was dat niet die linksback van Cambuur

Ik kijk 1000 keer liever naar een tokkie talkshow met voetbalmensen dan dat ik moet luisteren naar een geitenharen wollen sokken semi intellectuele groen linkse grachtengordel figuur die vroeger de sagerhijn was in een "komisch" programma

Slot heeft 4/5 nieuwe basisspelers, een groot deel van het basisteam is vervangen, ik vind niet dat je dit met Advocaat kan vergelijken.
Waar Advocaat het moest stellen met spelers als Diemers krijg Slot gerichte aankopen die er direct staan als Till, Jahanbaksh en Trauner.
Tegen Drita kon je zien dat ook Slot geen wonderen kan verrichten met hetzelfde team als wat Advocaat tot zijn beschikking had.
En laten we realistisch blijven, een serieuze test is er nog steeds niet geweest

22 augustus 2021 om 00:42

Advocaat wou Diemers hebben net zoals Linssen. Jahanbaksh of Berghuis ontloopt elkaar niet zoveel dan behalve dat eerst genoemde nog niet helemaal fit is. Trauner was volgens de heren van VI een miskoop. Dat gezegd, Advocaat had gewoon Botteghin, Spajic en nog wat ervaren krachten. Dus dan zou Til het grote verschil moeten zijn tussen anti voetbal en aanvallend voetbal, kom op zeg! Advocaat zijn tactiek is altijd al lafjes geweest, wil altijd behoudend spelen puur voor resultaat. Waar Advocaat met verschillende net niet spelers aan komt zetten zegt Slot letterlijk (dit gaf hij aan in een interview) haal alleen goede spelers die wat toevoegen en anders lossen we dat anders op (doelend op bijvoorbeeld jeugd of positie wisselingen). Elfsborg zou minstens middenmoot in Nederland zijn, maar blijf het vooral bagatelliseren. Wanneer kwam er voor het laatst een Nederlandse club door drie voorrondes heen?

Ze hebben toch gelijk ze hebben nog alleen tegen de lamme en de blinde gespeeld ze spelen daar inderdaad goed tegen maar wil ze wel eens zien tegen Utrecht Vitesse enzo

Henk Spaan is een volledig verzuurde ouwe man wiens mening er niet meer toe doet. Hij mag nog een verhaaltje schrijven in de Stoperabode maar dat stelt totaal niks voor. Derksen staat nog volop in het leven iets wat je van het fossiel Spaan niet kan zeggen. Samen met Freek op een balkonnetje gaan zitten en klagen over het weer.

22 augustus 2021 om 06:53

1000% gelijk maat 👍🏽👍🏽👍🏽S.C.F.4EVER

Dat eeuwige geneuzel over voetbal.........

Ik ben nooit een fan geweest van het voetbal zoals Dick Advocaat door jaren heen zijn elftallen heeft laten spelen, maar om Advocaat de schuld te geven, voor de wanprestatie van afgelopen seizoen, dat vind erg goedkoop. Het ligt namelijk ook bij de spelers zelf, het is ook hun eigen toekomst. En als je niet geheel eens ben met de trainer, kan je onderling ook wat dingen afstemmen, en je merkte aan alles dat de klik na de winterstop over was, aan dat is in mijn ogen de schuld van de huidige management niet heeft in gegrepen, en dat betreft heeft Dick Advocaat er alles uit gehaald wat er afgelopen seizoen in zat. En als je vi niet leuk vind of aan erger, kijk dan niet. Soms hebben ze gelijk en soms ook wel niet, en veder is het over het randje kwa mening, maar dat kom je bij elke talkshow of praatprogramma wel tegen of voor. Tot slot wees blij dat je een mening mag geven in ons land, maar heb wel respect en kijk eens breder als term van hokjes te kijken dan je neus lang is

Hahahaha, dat moet Spaan zeggen, na zijn programma's met Vermegen. Dat was echte tokkiehumor.

Was het niet zo dat Dick een jaar lang niet verloren heeft? In het begin deed hij het prima alleen het laatste seizoen was wat drama. Maar goed vergelijk dan ook wel even het materiaal. Met dit middenveld en deze verdediging kan je ook wel wat meer aanvallend spelen. Daarnaast moeten we ook niet te vroeg juichen wat de conference league tegenstanders zijn wel echt slecht is nog geen niveau Benfica geweest en Willem2 idem dito. Ik wil dit Feyenoord wel eens zien tegen een Ajax of PSV en of tegen Utrecht of Vitesse.

Of Slot het beter doet dan Dickie kan je niet zeggen. Dick begon ook goed, Slot eveneens. Slot heeft Til en Jahanbaksh en een centrale verdediger die wel normaal kan lopen ipv Bottegien. Dat maakt echt wel iets uit. Dick heeft ook goed gezien dat Malacia een hele goede kon worden en speelde lang zonder Sinestera. De tegenstanders van Feyenoord zijn inderdaad niveau KKD, daar moeten we niet ingewikkeld over doen. Verder verdedigde Berghuis voor geen meter mee en maakt Jahanbaksh veel meer meters. En dan heb ik het nog het over die nieuwe Scandinavische rechtsachter waar heel veel gevaar vanuit gaat. Toch echt wel een ander elftal. Misschien had ie Berghuis dan moeten wisselen maar dan bleef er helemaal niets over. Wellicht overdreef Advocaat het soms en had ie best iets positiever kunnen zijn maar ik moet nog zien of Slot het tegen echt goede ploegen gaat redden. Het is niet dat ik verwacht dat dit niet zo is, maar de tijd moet het leren.

Ik vind dit vrij makkelijk scoren. Ik heb net de uitzending terug gekeken om te kijken hoe het gebracht werd. Het gaat eventjes over Feyenoord maar daarna als het over zijn nieuwe functie als bondscoach gaat zijn zij zeer kritisch. Uiteraard horen we daar niemand over. Iets te makkelijk naar mijn idee.

Ach Henkie toch, als je in zo'n lullig stukje al 5 x die uitdrukkung moet gebruiken om jezelf te profileren, ben je niets meer dan een sneu, oud azijnpissertje.

We zullen het maar niet over Henk Spaan hebben, bij die(genderneutraal) is al minstens 25 jaar niks zinnigs uit zijn strot gekomen.

Allemaal leuk en aardig. Maar Slot kan nu beschikken over Jahanbaksh, Til, Trauner, Aursnes en Pederson.
En dat terwijl vorig seizoen Marsman in het doel stond, Fer nog veel te vaak speelden en Bottegin een basisplaats had. Sinisterra vaak geblesseerd was waardoor Jorgensen nog wel eens ingezet moest worden.
De TD heeft er nu gewoon een heel nieuw elftal staan waarmee Slot betere prestaties MOET neerzetten dan Advocaat

Het verschil tussen Feyenoord dit jaar en vorig jaar.
Vorig jaar liep mijn vriendin na 5 minuten weg aangezien het niet om aan te gluren was. Dit jaar kan ze de wedstrijden gewoon kijken. Niet dat ze voetbal ineens leuk vind. Maar ze vind het nu in ieder geval leuker om naar te kijken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1928
2.PSV188
5.Feyenoord1511
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
G. TilMiddenvelder76
J. ToornstraMiddenvelder72
J. BijlowKeeper70
B. LinssenAanvaller75
L. SinisterraAanvaller73
A. JahanbakhshAanvaller61
C. DessersAanvaller42
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

93 fans
Coach, 74 jaar
SeizoenClub
2021- Irak
2019-2021 Feyenoord
2018-2019 FC Utrecht
2018-2018 Sparta Rotterdam
2017-2017 Nederland
Laatste voetbalnieuws

Tyrell Malacia blikt terug op eerste jaren: ‘Ik dacht dat ik doodging’

Tyrell Malacia speelde vorige maand tegen NEC (5-3) zijn honderdste wedstrijd voor Feyenoord. In gesprek met Feyenoord TV kijkt de linksback terug op de eerste jaren van zijn carrière als profvoetballer....Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 16 oktober
Fiorentina wil in januari een poging wagen om Andrea Belotti in huis te halen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren