‘Ramos vertoont sterallures en zorgt nu al voor problemen bij PSG’

Donderdag, 19 augustus 2021 om 09:55Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 12:25

Sergio Ramos heeft tot op heden nog geen gelukkige indruk achtergelaten bij Paris Saint-Germain. De van Real Madrid overgekomen centrumverdediger speelde door een slepende kuitblessure nog geen minuut en lijkt nu ook op persoonlijk vlak wat scheurtjes te vertonen. Volgens de Spaanse radiozender Cadena SER loopt Ramos rond met 'sterallures' en zorgt hij intern voor de nodige wrijving.

Ramos wordt verweten dat hij 'overdreven volwassen' is aangekomen in Parijs en eisen stelt die andere sterren niet stellen. Dat is bij een aantal mensen in het verkeerde keelgat geschoten, daar Ramos niet de enige gearriveerde wereldspeler is geweest deze zomer. Bovendien heeft Ramos de aanvoerdersband, die hij jarenlang droeg bij Real Madrid, in moeten leveren. Bij PSG wordt de band tot dusver gedragen door Kimpembe dit seizoen. Afgelopen seizoen droeg de centrale verdediger ook al veelvuldig de band.

Net als Georginio Wijnaldum, Achraf Hakimi, Lionel Messi en Gianluigi Donnarumma werd ook Ramos onlangs op grootse wijze gepresenteerd in de Franse hoofdstad. De Real-legende heeft zijn naam binnen de lijnen echter nog niet waar kunnen maken en wacht nog altijd op zijn debuut. Bovengenoemd radiostation, dat zich baseert op bronnen dicht bij de club, weet zelfs dat het gedrag van de mandekker inmiddels voor de nodige onrust heeft geleid binnen PSG. De houding van Ramos zou irritatie wekken bij zowel ploeggenoten als medewerkers van de club, zo klinkt het.

Het is alweer enige tijd geleden dat Ramos voor de eerste keer in actie kwam in een officiële wedstrijd. De laatste keer dat de verdediger minuten maakte was in de halve finale van de Champions League tegen Chelsea. Door de fysieke gesteldheid besloot bondscoach Luis Enrique hem eveneens niet met Spanje mee te laten gaan naar het Europees kampioenschap. Ramos dient bij terugkomst de concurrentiestrijd aan te gaan met Marquinhos en Presnel Kimpembe. Tijdens de eerste twee competitieduels vormde Kimpembe een centraal duo met Thilo Kehrer, die in de belangstelling staat van Bayern München.Gerelateerd

Meer sportnieuws

110 reacties (laatste reactie door rm1334)

Dit PSG kan toch ook echt alleen maar verliezen. En een heel groot deel van Europa zal daar van smullen. Als ze net als vorig jaar niet eens kampioen worden en de CL niet winnen, heeft het ronduit gefaald. Leuk, al die individuele sterren, maar hier een uitgebalanceerde topploeg van smeden is nog niet zo makkelijk. Wat een verschrikkelijke club is het toch haha. Ik hoop dat we ze loten in de CL.

19 augustus 2021 om 10:06

De CL winnen is natuurlijk ook niet zomaar gebeurd, ze waren hier wel ontzettend dichtbij. Ook de titel blijven winnen zoveel jaar achter elkaar is lastig, de kampioen van vorig jaar steeg natuurlijk ontzettend boven zichzelf uit. Zie het laatste kampioenschap van Feyenoord, de selectie was echt 10x zo slecht als die van Ajax maar Jorgenson scoort ballen via de buitenkant van de paal.
Dit jaar is het wel anders, veel meer "vedettes" die allemaal wel eens voor veel onrust kunnen zorgen, ben wel benieuwd hoe Messi dan is qua persoonlijkheid nu hij niet meer in zijn veilige haven zit..

19 augustus 2021 om 10:45

Ik had het idee dat we maar 8x zo slecht waren.

19 augustus 2021 om 10:51

Waha, ik vind dat niet zo sterk Henkdetank. Feyenoord was gewoon het meest uitgebalanceerde team dat jaar, net als Ajax 18-19 was in de CL.

19 augustus 2021 om 11:55

Hahaha Njfromvol heerlijk. Kan je me als vooraanstaand voetbalwiskundige ook de rekensom voor dit seizoen geven?

19 augustus 2021 om 12:02

Gebaseerd op de financiële waarde van de elftallen, toch echt minstens 10x zo slecht, als het niet 20x is.

19 augustus 2021 om 12:14Dat doel ik ook juist te zeggen, de beste selectie (op papier) hoeft niet altijd te winnen als bij de andere alles klopt, zie Lille, Feyenoord, Leicester.

19 augustus 2021 om 12:44

Nouja de competitie had dat jaar niet een ronde langer moeten duren, want dan was Feyenoord wss geen kampioen meer geworden.

19 augustus 2021 om 13:51

Ligt eraan tegen wie die ronde gespeeld had moeten worden haha, liever geen Excelsior uit in ieder geval
Heracles thuis had je nog 10 keer kunnen spelen en met het thuispubliek had Feyenoord dat jaar 10 keer gewonnen.

19 augustus 2021 om 14:51

Gelukkig duurt de competitie nóóit een ronde langer. Maar zo kun je ook stellen dat als de competitie een ronde eerder had gehad, Feyenoord al eerder was uitgelopen 😉

19 augustus 2021 om 16:48

"buitenkant van de paal", goeie opmerking.

19 augustus 2021 om 10:09

Ik zou er maar niet op hopen, er zit zoveel snelheid in de aanval van PSG, niet normaal. En als die gasten dan steekpasses krijgen van spelers als Messi en Di'maria, maak je borst maar nat.
Verleden jaar speelde PSG gewoon goed tegen City maar was de selectie niet breed genoeg. Dan staat er ineens een Mitchell Bakker in het veld. Dat zal dit jaar niet meer gebeuren, de seelctie is nu echt stukken breder.

19 augustus 2021 om 10:25

Ach, je loot altijd 1 moeilijke tegenstander. Dan is PSG toch wel een leuk affiche voor de Ajaxcieden die er bij kunnen zijn.

19 augustus 2021 om 10:29

Als je het op kansberekening gaat gooien, dan is de kans dat PSG de CL wint nooit 100%. Sterker nog, wil je er geld opzetten dan krijg je om en nabij 3x op je inzet. Met andere woorden, de kans dat PSG de CL niet wint is volgens wedkantoren (en die verdienen er geld aan) groter dan dat PSG de CL wel wint.

19 augustus 2021 om 10:32

Uiteraard, er zijn elk jaar meerdere kanshebbers, voor dit jaar zie ik Bayern Munchen, Manchester City, Chelsea, Liverpool, Real madrid en PSG als kanshebbers. De kans dat PSG niet wint is dus vrij groot. maar dat geldt ook voor de andere kanshebbers die ik hier noem.

19 augustus 2021 om 11:56

En toch heeft myvision wel een punt, zij het vooral voor de buitenwereld. Als ze verliezen krijgen ze de volle laag en zal een groot deel van Europa ervan smullen. Als ze winnen, wijst iedereen naar de staatsfinanciering en zal het respect voor de club ongetwijfeld vrij gering zijn. Ik kan het ook geen enorme prestatie vinden als ze 'm zouden winnen. Sterker nog; ik zou het een wanprestatie vinden als ze 'm niet winnen met die selectie.

19 augustus 2021 om 12:07

Ajacieden, niet Ajaxcieden.

19 augustus 2021 om 12:17

@sirius
Clubs als Real hebben nog altijd een veel hogere begroting dan een clubs als PSG. Chelsea is van een gevluchtte, voormalige Russische gouverneur die tijdens de korte Jeltsin periode miljarden uit de staats bezittingen graaide. City is eigendom van de Abu Dhabi United Group Investment and Development. Ik zie echt weinig verschil met Psg.
Dus de CL winnen van clubs die meer geld te besteden hebben, ik vind het eigenlijk een puike prestatie als het ze lukt.

19 augustus 2021 om 18:02

Je hebt maar 1 avond nodig waar de kansen er niet in vliegen he? Paal lat, net naast, wereldredding, scheefgeschoten.

19 augustus 2021 om 11:09

Om te beginnen met je aanvoerder kiezen. Heb je Ramos en Messi en is Kipembe je aanvoerder..

19 augustus 2021 om 12:04

Waarschijnlijk is hij gewoon een betere aanvoerder dan. Weet jij veel wat er in de kleedkamer gebeurt.

19 augustus 2021 om 12:10

Volgens mij is Marquinhos de vaste captain van PSG. Kimpembe daarachter, want dat is gewoon een PSG graduate en heeft wel een redelijk goeie staat van dienst in Parijs. Daarnaast is het apart om nu al de band te geven aan Ramos of Messi, die niet tot nauwelijks Frans kunnen en, hoe apart het ook klinkt, nog geen credits hebben opgebouwd in het shirt. Ze hebben nog niet eens een wedstrijd gespeeld.

19 augustus 2021 om 13:37

hahaha betere aanvoerder als messi kan ik misschien nog geloven, maar als Ramos niet.

19 augustus 2021 om 15:45

De beste speler is niet per definitie ook je aanvoerder he. Zeker Messi zou een bizarre keuze zijn. Is nooit een aanvoerder geweest voor Barca, althans niet in mijn ogen. Dat zijn mannen als Ramos, Piqué & Kimpembe inderdaad wel. Van achteruit de boel coachen en aanjagen.

19 augustus 2021 om 21:25

Dat klopt, Marquinhos is gewoon de captain, hij was sub-captain en volgde Thiago op toen die vertrok. Er is volgens mij ook geen enkele reden om daar verandering in te brengen. Hij is hun beste en langstdienende verdediger en wordt door iedereen van die club op handen gedragen.

19 augustus 2021 om 11:14

@myvision hoezo hebben ze dan gefaald? Als er een club is die de CL moet winnen is het City wel die nog steeds veel meer hebben gespendeerd als PSG

19 augustus 2021 om 11:57

Geld speelt geen voetbal. Psg heeft meer kwaliteit en meer ervaring met messi en ramos. Ze zijn meer verplicht dan city. City heeft 100mil voor gralish betaald en messi was gratis betekent dat dan dat grealish bbeter is dan messi?

19 augustus 2021 om 12:05

Niet mee eens. Als PSG met minder uitgaven beter presteert dan City betekend dat dat PSG beter beleid voert maar imo is de club die het meeste spendeert nog steeds aan zijn stand verplicht omdat verschil in uitgaven ook uit te drukken in de sportieve prestaties t.o.v. clubs die minder hebben gespendeerd

19 augustus 2021 om 12:08

City zal misschien het meeste hebben uitgegeven aan spelers, PSG heeft een exorbitant salarishuis. Niet zo raar natuurlijk als je spelers als Messi en Ramos transfervrij kan laten overkomen. Maar met die namen is het gewoon falen als je niet in Europa de beste wordt. Dan faalt het beleid gewoon wederom. City (wat ik overigens ook een gedrocht vind) investeert nog in de toekomst, PSG vooral in het verleden.

19 augustus 2021 om 12:16

@japie, dat is wel erg zwart wit weer gesteld zeg. Geld wint nooit wedstrijden. Een club kan in een gunstigie situatie terecht gekomen zijn door spelers transfervrij te halen en dus goed beleid te voeren maar met een sterren elftal nog steeds de te kloppen club zijn. Een andere club kan meer moeten investeren om bv een inhaalslag te maken, of oudere spelers te vervangen. Ook daar kun je iets over beleid zeggen maar niet dat je daarom de te kloppen club bent.

Japie, het zijn echt mensen.

19 augustus 2021 om 12:36

Japie is altijd zo zwart wit. De gene die het meeste uitgegeven heeft die moet maar winnen. Behalve bij Koeman en Barcelona natuurlijk, dan is het wel genuanceerd.

19 augustus 2021 om 13:31

@myvision en jij denkt dat City geen exorbitant salarishuis heeft? Die hebben zelfs op de bank een hoop wereldtop zitten

19 augustus 2021 om 13:33

@Lierse1997 Dus Koeman heeft net als Guardiola heel zijn selectie zelf mogen samenstellen voor geloof ik een miljard euro terwijl bv een speler als De Bruyne die voor zijn komst er al zat er ook al was? Of moest Koeman roeien met de riemen die hij had en heeft hij amper spelers kunnen halen die hij graag had willen zien in zijn beoogde speelwijze?

19 augustus 2021 om 13:35

@Thamike of een club kan scherp zijn en een bepaald beleid voeren waarbij ze kijken wat voor spelers er binnenkort uit hun contract kunnen lopen om vervolgens razendsn toe te slaan waar een andere club misschien gewoon alles loopt wat los en vast zit

19 augustus 2021 om 14:00

Ik zeg niet dat je ongelijk hebt. Ik zeg dat je dan plots wel nuances kan zien.

19 augustus 2021 om 18:46

@Lierse1997 ik ben zeker van nuances maar als je gaat kijken hoe belachelijk veel geld City heeft uitgegeven onder Guardiola komt daar geen club in de buurt qua uitgaves in dat tijdsbestek. City spant toch wel de kroon wat betreft de uitgaven als we het hebben over Europese topclubs. Je mag toch wel verwachten dat die nu eindelijk eens een keer de CL gaan winnen

19 augustus 2021 om 21:02

Okee jaapie dus RB leipzig moet verder komen in de CL dan PSG want die hebben meer uitgegeven aan transfers? Logisch natuurlijk.

19 augustus 2021 om 12:02

Ach er is een trainer die al praktisch twee miljard heeft uitgegeven en ook keer op keer in de CL faalt. Ze zijn dus niet de enige die moeten winnen.

19 augustus 2021 om 19:10

PSG hoeft van mij niet te verliezen maar die Ramos is wel zo’n druiloor eerste klas dat ik het wel mooi zou vinden als hij door de andere sterren uitgekotst zou worden.

19 augustus 2021 om 22:54

@myvision Toen real dat deed met al die galecticos mocht dat wel... wat een haters zijn sommige ook.

Grappige is dat barca en real hier nooit mee zijn gestopt..miljarden aan spelers gekocht..
Is dat omdat deze sterren door een arabier zijn gekocht..kan t zijn dat dat daar de frustraties inzitten??

Bah bah haters... geniet gewoon zou ik zeggen...

Ajax koopt toch ook naar hun maatstaven... veel meer dan de overige eredivisie clubs...

Tja het is nog vroeg. Maar zoveel persoonlijkheden in een team met o.a. Mbappe, Ramos, Neymar. Als het goed draait zal het allemaal wel. Maar als dat niet gebeurt dan breekt de pleuris uit.

Heerlijk om te horen! Het kan op papier ook helemaal niet goed gaan. Neymar dacht bij Barcelona al de ster te zijn maar dat was toen Messi. Dat ging toen al niet goed. Nu loop je met alleen maar sterren.

Ze mogen van mij keihard falen. Ze spelen ook in een graf competitie wat helemaal niet leuk is om te kijken.

19 augustus 2021 om 10:08

De grootste zegen toen was dat Suarez meteen een ondergeschikte rol accepteerde. Ik denk dat dat er in het begin wel voor heeft gezorgd dat Neymar zich koest hield. Aan de andere kant respecteerde Messi natuurlijk ook wel de uitzonderlijke klasse van Neymar. En andersom natuurlijk ook. Ik moet nu echter wel zien of Mbappe zich ook zo ondergeschikt gaat gedragen. Neymar heeft de laatste jaren ingezien dat hij alleen niet PSG naar de CL winst kan schieten. Maar Mbappe?
Over Ramos kon ik al in het begin zeggen dat het voor hem niet makkelijk zou zijn om in Parijs te aarden. Het is toch wel een overgang hoor van Spanje naar Frankrijk.

19 augustus 2021 om 11:20

Als je tussen de regels leest wat Valverde en Setien de afgelopen dagen vertelden over hun tijd bij Barcelona dan kom je toch wel tot de conclusie dat de sfeer compleet verziekt was. Een aantal spelers had alle macht. Zulke situaties moet je echt voorkomen.

19 augustus 2021 om 11:43

Dat klopt. Op het einde was het namelijk totaal verstoord met de superrelatie tussen Suarez en Messi. Dat was echt ontspoord en kwam het spel gewoon totaal niet ten goede. Het verschil is natuurlijk wel dat Suarez in het begin absoluut die CL wilde winnen. Nadat dat doel was bereikt, was die focus ineens een stuk minder, en ging alles op de automatische piloot. Het was echt gênant om te zien hoe Messi en Suarez enkel elkaar nog goals en assists gunden. Een speler als Griezmann of Dembele kwam nauwelijks aan te pas. Hier zag je toch wel dat Messi geen echte captain is. Ook Busquets en Piqué missen die leiderschapskwaliteiyen. Een Xavi of Puyol had dit nooit toegestaan. Daarom denk ik dat dit PSG ook Thiago Silva mist. Die heeft ook die leiderschap en ervaring (in Frankrijk en PSG) om de sterren terug te fluiten.

19 augustus 2021 om 10:12

Graf competitie? Ik vind de Ligue 1 een van de leukste competities in Europa. Verassende uitslagen, iedereen kan van iedereen winnen, barst van de talenten. Verder moet nog maar blijken of dit PSG gaat werken. Kan niet wachten tot ‘de sterren’ allemaal fit zijn.

19 augustus 2021 om 10:18

Graf competitie ? Spelen zat mooie clubs daar. Voor dat PSG werd overgenomen juist alfijd verassingen.

19 augustus 2021 om 10:38

Juve, grafcompetitie mag iedereen z'n vraagtekens bij zetten (is persoonlijk natuurlijk), echter de tijd voor PSG is al weer een eeuwigheid geleden, dus dit is wel echt een nieuw tijdperk voor de competitie en eigenlijk niks aan (tot de Monaco's en Lilles het weer eens verklooien voor PSG). En als we ervoor kijken: ik was Bordeaux fan (eerste wedstrijd ooit in het buitenland was in Bordeaux) en in die tijd won Lyon zeven keer achter elkaar de competitie. Ook helemaal niks aan. Frankrijk is vaak een leuke competitie betreffende de nrs 2 tot laatst. Maar betreffende de nr 1 vaak niet. En dat kunnen mensen prima een grafcompetitie noemen imo.

19 augustus 2021 om 11:16

Dan stelde Spanje ook jarenlang niks voor, stelt de serie a ook niks voor en is de Bundesliga al helemaal saai. Zelfs de PL begint dan wat saai te worden met City.

19 augustus 2021 om 12:10

Ach, hetzelfde werd ook gezegd over de Serie A toen Juve een aantal jaar geleden zo dominant was. Je ziet zelf dat dat echt onzin is. Die competities hebben zoveel mooie clubs dat de concurrentie altijd weer opduikt.

19 augustus 2021 om 13:22

Is ook een tijd geleden idd. Dat PSG zo ontiegelijk rijk is heeft de competitie natuurlijk niet goed gedaan ( of juist wel, ligt eraan hoe je het bekijkt) en Lyon won toen idd 7 x op rij maar dat was toch anders dan hoe PSG dat nu doet. Maar de Lique 1 krijgt altijd die stempel van farmers League etc maar dat vind ik jammer dat dat zo vaak gezegd word. Maar ik snap ergens wel wat je bedoelt hoor

19 augustus 2021 om 10:32

Ik denk dat Neymar zich geweldig ondergeschikt aan Messi kan stellen inmiddels. Die ziet zijn aller grootste wens om met zijn vriend te voetballen weer in vervulling komen. Die gaat zich echt niet boven Messi stellen hoor.

Sterallures? Overdreven volwassen? Wat een baggerverhaal. Ramos is altijd een captain geweest en hij neemt altijd het voortouw. Hij is nooit de braafste jongen geweest van de klas maar hij is nooit iemand geweest die neerkijkt op anderen. Daarnaast komt hij van Real Madrid, dat is een ander kaliber als een PSG. Als je een topclub wilt worden dan ga je hangen aan Ramos en niet andersom.

19 augustus 2021 om 11:22

Wat een complete onzin. Als je ergens nieuw binnenkomt heb je je aan te passen. Als PSG, zoals in jouw ogen, echt zoveel minder is dan Madrid, dan weet hij dat van te voren en daar gedraag je je naar. Een speler heeft zich aan te passen aan de club, de club niet aan een enkele, inmiddels over de top, verdediger.

19 augustus 2021 om 11:35

Zegt genoeg dat deze bron niet met een concreet voorbeeld kan komen. Dit is gewoon verzonnen. Telegraaf taferelen.

19 augustus 2021 om 11:42

Inmiddels over de top verdediger? Wat een onzin. Dat baseer je ook werkelijk nergens op.
Chiellini is ook een top verdediger die op oudere leeftijd nog terugkomt van een blessure, als er iemand is die hem dat na doet is het Sergio Ramos wel.
Als je Ramos haalt, de aanvoerder van Spanje en Real, dan weet je dat je een prijzenpakker met een mening binnenhaalt, geen jonkie die je nog kunt veranderen.
Daarnaast, dit artikel zegt helemaal niks. Onbetrouwbare bron, geen voorbeelden van de zogenaamde problemen. Puur mediasensatie, wat een gezeik.

19 augustus 2021 om 11:58

Ik snap ook niet helemaal wat dat betekent: overdreven volwassen. Wat doe je dan? Lijkt me een hele slechte vertaling uit het Frans.

19 augustus 2021 om 14:21

Sorry, maar Ramos is niet meer bij Real. Ramos moet zich aanpassen aan PSG en niet andersom. Ramos begint vanaf nul, Denkt hij dat daar de enige ster is of zo? Mocht ik Pocchetino zijn? Ik zeg tegen Ramos: "daar is de deur".

Sterren vertonen nou eenmaal sterallures en als je selectie vol sterren aantrekt, zijn dat nogal veel allures. Het is aan de technische staf en de leiding om dit te managen.

Wel een artikel naar mijn hart. Binnengekomen met Sterallures. Je hij is binnen gekomen met sterallures.
Ramos zou sterrengedrag vertonen, echt sterallures en gezien hij niet de enige gearriveerde speler is kan dat niet.
Hij heeft ook nog eens zijn aanvoerdersband ingeleverd...
Wat zegt dit artikel nou eigenlijk? Er staat niets waaruit het blijkt dat hij voor problemen zorgt? Als je de aanvoerde van Real Madrid en Spanje haalt dan verwacht je toch ook wel iemand met een mening?

19 augustus 2021 om 10:11

Dit artikel zegt dat Ramos sterallures heeft. En zoals gebruikelijk in 'voetbaljournalistiek', wordt dat niet met feiten gestaafd. Een mening is vaak meteen een feit. Zie alle onzin die mensen als Valentijn en Derksen jaarlijks uitkramen.

19 augustus 2021 om 10:13

Haha ik had precies hetzelfde. Met de levendige beschrijving in het artikel voelt het echt alsof je erbij was. Ik zie het zo voor me: met sterallures arriveren..

19 augustus 2021 om 11:20

Gek zeg dat als je weggaat bij Real je ook nog je aanvoerdersband moet inleveren. Gaat echt nergens over

Tja dit soort verhalen ga je nu krijgen natuurlijk met al die wereldsterren. Hollywood aan de Seine..

Ik heb in het begin al gezegd, dat kan niet lang goed gaan met al die grote spelers met die staat van dienst. En ja hoor, dit is de eerste berichtgeving 😂

Tjahh.. Is natuurlijk wel verwend geweest als aanvoerder van Real.

Zal sowieso lastig zijn om al die sterren te managen lijkt me. Dat is het grote gevaar van een sterrenteam. Op papier mega sterk, maar vaak zijn er meerdere alpha persoonlijkheden wat voor onrust kan zorgen vooral als de resultaten tegenvallen.

Nu is maar de vraag of alles waarheid is wat er in dit artikel wordt gezegd. Al denk ik dat ze dit ook wel beetje konden verwachten.

Geen verrassend bericht. Dat er zoveel sterren spelen is smullen voor ons als liefhebbers, maar tegelijkertijd ook heerlijk voor de media om te stoken, onrust veroorzaken en dan kijken hoe zij daarmee omgaan. Wordt een interessant seizoen.

Je verwacht het niet he...

Weer eens een artikel dat volledig nergens op slaat....

Hij heeft sterallures en vervolgens niet schrijven wat er precies aan de hand is.

Das net zoiets als schrijven :

Psg heeft een speler gekocht. De speler gaat voetballen in de ploeg.

Hij zit vaak met Messi in het sport gedeelte van de club. Misschien willen ze niet dat die 2 samen zijn? Echt een artikel van niks eigenlijk. Ik ben wel benieuwd namelijk wat er dan voor zou zorgen dat de selectie moeite heeft. Welk gedrag dat precies is etc.

Wat een vaag verhaal. Totaal geen concrete voorbeelden. Bronnen vanuit de club, klinkt bij mij in de oren als: Source: Bro trust me. Alles wordt vaag beschreven. Los daarvan, met zoveel sterren en persoonlijkheden verwacht ik dat het vroeg of laat misgaat. Ach wie weet zorgt het voor wat entertainment. Trouwens @Voetbalzone Cadena SER is een Spaans radiostation, niet een Frans radiostation. Dit maakt hun claim met hun "bronnen binnen de club" nog zwakker.

19 augustus 2021 om 11:07

het is een catalaans Station, dus Barca,.....

19 augustus 2021 om 11:21Cadena SER is niet Catalaans. Het is overigens de slechtste bron qua Spaans voetbal.

19 augustus 2021 om 12:15

Dat wilde ik dus even weten, dus Cadena SER moeten we niet serieus nemen als ik het zo hoor? Gisteren waren zij ook zowat de enige die iets naar buiten brachten betreft het zogenaamde gesprek met Mbappe. Dat hij gezegd zou hebben dat hij zou blijven etc. Nou mooi kunnen we dan ook mooi als onzin verklaren hehe.

Ze hebben precies de goede coach aangesteld - een zogenaamd mensenmens die toevallig veel gewonnen heeft in zijn leven. Hiddink in zijn goede tijd zou er ook prima gepast hebben.

Makkelijk beroep soms journalist of reporter.....je schrijft zomaar wat op papier en klaar is kees.

Samen met Messi is hij degene die moet bepalen wat er gebeurt in het veld.
Een absolute eindbaas die zich al bijna 20 jaar staande houdt op ‘t allerhoogste niveau waarvan een groot deel als captain van Real Madrid.
Ze hoeven niet te buigen voor hem, maar hij is een levende legende

Nou als ik het zo lees met teksten als 'overdreven volwassen' en Ramos eist dingen die andere niet eisen, dan lijkt het er bij mij op dat het vooral met training en arbeid te maken heeft. Dat hij iets extra's verlangt, of dat hij vindt dat er op een bepaalde moment meer gegeven kan worden op de training etc. Niets buitensporigs. Gewoon een professional die wat extra verwacht van zijn medespelers en dat ook gewoon aan kaart. Mag dat tegenwoordig niet meer?
Persoonlijk zie ik niets raars in dit bericht wat enigszins zou kunnen lijken op ''sterallures''.

Belachelijk artikel. Suggestief geleuter.

Wat een prachtig onderbouwd verhaal

Een journalist claimt dat Ramos sterallures vertoont bij PSG, maar noemt geen enkel voorbeeld van wat Ramos dan gedaan zou hebben. Lijkt me eerder een journalist die iets uit zijn duim zuigt voor een goedkoop artikel als ik eerlijk ben.

19 augustus 2021 om 13:55

Echt he, dit is wel heel makkelijk verzonnen, geloof er ook niks van.

Goed verhaal dit, lekker duidelijk.

Iedereen hier hoopt dat PSG faalt include myself. Maar, maar helaas heb je daar een kleine speler lopen van één meter zeventig, die het elftal makkelijk kan dragen en de lijnen kan uitzetten. Als hij plezier in heeft dan straalt het uit naar je elftal en wil je als speler mee profiteren. Je mag sterallures hebben maar zodra hij de bal heeft, dan ben je in dienst van hem. Dan zet je sterallures even aan de kant en maak je het beste van. Iedereen gun hem ook. Dat zie je in alles. Zo mooi....

19 augustus 2021 om 12:39

Ikke niet. Mogen de beste Winne

Wat zijn die eisen dan. Wat zijn die sterallures dan? Ik zie hier een heel vaag verhaal van een journalist die gewoon stennis wilt schoppen bij PSG. Waarschijnlijk doordat ze nu al die sterren hebben kunnen binnenhalen...

Overigens is Marquinhos toch de vaste aanvoerder en Kimpembe de vice-aanvoerder.
Persoonlijk denk ik dat Presnel nog wel eens het kind van de rekening kan worden als Ramos daadwerkelijk fit is en terug op niveau. Tenzij Marquinhos naar de CVM positie gaat. Maar dan is een Paredes denk ik het kind van de rekening. Die vond ik ook een aardig seizoen hebben en steeds meer indruk maken.

Persoonlijk zou ik bij PSG alleen nog een nieuwe LB willen zien. Bernat is aardig, maar ook lang eruit geweest. Kurzawa en Diallo op de back wordt je niet vrolijk van. Kan je wat mij betreft ook niet de CL mee winnen, maar goed.

Verder nog een creatieve middenvelder erbij en een Draxler en/of Sarabia verkopen zou top zijn.

Benieuwd naar PSG dit seizoen. Vooral in de CL! En zeer benieuwd wat er met Donnarumma gaat gebeuren. Blijft Navas eerste keeper? Gaan ze CL en Ligue1 opsplitsen met de keepers (lijkt mij geen goed plan, maar goed).

Ik zou Donnarumma nu direct eerste keeper maken, ondanks dat Navas het goed heeft gedaan. Is toch enorm jong, maar wel ervaren. En daarnaast vindt ik (persoonlijk) Donnarumma ook beter dan Navas, maar goed.

Je kan zoveel met die opstelling van PSG. Bizar eigenlijk.

Dit zou toch een opstelling zijn zeg. Kan je Icardi nog brengen, Sarabia, Draxler en op middenveld ook nog defensieve zekerheid met een Danilo of Gueye of een Herrera/wijnaldum met wat meer voetballend vermogen...

Wellicht dat dit, zeker voor topwedstrijden, wat te aanvallend is. Al loopt DI Maria ook veel en heeft hij als CAM bij Madrid destijds ook echt goed gespeeld (ook defensieve arbeid geleverd tot de achterlijn!)

Donnaruma
Hakimi
Ramos
Kimpembe
Theo / Berna
Marquinhos
Verratti
Messi
Di Maria
Neymar
Mbappé
19 augustus 2021 om 11:36

Kimpembe banken, is toch echt de minste van de 3 verdedigers, speelde ook een verschrikkelijk WK. Marquinhos is op die plek niet beter dan Gini, dus lekker Marquinhos en Ramos achterin. Kimpembe zal genoeg minuten maken, omdat Ramos niet alles meer zal gaan spelen. Top opstelling wel, alleen Wijnaldum naast Verratti en Marquinhos lini naar achter.

19 augustus 2021 om 12:14

Kimpembe is aanvoerder haha. Die zal er niet zo snel uit gaan. Ik denk eerder dat di Maria gaat banken en ze 4-3-3 gaan spelen met Messi Mbappe Neymar voorin. 4 aanvallers voorin staat op papier super maar je hebt daar spelers die haast niet mee verdedigen. Dus extra zekerheid op middenveld inbouwen.

Donna
Hakimi
Ramos
Kimpembe
Bernat
Wijnaldum
Paredes/Marq
Verratti
Messi
Mbappe
Neymar
19 augustus 2021 om 12:35

Kimpbembe is wel een jongen van de club. Linksbenig. Frans. Aardig rap ook.
Verder is Wijnaldum goed, maar is Marquinhos echt wel een hele degelijke CVM hoor. Zeker met Verratti naast hem voor het meer voetballende.

Ik denk niet dat Wijnaldum vaste basisklant gaat worden. Die gaat het met zowel Marquinhos (mocht die daar gaan spelen) en Paredes of Gueye nog aardig lastig krijgen hoor.

19 augustus 2021 om 12:37

Kimpembe is niet de aanvoerder, dat is Marquinhos!
Kimpembe is reserve aanvoerder, dat zegt niks.

Verder zal Kimpembe er eerder uit gaan dan Marquinhos. Marquinhos is denk ik de eerste die men van achterop opstelt.

Denk dat Marquinhos, Mbappé, Neymar en Verratti (mits fit allen) 100% verzekerd zijn van een basisplek. En ik denk Hakimi nu ook al (aangezien de concurrentie echt drama is en Hakimi gewoon een wereldback is).

De rest is allemaal onzeker en wisselend denk ik. Wellicht als Ramos weer op niveau komt en fit is, dat hij die status ook verwerft. Is toch nog wel een pak beter dan Presnel.

19 augustus 2021 om 14:50

Marquinhos is aanvoerder, Kimpembe is gelegenheidsaanvoerder. Dus dat maakt niet uit. Het is ook niet zo dat Poch al jaren beroep doet op Kimpembe ofzo dus het is geen vereiste om hem op te stellen.

Denk dat juist PSG volwassenheid miste en dat is nou goed dat Ramos dit brengt. Wil je prijzen winnen moet een type Kimbepe geen capitain zijn, is imo geen leider om daar te beginnen. Ramos is trouwens een wereldster die heeft alles al gezien en gewonnen, stukje arrogantie kan en mag.

Geen idee wat ik van dit nikszeggende "artikeltje" moet vinden maar Pochettino zal er een zware dobber aan krijgen om al deze primadonna's tevreden en in het gareel te houden.

Broodje aap verhaal. Ramos zet zich juist altijd in voor het team, als je iemand bij je ploeg wilt hebben is het Ramos wel met zijn mentaliteit. Als je toch ook zag hoe hij en Messi elkaar begroette, het feit dat Ramos zijn huis beschikbaar stelde voor Messi, dat zijn toch kleine dingetjes die laten zien dat Ramos voor teamgenoten het hart op de juiste plaats heeft.
Heb ook nooit een teamgenoot uit het verleden slecht over Ramos horen praten, dus dit lijkt me sterk.

Tsja, meer dan 50 reacties en bijna niemand die inhaakt op het feit dat Ramos (mijn vriend niet, verre van dat) van iets wordt beschuldigd, maar dat er totaal geen voorbeeld bij wordt gegeven, waarom hier hiervan wordt beschuldigd. Iedereen heeft t alleen maar over de selectie en de CL kansen voor p$g, pffff....

Een heerlijk bericht. Laat al die ego’s daar maar lekker botsen. Een team vol sterren is 9/10 keer geen team. Heerlijk. Lees veel reacties dat het onzin is op basis van Ramos z’n verleden maar aangezien ik, net zoals wie dan ook hier, hem alleen uit media en van het veld ken kan ik hier geen oordeel over vellen. Desalniettemin vind ik het een heerlijk bericht en hoop ik dat het klopt.

Wat een geruchten. Ze beginnen nu al te stoken. Ramos is een strijder en hij zal vast wel wat dominant zijn. Dan heeft vast een nobody gezegd dat hij wat arrogant overkomt en dat is dan nieuws. Hij zal niet anders zijn bij Real Madrid denk ik en daar kwamen dit soort verhalen nooit naar buiten. Wat wilt hij voor speciale eisen dan? Dat benoemen ze ook niet.

Ik kijk ontiegelijk vaak Oh My Goal filmpjes. Ramos zijn fitheid werd aan alle kanten geprezen. Zou nog 5 jaar meekunnen als z’n kuit herstelt is. En nu ineens dit. Slap verhaal lijkt me. Ramos die weer wat hommeles in een groep is gaat dat echt niet aan wakkeren. Geloof hier dus niks van. Als er mbappe of Neymar stond had ik het willen geloven.

Ramos vertoont sterallures want hij vertoont sterallures, omdat hij sterallures vertoont
OK dan

19 augustus 2021 om 14:09

Wisselen piepertje hahah

Zonder voorbeelden kan en mag je dit niet serieus nemen en kan dit verhaal in de gossip prullenbak wat mij betreft.

Wat houd overdreven volwassen gedrag in? Nog nooit van die term gehoord. Hij is 30+, dus volwassen is hij wel ja, haha. Bovendien, hoe kun je een aanvoerdersband inleveren als je bij een nieuwe club komt. Lijkt me logisch toch dat je geen aanvoerder bent als je nieuw bij de club bent en nog geen wedstrijd hebt gespeeld?

Sterallures? Deze man heeft geen allures want dat zou betekenen dat hij doet alsof. Ramos is een van de beste verdedigers ter wereld, hij is een wereldster die alles gewonnen heeft wat er te winnen is. Het is duidelijk nog komkommer tijd voor de media want dit is heel veel woorden gebruiken om niks te zeggen.

Dat is natuurlijk ook een beetje het lastige van deze situatie bij PSG. Een Ramos of Messi komt binnen als nieuwe speler, maar is direct al veel meer een aanvoerder dan een Kimpembe ooit zal zijn. Ja, het is een jongen van de club en hij was al aanvoerder, maar goed.. een Ramos is een natuurlijke leider. Kun je die aanvoerdersrol afpakken en bij iemand neerleggen die net binnen komt? Ik zou het persoonlijj wel doen. Een speler als Ramos heeft alles gezien en gewonnen, alleen op basis van ervaring zullen een hoop jongens in de kleedkamer al direct respect voor hem hebben. Geld hetzelfde voor Messi, al vind ik hem persoonlijk een minder natuurlijke leider. Bij Messi is het meer op basis van zijn prestaties.

Wat een onzin zeg. Overdreven volwassen? Dat lijkt me alleen maar goed voor de selectie. Ramos is een op en top prof kunnen zij alleen maar van leren.

psg kan alleen maar verliezen; als ze kampioen worden is het; dat kan iedereen met zo'n selectie. worden ze het niet ; belachelijk dat je niet eens kampioen kan worden met zo'n selectie. zelfde geld voor champions league. ik hoop dat ze in de groepsfase er al uit liggen!

Wat een onzin allemaal. Ik lees in dit artikel alleen 1000x sterralures, maar uitleg en/of extra informatie zit er totaal niet bij....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Paris Saint-Germain

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.RC Lens218
3.OGC Nice2013
Voor de complete stand: Ligue 1
SpelersPositieW
K. MbappéAanvaller115
L. MessiAanvaller40
A. LetellierKeeper00
K. NavasKeeper70
Sergio RicoKeeper00
MarquinhosVerdediger70
Voor de complete selectie: Clubpagina Paris Saint-Germain.

848 fans
Verdediger, 35 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 28 oktober
Xavi moet de nieuwe trainer van Barcelona worden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren