Tonny Vilhena ziet gewenste transfer gedwarsboomd worden

Dinsdag, 17 augustus 2021 om 17:34Jeroen van Poppel • Laatste update: 17:36

Tonny Vilhena wordt door FK Krasnodar belemmerd in zijn wens om een transfer te maken, zo meldt Voetbal International. De 26-jarige middenvelder is van mening een afspraak te hebben met de Russische topclub om deze zomer weg te mogen, maar die wil daar niets van weten.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

15 reacties (laatste reactie door piranha)

". Zo ziet Vilhena een mogelijke transfer naar Real Betis of Stade Rennes, die belangstelling zouden hebben, gedwarsboomd worden."

Hoe kan het dat Frankrijk dit seizoen erg gefocust is op spelers uit Nederland? Komt het door o.a. transfer van Botman die erg goed beviel of door de successen in Europa van o.a. Ajax?

17 augustus 2021 om 17:42

Ik denk meer omdat ze over het algemeen betaalbaar zijn en redelijk tot goed zijn opgeleid. Daarnaast heeft Raiola voet op Franse bodem gezet die natuurlijk een groot netwerk nederlanders heeft.

17 augustus 2021 om 17:43

Nederlands talent en talent dat uit de ED komt is vaak enorm goedkoop in relatie tot de potentie die ze hebben. Deze club speelt daar heel goed op in, naar mijn idee. Snap zelf niet heel goed waarom een Championship club hetzelfde soort systeem hanteert.

17 augustus 2021 om 17:43

Persoonlijk gok ik op de opmars van Botman. Ik denk dat veel Franse clubs nu ook graag het volgende Nederlandse talent hopen binnen te halen.

17 augustus 2021 om 18:09

De invloed van Raiola is groter. Justin Kluivert, Boadu, Stengs komen allemaal uit de stal van Raiola en hij wilt Ihattaren ook naar Frankrijk brengen.

17 augustus 2021 om 17:47

Zoals anderen al zeggen, spelers uit de Eredivisie zijn over het algemeen relatief goedkoop maar hebben wel een prima opleiding gehad en dus een goede basis. Lijkt erop dat ze dat in Frankrijk ook eindelijk door hebben. Clubs uit de Serie A zijn er al een paar jaar mee bezig met succes. Denk aan Amrabat, Schouten of Hateboer.

17 augustus 2021 om 17:55

Ik denk eigenlijk, zoals in de reacties hierboven al wordt aangegeven, inderdaad deels doordat Botman toch wel een gouden zet is gebleken voor Lille maar ook omdat Raiola best wel wat Nederlandse-spelers vertegenwoordigd en best wel wat connecties heeft bij meerdere Franse-clubs.

Maar ergens denk ik dat het ook wel komt door wat Atalanta Bergamo de afgelopen jaren heeft gedaan. Atalanta ligt dan weliswaar in Italië, maar die hebben de afgelopen jaren met o.a. Hateboer, de Roon, Czyborra, Lammers en Gosens meerdere spelers uit Nederland goedkoop binnen gehaald (de Roon eerst van Heerenveen, toen verkocht aan Middlesbrough en toen weer teruggehaald) en Czyborra en Lammers waren (tot dusver) dan niet echt een succes, maar Hateboer, de Roon en Gosens hebben zich de afgelopen jaren op sportief gebied echt wel laten gelden voor Atalanta en bijvoorbeeld Gosens wordt zo nu en dan toch wel in verband gebracht met een overstap naar bijvoorbeeld Juventus.

Of hij dat niveau aankan durf ik niet meteen te zeggen, maar in financieel opzicht kan Atalanta aan Gosens ook echt wel een heel leuk bedrag over houden en zeker in verhouding met het bedrag waarvoor ze hem binnen hebben gehaald, aangezien er bedragen tussen de 25 en 35 miljoen worden genoemd en ze hem zelf voor 1,1 miljoen van Heracles Almelo hebben gekocht.

Dan hebben de Franse-clubs momenteel weliswaar wat meer betaald dan Atalanta heeft gedaan, maar ik denk dat Franse-clubs nu ook wel de Nederlandse-markt wil verkennen en waar Atalanta dan vooral loert op de onbekendere en goedkopere spelers, daar richten Franse-clubs zich toch meer op de spelers die bekend staan als talenten of toch best wel wat potentie hebben of toch vrij gevestigde namen in het buitenland zoals Vilhena.

17 augustus 2021 om 19:02

Het is niet Botman noch Ajax, het is de overwinning van jong Oranje op jong Frankrijk dat veel indruk gemaakt heeft. Boadu twee goals, hoofdrollen voor Kluivert en Stengs. Vilhena moet zo snel mogelijk naar een goede club, het kan nog steeds, hij had echt veel talent.

Nee, spelers uit Nederland zijn voor hun relatief goedkoop, net zoals wij spelers uit Denemarken haalden

Als Vilhena niet weg mag wordt Alvarez weer interessant (en duurder)
Afspraken zijn alleen geldig op papier blijkt maar weer. Jammer toch

17 augustus 2021 om 18:01

Maar dat is geen verklaring waarom nu opeens zo veel terwijl de spelers in de afgelopen 4 jaar, door het succes van Ajax, relatief in prijs zijn toegenomen. Want tot vorig jaar gingen Nederlanders zelden naar Frankrijk. Het heeft waarschijnlijk te maken met Botman inderdaad. En toch ook met het toenoemende niveau van in ieder geval de top en subtop van de Eredivisie. De rest van onze competitie lijkt niet zo denderend te gaan

17 augustus 2021 om 18:05

Zaakwaarnemers die de Franse markt op gaan?
Nederlandse (vooral die van Az) voetballers en trainers die in het buitenland heben gefaald.
Ach, het zal wel een reeks van factoren zijn

17 augustus 2021 om 18:06

Ze hebben al een vervanger ipv Alvarez gehaald. Dus dat gaat sowieso niet door.

Poh! Wat had dat een aardige transfer geweest naar Real Betis. Mooie hardwerkende club, met toch wel een aantal goede speler. En o ja, het lekkere weer is ook mooi meegenomen!

17 augustus 2021 om 21:54

Naja lekkere weer... het is alweer 38 graden in Sevilla

Dan had hij misschien een contract voor 2 jaar met een optie voor nog een jaar moeten tekenen. Maar dat geeft hem ook minder zekerheid qua inkomsten mocht het allemaal iets minder gaan. Dan moet je achteraf ook niet zeuren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FK Krasnodar


1 fan
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
E. SpertsyanMiddenvelder113
J. CórdobaAanvaller115
V. IljinAanvaller102
T. VilhenaMiddenvelder82
M. SafonovKeeper110
D. StotskiyMiddenvelder50
S. AgkatsevKeeper10
Voor de complete selectie: Clubpagina FK Krasnodar.

347 fans
Middenvelder, 26 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren