Galatasaray-speler Marcão slaat in op ploeggenoot en krijgt rood

Maandag, 16 augustus 2021 om 22:43Jeroen van Poppel • Laatste update: 22:53

Galatasaray is maandag aan de Süper Lig begonnen met een verdiende overwinning op bezoek bij promovendus Giresunspor (0-2). Onderwerp van gesprek na de wedstrijd zal zijn het zeer opmerkelijke incident tussen Galatasaray-verdediger Marcão en zijn ploeggenoot Kerem Aktürkoglu. Marcão vloog zijn medespeler in de 63e minuut aan en kreeg daarvoor rood van scheidsrechter Erkan Özdamar.

In de tweede helft van de wedstrijd leek er geen vuiltje aan de lucht bij Galatasaray, dat een 0-2 voorsprong had genomen en tegen tien spelers van Giresunspor speelde. Toch sloeg plots de vlam in de pan en stormde Marcão woedend af op Aktürkoglu. De Braziliaanse verdediger deelde een soort duw uit met zijn hoofd tegen dat van de Turk aan en begon daarna ook nog in te slaan op zijn ploeggenoot. Nadat andere spelers van Galatasaray tussenbeide waren gekomen, werd de arbiter naar de zijkant geroepen door de VAR. Vervolgens kreeg Marcão rood en werd Aktürkoglu gewisseld door Gala-trainer Fatih Terim.

Galatasaray was moeizaam begonnen aan zijn eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Balverlies van Taylan Antalyali leverde al vroeg een grote kans op voor Giresunspor, maar buitenspel redde de bezoekers. Daarna moest Galatasaray-doelman Fernando Muslera ook nog redding brengen op de doorgebroken Ibrahima Baldé. Daarna kwam de uitploeg beter in de wedstrijd en na een half uur volgde ook het openingsdoelpunt aan die zijde.

De doorgebroken Sofiane Feghouli werd nog afgestopt, maar in de rebound kon Mbaye Diagne simpel binnen tikken: 0-1. Diezelfde Diagne miste vijf minuten voor rust een strafschop, die niet sterk ingeschoten was en door Okan Kocuk uit de hoek getikt werd. In blessuretijd van de eerste helft kreeg Galatasaray opnieuw een penalty, ditmaal genomen door Alexandru Cicaldau én afgemaakt: 0-2. Voor de aanleiding van de tweede strafschop kreeg Giresunspor-verdediger Husamettin Tut rood.

Overigens maakte Patrick van Aanholt zijn competitiedebuut voor Galatasaray in de basis. De linkervleugelverdediger miste in de tweede helft twee goede kansen. Eerst wist hij in de korte hoek doelman Kocuk niet te verrassen, daarna volleerde hij uit een voorzet vanaf rechts over. Ryan Babel kwam in de 65e minuut ook nog binnen de lijnen bij de bezoekers.Gerelateerd

Meer sportnieuws

162 reacties (laatste reactie door mrkrillin)

Volg al jaren Turkse wedstrijden, maar dit slaat letterlijk en figuurlijk alles. Een gevecht tussen twee spelers van dezelfde ploeg waarbij een van hen rood krijgt. Geweldig begin van het seizoen.

Luyindama speelde een sterke wedstrijd vandaag en als Diagne oefent op zijn penalties zal zijn marktwaarde met 31 mil stijgen. Ondanks de nare overtredingen van enkele spelers van Giresunspor, vond ik Berkan, Taylan en Sacha Boey verdedigend zeer matig in de eerste helft. Feghouli was vrijwel onzichtbaar en van Aanholt mag volgende keer wel aanleggen op Diagne. In ieder geval speelt hij op alle vlakken wel beter dan Omer Bayram. Wordt zoals altijd weer ouderwets billenknijpen dit seizoen!

16 augustus 2021 om 22:53

Een gevecht? Kerem doet precies niks, het is Marcao die als een idioot kopstoot geeft en slaande beweging maakt! Wie denkt hij wel niet dat hij is? Gelijk oprotten en nooitmeer zijn gezicht vertonen bij Gala, ik heb op zijn insta pagina gekeken iedereen kotst hem uit en maakt hem uit voor alles en nog wat, het is gedaan met hem dit is al nummer 2!

16 augustus 2021 om 22:56

Kerem hield hem toch bij zijn keel vast? Of heb ik het mis? Is ook volledig terecht dat hij wordt uitgekotst, maar een verhaal heeft twee kanten. Benieuwd wat er speelde. Marcao sprint niet voor niets vanaf de middenlijn naar Kerem toe zou je zeggen.

16 augustus 2021 om 23:01

Veysel Kerem doet juist helemaal niets, ik weet niet waar jij naar gekeken hebt?

16 augustus 2021 om 23:04

@cimbombala check 0:54 bij het filmpje wat VZ bij dit artikel heeft gezet

16 augustus 2021 om 23:17

Inderdaad zie Marcao boos worden om het sus gebaartje van Kerem. Ik las zonet dat Kerem er niet uit wilde gaan voor de wissel. Dat Marcao hem hierop aansprak en Kerem dus een sus gebaar maakt.
Blijft natuurlijk een belachelijk actie van Marcao. Die zal hier sws voor bestraft worden door de TFF en GS. Verwacht minstens 4/5 weken geschorst en mogelijk verkocht voor het einde van de transfer window.

16 augustus 2021 om 23:17

Ben ik ook benieuwd naar.. hopelijk niet iets discriminerends zo wel is die aanval nog steeds buiten proportie maar wel begrijpelijk

17 augustus 2021 om 00:09

Lijkt me niet BvK, al had hij Emre Belezoglu gehete had ik er nog over kunnen twijfelen maar hij is verre van dat.

17 augustus 2021 om 07:47

@veyselsn31jder Wat is zie is Kerem hem op afstand houden in het begin. Dit zal zijn omdat Marcao zo agressief reageert dat hij iets heeft van; wtf is dit nou weer. Hij houdt hem enkele seconden op afstand terwijl Marcao op hem afstormt en op hem in probeert te slaan. Als dit niet van alle kanten hard gestraft wordt weet ik het ook niet.

17 augustus 2021 om 08:22

Ja, Gala doet er goed aan om hem inderdaad te laten vertrekken. Marcao is overrated als je mij vraagt. Hij is ook belachelijk aan het nieuwe seizoen begonnen. In vier Europese wedstrijden pakte hij al 3 gele kaarten en dan in de eerste de beste competitiewedstrijd een rode kaart voor het molesteren van een teamgenoot. Dan is er iets goed mis met zo'n jongen. Er staat me iets bij dat hij vorig seizoen ook al zo'n belachelijke rode kaart pakte binnen een minuut.

16 augustus 2021 om 23:02

Met Diagne speel je met een man minder want hij doet voetballend letterlijk niks.

Waar is zogenaamde toptalent Mohamed?

Bij Gs weten ze al jaren niet waar ze mee bezig zijn. Nu is Diagne opeens weer 1e spits maar we weten allemaal dat hij voetballend niveau Kasimpasa is..

En als je dan zo’n Falcao in ziet vallen doen je ogen pijn..

16 augustus 2021 om 23:11

Ik snap er ook vrij weinig van Sergen10, naar mijn mening mag Diagne gewoon verkocht worden. Het lijkt erop dat Falcao puur is gehaald om zijn abonnement bij het Acibadem ziekenhuis te betalen. En als hij niet geblesseerd is speelt Diagne op eens.

16 augustus 2021 om 23:12

Falcao kan echt niet meer, hij is op niet meer te redden, Toptalent Mohamed gaat ook weer te ver, hij begon goed vorig jaar maar heeft nu een tegenslag, Diagne scoort met alle geluk tegen PSV en krijgt gelijk de voorkeur in de spits lachwekkend.

17 augustus 2021 om 00:57

Is dat die spits die van Zamalek geleend is?

16 augustus 2021 om 23:42

Feghouli was 1 van de betere in de eerste helft

Wat een bizar incident!

16 augustus 2021 om 23:07

Ik vraag me echt af wat er vooraf speelde.

16 augustus 2021 om 23:13

Van wat ik heb gezien is dat Kerem zijn vinger voor zijn mond deed en Marcao vertelde dat hij stil moest zijn, meneer was daar niet van gediend.

Wat is er met dit team aan de hand? Gedraag jezelf eens joh.

Per direct ontslaan, dan ben je toch niet goed in je hoofd man. Te triest voor woorden dit.

16 augustus 2021 om 22:49

Denk niet dat Fatih Terim dat snel zal doen. Een vergelijkbare incident heeft zich ook afgespeeld tussen Riera en Melo. Toen werd het gauw in de doofpot gestopt.

16 augustus 2021 om 22:51

Als je Belhanda al wegstuurt omdat hij klaagt over het veld, dan moet het bestuur aangifte doen plus contract verscheuren

16 augustus 2021 om 22:53

Belhanda was geen speler meer aan wie ze wat konden verdienen.

16 augustus 2021 om 23:17

Van Belhanda kan je veel vinden maar hij ging door het vuur voor z'n teamgenoten kan je van deze Marcao niet zeggen.

16 augustus 2021 om 23:57

Helemaal wel, marcao komt ook altijd op voor zijn teamgenoten, nu praat je onzin

17 augustus 2021 om 10:04

Mexico noem mij 1 wedstrijd waarin Belhanda door het vuur ging! Die gast verdiende zijn vette salaris door alleen maar te lopen op het veld!

16 augustus 2021 om 22:50

Dat zou hij juist geweldig vinden, gaat die tekenen ergens met een flinke tekengeld

Holy$hit kon ik hierzo maar schelden, gadverdamme wat is die Marcao walgelijk, als Fatih Terim hem niet per direct uit de selectie gooit laat hij zien dat hij ook walgelijk is. Dit heb ik in jaren niet meegemaakt, ik zelf moet nog beseffen wat er precies is gebeurd want dit kan gewoon niet.

Galatasaray heeft maar een optie en dat is Marcao wegsturen

16 augustus 2021 om 22:51

Dat deed Terim ook niet toen Melo ploeggenoot Riera 2 blauwe ogen sloeg en dat gaat ie nu ook niet doen..

16 augustus 2021 om 22:59

Dat met Melo gebeurde op een training, ik denk dat dit incident wel een grotere impact heeft omdat er (live) beelden van zijn.

16 augustus 2021 om 23:02

En Riera stond met dikke blauwe ogen bijna jankend op een vliegveld. Dat van Melo was misschien zelfs erger. Dat was gewoon mishandeling.

Echt bizar dit heb ik nog niet eerder gezien een ploeggenoot in het profvoetbal die z'n teamgenoot letterlijk een paar ketsers geeft tijdens een wedstrijd echt bizar dit gaat over de grens!

16 augustus 2021 om 22:49

Bowyer vs dyer bij newcastle!

16 augustus 2021 om 22:55

#zahavinho # die was erger dan dit 😂😂😂😂😂

16 augustus 2021 om 23:06

Jens Lehman ook afgestuurd. Zag Kahn ook wel eens zijn team genoot half aftuigen maar werd er niet voor af gestuurd.

Wat een schande.Deze 3e rangs Braziliaanse kamikaze zou per direct ontslagen moeten worden maar Terim kennende zal hij niet optreden. Als dit een Turkse bankzitter was werd ie uit de selectie gezet.

Ben wel benieuwd waarom hij dat deed, denk niet dat je zomaar je teamgenoot in elkaar slaat.

16 augustus 2021 om 23:05

Onderschat reactie, niemand vraagt zich af waarroom hij dit doet. Iedereen maar roepen ontslaan dit en dat. Praat het natuurlijk niet goed maar wil wel even weten wat er is gebeurd voordat je iemand helemaal af gaat maken. Nogmaals gek wat ie doet maar dit doe je echt niet zomaar in een vol stadion bij je eigen teamgenoot.

16 augustus 2021 om 23:23

Precies. Leek een Kepa momentje te zijn dat die speler er niet uit wil gaan toen de bal uit het spel lag. Hierop maakt ie een sus beweging naar zn medespeler die roept dat ie eruit moet.
Zo'n absurde reactie is natuurlijk niet goed te praten, maar dat was kennelijk de oorzaak van het incident..

Benieuwd wat de consequenties zullen zijn. Contract ontbinden zal niet gebeuren want Marcao is een speler die een leuk bedrag op kan leveren, die luxe heeft geen enkele Turkse club. In de winter gingen de geruchten dat hij Dervisoglu ook een klap had gegeven tijdens een oefenpot tegen Jong Turkije. Dat werd toen door iedereen ontkend (ook door Halil) en een paar dagen later tekende Dervisoglu bij Galatasaray. Als ik dit nu zo zie, heeft die het ontkend zodat zijn transfer niet in het water viel?

16 augustus 2021 om 22:55

Dat moest allang duidelijk zijn toch Clutch. Wij weten allebei dondersgoed dat die Marcao een steekje los heeft. Sommige spelers hebben dat gewoon. Pepe-syndroom ofzo.

16 augustus 2021 om 22:57

Zoveel gaat Marcao niet opbrengen, zeker niet meer na dit incident want dit gaat de wereld over.

Zwaar gehypede speler die verdedigend vaak steken laat vallen.

Per direct uit de selectie zetten maar Terim heeft die ballen niet..

16 augustus 2021 om 23:03

Zelfs na deze incident kan je hem voor minimaal 7-8 miljoen wegdoen. Dat is 70-80 miljoen TL, zou pure kapitaalvernietiging zijn. Principes en normen en waarden en al die onzin hebben al een tijdje geen plek meer in het moderne voetbal.

16 augustus 2021 om 23:37

7 miljoen voor deze houthakker? Zit je aan de tiner?

Nooit.

Ik denk zelfs dat hij alleen transfervrij weg zal gaan..

Weg ermee

16 augustus 2021 om 23:46

Als hij inderdaad zo slecht is, moeten ze hem gewoon gratis laten gaan toch?

Ben benieuwd waarom hij dit deed, zo iets doe je toch niet zomaar? Tenzij er inderdaad een steekje los zit bij de beste man. Was zijn 7e rode kaart in 170 wedstrijden, dat spreekt in elk geval niet in zijn voordeel...

Eigenlijk was ik van plan om Diagne de hemel in te prijzen. Ook Luyindama was lekker bezig vandaag, maar wat Marcao doet is gwn walgelijk. Deze kerel mag voorlopig uit de selectie blijven, want je zet jezelf en het hele elftal voor lul... scheelt dat we met alpaslan en nelson 2 vervangers hebben.

16 augustus 2021 om 22:55

Moet eerlijk zeggen, ik ben ook kritisch op Diagne qua voetbal. Maar tot zover ik kan zien is hij tenminste een echt mens. Kwam direct tussen beiden bij het gevecht. Cicaldau keek er een beetje half naar en de rest van de selectie zat gewoon te genieten en wilde bijna de popcorn pakken, allemaal bang voor sancties en hun miljoenencontract te verliezen die geen enkele gekke club ze gaat bieden.Triest. Zonder Diagne was dit slecht afgelopen.

16 augustus 2021 om 23:00

Cicaldau moet nog ff kennismaken met de super lig, maar Diagne laat toch echt klasse zien vandaag. Zowel als voetballer en als mens. Dit mag zeker een keer benoemd worden over hem.

17 augustus 2021 om 01:02

Diagne is een baas. Haha, voetballend misschien een nietsnut, maar qua charisma en inderdaad op menselijk vlak. Hij pakte Marcao even aan hoor. Baas.

Muslera begint blunders te maken, Luyindama is een tikkende tijdbom, Falcao wordt slapend miljonair. Mustafa Mohamed lijkt op een amateur na een goed begin, Diagne is onvoorspelbaar op en buiten het veld, Berkan (3 jaar geleden nog letter amateur in Zwitserland) is onze verlosser op het middenveld. Omer Bayram zit nog steeds in de selectie, onze reservekeepers kunnen geen bal klemmen. Taylan is meer bezig met Gay Pride en politiek eromheen dan met voetbal. Babel is de grote influencer op social media maar niet op het veld. Aytac Kara en Alpaslan Ozturk zijn onze grote aankopen van de zomer. Ogulcan Caglayan zien we al een jaar niet spelen. En dit is alleen wat er in me opkomt…

En als slagroom op de taart krijg je dit. Ja, dit wordt weer eens heel lang seizoen.

16 augustus 2021 om 23:59

Die verdedigende actie van Alpaslan aan het einde was toch niet normaal? Die vreugde bij Alpaslan en Muslera heerlijk!

Ik ken nog een landgenoot van Marcao, namelijk Felipe Melo. Qua uiterlijk lijken ze zelfs een beetje op elkaar. Melo sloot Riera op in de kleedkamer en sloeg hem letterlijk bont en blauw en wordt nog steeds op handen gedragen. Nu schreeuwt iedereen moord en brand om de acties van Marcao, beetje gedrag wat hij eigenlijk altijd vertoont maar dan tegen de tegenstander ipv een ploeggenoot. Beetje scheef allemaal. Verder over de eerste speelronde van de SL. Fener en Gala zijn nog niet ready, BJK maakte een goeie induk tegen een zwakke Rize en Trabzon? Die waren echt genieten.

16 augustus 2021 om 23:47

Trabzon was mega slecht man, defence van tegenstander was ook heel slecht, maar ik vond trabzon niet de bovenliggende partij ondanks de score

Heb de wedstrijd gekeken te triest voor woorden, gewoon per direct ontslaan dan ben je niet goed in je hoofd

Marcao meteen verkopen! Dit kan je als Galatasaray zijnde niet accepteren

Marcao moet direct weggestuurd worden! Als je een klein beetje ballen heb als bestuur en coach zijnde, stuur je deze imbeciel weg. Marktwaarde of niet. Principes gaan voorop. Wat denk je wel?

16 augustus 2021 om 23:01

Money > principes. Marcao is op dit moment misschien wel jullie meest waardevolle asset. Die kun je niet zomaar wegsturen. Al zit ik nu wel te dromen van het duo Vida-Marcao.

16 augustus 2021 om 23:05

Opdonderen met hem bro. Money of niet. Alsof de Turkse clubs, waaronder dus ook Gala,, zo goed met geld omgaan en admi op orde hebben. Neem deze ook dan. Anderzijds is Kerem toekomstige kapitaal als je het zo gaat bekijken.

16 augustus 2021 om 23:13

Hehe. Bro rustig. Laten we even afwachten wat er precies is gebeurd en gezegd. Je kunt zeggen wat je wilt over Terim, maar hij is doorgaand een goede crisis manager.

17 augustus 2021 om 01:04

Bro, je kan je teammate niet slaan. Emoties in bedwang houden en intern zaken aanhalen. Niet slaan naar zo een jongen die net wat zelfvertrouwen krijgt. Je moet dit gewoon keihard afstraffen.

17 augustus 2021 om 10:07

Clutch voor een duppie op de eerste rang zitten, nee dat gaat niet gebeuren. Voor enkele miljoenen euris mag ie wel naar jullie.

17 augustus 2021 om 11:01

De Knipoog-Kroaat en smashende-Braziliaan.

16 augustus 2021 om 23:19

Waarom wegsturen en niet verkopen? Het is toch te dom voor woorden om een contract te ontbinden van je meest waardevolle speler en hiermee zoveel kapitaal weg te gooien.
Blijft natuurlijk wel dat ie ongetwijfeld geschorst zal worden.

Haha doet denken aan Bowyer en Dyer bij Newcastle..

Bizar dat dit gebeurt

Heb je eindelijk eens een speler die een beetje marktwaarde vertegenwoordigt (jonge linksbenige Braziliaanse centrumverdediger), besluit hij dit te doen. Er moet haast wel wat spelen, die wilt gewoon weg. Ik zie hem niet terug in ons team komen, tenzij hij publiekelijk zijn excuses gaat maken aan Kerem en GS (tenzij Kerem niet fout zit, want dat kan natuurlijk ook nog).

16 augustus 2021 om 22:58

Hij heeft net nog bijgetekend. Melo heeft een keer Riera geslagen, die werd ook vergeven. Binnenkort zal er wel een foto'tje komen op social media dat Kerem en Marcao knuffelen.

16 augustus 2021 om 23:17

Het ene incident is in de privé-situatie gebeurd en het andere voor camera's waar miljoenen mensen meekijken. Engin Baytar vs. Cuneyt kan ik me ook nog herinneren, die had zijn krediet ook helemaal opgespeeld. 2 compleet andere situaties, maar als Terim een beetje consequent is, dan zit Marcao's tijd er ook op bij ons.

16 augustus 2021 om 23:27

Bro we zijn allemaal boos en emotioneel. Bij dit soort dingen moet je even paar dagen laten koelen en dan een wijs besluit nemen.

Ik denk dat geen enkele Galatasaray-fan echt blij kan zijn met de zege, na de actie van Marcao. Heel mijn 'mac keyfi' was verpest. Je staat 0-2 voor, tegenstander heeft rood, wat ga je jouw medespeler aanvallen man idioot ? Het enige wat mij nog beetje opbeurde was dat Muslera-Alpaslan momentje(ook al was de restverdediging dramatisch bij Galatasaray op dat moment). Ik vond Galatasaray erg gemiddeld spelen. We missen een defensieve leider op het middenveld. Een Melo, een Fernando. Iemand die een bal kan afpakken, zonder een overtreding te maken. Taylan en Berkan hebben loopvermogen, maar hebben niet dat 'ik heers op het middenveld' attitude. Cicaldau speelde simpel. Hij nam weinig initiatief en speelde met weinig risico in zijn spel. Eerste wedstrijd zullen we maar zeggen. Man of the match was Boss Luyindama. Ik houd mijn hart vast als hij dribbelt, maar echt niemand wint van hem een duel. Wat moeten we doen met Marcao ? Uit de selectie ?

16 augustus 2021 om 22:58

Ha jij ook nog hier chef? Lachen man.

10 jaar later, nog steeds drama bij onze cluppie.

Marcao jaar lang weg laten rotten op de tribune zeg ik!

16 augustus 2021 om 23:03

Dat is wel wat ik aan Luyindama kan waarderen: kerel is echt fysiek. Ook tegen PSV was hij sterk in 1 op 1 situaties (afgezien het feit dat hij wel compleet werd weggetikt en de draaicirkel van een vrachtwagen heeft)

16 augustus 2021 om 23:54

Uit de selectie en geen salaris, of in ieder geval zijn salaris doneren aan een goed doel ofzo. Valt natuurlijk niet goed te praten en ik keur het zeker ook niet goed, maar als ik her en der dingen lees als contractontbinding, denk ik dat we echt aan het overdrijven zijn. Fatih Terim heeft het net uitgelegd, dit is zo opgelost.

17 augustus 2021 om 00:03

Op de een of andere manier kun je de bal maar niet pakken van hem, kappen draaien en loopt zo 2 man voorbij alsof het niets is, waar ik me het meest om verbaas is zijn snelheid, hij speelt em te ver voor zich uit en toch komt hij er weer bij, aparte speler is het.

Dat eindeloze gefluit toch altijd in de Turkse league..

Nu is er iets om voor te fluiten, kun je de toon niet meer zetten.

Ik zou z'n contract laten ontbinden dit gaat echt te ver.

Ach Marcao ach, een van de weinige spelers binnen GS die nog een acceptabel niveau haalt en waar GS wat aan kon verdienen. Waarom snijd je jezelf zo diep in de vingers. Ben benieuwd wat het bestuur nu gaat doen. Wegsturen of behouden? Met andere woorden: principes of financiële belangen?

Ik hoop het eerste, maar denk dat Galatasaray hem behoudt. Geen enkele Turkse topclub kan zich nog financiële tegenvallers veroorloven.

Gala heeft er wel een neusje voor.. eerst die dwaas van een Felipe Melo die iedereen neertrapt waaronder Robben op het WK. Nu deze Braziliaan weer. Al had Melo dit beter gedaan denk ik. Dit was een beetje een stoot van niets. Beetje op de arm. Raak hem dan vol op z'n bakkes als je toch rood krijgt, haha. Levert ook wat meer spektakel op voor de kijkers.

Per direct wegsturen! Hoe belangrijk hij ook is in de verdediging, deze gek valt ook nog eens mijn lievelingsspeler aan. Dikke boete en wegsturen. Maar mijn club kennende zal hij 4/5 wedstrijden en geldboete krijgen. En als kers op de taart op social media en camera’s verontschuldigingen aanbieden en dan is het hem vergeven..

Maar niet door mij!!!

Wat n imbeciel. Direct ontslag is t enige wat je nu kunt doen.
Wat n infantiele reactie. Zal wel te maken hebben met n lage bloedsuikerspiegel

Heerlijke overwinning. Marcao-Kerem is een intern probleem van Gala, je mag ervan vinden wat je wilt maar Marcao gaat zeker niet weg. Is misschien onze duurste speler. Fatih Terim is heel goed in dit soort dingen, komt helemaal goed. Alle FB-en BJK-fans die ik hier moord en brand zie schreeuwen willen volgens mij alleen dat Marcao weggaat zodat wij zwakker worden, met een enkele uitzondering hier en daar. Drie punten boys! Ik probeer altijd een comment van niveau te plaatsen maar als ik hetgeen zie wat boven allemaal geplaatst wordt..

16 augustus 2021 om 23:49

Sergen, je brandt. Je mag je mening hebben over de situatie, maar jouw intentie is zo onzuiver als wat. Net zo onzuiver als Rosier de niet gegeven gele/rode kaarten

16 augustus 2021 om 23:46

Even afgezien het opstootje vond ik Gala echt prima combinatievoetbal spelen, maar het is wel duidelijk dat we niet met Marcao-Luyindama achterin moeten spelen. Het valt me op dat wanneer 1 van hun niet speelt zij veel beter functioneren (zie donk-marcao vorig seizoen en nu alpaslan-luyindama). Een viking als Nelsson gaat goed van pas komen. West Brombich Albion heeft Diagne overigens wel goed gedaan. Ik vond m echt een goed aanspeelpunt. Ook de nieuwe krachten hebben een leuke indruk achtergelaten.

Als ik Aktürkoglu was zou ik toch direct na de wedstrijd het directe ontslag van Marcao geëist hebben. Moet je niet meer mee samen willen spelen. Ook knap dat Aktürkoglu niet een klap terug gaf. Bij mij zouden de stoppen zin doorgeslagen als dit gebeurde.

Dit is heel normaal bij galatasaray, is niet de eerste keer en zal zeker ook niet de laatste zijn. Fatih Terim zal gewoon opkomen voor marcao en zeggen dat dit normaal is en dat het overal wel kan gebeuren. Kerem Akturkoglu en marcao zullen morgen samen een foto posten en het wordt weer vergeten helaas. Als Kerem een beetje zelfrespect heeft komt hij voor zichzelf op en laat hij dit niet goedpraten. Hij kan makkelijk terecht bij elk ander Turkse club als het zou moeten. Maar deze jongen gaat moeten accepteren om op de foto te gaan en zeggen dat ze vrienden zijn met de man die hem in elkaar slaat op TV. Ik ben ook benieuwd wat voor straf de TFF en PFDK gaan opleggen. Jailson kreeg 8 wedstrijden voor het slaan van de tegenstander. Hier is sprake van mishandeling. Ik verwacht minimaal 20 wedstrijden.

17 augustus 2021 om 01:08

Nee bro, poging tot moord is gaande. Je kan ook overdrijven. Hij maakt slaande bewegingen en treft 1 keer raak. Mishandeling is absoluut niet ter sprake, niet liegen aub.

17 augustus 2021 om 01:46

Ik lieg en overdrijf zeker niet. Hij begint met een kopstoot gevolgd door slaande bewegingen. Kerem doet ondertussen helemaal niks terug. Marcao moest vervolgens tegengehouden worden door zijn teamgenoten, hij probeerde nog op kerem af te gaan terwijl die jongen wegliep. Als hij niet werd tegengehouden had hij kerem helemaal in elkaar geslagen. Je kan het sugarcoaten of noem het maar "poging" tot mishandeling of wat dan ook. Voor mij zit er niet veel verschil in of je nou 10x raakt of 2x, het gaat om de intentie en die is er zeker.

17 augustus 2021 om 03:19

Ik raak wel echt verbaasd hier elke keer, kerem heeft hem ook geduwd, zijn kopstoot was niet zo hard en zijn slaande bewegingen kwamen nergens aan.. lijkt wel alsof die jou heeft geslagen.. met je 20 wedstrijden yohhmma

Wel lekker om de andere gozer in die knokpartij gelijk te wisselen nadat die Braziliaan een rode kaart heeft gekregen. Dan kunnen ze lekker samen naar de kleedkamer lopen en daar verder gaan.

17 augustus 2021 om 01:10

Het oogt inderdaad wat onhandig, maar de wissels stonden al een par minuten klaar om in te vallen. Dan lijkt het mij juist apart om de wissel niet door te voeren. Daarna heeft Kerem een plaatsje op de bank genomen.

Haha kan me nog zo'n incident herinneren uit Engeland destijds bij Newcastle met Dyer en Bowyer, al moet ik zeggen dat die nog net iets verder gingen dan bovenstaande heren (dit leek vooral uit een kamp te komen). Zie je vervolgens ook nog oude bekende Joey Pelupessy door het beeld lopen met een blik op zijn gezicht van waar ben ik in godsnaam beland hier en wat is er hier gaande.

17 augustus 2021 om 01:13

Hahahahahh, die werden helemaal gek. Bowyer hield er een kapot shirt aan over. Met een zielige gezichtsuitdrukking het veld verlaten.

Iets wat je weinig ziet in de Turkse competitie. Marcao mag wat mij betreft direct zijn koffers pakken en daarnaast moet het bestuur een schadevergoeding eisen voor het vanwege zeer onsportief gedrag schade van het merk Galatasaray!

Je moet maar blij zijn dat die nummer 90 er rond loopt. Lang, breed en niet bang om zijn ploeggenoot op de plaats te zetten. Vanaf nu ben ik fan.

Overdreven, hij raakt hem nauwelijks op zijn schouder, voetballer kunnen nog geen eens een vuist maken. Vind vele overtredingen veel erger

Ik mag toch echt hopen dat hij nooit meer het shirt van Galatasaray draagt. Op een training kan iets gebeuren, dan los je het wel op maar in een wedstrijd gaat echt veel te ver de grens over.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Galatasaray


1149 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
B. KutluMiddenvelder120
Mostafa MohamedAanvaller124
O. MoruțanMiddenvelder113
F. MusleraKeeper140
M. DiagneAanvaller111
R. BabelAanvaller100
E. KılınçMiddenvelder92
Voor de complete selectie: Clubpagina Galatasaray.

In de wandelgangen

Vrijdag 26 november
Chelsea heeft Nicolás Tagliafico op het oog als vervanger van de langdurig geblesseerde Ben Chilwell. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren