Verzwakt AZ weet pijnlijke uitglijder bij RKC niet te voorkomen

Zaterdag, 14 augustus 2021 om 18:23Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 18:36

AZ heeft zichzelf zaterdagmiddag een hele slechte dienst bewezen bij de start van het nieuwe Eredivisieseizoen. De ploeg van Pascal Jansen was op bezoek bij RKC Waalwijk wel de bovenliggende partij, maar moest buigen door een treffer van Michiel Kramer: 1-0. Meest opvallende gebeurtenis viel voor aanvang van het duel plaats, daar Jansen geen basisplek had ingeruimd voor Teun Koopmeiners. De middenvelder zou volgens de trainer van AZ teveel bezig zijn met een transfer.

Het middenveld werd daarom gevormd door Jordy Clasie, Dani de Wit en Tijjani Reijnders. Verder werd de plek onder de lat ingenomen door Hobie Verhulst, die daarmee voorlopig als vervanger geldt van de naar Stade Brest vertrokken Marco Bizot. Naast Koopmeiners was ook Owen Wijndal afwezig. De linksback ondervindt nog teveel hinder van een blessure. De van Willem II overgekomen Vangelis Pavlidis startte vanaf de bank. Aan de kant van de thuisploeg startten onder meer nieuwkomers Alexander Büttner, Michiel Kramer en Iliass Bel Hassani. Het duel betekende bovendien een bijzonder onderonsje tussen vader Joseph en zoon Thijs Oosting, die zijn debuut maakte bij AZ.

Al vroeg in het duel dacht AZ de leiding te pakken, toen Zakaria Aboukhlal het net vond. De aanvaller deed dat echter in buitenspelpositie en werd teruggefloten door scheidsrechter Joey Kooij. Ook een treffer van De Wit na tien minuten spelen werd om diezelfde reden afgekeurd. De Alkmaarders domineerden in de beginfase van het duel. Albert Gudmundsson schoot kort na de afgekeurde goal van De Wit naast en een volley van Clasie trof eveneens geen doel. RKC stelde daar een mogelijkheid van Bel Hassani tegenover, maar de middenvelder zag zijn inzet ternauwernood gered worden.

Tegen de verhouding in nam RKC op slag van rust verrassend genoeg de leiding. Jurien Gaari zorgde aan de rechterkant van het veld voor het voorbereidende werk, bediende Kramer en zag hoe de spits beheerst afrondde met de binnenkant van de voet. In het tweede bedrijf veranderde er qua spelbeeld weinig en was het AZ dat de lakens uitdeelde. De ploeg van Jansen was de bovenliggende partij, maar wist geen treffer te forceren. Aboukhlal zag na een klein uur spelen een schot gekraakt worden en ook een poging van De Wit kon niet tot doelpunt worden gepromoveerd.

Jansen poogde in de slotfase een offensief en bracht na een uur spelen toch Koopmeiners binnen de lijnen. Ook Pavlidis kwam op hetzelfde moment in het veld voor Jesper Karlsson. De Griek kreeg meteen een schietkans, maar vond de handen van Joel Pereira. Diezelfde Pereira lag even later wederom in de weg bij een schot van dichtbij van Pavlidis. Jansen gunde de pas zeventienjarige Ernest Poku zijn debuut, maar kon daarmee een nederlaag niet voorkomen. AZ kende daarmee een uiterst slechte generale voor het treffen met Celtic aanstaande woensdag in de Europa League.Gerelateerd

Meer sportnieuws

66 reacties (laatste reactie door fctwent3)

Trieste bedoeling. Ik hoop dat de directie goed heeft gekeken en de portemonee in de hand heeft, want met alles intern opvangen wordt top 4 een lastig verhaal. Nu zit je nog in de transferperiode, dus nu kunnen er nog versterkingen komen en je hebt geld. Dat beleid met max 4 miljoen even de prullenbak in. Tijd voor een goede rechtsbuiten (Aboukhlal heeft genoeg kansen gehad), middenvelder (indien Teun weggaat) en een linksback. En laten we alsjeblieft gewoon met Pavlidis in de spits spelen, want dan ben je als team veel dreigender. Dat gehannes met buitenspelers en 10s in de spits omstebeurten is ook niets. Selectie is dus gewoon niet op orde.

14 augustus 2021 om 18:27

Ik begrijp echt niet waarom AZ zo laks is op de transfermarkt. Zoveel geld op de bank en je haalt vrijwel niets, terwijl 4 basisspelers zijn vertrokken en Koopmeiners waarschijnlijk ook weg gaat. Ze zullen toch niet denken het met deze ploeg te kunnen? Want dan wordt je echt max 5e.

14 augustus 2021 om 18:30

Heeft AZ dan zoveel geld op de bank? Het stadion moet bekostigd worden, je hebt de hele corona situatie en je hebt een begroting die ook afgestemd is op transferinkomsten. Maar versterkingen zijn zeer zeker nodig, er loopt momenteel heel weinig leuks rond in Alkmaar.

14 augustus 2021 om 18:32

Stadion is natuurlijk grotendeels vergoed door de verzekering. Valt reuze mee wat daar aan is gespendeerd. 3n dat geld hadden ze al op de bank. Bovenop de tot nu toe 35/40 mil wat al binnen is gekomen deze transfer window. Moeten gewoon meer geld uitgeven,punt

14 augustus 2021 om 18:36

Na al die grote transfers mag ik hopen dat ze wel geld hebben ja. Janssen, Til, Weghorst, Jahanbaksh, Boadu en Stengs zijn al ongeveer 100 miljoen bij elkaar in de afgelopen 3 jaar. Qua inkopen hebben ze vrij weinig uitgegeven. Al dat geld zal toch niet verdampt zijn?

14 augustus 2021 om 18:28

Ben wel geschrokken van AZ vandaag. Een hele boel middelmaat vooral voorin en op het middenveld. Reijnders, abouklal en sugawara zijn er nog niet klaar voor. 1e helft weinig gecreëerd, pas toen Pavlidis erin kwam hebben ze wat kansen gehad!

14 augustus 2021 om 18:31

Ik begrijp sowieso niet waarom Pavlidis niet basis stond. Zou hij zijn tegengevallen in de voorbereiding? Voor AZ begrippen is er toch behoorlijk wat geld voor betaald.

14 augustus 2021 om 18:28

Te gek voor woorden dat de selectie in deze fase nog niet versterkt is. Wat was dit pover zeg. Ik ben benieuwd wat erbij gaat komen, want dat is broodnodig gebleken.

14 augustus 2021 om 18:37

Snap ik ook niet. Je kan voor 3 a 4 mil gewoon versterkingen halen.
Je kan je “beste” spelers niet alleen intern opvangen je levert zoveel in.
Daarnaast laat je je beste man ook nog op de bank beginnen.

Hoe was de voorbereiding?

14 augustus 2021 om 18:38

De top2 ja, maar dat was te verwachten de rest is te pakken als het gaat lopen.
Het team is op teveel plekken gewisseld, en weet elkaar nog niet goed te vinden dit heeft tijd nodig. Buiten dat hadden we ook teveel pech met de afronding vandaag. Vraag me ook af of de 2de wel buitenspel was met die fout van de keeper, maar goed dit RKC moet je gewoon oprollen en had alle geluk van de wereld.pascal spaart tevens Teun en Mids voor Celtic. Zolang pascal hiermee wel gaat beginnen zal het tijd kosten voordat men elkaar weer gaat vinden.

14 augustus 2021 om 18:43

Ik vind het wel erg riskant hoor. Stel het gaat niet lopen, dan zou je altijd denken dat je wellicht betere spelers had moeten kopen. Ik ben benieuwd tegen Celtic, maar heb er een zwaar hoofd in na het partijtje van zojuist

14 augustus 2021 om 19:05

Zolang je van gudmundsson afhankelijk bent voor doelpunten ga je weinig klaarspelen ben ik bang. Met vorig jaar Idrissi en dit jaar Boadu en waarschijnlijk Koopmeiners ben je echt een hoop goals kwijt.

14 augustus 2021 om 19:28

Feyenoord is momenteel 5 stappen verder.

14 augustus 2021 om 19:50

Misschien is die trainer van Feyenoord wel wat voor AZ.. hij zet een team goed naar zijn hand

14 augustus 2021 om 22:04

Mooie conclusie na 2 goeie wedstrijden van Feyenoord tegen bal op t dak 14

14 augustus 2021 om 18:48

Het is echt een herhalend ding bij AZ om de selectie tot het laatste moment niet op orde te hebben. Vorig jaar was dan een uitzondering, maar verder is het bijna elke keer hetzelfde liedje. Tegen Celtic kan dit niet goed gaan. Gelukkig is er met Jensen nu wel zo goed als zeker een keeper binnen, want Verhulst als eerste keeper kan echt niet. Verder met je eens eens met de posities waar aankopen voor nodig zijn. Het is ook diep en diep triest dat een Aboukhlal na zoveel gefaalde wedstrijden nog steeds eerste keus is. Die heb ik voor m’n gevoel nu al 10x afgeschreven.

Retteketet. De matchwinnaar is mister kroket.

Die heeft zijn kroketje wel verdient.

AZ en een competitie start, geen goede combinatie. Begonnen ze vorig jaar ook niet met 4 gelijke spelen?

14 augustus 2021 om 19:25

5x zelfs met sparta als dieptepunt. Maar toen kwam az continue wel voor en zag het voetbal er wel degelijk uit. Dit was huilen met de pet op.

AZ gaat erg tegenvallen dit seizoen gok ik.

14 augustus 2021 om 18:42

Als Huiberts zo de hand op de knip blijft houden eindigt AZ tussen plek 5-10.

15 augustus 2021 om 08:02

Dat, en ik vrees dat ze er in Europa snel uitvliegen. Jammer van de punten weer in dat geval. Snap sowieso niet dat je zo'n aderlating in de selectie kan doorvoeren zonder daarbij vervangers klaar te hebben staan. De pogong van AZ om een vast plaats in de top 3 te veroveren gaat wel wat problemen opleveren op deze manier....

14 augustus 2021 om 19:00

AZ begint altijd zo slecht toch. En dan gaande het seizoen net te laat de vibe omhoog inzetten

Arrogantie troef.
Als je je halve basis verkoopt en je laat dan Teun,Pavlidis,Pantalis,Midtsjo etc...op de bank dan benader je de wedstrijd niet goed.

14 augustus 2021 om 18:32

Ik zei het al op het AZforum vorige week. Dat het pure arrogantie is van AZ dat ze denken dat ze wijndal en svensson kunnen opvangen met suga & Oosting. Daarnaast heb je de wit en clasie in de basis rondlopen, daar word je niet sterker van

14 augustus 2021 om 18:47

Maar dit is toch gewoon het beleid van AZ? Kleine aankopen doen, Karlsson bijvoorbeeld, en verder gaten opvullen met o.a. jeugd. Zijn ze aardig succesvol mee.

14 augustus 2021 om 19:06

Jazeker, maar om dan een fitte Koopmeiners, Pavlidis en Hadzidiakoz op de bank te houden is net iets wat Az dus niet kan.

14 augustus 2021 om 19:11

Dat is inderdaad niet uit te leggen, maar dat AZ geen grote uitgaven doet snap ik wel. Als ze daadwerkelijk bij de top in Nederland willen aansluiten lijkt goed beleid mij het beste. Als ze nu grote aankopen doen en ze mislukken allemaal kun je weer opnieuw beginnen.

14 augustus 2021 om 21:02

Je kan wel proberen om dd aandacht ietswat te verleggen naar aankopen van rond de 5 miljoen.
Az harkt elk jaar genoeg binnen en zou oom bijvoorbeeld het salarishuis wat kunnen opschroeven.
Je ziet dit seizoen Ajax en Psv gewoon zienderoog weglopen, iets wat ze in Alkmaar nu net niet willen.
De ambitie is om aan te hakken en dat is al moeilijk genoeg, helemaal als je telkens je beste spelers verkoopt en er nauwelijks vergelijkingsmateriaal voor terug haalt.

14 augustus 2021 om 22:06

Karlsson is geen kleine aankoop heeft 2,5 miljoen gekost wat kan oplopen tot 5 miljoen. Feit is gewoon dat er wat bij moet.

Ik vind dit niet zo’n verrassing als je ziet welke namen er weg zijn, maar hier op de site werd gezegd dat Az zo’n goede oefencampagne had gedraaid. Werk aan de winkel dus.

Kunnen we alsjeblieft stoppen met het opstellen van jongens als Aboukhlal en Gudmundsson. Deze jongens hebben nou al zoveel kansen gehad, ze hebben simpelweg het niveau niet. Leuk dat ze op de training er wel eens een balletje inschieten maar als het erop aankomt verzaken ze elke keer weer. Vandaag is duidelijk geworden dat we met dit elftal geen enkele aanspraak maken op een topklassering dit seizoen. Ik vrees voor een plek in de middenmoot.

14 augustus 2021 om 18:33

Gudmundsson is de enige die aanspeelbaar is in de uiterst stroeve opbouw van AZ en is een geweldige schakel tussen middenveld en aanval. Als hij z'n kansen gaat afmaken (hopelijk ooit) dan is het echt een topspeler.

14 augustus 2021 om 19:29

Dan zie jij een andere gudmundsson dan ik. Ik vind het een egocentrisch mannetje die een paal nog niet voorbij komt en het afmakend vermogen heeft van een F-je. Het enige wat hij doet is lopen. Nou geweldig hoor. Aboukhlal is dat alles maar dan nog 2 maatjed erger. Wat een drama zeg bah.

14 augustus 2021 om 20:24

Absurd idd, wat een zuur niveau. Zuur mindset. Met die jongens ga je de oorlog niet winnen hoor. Frustrerend, helemaal als zij zogenaamd de aanval moeten gaan leiden. Man man man, wat zou dat een ramp zijn!

Ajax wordt traditioneel als arrogant beschouwd, maar ik vind het moderne AZ een hele hautaine arrogantie tentoonstellen. Ze vinden zichzelf een topclub, spelers mogen niet naar Ajax en PSV, en ook dit seizoen moeten ze in de top eindigen van de directie. Maar ondertussen is de hele selectie uitgedund (40 miljoen binnen) en weigert de club te investeren. Koopmeiners, Pavlidis en Midtjo op de bank. En dan waardeloos voor de dag komen en verliezen bij RKC. Koek koek! Als jezelf ziet als topclub, ga je er dan ook naar gedragen AZ!

14 augustus 2021 om 19:31

Eens. Ik had voorheen altijd wel sympathie voor az. Maar laatste jaren heb ik gewoon hekel aan AZ zeg. Ze leven echt in de waan omdat ze een keer mee deden voor de titel. Zien ajax direct als concurrent. Haha echt belachelijk. Ik zei t toen na dat seizoen ook. Word in de komende 10 jaar nog een paar keer tweede, dan ben je waar feyenoord nu is voor ajax. Niet eens concurrent dus. Enige club die je als concurrent kunt beschouwen is PSV. Die megalomanie van AZ😂😂.

14 augustus 2021 om 19:31

Waar heb jii gelezen dat de directie heeft benoemd een topclub te zijn en dat az in de top moet eindigen? Europees voetbal ofwel top 4 is fe doelstelling. Mav de begroting is dat ook gewoon een prima uitgangspunt. Je hebt waarschijnlijk teveel VZ reacties gelezen en hebt er je eigen verhaal aan gegeven maar ik vind dat niet zo chique. Tevens heeft ESPN AZ een topclub status gegeven, niet AZ zelf.

14 augustus 2021 om 19:43

Ze verkopen niet meer aan hun ‘CONCURRENTEN’. Dat betekent dus dat je jezelf als gelijke ziet van de NL-top.

14 augustus 2021 om 20:37

Volgens Huiberts is Ajax geen stap omhoog t.o.v. AZ. En recent benoemt hij nog dat AZ geen tussenjaren heeft maar altijd in de top moet meedoen, hij is zelfs pas tevreden bij een 1e of 2e plaats dit seizoen. Bron: AZ-directeur Huiberts: 'Wij zullen nooit praten over een tussenjaar' - https://nos.nl/l/2391904

15 augustus 2021 om 00:23

Sini we weten allemaal dat jij met een Feyenoord bril op kijkt en Feyenoord het einde vindt. Jij rekent je rijk na 2 wedstrijdjes van Feyenoord, we gaan het zien.

Benieuwd of AZ toch nog versterkingen kan halen, met deze selectie wordt een plekje voor de play-offs nog een enorme uitdaging. Wat zit er weinig in die basiself van vandaag, maar neemt niets af van de knappe prestatie van RKC.

Ik kan nog steeds niet geloven waarom AZ arne slot niet wilde verlengen/ niet eerder heeft verlengd. ik zit als feyenoord fan echt met heel veel plezier te kijken naar de media optredens van die man. wat een verademing hij is positief, realistisch, gewoon fijn om naar te luisteren en daarnaast heeft hij nog een hele mooie manier van spelen. dan lijkt met de coach die AZ nu heeft toch een flinke vermindering.

14 augustus 2021 om 18:36

Denk dat slot al wist dat heel veel spelers weg zouden gaan.. En dat hij daarom naar Feyenoord is gegaan (qua supporters en club) toch een mooiere club dan Az.. (geen fanatieke supporters)

14 augustus 2021 om 18:49

Wat ik me kan herinneren van artikelen die ik een aantal maanden geleden heb gelezen, wilde Slot graag verlengen bij AZ maar wilde AZ niet. toen had hij nog maar een half jaar contract en kwam Feyenoord aankloppen en heeft hij daar maar getekend. dus heel benieuwd wat daar achter zat

14 augustus 2021 om 18:54

ik heb het nog even op gezocht, slot had een contract dat afliep in juli 2021 en had in juni 2020 aangegeven dat hij al voor het begin van het seizoen 20/21 zijn contract wilde verlengen omdat hij liever niet het jaar in ging met een aflopend contract. toen kwam AZ pas eind september met een aanbod en die was maar voor 1 jaar verlenging en dus tot juli 2022. en dat zag hij niet zitten.

14 augustus 2021 om 19:22

aahh oke bedankt! dan klopt mijn veroordeling niet haha.. wel begrijpelijk van Slot hij wil zekerheid. en het is graag of helemaal niet

Die grote mond van die Huiberts krijgt die keihard terug. Meten met Ajax en PSV wil die. En daarom niet willen verkopen aan Ajax. En dan denkt die Jansen dat ze het zonder Koopmeiners kunnen. Koopmeiners zelfs met zijn hoofd bij een transfer is beter dan Clasie en Reijnders bij elkaar. Raar ook dat Pavlidis niet begon maar wel Gudmundsson in de spits die niet eens kan afmaken.

Knappe overwinning Rkc zijn 3 bonus punten! Gefeliciteerd.. weetje wat ik niet begrijp.. Mag je naar 1 jaar weer eindelijk met 2/3 het stadion vullen.. en zie je tegen een Az (wat toch nog steeds een club is wat in top 6 eindigt) en dan krijg je het stadion nog niet eens voor 2/3 gevuld waren nog zoveel lege plekken

14 augustus 2021 om 18:38

Ik mag als niet gevacc bijv niet nr binnen. En itt ijv Fnoord houdt RKC zich aan de 1.5 meter
Dan kom je niet aan 2/3
Blij met overwinning maar vieze smaak coronabeleid vergoed niet alles

14 augustus 2021 om 18:58

je mag met een bewijs van een negatieve test of een corona-herstel bewijs toch ook gewoon naar binnen? ff zo'n staaf in je neus en lekker juichen man, is toch mooi. dat ze zich aan 1,5 meter houden I.p.v. 2/3 bezetting is dan wel frappant.

14 augustus 2021 om 19:25

mmm jammer! gefeliciteerd met de knappe 3 punten

bij ons mag je gewoon met een negatief corona test gewoon ook naar binnen. ook al heb je geen vaccinatie gehad.

dan is het wel duidelijk dat jullie het niet kunnen vullen. jammer want van de regering mag het gewoon. naast elkaar zitten en het stadion voor 2/3 vullen

14 augustus 2021 om 18:40

Veel mensen zijn hier nog op vakantie, dus nee het is niet gek dat dat niet lukt.. Als de vakantie voorbij is zit het echt wel weer vol

Kijk ik wil niet gelijk te dramatisch overkomen na 1 verlies partij maar zag Slot dit misschien aankomen? Dat hij al zijn sterkhouders zou kwijtraken en dat er weinig er van geïnvesteerd zou worden wat tot nu toe blijkt. Der staat op dit moment niet heel veel kwaliteit bij Az, en iedereen Slot voor gek verklaren dat hij vertrekt bij Az. Hoe het kan verkeren. Ik hoop dat Az nog wat aankopen doet, want de competitie ie gebaat bij en sterk Az.

14 augustus 2021 om 18:48

Haha, nah kom op zo werkt het niet. Wij verkopen elkaar jaar onze spelers, en telkens komt het uiteindelijk goed. Az en Slot waren het niet me elkaar eens, en heeft verder gezocht. Ja nu worden er waarschijnlijk wel erg veel verkocht en heeft het team tijd nodig. Het is zonde puntverlies maar vorig seizoen waren we bijna 2de geworden terwijl het met zovee verliespunten op het begin nog een wonder dat we daar zijn geëindigd.

AZ heeft kwaliteit ingeleverd, Stengs, Boadu zijn weg. Wijndal geblesseerd.
En om dan Koopmeiners en Midtsjo buiten de basis te houden ga je een moeilijke middag tegemoet.
Beide kwamen alsnog binnen de lijnen maar dat was te laat . Ook de credits voor RKC dat ze voor de overwinning alles uit de kast hebben gehaald.

AZ, en vooral de trainer, is een beetje teveel in zichzelf gaan geloven. Hoe haal je het in je hoofd om Koopmeiners en Midtsjo op de bank te houden. Niet fit? schei uit man, die twee zijn zelfs op 50% beter dan wat er nu allemaal op het veld rondliep. De selectie mist diepte en dan moet je gewoon zoveel mogelijk met de sterkste 11 spelers starten. Ongeacht de tegenstander.

De competitie is net begonnen. Geen paniek, al verlies je van Rkc.
Vraagje; heeft AZ beide spitsen verkocht, dus naast Boadu ook Druijff? Hij was toch uitgeleend aan een Belgische ploeg of heeft Huiberts hem verkocht?

Niet opstellen van de sympathieke Koopmeiners is toch vrij arrogant. En kennelijk telde de opgevoerde reden (" teveel bezig met transfer..." ineens niet meer na de achterstand
Wat ik niet begrijp: Itt de meeste clubs heeft AZ relatief veel transfergeld binnengehaald, eiglijk teveel vr spelers als Boadu en Stengs....komt nog 20 mio van Koopmeiners bij...en ze doen er praktisch niks mee. Ik kan zo 3 a 4 spelers opnoemen die voor lage transferbedragen ( aan spelers) te vervangen zijn.
Arrogant

Nou, als ik de experts van de afgelopen weken mag geloven, betekent dit dat ze dit jaar strijden voor plek 10. Volgende week weer een kans, kijken of ze kampioen gaan worden of degraderen.

Begint al bij de verschrikkelijke opstelling. Een aboukhlal zal het nooit gaan halen. Neem er afscheid van en ga verder. AZ heeft wat spelers nodig die echt wat toevoegen aan de ploeg. Sugawara Clasie oosting letschert. Het is allemaal niet goed genoeg. Zoals elk jaar loop je weer achter te feiten aan. Om moedeloos van te worden.

Ik zag het al aan de selectie, die was uiterst pover te noemen bij AZ vandaag.
Op deze manier kan AZ het ook wel schudden tegen Celtic.

Az is gewoon geen topclub. Matig aankoop beleid.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AZ

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
9.AZ126
10.SC Cambuur12-6
11.NEC11-6
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. KarlssonAanvaller84
V. PavlidisAanvaller82
E. PokuAanvaller30
M. BakkerKeeper00
H. VerhulstKeeper20
P. VindahlKeeper60
Voor de complete selectie: Clubpagina AZ.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina AZ.

508 fans
Middenvelder, 30 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 AZ 6 1 0 1
2020/2021 AZ 8 1 0 0
2019/2020 AZ 18 0 3 0
2018/2019 Feyenoord 33 1 4 0
2017/2018 Southampton 0 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

AZ geeft armoedig FC Utrecht ongenadig pak slaag en zet opmars door

AZ heeft zondagmiddag uitstekende zaken gedaan in de Eredivisie. De ploeg van trainer Pascal Jansen was in eigen huis met liefst 5-1 te sterk voor FC Utrecht, dat uitermate teleurstellend voor...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 20 oktober
Ook Liverpool heeft zijn pijlen gericht op Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren