Giakoumakis mag toch nog hopen op transfer naar grote club

Zondag, 8 augustus 2021 om 22:56Dominic Mostert

Voor Giorgos Giakoumakis ligt wellicht toch nog een mooie transfer in het verschiet. De aanvaller van VVV-Venlo wordt door FC Basel gezien als mogelijke opvolger van Arthur Cabral, zo meldt de regionale krant Basler Zeitung zondag. Cabral speelt nog bij Basel, maar wordt met de week moeilijker te behouden voor de club.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

33 reacties (laatste reactie door jeliazkov2)

Snap niet dat PSV hem niet neemt. Beter dan De Jong huren. Lekker in de luwte van Zahavi dit jaar en volgend jaar er staan.

8 augustus 2021 om 23:10

Gelukkig heb jij het niet voor het zeggen bij PSV. Een spits die nog nooit heeft gescoord op vorig seizoen na. Dan liever een jeugdspeler dan hier miljoenen voor trekken.

8 augustus 2021 om 23:12

Heeft niks bij PSV te zoeken. Ben het met je eens dat ze de Jong niet moeten huren. Echter hoop ik, en verwacht ik, dat PSV nog een spits haalt die in de basis komt ipv zahavi

8 augustus 2021 om 23:13

One season speler, PSV moet die Berisha nemen en is nog jong ook.

9 augustus 2021 om 00:24

De Jong moet je sowieso niet huren vind ik. Dan moet je hem of Zahavi op de bank zetten en daar hebben beiden geen zin in.

Sorry dit is echt geen voetballer voor een topclub.

8 augustus 2021 om 23:13

Basel is ook niet echt een topclub, dus komt goed uit toch?

9 augustus 2021 om 06:11

Hangt vanaf hoe je het bekijkt, in Zwitserland is Basel gewoon een topclub.

9 augustus 2021 om 09:12

Maar als je zo redeneert kan hij ook niet naar Inter Club D'escaldes want dat is een topclub in Andorra.

Dit zou DE spits voor ons aller Feyenoord kunnen zijn.

8 augustus 2021 om 23:16

Voor de sportclub bedoel je? Kom op zeg, deze gozer moet je echt niet bij Feyenoord willen. En het is trouwens ook onzin dat Feyenoord hem wilt! Dit beaamt FeyenoordTM immers ook.

8 augustus 2021 om 23:40

Feyenoord mag in haar handjes knijpen als ze hem kunnen krijgen, is 10x zo goed als Bozenik en Bannis.

8 augustus 2021 om 23:55

Ja, daar noem je ook twee namen... Dat kan ik natuurlijk niet ontkennen, want dat is helemaal pure middelmaat. Maar goed, ik ben erg bang dat Giakoumakis een one season wonder is en hij ergens anders niet presteert. Daarom zou ik het zonde vinden als Feyenoord miljoenen zou pompen in zo’n speler, ondanks zijn goede cijfers van afgelopen seizoen. Maar zoals ik al zei, Feyenoord wilt hem niet. Dus het gaat ook niet gebeuren!

9 augustus 2021 om 00:01

Bozenik en Bannis zijn niet goed genoeg, dan ga je niet nog een spits halen die niet goed genoeg is.

9 augustus 2021 om 16:03

Hij presteerde heel goed bij het zeer matige Vvv.
Dat zegt toch wel veel, als je dan meer dan 20 goals maakt.

9 augustus 2021 om 08:56

We zijn net af van een spits die maar één seizoen in zijn carrière doelpunten heeft gemaakt ..

VVV is gelukkig wél zo slim om hem gewoon op z'n hoogtepunt te verkopen :'...

Basel is een beetje niveau Vitesse en Utrecht dus denk dat het een prima vervolgstap is.

Misschien een raar idee maar zou dit geen gokje voor Ajax zijn.
Overmars zou er geen verlies aan leiden als het niets blijkt te zijn.

9 augustus 2021 om 01:16

Zou het gokje niet nemen als ik Overmars was. Gezien zijn statistieken in voorgaande seizoenen lijkt mij de kans groot dat hij een one season wonder is. Geef dan de kans aan Danilo, Rasmussen of Hansen.

Geen idee wat de transfersom moet worden maar lijkt me voor Feyenoord, mits maximaal 3 milj., toch de gok waard. Bozenik en Bannis komen beide nog tekort, Bannis verhuren en Bozenik pinchhitter. Linssen doet het best aardig hoor vind ik. Die moet je erbij houden.

9 augustus 2021 om 10:23

Ik heb toch echt 100% liever Linssen dan Giakoumakis. En zelfs Linssen voldoet dus eigenlijk nog niet eens echt.

Volg de Nederlandse competitie niet, maar hoe komt het dat er niet meer interesse is van topclubs in een spits die 26 doelpunten in de Eredivisie maakt?

8 augustus 2021 om 23:17

Omdat hij daarvoor nooit echt veel goals gemaakt heeft. Een risicootje dus.

9 augustus 2021 om 00:03

Omdat er in de afgelopen tien jaar zoveel voorbeelden zijn van een one season wonder die één keer boven zichzelf zijn uitgestegen en daarna geen pepernoot meer hebben geraakt in hun carrière.

9 augustus 2021 om 00:29

Toch is het 'one season wonder' een bijzonder fenomeen. Eigenlijk zouden psychologen of andere specialisten moeten onderzoeken waar dit vandaan komt (als dat nog niet is gebeurd). Het is toch heel vreemd dat een speler 1 seizoen zo ontzettend goed kan zijn en ervoor en erna helemaal niets kan.

9 augustus 2021 om 03:27

Inderdaad zeer bijzonder. Vertrouwen lijkt, los van of je in de ploeg past, etc
, daarbij toch wel de grootste factor te zijn en dus ook min of meer geloof in jezelf. En in zo'n tweede seizoen ligt de druk dan ineens toch wel hoog. Hoger dan zo iemand aan kan. Aldus deze amateurpsycholoog.

Denk dat dit misschien wel een ideale club is voor iemand als Giakoumakis, waarbij er een groot risico is dat hij een one-season wonder is. Bij Basel speelt hij voor een van de grootste clubs van Zwitserland met uitzicht op Europees voetbal, zonder dat hij verzuipt door het hoge niveau van een topcompetitie. Daarnaast zal hij er ook aardig verdienen, zeker aangezien Zwitserland belastingtechnisch best een aantrekkelijk land is om te werken.

Iedereen die ook maar denkt dat dit een speler is voor de top 3 in NL denkt er wel heel erg makkelijk over. Niet alleen ligt het tempo veel te hoog daar voor deze jongen, er worden ook veel andere dingen van je gevraagd. Basel is een leuke gok voor beide partijen.

9 augustus 2021 om 00:16

Ik vind het juist velen malen opvallender dat iedereen hem bij voorbaat al heeft gelabeld als one-season wonder terwijl de beste man toch echt indrukwekkende doelpunten heeft weten te maken in een echt onthutsend zwak VVV.
Ik denk dat hij bij zowel Ajax als PSV als Feyenoord van groot belang zou kunnen zijn. Niet zo'n essentiële sleutelspeler die hij misschien was bij VVV maar deze man zou als back-up zeker bij iedere club in Nederland een aanwinst moeten zijn.

Boven de 2 miljoen?
Ik zou het knap vinden.
Hij heeft in seizoen gescoord als een malle, waarvan de laatste wedstrijden niks meer.
Ik denk dat je daar straks ergens rond de miljoen met een bonus uitkomt

9 augustus 2021 om 18:56

En maar roeptoeteren. Scoorde na de winterstop meer dan daarvoor. Scoorde in de laatste uitwedstrijd in de arena zelfs nog. Rn aan iedereen die het heeft over intikkers... Youtube even op Giakoumakis goals 2020-2021. Vertel me daarna even hoeveel intikkers er waren. Oh ja. Hij scoorde 8 penalty's. En miste er eentje. Die 8 vlogen ongeveer allemaal op andere hoogtes, hoeken en standen de goal in. Maar goed. Een one-day-fly. Proest.

Geen idee wat de transfersom moet worden maar lijkt me voor Feyenoord, mits maximaal 3 milj., toch de gok waard. Bozenik en Bannis komen beide nog tekort, Bannis verhuren en Bozenik pinchhitter. Linssen doet het best aardig hoor vind ik. Die moet je erbij houden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

VVV-Venlo

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.FC Den Bosch25-11
11.VVV-Venlo23-3
13.Jong PSV22-1
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
Y. RoemerAanvaller182
J. SchroijenAanvaller150
E. SorgaAanvaller113
J. CraenmehrKeeper00
B. VerbongKeeper00
L. ZimaKeeper150
Voor de complete selectie: Clubpagina VVV-Venlo.

0 fans
Aanvaller, 26 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren