Molde FK kondigt plotseling op Twitter transfer naar Feyenoord aan

Zondag, 8 augustus 2021 om 20:13Mart van Mourik • Laatste update: 10:06

Fredrik Aursnes gaat de overstap naar Feyenoord maken, zo meldt Molde FK zondagavond via de officiële kanalen. De 25-jarige verdedigende middenvelder werd al eerder door Feyenoord Transfermarkt gelinkt aan de Rotterdammers, die Aursnes definitief binnen hebben. Het is vooralsnog onbekend tot wanneer de Noors international tekent in De Kuip en welk bedrag er gemoeid is met de transfer. Eerder haalde Feyenoord ook Marcus Pedersen al op bij Molde.

“Voorzitter Ole Erik Stavrum bevestigt dat er overeenstemming is bereikt over een transfer van Fredrik Aursnes naar Feyenoord”, zo valt er op de website van de Noorse club te lezen. In de mededeling wordt de Noor een ‘juweel op het middenveld’ en ‘steunpilaar’ genoemd. “Hij kwam in 2016 bij ons en speelde bijna tweehonderd wedstrijden, waarin hij enorm gegroeid is”, zo wordt het bericht besloten.

Stavrum komt zelf ook met een afscheidsbericht aan het adres van Aursnes. “We willen Fredrik Aursnes bedanken voor 5,5 fantastische jaren bij de club. Hij heeft grote stappen gemaakt en zich ontwikkeld tot een fantastische voetballer. Fredrik is duidelijk een belangrijke pion in het team geweest en na schitterende wedstrijden in de competitie en in Europa verdient hij het om de volgende stap te zetten. We kijken er erg naar uit om Fredrik verder te volgen en hopen hem over een paar jaar terug te zien in het tenue van Molde”, aldus de voorzitter.

Het is niet voor het eerst deze zomer dat Feyenoord zaken doet met Molde. Eind juni zette Pedersen, die voor een bedrag van een miljoen euro overkwam, al zijn handtekening onder een vijfjarig contract in De Kuip. De 21-jarige Noor heeft tot nu toe in iedere wedstrijd in de voorbereiding en in de Conference Leaugue-duels minuten gemaakt.Gerelateerd

Meer sportnieuws

74 reacties (laatste reactie door sergioramoshm)

Zo, dat is een verrassing! Geen Kitolano dus, maar hopelijk wel einde Fer bij Feyenoord. Zou er prima bij kunnen zijn als backup maar daarvoor krijgt ie teveel salaris ben ik bang. Onze nieuwe Noor ken ik alleen van naam, maar Molde is een prima club en ze hebben lovende woorden dus ik ben benieuwd wie we hebben gekocht. Ze hebben het goed stilgehouden.

8 augustus 2021 om 20:22

Ook fijn voor Pedersen om een landgenoot erbij te hebben. Je ziet het aan Sini en Senesi die veel met elkaar optrekken.

8 augustus 2021 om 20:25

Absoluut. En wat ouder en met meer ervaring dus prima voor in de groep. Ben zeker voorstander van deze zaken.

8 augustus 2021 om 20:27

Hoewel die beiden natuurlijk geen landgenoten zijn. Ze spreken alleen dezelfde taal.

8 augustus 2021 om 20:28

Arnesen weet gelukkig wel wat hij doet. Vorig seizoen misschien paar slechte aankopen gedaan maar dit seizoen ziet het er goed uit. Ook met de jeugd om vroeg al een contract te geven.

8 augustus 2021 om 20:28

Ja, eens. Moet zeggen dat ik Pedersen vandaag sowieso ook alweer een stuk beter vond en hem met de wedstrijd zie groeien. Deze Noor, oud ploeggenoot zelfs, erbij halen kan dat alleen maar versnellen inderdaad.

8 augustus 2021 om 20:29

Huh? Ze zijn beiden Noors?

8 augustus 2021 om 20:32

Heeft t over Sinisterra en Senesi denk ik

8 augustus 2021 om 20:33

Oh zo ja! Nu snap ik het haha. Zijn idd geen landgenoten maar het helpt voor zulke spelers wel om iemand te hebben die zelfde taal etc spreekt.

8 augustus 2021 om 20:38

Alleen die terugspeelballen waren niet zo geslaagd bij hem, haha. Maar je ziet de drive, de snelheid en zo nu en dan een heel aardige voorzet. Fijn om die diepgang te hebben. Valt nog veel aan te verbeteren, maar hij bevalt me wel

8 augustus 2021 om 21:17

Ben ook heel blij met deze nieuwe speler. Ervaring, creativiteit en inzicht en een beetje scorend vermogen! Beelden gezin maar ziet er goed uit. Pedersen vond ik juist nog steeds niet geweldig. Er komt geen goede voorzet vandaan en dat lijkt me toch wel belangrijk. Voortaan wel Hendriks centraal indien nodig i.p.v. Fer. Die kan echt niet meer op die positie maar liefst helemaal niet meer. Hendriks zou je ook nog als verdedigende middenvelder kunnen gebruiken indien nodig. Zeker beter dan Fer. Verder aangenaam verrast vandaag. Al wat meer voetbal in de ploeg gekomen. Door de spelopvatting, fitheid maar ook door Jahanbaks, Til, Tauner en een geweldige Malacia!

8 augustus 2021 om 21:41

@Jelka - Ik heb ook nergens het woord 'geweldig' gezien hierboven omtrent Pedersen? Zelf wel van mening dat hij steeds beter voor de dag komt. Vandaag ook wel aantal goede ballen gezien eerlijk gezegd.

8 augustus 2021 om 22:02

Pedersen is inderdaad nog niet fantastisch, maar hij heeft echt wel potentie. Is ook pas 20 jaar en moet zich gewoon op bepaalde aspecten nog wat ontwikkelen en volwassener worden.

8 augustus 2021 om 20:22

Dit betekend gelijk het einde van Fer denk ik zo maar eens. Hij is international dus das wel positief

8 augustus 2021 om 20:26

Hoop het! En hij is international van Noorwegen dus dat is prima. Eindelijk komt er weer eens kapitaal. Slim inkopen, dat hebben we jarenlang niet meer gedaan (op Sinisterra en Senesi na, maar Senesi hoorde al bij het nieuwe beleid).

8 augustus 2021 om 20:32

Klopt nu hopen op nog een spits

8 augustus 2021 om 21:28

Fer is allang geen optie meer op het middenveld.
Dit betekent eerder het einde van Toornstra. En maar goed ook!

8 augustus 2021 om 23:13

Toornstra geeft altijd 100% en is regelmatig de beste man op het veld. Verdedigend moet Toornstra nog stappen maken. Maar dat is ook niet zo gek als je altijd op 10 hebt gespeeld en pas sinds vorig seizoen op 6.

9 augustus 2021 om 08:21

Ik zie Toornstra ook graag op rechts en dat je dan jankabaks in de spits zetten. Jankabaks staat nu weinig in positie en kan dan zwerven in de spits.

9 augustus 2021 om 00:47

Kitolano is voor nu te duur en staat er nog niet meteen omdat hij pas 19 is. Deze speler zal gelijk voor de basis komen en zal niet meer dan 500.000 kosten omdat zijn contract einde van het jaar afloopt. Ook denk ik dat ze Kitolano laten lopen omdat Hartjes zich zo snel ontwikkelt. Dat word gewoon de back-up van deze speler en dan heb je eventueel ook Toornstra en AEB nog. Al denk ik dat AEB naar U21 gaat of verhuurd/verkocht word.Fer kan gelukkig echt uit gaan kijken naar een nieuwe club. Naast Fer ook nog Diemers en Texeira uitzwaaien en dan snel een nieuwe spits halen. Een extra RCV is ook geen overbodige luxe al vind ik Burger en Hendriks erg sterk spelen en komt Geertruida nog terug natuurlijk.

9 augustus 2021 om 08:23

Hendriks maakt voor mij net zoveel
Indruk als dat hartjes maakt. Vind echt dat hij back up cv niet zijn. Ook burger vult dit aardig in en heeft sowieso de snelheid.
De prio ligt voor mij echt in de spits nu.

9 augustus 2021 om 09:36

Ik bedoel vooral een extra rechter centrale verdediger. Valt Trauner weg dan moet je weer met Fer of AEB spelen.

Dan is het exit Fer. Wat is die ineens ver afgezakt zeg. Vandaag ook weer meerdere fouten. Hele snelle deal zeg, vandaag pas het eerste gerucht.

8 augustus 2021 om 20:18

Zonde ook want daar gaan de minuten van el bouchataoui

8 augustus 2021 om 20:24

Als Fer vertrekt dan kan El Bouchataoui nog steeds als backup z'n kans grijpen. En anders zou hij vast ook wel openstaan voor een verhuur. Viel me wel op dat ie vandaag niet inviel terwijl de rest van de middenvelders wel in actie kwamen. Met Hartjes, Milambo en El Bouchataoui heb je prima backup spelers voor de beoogde basis met Toornstra, Kokcu (of deze nieuwe Noor) en Til. Burger kan er ook nog spelen. Het belangrijkste nu is dat Fer alsnog vertrekt. Van mij part transfervrij want zijn salaris drukt enorm op de begroting.

8 augustus 2021 om 20:25

Vind Bouchataoui eerlijk gezegd niet een pure CVM. Is daar verdedigend te zwak voor naar mijn idee. En op de CVM positie waren we wel heel zwak bezet hoor; Fer die zwaar onder maat is en Toornstra die daar niet moet spelen.

8 augustus 2021 om 22:03

Wazza. Volgens mij zit AEB pas sinds een paar dagen weer bij de selectie i.v.m. het overlijden van een familielid.

8 augustus 2021 om 22:16

Oké repuiztav, dat wist ik niet. Ik hoop dat ie bij de selectie blijft en dat het van vandaag geen teken is dat ie niet in de plannen voorkomt.

8 augustus 2021 om 22:31

Het wordt lastig voor hem. Het is dringen op het middenveld nu ook die middenvelder van Molde lijkt te komen. Misschien toch maar een jaartje verhuren aan een Eredivisieclub? Ik zie in hem namelijk wel een potentiële basisspeler voor Feyenoord 1.

8 augustus 2021 om 22:53

Euhm, misschien wel het beste inderdaad.

Til, Toornstra
Kokcu, Antonucci
Aursners, Fer

En dan AEB verhuren. Diemers, Teixeira lekker weg doen. En mocht Fer vertrekken dan Hartjes en Milambo meer kansen geven. Ik ben voor. Ook omdat ik ook denk dat AEB het nog zou kunnne halen. Volgend jaar dan op de plek van Toornstra

9 augustus 2021 om 00:51

Fer MOET weg. Regelrechte schande dat hij steeds weer op mag draven. Minstens zo slecht als Diemers die ook snel moet vertrekken.

8 augustus 2021 om 20:43

Dat is toch niet ineens? Ik vind hem heel deze periode bij feyenoord matig

8 augustus 2021 om 20:50

@100% Meijer - De eerste paar maanden van het vorige seizoen speelde hij echt wel goed hoor, zat ook verdiend bij de voorselectie van het NL Elftal.

Heerlijk gedaan door Arnesen. Dat betekend dat er sowieso wat mensen vertrekken. Ik ken deze speler niet maar aan de woorden van Molde te lezen was dit een erg belangrijke speler.

Het is een heerlijke dag om Feyenoorder te zijn! Ook wel eens anders geweest.. On: iemand die deze jongen beter kent? Ben erg benieuwd!

Interessant, er zullen nu toch wel wat middenvelders moeten vertrekken.

Denk dat dit toch de doodsteek wordt voor Toornstra.
Till is sowieso een zekerheid en uit de woorden van Slot maak ik op dat Kokcu ook een zekerheidje is in de basis.
Toornstra is al langere tijd een zwakke schakel dus ik denk dat dit de vervanger wordt van Toornstra, waar ik het volledig mee eens ben.

8 augustus 2021 om 20:27

Aursnes is verdedigende middenvelder. Gaat denk ik een middenveld worden met Kokcu, Til en daarachter Aursnes

8 augustus 2021 om 20:41

Ik zou graag zien dat Kokcu ook naar de bank verhuist en dat Antonucci een serieuze kans krijg. Dan kan je een prima middenveld hebben straks.

8 augustus 2021 om 20:44

Antonucci heeft helaas nog alle moeite om aan te haken, waar Kokcu meer en meer in goede doen raakt (vandaag ook weer een goede pot). En met de komst van een echte 6 komt Kokcu ook meer en meer in z'n kracht te spelen.

8 augustus 2021 om 21:31

Eens! Toornstra is een dissonant die niets toevoegt aan het spel. Til is hetzelfde type maar dan beter in vrijwel alle facetten van het spel.

9 augustus 2021 om 00:53

Toornstra zet de lijntjes uit op het middenveld. Die is toch belangrijker dan je denkt al is zijn passing erg ondermaats dit seizoen en heeft hij langer nodig om weer topfit te worden.

Pff wat een uitstekende aankoop dit. Als iemand die het Noorse voetbal volgt (wonend in Noorwegen) en deze speler al redelijk wat seizoenen hebt zien ballen kunnen Feyenoorders zeer tevreden zijn. Een echt box to box speler die ook prima statistieken weet te overleggen. Heerste over het middenveld in de Europese campagne afgelopen seizoen. Wellicht dat Midtsjø het meest in de buurt komt qua vergelijking om zo snel even een speler te noemen. Pikt zijn goaltjes hier en daar mee en kan een assist geven. Volledige statistieken zijn 17 goals en 29 assists in 150 wedstrijden bij Molde.

8 augustus 2021 om 20:42

Dat zou echt helemaal top zijn! Ik vind Midtsjø zo'n ontzettend goede en slimme voetballer, echt een meesterzet van AZ (en in mijn ogen is Midtsjø echt heel erg ondergewaardeerd). De afscheidstekst van Molde is lovend, blij dat jij het ook kan bevestigen. Kijk echt serieus uit naar zijn komst en het nieuwe seizoen zo onder Slot.

Wat ik leuk vind van deze transfer dat we het niet zagen aankomen.
Dit betekent dat de slangen binnen onze prachtige club verdwenen of monddood.
Alle transfers dit jaar zijn goed stil gebleven. Ken iemand me meer vertellen over deze jongen?
Is het een goede speler ?

9 augustus 2021 om 13:41

Op andere media wordt deze speler al vergeleken met Frenkie (voor de bühne).
Ik hoop echter dat deze speler meer kan dan alleen maar tikkie breed en terug.
Het zou mooi zijn als hij wel diepgang, creativiteit en scorend vermogen in z'n spel heeft.

Blijft trouwens toch ook geweldig dat zo'n account als Feyenoordtm weer een scoop te pakken heeft wat betreft deze transfer, en dat de Feyenoord-watchers van de grote media kanalen niets te melden hebben. Ben benieuwd wat deze jongen kan brengen aangezien hij twee maanden geleden Noors international is geworden, zou dus goed kunnen dat hij er bij is volgende maand in de WK-kwalificatie tegen Nederland.

Mooi, een nieuwe, broodnodige 6! Ogenschijnlijk een hele prima aankoop die bovendien niet al te veel kost door z'n aflopende contract. Al behoorlijk ervaren, steunpilaar van een ploeg min of meer op het niveau van ons en bovendien iemand die er gelijk kan staan. Top! Het is inmiddels toch wel een aardige transformatie die we ondergaan.

Tenzij Fer en Teixeira en Fer vertrekken heb ik eerlijk gezegd wel een dubbel gevoel hierbij, omdat de kans op speeltijd voor Hartjes en Milambo hiermee wel kleiner wordt. Aan de andere kant is het van wat ik gehoord heb een goede versterking. We zullen zien

8 augustus 2021 om 21:34

Mwa, Milambo en Hartjes zijn beiden geen verdedigende middenvelders.

8 augustus 2021 om 21:51

Hartjes heeft toch vooral op 6 gespeeld tot nu toe, ook AEB moeten we niet vergeten. Maar die heeft tot nu toe amper op zijn eigen positie gespeeld

8 augustus 2021 om 21:58

Klopt, maar ik bedoel meer dat deze Aursnes een echte 6 is, die Feyenoord (afgezonderd van Fer) niet eens heeft. Maar ben zelf niet zo bang dat het eventueel minder speeltijd voor ze oplevert. Slot lijkt oprecht onder de indruk van ze te zijn en verwacht absoluut genoeg extra minuten voor ze gedurende het seizoen. Zeker als het elftal beter staat en draait.

8 augustus 2021 om 22:46

Wat is hartjes dan eigenlijk? Niet echt een VM maar kan daar wel vandaan spelen toch? Of meer een Spelverdeler en dus meer de invaller voor Kokcu?

Vond die Milambo ook goed zeg. Die moet iig het eerste kunnen halen. En met Hendriks hebben we de opvolger van Senesi al in huis. Vind hem echt goed, ook bij NAC vorig seizoen.

En Burger, zou die het als CV kunnen redden. Vond hem vandaag mwah, vorige keren wel redelijk als CV.

8 augustus 2021 om 22:51

Burger gaat het niet redden denk.ik. zou goed zijn hem te verhuren of te verkopen.

8 augustus 2021 om 22:55

Ben er ook bang voor, maar we hebben wel onvoldoende CVs . Hendriks is eigenlijk onze enige CV, of je moet Geertruida ook meerekenen. Ik zou hem erbij houden en een jaar lang op die positie laten trainen.
Pederson, Geertruida(hopelijk wel verlengen
Trauner, Hendriks
Senesi, burger
Malacia , Haps/Bjorkan(ik hoop op dr 2e)

9 augustus 2021 om 11:06

Ik denk dat Feyenoord nog beter een goede spits kan gebruiken. De aangevers zijn er al, er ontbreekt nog een afmaker.

25 jaar en 200+ wedstrijden bij Molde, dat lijkt mij echt dikke prima voor Feyenoord!

Dit vind ik dus altijd zo mooi bij Feyenoord. “Het geld is op. We kunnen niks.” En boem, daar is een nieuwe speler! Totaal niet verwacht maar wel ontzettend blij mee. En dat terwijl ik van mening ben dat wij een spits veel harder nodig hebben. Ik ben helemaal klaar met Fer en Toornstra. Ik denk dat Toornstra nog wel van nut kan zijn maar het beste is er wel van af, het is geen basismateriaal. Dus ontzettend fijn dat hiervoor een nieuwe kracht in de plaats komt! Toornstra is een harde werker maar kan het niet allemaal meer belopen. En we willen nou eenmaal de weg omhoog weer inslaan, dan is dit een broodnodige versterking! Hopelijk vertrekken Teixeira, Diemers en Fer spoedig, dan is er hopelijk nog wat ruimte voor een spits!

8 augustus 2021 om 21:43

Ook zo'n mooie: "maar voor dat geld (laten we zeggen max. 2 miljoen) kan je niks halen!"

8 augustus 2021 om 21:49

Haha precies dat! En je hebt in jouw reactie ook gelijk, wat een transformatie maakt Feyenoord door. Er wordt eindelijk puin geruimd en daadwerkelijk gescout. Het liefst zou je toch zo’n rijke havenbaas willen hebben die ons ook eens een miljoen of 50 gunt, dan wordt het helemaal leuk! Gewoon mooi om te zien dat men met beperkte middelen bijna heel Feyenoord aan het renoveren is! Men is ook nog steeds bezig om Feyenoord O21 te versterken, nu ook weer enkele Belgische jeugdinternationals op proef. Ik zeg: lekker bezig!

8 augustus 2021 om 22:03

Haha ja, het is heus allemaal nog afwachten wat het ons over een geheel seizoen gaat opleveren, maar met het beschikbare budget levert Arnesen deze zomer ogenschijnlijk toch een puike prestatie. Jahanbakhsh voor echt een fooi (wat echt een typisch voorbeeld is van dat 'maar voor dat geld haal je geen vervanger', een talentvolle rechtsback (in plaats van Svensson), twee ervaren, maar ook weer niet stokoude spelers voor sleutelposities voor vrijwel niks, etc. En er is ruimte voor jong talent om door te groeien. Het ziet er tot nu leuk uit!

8 augustus 2021 om 22:43

We hebben nu gewoon een hele aardige selectie, alleen in de aanval missen we nog een echt voetballende spits. Ik denk dat Pavlidis ideaal en goedkoop was geweest. Benieuwd wie het gaat worden.

Bijlow, Marciano
Pederson, Geertruida(hoop dat die nog gaat verlengen)
Trauner, Burger
Senesi, Hendriks
Malacia, Bjorkan/Haps
Aursnes, Hartjes
Kokcu, Antonucci
Til, Toornstra
Jahanbaks, Linssen
……., Bozenik
Sinisterra, Bannis

Dan ben ik enorm tevreden, zeker als er een spits met kwaliteit en mogelijkheden tot waarde komt. Zei het al vanaf begin slot, eerst lozen jeugd een kansen geven, en evt een aantal goedkope spelers die waarde kunnne gaan vertegenwoordigen kopen. Precies de Visie die Arnesen ook aangaf te gaan volgen. En dan hierna elk jaar 1/2 spelers voor 8+ verkopen en weer versterkingen proberen voor te kopen.

8 augustus 2021 om 23:10

Eens. Er moet echt een spits bij. We kunnen niet nog een jaar met Linssen in de spits spelen. Met alle respect voor Linssen maar je speelt gewoon met een man minder. Wanneer Bozenik er in staat is dit exact hetzelfde. Ze stellen beide keer op keer teleur! Ik blijf hopen op Iké Ugbo als spits bij Feyenoord. Heeft goede statistieken behaald in België, is nog jong en mag weg bij Chelsea. Ik hoop ook echt dat Aliou Baldé snel fit is, dan heb je een fantastische speler achter de hand die het Alireza en Sinisterra lastig kan gaan maken!

Ik las trouwens op diverse sites louter positieve verhalen over onze nieuwe aanwinst! Op Feyenoord Netwerk stond een heel stuk over hem. Hij wordt in Noorwegen hoger aangeschreven dan Midtsjö en had de clubs voor uit uitkiezen. Klinkt allemaal erg veelbelovend en ik kan niet wachten om hem te zien spelen voor ons!

8 augustus 2021 om 23:49

Goeie optie, zou dat om huren gaan of Koop? Indien huren, voegt hij san direct zoveel toe ?

En ben ook heel benieuwd naar Balde, we heel jong maar schijnt we echt goed zijn hè… conteh vergeet ik ook helemaal, maar daar weet ik eigenlijk hee weinig van…

En ik lees en hoor ook alleen maar goede verhalen, ook type midtsjo alleen dat is al lekker. Zelfs al is die gelijkwaardig of net iets minder. Precies wat we nodig hebben. Ik verwacht Toornstra op de bank, wat ook wel een rustig idee geeft.

Nogmaals, er moet wel nog wat weg

Maar waarom een verdedigende middenvelder terwijl we echt een spits nodig hebben?

8 augustus 2021 om 22:18

Omdat we naast een spits ook een verdedigende middenvelder nodig hebben?

9 augustus 2021 om 08:37

Hoezo heb je die nodig? Je hebt talent rondlopen wat er al kan staan terwijl in de spits 0,0 loopt wat het aan kan. Zowel Bozenik als Bannis komt ruim te kort. De centjes dat je nog hebt ga je dan toch niet in een middenvelder steken hoe goed deze jongen ook is? Ik vind het een hele vreemde zet van Arnesen en hoop niet dat hiermee een spits niet meer komt.

8 augustus 2021 om 22:33

We hebben een hoop middenvelders, maar geen echte '6' die ballen af pakt en voetballend het spel maakt.

8 augustus 2021 om 22:37

Hoop wel dat we er nog wat kwijtraken, denk dat deze jongen werd gezien als een buitenkansje. Anders hadden we denk ik gewacht tot we er 1-2 hadden geloosd. Hoop niet dat we Diemers, Teixeira en Fer nog moeten behouden.

Welkom bij de mooiste club van Nederland!

Pff… niet meer verwacht dat we er nog wat bij zouden krijgen op het middenveld!! Hoop ook dat Milambo AEB en Hartjes minuten mogen blijven maken. Gewoon met z’n 3en het middenveld in -21 en dan naast Toornstra en Antonucci de eerste invallers.

Dus dat betekent hopelijk ook dat Teixeira, Diemers en Fer nog vertrekken .. dat zou toch wel lekker zijn!! Achterin hopelijk Burger die daar leert om een CV te worden en met Hendriks ook echt een talentvolle verdediger. Haps hopelijk toch ook maar verkopen. Dan hebben we hopelijk voldoende geld voor nog een spits!!! Heb die Sporar even bekeken, ben niet super onder de indruk. Ben benieuwd wie het gaat worden en of het nog lukt alle spelers te slijten. Misschien moeten we zelfs Toornstra maar een transfer gunnen. We kunnen we wat financiële ruimte gebruiken, aan de andere kant is het wel een prima invaller voor elke positie op het middenveld en evt zelfs aan de buitenkanten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2230
2.PSV2110
4.Feyenoord1611
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
G. TilMiddenvelder87
J. ToornstraMiddenvelder83
J. BijlowKeeper80
B. LinssenAanvaller85
A. JahanbakhshAanvaller71
L. SinisterraAanvaller73
C. DessersAanvaller52
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

0 fans
Middenvelder, 25 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren