Wesley Sneijder doet verzoek: ‘Ik vind: wees één keer duidelijk’

Dinsdag, 3 augustus 2021 om 19:52Dominic Mostert

Wesley Sneijder vindt dat PSV duidelijker moet communiceren over de situatie van Mohamed Ihattaren. De club publiceerde zaterdag een statement op de website, waarin werd geschreven dat de aanvallende middenvelder een aantal afspraken niet is nagekomen en individueel traint. Een transfer lijkt aanstaande: dinsdagavond meldde Voetbal International dat AS Monaco op poleposition lijkt te liggen, terwijl 'insiders in Frankrijk' ook OGC Nice niet zouden uitsluiten.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

39 reacties (laatste reactie door constant kante)

Haha ja want als PSV 1 keer alles duidelijk maakt en op tafel gooit heeft niemand het er meer over, tuurlijk. Dan krijgen we weer dat PSV met modder gooit, het niet correct aan pakt en het binnenskamers had moeten houden. Het is allang duidelijk dat Mo gaat en wil vertrekken dus dat maakt echt het verschil niet.

3 augustus 2021 om 20:13

Voorronde CL, ben er lekker voor gaan zitten en dan beginnen ze weer met dat gezeur over Ihattaren.... kansloze journalistiek en lekker belangrijk wat Sneijder daarvan vindt.

4 augustus 2021 om 04:10

Sneijder is zelf natuurlijk ook een nummer 10 geweest en hij houdt van dit soort sierlijke, creatieve spelers wat ik prima kan begrijpen. Die begint daar dan gewoon vaak over wat ik niet zo vreemd vind. Voor hem zijn spelers als Ihattaren waarschijnlijk de krenten in de pap in de Eredivisie

4 augustus 2021 om 11:33

'voor hem zijn spelers als Ihattaren waarschijnlijk de krenten in de pap in de Eredivisie'. Nou dat lijkt mij eerlijk gezegd sterk, Ihatarren heeft vorig seizoen één mooi doelpunt gemaakt en viel verder op door overgewicht, ziekmeldingen en anonieme optredens als hij de kans kreeg. Maar ik heb het idee dat jij een tikkeltje subjectief bent als het over Ihattaren gaat . Dat mag natuurlijk, ik was vroeger ook ietwat bevooroordeeld over een kleine, Roemeense linksbuiten bij Ajax.

Ik geniet zelf veel meer van Madueke en Gakpo, die een individuele actie in huis hebben en af en toe de bal met dynamiet in de bovenhoek jagen. Zij laten het nu ook over een wat langere periode zien.

4 augustus 2021 om 11:44

Sommige mensen genieten natuurlijk ook van mooie balaannames en techniek en zien potentie in bepaalde spelers. Natuurlijk zal Sneijder ook genieten van een Madueke maar misschien ziet hij wel liever een Ihattaren voetballen dan een Mauro Junior, Thomas of Vertessen

4 augustus 2021 om 12:12

Mauro en Thomas speelden dan ook niet gisteren

4 augustus 2021 om 13:18

Dat snap ik maar Mauro en Thomas spelen vaker dan Ihattaren. Als drie kwart van de selectie geblesseerd is en er is echt geen enkele andere optie meer over mag Ihattaren meestal spelen

Ik hoef niet de precieze reden te weten waarom een speler er niet bij is. Sommige dingen zijn gewoon privé, het statement van PSV is duidelijk zat om te weten dat het niet aan PSV zelf ligt. Dumfries gaat gewoon verkocht worden aan degene die het meeste biedt, dus daarover hoeft PSV al zeker geen statement naar buiten te brengen.

Wat is hier niet duidelijk aan?

PSV is waarschijnlijk intern met Mo heel duidelijk geweest...en als jij het niet snapt Wes...tja...en Wes stop met dat gezeur en continu aan de stoel zagen..Mo is verleden tijd...het gaat nu over PSV...en tot nu heeft PSV gelijk...

Lijkt wel een patroon bij PSV hè, Assaidi, Bakkali, Ihattaren. De een na de ander. Worden die gasten door iemand beïnvloedt ofzo.
Zou wel paar keer nadenken voor ik het volgende talent uit Utrecht haal. Je investeert je gek en moet bijna psycholoog in dienst nemen om t beetje normaal te laten verlopen. Wat een bagger.

3 augustus 2021 om 22:15

Het zou überhaupt niet gek zijn om psychologische begeleiding als standaard in te zetten in je teamproces, maar dat terzijde.
Het is helaas inderdaad vaker misgegaan met deze Utrechtse jongens, al heb ik Assaidi nooit bij psv zien spelen hoor ;-)
Goed, het zij zo, die gasten heb je er ook tussen zitten. Ondertussen lopen de Gakpo’s, Maduekes, Vertessens en Teze’s ook rond, dus het kan ook goed gaan (fingers crossed)

3 augustus 2021 om 22:50

of dat of bij PSV snappen ze niet hoe je dit soort spelers moet begeleiden. sommige talenten hebben nu eenmaal een gebruiksaanwijzing, de een kan daar mee omgaan en de ander niet

4 augustus 2021 om 10:23

"of dat of bij PSV snappen ze niet hoe je dit soort spelers moet begeleiden."

Ja. Óf het kan ook zijn dat PSV een jaar of twaalf deze jongen de meest puike begeleiding, liefde, warmte en steun heeft gegeven, maar die jongen het gewoon niet oppakt. Het is niet dat ze bij PSV nu pas voor het eerst met een 'lastige knul' werkte. Bergwijn en Depay waren ook hele lastige knulletjes. Die hebben de handschoen een keer opgepakt en zijn door hard werken gekomen waar ze wilden komen. En hebben niet lopen huilen dat de trainer alleen maar werkpaarden opstelt (wat op zichzelf al nonsens is). Oftewel, er zijn naast die twee opties die jij noemt nog wel een heleoel andere opties mogelijk die totaal niet uitgesloten zijn.

Feit is wel, en dat staat echt haaks op alles wat jij voortdurend beweert, dat Ihattaren op een incidentele heerlijke steekbal of pass na gewoon nooit in staat is geweest echt grote invloed te hebben op het spel van PSV. Het is bij hem altijd één leuke wedstrijd en dan weer vier of vijf keer helemaal niks geweest. Dat was onder Van Bommel ook al zo. Ik sta iedere keer weer te kijken als mensen hier beweren dat hij onder Van Bommel eventjes de toon zette bij PSV. Dat was gewoon totaal niet zo. Het was wisselvallig, at best.

En wat jij dus hier stelt, Japie, is dat PSV de sleutels van de club maar aan een grillig en nukkig talent overdraagt en de positie van de trainer moet ondergraven door een instabiel kind dat intern bekend staat als en arrogant kwalletje, en dat al bijna twee jaar ondanks mondelinge akkoorden nog steeds zijn contract niet heeft verlengd (en die perikelen speelden al lang voordat Schmidt zelfs maar in beeld was) alles te geven wat hij eist! Wel, je vergeet echt iedere keer dat PSV een topclub is. Zo werken die dingen niet bij topclubs. Dus je suggesties slaan gewoon nergens op, en geven exact aan wat jij in dit hele verhaal mist. Ihattaren is niet goed genoeg voor wat jij vor hem eist. Als Ihattaren PSV nu bij de hand kon nemen en naar de titel kon leiden, a la Requelme, Maradona, etc. dán had je een punt kunnen hebben. Nu heb je het over een speler die vier goals per seizoen maakt en een handvol assists. Tel daarbij die paar steekpassjes en dan hebben we het dus niet over de enige speler waar PSV op zou mogen hopen om de club van de ondergang te redden. En dus gaat dat niet gebeuren. En dat is natuurlijk én evident heel erg terecht. Niemand wil met kwade vruchten kersen eten Japie, dus suggerreer dan ook niet dat PSV dat zou moeten doen in dit geval.

Vergeet ook niet he, de 'transferwaarde' van Ihattaren van 20 miljoen is gehalveerd. Maar tegeljiketijd zijn die van Gakpo en Madueke zwaar gestegen. Die zijn inmiddels meer dan 20 miljoen waard, per stuk. En tenzij jij vindt dat Madueke een renpaard en waterdrager is, is daarmee jouw mythe dat Schmidt alleen renpaarden wil dus al van tafel.

Nee, het was aan die jongen om dit seizoen te laten zien uit welk hout hij gesneden is. Is hij een vechter die juist in lastige condities een schep erop gooit en het beste ut zichzelf wil halen? Of is hij een wegloper die weigert in de spiegel te kijken en zich als late puber meent te kunnen gedragen en als prinsje behandeld wil worden? We hebben inmiddels allemaal kunnen zien dat hij niet voor optie 1 koos. En dat zegt álles over de instelling en mentaliteit van deze jongen en is een voorbode voor de rest van zijn carriere. Want jij dacht dat ze in de Europese top of subtop wel gecharmeerd zijn van de manier waarop hij zich bij PSv presenteerde? En je vergeet natuurlijk: bij dergeljike clubs lopen wel meer Ihattarennetjes rond.

4 augustus 2021 om 11:48

Ik wil best geloven dat PSV hun best heeft gedaan in de begeleiding van Mo maar als de coach je dan niet moet vallen al die motiverende woorden van PSV weer weg want dan vecht je tegen de bierkaai. Die maakt uiteindelijk de opstelling en dan kan je als club wel op iemand in praten maar als die het gevoel heeft dat hij nooit een serieuze kans krijgt en niet objectief beoordeeld wordt door de trainer dan zijn die woorden weinig meer te aard en kan je als je 19 jaar bent uit onmacht wel eens raar gedrag vertonen. Met een Mauro zal je dat minder hebben maar die begrijpt zelf ook wel dat hij nul voetbaltalent heeft dus die zal het eerder begrijpen als hij bv niet mag invallen

4 augustus 2021 om 12:51

"ik wil best geloven dat PSV hun best heeft gedaan in de begeleiding van Mo maar als de coach je dan niet moet vallen al die motiverende woorden van PSV weer weg want dan vecht je tegen de bierkaai."

Dat geldt alleen voor de mentaal zwakkeren.
Voor mentaal sterkeren is het nooit vechten tegen de bierkaai, maar is het gewoon elke dag opnieuw een kans om jezelf te bewijzen én, belangrijker nog voor MO Ihattaren, om elke dag te laten zien dat jij de beste bent en beter dan iedereen op de training! Want je kunt lullen wat jij wil over Schmidt die vanaf dag één een hekel had aan Ihattaren (hoezó dan? Waarom zou een trainer die veel met creatieve spelers werkt en de creativeling Madueke helemaal laat opbloeien, shinen én zijn marktwaarde eventjes heeft verdrievoudigd (en na zijn optredens tegen Gala en gisteren gaat die waarde uiteraard alleen maar stijgen) opeens een hekel hebben aan Ihattaren 'omdat die niet van creatieve spelrs houdt maar alleen werkpaarden wil'?? Japie, het slaat nergens op wat je beweert. Waarom zou een trainer dat zomaar, vanaf dag één beweer jij, doen? Echt mega simpel om dat zo te stellen. Daar is uiteraard gewoon heel veel gebeurd in een korte tijd!

En het was aan Ihattaren om niet alles op te geven en er met de pet naat te gooien, irritant gedrag, ziekmelden terwijl hij niet ziek was, diverse keren, incidenten op de training, je te goed voelen om te doen wat de groep doet, etc. etc. Je kunt dat leuk samenvatten met 'het is vechten tegen de bierkaai' maar ik vat dat samen als 'slappe instelling, mentaliteit van lik-mijn-vestje en onvolwassen en puberaal gedrag. En jij blijft wel constant tamboereren op de geweldige techniek van die jongen en dat het zo smullen is als hij een steekbal geeft, feit is dat PSV onder Van Bommel ook zestien punten achter Ajax stond (hey, hoe kon dát nou Japie, want Vbommel stelde Ihattaren elke week op, dus hoe kán dat nou???) en Ihattaren het ook al zelden liet zien. Koppel dat aan zijn mentaliteit die overduidelijk niet goed zit en aan zijn instelling die teveel te wensen overlaat en je hebt helemaal geen potentiéle topspeler maar gewoon iemand die via, weet ik veel, Monaco, Valencia, Sporting en FC Utrecht uiteindeljik gewoon in Turkije terecht komt. Oh by the way, niks mis mee verder hoor. Is ook een mooie carierre. Maar dat PSV hier dom bezig is door achter de trainer te staan en niet achter dit talent dat weigert arbeid te verrichten, dat ben ik falikant oneens met je. En als ik het een beetje lees allemaal, zijn velen dat met mij eens.

Heb heel veel geduld gehad met dit ventje. Maar nu is dat geduld op. Prima dat jij nog geduld hebt, maar als hij straks lekker ergens zit en we nauwelijks nog iets van hem horen dan kun jij tenminste stellen dat jij het langste geduld van Nederland hebt. Zinloos geduld verder, maar wel heel geduldig.

4 augustus 2021 om 13:20

Ik heb genoeg coaches fantastische spelers zien passeren op basis van het "ik mag je gehalte". Neem alleen al een Blind en van Basten met Ziyech bv. Ik ga hier dus nog geen conclusies uit trekken. Zeker niet als het om Schmidt gaat die toch met regelmaat bij PSV heeft aangetoond mentaal ook niet helemaal volwassen te zijn. Twee mensen die mentaal nog niet volwassen zijn kan natuurlijk altijd botsen

Hoezo moet er snel duidelijkheid komen omtrent dumfries?
De transfer markt is nog tot 1 sept open, dat is de hele maand augustus nog. Indien psv en Dumfries naar elkaar hebben uitgesproken dat er geen risico wordt gelopen met zijn aankomende transfer, terwijl Dumfries zelf graag een transfer tegemoet gaat, dan is dat toch prima. Er is kennelijk concrete interesse, anders zou psv haar speler echt niet komende tijd aan de kant houden zonder uitzicht op een transfer. Gewoon prima verstandhouding en goede band tussen speler en club, iets dat in geval Ihattaren heel anders is.

Wat een rare uitspraak van Sneijder. Alsof de gemoedsrust van journalisten en analisten belangrijker is dan de belangen van PSV en Ihattaren. Echt volslagen onzin. PSV gaat netjes proberen Ihattaren zo goed mogelijk te verkopen, en daarna horen we vast meer.

HIer wordt je toch werkelijk te ziek voor woorden van. Weer een glanzparade van PSV en nog steeds rolt er de vraag over Ihattaren uit de mond van de dienstdoende journalist. Een dag nadat Schmidt tegenover Joep Schreuder wel al duidelijk maakte dat hij er geen woorden meer aan vuil wilde maken. Het is werkelijk waar net of ze PSV en in het bijzonder deze man bewust opzoeken om iets negatiefs omhoog te halen. En ze 'winnen' steevast bij elk antwoord. Met de door Schmidt gekozen reactie is ie zogenaamd niet duidelijk; zou hij wel man en paard noemen en haarfijn uitleggen wat er gebeurd is, dan wordt de Duitser zonder meer beticht van karaktermoord.

Waarom zoeken diezelfde journalisten Ihattaren niet op voor een reactie? Of Raiola? Of volg het nieuws rondom die jongen gewoon wat intensiever en alles wordt duidelijk genoeg. Te dik op de training komen vorig jaar, geen herstelprotocollen willen volgen, je vijf keer in acht maanden ziek melden en de laatste keer met dat excuus doodleuk naar Frankrijk vliegen. En dan zijn er ook nog de sportieve redenen. Vergelijk de onwijze drive van Madueke en Gakpo eens met die van Ihattaren, om nog maar te zwijgen over diens sublieme concurrent Gotze. De Duitser is zelfs bij PSV werkelijk nergens te beroerd voor, strooit met passjes die volledig in het teambelang zijn en maakt zelfs in balverlies vieze meters die gevraagd worden binnen de teamdiscipline van Schmidts systeem. Terwijl daar he-le-maal geen oog voor is, richten al die zogenaamde kenners puur hun pijlen op Schmidt terwijl Ihattaren gewoon zelf zijn ontwikkeling in de praktijk heeft gereden. Inmiddels ben ik blij als-ie straks vertrekt, laat hem bij Monaco maar eens bewijzen hoezeer hij beter af is.

Intussen kijk ik graag naar een swingend, gebalanceerd PSV waar stuk voor stuk nu spelers in spelen die werkelijk voor PSV willen uitkomen en het maximale geven. Buiten Eindhoven lijkt het niet veel mensen op te vallen, maar er groeit wel degelijk iets moois op de Herdgang.

4 augustus 2021 om 04:14

Laat alle journalisten idd even snel rekening houden met wat voor vragen Schmidt graag wil horen. Ik vind dat PSV gewoon de vragen moet verzinnen en dat de journalisten die vragen die PSV graag wil horen gewoon moet stellen tijdens hun interviews

4 augustus 2021 om 11:35

Laat alle journalisten vooral eens ouderwets achtergrondonderzoek doen naar zaken, voordat ze de standaardvragen opdreunen die elk van hun luie collega's ook op het lijstje hebben staan: 'hoe voel je je nu?', 'hoe belangrijk is deze goal voor je zelfvertrouwen', 'beschrijf je doelpunt eens,' 'waarom speelt die wel en die niet?' Donder toch op man, regelrechte School TV. Kom eens met vragen die echt over het spelletje gaan, een teamgerelateerde ontwikkeling belichten:

'je kiest nu duidelijk voor één nummer 10 als verdeelpunt en een belangrijke rol voor de vleugelspelers in een 4231-systeem, waar je vorig jaar vasthield aan aanvallen door het centrum in een 4222-systeem. Hoe kwam je tot dit inzicht? En op welke manier is de nieuwe samenstelling van de selectie daarop van invloed geweest?' of 'noni Madueke had vorig jaar een aardig rendement, maar speelde niet steevast. De afgelopen wedstrijden was hij telkens een van de uitblinkers. Op welke punten vind je hem de afgelopen maanden gegroeid?

Dat is veel interessanter dan telkens maar over dezelfde onderwerpen lullen en zeker als je weet dat pakweg Schreuder of Kraay het een uur of dag eerder al hebben aangesneden, zou je als vakman de plicht moeten voelen om de kijker eens iets nieuws te gunnen. Want die kijkt meer dan jij als zender uitzendt. De voetbalmedia zijn de dood in de pot voor zinnige berichtgeving, hun amateurisme zorgt voor een grote stroom aan eenzijdigheid. Hap snap, snel scoren en totaal geen originaliteit. Zoals Van Marwijk eens antwoordde toen hij van een journalist het verwijt kreeg altijd maar hetzelfde antwoord te geven: 'jullie stellen ook allemaal dezelfde vragen!'

4 augustus 2021 om 11:52

Ik vind dat onzin. Journalisten hebben verder geen belangen bij PSV en opereren onafhankelijk. Die vragen waren het grote publiek in geïnteresseerd is en niet alleen wat de PSV supporters of beleidsbepalers interesseert. Je hebt het over een speler die voor Schmidt zijn komst werd gezien als misschien wel het grootste talent van Nederland, of je het als PSV supporter daar het nou wel of niet eens over bent. De KNVB is zelfs naar die jongen toegewenst zodat hij voor Oranje zou kiezen. Als je dan niet begrijpt dat de huidige situatie rondom hem een hot topic is en dat daar logischerwijs vragen over worden blijven gesteld dan snap je er imo weinig van. We hebben het hier niet over een Mauro of Vertessen ofzo

4 augustus 2021 om 12:19

Japie: maar als de journalist 3x hetzelfde antwoord krijgt, waarom de vraag blijven stellen? Denkt men echt dat het antwoord na 8x vragen zal veranderen?

Overigens vind ik het heel netjes van PSV en Schmidt hoe ze met deze situatie omgaan. Er wordt netjes gewezen op het statement en voor de rest wordt er niet ingegaan op de persoon Ihattaren. Respectvol en volwassen..

4 augustus 2021 om 13:08

japie

"laat alle journalisten idd even snel rekening houden met wat voor vragen Schmidt graag wil horen"

Even voor jouw begrip, en ik ben journalist geweest, het is best simpel eigenlijk.
Op een paar individuen die echt tot de kern van het voetbal behoren na heeft eigenljik niemand 'verstand van voetbal'. Het beste bewijs daarvan is dat iedere simpele boerenlul in juni van dit jaar riep 'ach man die Frank de Boer is een idioot, ik zou het zelf allemaal veel beter doen dan hij en dat meen ik echt'! Terwijl we allemaal ook wel weten dat dit onzin is. Als je het echt beter kon, waarom werk je dan nog steeds als loonslaaf voor 2000 netto per maand?

Dus, echt verstand van voetbal hebben maar een paar mensen. Maar het volk wil wel lezen en horen over voetbal. Maar zeker journalisten, met een enkele uiterste uitzondering, hebben de balen verstand van hoe je een elftal traint en coacht. Zeker op het vakinhoudelijke vlak. Dus wat krijg je dan, dan gaan de media dus zitten op die onderwerpen en zaken waar ze wél enige kennis en verstand van hebben. Namelijk, het randgebeuren, emoties en dergelijken. Dus gaat het dan vooral over de privelevens van spelers, of ze wel hun zinnen netjes afmaken, ruzies, kift en alles wat jij en ik kunnen bedenken waar het tegenwoordig over gaat, maar wat allemaal strikt genomen niets met voetbal als spelletje (waar ze toh geen verstand van hebben) te maken heeft.

Want dacht jij echt dat een journalist eens met Schmidt samen kan gaan analyseren of zijn tactiek deuge of niet? Haha, wat een nonsens. Journalisten kunnen namelijk feitelijk nauwelijks meer dan 'eh, jij moest winnen, je hebt niet gewonnen, dus je tactiek deugde niet, verteel maar waar het fout ging'. terwijl voetbal een spel is waar de tactiek gewoon volledig kan deugen, maar als de doelman in de laatste minuut bij de eerste keer dat de tegenstander op hun helft kwam een bal uit een voorzet uit zijn vingers laat glippen en de tegenstander scoort, waar was dan de tactiek falend? Had het dan geholpen dat niet met de punt naar voren maar met de punt naar achteren gespeeld was? Onzin, dat snap jij ook wel. Maar doordat journalisten dus alleen maar actief kunnen zijn op onderwerpen die niets met voetbal te maken hebben, krijg je dus dergelijke zinloze vraaglijnen. Iedereen kon toch zien waar het fout ging?

Want ga maar na, de gemiddelde voetalvolger slaat al op tilt als je ze uitlegt dat tactisch gezien elke tegenstander een 'vrije man' heeft (vaak de links of rechtsback) en dat je dus bij balverlies je tegenstander kunt 'sturen' door iets te doen met die 'vrije man'. Maar daar stellen journalisten nooit vragen over. Snappen ze niet. Nee, dan gaat het dus in een week nadat PSV Europees gewoon presteert zoals het moet presteren (en waar positieve aandacht bij had gekund) niet over hoe lekker PSV draait nu en hoe leuk het is om naar dit PSV te kijken, nee het gaat over die vijf minuten die Thomas mag invallen. En Ihattaren niet. En een hele waslijst aan conclusies die daaraan dan weer worden verbonden. Wederom zeg ik het nog maar een keer, geen journlaist die erop wijst dat het gevaar van Gala in die periode vanaf de steeds opkomende linksback kwam, en Ihattaren minder geschikt is om dan steeds achter die back aan te moeten hobbelen, waardoor dus de keuze op Thomas viel. Maar dat is allemaal niet sexy. Nee, ondanks een uitstekend resultaat alleen maar over Ihattaren kakkelen, dát is belangrijker! Wat een onzin.

Dus nee, het is allemaal vooral emotie en journalistiek van de Privé en Story. Uiteraard heb jij ook dit weer zo uitgelegd dat het weer allemaal aan schmidt ligt en dat hij bepaald welke vragen er gesteld mogen worden, maar daar gaat het niet om. Het gaat erom dat deze vragen illustreren hoe weinig mensen verstand hebben van voetbal én dat journalisten (nogmaals, ik ken een paar uitzonderingen) al helemaal geen verstand vqn voetbal hebben. En daarom stellen ze dit soort hele domme vragen, en dan ook nog eens zes keer achter elkaar. Blame the papers, Japie, niet Schmidt.

4 augustus 2021 om 13:10

Japie

"je hebt het over een speler die voor Schmidt zijn komst werd gezien als misschien wel het grootste talent van Nederland, of je het als PSV supporter daar het nou wel of niet eens over bent. De KNVB is zelfs naar die jongen toegewenst zodat hij voor Oranje zou kiezen. "

Ook alweer zoiets. is dat diezelffe 'knvb' die hem nadien nooit meer selecteerde en emj nog steeds zijn debuut heeft laten maken? Of lag dat aan Schmidt, die de KNVB heeft opgestookt tegen Ihattaren omdat hij hem vanaf dag één niet mag en het zijn levenswerk heeft gemaakt om Ihattaren kapot te maken?

4 augustus 2021 om 13:27

Hoe kan de KNVB een speler selecteren die amper speelt? Ja Ihattaren werd vorig jaar dan wel een aantal keer opgesteld als er echt geen andere optie meer was en presteerde toen idd niet goed, mede omdat hij wist dat hij ongewenst was. Logisch dat je hem dan niet selecteert. Ik denk idd dat Schmidt gewoon heeft gehoopt dat hij Ihattaren kon verkopen en hen daarom de tent uit wilde hebben zodat er iemand uit zijn eigen netwerk gehaald kon worden die wel op alles ja en amen knikt en voorop loopt bij de duurloop in de Eindhovense bossen

4 augustus 2021 om 13:30

@Constant Kante ik ben het daar niet mee eens. Die journalisten zien ook dat Schmidt een magere CV heeft en net als Ihattaren vorig jaar zaad heeft gepresteerd dus die zullen misschien twijfels hebben bij zijn keuzes en dat vind ik dan niet meteen een teken van geen verstand van iets hebben. Twijfels over Ihattaren zijn te rechtvaardigen momenteel maar twijfels over Schmidt ook. Niet iedereen is gelijk overtuigd omdat je nu wint van twee erbarmelijk slechte tegenstanders

PSV is heel duidelijk: Ihattaren mag weg. Ihattaren is eerder onduidelijk met zijn rare gedrag. Nu opzoek naar een vervanger want op 10 hebben we niemand achter Götze.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1321
2.PSV127
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
C. GakpoAanvaller51
N. MaduekeAanvaller52
BrumaAanvaller52
Y. VertessenAanvaller51
E. ZahaviAanvaller52
J. DrommelKeeper40
Y. MvogoKeeper10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

18 fans
Middenvelder, 19 jaar

In de wandelgangen

Maandag 20 september
Olympique Marseille heeft belangstelling voor David Neres. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren