Nog geen bod op Ihattaren; PSV wil hoog doorverkooppercentage

Dinsdag, 3 augustus 2021 om 23:15Mart van Mourik • Laatste update: 23:28

Mohamed Ihattaren staat op het punt om PSV te verlaten voor een Frans avontuur, zo weet Martijn Krabbendam dinsdagavond te melden. De journalist van Voetbal International schrijft dat de middenvelder bezig is met Mino Raiola om de laatste details af te ronden met de ‘geïnteresseerde clubs’. AS Monaco zou op pole position liggen om Ihattaren te strikken, zo klinkt het.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

114 reacties (laatste reactie door ryan030)
3 augustus 2021 om 19:25

Het is een mannetje, maar laat hem spelen en het blijft gewoon 1 van de grootste talenten. Ik snap niet dat al die Psv supporters zo blij zijn. Het is gewoon doodzonde. Dat allemaal omdat je gewoon een koppige trainer hebt.

3 augustus 2021 om 19:26

Madueke heeft op zijn positie getoond een groter talent te zijn, dus dan beland je gewoon op de bank.

3 augustus 2021 om 19:29

Dan kan je hem alsnog wel in laten vallen voor Thomas en Mauro. Dat is puur koppigheid of met voor bedachte rade zodat hij vertrekt. Nou hij heeft zijn zin.

3 augustus 2021 om 19:30

Hij is gewoon nog niet goed en consistent genoeg voor een basisplaats. Je kunt niet altijd blijven teren op talent. Een Madueke stond er vorig seizoen ook vaak naast en kreeg beperkt de tijd tijdens invalbeurten maar die jongen is gaan knokken en zie nu wat daar het resultaat van is. Nu lees ik overal dat Ihatarren topfit terug kwam van vakantie en dat het een grote schande is dat hij "niet in de plannen van Schmidt voorkomt". Volgens mij heeft hij heel de voorbereiding gewoon vol meegedraaid en is hij enkel niet ingevallen tegen Galatasaray. Dan hebben we het over 1 wedstrijd, een wedstrijd die voor PSV van cruciaal belang is.

3 augustus 2021 om 19:35

Ja dat geleuter over dat ene invalbeurtje hebben we ondertussen wel gehoord hoor. Gewoon onzin om dat als argument te gaan gebruiken. Want we spreken over een speler met matige teammentaliteit (was die wedstrijd zelf nog te zien) die al een jaar ruk presteert. Die staan niet op plek 1 om in te vallen.

3 augustus 2021 om 19:44

Onder deze trainer speelt hij ruk ja. Schmidt kan overduidelijk niet met hem overweg. Weg miljoenen, weg talent en nu moet je het doen met Thomas en Mauro. Veel succes!

3 augustus 2021 om 19:46

Hard werken verslaat talent, als talent niet hard werkt. Hij heeft het toch lang genoeg kunnen lezen op de Herdgang

3 augustus 2021 om 19:47

Dooddoener 1 (‘Thomas mag invallen’) is geweest dus de allergrootste dooddoener (‘het is de schuld van Schmidt’) wordt erbij gegooid.

3 augustus 2021 om 20:38

Een koppige Ihattaren bedoel je? Galatasaray 2x en nu ook tegen Midtyjland bewijst wel dat PSV hem niet nodig heeft en Schmidt gelijk heeft.

3 augustus 2021 om 22:54

Dooddoener 3: we gaan schermen met dooddoeners

3 augustus 2021 om 23:48

Ihattaren leek een groot talent te zijn, maar ik ben er inmiddels van overtuigd dat dit Zakaria Bakkali deel 2 gaat worden. "hard work beats talent when talent doesn't work hard". Het zit tussen zijn oren gewoon niet goed en het zou mij verbazen als dat nog gaat veranderen.

PSV moet hier zo min mogelijk tijd en energie aan verspillen en gewoon hopen dat het nog een leuk bedragje kan incasseren van een club die de gok nog durft te wagen.

Mooi nieuws voor zowel psv als mo. Denk dat een nieuwe omgeving hem goed gaat doen, talent heeft hij namelijk zat!

3 augustus 2021 om 19:27

Voor psv wel, voor Mo ben ik bang van niet. Hij lijkt mij een jongen die, zeker op dit moment, heel veel begeleiding en vertrouwen nodig heeft. Ik denk dat hij dat alleen bij een Nederlandse club zou krijgen. In Frankrijk gaat hij gewoon richting de bank als hij het niet brengt. Als hij zich dan net zo opstelt als bij psv is het heel snel klaar met Ihattaren. Hij had gewoon een stap terug moeten doen in de eredivisie.

3 augustus 2021 om 19:49

Ik hoop voor hem, ook na al dit gedonder oprecht dat het hem lukt. Inshallah

3 augustus 2021 om 20:46

Maar op dit moment lukt het bij PSV ook niet en gaat ook richting de bank. Dan is een nieuwe omgeving echt wel de beste oplossing.

4 augustus 2021 om 12:03

@fr010frdam zou het, in het buitenland zit hij helemaal zonder familie, en hij heeft aangetoond nou niet zo heel stabiel in zijn schoenen te staan, dus een stabiele thuissituatie zou wat mij betreft het beste zijn voor die jongen, en dan lijkt het me niet dat hij alleen naar het buitenland gaat.

3 augustus 2021 om 19:29

Ik hoop het ook voor hem, succes bij zijn nieuwe club en blij dat we dat hoofdstuk eindelijk kunnen afsluiten voor alle partijen. Hij zal wel een pittige kluif krijgen aan Niko Kovać, die is volgens mij een paar gradaties harder in de omgang als Schmidt en zal minder geduld hebben.

3 augustus 2021 om 20:05

Denk niet dat dit een goede stap is voor Mo. Hij heeft nu al problemen met de mentaliteit. Nu komt die in de Cote D'azur terecht waar men al helemaal van het goede leven en het jetset leven houdt. Ben benieuwd of die daar alle verleidingen kan weerstaan.

En voordat mensen denken dat ik een PSV fan ben met hard feelings: niet dus. Ik wens Mo het allerbeste en vind het oprecht jaer dat het bij PSV niet is geworden wat elke fan gehoopt had.

4 augustus 2021 om 00:04

Vind het wel grappig dat iedereen het heeft over mentaliteit. Die jongen heeft na een heel moeilijk jaar zijn zomer opgegeven om keihard te werken voor een nieuwe kans en hij komt afgetraind aan. Als je vertrouwen in de trainer(terecht) zo broos is, hoeft er maar iets kleins te gebeuren om het vertrouwen om te draaien in wantrouwen. We weten echt heel veel niet en ik denk zodra hij ergens anders tekent dat hij zn mond eindelijk open gaat trekken. Ik ben benieuwd welke 'afspraken' hij niet na is gekomen en of dit andersom ook het geval is.

4 augustus 2021 om 15:03

En ik ben afgetraind het hele jaar door zonder zo'n enorm salaris betaald te krijgen. Ik betaal er zelfs voor ! Dit afgetraind is zo'n onzin. Dit is gewoon een must.

4 augustus 2021 om 13:24

Hij heeft totaal geen mentaliteit en zelfreflectie. Hij moet een spiegel kopen. Gaat niks met deze jongen worden

Zucht, zonde hoor. Daar gaat de carrière van een groot talent. Maak nou gewoon een stap naar bijv. een FC Utrecht of Vitesse. Speel daar 1 á 2 jaar de pannen van het dak en kijk dan verder. Nu weet je van te voren al dat hij over 10 jaar ook 10 clubs achter z'n naam heeft staan. Wellicht wel een dikke bankrekening, dus wat dat betreft kun je er ook weer weinig van zeggen.

3 augustus 2021 om 19:24

Want bij Monaco wordt er geen voetbal, maar handbal gespeeld? Net alsof 2 jaar voetballen bij Utrecht je garanties geeft. Dan kom je ook niet bepaald als grote meneer binnen. Kans is toch ook gewoon dat die het bij Monaco meteen goed oppakt en vanuit daar verder kan groeien?

3 augustus 2021 om 19:26

Dat is een stad met veel glamour..of dit is wat hij nu nodig heeft...we zullen zien..

3 augustus 2021 om 19:53

Want Utrecht is zo rustige stad?

3 augustus 2021 om 20:07

Utrecht en Monaco ga je toch niet met elkaar vergelijken? Mo komt zelf ook uit Utrecht dacht ik

Mooie club voor hem want talenten krijgen er veel kansen. Nu aan Ihattaren om het waar te maken

3 augustus 2021 om 19:22

Als hij daar dezelfde problemen vertoond. Komt dat daar dan ook door schmidt of kom je er dan op terug?

3 augustus 2021 om 19:24

Japie gaat gelijk krijgen Luuk. Mo zijn talent is ander niveau.

3 augustus 2021 om 19:28

Zijn talent is inderdaad van een ander niveau, net als zijn mentaliteit.

3 augustus 2021 om 19:28

Zijn mentaliteit ook, maar dan in negatieve zin (in ieder geval sinds de coronastop). Laten we eerst maar afwachten of hij de eerste maanden daar doorkomt, want een basisplaats is met concurrenten als Golovin ook niet heel waarschijnlijk.

3 augustus 2021 om 19:32

Het zal mij benieuwen, de tijd zal het leren. PSV is normaliter wel goed met talenten, vooral de laatste jaren. Ik verwacht dat Ihattaren uiteindelijk wel gaat vlammen na een moeilijke periode. Dat had er bij PSV ook wel ingezeten denk ik, echter had hij wat meer geduld moeten hebben. Met de mentaliteit die Ihattaren lijkt te bezitten duurt het traject gewoon langer naar de top (als dat al lukt).

3 augustus 2021 om 19:44

Svenz

"mo zijn talent is ander niveau."

Punt blijft dat talent alleen nooit voldoende is voor een goede carriere. Zonder mentaliteit en instelling gaat zelfs het grootste talent niet heel ver komen.

3 augustus 2021 om 21:43

Aan de andere kant genoeg voorbeelden van voetballers die na een overstap helemaal opbloeiden.

3 augustus 2021 om 21:44

@luuktuinbeek dan kom ik daar zeker op terug, maar omdat iemand onder 1 coach wat ook een enorm rare snuiter met onprofessioneel gedrag en belabberde prestaties is, toevallig wat problemen heeft durf ik daar nog geen conclusies over een slechte mentaliteit over te trekken. gebeurd dat nu bij AS Monaco weer dan geloof ik wel dat hij de mentaliteit mist voor dit niveau

3 augustus 2021 om 22:05

@ Japie,jij leest alleen je eigen getikte verhaaltjes hier, volgens mij en waar de overige reageerders ook mee aankomen, gaat helemaal langs je heen!!! Meerderen malen hebben mensen hier aangegeven dat Ihattaren meerderen problemen te hebben gehad in jeugdteams en met coaches en jij blijft volhouden dat een grote Duitse trainer een pipo is en Ihattaren een heilige die wordt verbannen.

3 augustus 2021 om 22:37

@sven Mastour zijn talent was ook van een ander niveau... Die jongen heeft het zelfs bij PEC niet gehaald. Meer hoef ik er niet over te zeggen.

3 augustus 2021 om 23:07

Ah, t is ook maar 1 seizoen belabberde prestaties hè Japie. Als we dat voor Mo kunnen relativeren, moet dat voor Schmidt ook wel kunnen nietwaar.

3 augustus 2021 om 23:28

@Yochemm een grote Duitse trainer met een hele matige CV. Er zijn ook gewoon enorm veel trainers die snel geïntimideerd zijn door een wat lastiger karakter. Als nu zie dat een bidon weggooien en niet in een ijsbad willen springen al lastig gedrag heet tegenwoordig dan is dat ook wel veelzeggend imo

3 augustus 2021 om 23:30

@Yoda Schmidt kreeg iig een eerlijke kans van PSV na zo een zaadseizoen maar die heeft Ihattaren imo niet gehad.

3 augustus 2021 om 23:54

Wel als je een boek vol kunt schrijven met zulke acties. Oja, weet je toevallig hoe vaak hij zich heeft ziekgemeld?

4 augustus 2021 om 00:02

Maar Japie, zonder de exacte ins en outs te kennen kun je toch weinig? Wat nou als PSV de lijn van vandaag doorzet onder Schmidt, dan kun je toch weinig inhoudelijke kritiek hebben? Speculeren over wat er achter de schermen gebeurt is toch zinloos? Schmidt is een aparte snuiter, daar heb je gelijk in, maar Mo heeft steken laten vallen en PSV doet het zonder hem uitstekend op het moment. Daar is toch alles mee gezegd?

4 augustus 2021 om 00:08

Japie, als een bidon weggooien en niet in een ijsbad willen het complete verhaal was dan had hij vandaag bij de wedstrijdselectie gezeten. Die jongen heeft zo lang een fluwelen handschoen gevoeld vanuit PSV en blijkbaar heeft hij de knop niet goed om kunnen zetten. Presteren op topniveau moet toch vanuit hemzelf komen he en dat heeft hij al zo verschrikkelijk lang niet gedaan. Ik lees ook steeds dat hij tegen PAOK leuk inviel, maar het enige waar hij toen mee bezig was, was de grote Ihattaren show met onlogische acties richting plekken waar hij totaal geen gevaar ging stichten. Die jongen vindt zichzelf overduidelijk belangrijker dan PSV op een negatieve manier. Persoonlijk ben ik blij als hij weg is, dan is al die heisa eromheen ook verdwenen. Ik kan me nog herinneren dat hij in de voorbereiding van het seizoen 19-20 verkondigde dat hij 'nog wel een jaar wilde blijven om te knallen' met een toontje alsof hij er al was en PSV zo'n geweldig plezier deed om nog niet te vertrekken. Ik denk oprecht dat hij het heel hoog in zn bol heeft van zichzelf. Die uitspraak toen vond ik zo apart dat ik het niet ben vergeten en de afgelopen anderhalf jaar hebben mijn beeld wel behoorlijk bevestigd wat dat betreft.

4 augustus 2021 om 03:47

@reinersz wie weet krijg je straks helemaal gelijk maar ik heb nog wel vertrouwen in Ihattaren. Na het verlies van zijn vader en het treffen van een coach waar hij totaal niet mee overweg kan is hij denk ik gewoon mentaal even geknakt met wat onhandige acties als gevolg maar ik denk dat hij in een nieuwe omgeving onder een coach die het wel in hem ziet zitten hij ook zomaar weer kan opbloeien. Hij is geloof ik pas 19 jaar dus er is nog genoeg tijd om te werken aan zijn zwakke punten

4 augustus 2021 om 03:49

@Menzor het gaat nu goed idd maar aan het eind van het seizoen kunnen we pas de balans opmaken over hoeveel progressie PSV heeft gemaakt. Het spel ziet er leuk uit maar Galatasaray en een gehavend Midtjyland zijn nog geen hele serieuze graadmeters geweest imo

4 augustus 2021 om 03:53

@Regulator 5 keer denk ik? Die jongen is mentaal gewoon even geknakt na het verlies van zijn vader en het treffen van een coach met wie hij constant botst. Ik denk dat hij in een nieuwe omgeving ook zomaar weer helemaal kan opbloeien. Vorig jaar is er teveel gebeurd tussen Schmidt en Ihattaren en is de relatie al onherstelbaar beschadigd. Ihattaren kwam aan met overgewicht, Schmidt vond het nodig om hem constant naar beneden te halen in de media, zelfs als hij een keer goed speelde. Die twee zijn vanaf dag 1 al water en vuur geweest

4 augustus 2021 om 11:31

@Japie ergens denk ik dat Schmidt in die zin ideaal voor hem zou zijn, dat als hij luistert echt een complete speler zou kunnen worden. Echt een soort Ziyech metamorfose. Maar dat stadium is voorbij. Hij zou zeker op kunnen bloeien en ik denk persoonlijk dat Frankrijk dan ook wel een goede competitie is om heen te gaan. Even drastisch de boel omgooien en echt op eigen benen het moeten redden lijkt me niet slecht voor hem. Voetbaltechnisch om dezelfde reden als Stengs; niet blijven teren op alleen je talent, wat in NL toch vaak nog kan. Denk dat dat in Frankrijk snel klaar is voor die 2 als ze in die modus blijven hangen. Daar uit komen is wel wat ze nodig hebben. Maar mentaal zit er bij Ihattaren nog wel een extra klus bij vergeleken met Stengs.

4 augustus 2021 om 12:21

@njfromvol - Maar dat waren vaak geen spelers met mentaliteitsproblemen, hadden vaak al meer gepresteerd en hadden niet zo'n waslijst aan misdragingen. Ik kan me eigenlijk geen speler heugen die na zo'n reeks incidenten helemaal is opgebloeid.

4 augustus 2021 om 13:13

Sirius

"ik kan me eigenlijk geen speler heugen die na zo'n reeks incidenten helemaal is opgebloeid."

Precies! Ik ook niet. De manier waarop Ihattaren zich heeft gepresenteerd in de afgelopen twee seizoenen is anders dan Japie denkt absoluut geen voorbode voor een mooie carriere, maar eerder eentje voor een carriere die als een nachtkaars uitgaat.

3 augustus 2021 om 19:26

Dat krijgen ze bij PSV ook, zelfs als ze zich niet inzetten. Malen, Gakpo, Rosario, Ihattaren, Madueke, Bergwijn, Zoet, Rekik, Lozano en zelfs een Brenet kreeg er veel speeltijd. Allemaal vrij recente voorbeelden, dus doe nou niet alsof PSV jong talent geen kansen geeft. Toont eens te meer aan hoe gekleurd je in de discussie staat.

3 augustus 2021 om 19:38

Bovendien kan Ihattaren zelf ook gewoon veel minuten overleggen voor PSV natuurlijk, als we het over kansen krijgen hebben in het algemeen.

3 augustus 2021 om 19:55

Lozano is aangetrokken voor 12,5 mln, het zou raar zijn als zij hem niet opstelden. Ik ben het verder wel eens met de strekking van je verhaal

3 augustus 2021 om 19:30

Ach Japie, als hij deze mentaliteit houdt gaat hij bij Monaco ook niet slagen, dat snap je zelf toch ook wel? Ik snap dat je de pik op Schmidt hebt, maar wat je roept is natuurlijk complete onzin, PSV geeft juist veel kansen aan talenten, in mijn ogen soms zelfs teveel. Ihattaren is gewoon mislukt omdat hij mentaal ontzettend onprofessioneel is, daarmee red je het bij een Go Ahead ook niet, dus bij Monaco zal het lastig worden. Gun 'm het beste hoor.

3 augustus 2021 om 19:46

Heb je de naam van de trainer al opgeschreven Japie? Gaat helemaal niets worden, hij heeft nu al bewezen niet met tegenslag om te kunnen gaan, heeft een zaakwaarnemer die hem daar ook niet mee helpt en zal straks bij de volgende dreun weer zijn kop in het zand steken. Jammer van het talent, maar er komt, zoals zo vaak bewezen in de voetballerij, meer bij kijken dan alleen goed tegen een bal aan trappen. En die Raiola houdt nog even snel zijn handje op!

3 augustus 2021 om 20:50

Maar als hij het hier ook niet waar maakt, neem jij dan alle woorden terug en bied jij dan persoonlijk je excuses aan bij Schmidt ?

3 augustus 2021 om 22:23

Het is een voetbalforum hè, geen rechtbank.. Japie heeft het niet op Schmidt… Prima, en door..
OT: Mo gaat er nog wel komen, dus Japie hoeft niet te vrezen ;-)

Strik eromheen en met wederzijds respect uitzwaaien (indien nog aanwezig). Wat een verhaal is Mo bij PSV uiteindelijk geworden zeg.

Tja, dit was wel een beetje te verwachten. Ik snap zo'n jongen niet. Die zal toch zelf ook wel gemerkt hebben dat hij vorig jaar echt helemaal niets heeft klaargespeeld? Nu wil je jezelf onderscheiden in een sterkere competitie bij een minder dominante ploeg (club-competitieverhouding) en dat na een waslijst aan incidenten die sterk neigen naar mentaliteitsproblemen? Wie weet herpakt hij zich, maar op dit moment zie ik niet waarom hij die uitzondering op de regel zou zijn. Ik ben bang voor 'm dat hij vrij snel op de tribune belandt. Laten we hopen dat hij het tegendeel bewijst.

Aan de ene kant ben ik er blij mee, en aan de andere kant denk ik toch dat als hij zich in gaat zetten en voor de sport gaat leven we hier een wereldtalent kwijtraken. Maar goed ben blij dat we dan die discussie elke week niet meer hebben over waarom hij niet speelt. Succes Mo en hopelijk word je een grote.

3 augustus 2021 om 23:30

Wat er niet in zit, zal er ook niet uitkomen. Het ontbreekt hem (momenteel) aan de juiste mentaliteit en dat zie ik niet snel meer veranderen

Nice!! Mooie club en volgens mij ook CL voetbal.
Hopelijk komt hij weer tot leven in een nieuwe omgevingen! Succes

3 augustus 2021 om 20:20

Not Nice
Nice mooie stad aan D'Azur. Spelen gn CL, Monaco wel waarsch

Monaco (haha woordgrap) lijkt me een hele goede club voor hem. Lopen veel talentvolle jongens rond en iemand als Golovin speelt ook niet altijd alles. Goede speelstijl ook. Daar houdt het dan ook wel op. Ligue 1 is erg fysiek en zo ver weg van huis en haard lijkt me niet waar hij floreert. Hoe dan ook eens ik hem het allerbeste en hoop ik dat de mooie momenten maar blijven hangen.

Hoe eerder hoe beter. Elke euro is meegenomen. Als we hem maar kwijtraken. Ben echt klaar met die jongen.

3 augustus 2021 om 19:29

Vergeet niet, dat hij op jonge leeftijd iets naars heeft meegemaakt. En sommige mensen doen daar langer over om te verwerken dan een ander. Daarom had een begeleiding van psv dit beter kunnen coordineren. Erg zonde voor psv dit.

3 augustus 2021 om 19:30

Kun je even uit de doeken doen wat de precieze inhoud was van de begeleiding van PSV?

3 augustus 2021 om 19:39

Ben ik ook heel benieuwd naar. Want naar mijn idee heeft heel PSV hem letterlijk al-le ruimte gegeven om dit te verwerken.

4 augustus 2021 om 03:56

@Erwinnnho ik geloof wel dat PSV hem misschien goed heeft begeleid maar motiverende woorden werken snel uitvals je weet dat de coach je niet moet. Dan weet je het op een gegeven moment ook niet meer en dan ga je je onmacht uiten in onhandige acties. Ik zie Ihattaren daarom wel weer opbloeien in een nieuwe omgeving. Hij en Schmidt gaan gewoon niet samen. Dat is al vanaf dag 1 water en vuur geweest

Zou wat zijn daar de sterren van de hemel spelen, het kan wel want onder Van Bommel was hij zo slecht nog niet.

3 augustus 2021 om 19:32

Hij komt topfit binnen! Die basisplaats bij monaco is alvast gegarandeerd.

Het eerst wat ik denk is.. gaat hij daar dan wel slagen met die mentaliteit van hem? Je had beter in Nederland rustig kunnen bouwen aan je carrière. Hij heeft kansen genoeg gehad, maar keer op keer verkloot hij het. Tuurlijk heeft hij een heftige periode achter de rug door het overlijden van zijn vader, maar het zegt alles over de mentaliteit van deze knul dat hij zijn carrière volledig verzaakt. Ik zie hem keihard afgaan in Frankrijk!

Dit wordt gewoon weer een gevalletje Bakkali. Deze jongens kunnen goed ballen, maar totaal geen mentaliteit om een goede prof te worden. Marokko heeft 37 miljoen inwoners, maar kunnen geen één topvoetballer groot brengen. Is toch echt een mentaal probleem daar.

3 augustus 2021 om 19:40

Heb een beetje research gedaan maar klopt niet wat je zegt want doen Benatia , Hakimi en Ziyech aan korfbal ? En van die 37 miljoen inwoners speelt er geen 1 in het Marokkaanse elftal want Marokko moet het voornamelijk hebben van Marokkanen die wonen in Europa zoals landen als Nederland en Frankrijk en in mindere mate Marokkanen uit België en Spanje.

3 augustus 2021 om 19:42

Beetje onzin natuurlijk wat jij hier verkondigt, er zijn genoeg landen met meer dan 100 miljoen inwoners en toch geen sterk voetbalelftal!

3 augustus 2021 om 19:47

Heb nog extra research gedaan er zijn naar schatting 45,6 miljoen Marokkanen (inwoners uit Marokko + Marokkanen uit Arabische landen en uit Europa) als je daaruit een Ziyech , Hakimi en Benatia voortbrengt is toch hartstikke mooi en nog 4 spelers van Sevilla en nog wat van andere subtopclubs als Ajax , Fiorentina etcetera vind ik niks mis mee gewoon een redelijk sterk elftal.

Helaas, lang gehoopt dat het goed zou komen maar de tijd dat hij vertrekt lijkt nu wel nabij, erg jammer dat hij mentaal gewoon klaar is bij PSV. Misschien dat een andere omgeving hem er weer bovenop kan helpen, Ihattaren en Schmidt klikt gewoon helemaal niet. Gun 'm het beste, hij zal echt keihard moeten werken aan zijn mentaliteit en professioneler overkomen, en niet 5x per seizoen ziekmelden wanneer je op de bank komt te zitten, want daar zal je vaak plaats moeten nemen in dat sterke elftal van Monaco.

Succes.

Zou mooi zijn als we hier nog een miljoen of 5 voor krijgen. Ruildeal met Geubbels zie ik ook wel zitten

Schmidt zal een feestje geven. Nu krijgt hij zijn geld om nog een speler aan te trekken (met wie hij in het verleden samen heeft gewerkt)
Ik hoop dat Ihateren de club vindt waar hij zich goed bij voelt en de wereld weer laat genieten.
Dit is overigens wel een smet hoor als je topper niet binnen boord kan houden en daarom op deze wijze wegstuurt
Hup Mo

Als Schmidt ook maar een greintje respect voor Mo had gehad en hem -nadat hij über-fit en afgetraind zijn opwachting maakte voor het nieuwe seizoen- dan was Mo ongetwijfeld nu in actie gekomen op basis van zijn onmiskenbare kwaliteiten…

Maar wat deed die Duitse kluns? Mo lekker warm laten lopen en hem vooral NIET brengen als vervanger voor Madueke… zèlfs niet in laten vallen voor de laatste 5 minuten, nee, lekker negeren en verwachten dat Mo (een trotse Marokkaan die zijn vader niet meer heeft om hem emotioneel te begeleiden) nog veel dieper door het stof moet dan hij al gegaan is…

Tuurlijk Mo heeft fouten gemaakt, maar vergeet niet wat hij al op zijn 16e in het 1e van PSV deed en hoe bepalend hij is geweest onder trainers die WEL menselijke trekjes vertonen…
Hij was vast van plan om de duurste uitgaande transfers van PSV ooit te worden… nu gaat hij voor een pakje kauwgom naar Frankrijk… verschrikkelijk!

3 augustus 2021 om 20:13

Wanneer is Ihatarren nou echt bepalend geweest dan? Heeft op jonge leeftijd wel een handvol goede potten gespeeld hoor, daar niet van. Maar bepalend is hij nooit echt geweest. Ik was echt wel gecharmeerd van deze jongen maar "tuurlijk, Mo heeft fouten gemaakt" vind ik vrij bagatelliserend. Hij heeft echt fout op fout gestapeld met tal van rare onverklaarbare acties de afgelopen anderhalf jaar. Ik hoop van harte dat hij bij Monaco de draad op weet te pakken maar in Eindhoven is er geen toekomst voor hem, mede door de explosieve ontwikkeling van Madueke, die hem gewoon voorbij is. Oh en betreft die wissel (bij een 3-1 stand) van Thomas, dat vind ik prima te verklaren. Galatasaray bracht twee aanvullende impulsen op de linkerflank met veel loopvermogen en Schmidt reageerde daarop door Thomas erbij te zetten, die niet vies is van wat vuile meters om verdedigend bij te dragen. Gewoon een logische keuze. De week erop had Mo ongetwijfeld kunnen invallen bij een 7-1 agg. stand maar toen zat hij weer "ziek" aan de Côte d'Azur..

3 augustus 2021 om 20:41

Onder vBommel (de naam die kennelijk verboden is in het huis van vBreukelen en dJong) was hij zeker bepalend!
Heeft er ook voor gezorgd dat heel Nld peentjes zweette of hij wel voor Oranje zou kiezen…

3 augustus 2021 om 20:53

Ja, maar dat gebeuren over keuze tussen Oranje en Marokko was met name op basis van potentie, die zeker duidelijk zichtbaar was. Niet op basis van dat hij echt al bepalend was, want dat was hij nog niet, slechts met vlagen zag je geniale acties van hem. Niet gek ook op die leeftijd natuurlijk, dat is er maar weinigen gegeven om echt al contant en beslissend te zijn.

4 augustus 2021 om 03:59

@Sanderk91 het verval is eigenlijk ingezet met de komst van Schmidt. Die twee zijn gewoon water en vuur en hebben elkaar nooit gemogen. Ik hoop dat Ihattaren bij een nieuwe club weer helemaal opbloeit. Hij moet het plezier terug vinden in het voetbal en dan verwacht ik dat hij zijn belofte nog wel gaat inlossen

Volgens mij heeft PSV hem goed begeleid. Niks te verwijten
Of nu juist hij naar de Cote d' Azur moet?
Als de verleidingen in Eindhoven al te groot bleken, lijkt t mij beter eersr naar Stoke- on - Trent, Newcastle of Burnley te gaan

Zonde, ik had m graag bij ons zien spelen. Dan had hij wel genoegen moeten nemen met een rol op t 2e plan en dat is dan wel een risico.

Onbegrijpelijk dat er hier PSVers zijn die blij zijn met een aanstaand vertrek van Mo. Er staat nu een solide elftal wat goed is begonnen maar vergeet niet dat er niks achter zit. Als Gotze of Gakpo/Madueke geblesseerd is krijg je Mauro of Thomas. Harde werkers hoor maar kunnen op geen enkele maniet het verschil maken. Een invalbeurt had Mo goed gedaan en ik denk dat hij een reserverol achter Gakpo/Madueke/Gotze wel zou accepteren. Dan kom je echt wel aan spelen toe. Maar Schmidt heeft een pesthekel aan Mo en gunt hem helemaal niks dat is gewoon overduidelijk. Tegen Paok ingevallen en iedereen was lovend en werd zelfs toegezongen door de fans. Dat is ook de reden dat hij Thomas bracht, bang dat Mo een goede invalbeurt zou spelen en dan zou hij weer de publieke opinie meekrijgen. Daar is Schmidt veels te koppig voor net als toen met Nijhuis. Ik praat nooit meer tegen hem en hij hoeft nooit meer tegen mij te praten. Dit zijn uitspraken van een hele nare narcistische man. Maar goed blijf het klasse van vinden van Mo dat hij zich nooit negatief heeft uitgesproken over zowel Schmidt en PSV. Zie hem liever in de eredivisie spelen maar ze laten hem nooit gaan naar een directe concurrent gaan. Ik hoop echt dat het goed met hem komt. Het is gewoon echt een genot om naar te kijken. Wat een prachtvoetballer!

3 augustus 2021 om 22:06

tja uiteindelijk moet de club psv door.als hij zich niet ondergeschikt aan het team wil maken dan heb je er niks aan.hoe getalenteerd hij ook is hij moet uiteindelijk gaan presteren en toevoegen aan het teamprocess.en als je dan iemand hebt die loopt te muiten kan je hem helaas beter kwijt zijn dan rijk.ik heb zelf nog de hoop dat hij bijtekend en tot inkeer komt maar dat lijkt helaas niet meer te gebeuren en wens ik hem het beste in frankrijk.soms lopen dingen gewoon niet zoals gepland.

4 augustus 2021 om 04:05

@Ryan030 Ihattaren is toch niet achterlijk? Heel Nederland ziet al sinds dag 1 dat Schmidt hem niet mag. Die stelt nog liever een Mauro of Thomas op dan dat hij Ihattaren een serieuze kans geeft. Natuurlijk gaat Ihattaren dan niet bijtekenen. Dan kan hij 4 jaar de bank warm houden en als het pispaaltje van Schmidt dienen die daar maar al te graag van geniet

4 augustus 2021 om 12:08

Correctie: Japie ziet dat vanaf dag 1 Schmidt hem niet mag, niet heel Nederland.

4 augustus 2021 om 14:51

tegen galatasaray wilde hij gewoon de overwinning veilig stellen doordat galatasary 2 nieuwe spelers op de linkerflank inbracht en daar eingelijk al het gevaar van afkomt.tja uiteindelijk moet je in de top gewoon keihard werken of je moet lionel messi heten dan doen andere het vuile werk voor je. moh is een geweldig talent maar hij moet zelf ook inzien dat je keihard moet werken om bij de top te horen. moh is een goede voetballer maar nog lang niet van het niveau gotze daarom zit hij op de bank en ook madueke is hem op de vleugel voorbij gestreefd en heeft terecht momenteel ook geen basisplaats.als moh eerder gewoon zijn contract had verlengt had hij ook veel meer kansen gehad maarja als jij gaat lopen dreigen met een vertrek en zeggen dat je niet wilt bijtekenen hoef je natuurlijk vanuit de club ook niet te verwachten dat ze nog in je gaan investeren in minuten.graag of niet hoor we hebben het hier over een 19 jarige snotneus die nog niks echt heeft bewezen niet een of andere vedette. volgend jaar zou hij gewoon basis spelen als hij gewoon bijtekend dat weet ik zeker maar dan moet zijn mentaliteit wel stuk beter worden en veel meer arbeid leveren.dit is prof voetbal en geen jeugdvoetbal meer.ik hoop dat hij ergens wel het talent ontwikkeld wat hij heeft want hij kan geweldig voetballen in balbezit maar daar zit ook zijn grootste manco voetbal is niet alleen aanvallen.

3 augustus 2021 om 23:35

Blij mee? Hoe kom je daar nou bij? Maar zowel club als supporters zijn intussen toe aan rust. Het is verschrikkelijk om Mo via de achterdeur, tijdens individuele trainingen te zien vertrekken. Maar het is niet anders..

Lekker barbecuen met Ben Yedder en Cesc.

Ai Monaco.... Dan zal hij wel een aantal keren in de verhuur gaan. Jammer dat hij uit NL vertrekt, bij AZ, Vitesse en Feyenoord zou hij uitstekend passen en zou hij een lange neus kunnen geven aan Herr Schmidt !

3 augustus 2021 om 22:17

Herr Schmidt heeft een elftal neergezet dat tegen Europese tegenstanders inmiddels 10 keer in 3 potjes heeft gescoord. Wiens lange neus gaat in wiens richting dan?

3 augustus 2021 om 23:23

Die speelt dit seizoen bij cercle!

Als die slim is gaat die naar Nice daar zal die altijd in de basis staan die missen echt een nummer 10 bij Monaco spelen ze 442 dus dan zal die vanaf de rechterkant moeten komen.

Ja joh makkelijke journalistiek noem ik dit, hij werd gespot in Zuid-Frankrijk en daarom legt meneer Krabbendam die link. Ik weet niet of ik dit zo moet geloven. Maar we zullen het wel zien.

Gaat dus niet naar Nice, iets te veel Nederlanders dan ook, lijkt wel een enclave. Als ik het voor hem mag invullen gaat die naar Feyenoord maar die hebben geen geld. Zie Wolfsburg dan eigenlijk als beste 2e keus.

'het feit dat Monaco wordt genoemd is opvallend, daar de creatieveling eind juli nog met zijn zaakwaarnemer gespot werd op het sportcomplex van Nice.'

De nieuwswaarde is kennelijk snel gevonden bij VZ. Raiola heeft een huis of kantoor in Nice, dat minder dan een halfuur rijden van Monaco. Bizar gewoon hoe de gelijknamige club uit die laatste plaats nu in beeld komt, buitengewoon opmerkelijk!

Aan beiden zijden zijn er fouten gemaakt. Gewoon afscheid van elkaar nemen, 5 miljoen en een doorverkoop van 25% zou niet meer dan fair zijn.

Vind het eerlijk gezegd jammer van mo. Psv draait nu enorm goed. Dat iedereen hierin mee zou kunnen indien de taken goed worden uitgevoerd. Verder is mo bij zijn familie en zijn geboorteland ect. Dus makkelijker dan dit ging hij niet krijgen.. maar het lijkt alsof hij liever grote stappen neemt dan kleintjes en ervoor vecht...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1626
3.PSV127
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
C. GakpoAanvaller51
N. MaduekeAanvaller52
BrumaAanvaller52
Y. VertessenAanvaller51
E. ZahaviAanvaller52
J. DrommelKeeper40
Y. MvogoKeeper10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

18 fans
Middenvelder, 19 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren