SC Heerenveen komt met reactie op gesuggereerde ruildeal Joey Veerman

Dinsdag, 3 augustus 2021 om 09:47Mart van Mourik • Laatste update: 09:57

Ferry de Haan heeft de suggestie om een transfer van Joey Veerman tot stand te brengen door middel van een spelersruil van tafel geveegd. De Telegraaf maakte zondagavond een melding van het feit dat Feyenoord erover denkt om sc Heerenveen tot een akkoord te verleiden. De technisch manager van de Friezen geeft daags later echter te kennen dat ‘een ruildeal geen optie is’.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

58 reacties (laatste reactie door messino)

Lijkt me duidelijk. Misschien broodje aap verhaal van Telegraaf maar dit is ver onder niveau Feyenoord. Als je t geld niet hebt, zelfs de helft niet moet je spelers niet gek maken. Complete idiotie. Zou echt geen speler van Feyenoord willen hebben, kansloos. Geen enkel groei perspectief ook. Laat maar.
Of verkoop eerst eens wat.

2 augustus 2021 om 20:37

En als je het geld wel hebt, maar niet aan de vraagprijs wil voldoen, mag het bijvoorbeeld wel?

2 augustus 2021 om 20:41

Alles mag maar je kunt ook stoppen met onrust stoken bij andere clubs. Got it?

2 augustus 2021 om 20:43

Nee, got it niet. Heerenveen probeert toch ook te informeren naar spelers? Binnen je mogelijkheden moet je kijken of het haalbaar is.

2 augustus 2021 om 20:45

Rustig maar hoor...

2 augustus 2021 om 20:48

Daar zeg je het precies goed! Binnen je mogelijkheden kijken of het haalbaar is. Wetende dat Heerenveen 10-12 miljoen vraagt en dus waarschijnlijk niet minder dan 7-8 gaat accepteren, weet je dat buiten de mogelijkheden ligt, en dus onhaalbaar is. Of denk je dat Heerenveen zit te wachten op Vente/Bannis?
Dus inderdaad de speler is nu gek gemaakt, wil graag naar Feyenoord, maar die heeft helemaal geen geld!

2 augustus 2021 om 20:50

Als een club idiote bedragen vraagt, weet je altijd dat er nog flink wat af kan. Niemand gaat 12 miljoen betalen voor Vreeman en de speler wilt zelf per se weg.

Feyenoord bekijkt gewoon de mogelijkheden en dat is hun goedrecht

2 augustus 2021 om 20:53

Ronald - Poeh, rustâgh! Vraagprijs.. Waarschijnlijk.. Zeker weten doe je nooit iets als je het niet probeert of vraagt. En anderzijds is het allemaal onderdeel van het spelletje.

2 augustus 2021 om 20:59

Waar zie je mij niet rustig zijn? Of is een discussie voeren al uit je slof schieten in jouw ogen?
Natuurlijk onderdeel van het spel, maar bij voorbaat kansloos vermoed ik zo. Bovendien denk ik niet dat Veerman Feyenoord veel verder helpt (zeker niet voor dat geld).
Dan zou ik eerder voor een type Idrissi gaan, iets meer creativiteit

2 augustus 2021 om 21:03

Natuurlijk is het een spel. En dat Heerenveen hoog in zetten. Dat is normaal. Ze willen zo hoog mogelijke. Prijs Er uit halen . Hij heeft tot 2024 een contract.

2 augustus 2021 om 21:30

Een type idrissi hoe kom je hier nou bij? We hebben Alireza al gekocht. Veerman en idrissi spelen ook op dezelfde positie of niet? We willen een middenvelder aantrekken en dat is Veerman. Hoe moeilijk is het om een andere speler te noemen die dezelfde positie speelt als Veerman?

2 augustus 2021 om 21:08

@gj73008, lijkt me ook typisch een voorbeeld van een 'broodje aap verhaal'. Dat door De Telegraaf wordt opgedist om Feyenoord in een negatief daglicht te zetten. De Club van Rotterdam Zuid weet, net als de gemiddelde Feyenoord-aanhanger, dat het na het vertrek van Steven Berghuis een ondermaatse aanval heeft. Hetgeen afgelopen zondag eens te meer werd bevestigd in het oefenduel tegen ADO Den Haag. Er zit niets anders op dan dat de Feyenoord-leiding de beurs trekt. Eventueel met de hulp van een paar bovenmatig bemiddelde aanhangers.

3 augustus 2021 om 10:40

Als het duidelijk was, dan was niet het woordje 'nu' gebruikt. Had eigenlijk wel een zwaardere afwijzing verwacht.

3 augustus 2021 om 16:45

Onder niveau van Feyenoord ? Weet niet naar welke club jij heb gekeken maar Feyenoord is op dit moment ook maar een middelmatig ploegie ,ben van mening dat van Heerenveen naar Feyenoord absoluut geen stap vooruit is

Ja ik kan mij echt geen speler voorstellen die een toevoeging zou zijn voor Heerenveen? Zullen Bozinik wel willen slijten lijkt mij.

2 augustus 2021 om 20:48

Bozenik komt imo ook tekort voor Heerenveen idd, dus dan trappen ze daar in Friesland ook niet in waarschijnlijk

2 augustus 2021 om 20:51

Heerenveen scout meestal inderdaad betere spitsen dan Bozenik.

Wel grappig dat ze geen spelers van Feyenoord willen, maar dat Sven van Beek wel goed genoeg wordt bevonden

2 augustus 2021 om 20:53

klopt. misschien werd Vd Beek door een geldgebrek of iets door Heerenveen opgepikt als rol van nuttige stand in voor blessures of schoringen van het centrale duo, maar juist dan ga je niet de prijs van je beste middenvelder verlagen voor een zooitje middelmaat waar Feyenoord toevallig vanaf wil, maar waarvan eigenlijk wel duidelijk is dat die Heerenveen ook niet beter gaan maken

2 augustus 2021 om 21:43

Dat was natuurlijk een transfervrije speler. Als Feyenoord Bozenik + 12 miljoen biedt komt het vast goed, maar zonder Bozenik zullen ze ook wel akkoord gaan. Daarnaast zijn er echt wel spelers van Feyenoord die de transfersom van Veerman omlaag kunnen brengen, maar denk niet dat ze een Bijlow, Senesi of Sinnistera kwijt willen raken.

2 augustus 2021 om 21:52

Heeft Heerenveen daar de afgelopen jaren niet rondgelopen met Odgaard, Veerman en Te Vrede? Ik heb ook geen hoge pet op van Bozenik, maar of Heerenveen de afgelopen jaren beter gescout heeft durf ik te betwijfelen.

2 augustus 2021 om 22:26

Alsof die spelers naar Heerenveen zouden willen, zelfs als Feyenoord het goed zou vinden. Laatsgenoemden kennen de club waarschijnlijk alleen omdat ze er een keertje tegen speelden.

2 augustus 2021 om 22:41

Ja we hebben wel wat kut spitsen gehad, maar Veerman en ook Lammers zijn toch wel beter dan een Bozenik. En het gaat er niet om of Bozenik wel of niet goed is, maar dat hij nauwelijks de vraagprijs voor Veerman omlaag zou halen. En nee, natuurlijk willen die spelers niet naar Heerenveen, dat is even realistisch als dat Feyenoord Veerman kan oppikken voor een habbekrats en een Bozenik.

3 augustus 2021 om 00:22

Reza en Lammers vergeet je dan wel weer even.
Reza 2016/17 19 goals 3 assists
Lammers 2018/19 16 goals 5 assists

2 augustus 2021 om 22:29

Als je van Beek en Mulder al een toevoeging vindt dan moet er toch iets mogelijk zijn.

3 augustus 2021 om 10:11

Touche ...

Joey veerman vindt alles een goede stap, als het maar een vertrek bij Heerenveen betekent.
Hij heeft gewoon een contract hè, met z'n volle verstand getekend. Dan komt een niks zeggende club uit Italië, dan ziet ie zichzelf daar al helemaal rondlopen. Dan komt Feyenoord en is dat het ineens.

2 augustus 2021 om 21:03

Ach hoe vaak worden spelers wel niet gechanteerd om een langer contract te tekenen? Heb weinig medelijden met de clubs. Heb je nog een 1-jarig contract, dan is het vaak bijtekenen of het hele jaar een plekje op de tribune.

2 augustus 2021 om 22:44

Aldus de media.

3 augustus 2021 om 10:23

Nee niet aldus de media. Gewoon zijn eigen uitlatingen in de media. Citaten.

3 augustus 2021 om 01:17

Je moet niet vergeten dat Joey Veerman een Feyenoord supporter is. Kan me daarom goed voorstellen dat hij graag richting Rotterdam gaat.

Haha spel is begonnen ze zoeken een verdediger na vandaag leen Hendrix uit zodat ie een heel seizioen speelt prima voor heerenveen.dan diemers of die portugees maakt heerenveen ook beter en dan misschen bannis lijkt mij dat er wel wat mogelijk is.

2 augustus 2021 om 20:47

Die portugees is een slapjanus en heb je niets aan als Heerenveen zijnde en Diemers zou wel gek zijn als hij salaris inlevert, heeft nog 2 jaar een mooi contract. Feyenoord moet gewoon weer eens inzetten op eigen jeugd en zo over een aantal jaar wat geld op de bank creëeren. Dit komt een beetje over alsof ik geen geld heb maar bij de Media Markt blijf roepen, doe mij die 55 inch tv maar! Ik heb thuis nog drie oude tv's die ik ervoor terug geef.

Begrijp het natuurlijk wel vanuit Heerenveen. De enige spelers die daadwerkelijk op de nominatie staan om echt direct te ruilen (dus ook onder langduriger contract te krijgen) lijkt me Diemers/Teixeira (of Fer, maarja salaris) voor het middenveld, Vente voor de spits en anders zal Feyenoord graag een speler willen stallen voor een huurperiode zoals bijvoorbeeld el Bouchataoui (zou wel uitstekend voor hem zijn overigens). Dan kom je er als Heerenveen zijnde natuurlijk niet best uit. Maar goed, vanuit Feyenoord kan je het altijd proberen en Veerman wordt ook met de week ongelukkiger.

2 augustus 2021 om 20:43

Wat mij betreft dan maar rest v contract ongelukkig op de tribune. Moet s ophouden met dat ontevreden gezeik net na contract getekend te hebben

2 augustus 2021 om 20:46

Ja achja, contracten.. Natuurlijk snap ik wat je bedoelt en deels eens hoor (hij tekent het met z'n volle verstand), maar voor Heerenveen, of welke club ook, is de lengte van het contract ook dé manier om er geld op te verdienen. Voor beide partijen was het vantevoren al wel duidelijk dat Veerman niet de rest van z'n carrière bij Heerenveen zou blijven.

2 augustus 2021 om 20:50

Hij is veel te belangrijk voor ons om op de tribune te zitten. Hij speelt gewoon goed en is nog altijd onze beste speler.

2 augustus 2021 om 20:45

Dit heb ik al eerder op de dag gezegd.
Dat Heerenveen geen spelers. zag lopen bij feyenoord voor ruildeal.
Het wordt gewoon.
12 miljoen. Met bonus er bij waar ze op uit willen komen.

2 augustus 2021 om 20:47

Ik heb net zoveel vertrouwen in jouw glazen bol als dat ik heb in jouw schrijftalent!

2 augustus 2021 om 20:48

Willen uiteraard. En hun volkomen recht. Maar vooralsnog haken alle clubs al direct af. Zo 'gewoon' gaat het dus nog niet worden.

2 augustus 2021 om 20:52

12m never nooit en dan nog een bonus erbij.jou glazenbol is echt kapot.

2 augustus 2021 om 21:08

@IJsmuts (zo schrijf je dat)Zegt iemand die zijn naam niet goed geschreven is.....

2 augustus 2021 om 21:33

12 miljoen in je dromen... Verona en Rangers bieden al niet eens meer dan 6 miljoen.. hoe komt Heerenveen ook aan 12 miljoen, dat gaan ze van niemand krijgen.

2 augustus 2021 om 23:53

Dan maar niet, dan speelt hij nog een seizoen in Heerenveen en proberen we het nog eens.

3 augustus 2021 om 07:33

Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat Heerenveen haar lijstjes wel heeft klaarliggen, maar op dit moment nog niets kan halen vanwege gebrek aan financiële middelen. Ook om die reden zouden ze gek zijn om de prijs te verlagen door de komst van een ruilspeler. Vanwege het enorme begrotingstekort is het voor Heerenveen essentieel om een deel de transfersom van Veerman te herinvesteren in spelers met veel potentieel. Ik zie namelijk naast Veerman geen andere speler in de selectie waar ze flink op kunnen gaan verdienen.

Verder zijn er zijn de afgelopen 1.5 jaar al teveel spelers voor een meer dan een miljoen gehaald die ik niet voor enorme bedragen weg zie gaan, bijvoorbeeld H. Veerman, Boschniewicz en Halilovic. Zijn alle drie de 26 al gepasseerd en dus meer gehaald als directe versterking.

Mooi, lekker daar laten. Zou de volgende speler van Heerenveen zijn waar we veel en veel te veel geld voor neerleggen. Zeker een goede voetballer voor Feyenoord, maar niet voor dat geld.

Haha dat zou toch ook lekker aankomen bij Feyenoord. Op die positie waar wij versterking zoeken loopt er bij Feyenoord geen betere rond. Nou dan ben je mooi klaar als Feyenoord zijnde. En met alle respect in de situatie waar Feyenoord nu zit moet je geen dure aankoop a la Veerman doen en die gok wagen. Ik zou serieus een een balletje opgooien bij Ihatarren, die jongen wil speeltijd en dat kan Feyenoord bieden. Mooi op nummer 10, gaat Kokcu weer een linie naar achteren en dan ben je toch klaar? Zou je alleen nog een verdediger en een spits nodig heb en maar die hebben ze al op de korrel. Haal je die nog erbij ben je voor een aardig bedrag klaar en heb je een selectie die echt wel derde moet kunnen eindigen (en meer zit er op dit moment gewoon niet in omdat PSV en Ajax veel meer cashen en uit kunnen geven).

2 augustus 2021 om 22:19

Is natuurlijk ook complete onzin, mochten er hem ruilen voor Diemers en Bannis en we bieden nog 5 miljoen dan vind ik dat Heerenveen in hun handen mogen knijpen. Beide zijn samen nog wel 4/5 miljoen waard. Hebben ze ook direct een geschikte opvolger. Mochten wij dan nog Ihattaren en Sporar kunnen halen, ik weet het dat zou dan met externe financiers moeten .. maar dan zouden wij een aardig elftal hebben!!

Bijlow
Geertruida, Trauner, Senesi, Malacia
Til, Veerman, Kokcu
Ihattaren, Sporar, Jahanbaks

Met dan Pederson, Hendriks, Toornstra, Sinisterra, Bozenik en Linssen op de bank heb je toch een aardig elftal ..

2 augustus 2021 om 22:36

Dit gaat alleen niet gebeuren, Ihattaren en Veerman maar keep on dreaming.

3 augustus 2021 om 17:43

sporar en Veerman of Ihattaren dan. ook dan hebben we een vrij aardig elftal waar we gewoon top 4 mee moeten kunnen halen!!

Als feyenoord 7 miljoen wil betalen voor sporar, moeten ze niet zeuren over geen geld voor veerman. Kwestie van keuze maken. Ophouden die jongen de kop gek te maken. Goed bod van 8 a 9 en je hebt hem.

Er is buiten enkele sterkhouders bij Feyenoord na, geen speler die Heerenveen er aanzienlijk beter op zouden maken. Ik snap wel dat Heerenveen liever centjes ziet dan een ruildeal. Met de centjes kunnen ze immers zelf de keuzes maken voor het aankopen van een speler. Ik zie het er niet van komen.

3 augustus 2021 om 17:45

Nee? Dus Haps, Hendriks, Bouchataoui, Geertruida, Diemers, Bozenik maken Heerenveen niet aantoonbaar beter? Wat een onzin.gaan we nu het elftal van Heerenveen groter maken dan het is?

4 augustus 2021 om 03:42

Bozenik en Diemers gaan Heerenveen idd niet beter maken. Die andere namen wellicht

4 augustus 2021 om 10:47

Het is wellicht een pijnlijke constatering, maar op Geertruida na brengen die spelers inderdaad niets extra's bij Heerenveen. En dan maak ik Heerenveen echt niet groter dan ze zijn. Geertruida gaat natuurlijk nooit richting Heerenveen. Die jongen zou daar een schijntje gaan verdienen dan die nu bij Feyenoord kon gaan verdienen als hij akkoord was gegaan. Die gaat dus voor een stap naar het buitenland. Nee, Feyenoord zal een zak met geld moeten regelen eer Veerman de overstap kan maken.

Veerman vertegenwoordigd meer waarde dan Diemers, bozenik, texeira, Vente bij elkaar. Dan moeten ze nog 5 miljoen bij betalen.
Ik ga toch ook niet naar een Porsche dealer toe als ik mezelf maar een Opel kan veroorloven.

Toch volstrekt logisch van Heerenveen. Die hebben A) geld nodig en B) je gaat je sterspeler n iet ruilen voor een matige voetballer(s) van Feyenoord. 10 miljoen is zeker teveel voor Veerman, maar 7 miljoen moet realiseerbaar zijn!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

sc Heerenveen

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1321
2.PSV1211
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
E. MulderKeeper50
I. DresevicVerdediger50
S. van BeekVerdediger50
M. van EwijkVerdediger50
S. de JongMiddenvelder50
T. HalilovićMiddenvelder53
J. VeermanMiddenvelder50
Voor de complete selectie: Clubpagina sc Heerenveen.

3 fans
Middenvelder, 22 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 sc Heerenveen 5 0 0 0
2020/2021 sc Heerenveen 31 7 3 0
2019/2020 sc Heerenveen 22 4 3 0
2019/2020 FC Volendam 3 0 0 0
2018/2019 FC Volendam 8 2 2 0

In de wandelgangen

Woensdag 15 september
Lautaro Martínez gaat zijn contract bij Internazionale verlengen tot medio 2026. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren