Maandag, 2 Augustus 2021

Noa Lang verschijnt op radar in top van LaLiga

Chelsea blijft werken aan de schier onmogelijke komst van Internazionale-spits Romelu Lukaku. Erling Braut Haaland is nog altijd de favoriete kandidaat, maar een deal met Borussia Dortmund wordt deze zomer niet haalbaar geacht. (The Athletic)
Nikola Maksmimovic heeft een akkoord bereikt met Olympique Marseille. De transfervrije verdediger, die vertrok bij Napoli, kan pas definitief worden aangetrokken als de Franse club enkele spelers kwijt is. (Gianluca Di Marzio)
/
Noa Lang staat bij Sevilla op de radar om de concurrentie aan te gaan met Oussama Idrissi. Club Brugge verlangt 20 tot 25 miljoen euro voor de vleugelspits, hetgeen een transfer moeilijk maakt. (El Desmarque)
Brandon Williams heeft zijn zinnen gezet op een tijdelijk vertrek bij Manchester United. De linkervleugelverdediger ziet achter Luke Shaw en Alex Telles weinig perspectief en wordt gevolgd door Bayer Leverkusen, Southampton en Norwich City. (Manchester Evening News)
Sander Berge is bij Napoli in beeld om de zwaar geblesseerde Diego Demme te vervangen. De verdedigende middenvelder van Sheffield United moet een controlerend blok gaan vormen met Fabián Ruiz. (La Gazzetta dello Sport)
Bayer Leverkusen wil zijn defensieve problemen oplossen met de komst van Thilo Kehrer. Paris Saint-Germain staat na het binnenhalen van Sergio Ramos open voor het vertrek van de Duitser, die zondag tegen Lille OSC wel een basisplaats had. (Kicker)
41 reacties (laatste reactie door messi_123)

Ik dacht dat idrissi ging vertrekken? Verder zou dit natuurlijk wel een mooie stap zijn voor Lang

2 augustus 2021 om 15:21

Hij schijnt intern bij Sevilla veel indruk gemaakt te hebben met de manier waarop hij de voorbereiding is begonnen. Wellicht dat Sevilla hem daarom uit de etalage heeft gehaald.

2 augustus 2021 om 18:18

Ben benieuwd, Ik zie Lang niet achter Idrissi in de pikorde verdwijnen eerlijk gezegd.

Kom op Abramovic, Haaland is prioriteit nummer 1. Volgend jaar is hij niet meer haalbaar, je hebt met Kounde en Haaland 2 wereldtalenten. Zo heeft Chelsea in een klap ook top 3 beste selectie. Drinkwater, Barkley, Abraham, Bathsuayi, Bakayoko en Zouma laten vertrekken.

2 augustus 2021 om 15:55

Zelfs met Kounde en Haaland vind ik Bayern, city en PSG betere selecties hebben. Liverpool eigenlijk ook net iets beter.

2 augustus 2021 om 15:59

Meen je dat? PSG en City kan ik nog inkomen. Wanneer Kane niet haalt is de selectie van Chelsea beter. PSG dit jaar op papier is niet normaal. Bayern en Manchester United vullen de top 5 aan, Liverpool ben ik niet van onder de indruk.

2 augustus 2021 om 16:06

Jawel, ik ga er hierbij wel vanuit dat Liverpool nog een goede middenvelder haalt ter vervanging van Wijnaldum. En als Haaland en Kounde komen, zullen normaliter Werner en Zouma nog vertrekken. Dus dat reken ik dan ook wel mee. Als Fiemino en Mane weer hun niveau halen blijf ik Liverpool echt een topelftal en topkern vinden. PSG en city steken er voor mij met kop en schouders bovenuit, Bayern zit er net onder maar nog boven de rest, wat mij betreft toch. Ze verliezen nu in de breedte wat kwaliteit maar zullen dat vast weer opvangen met huurspelers hier of daar. Dan heb je de Engelse clubs Liverpool en Chelsea, MU krijgt onderhand ook wel een aardige kern al is de vraag wat er daar nog gebeurt met Pogba oa. Ieder zijn mening natuurlijk.

2 augustus 2021 om 16:41

Jürgen Klopp zou Florian Neuhaus graag ophalen bij Borussia Mönchengladbach.

2 augustus 2021 om 18:13

Hoe komen mensen erop dat City een betere selectie heeft dan een Chelsea? City heeft een selectie dat zeker op 3 posities gewoon zwak is: linksback, verdedigende middenveld, en spitspositie. Daarnaast is Foden op linksbuiten en Sterling op rechtsbuiten goed (qua actie ennexplosiviteit), maar met Mahrez, Torres en Bernardo hebben ze gewoon geen goede vleugelspelers met explosiviteit en een goede actie/doelgerichtheid. Zeker als je dat vergelijkt met Liverpool en met Chelsea. City heeft komend jaar een top 4 selectie voor de PL. Naar mijn mening is zelfs Utd City voorbijgestreefd qua selectie (en zeker als ze Goretzka aan de selectie toevoegen).

Ik blijf het herhalen, op de een of andere manier kijkt niemand naar wie er werkelijk op het veld bij City rondloopt. Veel mensen kijken naar de uitgegeven bedragen en de imago van een olieclub. City heeft een redelijk goede selectie, maar zeker geen wereldse selectie, en als niet Pep de trainer was, had City afgelopen jaren met deze selectie niet eens de helft van de prijzen gewonnen die hij wel met ze heeft gewonnen. Dat imago van City, dat zal denk ik nooit veranderen. Iedereen stopt gewoon met nadenken als het over City gaat. Ik wil van jullie weten wie van jullie voor de top 3 PL elftallen Zinchenko op linksback gaat zetten, of Jesus voorin of Rodri voor vm?

2 augustus 2021 om 21:51

Als je ooit een reactie van me leest weet je goed dat ik al jaren niet bepaald onder de indruk ben van Jesus, Zinchenko (en reken daar nog maar Ederson bij). Ik had dan ook voorspeld dat City de CL niet zou winnen zonder een topfitte Aguero want Jesus is niet goed genoeg. Maar geen enkele ploeg heeft 11 wereldtoppers. Chelsea won de CL verdorie met gasten als Christensen en Rudiger, in de verste verte geen wereldtop. Ondanks enkele zwakke plekken is de kern van city gewoon een wereldkern, dat zie je ook aan de marktwaardes want city zal op transfermarkt zeker tussen de top 3 duurste kernen staan (dat hoef ik zelfs niet na te gaan) laat staan als ze Grealish of Kane nog aankopen. Wat je hen wel kan verwijten is dat ze steevast nalaten iets aan die zwakke plekken te doen (hoezo halen ze alweer geen linksback??) en dat is natuurlijk de schuld van Guardiola. Waarom zo veel geld spenderen aan Grealish als je duidelijk voor Haaland en een linksback moet gaan? Maar enfin, het blijft een topkern voor mij. Overigens, hoezo heeft Chelsea betere wingers? Doel je dan op Mount en Havertz (die missen absoluut de door jou genoemde explosiviteit en actie/doelgerichtheid, op dat vlak is Mahrez en Foden toch wel beter) en Pulisic en Werner zijn het toch ook niet.

2 augustus 2021 om 16:40

@DeenbVolgend seizoen is Haaland inderdaad een "koopje" met de vastgelegde €75 mln transfersom. Borussia Dortmund zou nu een betere slag kunnen slaan.

Zou idrissi niet vertrekken? wel een mooie stap voor lang!

2 augustus 2021 om 16:22

@messi

Een spelersruil. Idrissi zou bij in Belgie op zijn plek zitten. Kan daar vlammen en belangrijk zijn.

Vraag mij alleen af of Lang het wel gaat redden bij Sevilla. Zijn concurrenten daar, zijn wel stuk beter. Wie zou moeten wijken voor Lang bjij Sevilla?

Waarschijnlijk is Baradona niet mee eens, want volgens hem kunnen wij Lang net achter Mbappe scharen qua talent.

2 augustus 2021 om 16:25

@Mrkrillin idd maar ik zou het we graag willen zien hij in de bundesliga

ik vind 20-25 mil voor Lang nog behoorlijk meevallen eerlijk gezegd, zou wel een mooie vervolg stap zijn voor Noa.

2 augustus 2021 om 15:34

@burwatti idd het is een mooie stap het bedrag valt heel erg mee talent spat er bij hem af!!

2 augustus 2021 om 15:43

ik zie voor 20 miljoen liever Lang terug komen dan Bergwijn

2 augustus 2021 om 16:24

@burwatti

nee man, dit meen je niet?

Bergwijn is echt wel paar klassen beter.

Vraag mij wel af, wat moet Sevilla met Lang? Die man is niet beter dan de concurrenten daar nu.

2 augustus 2021 om 21:19

Heb jij Lang wel eens zien spelen? Vind dat hij meer potentie heeft dan Bergwijn.

2 augustus 2021 om 21:24

@ajax12321 zeker hij heeft zeker meer potentie dan bergwijn

2 augustus 2021 om 15:50

Behoorlijk meevallen? Malen is net voor 30m naar Dortmund gegaan. Op basis van wat is Lang dan een vergelijkbaar bedrag waard? 1 goed seizoen in België?? Vind het nogal een groot bedrag voor zo’n risicovolle investering. Echt geen zekerheid dat hij mee kan ik de top van Spanje.

2 augustus 2021 om 16:17

is die zekerheid er bij Malen wel dan ?

2 augustus 2021 om 16:22

Nee, maar het omhoog praten van spelers en prijzen des te meer. Het is leuk voetballertje, die Lang, maar laten we niet doen alsof hij zich jaren heeft bewezen als de linksbuiten van Europa. Met alle respect voor de Belgische competitie, maar het is wel maar de Belgische competitie. Bedrag is meer dan prima!
Ocampos gaat hij er niet uit spelen of hij moet vertrekken? Ze hebben ook Lamela 'gekregen' van Tottenham, al speelt die rechtsbuiten.

2 augustus 2021 om 16:46

Ik zag afgelopen zaterdag een interview met Akki Watzke, algemeen directeur van BVB, in der ARD Sportschau. Over de aankoop Malen vond ik hem opvallend bescheiden, de euforie spatte er niet van af. "We gaan zien wat het wordt", was zijn korte commentaar. Optimisme klinkt anders.

2 augustus 2021 om 16:47

Ik zag afgelopen zaterdag een. Interview met Akki Watzke in der Sportschau. Over de aankoop Malen vond ik hem opvallend bescheiden, de euforie spatte er niet van af. "We gaan zien wat het wordt", was zijn korte commentaar. Optimisme klinkt anders.

2 augustus 2021 om 17:01

Ja de Nederlanders mogen jackpot vragen maar de Belgen niet. Brugge, Genk is niet slechter als Psv. Kijk naar de top transfers van vorig jaar: Maehle (Atalanta), David (Lille), Doku (Rennes). De grote uitgaande transfers slagen meestal in buitenland wel hoor.

2 augustus 2021 om 18:22

De enige die hier clubs vergelijkt ben jij hoor? Heeft niks met vergelijking België/Nederland of Brugge/PSV te maken maar met prestaties. Malen heeft toch gewoon veel meer laten zien dan Lang die überhaupt nog niet in een voorselectie van het Nederlands elftal heeft gezeten terwijl Malen basis heeft gestaan op een EK om maar iets te noemen. Brugge staat vrij om het te vragen maar je moet wel gek zijn om 25m te betalen voor Noa Lang. Die jongen kan lekker nog een jaar bij Brugge blijven..

2 augustus 2021 om 18:47

die überhaupt nog niet in een voorselectie van het Nederlands elftal heeft gezeten terwijl Malen basis heeft gestaan op een EK om maar iets te noemen.

Even serieus blijven. Is dat te wijten aan Lang, of FdB?

2 augustus 2021 om 19:11

Onder Koeman was dat denk ik ook niet gebeurd hoor..

2 augustus 2021 om 21:27

Koeman selecteerde wel vormer en danjuma bij club Brugge, Lang dan sowieso want die maakte bij Brugge nog meer indruk dan die 2 destijds samen

2 augustus 2021 om 17:15

Als koussounou er dertig kost is lang er zeker 45 waard

noa lang bij sevilla? laat me niet lachen. die man komt veel te kort voor het niveau sevilla. het verbaast mij daarom zeker niet waarom het in de wandelgangen staat.

2 augustus 2021 om 15:44

Hij past eerder in de bundesliga ik denk dan aan bvb ofzo

2 augustus 2021 om 16:25

@messi123

Lang bij Bvb??? Hahah dan ga ik net als @navigatie ook lachen. Man komt te kort voor Sevilla en dan wel naar Dortmund? Daar komt hij helemaaaaal te kort voor.

Waarom zou Sevilla een concurrent aantrekken voor een speler die zelf al niet aan de bak komt. Of gaat het om een stoelendans? Dan zouden Idrissi en Lang samen kunnen strijden voor het laatste stoeltje op de bank.

Mag toch hopen dat dit verzinseltjes van een journalist zijn, minstens 25 miljoen plus Idrissi anders tussen de 30 a 35, voor minder mag Lang echt niet weg.

2 augustus 2021 om 16:28

Ik denk dat wij mogen hopen dat 30 a 35 miljoen voor Lang een verzinsel is van jou
De markt is gek, maar realistisch gezien is Lang dat voorgestelde bedrag van jou zeker niet waard.
Op basis van 1 goed jaar in de Belgische competitie.
Johnathan David ging weg voor 32 miljoen en dat is de duurste uitgaande transfer. Nou, ik denk dat iedereen die wel vele malen hoger inschat.

2 augustus 2021 om 17:32

Achja en als Yaremchuk er 17 waard is, dan Lang 50. Dat soort vergelijkingen, sjah. Doen we niet zo veel mee. David is intrinsiek wellicht het groter talent door zijn verbluffende fysieke kwaliteiten, maar had niet die impact op een team die Lang had, die Brugge daarmee dan ook kampioen maakte. Het is van de Bruyne geleden dat er zo een klasbak rond liep met zo een impact in 1 seizoen. Zoals Lang maandenlang speelde voor zijn corona besmetting hem velde is hij in de huidige krankzinnige markt minstens 30 miljoen waard, meer dan Wesley of Kossounou (een groter talent maar slechts een verdediger). Waarom kan Ajax zo'n krankzinnige bedragen krijgen voor een milik of Sanchez en Belgen niet? Daar speelt de naam duidelijk nog een grote rol in.

2 augustus 2021 om 18:16

Alleen is het duidelijk dat Malen weg wilde bij PSV. Zowel Lang als Brugge willen langer door. Club moet hem dus niet verkopen en dan mag hij alleen weg voor de hoofdprijs. Zo moeilijk is het allemaal niet.

2 augustus 2021 om 20:27

Lang is duidelijk te goed voor onze competitie. Maar hij heeft wel een bepaalde arrogantie in zijn spel en manieren van doen.. Zo een spelers durven wel eens naast hun schoenen lopen. Ik denk dat het op bepaalde momenten al was afgelopen jaar, met gevolgd dipje. Bij Brugge kon hij zich dat permitteren. De stap naar Sevilla lijkt me dan iets te snel. Ofwel een tussenstap ofwel nog een jaar blijven.
Mocht ik Brugge zijn zou ik hem wel verkopen, rond de 20 miljoen vind ik eindelijk een heel mooie prijs. En kampioen spelen ze toch, met of zonder hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Maandag 20 september
Olympique Marseille heeft belangstelling voor David Neres. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren