De Telegraaf: Feyenoord wil transfer Joey Veerman afdwingen met spelersruil

Maandag, 2 augustus 2021 om 00:07Mart van Mourik • Laatste update: 00:24

Feyenoord wil sc Heerenveen er met een spelersruil van overtuigen Joey Veerman te laten vertrekken, zo meldt De Telegraaf zondagavond. De Rotterdammers zouden niet over het budget beschikken om de middenvelder binnen te halen, maar met de inzet van een spits moeten de Friezen alsnog overgehaald worden. Bij Heerenveen is de aanvalslinie onderbezet, terwijl de concurrentiestrijd in spitspositie bij Feyenoord juist erg hevig is.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Is een ruildeal een geschikte oplossing om Joey Veerman te strikken?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

86 reacties (laatste reactie door fr_ronnie)

Kan me niet voorstellen dat ze Lord Diemers zullen aanbieden

2 augustus 2021 om 00:24

Dat is geen spits, bij mijn weten. Geen idee wat het wel is, maar iig geen spits ...

2 augustus 2021 om 00:27

Een middenvelder

2 augustus 2021 om 00:31

Zal wat zijn dat Diemers al die tijd een spits blijkt te zijn en Feyenoord 'm verkeerd gebruikt. 🤯

2 augustus 2021 om 00:35

Hangend op links in de Ziyech rol misschien?

2 augustus 2021 om 10:02

Ik denk dat Heerenveen.
Bij geen een speler. Van feyenoord belang heeft. Dus gewoon met bonussen komt veerman. richting de 12 miljoen
.

Haha het toppunt. Je eigen rommel slijten in ruil voor een goede middenvelder...

2 augustus 2021 om 00:29

altijd handig toch! een paar spitsen aantrekken die niet scoren in ruil voor je beste middenvelder

2 augustus 2021 om 05:55

Haps en Diemers zijn toch gewoon prima spelers voor Heerenveen? Dat Diemers het bij Feyenoord moeilijk heeft wil natuurlijk niet zeggen dat hij Heerenveen niet aan kan. Laten we niet vergeten dat hij veruit de beste speler van Fortuna was. Haps zou denk ik direct de beste speler van Heerenveen zijn, dat is gewoon een hele goede linksback. Ik weet alleen niet of hij dat zelf wel wil. Als Feyenoord er dan ook nog Bannis bij geeft vind ik het helemaal niet zo een slecht bod.

2 augustus 2021 om 09:12

Daarentegen was Diemers bij Fc Utrecht ook niet echt een succes. Diemers zal onder de juiste voorwaarden best willen maar Haps gaat echt niet naar Heerenveen, die heeft eerder een stap omhoog in zijn hoofd.

2 augustus 2021 om 15:52

Haps moet Feyenoord behouden. Is veel en veel beter dan de gehypte Malacia die overal loopt en alleen nooit op zijn LB plek

Bozenik + 5 miljoen zou leuk zijn voor Heerenveen

2 augustus 2021 om 00:14

Denk eerder een Vente + 5 miljoen. Bozenik zie ik ze niet zo snel wegdoen. En een Bannis heeft nog een redelijke potentie. Denk zelf geen Linssen aangezien hij redelijk veel minuten maakt en op verschillende plekken kan spelen

2 augustus 2021 om 00:19

@Hala010 Vraag me dan af wat wij met Vente moeten. Bij Roda redelijk maar kon het bij RKC ook al niet waarmaken en is voor ons denk ik geen versterking.

2 augustus 2021 om 00:21

Waarom zou Heerenveen instemmen met Vente? Die kan niveau RKC niet eens aan

2 augustus 2021 om 00:25

Juist een Bannis zou mooi zijn; het moet Feyenoord ook een beetje pijn doen, wil zo'n constructie slagen.

2 augustus 2021 om 00:26

Lijkt mij toch wel bozenik, staat op basis van de laatste wedstrijden duidelijk onder Bannis in de pikorde, en om Heerenveen te verleiden met je toch wel een speler aanbieden met nog redelijk potentie en dat vind ik bij Vente toch echt niet het geval.

2 augustus 2021 om 00:39

@Hala010 ik zie niet echt een niveauverschil tussen Vente en Bozenik. Bozenik heeft meer geld gekost dus misschien is dat dan de reden

2 augustus 2021 om 06:06

@Japie_Krekel: Ik vind Bozenik wel echt beter dan Vente. Bozenik kan ten minste een duel winnen en af en toe een goal maken. Vente kan op Eredivisie niveau werkelijk helemaal niets. Hij was misschien wel de slechtste spits ooit van RKC, met 0 goals en assists in een seizoen.

2 augustus 2021 om 08:13

Ik zie momenteel ook niet zoveel niveauverschil tussen Heerenveen en Feyenoord.

2 augustus 2021 om 08:22

waar heeft iedereen het over hier linssen haps diemers die jongens verdienen een miljoen of veel meer dit kan heerenveen helemaal niet betalen

2 augustus 2021 om 12:48

Vente Heeft het bij roda niet slecht gedaan dacht ik.

2 augustus 2021 om 11:21

Zoeken ze in Friesland nog kantinepersoneel dan? Is Heerenveen een stortplaats voor de rommel van Feyenoord? Ik zou niet weten welke speler Heerenveen nou zoveel beter maakt dat ze daar Veerman wel voor willen laten gaan. Sterker, als ze gewoon cashen voor de Volendammer denk ikd at ze in staat zijn zelf betere spelers kunnen identificeren als versterking. Ben ook wel benieuwd wat Feyenoord hiertoe beweegt. Wanhoop? Arrogantie? Naiviteit?

Verder vraag ik me af welke spelers zich bij Feyenoord zouden laten verhandelen. Linssen, Diemers, Bozenik of Toornstra kun je prima kwijt willen, maar die gasten zitten financieel op rozen vergeleken met het salarishuisje van Heerenveen. Die gaan niet voor een halvering van hun inkomen hun hele hebben en houden naar Friesland verhuizen.

Wat moeten we in godsnaam met die halve b garnituur van feyenoord. We hebben al genoeg feyenoord afdankertjes die niks toevoegen. Gewoon geld neer leggen en anders is t jammer.

2 augustus 2021 om 00:42

Dat Feyenoord wilt tegenwoordig overal voor een dubbeltje op de eerste rang zitten

2 augustus 2021 om 06:02

Volgens mij wil iedere club voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. Of ken jij een technisch directeur die niet voor zo min mogelijk geld een zo goed mogelijke speler wil aantrekken?

2 augustus 2021 om 19:09

Nou degene die dembele en coutinho naar barca heeft gehaald keek niet op een miljoentje meer of minder

2 augustus 2021 om 01:21

Van Ewijk is een Feyenoord afdankertje en hij lijkt echter te imponeren bij jullie.

2 augustus 2021 om 10:19

Je bedoelt die van Ewijk die op zijn 15de de Feyenoord jeugd verliet en via Excelsior, ADO en Cambuur uiteindelijk door ADO aan Heerenveen verkocht werd?
Die van Ewijk die nimmer een profcontract heeft gehad bij Feyenoord?

2 augustus 2021 om 12:13

Die bedoel ik ja.

2 augustus 2021 om 09:16

Mee eens. Hopelijk gaat Heerevenveen niet in deze ruildeal mee. Denk namelijk niet dat de afdankertjes van Feyenoord Heerenveen sterker zullen maken.

Dan zal Vente en Linssen de gegadigden moeten zijn. Bannis heeft toekomst en Bozenik moeten ze ook gewoon vertrouwen geven. Als hij wat bruikbare ballen krijgt schiet ie ze d'r echt wel in.

2 augustus 2021 om 00:22

Als ze bozenik dat vertrouwen wilde geven hadden ze hem echt al de laatste wedstrijden in de basis gezet. Maar hij staat dus duidelijk nog onder Bannis in de pik orde, denk juist dat ze hem aanbieden. Want Heerenveen wil er ook nog wel iets voor terug waar ze in de toekomst misschien nog wat kunnen verdienen.

Begint een aardige transfersoap te worden zo, denk dat het om Vente en/of Bannis zou gaan trouwens.

2 augustus 2021 om 17:36

Hij heeft zelf getekend om langer bij Heerenveen te blijven. Dat betekende voor hem meer geld elke maand en voor Heerenveen een hogere transfersom. Dan moet je nu niet miepen dat Heerenveen een flinke transfersom wil hebben.

Foutje in de tekst, Vente kwam namelijk niet terug van RKC maar van Roda.

On: Lijkt me niet dat de vraagprijs van Heerenveen hier heel erg door gaat zakken. Ik kan me niet voorstellen dat Feyenoord Linssen van de hand wil doen. Vente mist de benodigde kwaliteit en Bozenik/bannis gaan de prijs van Veerman niet dusdanig drukken dat het opeens betaalbaar is voor Feyenoord.

2 augustus 2021 om 00:32

Als ze ook een deel van zijn salaris blijven betalen. Want zoveel salaris betalen wij niet

Haha, dat zal wel Diemers of Vente zijn. Nou daar schiet je als Heerenveen zijnde wat mee op.

Veerman is op dit moment de troef die ons een behoorlijke som geld moet opleveren. Met deze transfersom moet namelijk ten eerste het tekort worden gedicht en ten tweede het transferbudget worden aangevuld. Ik verwacht daarom ook niet dat Heerenveen veel interesse zal hebben in een ruildeal, tenzij er nog steeds een goed bedrag betaald zal worden. Daarnaast zou ik ook niet weten wie het moet worden; Vente lijkt me niet goed genoeg en ik denk niet dat het zal gaan om Bozenik/Bannis/Linssen.

2 augustus 2021 om 00:29

Mocht het om Bozenik en Diemers/Teixeira gaan. Zou je hier als Heerenveen fan dan enigzins tevreden mee zijn?

2 augustus 2021 om 00:33

Bozenik en Diemers zou ik prima vinden. Diemers is voor ons gewoon een goede speler.

2 augustus 2021 om 00:46

@SiebeNagtzaam ik zou er onder de juiste omstandigheden zeker tevreden mee zijn. Het zijn stuk voor stuk spelers die voor ons van toegevoegde waarde kunnen zijn. Het ligt dan aan de soort deal: wordt er een bedrag bijgelegd voor Veerman? Komen de Feyenoorders permanent naar ons of gaat het om een huurdeal? Nogmaals, onder de juiste voorwaarden zou ik dit zeker toejuichen.

2 augustus 2021 om 00:59

Als ik Arnesen zou zijn zou ik Bozenik en Diemers sturen (Bozenik gekocht voor iets meer dan 4 miljoen, Diemers rond de miljoen). Geloof best dat er nog potentie in Bozenik zit en dat ie er bij Heerenveen gerust tussen de 10 en 15 in schiet als je hem een seizoen lang laat staan, bij Feyenoord krijgt hij nooit langer dan 2 a 3 westrijden achter elkaar de kans.. Gokje moet maar genomen worden. Eventueel nog 2 a 3 miljoen bijleggen als ze dat uit een oude sok kunnen toveren.

2 augustus 2021 om 01:07

Ik ben het helemaal met je eens wat betreft Bozenik. Ik denk inderdaad dat hij bij ons zijn potentie zou kunnen waarmaken. Bozenik + Diemers + nog wat geld zou ik zeer content mee zijn.

2 augustus 2021 om 05:40

En jij denkt dat ze ze er bij Heerenveen ineens wel kunnen voetballen of scoren ?!

2 augustus 2021 om 10:57

Dat denk ik inderdaad ja. Het is niet dat die jongens niet kunnen voetballen, ze komen (op dit moment) tekort voor het niveau wat Feyenoord nastreeft. Laten we nou niet doen alsof deze jongens zo slecht zijn dat ze middenmoot/subtop Eredivisie niet aankunnen.

2 augustus 2021 om 11:50

Maar zou jij in de ogen van Heerenveen je beste speler inruilen voor het risico dat ze het misschien wel aardig gaan doen in het noorden ,ik niet

2 augustus 2021 om 12:00

Dat is afhankelijk van de voorwaarden van de deal. Mocht Feyenoord een grote som erbij betalen dan zou het interessant kunnen zijn. Als kale ruil zou ik het inderdaad ook zeker niet doen.

Ja doei. Die spitsen van Feyenoord zou ik persoonlijk max een miljoen aan uitgeven. Dus dan kom je nog steeds op een 6-7 miljoen + spits en doorverkoop en bonussen als het aan mij lag. Veerman zelf zou ik sowieso niet voor minder dan 7 miljoen laten gaan. Wat hebben die spitsen van Feyenoord laten zien? Ik zie liever een nieuwe zelf gescoute spits komen. Een leuke vleugelaanvaller mag ook wel komen trouwens

2 augustus 2021 om 00:36

Wie wil je hebben? Burger, Conteh, Azarkan, Diemers, Joao Teixeira, Bozenik? Misschien nog een ander spelertje gratis huren voor een jaartje erbij?

We moeten toch een dealtje weten te maken he noordelijke vriend. Joey wil immers zelf zeer graag naar Feyenoord toe. Dat gaat geen fijn huwelijk worden als ie nog een jaartje langer moet blijven plakken.

2 augustus 2021 om 00:50

Ze willen niemand hebben van jullie! Pijnlijk maar waar!

2 augustus 2021 om 10:22

Veerman is een van de betere spelers van Heerenveen en heeft nog drie jaar contract te gaan.
Feyenoord toont interesse maar blijkt helemaal geen geld te hebben om hem aan te kopen. Ook een Veerman zal begrijpen dat hij niet verkocht gaat worden als de vermeende koper helemaal geen geld heeft.

De concurrentie positie is bij Feyenoord hevig.. een beetje zoals ik als trainer van m'n vrienden team moet kiezen tussen Willem die gister een krat heeft opgedronken en Peter die tijdens de warm-up nog even een sigaretjes rookt en die al moe is als die van de kantine naar het veld loopt. Zonder gekkigheid, ik denk dat we onze spitsen allemaal niet echt kunnen slijten aan Heereveen behalve bozenik. Wat trouwens wel pijnlijk zal zijn als die weggaat (gefaald) maar misschien wel maar beter is als we daarvoor met wat geld veerman kunnen halen. Uberhaupt benieuwd wat er met bozenik gaat gebeuren, ik lees dat die vertrouwen moet krijgen maar als hij nu al niet speelt bij feyenoord gaat die denk niet in komende jaren opeens wel veel spelen maar wie weet!

Geweldig toch.....lekker creatief

Ik ga morgen een auto halen en ik bied ze een scooter....

2 augustus 2021 om 00:58

Dan ben je toch best lief, Feyenoord bied ze een step en niet eens 1 van het elektrische soort

Diemers ruilen voor Veerman. moet heerenveen nog wel een paar mil bij leggen uiteraard.

Het zou mij voor beide kanten geen slechte deal lijken als ze bozenik en diemers aanbieden. Maar dan zou er nog wel wat bij betaald moeten worden, als je dan een deel direct doet en een deel door het mee betalen van salaris kan je nog een deel over zo'n 2 jaar uitsmeren wat voor feyenoord toch beter te betalen is. Ik weet niet echt hoe het middenveld van Heerenveen er uitziet maar denk dat diemers voor Heerenveen gewoon een goede speler is en met bozenik hebben ze nog een speler met enige potentie die in de toekomst nog wat op kan brengen. Met het salaris wat vrijkomt van deze gasten - wat je mee betaald aan Heerenveen kan je misschien wel het salaris van veerman betalen? Maar geen idee wat hij ongeveer wil en wat deze 2 krijgen. Maarja dan zal vooral de vraag zijn hoeveel Heerenveen nog als transfer bedrag wil.

Ja neem van ons 2 of 3 halve gebakjes en dan nemen wij één topper bij jullie weg, deal ??? Creatief oke maar hoe komt dit in godsnaam in je op ?

Echt, als Heerenveen dit accepteert met wie dan ook dan kunnen we beter stoppen. Dramatische spelers die ik geen van allen hoef te zien in ALS. Bovendien is er behoefte aan cash, nog meer dan aan aanvallers.
Knettergek daar in Rotterdam

Ik zie Feyenoord nou niet echt als een stap hogerop voor Veerman. Ik was dan lekker bij Heerenveen gebleven

Welke speler buiten sinisterra of senesie zou iets toevoegen aan Heerenveen.
Houd de kneuzen lekker, of betaal een normaal transferbedrag.

2 augustus 2021 om 08:52

Beetje overdreven natuurlijk. De meeste spelers van Feyenoord zouden na deze deal gewoon de beste speler van Heerenveen zijn.

Texeira, Diemers, Fer, Haps, Kelly en Vente + 2 miljoen ruilen voor Veerman Dan halen we in de winterstop Bjørkan gratis op als vervanger voor Haps.En dan hebben we alleen nog een spits + controleur nodig (liefst 2, Kitolano en ?) Salarisruimte genoeg in ieder geval. Nu nog iemand die er 10 miljoen in wil pompen.5 miljoen extra en je hebt Ihataren er ook nog bij.Dromen mag.

Heerenveen zal toch ook niet zitten wachten op spitsen zoals Vente en Bannis. Feyenoord moet wat doen om de transfersom naar beneden te krijgen, maar dan kun je niet met deze spelers aankomen. Natuurlijk doe je niet je beste spelers weg, maar dit zijn geen spelers waarvan je denkt dat ze over 2 a 3 jaar de betere van de eredivisie kunnen zijn. Daarnaast vind ik Veerman ook een gok. Kan wel aardig voetballen, maar een stapje hoger moet die ook weer harder werken, en Veerman heeft het werken niet bepaald uitgevonden.

Linsen en haps zijn nog wel nuttige spelers, maar zullen salaris in moeten leveren om de overstap te maken. Twijfel of ze dat gaan doen..... Verder middelmatige spelers die bij Heerenveen ook het verschil niet gaan maken..... Gaan we onze beste speler niet voor weggeven. Heerenveen kan voor 1,5 miljoen haps en linssen wel haan halen.... Kijken hoe feyenoord op zulke biedingen gaat reageren...

Heerenveen zal best cash willen, maar de vraag is hoeveel. Diemers, Vente en 3 miljoen?

Denk niet dat Heerenveen daar intrapt. Het eventuele vertrek van Veerman is voor hun een aderlating en weet geen enkele Feyenoord speler die dat gaat oplossen.

Dat gaat Heerenveen natuurlijk niet doen, al lopen er genoeg spelers bij Feyenoord waarvan ik zeker weet die bij een middenmoter top zullen zijn. Maar Heerenveen wil natuurlijk gewoon cashen wat begrijpelijk is. Alleen denk ik niet dat er een club rond de 10 miljoen voor Veerman gaat bieden en als Feyenoorder hoeft hij van mij ook niet te komen, goede voetballer maar is niet wat we op dit moment nodig hebben.

Diemers zou voor Heerenveen gewoon een goede speler zijn. Ik zie in Heerenveen geen ploeg dus bijvoorbeeld beter is dan fc twente en zelfs sparta. Bij fortuna was het een prima speler maar komt tekort voor een topclub.

2 augustus 2021 om 10:39

Is Diemers 10 miljoen waard? Dan nog zit er een kloof van 7 miljoen.

Ze kunnen Dylan Vente proberen maar ik ga er vanuit dat men bij Heerenveen al zat materiaalmannen hebben lopen.

Of Vente, Bozenik, Diemers, Teixeira, Haps en Kelly inruilen. Dat scheelt je zo 29 euro. Spekkoper!

Feyenoord: wij willen veerman ! Heerenveen : mogen wij daar dan twee of drie twijfelgevallen voor terug ? Feyenoord : nou vooruit dan. Heerenveen: nou geweldig , dankjewel 😃

Heerenveen moet niet te stoer doen .. voorlopig is er niets veel anders in de markt voor Veerman en als hij inspeelt op een transfer naar Feyenoord .. wedden dat ze prijs omlaag gaat ..

Komt helemaal goed ... er. Gaat geld komen om deze jongen over te nemen ..

2 augustus 2021 om 13:04

Heerenveen moet helemaal niets natuurlijk. Veerman heeft nog een contract voor 3 jaar dus ze kunnen makkelijk nog een jaar wachten, en zelfs 2 als het moet. En nu waren er ook al biedingen van buitenlandse clubs van rond de 5 miljoen, dan gaan ze niet ineens tegen Feyenoord zeggen dat dat bedrag wel hoog genoeg is natuurlijk.

Ik zou als ik Heerenveen was akkoord gaan met alle spelers incl bankzitters plus 1 miljoen euro. Zijn we direct van dat clubje uit Rotterdam af. Betere deal bestaat niet!

Ik zou als ik Heerenveen was akkoord gaan met alle spelers incl bankzitters plus 1 miljoen euro. Zijn we direct van dat clubje uit Rotterdam af. Betere deal bestaat niet!

Als ze Linssen en texeira geven voor veerman lijkt me dat een prima deal voor beide clubs Linssen is perfect voor een subtop club als Heerenveen bij Feyenoord zou die druk niet aan kunnen en texeira zou zich prima kunnen ontwikkelen bij Heerenveen.. dan is de vraagprijs weg hebben beide clubs wat ze willen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1321
2.PSV127
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
G. TilMiddenvelder41
J. ToornstraMiddenvelder42
J. BijlowKeeper40
B. LinssenAanvaller44
L. SinisterraAanvaller42
A. JahanbakhshAanvaller30
A. BaldéAanvaller10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

3 fans
Middenvelder, 22 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 15 september
Lautaro Martínez gaat zijn contract bij Internazionale verlengen tot medio 2026. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren