Eerste club met belangstelling voor Lutsharel Geertruida is bekend

Zondag, 1 augustus 2021 om 18:08Dominic Mostert • Laatste update: 21:53

Twee clubs uit de Russische Premjer-Liga hebben belangstelling voor Lutsharel Geertruida, zo meldt Feyenoord Transfermarkt zondagavond. Een van de clubs met interesse is Spartak Moskou; de naam van de andere club is niet bekend. Geertruida zou deze zomer kunnen vertrekken bij Feyenoord, omdat de gesprekken over een nieuw contract na vier maanden zijn afgebroken.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

66 reacties (laatste reactie door burwatti)

Moeten hem dan nu verkopen, levert nu nog geld op. Wilt niet verlengen prima, de groeten en veel plezier in Rusland.

1 augustus 2021 om 18:20

Wat denk je dat hij moet kosten? Beetje hetzelfde probleem als Onana; allebei niet inzetbaar in het begin van het seizoen en een aflopend contract. 3/4 miljoen ergens?

1 augustus 2021 om 18:25

Ik denk dat die prijs wel eens kan kloppen hij speelt niet voor jou club haha dan had ie gewoon 8m gekost.

1 augustus 2021 om 18:29

Denk dat je aardig in de buurt zit ja. Kan waarschijnlijk in Rusland een miljoen verdienen wat hij zo graag wilt.

1 augustus 2021 om 18:47

Wij verkopen een top 15 keeper van de wereld voor 6 miljoen. Ook wij kunnen niet altijd wonderen verrichten. In beide gevallen zitten Ajax en Feyenoord in een klote positie.

1 augustus 2021 om 19:08

Het is toch van de zotte eigenlijk dat een back die net komt kijken een paar aardige wedstrijden in de ED heeft gespeeld al verwacht om een miljoenencontract te krijgen.

1 augustus 2021 om 19:21

Kijk jij snapt het. Zit nog thuis met een blessure, hoe gaat dat straks? En nu eisen dat hij 1 miljoen+ wilt verdienen..

1 augustus 2021 om 20:34

Ruilen met til?

2 augustus 2021 om 04:33

Dat gaat never nooit gebeuren natuurlijk. Til kwam voor 14 miljoen naar Spartak.

1 augustus 2021 om 20:55

die jongen moet niet naar Rusland. daar gaat hij al zijn talent vergooien. of bij Feyenoord blijven of anders naar een laagvlieger uit een topcompetitie om zich verder te ontwikkelen

1 augustus 2021 om 21:46

Dat hij daar zijn talent vergooit is niet echt het probleem van feyenoord natuurlijk, en dat is wel het perspectief vanuit waar Sander reageert.

1 augustus 2021 om 21:50

Hij wilt centen verdienen en dat kan in Rusland, dus is toch een logische keuze. Hij kan ook denken kan in alle rust bij Feyenoord herstellen en accepteer het bod maximale bod van Feyenoord. Nee meer centjes ja dan moet je na Rusland toe.

1 augustus 2021 om 23:37

Nou, ik ben blij dat de Russen komen want hopelijk verdien je er dan nog wat aan. Die jongen heeft ongetwijfeld een mooi nieuw contract maar Feyenoord begint niet meer aan die exorbitante salarissen en dat is hun goed recht..dan ga je maar weg. Ik vind Pedersen nu al een meer dan prima vervanger op rechts.

Dit is de kans dat Feyenoord er nog geld voor kan krijgen zsm verkopen Feyenoord

Triest ... "de intentie is om te verlengen" ... waar hebben we dat eerder gehoord? :
Lekker geld ophalen in Rusland en verder een carrière van ondergeschikt belang. Met zulke zaakwaarnemers, heb je geen vrienden nodig ...

1 augustus 2021 om 18:18

Je kunt bij Spartak perfect een mooiere carrière bij elkaar voetballen dan bij Feyenoord.

1 augustus 2021 om 18:22

De praktijk is dat de meeste mensen daar in vergetelheid verdwijnen.

1 augustus 2021 om 18:26

Bij Feyenoord even hard. Of denk jij dat veel mensen buiten Nederland Feyenoord op de voet volgen?

1 augustus 2021 om 18:52

Ik denk dat de NL competitie bij meer (kapitaalkrachtige) landen als Spanje, Engeland, Frankrijk en Italie meer op het vizier staan dan die van Rusland

1 augustus 2021 om 18:53

En je blijft meer in beeld voor het Ned. 11-tal.

1 augustus 2021 om 19:07

Als ik kijk naar de uitgaande transfers van de afgelopen 3 seizoenen (dus deze niet afgelopen transferperiode niet erbij) dan heeft Spartak meer uitgaande transfers naar topcompetities en ook evenveel internationals op het afgelopen EK bij het Nederlands elftal.

1 augustus 2021 om 22:41

Lierse? Vertel? Welke speler vanuit Spartak heeft de transfer gemaakt naar een topclub? De hoogste transfer is Promes geweest naar Sevilla en alles behalve geslaagd.

Kokorin naar Fiorentina en speelt daar ook niet.

1 augustus 2021 om 23:19

Waar noem ik een topclub? En ik ben de naam even vergeten maar ook eentje is naar Hellas Verona vertrokken. Uiteindelijk maakt het dus niks uit of je bij Feyenoord speelt (want welke speler van Feyenoord is daar de laatste 3 jaar naar een topclub gegaan?) of bij Spartak. Alleen speel je bij Spartak in een betere Europese competitie en krijg je meer geld.

1 augustus 2021 om 18:18

@NJfromVOL daar heb je helemaal gelijk in, Feyenoord moet deze gast zsm van de hand doen wilt toch niet verlengen

Blijft toch jammer dat geld, zelfs als je nog een jaar contract hebt, alles bepalend is. Met Haps hebben ze een dubbele bezetting en het geld is bij Feyenoord welkom dus doen dan maar?

1 augustus 2021 om 18:23

Vandaag speelde zelfs Hendriks RB ...

1 augustus 2021 om 18:25

Zo een overdreven eisen heeft hij echt niet hoor (als je de geruchten mag geloven). Als je spelers wil hebben die mee kunnen bij een topclub dan moet je ook salarissen betalen van bij een topclub.

1 augustus 2021 om 18:30

Hij wilt 1 miljoen plus verdienen Lierse. Jongens van zijn leeftijd verdienen dat niet bij Feyenoord. Waarom zou hij dat wel moeten? Zit ook nog met een zware blessure thuis

1 augustus 2021 om 18:35

Omdat 1 miljoen niet zoveel is voor een speler die op zijn 21 waarschijnlijk zijn laatste contract gaat tekenen bij Feyenoord omdat hij binnen nu en een paar jaar wel eens een transfer van rond de 10 miljoen kan maken. Het is een stevige eis, begrijp me niet verkeerd, maar het is echt niet dat hij gouden bergen verwacht.

1 augustus 2021 om 18:55

@lierse: 1 miljoen is een zeer fors salaris voor Feyenoordbegrippen. Indien dat een paar ton boven het salaris van bijvoorbeeld een malacia of bijlow uitsteekt dan is dat te hoog ingezet door de zaakwaarnemer. Feyenoord kan het zich niet veroorloven de verhoudingen in de kleedkamer scheef te trekken. Net zo goed als dat het Geertruida zn recht is niet akkoord te gaan… al geloof ik geen woord van de zaakwaarnemer dat het ‘de intentie is er samen uit te komen’ … want feyenoord botst vrijwel nooit met jeugdspelers als het gaat om de hoogte van het salaris.

1 augustus 2021 om 19:10

Dan kan Feyenoord zich een speler als Geertruida gewoon niet veroorloven in deze. Want het punt blijft dat in de huidige voetballerij een salaris van 1 miljoen niet uitzonderlijk hoog is voor een topclub van een competitie als de eredivisie.

1 augustus 2021 om 19:21

1miljoen is nog steeds veel voor een topclub van de eredivisie. Mss bij ajax al wat meer normaal maar verder niet. Voor iemand die net komt kijken en momenteel een zware blessure heeft is het gewoon teveel.

1 augustus 2021 om 19:22

Punt blijft ook dat jeugdspelers vrijwel nooit vertrekken omdat het geboden salaris naar hun zin te laag is. Met die logica zit Geertruida dus een stuk hoger in de boom dan zijn medespelers

1 augustus 2021 om 19:47

Correct. Maar het beeld dat hij een of andere geldwolf is, klopt dus gewoon niet in die grootte-orde. Hij zet hoog in, maar niet belachelijk hoog. Dat kan toch gewoon gebeuren?

1 augustus 2021 om 20:02

Lierse, met de kanttekening dat Feyenoord topsalarissen heeft betaald aan brandhout. Narsingh, Fer, Jorgensen die helemaal niets leveren. En Geertruida zit met een zware blessure thuis waarvan het nog afwachten is hoe hij terugkomt. En dat andere talenten wel hebben bijgetekend. Tel dat bij elkaar op en dan snap ik wel dat ze geen miljoen gaan betalen. Gelukkig speelde hij 2 sterke potten tegen CSKA in de EL. Kunnen ze er iig nog wat voor beuren.

1 augustus 2021 om 18:26

Hij is rechtsback of rcv, maar toch maar verkopen ja. Eeuwig zonde...groot talent

1 augustus 2021 om 18:49

Ik was in de war met Malacia. Die was toch op weg naar Brugge?

1 augustus 2021 om 18:53

Lijkt dat Brugge is afgehaakt

1 augustus 2021 om 18:56

Voor wie blijft het jammer? Want geld moet en zal de drijfveer zijn als een voetballer buiten de landsgrenzen gaat kijken. Misschien houd die van het avontuur of wil die gewoon wat van de wereld zien.

Het zal niet alleen het geld zijn waarom hij niet verlengt. Of misschien ook wel maar dat weten we niet.

Als ik PSV was zou ik proberen om hem te halen. Prima optie voor de rechtsback positie en kan ook eventueel als cv gebruikt worden. En misschien kun je Ihattaren bij betrekken? Ik zou het toejuichen als psv supporter.

1 augustus 2021 om 22:53

Ihataren ruilen voor Geertruida lijkt me wel een grappige deal. Maar of die jn verhouding staan weet ik niet

Zou jammer zijn om hem kwijt te raken. Maar als het moet zo ik proberen een spelerswissel te doen, Geertruida met Til

Het elftal schoolvoorbeeldjes van de zelfbewuste profjongetjes dat door geldlust en zelfoverschatting hun carriere vroegtijdig op een zijspoort brengt krijgt al aardig vorm.

NVT
S. vd Berg
Geertruida
Bakker
Kluivert
Labyad
Ihattaren
Bakkali
Zirkzee
Brobbey
Lammers

Je kan mij niet wijsmaken dat Feyenoord geen salaris conform zijn status in het elftal kan geven, zeker met alles wat er van de loonlijst afgehaald is de laatste maanden.

Denk eerder dat het om evt transfer-clausules, transfer fee’s en bonussen gaat die buiten proportioneel zijn, begrijp heel goed dat Feyenoord daar niet in mee gaat, en mits dit allemaal waar is zou kamp Geertruida dat ook moeten begrijpen, moet nie zo zijn dat een deal afketst door een paar tussenpersonen die veel te veel vragen..

1 augustus 2021 om 18:52

Je doet wel oprecht veel aannames om deze vervolgens als feiten te presenteren. Tenzij je inside informatie hebt is het slechts gokken wat je doet.

We weten niet waarom hij niet wil tekenen maar dat Feyenoord hem het salaris niet wil geven betekend niet dat ze het niet kunnen geven daar zit nog wel een verschil tussen.

1 augustus 2021 om 22:02

Even voor de duidelijkheid, er is niemand hier die alle inside info heeft over wat voor transfer of contract verlenging dan ook, dit soort sites zijn gebaseerd op speculeren en erover discussiã£â«ren, dat heet een forum. en als je het stukje ook goed lees kun je ergens zien dat ik expres erbij zet â€ëœmits het allemaal waar isã¢â‚¬â„¢, ik zal nooit zeggen dat mijn waarheid DE waarheid is. En jij zegt dat Feyenoord hem het salaris niet wil geven, is dat hogere wiskunde dan, of was je erbij bij die besprekingen?

Dit is gewoon om de druk op te voeren om zijn salaris bij Feyenoord op te pompen.

Al dat speculeren over het waarom is volkomen zinloos. Feit is, dat hij niet gaat verlengen en dus, z.s.m. verkopen.

Geertruida... Wat heb ik me vergist in deze jongen! Ik hoopte hem serieus in het rijtje Bijlow-Malacia te kunnen zetten! Een jongen van de club, die trots en dankbaar is voor de club die hem groot heeft gebracht!

Maar hey! Zaakwaarnemers zijn het nieuwe ka.... van onze mooie sport!

2 augustus 2021 om 04:40

Het rijtje Bijlow-Malacia, jongens met nauwelijks betere opties die met hun elftal al jaren wanprestaties leveren, wat een rijtje.

Kan toch geen enkele club verzinnen dat een geblesseerde speler zonder medische keuring ophaalt? Broodje aap verhaal als je het mij vraagt. Enige reden is om meer geld van Feyenoord te verlangen.

2 augustus 2021 om 10:45

Daarin tegen kocht Spartak ook gewoon Quinsy Promes die verdacht word van een steekpartij..
Dat lijkt mij toch een groter risicio dan een geblesseerde speler aantrekken.

de wonderen zijn dus de wereld nog niet uit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1929
3.Feyenoord1512
4.PSV157
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
G. TilMiddenvelder65
J. ToornstraMiddenvelder62
J. BijlowKeeper60
B. LinssenAanvaller65
L. SinisterraAanvaller63
A. JahanbakhshAanvaller51
C. DessersAanvaller32
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

2 fans
Verdediger, 21 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Feyenoord 3 0 1 0
2020/2021 Feyenoord 30 5 0 0
2019/2020 Feyenoord 17 0 2 0
2018/2019 Feyenoord 2 0 0 0
2017/2018 Feyenoord 0 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Feyenoord moet basisklant missen tegen NEC; vervanger bekend

Feyenoord moet het zaterdagavond tegen NEC stellen zonder Marcus Pedersen, zo maakte Arne Slot vrijdagmiddag op de afsluitende persconferentie bekend. De verdediger is 'niet helemaal lekker uit de wedstrijd gekomen' en...Lees verder

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren