‘Als Memphis Depay dit in een vol Camp Nou doet, dan stort het stadion in’

Zondag, 1 augustus 2021 om 16:15Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 16:45

Memphis Depay heeft een verpletterende indruk gemaakt op de media in Spanje. De aanvaller was zaterdagavond een van de uitblinkers in de oefenwedstrijd tussen VfB Stuttgart en Barcelona (0-3). De Nederlander brak op schitterende wijze de score open en had ook een aandeel in het tweede doelpunt. Het was voor Depay zijn tweede treffer in zijn tweede oefenduel, nadat hij tegen Girona (3-1 winst) al een strafschop had benut. Na zijn optreden tegen de Duitsers trekken de Spaanse media al hun conclusies over Depay.

Sport deelt vijf zessen, twee zevens, twee achten en twee negens uit aan de basiskrachten van Barcelona. Het optreden van Frenkie de Jong wordt als ‘intelligent’ omschreven. “Hij zocht veel naar zijn landgenoot Depay. De klik die er al was tussen die twee is nu ook terug te zien bij Barcelona. Het zorgt voor interessante mogelijkheden in de aanval. Hij verstuurde een heerlijke pass voorafgaand aan de 0-1. Frenkie maakte een goede indruk, ook al heeft hij pas een paar dagen aan de voorbereiding meegedaan.”

Depay kreeg een negen, net als de pas zestienjarige Pablo Páez Gavira. “Dit is zonder meer de manier om meteen impact te maken. Hij startte vanaf links, maar hij bewoog zich voortdurend naar de punt van de aanval. Zijn golazo had alles: actie, controle en afronding”, vat de Catalaanse sportkrant de treffer van de Nederlander samen. “Hij nam met een fraaie actie ook deel aan het tweede doelpunt. Een golazo voor een voetballer die anders is, slechts een paar trainingen achter de rug heeft en nu al zijn meerwaarde heeft bewezen. In de tweede helft kwam hij minder in het verhaal voor.”

“Barcelona kijkt verlekkerd naar zichzelf. En met een goede reden”, zo valt bij Marca te lezen. “Er zijn voldoende redenen om met illusie richting de competities toe te werken. In het derde oefenduel in de voorbereiding toonde Depay zijn talent: ambitie, kappende bewegingen, acties, controle, snelheid, afronding en een neusje voor de goal. Hij had een goede klik met Antoine Griezmann.” Santi Nolla, directeur van Mundo Deportivo, keek zijn ogen uit. “Wat een golazo van Depay met slechts drie balcontacten. De connectie tussen Griezmann en Depay springt er bovenuit en daar kan De Jong ook aan worden toegevoegd. Een driehoek die veelbelovend oogt.”

De Catalaanse krant zelf noemt Depay ‘fabuleus’ bij zijn beoordelingen, waar overigens nimmer cijfers aan worden gekoppeld. “Depay heeft aan twee wedstrijdjes van Barcelona voldoende gehad om te laten zien dat hij een geweldige aanwinst lijkt te zijn. Hij startte vanaf de linkerkant en slaagde erin om het strafschopgebied altijd met gevaar te bereiken. De 0-1 was schitterend, met een sublieme controle en sombrero. En met een heerlijke actie stond hij ook aan de basis van de 0-2. Geweldige individuele acties konden alleen middels overtredingen worden gestopt, al zag de scheidsrechter deze nooit.”

“Depay is een charmeur, hij is attractief, hij is charismatisch en hij is magisch”, somt AS op. “Dat is eigenlijk het hoogtepunt van deze wedstrijd. Dat duidelijk lijkt te zijn dat Barcelona met Depay een voetballer in huis heeft gehaald die het verschil kan maken en voor illusie kan zorgen. Koeman zal zich ongetwijfeld in zijn handen wrijven nu Depay zijn talent en kwaliteiten al in zo’n vroegtijdig stadium laat zien. Hij maakte een memorabel doelpunt. Als hij dit in een vol Camp Nou doet, dan stort het stadion in van de vreugde van de mensen. Een magistrale controle na een pass op maat van De Jong, vervolgens een fraaie sombrero vergelijkbaar met die van Pelé op het WK van 1958 in Zweden en daarna een sublieme afronding zonder dat de bal de grond raakt.”

“Een golazo die een topvoetballer kenmerkt. Maar Depay heeft ook de capaciteit om te kunnen combineren, hij is altijd aanspeelbaar en levert veel arbeid. We hebben het over een aanvaller die de komende jaren het verschil kan maken”, benadrukt het dagblad.Gerelateerd

Meer sportnieuws

69 reacties (laatste reactie door burwatti)

Depay is zeker weten geweldig bezig. Maar die Spaanse kranten moeten ook is ophouden met hem en eigenlijk iedereen die nieuw is meteen een status geven dat ze zo goed en belangrijk zijn, want als hij 1 mindere wedstrijd speelt is het meteen de slechtste transfer in de geschiedenis volgens die kranten. Geef hem de tijd die hij nodig heeft om aan te passen en hem niet meteen keihard onder druk zetten. Tuurlijk is het wel belangrijk bij Barca dat je presteert, maar geef hem de tijd en ik weet zeker dat als hij zo blijft spelen in LaLiga dat hij en Barcelona een mooi seizoen tegemoet gaan samen. Die Gavi is echt een groot talent. Speelde gister een lekkere wedstrijd. Ook nog maar 16 jaar.

1 augustus 2021 om 09:09

Het voordeel van Depay er zit minder druk op dan bij vorige aankopen zoals Griezmann Dembele Coutinho, omdat hij transfervrij was. Als hij slecht speelt zal men als verweer geven hij was gratis en het probere waard.
Het is voorin wel druk bij Barca met Aguero Griezmann Messie Depay en Fati die terug komt nog.
Is Yusuf Demir een aanvaller?

1 augustus 2021 om 09:25

Demir speelt meestal als rechtsbuiten, dus ook een aanvaller ja. Barca kan gewoon 2 volledige aanvallen neerzetten inclusief 1 wissel.

1 augustus 2021 om 13:42

Je hebt Dembelé nog vergeten, dacht ik.

1 augustus 2021 om 10:08

@SEOds helemaal mee eens ze doen net voor als of memphis er al is laten we eerst zien hoe die met messi speelt,

1 augustus 2021 om 10:25

Exact, wou net hetzelfde posten. Depay is goed gestart maar laat ons afwachten tot a/ het gaat om wedstrijden die er toe doen en, vooral, b/ Messi terug in de ploeg staat. Maar wel een veelbelovende start van Depay bij Barcelona.

1 augustus 2021 om 10:42

Henry/
Dat is waar ben ook benieuwd of die het ucl ook gaat laten zien voor barca ik hoop van wel en idd hij begint heel sterk deze voorbereiding

1 augustus 2021 om 11:40

Slechter als braithwait kan ook niet! Wel lekker om zo te beginnen bij barca

1 augustus 2021 om 17:59

@Mijatovic1969 braithwaith was best goed hoor werkte altijd hard en gaf 100% iedere wedstrijd als die speelde maar is idd niet het niveau wat barca nodig heeft

1 augustus 2021 om 11:54

Logisch toch dat de Spaanse kranten hem de hemel in prijzen. Ook logisch dat wij in Holland meteen een artikel erbij plaatsen dat hij nog een beloofd geldbedrag moet doneren.Als Depay succes heeft,proberen we hem meteen te pakken.

1 augustus 2021 om 12:33

Messibarca. Dat is toch gewoon normaal? Doe je het goed dan krijg je de credits, doe iets fout dan krijg je het ook te horen? Volgens mij leeft Depay ook in een grote mensenwereld? De lusten maar ook de lasten. Moet je maar niet de grote jongen uithangen en uiteindelijk niet leveren. Waarschijnlijk heeft die na deze wedstrijd wel een interview gegeven....

1 augustus 2021 om 20:14

Ach je moet iets eerst opbouwen voordat je het kan afbreken. Sportjournalisme in een notendop.

Ach ja, dat kennen we wel vanuit Spanje. 2 mindere wedstrijden en hij kan er weer niks van. Goede wedstrijd van Barça waarbij we hopelijk nu alle randzaken achter ons kunnen laten en gelijk vol gas kunnen geven bij de start van de competitie. Ik heb er wel vertrouwen in!

1 augustus 2021 om 09:08

Heerlijk hoe wij Nederlanders een oordeel gaan vellen over de Spaanse kranten.

Goed voor Barcelona dat ze weinig centen te besteden hebben, echt een paar leuke ventjes op het middenveld daar gezien gister. Geef die jongens maar de kans in plaats van een Pjanic etc.

1 augustus 2021 om 09:22

Zeker. Koeman heeft natuurlijk wat geluk dat la Masia op het moment hele goede spelers levert. En door het gebrek aan geld mogen ze ook lekker veel spelen. De aankopen van Pedri en Demir lijken ook een schot in de roos. Na jaren van mismanagement op transfergebied pakken die deals gelukkig goed uit. Als fans is het ook veel leuker dan de zoveelste aankoop van een veel te dure en overgehypte speler.

1 augustus 2021 om 09:26

Ik denk dat het vooral een geluk is dat jullie niks te besteden hebben momenteel, anders was er vast wel weer een nutteloze middenvelder opgepikt omdat 'de jonge jongens er nog niet klaar voor zijn'.

1 augustus 2021 om 09:30

Helemaal mee eens. Moet ook zeggen dat ik totaal ook niks met al die aankopen heb, helemaal geen binding mee. Griezman uitgezonderd aangezien hij wel echt strijdt voor het team. Ben blij dat Barca (gedwongen) een nieuw pad is ingeslagen waarbij de prioriteit ligt op het halen van goedkope spelers die op lange termijn de club verder kunnen helpen. Ook is het heel mooi om te zien dat La Masia weer gebruikt wordt. Ga niet zeggen dat alle talenten die gister aan et werk waren de wereldtop gaan halen maar ik vind het mooi om te zien dat ze het in ieder geval mogen proberen.

1 augustus 2021 om 09:33

Het is makkelijk gezegd, maar de jeugd moet meer kansen krijgen, overal. Alleen denken de coaches zelf ook enkel aan eigenbelang, snel presteren of ze liggen ook buiten.
Als er een degelijk basiselftal is, dan kunnen jonge spelers veel sneller ongepast worden en zullen ze ook dat niveau oppikken.
Verder zou elke club lessen moeten trekken uit wat Barcelona is tegen gekomen met hun extreem dure transfers die geflopt zijn. Die spelers waren 1 voor 1 zeer goed, maar niet in verhoudingen wat er voor andere dan weer betaald wordt.
De druk is daardoor veel te groot op die gasten. En ze hebben net als alle topspelers in de geschiedenis ups en downs. Voor zulke gedragen wordt er bijna verwacht te voldoen aan het niveau wat Messi en Ronaldo hebben geleverd, maar dat is gewoon niet mogelijk.

1 augustus 2021 om 10:27

@Visca: dat komt natuurlijk enkel door de financiële situatie van Barcelona. Mocht er geld geweest zijn, dan hadden die talenten natuurlijk geen ( of veel minder) kansen gekregen. Dan hadden ze wel weer een Pjanic 2.0 voor 12 miljoen netto per jaar aangetrokken…

1 augustus 2021 om 10:55

Ik denk het ook Baron. Elk nadeel heb zijn voordeel.

1 augustus 2021 om 12:29

Zeker, maar wel extra leuk om die ventjes nu zo te zien!

1 augustus 2021 om 20:39

Zeker weten. Zo bouwen ze op termijn weer iets op hopelijk.

1 augustus 2021 om 09:33

Pjanic hoef ik sowieso nooit meer in een Barca shirt te zien. Zal ongetwijfeld geen slechte voetballer zijn en is ervaren, maar past daar gewoon totaal niet. Als hij in wordt gebracht lijkt het voor mij alsof Koeman dat alleen uit nedelijden doet.

2 weken geleden was heel voetbalzone (de fans) zwaar negatief op Depay. Geweldig hoe die nu opeens niet meer reageren. Een transfervrije Depay is gewoon een perfecte aankoop.

1 augustus 2021 om 09:20

Geweldig dat mensen altijd gehele fanschare over een kam scheren. Het is zondagochtend maat, denk dat mensen wel wat beters te doen hebben. Wat ik overigens nog meer "geweldig" vind is het feit dat het om oefenwedstrijden gaat. Tegen een dramatisch Stuttgart nota bene. Ik zou even wachten met je gelijk halen zo vroeg in het seizoen. Hoogmoed komt voor de val mijn beste.

1 augustus 2021 om 09:34

Bedoel je met 'wat beters te doen hebben' dat ze nu nog slapen en straks met een dikke kater wakker worden?

1 augustus 2021 om 09:35

Richard, mogelijk haha. Maar goed, ook veel mensen bezoeken hun familie of beoefenen hun favoriete sport op de zondag.

1 augustus 2021 om 11:30

Haha jij denkt serieus dat dat het is?? Het is gewoon wachten totdat hij een slechte wedstrijd speelt zodat die haters kunnen gaan typen hier.Ik ben blij dat Memphis zo goede start maakt en had hier niet alleen op gehoopt maar had het ook verwacht.Ondanks de mindere wedstrijden op het EK heb ik Memphis altijd een speciale voetballer gevonden die gewoon veel kwaliteit in zich heeft wat er misschien niet altijd uitkomt, maar als iemand hem daar goed bij kan helpen is het wel Koeman.Vind vooral mooi hoe je het verschil ziet tussen een Memphis en bv braitwaite positie wisselingen diep lopen maar ook lekker in de bal komen .. sterk aan de bal af en toe individuele actie eruit gooien. TOP !! Ook schat ik hem hoger in dan aguero die niet meer zo fit is. Memphis Griezman Messi lijkt me voor nu beste aanval. Trotse nederlander hier !!

1 augustus 2021 om 09:21

Ik vind het nog steeds niks. Af en toe een 8 of 9 dan weer 4 wedstrijden een 3. Een topspeler heeft een bepaalde ondergrens en is betrouwbaar. Depaybis dat niet. Kijk naar het EK. 4 wedstrijden was de zelfbenoemde leider verschrikkelijk.

1 augustus 2021 om 11:46

Wie op dat EK was niet verschrikkelijk? Alleen Dumfries niet

1 augustus 2021 om 12:03

En De Vrij.

1 augustus 2021 om 13:56

De Vrij haalt altijd een voldoende.
Depay was op het EK echt onder de maat, hij kan echt beter. Hij moet het vaker laten zien, om een echte topper te zijn/worden.

1 augustus 2021 om 09:51

@genieterr ik ben ook krititisch, dus wat is je punt? Denk zelfs dat dit niet handig is voor hem, want gaat nu zweven. Ook voor het EK zoveel aandacht en uiteindelijk matig. Trouwens grappig met Koeman was het ook zo. Toen hij opeens serie goed draaide kreeg je ook zulke reacties van waar zijn de Koeman bashers. Maar toen hij weer punten ging verspelen, weg die leden

1 augustus 2021 om 10:00

Doe nou ff rustig. Bij United was ie ook fantastisch in de voorbereiding en CL kwalificatie tegen Brugge. Toen noemde ze hem al de nieuwe Ronaldo. Ik gun het hem van harte maar laten we wachten tot december met een oordeel.

1 augustus 2021 om 10:14

Wat een sneu begin van je zondag moet jij hebben zeg. Nogal logisch dat men negatief was nadat hij zwaar slecht was op het EK en men daarom zeker bedenkingen heeft of barca wel de juiste club voor hem is en andersom hij de juiste speler voor barca. Gelukkig dat jij nog even na 2 oefenwedstrijd op je hoge paard klimt voor deze regelrechte schande jegens Depay. Geniet van je zondag verder kerel!

1 augustus 2021 om 10:30

@Genieterr: ik ben de eerste om toe te geven dat ik sceptisch ben over Depay bij Barcelona. Maar hij is goed gestart bij Barcelona maar laat ons niet vergeten dat het oefenwedstrijden zijn tegen zwakke tegenstanders en, vooral, dat Messi nog niet op het veld staat. Het is nog wat vroeg om nu al te zeggen dat Depay de ‘perfecte’ aankoop is. Maar om niet als ‘hater’ bestempeld te worden, nog deze: Depay zijn goalratio bij Barcelona is beter dan deze van Messi😉

1 augustus 2021 om 11:49

@genieterr: je moet ook geen conclusies trekken uit oefenwedstrijden. Net zoals je nu op anderen afgeeft en enorm generaliseert, dat vind ik ook een beetje jammer. Wacht nu maar eerst een de competitie af en trek conclusies na heel wat wedstrijden.

1 augustus 2021 om 11:54

Ene Nicky Hofs was bij Feyenoord in de voorbereiding ook altijd goed en we hadden hoop dat hij het ging maken. Eenmaal wanneer de competitie van start ging bleek maar weer dat een voorbereiding niets zegt.

1 augustus 2021 om 12:02

Ik ben nog steeds heel negatief. Daar verandert 1 mooie goal niets aan. Het is statistisch gezien namelijk een zwaar overschatte voetballer die meer dingen fout dan goed doet.

1 augustus 2021 om 13:46

ik denk dat je spelers per wedstrijd moet beoordelen en dan nog kijken tegen wie je speelt. Toch niks mis mee om iemand per wedstrijd te beoordelen? Heeft net de e.k echt dramatisch gespeeld of zie jij dit anders? Hoop dat hij het goed doet maar blijf objectief zou ik zeggen.

Mooi man, ik ben geen Depay fan, vaak kritisch ook, maar ergens hoop ik wel dat hij iedereen de mond gaat snoeren daar en eindelijk laat zien dat hij wél die wereldtopper is, waarvan iedereen al dacht dat hij de potentie daarvoor had. Bij Lyon zag je vaak periodes van verslapping, hij heeft blijkbaar echt die uitdaging nodig om het maximale uit zichzelf te halen. Overigens wel goed om te zien dat hij het nu "gewoon" weer vanaf links doet, en niet in de spits staat. Hij heeft zichzelf ooit uitgeroepen tot spits, maar ik blijf erbij dat hij geen spits is.

Die Yusuf Demir had wat weg van Messi met die korte beentjes en die linker, niet normaal.

Wat een prachtige pass van Frenkie op Depay. Hopen dat die 2 elkaar steeds meer gaan vinden zoals Frank de Boer en Bergkamp dat ook konden vroeger. Omdat ze regelmatig met elkaar spelen kan dat ook zeer goed uitpakken voor het Nederlands elftal

Speelt Depay nou dit seizoen met rugnummer 11? Ik dacht dat dat toebedeeld was aan Dembele.

1 augustus 2021 om 10:03

Na twee wedstrijden van Depay ben ik nog niet overtuigd. Ik maak de balans pas op na 15 wedstrijden. Dat mogen meer mensen weleens doen.

1 augustus 2021 om 10:34

Welkom in de voetbalwereld. Momenteel is Depay de goat bij Barca. En als hij 2 mindere wedstrijden speelt kan ie er weer niks van. Speelt ie nadien weer een wedstrijd goed, dan is hij weer de goat. Enfin, je snapt wel hoe het werkt… Maar je hebt gelijk er wat meer geduld mag zijn om iemand te beoordelen. Na 2 nietszeggende oefenwedstrijden stellen dat Depay een schot in de roos is, dat is natuurlijk van de pot gerukt.

Die spaanse kranten overdrijven ook een beetje laten we eerst zien of messi-depay werkt

Als hij dit in een vol camp Nou wil/moet doen moet Barca hem eerst kunnen registreren. Voorlopig kunnen ze nog niet 1 van hun aanwinsten registreren in La Liga. Dat blijft zo totdat er een boel spelers vertrekken en salaris wordt vrijgemaakt. Voor Depay alleen moet je al 40 miljoen aan salariskosten zien vertrekken.

Misschien griezman op 10 met depay op links en messi rechts en ageuro in de spits

hoop echt van harte dat Memphis het daar goed gaat doen. Hebben wij Nederlanders ook allemaal baat bij

Laat hij nou eerst maar goed blijven spelen en het ook in de competitie en de CL flikken. Depay heeft vaak hele goede periodes met hele slechte periodes afgewisseld, dat kan bij Barca simpelweg niet. Ik hoop dat hij constant kan blijven en dit zijn niveau wordt, dat natuurlijk wel.

Ik zou het wel echt fantastisch vinden als ie daar een revelatie wordt. Mijn verwachtingen, zeker na het EK, zijn eigenlijk vrij laag, maar dit is goed voor het vertrouwen. Ik ga iig lekker Frenkie en Memphis kijken dit jaar.

Depay speelt Messi straks nog uit de basis!!!!!!!

1 augustus 2021 om 12:33

Uiteraard, want Depay heeft al veel meer laten zien in 2 wedstrijden, dan Messi in jaren bij Barca.

Tja..laat het eens zien op een EK.
Nu doet ie iets tijdens een oefenwedstrijdje tegen -met alle respect- Stuttgart..
Ik blijf erbij: hij gaat door de mand vallen: qua spel en qua maniertjes. Mark my words

Laten we eerlijk zijn Barcelona speelde gisteren een geweldige eerste helft, Depay is een andere speler dan de spelers die er normaal rondlopen in de voorhoede, hij brengt duidelijk wat extra, maar laten we ook realistisch zijn, het was het B elftal van Stuggart, ze speelden een goede eerste helft met goed voetbal en je moet het toch maar even op de mat leggen, ik vond persoonlijk Nico Gonzalez de beste man bij Barcelona in de eerste helft, Demir is een heerlijk speler om te hebben op de zijkant, zelfde geldt voor Gavi, heerlijk dat deze spelers nu de kans krijgen, Depay speelde goed en was beslissend maar dit moet hij straks zijn als de knikkers verdeeld worden, het is vooral zaak om zijn spel verder te ontwikkelen zeker als Messi straks weer ten tonele gaat verschijnen die toch Depay heel vaak in stelling gaat zetten en ook wat aandacht van Messi weg gaat nemen waardoor hij ook ruimte gaat krijgen.

Ik vraag me echt oprecht af hoe dit Memphis/fcbarcelona sprookje gaat lopen! Ja, hij heeft leuke dingen laten zien bij Lyon en heel af en toe bij het Nederlands Elftal.

Wanneer hij zijn ego en arrogant een keer aan de kant zet en zich als een teamplayer gedraagt, kan hij nog wel is leuke dingen gaan doen. Alleen ben ik bang dat hij die maniertjes nooit helemaal zal afleren.

Neemt natuurlijk niet weg dat ik hoop dat hij slaagt en dat hij het niveau aan kan tikken wat er wel in zit, alleen zelden eruit komt. Zou voor het Nederlands Elftal ook top wezen.

Tja we weten hoe de Spaanse kranten werken. Nu is alles hosanna, scoort hij drie wedstrijden op rij niet dan is het een miskoop geweest. Al is hij transfervrij gekomen.

Depay wordt gewoon wederom een mislukkeling . Hij wil iedere balbehandeling iets speciaals doen, kan niet gewoon een simpele pass uitvoeren . Zelfs als ie dat doet doet ie dat zo achteloos dat z’n medespelers er alles aan moeten doen om er nog iets mee te kunnen.Zo begon hij ook in Manchester … pffff vind zichzelf beter als Messi! Naar mannetje

2 augustus 2021 om 04:33

Das omdat depay onder een andere trainer speelde probeert hij van alles te doen enz. Als depay koeman als trainer heeft speelt hij anders. Hoe was depay toen koeman trainer was bij Oranje? Plus deze jaar speelt hij samen met Messi. Iedereen mag zegge en denken wat ze willen over depay maar depay is iemand die respect heeft en toont!! En geloof me hij zal luisteren naar messis adviezen voor da staat depay open en dat gaat hem een veel betere speler maken we gaan allemaal verbaasd worden! Sommige van jullie hebben op alles iets te zeggen zoals jama tis ng te vroeg het ware vriendschappelijke wedstrijden bla bla bla. Tegenwoordig praten mensen alleen maar zonder ze eigenlijk weten waarover ze praten ! Aan depays houding en zijn lichaam psychologie is te zien dat hij ons allemaal gaat verbazen! Zijn looplijn zn aannamen man uitschakele score waren allemaal 1 voor 1 fantastisch! Maar de manier hoe hij dat heeft gedaan telt en dat ziet niet iedereen! Hij gaat zijn waarde tonen we zullen zien!

Het is niet te geloven ipv een fatsoenlijke verdidger te halen gaat men bij barca alleen voor aanvallers.
Als die zelfde verdideging ook dit seizoen er nog staat met lenglet en piqué dan wordt het
Weer niets met barcelona.
Depay daar kan je nog helemaal geen oordeel over geven het zijn oefen potjes ben benieuwd hoe hij gaat presteren als het echt ergens omgaat in laliga en champignons league.

Awel moet eerlijk toegeven, dacht dat barca puur voor business Depay had binnengehaald. Gratis en erna verkopen elke cent is winst. Maar wat heeft hij me verrast zeg🤔. Iedereen hft het over zijn goal. Maar hebben jullie gezien hoe hij die kans hft gecreëerd?? Zijn looplijn was fantastisch en de rest was zijn kunst! Bij de 2de goal, hij kon voor een actie kiezen om zich te bewijzen maar besloot om griezmann aant te spelen terwijl griezmann achter Depay stond en in ene keer in actie schoot. Hij ( Depay ) hft zijn woorden toch omgetoverd in daden. Hij is gekomen naar barca voor dreiging te zorgen, acties te maken, goals scoren, vechte voor de team, goed kunne samen spelen met zn teamgenoten, zich gedragen hoe het echt moet!! Awel ik hoop dat ze zijn contract verlengen! Tis nog vroeg om dit allemaal te zeggen u heeft gelijk. Maar aan zijn houding is da te zien en lichaamspsychologie. En dan is er nog een Messi e 👀😶‍🌫️ met hem erbij zal hij automatisch beter worden 🙃. En bij wie is dat nog opgevallen dat Barcelona weer begint tika taka te spelen ?? Ze gaan deze jaar weer ver geraken 😮‍💨

Als het loopt bij Memphis dan is hij echt een geweldige speler waarvoor je echt ff gaat zitten, echter als het niet loopt bij hem dan komt hij echter geen te hoge graspriet voorbij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4938 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
12.Elche60
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
H. LarssonAanvaller
Sergi RobertoVerdediger32
Sergio BusquetsMiddenvelder30
F. de JongMiddenvelder30
M. BraithwaiteAanvaller32
Jordi AlbaVerdediger30
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

814 fans
Aanvaller, 27 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Barcelona 3 2 1 0
2020/2021 Olympique Lyon 37 20 4 0
2019/2020 Olympique Lyon 13 9 0 0
2018/2019 Olympique Lyon 36 10 5 0
2017/2018 Olympique Lyon 36 19 3 0
Laatste voetbalnieuws

Duitse media hard: ‘Barça is niet langer een tegenstander voor Bayern’

Niet alleen de Spaanse media is men kritisch op Barcelona, ook in de Duitse kranten wordt met verbazing gekeken naar het zwakke optreden van de Catalanen tegen Bayern München. De Duitse...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 15 september
Lautaro Martínez gaat zijn contract bij Internazionale verlengen tot medio 2026. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren