PSV zit in de maag met situatie rond Dumfries en plant gesprek in

Vrijdag, 30 juli 2021 om 20:09 • Laatste update: 20:09

PSV en Denzel Dumfries gaan vrijdag met elkaar om de tafel om de huidige situatie rond de vleugelverdediger te bespreken, zo meldt het Eindhovens Dagblad vrijdag. De aanvoerder loert op een transfer, maar zag nog geen enkele club het gewenste transferbedrag op tafel leggen. Inmiddels is Dumfries teruggekeerd van zijn vakantie en vraagt PSV zich af of de speler moet worden opgenomen in de selectie in aanloop naar het tweeluik met FC Midtjylland.

Dat laatste lijkt heel logisch, aangezien Dumfries vorig jaar heeft bewezen een van de belangrijkste steunpilaren te zijn binnen het elftal van trainer Roger Schmidt. Anderzijds bouwt de Duitse oefenmeester aan een nieuw elftal en lijkt met Phillipp Mwene de plek van Dumfries al ingevuld. De van FSV Mainz 05 overgekomen rechtsback stond in beide duels met Galatasaray aan de aftrap. Bovendien heeft Schmidt met Jordan Teze, die ook nog in het centrum uit de voeten kan, een goede vervanger achter de hand. Bij een eventuele blessure van Dumfries kan PSV fluiten naar de centen.

Dumfries kreeg net als Donyell Malen langer vrijaf van Schmidt en keerde pas later terug in Eindhoven. Malen heeft inmiddels zijn gewenste transfer naar Borussia Dortmund te pakken, alleen wil het rond Dumfries nog niet bepaald vlotten. Beide spelers werkten na terugkomst van hun vakantie een persoonlijk trainingsschema af om fit te worden, voornamelijk voor een aanstaande transfer. Zo trainde Dumfries tot op heden nog niet mee met de nieuwe groep van Schmidt, waardoor de vraag reist of het verstandig is om de verdediger bij de groep te halen voor de wedstrijden met Midtjylland in de Champions League.

Ondertussen wordt in Engeland geschreven dat Everton, dat lange tijd de meeste interesse toonde, terug is naar de tekentafel om de rechtsbackpositie in te vullen. Marcel Brands is gecharmeerd van de diensten van Dumfries, maar moet Rafael Benítez aan zijn kant zien te krijgen, zo klinkt het. Er wordt gesuggereerd dat Everton inmiddels op zoek is naar een kortetermijnoplossing en toch voor een speler met Premier League-ervaring gaat. Ook Internazionale werd de voorbije weken veelvuldig gelinkt aan Dumfries.


Poll

Moet PSV Dumfries opstellen in de wedstrijden tegen Midtjylland?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

71 reacties (laatste reactie door jantjenac)

Het verbaasd mij eerlijk gezegd best wel dat na het EK geen club heeft toegeslagen, wat zou de vraag prijs zijn voor Dumfries?

30 juli 2021 om 12:49

15-20 miljoen vermoed ik. Als een club 15 miljoen exclusief 2/3 miljoen bonussen en doorverkoop van 10% bied, is Dumfries verkocht

30 juli 2021 om 12:51

@fossen, Is denk ik wel aan de hoge kant voor dumfries.Hij heeft gedurende het ek wel elke wedstrijd een 6 gehaald, maar mij heeft hij niet overtuigd. Kwa drive en mentaliteit niks aan te merken op dumfries. Maar in een wedstrijd als tegen tsjechie heeft hij denk ik 20x een voorzet mogen geven waarvan er 0 aankwamen... buitenlandse ploegen willen voornamelijk voetballende backs, geen backs die een handicap in je aanvallend spel zijn. Dat is ook de reden waarom bijvoorbeeld een dest na een jaar al verschillende top clubs achter zich aan had maar verder nog niemand een poging wil wagen met dumfries.

30 juli 2021 om 12:55

Dat is toch wel een behoorlijke vraagprijs, anderzijds is het wel een speler van het Nederlands elftal.

Zolang er geen serieuze intresse is zal ik hem gewoon bij de ploeg halen, kan zomaar het laatste zetje zijn in de richting van de CL.

30 juli 2021 om 12:56

De vraag was wat de 'vraagprijs' was, niet voor welk bedrag hij verkocht gaat worden. Ik vind het geen gekke vraagprijs. Wat mij betreft is het moment hem te verkopen wel aangebroken, maar als hij niet weg gaat vind ik dat ook prima. HIj is beter dan Mwene.

30 juli 2021 om 13:00

Ik snap Psv wel, maar laten we nu eerlijk zijn, Dumfries is een prima back, die veel loopvermogen en power heeft, maar verder....als ik een club uit Engeland en/of Frankrijk was geweest, had ik daar echt nooit meer dan 10 miljoen voor neergelegd. Zeer beperkte speler, met weinig techniek, flair en overzicht, zijn voorzetten komen 8 vd 10 keer niet aan en verdedigend zozo, voor dat geld zijn er heel veel betere rechtsbacks hoor.

Even ter vergelijking, Wijndal was/is nu ook te koop voor zo'n bedrag 15/20 miljoen, ja is een LB, maar prima te vergelijken, ik weet wel wie ik zou kopen. Of nog een vergelijking, Stengs is bij AZ verkocht voor 15 miljoen, als je 15 miljoen te besteden had, wie zou je liever kopen? Snap de hype na het Ek en zeker PSV wel, dit is het moment om te cashen, maar zoals nu wel duidelijk is boven de 15miljoen echt veel te veel voor zo'n speler.

30 juli 2021 om 13:06

@okydoky,

Helemaal mee eens hij is destijds voor 6m geloof ik gekocht. Als je 10-13 miljoen kan vangen pak je dus bijna 100% winst. Ik heb weleens investeringen gedaan die minder rendabel zijn Heb sowieso het idee dat mensen op VZ teveel bezig zijn recordtransfers. Wees eens gewoon tevreden met een aardige winst. Aantal jaren plezier aan Dumfries gehad en nu nog winst pakken ook.. prima toch?

30 juli 2021 om 13:23

Om jou te overtuigen moet een speler waarschijnlijk niet bij een club spelen waar je weinig mee hebt. Vind het prima als mensen zeggen dat Dumfries bepaalde kwaliteiten mist, maar roepen dat hij ‘je niet heeft overtuigd’ dit EK is bijzonder. Die knalt namelijk wél, scoorde wél, probeerde wél.. Dest als voorbeeld noemen is nog het mooiste, als iemand een gemankeerde back is…

30 juli 2021 om 13:25

@okydoky. Je bedoelt dat het bedrag wat Az vraagt voor Wijndal veel te hoog is? Ik vind iig dat Dumfries beter is dan wijndal, al meer heeft laten zien en overal waar hij komt gaat hij mee in het niveau. Wijndal moet nog laten zien hoe goed hij is op een hoger niveau en in een vreemde omgeving. Psv moet hem ook wat gunnen en dus niet de hoofdprijs vragen, 13 miljoen is een prima bedrag als daar een club voor komt

30 juli 2021 om 13:35

@indyafcafcdb, 15 miljoen is toch niet aan de hoge kant? Dumfries past zich op elk niveau aan. Toen ie van Sparta na Heerenveen ging pastte hij zich moeiteloos aan en werd hij na een jaar al verkocht aan PSV, waar hij ook al snel een belangrijke schakel en een moeilijk te passeren verdediger werd. En zelfs bij het Nederlands elftal doet hij gewoon aardig mee, met als hoogtepunt zijn prestaties op het EK. Natuurlijk heb je gelijk dat Europese topclubs graag technische en aanvallende backs zien, maar ook daarin is Dumfries zo slecht nog niet. In zijn seizoenen bij PSV en Heerenveen heeft hij 122 eredivisie wedstrijden gespeeld en was hij betrokken bij maar liefst 40 goals (assists en doelpunten)! Dat is gewoon betrokken zijn bij 1 goal per 3 wedstrijden. Dat vind ik toch vrij aardige statistieken voor een back die verdedigend een stuk sterker is dan aanvallend. Dest speelde maar kort in de eredivisie dus het is lastig te vergelijken, maar hij was betrokken bij 5 goals in 23 eredivisie wedstrijden. Ik ben het met je eens; het ziet er niet altijd allemaal even fraai uit bij Dumfries, en zijn voorzetten mogen inderdaad beter. Maar zo slecht is hij aanvallend helemaal niet terwijl dat wel vaak geroepen wordt.

30 juli 2021 om 13:45

Ik vind dat ze gewoon 15/20 mil moeten vragen en niet met minder genoegen moeten nemen. Een van de weinige oranjespelers die wel thuis gaf tijdens het ek. Bovendien mist hij inderdaad wat kwaliteiten voor een louter aanvallende back, maar reken maar dat ze in Italië smullen van een grote sterke back met ijzeren longen en dito mentaliteit. Denk dat heel veel mensen hem onderschatten omdat ze alleen maar kijken door de "Hollandse School" bril.

30 juli 2021 om 13:57

GluubsterTJ (en anderen), dat Dumfries op het EK wel thuis gaf en misschien wel de beste Nederlandse speler was (iig een van de beste), dat zegt meer over de rest dan over zijn voetbalkwaliteiten. Vond de hype rond Dumfries zwaar overdreven (zie ook mijn reacties toen), heb wel super veel waardering voor hem en zijn karakter, maar dat ie zich steeds kan aanpassen aan een niveautje hoger klopt, alleen op een gegeven moment loopt ie tegen zijn technische en tactische beprerkingen aan en dat zien de topclubs ook wel. Ik denk echt dat ie blij mag zijn met een club als Everton (of in die trend). Daar hoeft hij zich echt niet voor te schamen, want dat bereikt ie op een manier waar ie trots op mag zijn en waar heel veel andere (top)voetballers een groot voorbeeld aan kunnen nemen.

30 juli 2021 om 14:47

Formus, helemaal met je eens. Vergeet niet dat er ook een categorie clubs is die in het midden/subtop van de grote competities bungelen maar wel een gevulde portemonnee hebben. Laat clubs als Everton nu regelmatig de poeplap trekken, dan is 15/20 mil toch wel do-able zou je zo zeggen.

30 juli 2021 om 14:57

Precies Formus, hij is niet zo goed als sommige doen voorkomen maar daar is de vraagprijs ook na. Zoals Gluubster al zegt verwacht je voor dat bedrag toch dat de subtop wel zou aankloppen. En als PSV hem hoog heeft zitten moet je al helemaal niet met je prijs zakken maar hem in het scenario meenemen dat blijven ook een goede optie is.

30 juli 2021 om 15:27

Hoezo is dat een hoge vraagprijs? AZ verkoopt spelers als Stengs voor dat bedrag. Ajax verkoopt Traore voor 10m, Feyenoord vraagt 11m voor Malacia. 15m voor je captain die basisspeler is bij Oranje en genoeg Europese ervaring heeft, vind ik echt niet veel hoor. Ik snap niet goed waarom dit soort jongens niet worden opgepikt. Zelfde geldt voor Onana en Nico. Zijn samen voor 20m op te pikken en geen enkele club doet iets.. heel vreemd.

30 juli 2021 om 15:47

Indien hij nog1 jaar contract heeft, is het wellicht aan de hoge kant. Maar als zijn contract nog langer loopt, kan je hem gewoon houden en volgend jaar pas verkopen

30 juli 2021 om 12:50

Volgens mij is de vraagprijs minimaal 15 miljoen.

30 juli 2021 om 12:51

Kan me alleen maar voorstellen dat er niemand is gekomen omdat PSV te veel vraagt, dus ik gok dat ze iets van 30 miljoen willen en dat gaat in deze tijd natuurlijk niet gebeuren.

30 juli 2021 om 13:28

PSV vraagt natuurlijk nooit 30 miljoen

30 juli 2021 om 12:53

Het verbaast me ook dat hij buiten het team wordt gelaten terwijl er blijkbaar niks concreets is. En waarom wil hij zelf niet gewoon met de groep mee? Dat lijkt me toch de beste methode om fit bij je nieuwe club aan te komen. Als hij niet verkocht wordt is dit een flinke inschattingfout van zowel PSV als Dumfries zelf.. 15m lijkt me toch echt wel marktconform zeker na dit EK

30 juli 2021 om 12:58

"als hij niet verkocht wordt is dit een flinke inschattingfout van zowel PSV als Dumfries zelf.."

Om iemand te verkopen, zal er een club moeten zijn die hem wil kopen. Als die er niet is, hoe is het dan ooit een 'flinke inschattingsfout'???? Dansen doe je met zijn tweeën he.

30 juli 2021 om 13:02

@ouwehoeri: Laatste contractjaar en heeft al aangegeven niet te willen verlengen. Als hij met de groep gaat meetrainen is de kans op blessures groter. Dumfries kan niet weg. Psv krijgt hem niet verkocht. Niemand blij.

30 juli 2021 om 12:54

Je moet eigenlijk na de uitschakeling al hebben gehandeld omdat je dan nog die EK hype hebt. Laat er x weken over gaan en mensen zijn het al vergeten en gaan terug naar de orde van de dag.

Maar dat is en was werk voor zijn zaakwaarnemer maar ik geloof dat Raiola wel weet waar hij mee bezig is.

Wel apart dat Brands weer bij PSV gaat kijken. Everton heeft echt werk aan de winkel, dacht ook qua eigen financien. Zaten met Aston Villa er financieel niet zo sterk bij.

30 juli 2021 om 13:14

Ik mag toch hopen dat clubs verder kijken dan 4 wedstrijden tegen pure middelmaat in Europa. Hij heeft het goed gedaan maar clubs kijken verder dan 4 potjes. Dumfries is gewoon een rechtsback met veel loopvermogen, kopsterk en een leider. Maar slechte voorzet en verdedigend ook niet erg sterk. Prima back voor subtop Europa (marseille, Sporting etc) maar die hebben vast geen 15-20 miljoen liggen voor een back met 1-jarig contract.

30 juli 2021 om 22:03

Het is heel simpel, dan ben je gewoon nog niet goed genoeg. Je laat pas klasse zien, als je er zelf een streep onder zet en je gaat focussen op komend seizoen om alles te geven om zo volgend jaar een transfer af te dwingen,

Ik denk wel dat hij dat kan en ik hoop ook gewoon dat hij dat doet. Misschien komt er wel een beter aanbieding in de toekomst...hij is nog jong. Het is niet zo dat hij al 28 is en hoopte die stap te maken.
Hij heeft nog zeker min. voetbal jaren voor zich.

30 juli 2021 om 22:04

Helemaal mee eens. Ik vind het een zeer beperkte voetballer, maar had na het ek verwacht dat hij heel snel weg zou zijn.

31 juli 2021 om 13:37

Denk persoonlijk dat Dumfries inzet op betere clubs, maar die blijven achterwege… Er wordt wel Inter genoemd, maar betwijfel het eigenlijk.

O.T.: Misschien Arsenal als Bellerin weg gaat

Tja, dit is wel zijn kans. Op het EK steeg hij ineens enorm boven zichzelf uit. Die drive kan hem redelijk ver brengen, maar verder is het een enorm beperkte voetballer. Onbehouwen, maar vooral technisch zeer zwak.

30 juli 2021 om 13:24

Ja maar denk je dat scouts ook niet zien dat hij tijdens het EK boven zichzelf uitsteeg? Ik zie niet zo snel een club 15+ miljoen op tafel leggen voor Dumfries. Als de vraagprijs richting de 10-12 miljoen gaat, lijkt me dat fair voor een RB uit de Eredivisie met een 1-jarig contract. In FM is hij trouwens een van mijn standaard transfers😀 Degelijke RB ( back up) en relatief goedkoop op te halen.

Inter wordt steeds genoemd, maar zij gaan vol voor Bellerin.

30 juli 2021 om 12:54

Ik hoop dat Dumfries verstandig is en niet direct naar de top zoals Inter gaat. Daar gaat zijn gebrek aan techniek hem echt opbreken denk ik. Een niveau eronder zou wel kunnen

30 juli 2021 om 12:56

Niveau PSV dus?

30 juli 2021 om 13:01

Heeft Nice geen RB nodig?

30 juli 2021 om 13:31

@aguerooo, ligt eraan of Dumfries bij Raiola zit ;-)

30 juli 2021 om 13:37

Hahahahah.. mooie!

30 juli 2021 om 13:43

Denzel zit bij Mino dus waarom niet

Dumfries moet natuurlijk wel verkocht worden nu vind ik. Gehele voorbereiding niet meegedaan en z'n hoofd zit al bij een andere club. Ondanks dat het echt een prima RB is zie ik hem toch liever vertrekken, zo goed was hij vorig seizoen namelijk ook niet. Hopelijk komen de clubs er snel uit met een acceptabel bedrag.

Moeilijke situatie.
Ik zie Dumfries heel graag voetballen, iemand die nooit zijn kop laat hangen en over het algemeen weinig fouten maakt in de Eredivisie.
Aan de andere kant heb je met Sambo een groot talent en als Dumfries blijft, wordt Sambo derde of vierde keus (na Mwene, Teze).
Verbaast me dat er niemand concreet is voor Dumfries na het EK wat hij heeft gespeeld.

Dumfries was vorig jaar de aanvoerder, dus hij zal zo weer in de basis staan bij Psv. Als Psv de Cl haalt en dat is nagenoeg zeker, dan is er geld en hoeft hij niet weg.
Concurrentie kan geen kwaad.
Misschien dat buitenlandse clubs rustig afwachten en denken dat hij straks wegens overbezetting, voor een prikkie te halen is

30 juli 2021 om 13:03

PSV de CL halen is nagenoeg zeker? Nee, dat is het niet hoor.

30 juli 2021 om 13:08

Midyatland, klein clubje uit een klein land. Psv walst over ze heen

30 juli 2021 om 13:10

Daarna nog een ronde tegen Genk, Shaktar of Benfica...
Also ik zie PSV niet zomaar over Midtjylland heen walsen.
Is hele andere koek dan Galatasaray.

30 juli 2021 om 13:11

Ze moeten daarna nog een ronde spelen..

30 juli 2021 om 13:13

Misschien wel, maar daarna staat toch Benfica, Spartak, Genk of Shaktar voor de boeg. Dus CL halen is echt niet zeker.

30 juli 2021 om 13:45

Je weet dat er nog een ronde daarna is toch?

30 juli 2021 om 14:19

Nu wel. Tx

Dumfries is wel een speler die je 100% een transfer gunt. Mooi hoe zijn carriere stap voor stap heeft opgebouwd. Geeft elke dag 100%, staat altijd netjes voor de pers en geweldig EK persoonlijk gedraaid.

Hoop dat er nog een leuke club langskomt waar hij de volgende stappen kan zetten.

Teken gewoon een extra jaar bij, zoals Wijnaldum en Depay dat destijds ook deden. Nog één jaar vlammen, kampioen worden en dan een mooie transfer.

Ik vermoed dat PSV echt veel te hoog in de bomen zit met hun gehanteerde vraagprijs. Denzel is een goede prof, draaide een behoorlijk EK maar was afgelopen seizoen niet heel bijzonder. PSV moet hem ook een transfer gunnen maar als je qua vraagprijs boven de 10 miljoen euro gaat zitten dan is dat gewoon niet reëel in deze markt. De absolute top in Europa zie ik Dumfries gewoon niet halen. Maar goed, komt het niet van een transfer dan kan hij gelukkig wel ballen op de plek van Mwene. Die vind ik verre van het niveau dat spelers van PSV behoren te hebben.

30 juli 2021 om 15:23

Haha wat een onzin kraam jij uit zeg! Niet meer dan 10 miljoen vragen, hoe haal je het in je hoofd? Zelfs voor een matige speler als Stengs wordt 15 miljoen betaald! PSV zou haast gek zijn als ze Dumfries voor 10 miljoen zouden laten gaan. Hij moet makkelijk een bedrag tussen de 15-25 miljoen op kunnen leveren. Zeker gezien zijn ek. Dat de absolute top niet op hem zit te wachten zal best maar er zijn genoeg clubs die met miljoenen strooien, ook de afgelopen transferzomer. En tussen PSV en de absolute top zitten ook nog genoeg clubs.

Blijf gewoon nog een jaar, doe het goed in de CL en ga volgend jaar voor het dubbele weg. Win-winsituatie.

30 juli 2021 om 13:15

Dat gaat lastig met een aflopend contract

30 juli 2021 om 13:44

Zijn contract loopt tot 2023, dus niet aflopend.

30 juli 2021 om 13:47

Hij heeft een contract tot 2023 dus het zou kunnen

Lastige situatie inderdaad. Heel erg jammer dat Inter zijn interesse niet heeft doorgezet, het is nu maar afwachten welke ploeg gaat toeslaan. Je zou toch zeggen dat na die klapper van Hakimi de carrousel op rechtback wel zou gaan lopen.

Prima om hem gewoon in de selectie op te nemen, uiteindelijk gaat hij voor de deadline wel weg, dit spelletje kennen we inmiddels uiteraard wel.

Dumfries is nog altijd veruit de beste rechtsachter in de selectie van PSV en één van de weinige spelers die gevaarlijk kan zijn bij dode spelmomenten. PSV moet hem dan ook gewoon opstellen.

Blijkbaar zijn er toch niet echt clubs die door willen pakken. Of PSV hanteert een veel te hoge prijs (>20M) maar dat kan ik mij ook niet voorstellen. Zowel PSV als Dumfries willen dat Dumfries vertrekt. Zolang die onder contract staat gewoon zsm mee laten trainen, kunnen hem goed gebruiken op de plek van Mwene.

Blijf anders nog een jaar,presteer en pak een prijs of prijzen, dan komen de clubs vanzelf.

Natuurlijk moet psv hem opstellen als er geen concrete belangstelling is. Hij is nog altijd een paar klassen beter dan mwene. Met Dumfries heb je meer kans om de CL te halen en dat levert miljoenen op.

30 juli 2021 om 21:31

Helemaal mee eens, snap dan toch niet dat je hem niet gewoon laat trainen als er zo weinig concrete interesse in hem is. Hij blijft een speler onder contract. Van Malen waarvan ze wisten dat het een kwestie van tijd is snap ik het goed. Anders had Dumfries dinsdag al basis kunnen staan…

Ik zou er niet mee in mijn maag zitten als ik PSV was. Lekker houden. PSV heeft met hem (ook zonder hem) een gweldige selectie dit jaar die Ajax echt kan aanvallen. Prima speler en natuurlijk belangrijke inzet in en om het veld als leider.

Zou voor PSV niet slecht hoeven zijn; Dumfries en Mwene voor de back, Sambo verhuren aan club als Twente of Willem II. Teze als backup CV en Obispo verhuren. Dan heb je echt een prima defensie en bank staan.

Ik vind het argument om blessures te voorkomen in het ligt van een aanstaande transfer ook niet echt meer valide. Kort na een sterk EK kan ik me dat voorstellen. Maar er is geen enkel concreet bod, de interesse van Inter is niet meer en die van Everton slechts latent. Je gaat in die omstandigheid Dumfries toch niet de hele zomer apart laten trainen en ondanks dat hij nog gewoon contractspeler is geen gebruik van hem maken?

Het argument dat hij in zijn hoofd al afscheid heeft genomen is ook belachelijk. Wees dan een prof en zet de knop om, want er is niets afgeketst of tegengehouden. Er is gewoon geen concrete interesse. Dan kun je toch gewoon je werk weer gaan doen? En dat zou ik overigens helemaal niet erg vinden. Met Mwene doe je toch een jas uit op rechtsback; met Dumfries zou de hele laaste linie op kampioensniveau zitten.

30 juli 2021 om 21:33

100% mee eens. Dumfries vind ik ook wel de speler die de knop om kan zetten. En PSV weet al wel langer dat interesse concreet uitbleef dus laat hem dan lekker meetrainen. Had dinsdag van waarde kunnen zijn.

Als Dumfries blijft maakt dat de huidige selectie sterker. Tot sepptember als de competitie aan de gang is , kan hij nog verkocht worden. Maar moet dan wel zijn wedstrijden spelen.

Ik hoop dat ze met het nieuws komen dat het contract verlengt wordt.

Beetje aktie in de taxi verdorie. Wij bij fean zitten te w88 op onze deel van de transfer van Dumfries zodat wij een nieuwe spits kunnen kopen. Opschieten met die transfer!

Ik vind hem maar een beperkte back, gaat altijd mee naar voren, vaak zonder resultaat, maar verdedigend is hij maar zwak, en dat is voor een verdediger toch wel het belangrijkste lijkt mijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1321
2.PSV127
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
C. GakpoAanvaller51
N. MaduekeAanvaller52
BrumaAanvaller52
Y. VertessenAanvaller51
E. ZahaviAanvaller52
J. DrommelKeeper40
Y. MvogoKeeper10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

8 fans
Verdediger, 25 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Internazionale 3 0 0 0
2021/2022 PSV 0 0 0 0
2020/2021 PSV 30 2 6 0
2019/2020 PSV 25 7 6 0
2018/2019 PSV 34 4 4 0
Laatste voetbalnieuws

Onverstoorbare Dumfries kan niet kapot in Italië: ‘Geeft garanties aan Inzaghi’

Met een assist en een voorassist had Denzel Dumfries zaterdagavond een belangrijk aandeel in de ruime zege van Internazionale op Bologna (6-1). De van PSV overgekomen back bemoeide zich veelvuldig met...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 15 september
Lautaro Martínez gaat zijn contract bij Internazionale verlengen tot medio 2026. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren