‘De Jong denkt bij vertrek alleen aan PSV en stelt Besiktas teleur’

Vrijdag, 30 juli 2021 om 09:50Rian Rosendaal • Laatste update: 10:01

De kans dat Luuk de Jong Sevilla nog deze zomer inruilt voor Besiktas lijkt niet erg groot te zijn. AS onthult namelijk vrijdagochtend dat de aanvaller alleen open staat voor een terugkeer bij PSV, mocht hij de Spaanse club in de laatste weken van de transferperiode de rug toekeren. De Jong is 'in principe' niet bereid om de overstap te maken richting Besiktas, zo klinkt het vanuit Spanje.

De komst van de clubloze Diego Costa lijkt niet mogelijk te zijn voor Besiktas, dat daardoor uitkwam bij De Jong. Sergen Yalcin, de trainer van de Turkse topclub, wil de dertigjarige spits graag aantrekken met het oog op de deelname aan de groepsfase van de Champions League. De Jong wil echter zijn verblijf in Sevilla een vervolg geven, mede ook omdat zijn zoon daar is geboren. Mocht er toch een breuk komen met de Europa League-winnaar van 2020, dan is PSV voor de Oranje-international de enige optie.

Monchi, technisch directeur van Sevilla heeft volgens AS begrijp voor de situatie van De Jong, ook vanwege de goede contacten met zaakwaarnemer Bayram Tutumlu. Sevilla vraagt een huursom van twee miljoen euro, met een verplichte koopoptie van vier miljoen euro daaraan verbonden. Daarnaast moeten geïnteresseerde clubs het jaarsalaris van 2,8 miljoen euro van De Jong overnemen, een bedrag waar Besiktas naar verluidt geen problemen mee heeft. Het ligt desondanks niet in de lijn der verwachtingen dat de Nederlander op korte termijn wordt gepresenteerd in Turkije.

John de Jong zei onlangs namens PSV dat het contact met De Jong nog steeds goed is, al is volgens de technisch directeur van een nieuwe samenwerking geen sprake. De zaken liggen in Eindhoven nu wellicht anders door het vertrek van Donyell Malen naar Borussia Dortmund. Volgens de Salzburger Nachrichten is ook Mergim Berisha in beeld, al wilde trainer Roger Schmidt woensdag voorafgaand aan het uitduel met Galatasaray niet al te diep ingaan op de vermeende interesse in de 23-jarige spits van Red Bull Salzburg.Gerelateerd

Meer sportnieuws

52 reacties (laatste reactie door bongiorno)

Ik ben fan van Luuk de Jong, maar het zou geen logische aankoop zijn op dit moment. Zahavi en De Jong samen gaat het niet worden en een van de twee op de bank zetten is verspilling van geld. Dat er voorin nog iets bij moet is wel duidelijk, want bij een blessure heb je bijna niks om op terug te vallen.

30 juli 2021 om 10:09

PSV kan beter een goede allrounder voorin kopen dan Luuk de Jong. Zahavi of L. de Jong op de bank gaat niet werken en samen in één systeem past op dit moment niet. Hopelijk is Romero straks dan eindelijk fit en is Berisha een goede vervangen voor Malen.

30 juli 2021 om 10:10

Ik zou het ook niet doen als ik John de Jong was. Het ideale scenario is als Luuk nog een jaar bij Sevilla speelt en daarna Zahavi vervangt hij PSV.

30 juli 2021 om 10:13

Idd! Beter om een leuk jong talent te halen die achter Zahavi de kans kan krijgen, maar dat zal ook afhangen hoe het met Romero is gesteld. Hoewel die toch wel redelijk blessuregevoelig is en alles behalve een zekerheid

30 juli 2021 om 10:39

Helemaal eens. Je moet niet en Luuk de Jong en Zahavi in je elftal hebben. Beide horen niet op de bank terecht, maar samen spelen kan ook niet. Ten eerste gaat dit ten koste van of Gakpo of Madueke, en dat mag absoluut niet. Horen beide te spelen. En Zahavi en Luuk kan in mijn ogen echt niet. Hoop dus ook dat dit bericht niet klopt. Of Zahavi moet intern een vertrekwens kenbaar hebben gemaakt vanwege de overval afgelopen jaar.

30 juli 2021 om 10:40

Luuk de Jong erbij heeft juist prioriteit.. Je wilt toch een sterke brede selectie hebben tijdens dit lange seizoen. Luuk is gewoon een zekerheidje als je iets moet forceren.

30 juli 2021 om 10:48

Precies dat messibarca. Er zijn zat wedstrijden en ze komen beide wel aan spelen toe. Daarnaast kan Luuk altijd een wedstrijd openbreken. Kan geweldig koppen en is dus echt een wapen.

30 juli 2021 om 11:36

cuco

Ruim zes miljoen plus een jaarsalaris van dik twee miljoen voor een soort luxe storram voor het plan B? Ik vind het een dure grap.

Sluit me aan bij die andere vigerende mening. Luuk de Jong heeft heel veel betekend voor PSV. Dankbaar voor zijn inzet, trouw en goals, maar PSV is nu toe aan iets anders dan aan Luuk de Jong. Haal gewoon een directie vervanger voor Malen, een snelle, technisch vaardige speler met scorend vermogen. Want Romero wordt ook weer langzaam fit (en laten we bidden dat hij dat dit keer ook een keertje blijft) en je hebt met Fofana al dat jonge talent dat je achter de hand kunt houden en mogelijk dit seizoen wat minuten kan laten maken.

30 juli 2021 om 11:39

@psvfan

Vind bizar om te lezen, dat meer PSV fans geen interesse in hem hebben. Deze man is misschien de beste kopper van Europa en ik vind hem echt wel paar klassen beter dan Zahavi.

Als je hem kan halen voor in totaal 6 miljoen, zou ik er niets eens over nadenken.

Gelijk een ervaren leider erbij. Kopt de voorzetten van Max er in. Kan bal vasthouden zodat Gotze, Gakpo en Madueke kunnen aansluiten.

Ik zou Zahavi gelijk op de bank zetten voor deze spits.

30 juli 2021 om 11:48

Ik denk dat je het bizar vind om te lezen, omdat je niet goed leest wat er gezegd wordt. Is Luuk beter dan Zahavi? Ben ik misschien wel met je eens. De discussie is of je dat geld uit moet geven als Zahavi al voldoet en ze niet samen kunnen spelen? PSV kan het geld maar één keer uitgeven he.

30 juli 2021 om 11:53

Inderdaad! Hoe kun je als fan en hopelijk een beetje voetbalkenner Zahavi hoger inschatten dan de Jong? Alleen zijn salaris is iets te hoog maar als Luuk terug wil dan is daar vast een mouw aan te passen.

30 juli 2021 om 11:57

@psvfan700

" als Zahavi al voldoet en ze niet samen kunnen spelen? "

Je bent misschien eens, dat Luuk beter is dan Zahavi. Dan is dat toch al een reden om hem aan te trekken om nog beter te worden.

Sommige fans doen alsof het Messi is en alles aangepast moet worden aan hem.

Geld uitgeven, doe je nu omdat het een buitenkans is, je iemand aantrekt die 2 a 3 jaar zal blijven (zahavi nog 1 jaar contract) en een leider en cultuur bewaker kan zijn.

Luuk lijkt mij ook type die meer met talenten bezig is dan Zahavi

30 juli 2021 om 11:59

mr krillin

Het is ook wel tijd inmiddels om door te selecteren en niet weer oude krijgers van stal te halen. Met Van Ginkel en Propper hebben we goedkoop twee oude krijgers terug, daar hoeft niet ook nog een keer een veel te dure De Jong bij. Hoezeer ik hem ook waardeerde. En dat vasthouden van die bal, wat Luuk idd goed kan, dat kunnen andere spelers ook he.

30 juli 2021 om 12:01

"je bent misschien eens, dat Luuk beter is dan Zahavi. Dan is dat toch al een reden om hem aan te trekken om nog beter te worden." is het dan niet gewoon beter om gewoon een hele nieuwe spits te halen? Eentje die snel is, goede techniek, scorend vermogen. Waarom zou PSV niet nog beter kunnen worden als ze een nieuwe spits halen, en is alleen Luuk dé oplossing van alles?? Bovendien, een 'buitenkansje' van zo'n 8 - 10 miljoen plus een mega vet salaris van twee miljoen?? Wat is hier het buitenkansje precies? Van Ginkel, Ramalho, Propper kunnen zich daarnaast heerlijk met de talenten bemoeien.

30 juli 2021 om 12:03

@contstant

"waarom zou PSV niet nog beter kunnen worden als ze een nieuwe spits halen, en is alleen Luuk dé oplossing van alles??"

Ik zeg niet dat hij de oplossing is, maar een buitenkans is. Nu kan je iemand terughalen die goed past, heel graag terug wilt en nog goed is. Blijft dan ook de komende jaren bij Psv.

Net als Klaassen bij ons. Er zijn genoeg betere spelers, maar Klaassen vorig seizoen was een buitenkans om terug te halen.

Andere spelers moet je altijd afwachten. Luuk kent de club, kan samen met Propper en v Ginkel de leiders zijn.

Als wij geen Haller hadden, had ik hem graag gezien als spits bij ons.

30 juli 2021 om 12:14

"ik zeg niet dat hij de oplossing is, maar een buitenkans is. Nu kan je iemand terughalen die goed past, heel graag terug wilt en nog goed is. Blijft dan ook de komende jaren bij Psv."

Op zich wel eens met wat je stelt, behalve dat het een 'buitenkans' zou zijn. Dat zie ik echt niet. Daarvoor is hij echt te duur, op dit moment. Overigens, ik heb het terugkopen van Klaassen ook nooit begrepen. Financieel is het geen goede deal, je betaalt in feite het grottste deel van wat je hebt gevangen ooit terug, dat is in het business model van Ajax iets fnuikends.

Daarnaast, Klaassen is toch geen geweldenaar? Waarom heeft Ajax niet gewoon een nieuwe speler gehaald voor die plek? Eentje met meer techniek en een betere trap en pass? Nu heb je een dure oudere speler rondlopen op een plek waar eigenlijk je nieuwste parel en toekomstige miljoenenverkoop Kudus moet gaan spelen. Die staat hij dus enorm in de weg.

Maar goed, dit gaat over PSV en Luuk de Jong. Ik ben niet tegen zijn terugkeer, maar ik zou het echt heel erg dom vinden om nu zes miljoen plus een dik salaris uit te geven aan een 30-jarige spits terwijl we de mogelijkheden hebben om gewoon een compleet nieuwe speler te halen. Die mogelijk nog veel meer kan betekenen voor PSV dan Luuk dat nu kan.

30 juli 2021 om 12:28

@MrKrillin als ik kon kiezen tussen het halen van Zahavi of van De Jong dan zou ik gaan voor De Jong. Maar dat is de discussie niet in mijn ogen. Je geeft aan dat De Jong goed past, maar dat ben ik dus niet met je eens. Er moet zeker nog een spits bijkomen, maar ik heb dan de voorkeur voor een ander type spits die wel complementair is met wat PSV al in huis heeft.

30 juli 2021 om 11:49

Mee eens. Ik vind dat Zahavi dit seizoen de nummer 1 spits moet worden. Ik zou eerder voor een jonge speler gaan die zowel in de spits als buitenspeler kan, beetje zoals Madueke. Weet iemand eigenlijk hoe het met Romero gaat? Mocht hij fit zijn, heb je al een back-up voor in de spits.

30 juli 2021 om 18:40

Goede optie voor over 2 a 3 jaar als ervaren back up en pinch hitter zoals Vennegoor ooit was?! Nu lekker in Spanje blijven goed salaris opstrijken en hopelijk veel minuten maken.

Ik hoop niet dat we dit gaan doen hoor. Emotioneel gezien moet er altijd plek zijn voor Luuk bij PSV, maar we schieten er echt niks mee op nu. Zahavi doet het uitstekend en is een beetje zelfde type, alleen voetballend wat beter en in de lucht wat minder. Dan heb ik 10x liever dat we Berisha halen om samen met Fofana achter Zahavi de concurrentie aan te gaan. Zelfde verhaal als met de geruchten over Boateng: te oud, te veel salaris en te veel andere, betere opties voor PSV.

30 juli 2021 om 10:23

Inderdaad Luuk alleen halen in een pinch-hitter rol maar niet als metgezel of directe concurrent van Zahavi. Er zit zo weinig diepte in de punt. PSV kan beter een jongere concurrent halen zoals die Berisha overigens is Romero er ook nog. 1 spits erbij (vervanger Malen) en nog een centrale verdediger erbij en PSV is klaar. De komst van Luuk zou meer schaden dan baten en ook de pikorde verstoren. Jonger bloed gezien Luuk en Zahavi al dertig plus zijn en geen restwaarde hebben, regeren is vooruit kijken dus kom op verjongen de Jong!

30 juli 2021 om 10:35

Weggegooid geld toch niet? Hij legt er nog altijd met gemak 15-20 per seizoen in. Ik ben het met je eens dat PSV naar een andere speler moet zoeken maar De Jong zou nog altijd een bruikbare speler voor PSV zijn.

30 juli 2021 om 10:43

Psv moet Luuk meteen halen,liefst vandaag nog ! Die knaap kent het klappen van de zweep,en als PSV wilt meedoen om de prijzen heb je zijn postuur en kwaliteiten keihard nodig.

30 juli 2021 om 11:41

",en als PSV wilt meedoen om de prijzen heb je zijn postuur en kwaliteiten keihard nodig." Zijn postuur en kwaliteiten hard nodig? Hoezo eigenlijk? Waarom zouden andere, betere, spelers PSV niet kunnen laten meedoen om de prijzen? Beetje opgelet laatste weken hoe PSV momenteel speelt zonder Luuk de Jong? Daarnaast, veel en veel te duur, als Sevilla nog 8-10 miljoen wil terugzien van die 15 die ze hebben betaald.

30 juli 2021 om 11:59

@contstant

" als Sevilla nog 8-10 miljoen wil terugzien van die 15 die ze hebben betaald."

In het artikel staat een lager bedrag.

"sevilla vraagt een huursom van twee miljoen euro, met een verplichte koopoptie van vier miljoen euro daaraan verbonden."

30 juli 2021 om 12:06

"in het artikel staat een lager bedrag."

ik las dat. Hier wordt AS geciteerd. Die hebben dat bedrag genoemd. Dat maakt niet dat dit bedrag juist is of exact klopt. Luuk heeft Sevilla 15 miljoen gekost, plus misschien nog een bonus. Gaan die zomaar eventjes bijna tien miljoen afschrijven op deze speler? Dat klinkt mij niet heel waarschijnlijk in de oren. Vandaar dat ik het op 8-10 houdt, dat bedrag heb ik eerder gelezen in andere media. Ook die bedragen kunnen fout zijn natuurlijk.

Maar ik vind zes zelfs teveel. Ze haalden hem voor 5,5 terug van Newcastle ooit. Waarom dan nu nog meer betalen? Restwaarde is ook nihil. Als het om een bedrag van twee miljoen of zoiets ging, dan zou het een ander verhaal kunnen zijn. Maar zes vind ik veel en veels te veel.

Mooi gebaar van Luuk en snap het ook wel bij PSV toch zijn beste jaren gekend. Als PSV zijnde zou ik het niet doen.

De goede weg is nu ingeslagen en sommige dingen moet je dan achterlaten en je niet laten leiden door sentiment.

Ga nou gewoon naar Besiktas jongen. Ik hoef hem echt niet meer in Eindhoven te zien. Hopelijk maakt John de Jong geen emotionele keuze.

30 juli 2021 om 11:42

@benzema,

Hoezo? Deze man is toch paar klassen beter dan Zahavi...dan zet je Zahavi toch op de bank.

Ik denk dat door LdJ spelers als Max (assists), Gotze, Madueke en Gakpo nog beter kunnen spelen. Ook v Ginkel kent hem goed.

30 juli 2021 om 11:56

" Deze man is toch paar klassen beter dan Zahavi...dan zet je Zahavi toch op de bank."

Paar klassen nog wel,....
Maar, nee, oneens. Ben zelf altijd fan geweest van Luuk de Jong. Hij staat om onbegrijpelijke redenen te boek als 'houten Klaas die alleen maar kan koppen' maar zelden heb ik zo'n breed gedragen misconceptie gezien als dat. Was bij Twente ook al een handige spits die bekend stond om een zeer fijne balbehandeling (je kunt de oude beelden van twente in die periode er nog bij pakken) en slim spel. Speelde toen vooral als tweede spits naast Janko. Hij heeft zich later meer ontwikkeld tot eerste spits maar heeft daarna, ineens, de reputatie gekregen dat hij 'niet kan voetballen'. Wat onzin is. Kan die prima. Alleen, het is geen mega gave technicus voor de kleinste ruimtes. Wel, dat is 95% van álle betaald voetballers ook niet! Maar zijn technische vaardigheden worden schromelijk onderschat. Daarnaast: hij is gewoon een bewezen doelpuntenmaker voor PSV. Heeft er een hoop gemaakt.

Maar, ik vind Zahavi echt niet klassen 'minder'. Zahavi vind ik meer een type Kezman namelijk. Hij kan op zich best een balletje aannemen, maar soms springen ze ook nog weleens van zijn voet. Maar hij heeft gewoon dat neusje voor de goal, een echte nummer 9, spits! Staat altijd op die goede plek en scoort daarom heel veel. Heeft daarnaast ook een goede vrije trap. En na en wat langzame start bij PSV hebben we toch ook al in de tweede seizoenshelft kunnen zien wat hij in zijn mars heeft? Echt geen enkele reden om hem nu op de bank te zetten. Al helemaal niet omdat je zonodig Luuk de Jong terug zou moeten halen. Want waarom zou je dat uberhaupt doen? Nog los van het feit dat Sevilla teveel geld wil.

30 juli 2021 om 12:12

Hoe kom je daar bij? Wat mij betreft is Zahavi een paar klassen beter dan L de Jong.

Ik weet niet of PSV dit moet doen. Het loopt lekker met Zahavi in de spits en Madueke en Gakpo eromheen. Met de Jong is het toch een ander spelletje en wordt de balans verstoord. Aan de andere kant is de 'jong natuurlijk ook een sterkhouder.

Ik vind PSV een sterke selectie voor 4231 hebben. Zahavi is sinds de winterstop 180 gedraaid en vind hem meer dan een uitstekende speler voor in de basis. Haal een talentvolle spits erachter. De Jong is een prima idee, maar te duur en wil natuurlijk basis staan.

Het prachtige dynamische spel wat PSV zou kunnen spelen met de huidige spelers moeten ze koesteren. Het heeft nu een erg attractief elftal. Hier past een Luuk De Jong mijn inziens niet in. Ik denk dat ze onder Schmidt het Borussia-spel ongeveer spelen. Daarom hoop ik ook dat ze die Bericha kunnen binnenhengelen en niet Luukinho

Ze zullen bij PSV toch wel zo verstandig zijn om dit niet te doen?
Zou ook wel een goede spits voor Feyenoord zijn, past daar ook wel met zijn mentaliteit vind ik.
Zal wel niet haalbaar zijn en de investering krijgen ze natuurlijk nooit meer terug.
Ben bang voor Luuk dat hij geen basisspeler meer wordt bij een topclub in Nederland.

30 juli 2021 om 10:33

Ondanks dat Luuk zeker beperkingen heeft, doe je hem met jouw tekst echt heel veel te kort. Is zowel met PSV als Twente kampioen geworden, en is zelfs verantwoordelijk voor de EL titel. voor iemand die wel eens tegen een bal aan loopt heeft hij dan wel heel veel geluk gehad.

30 juli 2021 om 10:37

Nou nou, overschat is hij zeker niet. Hij is in Nederland voor Twente en voor PSV heel belangrijk geweest. Hij is geen topniveau, maar wat een onzin om hem de meest overschatte voetballer ooit te noemen. Volgens mij heb je iets tegen hem, hij kan er verder niets aan doen dat hij in een andere tijd voetbalt dan de namen die jij noemt. Vennegoor was trouwens zeker niet beter dan hem.

30 juli 2021 om 11:48

Donnis "uiterst beperkte spits die toevallig wel eens tegen een balletje aanliep in zijn periode bij PSV. " Moet zeggen dat hij, toevallig, dan wel heel vaak tegen balletjes aangelopen is in zijn periode bij PSV. 94 keer om precies te zijn. Noem even alle spelers die ooit in de eredivisie 94 goals gemaakt hebben. Zijn er niet heel veel kan ik je melden. Meer gescooord ook dan Jan Vennegoor én een hoger gemiddelde per wedstrijd. En vã©ã©l meer goals dan Bruggink, Kieft, Koolhof en Toivonen. Best goed voor een 'uiterst beperkte spits'.

Dit moet PSV niet doen. De ploeg doet het nu prima en Luuk past er eerlijk gezegd niet meer tussen.

Pff hopelijk niet. We hebben al Zahavi. Ik zou liever een nieuwe spits met restwaarde willen zien

Hoe vaak gaat hij nog terugkomen naar Nederland? Blijf lekker in het buitenland. Je kunt ook niet steeds verwachten dat PSV je in huis neemt.

Ik zie veel liever die Berisha. Wat een topaankoop zou dat zijn. Goede stats, nog betrekkelijk jong en een moderne aanvaller.

Zo'n statische spits gaat je alleen maar enorm beperken in je spel. PSV moet op die positie echt eens voor jong, beweeglijk en technisch gaan.

Sportief is dit totaal niet logisch en strategisch is het zelfs een blunder. Zahavi is en blijft toch eerste spits en zoals Ihattaren Gotze, Gakpo en Madueke er niet uitspeelt ga je De Jong ook niet voor €7 á 8 miljoen ophalen om op de bank te zitten. Wanneer je het eenjarige contract van Berisha wel voor €8 tot 9 miljoen afkoopt, heb je een relatief jonge speler die nu al waarde kan toevoegen en helemaal bij Zahavi's vertrek volgend jaar een topspits is voor PSV. Niet alleen is Berisha veel completer dan De Jong, maar heb je bovendien wél een kans op het (ruimschoots) terugverdienen van je investering. Ook het argument dat De Jong ervaring kan brengen is niet valide. Met een as die bestaat uit Zahavi, Van Ginkel, Gotze en Ramalho, een 27-jarige linksback die al jaren in de Bundesliga speelde en het feit dat Boscagli en Sangaré ook geen talenten meer genoemd kunnen worden, is De Jongs komt helemaal niet nodig.

Alsjeblieft niet doen. We hebben al eenzelfde soort spits en kunnen beter focussen op een snelle, technische spits die nog een marktqaarde vertegenwoordigd ( aangezien luuk al begin 30 is). Ook zijn salaris zal hoog zijn en met een aankoopprijs van 10 miljoen zou dit een slechte zet zijn. Hoop dat de scouts van psv ergens nog een talentvolle jongen kunnen vinden die zich kan ontwikkelen.

Enerzijds, Zahavi heeft nog klein jaar contract. Anderzijds zou als PSV toch verder kijken dan de Jong. Tenzij Luuk genoegen neemt met een plaats als pinchitter. Berisha, Hlozek, een beetje in die vijver. Er is geld.

Voor een gekort prijsje is Luuk de Jong gewoon een uitstekende toevoeging aan dit PSV, Zahavi vervult nu zijn rol en die twee doen niet voor elkaar onder. Maar dat was het ook wel, het is geen vooruitgang of achteruitgang. Gewoon sterker in de breedte. Tsja, het lijkt een logische keuze voor PSV, tenzij de Jong een basisplek en een salarisverhoging gaat eisen.

Dit zou echt de droomkandidaat voor Feyenoord zijn lijkt me. Zal alleen onbetaalbaar zijn maar de jong kan een bal vasthouden en met til in zijn rug kan dat goed samenwerken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1626
2.PSV158
4.Feyenoord1210
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
C. GakpoAanvaller62
N. MaduekeAanvaller62
Y. VertessenAanvaller61
E. ZahaviAanvaller62
BrumaAanvaller52
J. DrommelKeeper50
Y. MvogoKeeper10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

195 fans
Aanvaller, 31 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Barcelona 2 0 0 0
2021/2022 Sevilla 0 0 0 0
2020/2021 Sevilla 34 4 3 0
2019/2020 Sevilla 35 6 2 0
2018/2019 PSV 34 28 3 0
Laatste voetbalnieuws

Ronald Koeman hekelt arbitrage: ‘In dit land krijg je rood om niks’

Ronald Koeman voelt de druk op zijn schouders als trainer van Barcelona nog zwaarder worden nu zijn ploeg donderdagavond niet wist te winnen van Cádiz (0-0). Het laatste half uur speelden...Lees verder

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren