‘Gerrard zei over ons tegen Rooney dat we klootzakken waren’

Donderdag, 29 juli 2021 om 13:05Rian Rosendaal • Laatste update: 14:00

In aanloop naar hun binnenkort te verschijnen autobiografie 'The Sunshine Boys' blikken Rafael en Fabio da Silva op verzoek van The Athletic uitgebreid terug op hun periode bij Manchester United. De Braziliaanse vleugelverdedigers speelden enkele seizoenen samen met onder meer Wayne Rooney, die de broers wist te vertellen hoe Steven Gerrard over aankeek tegen de rechtsback en linksback.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

8 reacties (laatste reactie door theo uphus)

Waarom krijgen deze middelmatige spelers laatste tijd zo veel aandacht. Zie weinig mensen een biografie van hun kopen. Vooral erg veel zeuren en weinig zelfreflectie hebben is het bij 1 van de 2.

29 juli 2021 om 13:40

De kop slaat natuurlijk nergens op, alleen voor de klikjes typisch….. Deze jongens waren goede spelers tijdens hun manu periode en en liep toen okk wel een hoed team. De reactie die je geeft is niet echt menselijk. Er zijn bepaalde mensen ook in de topsport die het gewoon zwaar hebben om met druk om te gaan. Het net als ons gewoon mensen. En daar gaat het artikel over. De kop slaat de plank volledig mis…

29 juli 2021 om 14:09

Nou in die biografie wordt toch opgetekend dat Rooney in de persoon van Gerrard heeft horen zeggen dat hij Rafael en Fabio 'klootzakken' waren? Ik vind dat echt een onzinnig verhaal. Laten ze in hun biografie vooral hebben over zaken die zij rechtstreeks hebben meegemaakt of gehoord. Waar de ogen en oren niet zijn geweest kan de mond namelijk niet over meepraten.

Interessant verhaal in dezelfde week als het voorval met Simone Biles bij het turnen. Mentale gezondheid is iets wat weinig aandacht krijgt terwijl ik me kan voorstellen dat de druk en het verwachtingspatroon op dat niveau echt enorm is. Zij zullen zeker niet de enige zijn, maar er lijkt toch een soort taboe op te zitten omdat er ook mensen zijn die het als een teken van zwakte zien.

Altijd interessant om te horen hoe de spelers eigenlijk tijdens de matchen voelen. Zo zie je hoe stress een belangrijke factor is waar je niet zomaar mee kan omgaan omdat je miljoenen verdient. Want dat is wat de meeste denken. Verder was het voor mij ook interessant aangezien ik ze bij Manchester altijd gevolgd heb en ondanks dat zij twelingen waren en zelfs qua speelstijl op elkaar leken was Rafa altijd veel beter.

Dus eerst begrijpen die da Silva's niet waarom Gerrard een hekel aan ze had, maar even later vertellen ze dat het andersom ook zo was.

Wereldnieuws dit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden

24 fans
Verdediger, 31 jaar

In de wandelgangen

Maandag 20 september
Manchester United wil van Paul Pogba de bestbetaalde speler ooit in de Premier League maken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren