Foto duikt op: Ihattaren en Boadu op trainingscomplex van verrassende club

Woensdag, 28 juli 2021 om 08:17Dominic Mostert • Laatste update: 11:45

Mohamed Ihattaren is gespot op het trainingscomplex van OGC Nice. De middenvelder van PSV, die woensdag ontbreekt in de selectie voor de return tegen Galatasaray in de tweede Champions League-voorronde, werd samen met Myron Boadu en zaakwaarnemer Mino Raiola gefotografeerd op het terrein van de Franse club. Volgens berichten op sociale media is de foto dinsdag genomen. De aanwezigheid van Boadu is eveneens opmerkelijk, omdat hij op weg leek naar AS Monaco.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

219 reacties (laatste reactie door rechtsbinnen99)

Wordt wel een Nederlandse enclave daar. Het wordt een interessante club in wat ik zeker ga volgen.

28 juli 2021 om 09:54

Mooi, zijn we van dat gezeik af, wekelijks vragen aan Schmidt, complimenten aan Schmidt dat hij professioneel blijft, het is niet makkelijk als analisten en kranten Ihatarren in de basis willen.. ik word moe van afgetraind, dus elke postuur van een voetballer is gelijk aan een goede voetballer zijn? Peter Crouch was heel zijn carriere afgetraind!!

28 juli 2021 om 09:58

Ik kijk ook reikhalzend uit naar de dag dat Ihattaren een transfer maakt. Afgelopen week is Galatasaray helemaal van de mat getikt en het ging alleen maar over een speler die al 1,5 jaar geen pepernoot meer heeft geraakt, die de motivatie heeft van een luiaard en op ramkoers ligt binnen de selectie. Dan kan het eindelijk weer gaan over het spel van Schmidt en de spelers die wel enorme stappen zetten onder zijn bewind.

28 juli 2021 om 10:00

Inderdaad, fit zijn lijkt me een randvoorwaarde voor een professionele voetballer, maar och wat is dat toch knap van Ihattaren. Vervolgens wint PSV een belangrijke wedstrijd van Galatasaray en gaat het weer heel de avond over hem. Heb hem lang gesteund, maar ben nu toch blij dat we bijna van deze wekelijkse randzaken verlost zijn.

28 juli 2021 om 10:01

Zelfs een Pec Zwolle zou Galatasaray wegtikken dus die wedstrijd moet je eigenlijk niet eens serieus nemen

28 juli 2021 om 10:13

@mobesiktas je speelt in de voorronde van de CL, ongeacht de tegenstander is een 5-1 in de CL een wereldprestatie. Als je ook kijkt naar wat voor spelers er bij Gala op t veld staan en stonden, daar zitten ook gewoon goede spelers tussen. Dat het geen goed team is, daar kan ik in mee, maar dat eeuwige naar beneden halen van deze uitstekende overwinning van PSV ben ik wel een beetje klaar mee. Man up, tis niet zo lastig om eens een keer complimenten uit te delen.

28 juli 2021 om 10:19

Dat is makkelijk gezegd @Mobesiktas

28 juli 2021 om 10:22

PSV heeft het daar uitstekend gedaan. Maar een wereldprestatie is wel weer heel overtrokken. 5-1 van Nederland tegen een beter Spanje destijds, dat was een wereldprestatie. Het is een wereldprestatie als een slechter team dik wint van een (veel) beter team. Je kan niet ontkennen dat dat hier zeker niet het geval was. Desalniettemin hebben ze die wedstrijd gewoon perfect gespeeld.

28 juli 2021 om 10:43

Als PSV vanavond weer wint dik dan is t wel verdient

28 juli 2021 om 11:12

Het is sowieso dik verdiend, maar ik heb wel van verschillende Gala supporters gehoord dat hun team die jaar ongeveer rond het niveau Groningen/Sparta zit. Dus laten we zeggen 7/8 van Nederland. Dan is 5-1 natuurlijk nog steeds een hele goede uitslag, maar Gala is dit jaar wel echt een niveau minder dan het vroeger was. Verder hoop ik wel gewoon dat PSV vanavond overtuigend weet te winnen en die lijn door kan trekken richting de volgende wedstrijden. 2 Nederlandse teams in de CL zou fantastisch zijn.

28 juli 2021 om 11:26

Berichten over Mo Ihattaren blijven scoren, omdat er veel aanhangt wat Hot Item is.
Een transfer zou meer rust geven

28 juli 2021 om 11:30

@Ruben, een wereldprestatie? Muslera heeft PSV ook aan overwinning geholpen. Dit neigt naar match fixing van deze ervaren keeperb. De eerste fout had ik al vraagtekens. Nam de bal aan en trap vervolgens onlogisch helemaal naast de bal. Oké kan een blunder zijn dacht ik. Maar vooral zijn tweede fout kan je het nog duidelijk zien. De bal kwam al met een snelheid naar de bovenhoek. Elk keeper weet dat hij zijn vingertoppen nodig heeft om de bal over de lat te tikken/duwen. Muslera remt de bal af met een zijn volle hand. Hij haalt bewust de snelheid van de bal af en veranderd zijn koers langzaam richting eigen goal.

28 juli 2021 om 11:48

@rubentje13,

Als je 5-1 winnen van een zeer zwak Galatasaray een wereldprestatie noemt, dan kan toch niemand je serieus nemen ?!

28 juli 2021 om 13:43

5-1 in de eerste voorronde, dus waar kanshebbers uit de mindere landen strijden is dit helemaal niet zo opmerkelijk en zeker geen wereldprestatie, heb geen buitenlandse media gezien die lyrisch over PSV wereen, eerder dat Gala zo is weggezakt. Maar goed, laat PSV maar denken dat het lek boven is. Iets met hopgmoed voor de val.

28 juli 2021 om 16:37

Als hij zich ziek meld bij zijn werkgever dan zou PSV de inspectie moeten inschakelen die controleert of hij dan daadwerkelijk ziek/thuis is. Het kan nooit zo zijn dat hij dan in het buitenland vertoeft. Aanklagen zulke medewerkers horen bestraft te worden.

28 juli 2021 om 09:55

Wij hebben echt geen idee hoe fysiek zwaar de Franse competitie is, ook deze 2 jongens gaan daar helemaal niets toevoegen. Gaan gewoon meedoen om plek 8 t/m 12 in Frankrijk. Werden afgelopen seizoen 9e met 31 punten achterstand.

28 juli 2021 om 10:05

Ja ik zat ook al te kijken, Nice speelt helemaal nergens om, ik had de lat wel hoger gelegd als NL zijnde, kijk Ihattaran heeft niets te willen, maar Kluivert enz kan toch wel minimaal naar een club dat EL speelt…

28 juli 2021 om 10:09

Krijgen nu echt wel een aardig team zo, plus een goede trainer gehaald.
En zijn flink aanhet investeren aan alle kanten nu dat Nice.

Kunnen volgend jaar denk ik echt wel mee doen voor Europees voetbal in FR

28 juli 2021 om 10:13

Dan moet Nice wel een aardige portemonnee hebben om zoveel spelers aan te kunnen trekken. Voor Mo beter dat hij vertrekt en opnieuw kan beginnen met een schone lei

28 juli 2021 om 10:23

Ze zijn overgenomen door een Britse miljardair. Daarnaast lijkt er ook een bepaalde strategie te zijn door allemaal van die talenten te kopen. Ook zal Raiola hoogstwaarschijnlijk weer diep in dat technisch beleid zijn geinfiltreerd. Anders laat je niet zoveel clienten naar 1 club gaan.

28 juli 2021 om 10:29

@capis hoezo krijgen ze een aardig team? Allemaal spelers die in de Nederlandse competitie het verschil niet kunnen maken, waarom dan wel in Frankrijk?

28 juli 2021 om 11:15

Je vindt toch niet echt dat spelers als Boadu, Stengs, Ihattaren en zelfs Dolberg in de Nederlandse competitie het verschil niet kunnen maken? Rosario zou ik nog begrijpen, maar die anderen horen zeker bij de betere/meer talentvolle spelers in de Eredivisie.

28 juli 2021 om 11:25

Nice is een club in opbouw. op termijn zit hier veel potentie in.

Met een ambitieuze (en vermogende) eigenaar en een kampioenenmaker als trainer willen ze de aansluiting bij de top van Frankrijk maken.

Wie gaf Lille kans op kampioenschap vorig jaar? Blijft een competitie die zeer wisselvallig is (misschien op PSG na).

28 juli 2021 om 11:31

Kluivert haha, die heeft toch juist niks te willen. Die begon door zn naam hoog maar overal komen ze er stap voor stap achterdat dit toch echt wel zn niveau zal zijn.

28 juli 2021 om 11:35

Het is inderdaad opvallend hoe OGC Nice en ook Stade Rennes aan de weg timmeren en zich blijven versterken.

28 juli 2021 om 11:53

Waar het vooral om gaat, is dat de jongens die in de (sub)top van de Eredivisie hooguit een gematigde indruk achtergelaten hebben het nu gaan proberen bij een toch wel aanzienlijk betere competitie over de gehele breedte. Ze hebben allemaal talent, maar ze hebben ook allemaal hun problemen. Kluivert laat al jaren geen blijk van ontwikkeling zien, terwijl er aardig wat vraagtekens zijn over de mentaliteit van Stengs en Boadu. Dan heb je nog Ihattaren waar we inmiddels helemaal niet meer over hoeven te twijfelen. Die is gewoon niet geschikt voor topsport zoals hij nu doet. Die zal echt uit een totaal ander vaatje moeten tappen, want anders verzuipt hij volledig in de Ligue 1.

28 juli 2021 om 12:01

@pango

"en een kampioenenmaker als trainer willen ze de aansluiting bij de top van Frankrijk maken.'

Ook al zet je daar Klopp, Guardiola, Zidane en Mourinho neer, met spelers als Stengs en Kluivert ga je echt niet aansluiting vinden bij de top in Frankrijk. Deze spelers, geldt ook voor Dolberg, presteren niet contstant om lang mee te doen.

Lille had/heeft natuurlijk wel beter matriaal en jongens die niet vaak lage ondergrens halen en dan hoge piek, dan weer veel lage ondergrens.

28 juli 2021 om 12:57

Al deze spelers gaan naar Nice op het moment dat ze op zachts gezegd in een vormdip zitten. Ik zou eerder zeggen dat het ooit talenten waren in de eredivisie maar dat dat uiteindelijk bij allemaal tegen viel.

28 juli 2021 om 13:03

Precies. Gaan ze allemaal draaien, dan is het een beter team dan Bijv. Lille. Tijd zal het leren.

28 juli 2021 om 09:56

Zeker, leuk om te volgen dan volgend jaar!

Geef ze ook groot gelijk hoor, toch heerlijk in lekker voetballen in de Cote D'azur!
Zou wel echt genieten zijn zo met een hele Neeerlandse aanval.

28 juli 2021 om 10:03

Ik zou alleen niet met zoveel Nederlanders bij een Franse club willen zitten.
Dit kan alleen maar fout gaan.
Ihattaren moet lekker zijn eigen weg gaan en als hij slim is zorgen dat hij in Nederland nog een jaartje aan voetballen toe kom.

28 juli 2021 om 10:07

Nouja de Portugezen flikken het ook bij Wolverhamton, maar dit zijn allemaal B spelers van Nederland, dus ik verwacht er niet veel van

28 juli 2021 om 10:12

@bliek:
Hoeft niet, scheelt dat er niet een Nederlandse trainer is die ze allemaal haalt. Anders krijg je dat als die e ruitvliegt de spelers volgen..

Kennen elkaar allemaal redelijk goed, en spelen ook samen bij jong Oranje. Is voor ons ook ideaal dat die gasten nu wekelijk met elkaar zullen spelen.

Waar zou hij dan in Nederland heen moeten?
Zou dan alleen naar Feyenoord of AZ kunnen en die zie ik niet 7 miljoen neerleggen voor hem (toch een risico)

28 juli 2021 om 10:13

Enige voordeel is dat ze allemaal op rosario na erg jong zijn en nog genoeg potentieel hebben. Miss kunnen ze daar grote stappen maken en worden het A spelers. Kunnen we voorin wel gebruiken.

28 juli 2021 om 10:38

@Capis, waarom wordt het genieten dan? We hebben het niet over spelers die in Nederland tot de top behoren.

28 juli 2021 om 11:54

@bliek - Het gaat niet eens zozeer om de nationaliteit, maar de spelers die ze hebben gehaald. Kluivert staat al wat jaren stil in z'n ontwikkeling, terwijl Stengs, Boadu en Ihattaren mentaliteitsproblemen hebben. Ik vraag me af welke speler zich gaat onderscheiden en steevast een basisplaats weet te bemachtigen.

28 juli 2021 om 12:07

@kyle:
Zijn allemaal net onder de top. En zeker wel potentie als deze spelers.
Vind het dan zeker leuk om te volgen hoe ze zich zullen ontwikkelen daar. En al helemaal leuk dat ze dan in 1 team komen.

Vind ik dus zeker genieten

28 juli 2021 om 12:08

@sirius:
Boadu en Stengs mentailiteits probelemen?
Stengs is meer een mooi weer voetballer (dus wie weet daar )

Maar Boadu heeft toch totaal geen mentailiteitsproblemen?

28 juli 2021 om 10:05

Ihattaren mag wat mij betreft lekker daarheen. Mentaal laten zien dat hij het niet aankan bij PSV. Steeds maar dat ziekmelden etc. Hoop dat hij het beter doet in Frankrijk, maar bij PSV is hij overbodig. Ik geloof best dat die jongen het talent heeft, maar de drive die Gakpo en Madueke wel hebben mist hij.

28 juli 2021 om 11:13

Ik weer niet of hij de drive niet heeft. Ik denk eerder dat hij de band niet heeft met de coach die Gakpo en Madueke wel hebben. Het is lastig als een coach je al vanaf dag 1 eigenlijk niet moet en je vecht tegen de bierkaai. Hij heeft zelf ook zeker fouten gemaakt maar de coach is eigenlijk ook gewoon een groot kind wat zit opgesloten in een volwassen lichaam. Die is alleen maar bezig met prestigestrijdjes en pesterijtjes met Ihattaren. De relatie tussen deze twee zal nooit wat worden en aangezien Schmidt heilig is verklaard in Eindhoven kan Ihattaren idd beter vertrekken

28 juli 2021 om 11:26

Mee eens. Je wint met 5-1 en het gaat een week lang over het feit dat een speler die vorig seizoen niks heeft gepresteerd niet mocht invallen. Tijd om te gaan.

28 juli 2021 om 11:28

Nee hoor. Volledig Mo zijn schuld.

28 juli 2021 om 11:41

Je weet niet of hij de drive niet heeft? Wat een onzin! Waarom zou hij zich anders weer voor de zoveelste keer ziek melden. Ik heb nog nooit gehoord van een speler die zo vaak ziek is. Dat de relatie met de trainer niet goed is zal allemaal best en misschien is een transfer dan ook beter. Maar alsnog geen reden om jezelf zo vaak ziek te melden. Als je dan vervolgens een paar dagen later wel weer beter bent om je transfer te regelen zegt mij dat eigenlijk wel genoeg over je mentaliteit.

28 juli 2021 om 11:50

Wie weet is dit gewoon in samenspraak gedaan met PSV die al 1,5 jaar van hem af willen en het wel prima vinden zo. Ik vind het alleen jammer dat Ihattaren deze stap maakt. Feyenoord of AZ was imo veel beter geweest voor zijn carrière maar ik denk dat hij inmiddels zo radeloos is geworden dat hij liever vandaag dan morgen weg is bij PSV en dat hij ingaat op de eerste de beste aanbieding van een club

28 juli 2021 om 11:56

Japie je lult gewoon wat. De enige in deze hele zaak die vanaf dag 1 iemand niet kan luchten ben jij met Schmidt.

28 juli 2021 om 11:58

@japie_krekel - Ja, dat riedeltje kennen we nu wel, maar het is gewoon gebleken dat die jongen een waardeloze mentaliteit heeft. Continu excuses blijven verzinnen, terwijl de optelsom maar groter en groter wordt. Het blijkt juist dat Schmidt gelijk heeft gehad, want Ihattaren kwam vorig seizoen veel te zwaar aan en sindsdien kwam hij van het ene probleem in het andere. Ik ben ook niet gecharmeerd van Schmidt, maar je bent toch hopelijk nog objectief genoeg om te concluderen dat deze Ihattaren nog lang niet klaar is voor een grotere competitie? Met afstand de speler met de slechtste mentaliteit van de Eredivisie het afgelopen seizoen. Zeer jammer, want qua pure potentie staat hij misschien wel bovenaan.

28 juli 2021 om 12:02

@Lierse1997 Ik vind het idd niet kunnen dat een coach zo omgaat met een groot talent die het even zwaar heeft door privéomstandigheden en wat fouten maakt. Een goede peoplesmanager was hier naar mijn mening beter mee omgegaan. Al die coaches vinden zichzelf helemaal geweldig maar elke boerenlul kan een opstelling op een bord neer schrijven. De echte goede coaches houden ook wel van een lastig karakter omdat het een uitdaging is die voor je door het vuur te laten gaan en omdat dat vaak gewoon hele goede spelers zijn. Schmidt gebruikt een lastig karakter liever als voorbeeld voor de rest van het team om even aan te tonen wat er gebeurd als je niet voor hem kruipt. Zelf heb ik helemaal niks met dat soort coaches die je graag even laten zie hoe autoritair ze wel niet kunnen zijn. Al helemaal niet als je de alles behalve indrukwekkende CV van Schmidt hebt. Als een Van Gaal of Mourinho dit zo doen kan ik er meer begrip voor hebben want die kunnen iig aantonen aan de hand van grote prijzen dat deze aanpak succesvol voor ze is geweest

28 juli 2021 om 12:04

@Sirius dat laatste ben ik zeker met je eens. Ihattaren moet niet naar het buitenland vertrekken want daar is hij helemaal nog niet klaar voor. Hij moet gewoon naar een Feyenoord of AZ en daar het plezier in het voetbal terug vinden

28 juli 2021 om 12:08

Feyenoord of AZ is een stap omlaag, vraag me af of deze omhooggevallen speler zo'n stap wel wil maken. Heb toch echt een beetje het idee dat hij zichzelf beter vind dan hij daadwerkelijk is, zo kwam hij op mij over in bepaalde interviews.

Dat het bij PSV niet lekker loopt ziet iedereen wel, maar denk niet dat ze dit verzonnen hebben om een transfer te regelen. Zou wel heel dom zijn van PSV en van hem, omdat ze weten dat daar veel aandacht voor komt en klopt ook niet als je ziet hoe het werkte met de andere spelers zoals Bruma, Rosario, Malen en Dumfries. Het is ook allemaal te toevallig! 90 minuten niet gespeeld en Meneer is weer ziek 1 of 2 dagen erna.

PSV wil overigens niet van hem af maar het houdt natuurlijk ook een keer op van beide kanten natuurlijk, misschien voelt Ihatarren dat ook wel zo. Maar voor PSV zal dat ook niet anders zijn.

28 juli 2021 om 12:16

Het is idd geen gelukkig huwelijk meer en als een trainer die op 16 punten achterstand van de koploper eindigt mag blijven zitten dan weet je als speler dat hij de komende jaren niet wordt ontslagen en dan kan Ihattaren beter eieren voor zijn geld kiezen

28 juli 2021 om 12:24

Maar Japie. Jij weet toch 0,0 hoe het intern is gegaan bij PSV? Je spreekt vooral uit onderbuikgevoel en daarmee trek jij conclusies. Je weet toch niet hoe er intern is omgesprongen met deze knaap? Wellicht wilde hij echt geen meter teveel lopen en lag die alleen maar dwars. Tuurlijk speelt zijn situatie mee, maar op ten duur moet je als coach ook door hé. Je kan wel elke dag een kopje thee met hem drinken en met hem gaan praten, maar uiteindelijk moet het ook uit hemzelf komen. En volgens mij kon hij vorig seizoen de knop niet omzetten. Wat wil jij dan, dat je een speler met overgewicht steevast in de basis zet, omdat die een seizoen ervoor een paar ballen in de kruising schoot? Tot nu toe heeft hij helemaal niks bewezen en denk toch echt dat hij dat vooral bij zichzelf kan zoeken.

28 juli 2021 om 12:50

@Djdano Waar 2 partijen zo lang niet met elkaar overeen komen, dan hebben beide partijen schuld.

28 juli 2021 om 14:21

Niemand is groter dan de club Japie. Je doet net alsof PSV hem in de verdomhoek heeft gezet. Enig idee hoeveel (terechte) ondersteuning heeft gehad? Maar daarbij zijn ze het sportieve aspect niet uit het oog verloren en gelukkig maar. Welk signaal geef je daarmee af naar andere spelers? Ik denk dat je gelijk hebt dat PSV intussen een oogje dicht knijpt in deze situatie. Aan alles merk je dat het voor beide partijen intussen beter is dat er een einde komt aan de samenwerking. Doodzonde!

28 juli 2021 om 15:02

@technobastard dat gevoel heb ik er idd bij, dat hij sinds de komst van Schmidt in de verdomhoek is gezet. verder vind ik het vrij normaal dat je de voetballers met iets extra's en die behoren tot je grotere talenten iets meer privileges geeft dan de 13 uit een dozijnvoetballers die niet meer dan nuttige teamkrachten zijn

28 juli 2021 om 15:24

Ja dat idee (privileges) kreeg ik al door je reacties. Heeft PSV in het verleden ook echt wel gedaan hoor (Ronaldo, Romario etc.), maar lijkt me nou niet wenselijk bij een talent. Maar daar verschillen we dan over van mening. Nogmaals doodzonde, maar PSV en Mo moeten door..

28 juli 2021 om 15:29

het is nu idd zo ver gekomen dat de wegen het beste kunnen scheiden maar ik blijf het zonde vinden. zowel hoe Ihattaren de zaken heeft aangepakt en ook hoe PSV de zaken heeft aangepak. met iets meer inlevingsvermogen en communicatie van beide kanten had het niet zo hoeven te eindigen. de Ligue 1 lijkt me ook de totaal verkeerde stap voor Ihattaren. die moet lekker naar een Feyenoord, AZ of Vitesse gaan om zich verder te ontwikkelen

28 juli 2021 om 11:16

Ze zijn daar gewoon om met raiola te praten. Wil helemaal niet zeggen dat ze naar nice gaan. Dat denk ik tenminste. Maar dat ihataren niet meer voor psv zal spelen is denk ik wel zeker.

28 juli 2021 om 11:52

Daar hoef je geen Einstein voor te zijn idd. Hij mocht toen uit nood geboren wat wedstrijden meespelen toen Mauro geblesseerd was maar je weet al sinds de komst van Schmidt dat speeltijd voor hem klaar was

28 juli 2021 om 12:02

Misschien is het dan verstandig om niet met overgewicht aan te komen als er een nieuwe trainer is en er meer dan een halfjaar over doen om uberhaupt in staat te zijn om volledige wedstrijden te kunnen spelen op een acceptabele intensiteit. Je kunt nog zoveel excuses blijven verzinnen, maar die jongen heeft z'n eigen glazen ingegooid, heeft een compleet jaar verknald op een belangrijke leeftijd voor een jonge voetballer en moet het nu koud gaan laten zien in een sterkere competitie. Nou, ga er maar aan staan. Als hij niet rigoureus iets verandert, blijft die neerwaartse spiraal alleen maar doorzetten.

28 juli 2021 om 12:06

Hij past gewoon niet in de speelwijze van Schmidt. Onder Van Bommel ging het wel prima dus zaak is een club te vinden waar de coach het in hem ziet zitten

28 juli 2021 om 12:13

Je gaat er weer niet op in hè? Ihatarren komt te dik aan bij een nieuwe trainer, die geeft hem die eerste seizoenshelft nog heel veel speeltijd ondanks dat Ihatarren geen deuk in een pakje boter trapt, dan vliegt hij terecht naar de bank (speelde gewoon slecht) en plots is Ihatarren vaker ziek dan Kortjakje. Schmidt zal niet alles goed gedaan hebben, maar onredelijk is hij echt niet geweest lijkt me als je dat lijstje maakt.

28 juli 2021 om 12:18

Schmidt leverde als coach afgelopen seizoen ook een totale wanprestatie en die werd ook niet op dat belabberd slechte seizoen afgerekend. Als hij daarom een spiegel had gehad had hij Ihattaren ook een eerlijke kans gegeven na een slechte seizoen maar die heeft de beste man niet. Ihattaren mag ook zeker in de spiegel kijken, daar niet van

28 juli 2021 om 12:24

Belabberd slecht was het echt niet. Als ik je zo bezig hoor dan is de halve selectie van PSV kut dus dan is een tweede plek nog niet zo slecht lijkt me? Schmidt is geen wonderdokter, maar het zou toch van belachelijk slecht beleid getuigen als je een coach binnenhaalt die heel veel aanpassingen mag doen om die na 1 minder jaar (meer dan een tweede plaats zat er ook gewoon niet in kijkend naar de selecties) te gaan ontslaan. Daarnaast is de enige die Ihatarren afschrijft hijzelf door weeral ziek te zijn een paar dagen na een kleine teleurstelling maar dan wel doodleuk op te dagen in Nice een paar dagen daarna.

28 juli 2021 om 12:31

Allerlei versterkingen doen en op 16 punten achterstand van Ajax eindigen en ternauwernood AZ achter je houden terwijl alleen al een Sangare en Max bij elkaar meer hebben gekost als heel dat elftal bij elkaar vind jij niet belabberd slecht? Goed, dan verschillen we daarover van mening. Ihattaren wil gewoon weg en dat lijkt me logisch gezien de situatie en wie zegt dat dit niet gewoon in overleg is gegaan met PSV? Hoe vaak hebben we niet gehoord een speler is niet fit dus speelt niet mee die dan vervolgens in samenspraak met de club een transfer in het buitenland aan het afronden is?

28 juli 2021 om 12:45

Tweede worden na een team dat in de winter even een spits van 22 miljoen haalt, vind ik inderdaad niet belabberd nee. Europees was het slecht, in de competitie matig. Belabberd zou een plek buiten de top 4 zijn.

28 juli 2021 om 12:49

Deels een Japie. PSV wint al jaren geen topper en vernaaid enorm veel punten bij uitwedstrijden tegen de kleintjes. Eerste seizoenshelft van van Bommel werd er nog nipt gewonnen bij Fortuna uit etc maar daarna werd t drama en is t onder Schmidt niet beter geworden. Laatstgenoemde heeft in z'n eerste jaar niet echt de wind in de zeilen gehad om iets fatsoenlijks op te bouwen. Veel blessures, coronagevallen 1e seizoenshelft. 2e seizoenshelft relatief lang zonder Gakpo Madueke Gotze. Dat is allemaal niet mals. Op een gegeven moment hadden we 13 spelers. Gedoe met Ihataren erbij. Al met al een zeer a typisch seizoen voor een trainer die in een nieuw land bij een nieuwe club komt.

28 juli 2021 om 13:05

Die 4e plek was anders behoorlijk realistisch, ware het niet dat Feyenoord en AZ het ook behoorlijk hebben laten liggen. Ik denk dat je als PSV zijnde best van een belabberd afgelopen seizoen kunt spreken. Dat dit niet alleen aan Schmidt ligt, dat lijkt me duidelijk, maar goed we kennen Japie nu allemaal zo langzamerhand wel toch? Volgens Japie Krekel is de mens nog niet op Jupiter geweest omdat Veltman wekelijks een blunder maakt bij wijze van. Japie heeft erg veel moeite om zijn eigen visie te nuanceren of te herroepen, gewoon een beetje mee lachen

28 juli 2021 om 13:23

Ik vind het wel grappig wat voor reacties je hier allemaal op krijgt. De stemming bij veel psv fans is helemaal omgeslagen ten voordele van Schmidt en ten nadele van ihataren. Dat hebben ze slim voor elkaar gekregen. Ik vraag me alleen af basis waarvan Schmidt nu zo positief benaderd wordt. Wat heeft hij laten zien afgelopen jaar? Het ging alleen maar slechter lopen bij psv ipv beter en er is toch flink geïnvesteerd. Met de selectie van afgelopen jaar had psv veel dichter bij ajax moeten zitten. Met de huidige selectie vind ik ze bijna gelijkwaardig. Hopelijk krijgen we dit seizoen een spannende race om het kampioenschap en laat psv ook in Europe weer van zich horen, want dat mag toch wel met deze groep. Over ihataren. Natuurlijk valt hem iets te verwijten, maar als speler weet je en voel je of een Trai er vertrouwen in je heeft of niet. Hij heeft wat mij betreft voor de vorm een paar keer mee mogen doen, en werd ook als hij goed speelde direct gewisseld. Nog erger is eht als je Mauro, Thomas, vertessen en dat soort spelers voor je ziet staan in pikorde. Allemaal geen probleem als je goed draait natuurlijk, maar daar was geen sprake van. Nu lees ik verhalen van overgewicht en dat kun je en moet je een speler aanrekenen...dat is vorig jaar ook gebeurt. Nu is hij topfit....en nog geen kans. Ligt het dan echt nog alleen maar aan ihataren...nee,het is duidelijk dat Schmidt het niet in hem ziet zitten en dag 30 miljoen

28 juli 2021 om 13:25

Man man, jij blijft hardnekkig onzin verkondigen met je van Bommel saga. Dr is geen constructieve chat met je te voeren op het moment dat Mo of Schmidt worden genoemd in een artikel. Heb je zelf wel in de gaten dat je jezelf inmiddels al in 1000 artikelen aan het herhalen bent? En dat slechts een klein deel van de Users hier het met je, uit de lucht gegrepen theorie mbt hoe het binnen psv gaat, eens is. Het heeft echt nul,nul zin hierover een beetje interessante discussie te voeren. Ik weet het, ik had het ook niet moeten doen, maar ben er toch weer ingetrapt. Maar ik beloof je Japie, in Mo/schmidt topics zal ik je vanaf nu niet meer lastig vallen. In dit topic alleen al heb je 40+ keer eenzelfde reactie gegeven als in de 1000 artikelen hiervoor.

28 juli 2021 om 13:34

Nee dr duck. voor mij (en ik ben bij psv fan) zijn de hoofdstukken Mo en Schmidt 2 verschillende. Iemand die ze steevast aan elkaar lijkt te koppelen met eigengemaakte theorieën is Japie. Voor mij is Mo een buitengewoon talent, die om welke reden dan ook het niet heeft laten zien, nadat hij erkent werd als talent. Dat kan de schuld van vanalles zijn, maar niet in de laatste plaats de schuld van Mo zelf. Hij moet gewoon nederig zijn en hard werken. In wedstrijden, op trainingen, in interviews, whatever. Dat laat hij gewoon na en dat min je niet allemaal afschuiven op de trainer. Schmidt is de Trainer en die heeft er vorig jaar geen kloot van gebakken. Ik heb een slecht psv gezien dat op zijn best een uurtje per wedstrijd een fatsoenlijk niveau haalde. En dat terwijl er flinke investeringen/vers bloed is binnen gehaald. Argumenten als Corona en zwaar programma heb ik ook als zwaktebod gezien. Maar net als bij Mo, wil ik iemand niet afrekenen op een mindere periode, maar kansen geven zich te laten zien. Mo is iig fitter terug gekomen van vakantie dan vorig jaar, dus wat mij betreft verdiend hij ook meer kansen nu. Maar het seizoen moet nog beginnen, dus wat maakt iedereen zich druk om een keer niet invallen? Dat geeft te denken. Maar als ik nu naar psv kijk, park en Galatasaray, dan zie ik een wereld van verschil met vorig jaar. Dus t zou kunnen dat Schmidt het aan de gang krijgt. Maar bij die conclusie zijn we toch nog lang niet? Ik heb een jaar gedaan om m te beoordelen op zijn slechte prestaties, ik ga nu geen twee duels gebruiken om m op te hemelen. Dat er geen klik lijkt tussen Mo en Schmidt betreur ik, maar wat niet is…

28 juli 2021 om 13:38

'nu is hij topfit... En not geen kans. Ligt het dan echt alleen maar aan ihataran?' Kijk dat weet niemand. Jij en ik weten allebei niet hoe het er vorig seizoen intern aantoe ging. Dus wat heeft het voor zin om conclusies te trekken? Wellicht heeft Mo inderdaad het vertrouwen geschaad van Schmidt, en is die helemaal klaar met hem? Dat kan natuurlijk. Het kan ook dat hij hen als voetballer helemaal niks vindt, dat kan ook nog. Er kan zoveel gebeurd zijn, dat conclusies trekken totaal geen zin heeft. Maar ik weet wel (als ik moet uitgaan van de nieuwsberichten), dat ik als coach ook weinig vertrouwen zou hebben in een speler die kampte met overgewicht en zich 5x in het seizoen ziek meldde. In hoeverre kan je daar nou op bouwen? Maar nogmaals niemand weet hoe het intern is gegaan, dus hou ik het maar op een ongelukkig huwelijk van allebei de kanten.

28 juli 2021 om 13:46

@Lierse1997 op 16 punten achterstand. Als dat dan het financiële verschil is hoezo stond PSV dan geen 16 punten voor op AZ?

28 juli 2021 om 13:49

@Yida als ik zo naar je reactie kijk zijn we het toch aardig met elkaar eens. Ihattaren heeft fouten gemaakt maar ook Schmidt heeft fouten gemaakt. Daar kan ik me volledig in vinden

28 juli 2021 om 14:41

Jij bent de enige ter wereld die geld een perfecte weergave vindt om te bepalen wie er waar moet eindigen op de ranglijst. Behalve bij Koeman natuurlijk.

28 juli 2021 om 14:47

16 punten verschil doordat er geen topper is gewonnen. En waren we de toppers slecht? Eigenlijk niet op az thuis na, waar je tot de penalty totaal niet in de problemen komt. We hebben bijna alle toppers moeten spelen met 4/5 keuze in de aanval. En was ook best een wonder dat het niet gelukt is als je elk topper nagaat. Feyenoord dodelijk efficiënt, paar keer over de middenlijn en 3x scoren. 4 100% kansen missen in de 1e helft bij az of de domme overtredingen waardoor ajax in de laatste minuut een penalty krijgt. Elke wedstrijd heeft z'n eigen verhaal waarom het niet lukte, maar veelal was psv erg ongelukkig of het puntenverlies onnodig. En dan daarvoor de corona uitbraak waardoor er elke week met een andere opstelling moest worden gespeeld.

28 juli 2021 om 15:03

@lierse1997 begon jij net zelf niet over de 22 miljoen voor Haller en dat het daarom logisch is dat PSV op 16 punten achterstand eindigt? jij haalt zelf dus het geld erbij in deze discussie en als dat dan de reden is van die achterstand is het vreemd dat PSV dan niet op een straatlengte van AZ is geeindigd

28 juli 2021 om 15:07

@justpsv95 dus als Ihattaren niet presteert is het zijn fout en ligt het puur aan zichzelf, maar als Schmidt niet presteert ligt het zogenaamd aan allerlei factoren die hij niet in de hand had en ligt het nooit aan hem zelf. wederom een teken dat Schmidt in Eindhoven om voor mij onverklaarbare redenen sinds zijn komst al heilig is verklaard

28 juli 2021 om 15:07

@drduck, maar heeft PSV dat voor elkaar gekregen of heeft Mo het daar zelf naar gemaakt ? Je kunt niet zeggen dat hij zich met zijn overgewicht en alle ziekmeldingen als een echte prof gedraagt. Hij maakt het PSV eerder lastig om het goed te praten dan dat het lastig is om er iets negatiefs over te zeggen. Deze speler verdiend een behoorlijke ouderwetse draai om zijn oren.

28 juli 2021 om 15:31

Schmidt gedroeg zich ook niet als een professional met zijn complottheorien over scheidsrechters en de KNVB die het succes van PSV zogenaamd wilden ondermijnen. qua resultaten heeft hij er ook niks van gebakken maar bij hem werd het door de vingers gezien. Ihattaren had dan ook best wat meer krediet mogen krijgen na een slecht seizoen

28 juli 2021 om 17:14

Wat er niet is, gaat er waarschijnlijk ook niet meer komen. Dat is jammer voor psv en ihataren, maar dan kun je idd het beste afscheid nemen van elkaar. Anders blijft het negatieve nieuws steeds weer rondom het team hangen.

28 juli 2021 om 17:25

Ik vind het lastig in te schatten wat de rol van psv is geweest. Misschien hadden ze hem beter kunnen begeleiden in de vakantie? Psv zat denk ik klem tussen een groot talent en een trainer die ze heel graag wilde hebben en een redelijk vrije hand hebben gegeven. De speler komt met overgewicht aan en dat is onprofessioneel, maar hoe ga je daar dan als trainer mee om. Idd draai om zijn oren mag zeker, hard laten trainen en positief benaderen en perspectief bieden. Dat heeft Schmidt voor mij nagelaten. Hij heeft ihataren altijd negatief benaderd. In zijn interviews, maar vooral in zijn opstellingen en wisselbeleid heeft hij ihataren duidelijk laten merken dat hij niet in zijn plannen voorkomt. Daar gaat het voor mij mis. Als een trainer zegt dat hij het talent van ihataren niet ziet, dan ben je of een hele slechte trainer of je wil iets duidelijk maken. Had ihataren daar anders en proffesioneler op moeten reageren, misschien wel. Zijn instelling en motivatie is alleen maar verminderd met ziekmeldingen ls hoogtepunt. Vergeet alleen niet dat hij 19 jaar is. Schmidt is een stuk ouder, en hier had psv ook wellicht iets kunnen doen in het managen van de situatie. Nu komt er een fitte ihataren op de hertgang en staat vertessen in de basis en mag Thomas invallen...dan is het duidelijk. De trainer gaan ihataren niet gebruiken

28 juli 2021 om 11:50

Het schijnt dat Raiola een eigen kantoor heeft in het stadion van Nice haha. Even serieus, zoveel Nederlanders bij 1 club, dat gaat nooit goedkomen. Vallen de resultaten tegen (en die kans acht ik met deze spelers hoog) dan zullen de groep Hollanders de sjaak zijn. En wat betreft Ihattaren..... boeie. Hij zal zich wel beroerd gevoelend hebben tijdens de vlucht

28 juli 2021 om 13:00

Oh dat wist ik niet, dat verklaart misschien dat ze in Nice zijn. Want dan is het in ieder geval erg veel van het goede.

28 juli 2021 om 13:13

Het is heel simpel. Raiola is een belangrijke speler op de voetbalmarkt.hij probeert deals met Nive rond te krijgen, hij is dus daar en vraagt of hij daar met andere spelers kan overleggen. Geen enkele club die dan tegen raiola zegt dat er geen kantoor vrij is. Vanuit raiola ook weer slim, want dit voert de druk op bij geïnteresseerde clubs. En let op...ik weet bijna zeker dat ihataren gewoon toestemming van psv heeft gekregen om met raiola in gesprek te gaan.

28 juli 2021 om 12:05

Zijn die gasten niet gewoon op bezoek bij hun vrienden? Beetje opblazen dit met aannames

28 juli 2021 om 12:44

Denk het niet als Ihataren zich ziek heeft gemeld. De foto zegt genoeg of denk je dat Rosario het handje van Mo nodig heeft om te tekenen?

Tja, was te verwachten. Nice bestaat onderhand voor grotendeels uit Nederlanders. Heeft Raiola een afspraak met Nice gemaakt waar niemand wat vanaf weet?! Toch wel kwalijk dat Ihattaren zich ziek meld om met een andere club te praten. PSV moet eerst ingelicht worden voordat een speler mag praten met een club. Waarom je dan ziekmelden? Als je niets te verbergen hebt, hoef je je ook niet ziek te melden. Als PSV van niets weet, is dit een foto met gevolgen dus

28 juli 2021 om 09:58

Waarschijnlijk is het gewoon in overleg met PSV gegaan. Bezig met een transfer dus uit de selectie en om het dan nog even uit de wind te houden brengen ze dat naar buiten als 'ziek'.

28 juli 2021 om 10:13

Denk het niet hoor. Als je ziet hoe dat met de andere spelers van PSV gaat zou dat in dit geval wel heel raar zijn. Bij iedere speler was het heel normaal dat ze er niet bij waren om een transfer af te ronden, werd toe ook gewoon gemeld. Dit toont gewoon zijn waardeloze mentaliteit aan, als er al niet genoeg bewijs was.

28 juli 2021 om 13:00

Dat lijkt me niet, waarom zou je voor die constructie kiezen? Je hebt net met Malen en Dumfries open kaart gespeeld en dat zou de dan met Mo niet doen? Waarbij je ook nog een strijd om zijn handtekening kunt ontketenen als je bekend maakt dat andere clubs geïnteresseerd zijn in hem.

Toch apart, als je ziek bent ga je niet naar Nice. Als je daar bent voor een transfer, dan zal PSV daar wel toestemming voor hebben gegeven lijkt me. Maar waarom dan melden dat hij ziek is?

28 juli 2021 om 09:54

Misschien is hij gisteren hersteld en niet meer ziek? Als iemand ziek is, is het gewoon mogelijk dat die binnen 3 dagen hersteld is hoor…😉

28 juli 2021 om 09:55

En toch niet in de selectie voor donderdag...

28 juli 2021 om 09:56

Dan nog. Als je dan weer fit bent dan ga je toch niet even naar Nice om op vakantie te gaan? Hij zit ook niet bij de selectie vanwege het feit dat hij ziek zou zijn.

28 juli 2021 om 09:57

Duidelijk niet nee, hij heeft niet getraind toch? Waarom zou hij hem dan meenemen.

28 juli 2021 om 09:58

Precies dit klopt gewoon niet en psv moet hem daarover aanspreken

28 juli 2021 om 09:59

Je zou natuurlijk ook kunnen trainen op dinsdag in plaats van een citytrip te maken.

28 juli 2021 om 09:59

Selectie werd maandag als het goed is bekendgemaakt toch? Nou zondag was hij ziek. En gister kon hij hersteld zijn. Beetje logisch nadenken. Echter is het niet uitgesloten dat hij het faket. Toch moet je hierbij andere opties zeker nog overwegen PsvFan700. Wie weet is hij in onderhandeling over een transfer

28 juli 2021 om 10:00

Niet getraind in de dagen ervoor, snap dat Schmidt dan kiest voor andere jongens.

Desalniettemin denk ik dat Raiola hem op tour aan het nemen is langs Monaco en Nice. Even gedag zeggen tegen Rosario en misschien kijken of je een contractje eruit kan slepen.

28 juli 2021 om 09:55

Het scheen dat hij de hele dag moest Nicen, dus logisch dat hij daar naartoe gaat.

28 juli 2021 om 09:56

Wellicht heeft ie iets bijzonders en zijn de dokters in Nice daarin gespecialiseerd? Ziek zijn is multi-interpretabel vandaag de dag, het is niet altijd gemakkelijk de duiden. Desalniettemin vermoed ik bij Mo meer dan eens een ouderwetse "school-ziekte" lekker een dagje te snipperen.

28 juli 2021 om 10:13

Lekker man. Even balletje trappen bij Nice, directeurtje ontmoeten, aan het strand met wat Franse dames, niks mis mee.

OT: ik neem ook aan dat hij wat daagjes vrij neemt voor de transfer. Ik hoop voor ons PSV dat hij weggaat. Ook al win je 5-1 van Gala dan gaat het alsnog steeds over dit mannetje. Nu kan de focus weer op voetbal.

28 juli 2021 om 11:17

Niet zo vreemd toch. PSV wil hem al 1,5 seizoen lozen. Die zijn al blij dat hij niet naar concurrent Ajax vertrekt en het zal idd wel in overleg zijn gegaan

28 juli 2021 om 11:29

Psv doet contractvoorstellen. Mo wil niet tekenen. Mo komt te zwaar aan bij begin seizoen. Is vrijwel heel seizoen niet echt fit. Tekent nog steeds niet bij. Meldt zich vaak ziek. Maakt zichzelf belangrijker dan het team bij belangrijke wedstrijd. Jouw conclusie: psv wil mo lozen. Wilde Ajax Brobbey dan ook lozen? Als iemand niet bijtekent, heb je als club niet veel keus.

28 juli 2021 om 11:35

Het is toch logisch dat je niet bijtekent onder een coach van wie je weet dat hij een hekel aan je heeft? Op Ihattaren valt er genoeg aan te merken maar op de steun die Ihattaren bij PSV heeft gehad na het verlies van zijn vader natuurlijk ook. Het beste idd dat hij vertrekt want bij PSV gaat de samenwerking niks meer worden

28 juli 2021 om 11:50

Vind je dat hij onvoldoende is gesteund door psv na het overlijden van zijn vader? Ik denk dat jij maar wij allemaal niet, daar helemaal geen zinnig woord van kan zeggen. Want psv zal ongetwijfeld zeggen dat ze hem door dik en dun hebben gesteund.
Blijft dat het beste is dat hij vertrekt. Een groot talent kijkend naar zijn techniek en inzicht. Op ander vlakken die ook nodig zijn in topsport, een stuk minder sterk op basis van wat ik zie en lees. Ik ken meer Marokkanen bij psv die hele grote talenten waren maar uiteindelijk snel zijn afgegleden (aissati en bakkali)

28 juli 2021 om 11:54

Klopt maar het is natuurlijk wel opvallend dat de ineenstorting van Ihattaren plaats vond na het verlies van zijn vader en de komst van Schmidt. Ik kan dat allemaal niet los van elkaar zien

28 juli 2021 om 12:06

@japie: misschien moet je eens een keer stoppen met je geklets over wat PSV en Schmidt in jouw ogen allemaal fout heeft gedaan met Ihattaren. Wat weet jij daar van? Heb jij inside kennis van de stappen die PSV heeft ondernomen om Mo bij te staan? Helemaal op de hoogte? I doubt it. Ik weet dat PSV er echt alles aan heeft gedaan om Mo te helpen want ik heb die inside informatie wel. Er is zoveel aandacht en ondersteuning geweest voor die jongen dat een paard er de hik van krijgt. PSV heeft zich, over het algemeen, naar buiten toe altijd keurig gedragen. Op een gegeven moment moet er ook wat terugkomen van die jongen zelf. Mag je ook bepaalde verwachtingen hebben van een werknemer, die ook nog eens meer dan vorstelijk wordt betaald. En daar wringt de schoen. Want hij laat niks zien en het enige wat hij heeft gedaan is zorgen dat hij fit is voor het nieuwe seizoen. Dat lijkt me niet meer dan normaal dat je dat doet. Dus het is leuk dat je de schuld iedere keer bij PSV en Schmidt probeert te leggen maar dat raakt kant noch wal Stop er eens mee joh.

28 juli 2021 om 12:08

@Japie. Hij kon ook voor komst Schmidt al bijtekenen. Onder Schmidt zijn Teze, Boscagli, Gakpo en Madueke wel gegroeid.

28 juli 2021 om 12:09

Ik heb ook inside informatie en daaruit blijkt dat Ihattaren niet goed begeleid is. Zo kunnen we allemaal een mooi verhaal verzinnen. Waar twee vechten hebben twee schuld dus de waarheid zal ergens in het midden liggen

28 juli 2021 om 12:20

@Boris19 niet zo gek ook. Als die een goede wedstrijd speelden kregen ze daar alle krediet voor van de coach. Als Ihattaren een goede wedstrijd speelde moest het niet overdreven worden want hij was geen Messi niveau. Lekker voor het vertrouwen van zo een jongen. Daar ga je echt beter van spelen

28 juli 2021 om 12:38

@japie: verschil is alleen dat ik het niet verzin. Ik ben er van overtuigd dat PSV er alles aan heeft gedaan en waar een wil is, is een weg. Ik ben (nog) helemaal niet kapot van Schmidt en ik moet het allemaal nog maar zien met hem als coach maar hier treft hem geen blaam.

28 juli 2021 om 12:55

Japie, kap nou eens met je onzin verhalen en of mening. Heb het nu al zo vaak aangegeven dat je echt onzin uit je nek aan het lukken bent. Psv heeft er alles aan gedaan om Ihattaren te begeleiden en te helpen. Op een gegeven moment is het klaar. En ik weet 1000000000 % procent zeker dat ik dichter op het vuur zit dan jij.

28 juli 2021 om 13:51

Volgens mij baseer jij je mening ook alleen op wat je in de media meekrijgt. Of je moet onderdeel zijn van de selectie van PSV en op elke training en in de kleedkamer aanwezig zijn. Anders heb je dingen ook alleen van horen zeggen

28 juli 2021 om 15:02

@Japie vergeet niet de deze jongens een zaakwaarnemer op hun schouder hebben zitten met veel invloed en die jongens de hemel in praten.

En let wel, een zaakwaarnemer verdiend niks aan een ihataren die zijn leven lang bij psv blijft

28 juli 2021 om 15:05

@japie dit is m'n laatste poging om je duidelijk te maken dat er weinig klopt van wat je steeds iedereen probeert wijs te maken. De problemen en mindere prestaties begonnen al sinds het ontslag van v bommel. Het halfjaar onder Faber waren er al spraken van problemen en liet die niks meer zien op het veld, dit was vóór de komst van schmidt en het overleiden van z'n vader ofwel beide dingen die jij beweert. En als klap op de vuurpijl heeft Marc vd heuvel, de meest sympathieke man binnen het netwerk vd club ook uit de boeken gedaan dat er problemen waren met mo in de jeugd. Het is niet zo dat schmidt de uitzondering is kwa trainers waar mo niet mee op kan schieten, het is eerder andersom. 2 trainers zijn er geweest die mo konden raken en hem onder controle hadden: Adil Ramzi en v bommel, dat zegt ook wel wat dat alle andere trainers dus problemen ondervonden met mo en niet alleen schmidt.

28 juli 2021 om 15:12

was Marc vd Heuvel die sympathieke man die toen Van Bommel was ontslagen opeens van alles te melden had over hem maar toen Van Bommel er nog zat zijn mond niet open trok tegen hem? misschien waren Ramzi en Van Bommel dan goede peoplesmanagers die zich niet geintimideerd voelen door een wat lastigere jongen omdat ze snappen hoe je dit soort jongens moet benaderen en hoe je die voor je wint. die kwaliteiten hoort een goede coach natuurlijk ook hebben. werken met een selectie vol ideale schoonzonen en een opstelling op het bord schrijven dat kan iedere boerenlul in principe

28 juli 2021 om 15:17

Als Ihattaren de skills had van Romario was er helemaal geen probleem bij PSV, het is meer zoals Aad de Mos aangaf in mijn beleving, dat Ihattaren de hoogte is ingepraat door externe trainers en hij er zelf is in gaan geloven dat hij er al was en dat ging goed, tot van Bommel weg ging en er iemand van buiten kwam met een subjectieve kijk op de jongen.

28 juli 2021 om 15:34

Met jou valt ook gwn niet te discussiëren, want je verdraait het toch steeds zodat het in je straatje past. Hij is eerder te lang met fluwelen handschoenen behandeld, dus dat peoplemanger... nee ik ga me bij mn mede psv supporters voegen die er gestopt zijn energie in te stoppen, hopelijk zijn deze discussie dadelijk ook klaar wanneer mo weg is. Fijne dag verder

28 juli 2021 om 15:40

hij had beter wat subjectiever richting een Mauro, Thomas en Vertessen kunnen zijn en iets meer tijd kunnen steken in een Ihattaren die iets extra's heeft imo, maar goed het is een keuze van Schmidt en PSV wat voor spelers ze belangrijker vinden. ik vind het zelf iig enorm zonde dat Ihattaren vertrekt

28 juli 2021 om 16:41

@Japie. Dat heeft Mart hem gewoon direct gezegd, hoor. Je praat zoveel onzin en bent zo slecht geinformeerd. Je reageert overal op, maar zonder enige vorm van kennis of met extra informatie, maar puur met onzin, die je zelf verzint. Je bent wat psv betreft gewoon zeer matig geinformeerd, maar blijft wel elk artikel over psv en ihatarren spammen met je onzin. Ik weet niet of ik voor iedereen spreek, maar voor mij maakt dat de discussies onder artikelen over psv nogal vermoeiend. Ik lees graag meningen. Ook van supporters van andere teams, maar met die van jou ben ik wel een beetje klaar.

28 juli 2021 om 11:32

Ik denk dat mo gewoon mee was met rosario ook gezien zn post

28 juli 2021 om 13:18

Maar wat is ziek? Misschien kampt hij wel met een burnout waarbij je gewoon naar buiten kan. Ziek is tegenwoordig niet perse dat je in bed ligt en niets kan.

Ziek, dus... Wel in de buurt van Monaco, dus als je even een belletje doet, kun je een landgenoot ontmoeten, dus op zich hoeft Boadu's aanwezigheid niet per se te zeggen dat hij naar Nice op weg is, in plaats van Monaco.

28 juli 2021 om 09:56

Nee, maar waarom is die transfer nog niet rond en wat doe je dan op het trainingscomplex van een andere club? En wat doet Ihattaren daar dan?

28 juli 2021 om 10:16

Monaco is niet ver van Nice. Wellicht dat hij even z’n maatjes bezocht en daarna doorgaat naar Monaco samen met Raiola. En wat Ihatarren betreft kan het gewoon een bezoekje zijn aan Rosario. Schijnen beste vrienden te zijn en Mo is toch niet geselecteerd tegen Gala. Waarom zou hij zijn beste vriend dan niet even mogen bezoeken. Dat zij allen daar zijn met hun zaakwaarnemer is wel verdacht, maar verwacht niet dat er straks zeker 5 Nederlanders daar spelen. Zouden voor zowel Boadu als Mo een stap terug zijn

28 juli 2021 om 10:22

Van AZ naar Nice zou ik nu toch niet categoriseren als een stap terug.

Nou, wat verrassend!Mino woont daar natuurlijk in de buurt, en zu kunnen langs zijn bij de Nederlandse jongens van Nice. Nice kan toch niet nog mer Nederlanders binnenhalen, en zeker niet van Mino. Dan moet er echt een politieonderzoek komen hoe Raiola de voorzitter van Nice in z’n macht heeft.Off: Die mino ziet er toch ook niet uit? Ik vind het prachtig als je het vergelijkt met de gladde mannen in pak maar man man man.

Een voorhoede met Stengs - Boadu - Kluivert, Mo op 10, Rosario op 6. Best een leuk elftal om te volgen.

28 juli 2021 om 10:11

Allemaal categorie "net niet". Komen tekort voor de top en kwijnen nu weg in de subtop van Frankrijk.

28 juli 2021 om 10:14

Wou ik ook net zeggen. Wordt niets daar

28 juli 2021 om 10:27

Mwah ik zie het anders. Het zijn of waren allemaal grote talenten die stagneerden in hun ontwikkeling. Als Nice hun potentie er uit kan halen zitten ze op een goudmijn. Maar het zijn allemaal risicovolle investeringen.

28 juli 2021 om 12:37

Van basisplaats AZ en wissel bij PSV is subtop Frankrijk toch een goede stap vooruit?

28 juli 2021 om 13:18

In elk geval lijkt het mij prima als Ihataren vertrekt naar het buitenland, ik wordt echt gek van alle aandacht die deze jongen krijgt.

28 juli 2021 om 16:44

@nuanceman maar dan gaan de topics gewoon verder hoor.. Mo niet in basis bij Nice, Mo in basis bij Nice, Mo valt in bij Nice, Mo scoort, Mo verzaakt..

Die mediahype gaat echt niet weg

28 juli 2021 om 10:19

Denk niet dat Boadu even 1,2,3 Dolberg eruit gaat spelen daar. Helemaal niet als Dolberg daar op de manier speelt zoals hij tijdens het Ek speelde. Overigens is Nice relatief dichtbij Monaco, Boadu zal dus wel gewoon nog naar Monaco gaan.

28 juli 2021 om 10:25

Oh die zit daar ook nog ja. Had ik niet eens aan gedacht. Kan me voorstellen dat er ook wel interesse in hem is na het EK.

28 juli 2021 om 13:18

Dolberg heeft 1 goed duel gespeeld en was de andere onzichtbaar?

28 juli 2021 om 11:02

Maar Boadu gaat natuurlijk nooit de concurrentie strijd met Dolberg winnen, Dolberg is nog vele male beter. Een 4231 met Dolberg in de punt, en Stengs-Ihatarren-Kluivert daarachter is natuurlijk wel talentvol.

28 juli 2021 om 11:16

In Nice loopt nog Gouiri rond. Die staat sowieso altijd in de basis. Topscoorder en beste speler van Nice.

28 juli 2021 om 11:43

Denk niet dat Boadu Dolberg uit de basis speelt.

Arme Nice. Stengs, Kluivert, Ihataren en Boadu, dat is echt een enorme gok.
Ze hebben succes gehad met Dolberg en gaan nu maar scouten in Nederland, maar ik verwacht niet veel van deze spelers. Ze moeten blij zijn als er 1 van hun een succes wordt.
Stengs vind ik een slapjanus die zich niet eens voldoende heeft bewezen in de Eredivisie. Ihattaren is mentaal zo zwak. Kluivert weet ik niet wat ik er van moet vinden en Boadu zie ik misschien nog wel slagen.

28 juli 2021 om 11:59

Inderdaad... Wel een losersclub daar. Gewoon idioot om al die gokjes te nemen. De club zal er niet verder mee komen ne de spelers ook niet. Nice is wel een stuk armer geworden!

Hahahahahaha dit verzin je toch niet.

In Nice moeten ze toch ook wel door hebben wat er gebeurt met deze jongens in NL. Je kunt ook niet iedereen gaan halen. Misschien is het het risico wel waard langs de andere kant.

Die gaan het nog heel zwaar krijgen daar. Word geen club voor de top 5

Zijn maatje Rosario aan het afzetten in Nice. Mo had toch een paar dagen vrij genomen.

FC Mino aan de Riviera, wel opvallend dat het hele rijtje van zijn diensten gebruikmaakt als zaakwaarnemer. Heeft ie daar een flinke vinger in de pap? Hier wordt Nice toch niet beter van? Misschien kunnen de eigenaren het beter bij Formule 1 houden...

28 juli 2021 om 10:17

Gebeurt wel vaker bij Franse clubs. Mogi Bayat heeft een tijdje hetzelfde gehad bij Nantes. Die kochten op een bepaald moment ook half de Belgische competitie leeg.

Ik weet niet wat de plannen van Nice zijn maar die halen wel echt extreem veel middelmaat zeg. Stengs, Rosario, Mo nu dan en een Kluivert die enkel wisselvallig is.

Is een mogelijke transfer aanstaande? Daar begint het wel op te lijken.

Je moet Ihattaren gewoon transfervrij laten vertrekken , na dit gedrag. Maar wel pas in 2022 na een jaartje jong PSV

Ihhataran is oprecht een bakalli 2.0

Enough said denk ik.

28 juli 2021 om 11:18

Pff dat doet nog steeds pijn als Psv'er. Wat liet die ongelooflijke dingen zien als 16-jarige... was na de eerste 5 (?) wedstrijden ook gewoon topscoorder van PSV. Helaas snel bergafwaarts gegaan. Net als Aisiatti. Wat die in het begin liet zien. Ongekend. Als 16-jarige Pirlo en Gatusso dronken spelen.... Al moet ik bij Aisiatti erbij zeggen dat ik over hem nooit slechte dingen qua gedrag heb gehoord.

28 juli 2021 om 11:25

Nee ik zou hem niet met Bakkali willen vergelijken, echt niet. Bakkali heeft de club PSV gewoon bewust laten zitten. Met Ihattaren en Schmidt is het gewoon nooit goed geweest. Hier hebben beide fouten in gemaakt, en dan trek je als speler aan het kortste eind. Zonde, maar ik zou mij voor zo'n trainer ook niet kunnen motiveren. Maar ja, ik ben dan ook geen goed betaalde professional.

Lijkt erop dat Raiola van Nice een soort Wolverhampton wil maken waar de halve selectie uit de stal van één makelaar komt. Voor PSV wel ideaal als het daardoor naast Rosario ook Ihattaren voor een mooi bedrag kan slijten. Miljoentje of 8 + flink doorverkooppercentage lijkt me prima

28 juli 2021 om 10:47

Denk je dat jullie nog 8 miljoen voor hem kunnen krijgen? Hij wil overduidelijk weg bij PSV en heeft nog maar een contract voor een jaar. Het doorverkooppercentage zal geen probleem worden, neem ik aan.

Je weet wat er gebeurt met n Nederlandse enclave, vraag maar aan real Madrid

Wat een scouting daar bij Nice zeg. Alle slapzakken uit de ED aantrekken en dan verwachten dat je succes gaat hebben. Leuk voor al die Nederlanders dat ze gewoon in hun eigen taal kunnen communiceren op de bank of tribune.

Of zou Raiola, de zaakwaarnemer van alle 5 de spelers hier toch een rol in spelen? Waarom zou je als club zo je lot in de handen leggen van een op geldbeluste zaakwaarnemer.

Anders haalt Nice gelijk Erwin vd Looi en de rest van jong Oranje. Bij zulke Nederlandse enclaves heb je er toch een slecht gevoel over. Als het mis gaat is er de kans dat ze al schuldigen worden aangewezen.

Ah gelukkig is ie wel weer beter in ieder geval.

Als ik ziek ben nies ik ook weleens..

Raiola is zaakwaarnemer van Stengs, Malen, Boadu, Kluivert, Ihattaren en Rosario, die is redelijk druk daar in Frankrijk maar hoeft niet te zeggen dat Ihattaren naar Nice gaat.

Wat een topzomer voor PSV wordt dit dan. Malen voor een hoofdprijs verkocht en met Piroe, Rosario en Ihattaren toch al aardig wat spelertjes kwijt straks van het niveau kan-niet en wil-niet. Intussen zit Baumgartl met een optie tot koop lekker in Berlijn, gaat Dumfries niet onwaarschijnlijk nog wel een leuke som van zo'n €15 miljoen opleveren en lijkt zelfs Bruma in derde instantie nog van club te switchen. Sadílek staat intussen voor verhuur met koopoptie in de belangstelling van Sparta Praag; als PSV dan ook Luckassen, Doan en Gutierrez nog aan de straatstrenen kwijtraakt is er volop ruimte om ook in de breedte meer kwaliteit aan te brengen dan er nu is. En gezien de aankopen die al gedaan zijn - over Mwene ben ik minder overtuigd trouwens - denk ik dat we in de basis sowieso al enorme stappen hebben gezet. Kan een leuk seizoen worden!

28 juli 2021 om 11:20

Precies en de geweldige Sangare, Vertessen, Boscagli, Teze en Thomas heeft PSV gelukkig kunnen behouden

28 juli 2021 om 11:30

Japie dat je extreem kritisch bent op PSV dat weet iedereen die 3 keer op dit forum is geweest. Maar wat je nu zegt is toch gewoon onterecht?

Sangaré is een topper als stofzuiger. Nu dat er een voetballer (Van Ginkel / Propper) naast hem staat zie je ook dat hij veel beter rendeert (zag je vorig jaar ook al toen Boscagli daar stond). Was vorig jaar al een van de beste Psv'ers. Zeker in wedstrijden waar PSV onder druk stond (ajax 2x, Olympiakos in de EL) was die gewoon de beste man aan PSV kant en was ongeveer een one-man-army verdedigend.

Boscagli idem dito. Onder Van Bommel een nul, onder Schmidt één van de belangrijkste Psv'ers en ook gewoon een van de beste verdedigers in de ED, zowel verdedigend als met de bal staat die in de lijstjes met statistieken in de top. Heeft onzettend veel onderscheppingen en aan de bal heeft die een fantastische pass in de benen. Heeft wel een sloper naast hem nodig. Maar he, dat heeft een Bonucci ook nodig.

Thomas: gewoon een goede wissel, meer niet. Werkt hard. Gaat niet wat extra's brengen, maar zal ook niet snel door de ondergrens zakken. Zelfde eigenlijk als Mauro. Wissels die nooit zullen zeiken dat ze wissel zijn. Heb je ook nodg.

Vertessen: gewoon een veel belovend talent. Heeft helaas 2 jaar geleden een hele zware blessure gehad. Eigenlijk had die dit jaar pas bij PSV 1 moeten aansluiten, maar is al eerder bij de selectie gehaald omdat Ihatarran niet voldeed. Is extreem snel, moet alleen nog wat rustiger voor de goal worden. In de jeugd schoot die ze er makkelijk in, dus nu moet die dat ook laten zien in het eerste. Alleen met zijn snelheid gaat er altijd dreiging vanuit.

Teze: kwam uit het niets en was opeens een rots in de branding centraal achterin. Heb ik vorig seizoen op bijna geen foutjes kunnen betrappen. Denk dat die op één hand te tellen zijn. Fysiek imponerend en ook heel erg snel, wat echt een hele grote plus voor een centrale verdediger. Voetballend ook degelijk. Gewoon een heel goed seizoen voor een speler die voor het eerst een jaar in de basis staat.

Dus ik snap niet echt dat je deze spelers noemt Japie. Bruma, Baumgartl... ja dat zijn flaters. Maar nu heb je het over spelers die of nog geen 5 miljoen gekost hebben of gratis uit de eigen jeugd zijn doorgebroken. Allen hebben op hun eigen manier al hun waarde bewezen.

28 juli 2021 om 11:33

Beetje onnodige sneer, maar dan zal ik ook een bijdrage leveren: Alle genoemde spelers zouden (wellicht op Vertessen na) bij Feyenoord in de basis staan.

28 juli 2021 om 11:36

@AmazingNinja dan verschillen we daarover van mening. Ik vind die spelers die ik noemde drie keer niks. Gewoon een aantal 13 uit een dozijn voetballers imo die niks extra's hebben

28 juli 2021 om 11:37

@WhyNotJazz waarschijnlijk lopen er bij RKC ook wel spelers die bij Feyenoord in de basis hadden kunnen staan momenteel maar dat maakt dit lijstje die ik noemde nog steeds geen bijzondere voetballers imo

28 juli 2021 om 11:46

@Amazing NinjaVorig seizoen had Schmidt ook Adrian Fein naast Sangare kunnen zetten, maar koos voor de zwakke Rosario. Met Fein heb je ook meer voetbal in de ploeg.

28 juli 2021 om 11:46

@japie dan verschillen we inderdaad van mening. We zullen het gaan zien dit jaar of het inderdaad middelmaat is of niet. Ik denk van niet. Of ja, Thomas is zeker middelmaat, maar dit is ook geen basisspeler. Voor een breedte speler gewoon prima.

28 juli 2021 om 11:56

Idd. Schmidt heeft van PSV de volledig vrije hand gehad dus PSV zou nu toch minimaal tot het eind van de competitie mee moeten strijden om de titel

28 juli 2021 om 11:59

Sorry maar dan heb je geen enkele pot gezien van PSV vorig jaar. Boscagli speelde gewoon een uitstekend seizoen. Dat je verder Vertessen volledig de grond in boort en Ihatarren alleen maar van alle schuld afhoudt, is ook vrij hilarisch.

28 juli 2021 om 12:03

@japie Of Schmidt de vrije hand heeft bij PSV weet ik niet. Dat weet jij ook niet. Tenzij je iemand die binnen de PSV organisatie kent en deze persoon jou dat verteld heeft. Inderdaad moet PSV tot het einde meestrijden om de titel. Vorig jaar zat het helaas niet mee. Veel corona gevallen in de selectie en in de belangrijke Januari maand constant meerdere belangrijke spelers geblesseerd. En het missen van extreem veel kansen (of is dat kwaliteit). Maar voor een team dat op zijn gat lag en het jaar ervoor 4de werd is een tweede plek niet verkeerd. Dit jaar de volgende stap zetten.

28 juli 2021 om 12:11

@ Die Knappen Klopt. Schmidt heeft veels te lang vastgehouden aan het blok Rosario/sanbgaré en dat is te veel van hetzelfde. Dat blok is, zeker in de 4-2-2-2 die PSV speelde extreem belangrijk in de opbouw, maar Sangaré's kwaliteiten liggen daar niet en Rosario is een speler die alleen maar verstoppertje speelt. Dat is Schmidt wel degelijk aan te rekenen.

Hij had inderdaad Fein kunnen proberen. Je zag bij die jongen dat die intelligent aan de bal was, maar wij zien eigenlijk alleen de wedstrijden. Wij weten niet echt wat er op trainingen gebeurt. Je kunt het ook omdraaien: Waarom kon Fein de heel erg zwakke Rosario niet uit de basis spelen?

Maar dit jaar is dit al verbeterd. Van Ginkel naast Sangaré en Götze ervoor. Dat die laatste nu meer centraal staat is denk ik ook heel erg belangrijk voor PSV. Vorig jaar zag je toch vaak dat de connectie tussen middenveld en spitsen er niet echt was. Die ruimte wordt nu mooi door Götze bespeeld.

28 juli 2021 om 12:12

@Lierse1997 ik heb nergens gezegd dat Ihattaren geen fouten heeft gemaakt. Natuurlijk heeft hij fouten gemaakt. Alleen Ihattaren wordt op een slecht seizoen afgerekend en Schmidt niet en die krijgt wel een tweede kans en dat vind ik teleurstellend van PSV

28 juli 2021 om 12:15

Het nieuwe seizoen is godbetert 1 wedstrijd ver en we weten al dat Ihatarren geen kansen gaat krijgen? Ongelofelijke onzin.

28 juli 2021 om 12:23

@AmazingNinja als het overlijden van een ouder al geen excuus mag zijn voor het slechte presteren van een speler dan vind ik dingen als blessures en het missen van kansen al helemaal geen excuus meer voor het slechte presteren van een coach

28 juli 2021 om 12:26

@Lierse1997 Schmidt is toch niet helemaal achterlijk? Iedereen kent de voorhistorie van hen en Ihattaren. Dan komt Ihattaren topfit aan en laat hij zien dat hij naar de kritiek heeft geluisterd. Dan laat je hen warm lopen en dan breng je Thomas erin. Je weet als coach dat je daarmee een signaal afgeeft naar een speler die voor jou komst nog bekend stond als een van de grootste talenten op de Nederlandse velden. We hebben het niet over het eerste de beste talentje als een Mauro Junior ofzo. Je weet als Schmidt zijnde wat zoiets allemaal in werking stelt. De media duikt er weer op, de zaakwaarnemer gaat alvast netwerken etc.

28 juli 2021 om 12:31

Je staat 3-1 voor tegen Galatasaray. Als die nog 1 goal maken dan hebben ze twee uitgoals en dan mag je daar eigenlijk al niet verliezen. Lijkt me een vrij logische keuze om dan ervoor te willen zorgen dat die tegengoal zeker niet valt. En waarom verdient Ihatarren die invalbeurt meer dan Thomas?

28 juli 2021 om 12:34

Iedereen die die wedstrijd heeft gezien zag dat die tweede goal er voor Galatasaray echt geen minuut in heeft gezeten. Thomas is een dertien uit een dozijn speler. PSV doet er zogenaamd alles aan om Ihattaren bij te laten tekenen. Dat gaat dan niet werken als je hem het gevoel geeft dat zelfs een Thomas boven hen staat in de hiërarchie. Dat snappen Schmidt en PSV hopelijk zelf ook wel

28 juli 2021 om 13:12

Mootje snel weg daar! Nice of wat dan ook beter voor je

28 juli 2021 om 13:21

Uiteindelijk is het 5-1 geworden, heeft Schmidt dan slecht gewisseld?

28 juli 2021 om 13:54

Misschien was het wel 6-1 geworden als Ihattaren erin was gekomen dus dat is altijd een beetje koffiedik kijken. Slecht gewisseld kan je op twee manieren opvatten. Qua resultaat zeker niet, qua het wederom teleurstellen en vertrouwen wegnemen van een groot talent echter weer wel

28 juli 2021 om 14:43

Dus jij vindt echt dat het van een sterk karakter getuigd als je na 1 wedstrijd teleurgesteld te worden (vrij egoïstisch trouwens om teleurgesteld te zijn bij een 5-1 overwinning) meteen al je vertrouwen verliest?

28 juli 2021 om 15:02

@japie, heb je vorig jaar wel naar PSV gekeken, Teze heeft zich goed ontwikkeld en de ontwikkeling van Boscagli was nog veel beter. Daarnaast schijnt het talent van Vertessen ook groter te zijn dan dat wij nu zien (als je Luc Nilis mag geloven) en heeft hij pech dat hij door enkele blessures veel tegenslag heeft gehad. Tegneslag waarna hij wel weer teug gevochten heeft (in tegen stelling tot Mo).

28 juli 2021 om 15:04

Een de goal zat er niet in ? Zat een eerste goal er dan wel in, gezien het spelbeeld. Voor mij kwam deze goal ook als een grote verrassing. Maar gelukkig weet jij het beter.

28 juli 2021 om 15:07

@ Japie Ik weet niet waar jouw reactie vandaan komt? Ik zie nergens dat Psv'ers geen begrip hebben voor de situatie van Ihatarran, want dat hebben wij wel. Maar die jongen moet op een gegeven moment ook gewoon door. Of die nu profvoetballer is, een maatschappelijke carriere had of als die nog student was geweest: op een gegeven moment moet je er mee leren leven, want het kan niet zo zijn dat het overlijden van zijn vader zijn leven gaat definieren.

Dat hij daarna de kont tegen de kribbe gooit en daar op afgerekend wordt snap ik wel, want hoe heeft dwarsliggen te maken met het verwerken van het verlies van je vader?

En Schmidt een slecht seizoen? Overwinterd in Europa na ik weet niet hoeveel jaren niet. In de beker en de competitie was ajax een maatje te groot. Dat kan. voor mij als Psv'er was het geen slecht seizoen en ik denk dat met mij veel Psv'ers het als een overbruggngsjaar zagen om de puinhoop van het seizoen ervoor op te ruimen.

28 juli 2021 om 15:16

@lierse1997 jij weet ook dat dit niet de eerste keer was. als Ihattaren een goede match speelt en hij krijgt complimenten is zijn coach er als de kippen bij om te zeggen Ihattaren is geen Messi en Rosario is een topplayer. lekker voor het vertrouwen van zo een jongen. dan voordat het seizoen begint nog even aangeven hoe enorm lastig Ihattaren wel niet was vorig jaar om zijn eigen straattje schoon te vegen en zich alvast in te dekken omdat hij al wist dat hij Ihattaren geen minuten zou geven. daar krijgt zo een Ihattaren echt vertrouwen van en dat lijkt me ook een prima motivatie om bij te tekenen onder deze coach

28 juli 2021 om 15:17

@janssen ik was niet onder de indruk. van zulke spelers heb ik er honderden voorbij zien komen in het voetbal. spelers met de techniek, balaanname en creativiteit van Ihattaren vind ik een stuk zeldzamer en als coach zou ik eerder wat meer tijd daarin steken

28 juli 2021 om 15:19

@amazing Ninja als dit debuutseizoen van Schmidt goed was, dan was het debuutseizoen van Van Bommel bij PSV fenomenaal want die streed toen tot het einde mee om de titel. Ajax was geen maatje te groot maar blijkbaar 5 maten te groot als je eindigt op 16 punten achterstand ondanks een hele rits versterkingen die je als coach zelf hebt mogen uitkiezen Schmidt kwam dan net 1 rondetje verder in Europa en ging er vervolgens uit tegen het nietige Olympiakos. verder wist PSV ternauwernood AZ achter zich te houden terwijl Max en Sangare meer hebben gekost als heel de AZ selectie bij elkaar opgeteld, mocht er weer gezegd worden dat Ajax zo ver op PSV eindigde door de uitgaven. als dat het geval is dan had PSV ook op een punt of 16 voorsprong van AZ moeten eindigen

28 juli 2021 om 15:50

@ Japie heb je deze tekst ergens in een Word bestandje op je computer staan? Ik zie je altijd precies dezelfde dingen plaatsen.

Maar goed. Budget is gewoon een grote factor in het voetbal. Zijn genoeg studies naar geweest. Maar er is ook nog zoiets als variantie. In normaal Nederlands betekent dat, dat clubs uitschieters kunnen hebben. Zowel naar boven als naar beneden. Bjvoorbeeld uitschieters op het niveau van een wedstrijd (kijk bijv. naar ajax die van Groningen verliezen) of uitschieters op seizoensniveau. Maar op de lange termijn zal PSV boven AZ eindigen en zal ajax boven PSV eindigen. Dat wil niet zeggen dat het een keer anders kan zijn (PSV kan boven ajax eindigen), maar op de lange termijn zal dit niet zo zijn. Dat zie je ook in het aantal kampioenschappen. Ajax is veel vaker kampioen geworden dan PSV.

Inderdaad is eindstand is dat PSV tweede is geworden en AZ derde. Hetzelfde voor ajax en PSV: ajax 1. PSV 2. Dat is op een laag korrelig niveau. Als je die 16 punten op een hoog korrelig niveau analyseert dan kun je bijvoorbeeld aanhalen, dat PSV veel punten tegen AZ en Feyenoord heeft laten liggen in een korte tijd en dat ajax toen snel is uitgelopen. Wat je ziet in die wedstrijden is dat AZ en Feyenoord iets van 30 doelpogingen hebben gecreëerd en PSV in de wedstrijden 58 doelpogingen heeft gecreëerd. Is het Schmidt zijn schuld dat bijv. Malen al die gigantische kansen mist? De kansen zijn er. Dat kun je Schmidt zijn verdienste noemen, want die kansen worden gecreëerd door de tactiek en het samenspel waar hij zijn team op traint. Al die gemiste kansen, tja dat is pech of een gebrek aan kwaliteit, maar daar zie ik niet de invloed van de trainer in. Of denk je dat Schmidt tegen Malen zegt in de wedstrijd tegen Feyenoord: als je een op een komt met Marsman, schiet de bal door het midden op keeper (deed Malen 3 keer.....). Dat in combinatie met het missen van belangrijke spelers in die wedstrijden en je laat alleen al in die wedstrijden 11 punten liggen, terwijl je bijna 2 keer zoveel doelpogingen hebt gecreëerd dan AZ en Feyenoord samen. Om precies te zijn PSV heeft 58 doelpogingen gecreëerd tegen Feyenoord en AZ en AZ en Feyenoord hebben samen 31 doelpogingen gecreëerd. het missen van extreem veel kansen kost je dan al snel 11 punten.

En ik ben hier geen excuses aan het zoeken, maar dit is wel een beetje het verhaal van het seizoen.

Van Bommel's debuut seizoen was ook indrukwekkend. De start was indrukwekkend omdat PSV ongeslagen bleef in de eerste seizoenshelft. De tweede seizoenshelft was indrukwekkend, maar dan op een negatieve manier: ongelooflijk hoe het team toen ineen stortte. Maar na dat eerste seizoen had ik heel erg veel vertrouwen in de trainer Van Bommel, alleen ik denk dat het vertrek van enkele smaakmakers (De Jong, Lozano, Moreno) te veel van het goede was en dat Van Bommel (icm John de Jong) te onervaren was om een nieuw PSV te bouwen.

Dat doen De Jong en Schmidt nu toch een stuk beter: puinruimen en opnieuw opbouwen.

28 juli 2021 om 11:21

Wil je Doan echt kwijt? Denk dat dit een speler is die nog wel bruikbaar kan zijn. Kan zowel op de vleugel als op 10. Zeker op 10 hebben we niet echt een backup voor Götze (Zie van Ginkel en Pröpper niet als 10'en). Heeft vorig ajar bij Bielefeld laten zien toch een goed niveau te kunnen halen in een zware competitie. Die zou ik nog niet afschrijven.

28 juli 2021 om 15:11

Doan kan zeker op de 10, maar ik zie daar ook van Ginkel daar wel spelen. Heeft dat ook eerder gespeeld. Dan krijg je ten opzichte van Gotze wel minder voetbal, maar wel meer dynamiek.

Monaco is een scheet van Nice, dus zo verrassend...?

Nice is toch juist de Minst verrassende club op het moment waar je clienten van Raiola verwacht te zien? Hij heeft er zojuist DRIE spelers heen gebracht.

Ik snap wel dat Voetbalzone voor de clicks gaat en dus liever de term "verrassend" gebruikt in de titel... maar eigenlijk is Nice juist de Meest voor de hand liggende club waar je verwacht Ihattaren te zien rondlopen.

Ik krijg een beetje het Jorge Mendes idee bij Nice icm Raiola. Die heeft straks meer macht dan de voorzitter daar, zodra een van zijn spelers niet de juiste salarisverhoging krijgt gaat hij dreigen dat hij alle spelers weghaalt.

Gaat vaker over Mo dan over de progressie die PSV lijkt te maken. Wel zonde enerzijds. Afscheid nemen en doorrrrr.

@lierse1997 (12.31 uur) Een uit gescoord doelpunt is met ingang van dit seizoen niet meer een dubbel tellende goal. M.a.w. bij een 4-0 eindstand (wat ik mij niet kan voorstellen) vanavond gaan we verlengen. En Ihattaren zal wel met medeweten van PSV in zuid Frankrijk zijn, de club heeft immers medewerking toegezegd aan Ihattaren en zijn vertegenwoordigers om onder voorwaarde van een bepaalde transfersom weg te mogen. Voor het overige lees ik dat het gedrag van Ihattaren nog steeds moet worden gezien in relatie tot het overlijden van zijn vader. Ik begrijp dat dit onderwerp zeer gevoelig ligt, echter, hoe lang gaan we daar nou alles nog aan ophangen ? Komt er ook voor Mo niet een moment waarop hij zich moet vermannen en doorgaan met zijn leven ?

Schmidt en Psv zullen blij zijn; eindelijk af van Ihataren
Ik denk Raiola aan het uitvoeren is wat hij altijd gezegd heeft; zijn eigen team

Was deze Foto echt op dinsdag genomen, dan is het vreemd dat Mo niet mee is gereist naar PSV, met kort daarvoor een ziekmelding. Een beetje transparantie van ofwel psv of kamp Mo zou dan toch wel op zijn plaats zijn nietwaar? Effe zonder gekheid: was hij nu ziek ja of nee. In geval van ja vind ik het wel vreemd dat je gewoon in het vliegtuig kunt stappen voor een informele ontmoeting. Kun je ook best effe bellen of zo. Was hij niet ziek, maar krijgt hij ruimte om met clubs te ouwehoeren, ook prima, maar dan kan dat ook gewoon worden gecommuniceerd. Wat is het probleem hier.

Dit zijn trucjes van Raiola joh. Die man regelt zo een privé vliegtuigje voor je. Je stapt in, wordt daarheen gebracht. Wachten op een foto....

PSV boos, selectie boos, onhoudbare situatie, dus verkoop. Niets geks aan.

Heel veel hebben het over mentaliteits problemen bij Ihatarren, maar ik persoonlijk denk eerder dat hij PSV wilt pesten en zich daardoor vaak ziek meld.

28 juli 2021 om 15:10

is dit gedrag dan geen mentaliteitsprobleem dan? Ik weet dat hij een moeilijke tijd doorgemaakt heeft, maar hij heeft genoeg geld om een voor zijn leeftijd veel te dure audi te kopen, misschien moet hij eens samen met zijn zaakwaarnemer ook eens geld in een goede begeleider steken. Ook dat hoort misschien wel bij topsport.

Ach als ik ziek ben maar een reisje naar de Cote'd Azur mag maken doe ik dat ook hoor. Wat een raar verhaal, denk voor PSV dat de kwestie Ihattaren het beste is als ze hem laten gaan, en gaan focussen op het elftal wat er nu staat, want het is een prima team met talent en routiniers.

Heeft de nieuwe coach toevallig een Nederlandse achtergrond ofzo? Rosario strenge Boadu Kluivert Ihattaren. Gaat lekker zo! Misschien kijken of Wijndal zin in een avontuur heeft in Frankrijk.

Monaco ligt 30 minuten vanaf Nice. Boadu zal daar morgen wel gepresenteerd gaan worden.

Hij was op weg naar de dokter. Alle gein terzijde, ik weet niet of wij als Ajax zijnde nog zo'n speler zouden moeten aantrekken die gewoon zich zo onprofessioneel opstelt, hoe getalenteerd hij ook is.

Toch raar. Bij Mo wordt de suggestie gegeven dat hij bij Rosario op bezoek is, maar bij Boadu wordt direct gesuggereerd dat hij naar Nice gaat. Terwijl A Stengs een vriend is en net bij Nice zit én B Monaco ligt vrij in de buurt van Nice.

Mino heeft in Nice wel een mooi prullenbakje...als je nergens naar toe kan mag je voor aardig wat knikkers naar Nice....word zo een NLD club...de helft gaat het einde van seizoen niet halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2230
2.PSV2110
5.Feyenoord1611
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
C. GakpoAanvaller93
E. ZahaviAanvaller93
R. SchmidtUnknown
Y. VertessenAanvaller81
J. DrommelKeeper80
N. MaduekeAanvaller72
BrumaAanvaller72
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

18 fans
Middenvelder, 19 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Sampdoria 0 0 0 0
2021/2022 PSV 0 0 0 0
2020/2021 PSV 22 3 0 0
2019/2020 Jong PSV 1 2 0 0
2019/2020 PSV 22 3 0 0
Laatste voetbalnieuws

Mohamed Ihattaren voert gesprekken met nieuwe zaakwaarnemer

Mohamed Ihattaren vertrekt mogelijk uit de stal van zaakwaarnemer Mino Raiola. Het Algemeen Dagblad noemt de kans reëel dat de middenvelder van Sampdoria binnenkort van zaakwaarnemer wisselt. De krant schrijft zaterdag...Lees verder

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren