Vitesse strikt grootste online investeringsplatform ter wereld als sponsor

Dinsdag, 27 juli 2021 om 11:33Rian Rosendaal • Laatste update: 11:43

Vitesse heeft een nieuwe hoofdsponsor, zo is dinsdagochtend wereldkundig gemaakt. De Arnhemse club gaat in zee met het sociale investeringsplatform eToro. Beide partijen hebben een contract afgesloten voor één seizoen, met de optie op een jaar extra. "En de nadrukkelijke intentie om er een langdurige samenwerking van te maken", zo valt te lezen in het persbericht van Vitesse.

"We zijn trots dat we in de zoektocht naar een nieuwe hoofdsponsor bij het internationale bedrijf eToro zijn uitgekomen", reageert commercieel directeur Peter Rovers namens Vitesse. "Het feit dat we onze krachten bundelen met ’s werelds grootste online investeringsplatform, toont aan dat Vitesse klaar is voor de toekomst. We geloven dat er bij Vitesse meer mogelijk is en eToro past naadloos in deze visie. Tevens wil ik Waterontharder.com bedanken voor het hoofdsponsorschap in het afgelopen jaar. Tot ons genoegen blijft deze partij als partner verbonden aan Vitesse."

"We zijn zeer verheugd met de samenwerking met Vitesse", aldus Nir Smulewicz, hoofd marketing van eToro. "De Nederlandse markt is namelijk zeer belangrijk voor eToro. Dankzij dit partnerschap hopen we meer mensen het belang te laten inzien van beleggen voor de lange termijn en diversificatie om hun vermogen te laten groeien." eToro, wereldwijd toonaangevend op het gebied van sociaal investeren. heeft diverse partnerships met clubs uit Engeland en Duitsland en de naam van het bedrijf prijkt ook op de shirts van AS Monaco, Slavia Praag en CFR Cluj.

Vitesse kondigt naast een nieuwe hoofdsponsor de introductie van het nieuwe thuistenue aan. "Met trots kunnen we zeggen dat het een volledig geel-swert shirt is, inclusief de sponsornamen. En omdat de schoudersponsoren verplaatst zijn naar de mouwen, is het vooraanzicht van het tricot een stuk aantrekkelijker geworden. De traditionele geel-zwarte verticale banen hebben dit seizoen een moderne twist gekregen. Het broekje en de kousen zijn beiden wit", zo luidt de verklaring vanuit Arnhem.Gerelateerd

Meer sportnieuws

27 reacties (laatste reactie door titaantje)

Goeie zet ! Nu nog resultaten ! Mooi shirt trouwens

27 juli 2021 om 11:55

Goede zet is natuurlijk afhankelijk van het bedrag wat ze ervoor ontvangen, maar het oogt absoluut een stuk professioneler dan de vorige sponsor.

Het e-toro logo is absoluut netjes verwerkt, zeker 3x mooier dan dat waterontharder, wat echt ontzettend lelijk was (en zelfs bij menig amateurclub negatief zou opvallen). De andere aanpassingen (die brede banen) maken het er echter in zijn totaliteit niet mooier op.

Zo blij dat het logo van de sponsor past bij het shirt. Er gingen al geruchten over cleanmate trucks enzo (dat logo is oranje) blij het het eToro is geworden. Blij dat er nu al gelijk wordt uitgesproken dat ze graag langer met elkaar door zouden willen en dat we niet volgend jaar weer op zoek moeten naar iets nieuws.

Mijn eerste reactie op het shirt was wel zo van wtf is dit nou weer. Na 3x kijken vind ik het wel oké, het was even wenen.

Overigens wil ik ook hier even laten weten dat het media team van Vitesse het afgelopen jaar zulke grote stappen heeft gezet, het ene na het andere mooie filmpje wordt de wereld ingeslingerd. Grote klasse!

27 juli 2021 om 11:51

Het logo van eToro is oorspronkelijk groen, wat ze voor op het shirt van Vitesse zwart gemaakt hebben. Shirt is wel wennen inderdaad, vind hem niet per se lelijk.

27 juli 2021 om 12:11

Past inderdaad uitstekend bij het absoluut al mooie shirt.

27 juli 2021 om 13:57

Klopt, ben geen supporter van Vitesse, maar de filmpjes die ik vaak voorbij zie komen van vrienden die het doorsturen zien er echt goed uit!

Wel mooi shirt. En knap dat ze de grootste online investeringsplatform hebben weten te strikken. Ben benieuwd wanneer er een club een crypto platform als sponsor aantrekt zoals de UFC dat onlangs deed. #doge

Mooi shirt, en mooi inderdaad dat de sponsor de kleuren overneemt. Dat is bij Monaco ook het geval. Al betekent dat wel dat er een gele streek op je shirt loopt, dat vind ik iets minder.

Overigens de grootste? DeGiro, van Nederlandse origine maar nu een broker op de Europese markt, heeft een grotere omzet dan eToro. eToro zal dan wel de grootste zijn op een of andere aparte statistiek, maar ze zijn niet ‘de grootste’.

Haha mooi, ik werk bij die remise als buschauffeur. Zag gister die wagen al de hele tijd naar binnen en buiten rijden en binnen mensen met drones staan. Vroeg me al af wat dat allemaal was. Werd ook nog weggestuurd uit die abri... nu snap ik waarom😅

Wel een aardig shirt van Vitesse. Toffe presentatie ook met dit filmpje. Leuke deal met etoro. Niet heel exclusief maar wel prima zo. De club timmert in positieve zin aan de weg.

27 juli 2021 om 12:21

Zeker een mooie sponsor. Hopen voor Vitesse dat het inderdaad voor meerdere jaren is. Ik verwacht weer in de top vijf

27 juli 2021 om 15:34

Filmpje wel gejat van de NEC shirt presentatie. Welke overigens veel sterker was

27 juli 2021 om 16:25

NEC ook een erg mooi filmpje inderdaad.
Maar gejat vind ik persoonlijk niet, zie toch veel verschillen in het filmpje. Bedoel je dan dat het ''zwaar'' beveiligd vervoerd wordt of? Buiten dat zie ik namelijk niet echt overeenkomsten tussen beiden presentaties.

Chique shirt hoor, leuk gemaakt filmpje ook!

Er lijkt rust in de tent te zijn gekomen bij Vitesse na een aantal roerige jaren.
Het beleid ziet er steeds degelijker en stabieler uit op zowel bestuurlijk, financieel als ook technisch gebied.
Hopelijk weet men daar door te pakken en kan men definitief aanhaken in de top5.

Wennen aan het shirt, maar een stuk betere oplossing dan eentje waar het sponsorlogo in eigen kleur opgeplakt wordt. En financieel weer een mooie stap, een echte hoofdsponsor ontbrak wel sinds dat telecombedrijfje van Abramovich er niet meer opstond.

Hoe draait Vitesse eigenlijk financieel? Is er nog steeds een eigenaar die er jaarlijks geld bij moet stoppen om de zaak rond te krijgen, of hebben ze een sluitende exploitatie?

27 juli 2021 om 12:35

Financieel gaat het wel goed, ja er is nog steeds een eigenaar die de tekorten aanvult maar dat gaat steeds minder worden. Met andere woorden het gaat steeds beter met Vitesse.

27 juli 2021 om 12:41

De eigenaar stort elk seizoen nog steeds keurig het begrotingstekort af in de kas van Vitesse.

27 juli 2021 om 12:42

Ja draaien verlies. Vorig 19/20 seizoen 4,5 miljoen of zoiets. Seizoen 20/21 nog niets van gezien maar werd mede door corona ook weer flink verlies begroot. De rus Oyf is eigenaar. Verlies draaien hoeft niet perse te betekenen dat een eigenaar moet bijsluiten, dat hang ook van de vermogenspositie af.

27 juli 2021 om 13:08

Over 2018-2019 boekte Vitesse een verlies van 16,5 miljoen. 4,3 miljoen over 19/20 inderdaad.
Volgens de jaarrekening 19/20 was de vermogenspositie van vitesse per medio 2020 15,3 miljoen.

Ik moet ff wennen aan dat shirt. Naar mijn mening iets te veel zwart op de voorkant.

Mooi shirt zeg, en hele mooie sponsor. Helaas slechts voor een jaar.

gaaf shirt toch wel, en de sponsor er mooi in verwerkt zodat het me geen braakneigingen geeft zoals bij Waterontharder.com. Interessante hoofdsponsor, helemaal in lijn met de reputatie van Vitesse: shady en uit louche streken. Ik vind het mooi!

Vind het een heel mooi shirt! Mooi dat we dit jaar een sponsor hebben die niet vloekt met het shirt!
Persoonlijk vind ik het wel altijd mooier met zwarte broekjes.

Zoals hierboven al aangegeven ook de complimenten voor het mediateam dat grote stappen heeft gemaakt!

Ik dacht dat Coinbase het grootst eonline investeringsplatform was? Ik heb niet eerder van etoro gehoord. Er zullen ook wel meerdere maneren van meten zijn (aantal transacties per dag, omvang van transacties per dag, etc.). Had gedacht dat een Robin Hood ook wel groter zou zijn, maar ach, wat weet ik er van.

Wel prachtige sponsor voor Vitesse. Hopelijk blijven ze er lang aan verbonden en kan Vitesse lekker bouwen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Vitesse

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
7.Vitesse9-8
8.NEC8-5
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
M. SchubertKeeper60
E. DasaVerdediger60
M. WittekVerdediger60
S. TronstadMiddenvelder60
Y. GbohoMiddenvelder62
N. FrederiksenAanvaller61
L. OpendaAanvaller60
Voor de complete selectie: Clubpagina Vitesse.

In de wandelgangen

Donderdag 23 september
Chelsea is serieus geïnteresseerd in Matthijs de Ligt. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren