Fabrizio Romano: Ajax kan komst van Steven Bergwijn vergeten

Maandag, 26 juli 2021 om 22:50Jeroen van Poppel

Tottenham Hotspur is absoluut niet van plan om Steven Bergwijn te verkopen, zo meldt Fabrizio Romano in zijn podcast op Twitch. Daarmee kan Ajax, dat volgens De Telegraaf zeer geïnteresseerd is, een streep zetten door de naam van de 23-jarige vleugelspits.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

71 reacties (laatste reactie door constant kante)

Mag ook hopen dat de telegraaf dat verzonnen had, heeft niks te zoeken bij Ajax vooral niet als Neres en Antony blijven.

26 juli 2021 om 22:58

Natuurlijk was dat verzonnen. Alsof Ajax even 31 miljoen (want dat zou Spurs gevraagd hebben) neer ging leggen voor Bergwijn. Zo kort op Haller. Puur omdat hij in de strategie van Oranje internationals vastleggen valt. Die duim van Mike Verweij moet zo verrimpeld als maar wat zijn, met de hoeveelheid die hij er uit zuigt... En uit de jeugd, natuurlijk. Hoevaak zagen we de Telegraaf hem en Malen ook niet terug naar Ajax schrijven toen hij nog bij PSV zat? Dat die beiden 100% liever bij Ajax zouden zitten?

27 juli 2021 om 03:52

Niet normaal dat mensen de Telegraaf nog lezen en dat hun 'nieuws' op voetbalzone niet gewoon bij 'in de wandelgangen' gezet wordt. Die 2 daar verzinnen werkelijk alles op basis van hun eigen aannames..

27 juli 2021 om 07:56

Net alsof je nog op Neres kan bouwen, volgens mij is die al lang klaar bij Ajax. Als ik Ajax was had ik al lang doorgeselecteerd. Heeft heel veel betekend voor jullie en zelfs z'n eigen lied gekregen, maar presteert nu al een tijdje erg matig. 1 van de weinige fouten die overmars gemaakt heeft naar mijn mening dan ook, die had voor 50 miljoen weggekund na het succesvolle cl seizoen, nu moet je blij zijn als je z'n aankoopbedrag terugverdient.

Mooi, zit echt niet te wachten op een mislukte ex-eredivisie speler van 25 miljoen. Klaassen was goedkoop op te pikken, net als tadic maar dit geld zie ik liever elders.

26 juli 2021 om 23:00

14 miljoen voor Klaassen noem jij goedkoop? Klaassen die destijds tegen degradatie streed, ontevreden was, openlijk aangaf weg te willen en nog een kort contractsduur had. Die transfer was van alles maar zekerrrrrrr niet goedkoop! :D

26 juli 2021 om 23:08

Wel als je hem 3 jr (in die tijd is hij een betere voetballer geworden)ervoor voor 27 milj verkocht hebt. Was trouwens ook aanvoerder bij Bremen en had nog een 2-jarig contract.

26 juli 2021 om 23:10

Ik denk toch dat je hem goedkoper had kunnen ophalen, maar goed iedereen blij en hij is zeer goed voor Ajax.

26 juli 2021 om 23:21

Wat er drie jaar eerder is gebeurd verandert helemaal niets aan de hoogte van de transfersom van vorig jaar zomer. Veertien miljoen is gewoon een hoog bedrag voor Klaassen in die situatie. Zijn prestaties maken echter wel dat de hoge prijs geen weggegooid geld is geweest.

27 juli 2021 om 00:08

11 Miljoen* en gezien zijn statistieken en verdere bijdrage afgelopen jaar een uitstekende aankoop.

26 juli 2021 om 23:06

Maar even zonder dollen waar is hij mislukt in de Eredivisie? Gewoon uitstekende statistieken. Was gewoon de beste man bij PSV.

26 juli 2021 om 23:23

Amsterdamse arrogantie. Ajax mag zich in de handjes knijpen met zo'n talent en harde werker als Bergwijn. Was een genot om naar te kijken in de Eredivisie.

26 juli 2021 om 23:32

Alleen zoelt Ajax voor die prijs geen voetballera die wat toevoegen in de Eredivisie. Maar spelers die Ajax in Eurooa verder kunnen heloen. Voor de Eredivisie hebben ze er genoeg.

27 juli 2021 om 00:40

Het is natuurlijk geen slechte voetballer. Maar daar ga je absoluut geen 25 miljoen voor betalen.

27 juli 2021 om 05:49

Wat een dooddoener weer geenneigenmening.nl, volg lekker het kuddegedrag met Amsterdamse arrogantie, zodra een Ajacied een speler niet zit zitten, of wel of uberhaupt maar een mening heeft, lekker arrogant noemen. Ik vind de Amsterdammer Bergwijn op dit moment ook geen aanwinst en zeker niet voor 30 miljoen ben ik nu arrogant?

27 juli 2021 om 12:04

Raffa

"ik vind de Amsterdammer Bergwijn op dit moment ook geen aanwinst en zeker niet voor 30 miljoen ben ik nu arrogant?"

Het feit dat jij Bergwijn 'op dit moment' geen aanwinst vindt, zeker niet voor dat bedrag, dat maakt jou inderdaad niet arrogant nee. In mijn ogen eerder realistisch. Het is ook voor Ajax echt niet zomaar iets om 'eventjes' 30 miljoen op tafel te leggen zonder dat er grote verkopen zijn gedaan.

Los daarvan, ik vind dat het terugkopen van Bergwijn, het is tenslotte een speler uit de eigen jeugdopleiding, voor nagenoeg elk bedrag boven de tien-vijftien miljoen van de zotte zou zijn. Ik bedoel, je laat een speler naar de concurrentie gaan, daar wordt hij een speler van 30 miljoen en dan haal je die terug?? Dat is natuurlijk geen beleid. Dat is wanbeleid. Je had die speler zélf voor 30 moeten verkopen! Nog daargelaten wat een dergelijke aankoop zou doen met je eigen jeugdopleiding. Want dat zou dan betekenen dat als je het echt wil maken als Ajaxjeugdspeler bij Ajax, je dus weg moet uit de opleiding, het elders moet maken en dan verkocht worden aan Ajax! Voordeel, je komt wel mete en status binnen én, nog belangrijker, je hebt niet het gelazer met jeugdcontracten terwijl de gehaalde spelers om je heen in de kleedkamer(s) allemaal ettelijke miljoenen verdienen.

27 juli 2021 om 07:40

Mislukte ex-eredivisie speler en berghuis vind je wel prima? Bergwijn schiet bij Ajax de hele eredivisie aan gort, dus snap wel dat ze er 25 miljoen voor willen betalen. Sowieso vind ik dat Bergwijn bij Spurs voor zijn kans moet vechten, want met het vertrek van Mourinho en Kane gaat er een frisse wind waaien. Was het daarbij overigens niet Bergwijn die tweette dat hij blij was met de uitschakeling van Ajax tegen Spurs? Zou wat dat betreft een rare transfer zijn.

27 juli 2021 om 08:23

Wou net zeggen heb veel liever Bergwijn dan Berghuis. Iemand met snelheid en diepte heerlijk toch?

Zou ook niet weten wat hij bij Ajax zou komen doen. Daarnaast was hij blij dat Tottenham van Ajax had gewonnen toen ze doorgingen in de Champions League. Nou lekker daar blijven dan op de bank. Kan hij lekker genieten van het spel van de club Tottenham.

27 juli 2021 om 09:45

@denn01 het was alleen de televaag die bleef volhouden dat Bergwijn zou komen/. Denk nu dat het een prestige zaak wordt tegen Romano en zullen Mike en Valentijn nu vaker blijven benoemen.

Geweldig nieuws, hoef hem echt niet in de Arena te zien. Vervelend mannetje, nooit fan van hem geweest. Ben benieuwd wie er nog meer op het lijstje staan. Misschien een zuid Amerikaan opnieuw. Mijn favoriet was Rashica, degradant bij Werder en speelt nu ‘slechts’ bij Norwich. Had hem veel liever gezien.

Zou me als PSV supporter pijn doen om hem daar te zien spelen.Misschien dat de trainerswissel Bergwijn kan helpen. Vond hem bij PSV echt een speler die het kon maken in de PL: sterk, actie, zuiver schot en overzicht. Ik hoop het van harte, kunnen wel weer een top buitenspeler gebruiken bij oranje. Nu Memphis in de spits staat hebben we er praktisch geen. Zal ook een overweging zijn geweest om 3-5-2 te spelen dit EK.

26 juli 2021 om 23:36

Dat je Bergwijn sterk noemt en een goede actie vind hebben ok, maar een zuiver schot en overzicht? Zeker niet. Bergwijn schoot bij PSV de bal vaak wild richting doel en had er daardoor veel meer kunnen scoren dan hij heeft gedaan. Zijn cijfers qua goals en assists waren ok, maar zijn rendement zeker niet. Overzicht vond ik ook twijfelachtig. Bergwijn had soms een schitterende actie, maar was ook wedstrijden lang onzichtbaar. Ik voorspelde al dat hij het daardoor niet zou gaan redden bij Tottenham, dit tot verontwaardiging van sommigen. Met de spelers die ajax nu heeft zou Bergwijn niets toevoegen.

26 juli 2021 om 23:53

Misschien niet het overzicht wat een Tadic heeft, zijn sterke punt, daar geef ik je gelijk in. Maar qua rendement had hij in z’n laatste halve seizoen meer dan 1 G+A per 90 in de Eredivisie. Je hebt in ieder geval gelijk gekregen dat die het niet zou gaan redden. Maar in Engeland redden enorm veel spelers het niet, en zeker niet bij een Top 6 club als Tottenham.

27 juli 2021 om 00:07

De stap voor Bergwijn was inderdaad te groot. Wat dat betreft had hij beter de Wijnaldum-route kunnen bewandelen. Maar ja, weiger maar eens als je de mogelijkheid krijgt. Nu zit hij met de gebakken peren, want wat nu? Jaren de bank warm houden en cashen bij Tottenham of je toevlucht nemen naar Duitsland of Frankrijk bij een minder aansprekende club... Misschien Lyon? De cijfers die jij noemt zullen best kloppen, maar dat zijn de kale cijfers. Rendement vind ik wat je haalt uit de kansen/momenten. Dat vond ik veel te weinig bij hem.

27 juli 2021 om 07:44

Sneek ik dacht ook dat hij het niet zou reden bij Tottenham, maar dat kwam vooral door het momentum. Hij heeft vorig jaar echt wel een paar goede wedstrijden gespeeld, alleen Mourinho z'n spelopvatting pastte gewoon niet goed bij hem. Wellicht dat hij dit seizoen een nieuwe kans krijgt. Hij kan ook zowel op links als rechts uit de voeten waardoor speeltijd niet het probleem hoeft te zijn.

27 juli 2021 om 09:39

Pieterpost, dan zit hij alsnog verkeerd. Nuno speelt namelijk relatief gelijkwaardig aan Mourinho.. Qua speelstijl zal er dus nagenoeg niks veranderen voor Bergwijn. Misschien dat Nuno in hem een type Adama Traore ziet zoals hij hem gebruikte bij Wolves, maar dan wordt Bergwijn dus een soort wingback. Daar heeft hij dus vrij weinig aan.

Voor Ajax misschien maar goed ook dat Tottenham Bergwijn niet wilt verkopen. Om voor hem 25-30 miljoen neer te leggen, zou niet echt een verstandige aankoop zijn van Overmars. Huren zou hij nog wel kunnen proberen, maar Tadic speelt ook al op zijn positie dus dan krijgt je een Idrissi 2.0 denk ik.

Dat is een zware teleurstelling… voor Valentijn Driessen en Mike Verweij die hem zo graag naar Ajax zien komen. Maar voor Ajax en de meerderheid noemen we dit goed nieuws. Geen torenhoge (record)transfersom om een niet presterende Bergwijn te halen als back-up.

26 juli 2021 om 23:07

Vraag mij af waar Fabeltijn en Verweij nu over gaan schrijven. Of zouden ze dit compleet negeren. Leek mij al onwaarschijnlijk dat hij van de bank van Tottenham naar de bank van Ajax zou gaan. Voor rechts hebben we Antony en Berghuis. Tadic zie ik hem er ook niet uitspelen dus er is geen plek voor hem.

26 juli 2021 om 23:21

Die hadden gehoopt dat Ajax hem zou kopen voor 25 miljoen, zodat ze na elke slechte wedstrijd konden schrijven dat ze te veel hadden betaald en dat ze voor dat geld beter een andere speler konden halen

Fijn nieuws, momenteel zijn de vleugels al voorzien. Wel zou ik graag nog een spits zien komen, beetje offtopic, maar iemand al een idee of er wat speelt?

Water is nat, belasting betalen is geen feest en Fabeltijn zit weer eens mis. Benieuwd wie de Telegraaf nu richting Amsterdan gaat proberen te schrijven.

Op Voetbalzone werkt dit bericht keer op keer weer prima natuurlijk vanwege de Ajax-relatie, maar ik betwijfel sterk of er uberhaupt - net als toen hij drie jaar geleden nog bij PSV zat en ook aan de Amsterdammers werd gelinkt - interesse van Overmars en co is. Je leest en hoort dit alleen uit Telegraaf-bronnen en het zijn dan ook de heren Driessen, Verweij en Sedee die de lobby levend houden. Maar het slaat werkelijk nergens op. Tadic is een zekerheidje op links, Berghuis en Anthony strijden om de rechterplaats en daarachter is Neres ook nog kandidaat. En die laatste twee zijn ook niet voor een habbekrats gekomen om op de bank zitten, wat natuurlijk ook voor Bergwijn (voor wie Ajax opnieuw het clubrecord zou moeten breken) geldt. Dus los van de beslissing van Spurs om Bergwijn niet kwijt te willen, is er geen enkele logica voor Ajax om hem als recordaankoop te willen aantrekken.

26 juli 2021 om 23:26

Ik geloof best dat Ajax interesse toonde, vooral toen hij nog bij PSV zat, maar zeker nu niet wil voldoen aan de vraagprijs. Logisch dat Tottenham een hoog bedrag vraagt, aangezien hij nog maar kort bij de club is en hen veel heeft gekost en Ajax gaat inderdaad niet zoveel betalen voor een 'bankzitter'. Tadic is de nr. 1 op links en als laatste zal Bergwijn niet (sportief en financieel) een stap terug doen, op zijn leeftijd, om vervolgens weer op de bank terecht te komen.

Telegraaf moet echt kappen met Bergwijn naar Ajax schrijven. Zijn daar mee begonnen, zaten gigantisch verkeerd en sindsdien blijven ze het maar proberen tot ze eventueel gelijk krijgen.

Mooi zo. Is ook een gerucht wat volgens mij verzonnen was. Laat Bergwijn maar lekker bij Tottenham Hotspur. Die Fabrizio Romano hoor je ineens ook van alles roepen? Of is VZ lid geworden van zijn Twitter account ofzo?

Bryan Gil is (mijn insziens) echt een groot talent maar met zijn fysiek en gebrek aan ervaring lijkt mij de PL totaal niet de juiste keuze op dit moment. Wellicht wel als je 'm direct 1 a 2 jaar verhuurd aan een Spaanse club als Villareal/Betis/Valencia.....

Een goede stand in voor Haller zal lekker zijn. Net als een goede breker op het middenveld als Alvarez weg gaat. Goede vervanger/ stand in voor Nico zou prio moeten hebben.

Voor zover ik mij daar iets bij kan voorstellen speelt Ajax komend seizoen met Tadic links, Haller centraal en is er dan een grote keuze op rechts met Anthony, Berghuis en voorlopig ook nog Neres. De komst van Bergwijn lijkt mij daarom vooralsnog onnodig. Ik kan mij voorstellen dat er nu gaat worden gekeken naar een goede linksback. Nico zal mogelijk vertrekken en kan Rensch dat gaan invullen ? Mazraoui vertrekt ook mogelijk. Gaat Timber dat invullen ? Die vragen zijn interessanter dan de mogelijke komst van Bergwijn

Zo, dat is nog eens goed nieuws!! Voegt niets toe aan Ajax en is niet goed genoeg en veel te duur. Bye bye!

Nou dat scheelt dat is weer een koekenbakker minder op het lijstje. Ajax moet serieus gaan verkopen nog. Klaiber labayad ekkelenkamp die mogen toch gewoon gaan. Zoek een goede vervanger voor Nico, een jonge middenvelder en misschien een spits erbij.

27 juli 2021 om 06:22

Spits er bij? We hebben haller, tadic en Danilo. 3 opties is genoeg

Ach houd ook eens op, ik denk dat werkelijk niemand hier het serieus nam. Dit is voor de buhne, en puur om krantjes te verkopen. Bergwijn is helemaal niet interessant en ook niet betaalbaar. Zelfs zal die jongen ook gewoon in Engeland met een Engels salaris willen blijven spelen.

Was het maar geen leugen, was al bang dat ze voor n torenhoog bedrag een renpaard zouden kopen, misschien is duindigt geïnteresseerd

Beste nieuws van de dag. Dolle draver zonder overzicht in mijn ogen. Daarbij veel te duur en geen restwaarde ook bij eventuele verkoop.
Beter gaat Ajax voor Ihattaran. Jonger, goedkoper en veel meer potentie al moet zijn mindset dan wel veranderen. Maar als hij weer aan zijn oude niveau komt en zich verder ontwikkelt dan heeft Ajax daar zeker 2-3 jaar plezier van en word hij waarschijnlijk met dikke winst verkocht weer

27 juli 2021 om 10:38

Geen restwaarde? Stevie is 23, als je hem 2 of 3 jaar houdt, is ie 25/26 en dan kan je m met dikke winst verkopen. Op dit moment denk ik oveirgens dat Ajax geen enkele aanvallende impulsen nodig heeft, ze zitten ruim in de aanvallers.

Nou fijn. Daar maalt niemand om. Die hebben wij ook niet nodig. Begrijp totaal niet waarom dat zo’n verhaal is geworden.

Goed nieuws! Deze speler heeft Ajax helemaal niet nodig en al helemaal niet voor dat geld.

Beste nieuws van de dag! Begin mij een beetje zorgen te maken dat wij veranderen in een soort Barcelona.

Moet je alleen maar blij mee zijn als Ajax zijnde, deze gozer voegt niets toe aan je team. Vooral niet voor die, naar verluidt, 20 miljoen

Prima! Is ook niet nodig volgens mij. Ajax kan beter voor ihattaren gaan.. is goedkoper en zit denk ik meer potentie in!

Top. Blij toe. Lekker bij Spurs ballen. Dat niveau kan hij prima aan en ik heb het idee dat de nieuwe trainer wel vertrouwen in hem heeft. Ik zou het doodzonde als hij nu al een stap terug zou doen. Hij begon juist weer vrij veel minuten te maken!

Volgens mij moet Ajax meer naar het middenveld kijken dan naar de aanval.
Bergwijn is gewoon een prima speler, die zou bij Ajax meedoen om de topscorerstitel (als hij zou spelen).
Maar Ajax heeft hem nu niet nodig en daarbij denk ik dat Bergwijn nog niet klaar is in Engeland.

27 juli 2021 om 10:39

Ik denk eerlijk gezegd dat Bergwijn dit jaar genoeg aan spelen komt, hij is 1 van de 4 buitenspelers, waarbij Gil nog te jong en onervaren is, Lucas erg wisselvallig, net als Bergwijn. De wedstrijden die ik gezien heb afgelopen jaar heb ik overigens Bergwijn echt niet slecht zien spelen, voegt voetballend echt wel wat toe aan Spurs, maar heeft gewoon te weinig rendement.

27 juli 2021 om 11:49

Beetje een Nederlands kwaaltje he: goed spelen maar weinig rendement.
Ik denk idd dat Bergwijn echt nog wel kansen heeft bij Spurs en dat Ajax andere prioriteiten heeft.

Mooi dan kunnen we dit hoofdstuk ook afsluiten. Je gaat toch niet zoveel geld betalen voor nog een aanvaller? Tenzij het echt duidelijk een groot talent is maar dat is hier niet het geval.

Helaas is hij te duur, maar je kunt toch niet beweren dat Bergwijn geen kwaliteiten heeft. Zijn statistieken bij PSV waren uitstekend. En dat er niet uit komt in de PL zegt ook niet alles.

Langzamerhand begint Ajax het Bayern van de Eredivisie te worden, als dat nog niet het geval is. Wat moeten ze uberhaupt met Bergwijn? Ze hebben net Berghuis aangetrokken en ze hebben nog Tadic, Neres, Anthony en eventueel Labyad die op de flanken kunnen. Genoeg goede spelers waarvan er meerderen sowieso op de bank zitten, tenzij ze daar bij Ajax denken met 6 aanvallers te spelen in een 3-1-6 formatie...

27 juli 2021 om 12:08

"langzamerhand begint Ajax het Bayern van de Eredivisie te worden, als dat nog niet het geval is. "

Oh jajoh? Ajax heeft Zahavi gehaald? Madueke op weg naar Ajax? Bijlow al getekend?

Dat gaat nog een fiks aantal jaartjes duren hoor, dat 'bayern vd Eredivisie'. Zullen we eerst eens kijken of Ajax dit jaar wel kampioen gaat worden? Zien we daarna verder.

27 juli 2021 om 13:09

Ik bedoel meer te zeggen dat ze, net als Bayern in de Bundesliga, verder zijn dan de rest van de competitie. Dat Ajax Zahavi, Madueke, en Bijlow niet aantrekt heeft er niets mee te maken. Ze zijn gewoon de torenhoge favoriet voor het kampioenschap, net zoals Bayern. Ze kunnen grote aankopen doen en gaan er niet door ten onder, net zoals Bayern. Ze kunnen topspelers aantrekken van andere clubs in de competitie omdat het bij Ajax er allemaal beter uitziet, net zoals bij Bayern. Nu is Berghuis dan de enige recente topspeler van een andere club die richting Amsterdam vertrekt, maar het zal me niet verbazen mocht dit vaker in de toekomst gebeuren. Ajax is momenteel gewoon de beste club om naar toe te gaan in de Eredivisie.

Misschien dat je op je teentjes bent getrapt maar zie dit meer als een compliment. Kon ik dit allemaal maar ook over Feyenoord zeggen... Helaas is dat niet het geval.

27 juli 2021 om 13:33

"ze kunnen topspelers aantrekken van andere clubs in de competitie omdat het bij Ajax er allemaal beter uitziet, net zoals bij Bayern."
"dat Ajax Zahavi, Madueke, en Bijlow niet aantrekt heeft er niets mee te maken. "

Je citaatjes hebben een hoog innerlijk tegenstrijdig gehalte.

Daarnaast, als jij denkt dat Ajax Ihatteren, Madueke, Zahavi of Gakpo aan Ajax verkoopt voor het bedrag waar Ajax Berghuis voor kocht (omdat die een domme clausule in zijn contract had), dan zit je er enorm naast. Dat Berghuis voor 5,5 miljoen naar Ajax verkast, maakt Ajax uiteraard nog geen Bayern. Laat Ajax eerst eens een van voornoemde spelers halen, voor een marktconform bedrag! Het zou jou niet verbazen, zeg jij, nou ik moet het allemaal nog zien.

Dat Ajax, momenteel, de beste club van Nederland om naar toe te gaan, uiteraard, dat is zo. Maar dat maakt Ajax, op dit moment, nog niet Bayern Munchen. Ik schijn dit niet te mogen zeggen trouwens, want dan komen allemaal mensen straks met hele lange teentjes over mij heen vallen, beginnend met rare emoties als 'afgunst, jaloezie' en 'je liegt de boel bij elkaar omdat je er niet tegen kan' en weet ik wat voor wartaal. Maar ik mag natuurlijk mijn mening en visie hebben over Ajax en dat ze nog heel ver verwijderd zijn van het niveau Bayern. Waarom zou dat niet mogen eigenlijk, vind jij?

Ooit was PSV namelijk ook verrweg de beste club om heen te gaan. PSV haalde alle nationale topspelers binnen en winkelde ook bij Ajax. PSV kreeg destijds ook verreweg de grootste transfersommen voor haar spelers (gullit en Koeman samen voor 35 miljoen gulden, terwijl Ajax toen 1,5 miljoen gulden kreeg voor Van Basten) en PSV deed de grootste aankopen. Die hegemonie hield ooit op. Toen voerde Ajax weer de toon, rond 1995.
Ook later, rond de eeuwwisseling, had je exact dezelfde situatie. PSV haalde toen al spelers voor 14 miljoen Euro en toucheerde transfersommen van 30 miljoen. In 2001 al dus! Vergeet niet dat PSV in 2005 hetzelfde bereikte als Ajax in 2019 deed. Uitschakeling op het randje van de finale van de CL.
En momenteel zet Ajax de toon en zijn ze inderdaad dé club van Nederland. Op dit moment. Maar anders dan jij, en vele andere, zie ik nog steeds niet goed waarom dit nog steeds incidentele succes van Ajax zo structureel is dat Ajax, zoals Bayern, een keer of tien achtereen kampioen wordt én ook nog een Europese beker haalt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Tottenham Hotspur

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
6.Everton103
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
H. KaneAanvaller40
D. MarkandayAanvaller00
P. GolliniKeeper00
H. LlorisKeeper50
D. ScarlettAanvaller00
B. DaviesVerdediger10
M. DohertyVerdediger10
Voor de complete selectie: Clubpagina Tottenham Hotspur.

50 fans
Aanvaller, 23 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren