Danny Blind moet functie bij Ajax opgeven voor rol bij Oranje

Maandag, 26 juli 2021 om 21:45

Danny Blind gaat de functies van assistent van bondscoach Louis van Gaal bij het Nederlands elftal en lid van de raad van commissarissen bij Ajax niet combineren. Leen Meijaard, voorzitter van de raad van commissarissen van Ajax, vertelt in gesprek met De Telegraaf dat Blind terug zal treden wanneer hij wordt aangesteld als assistent-bondscoach. Dat besluit heeft volgens Meijaard te maken met de ‘eventuele tegenstrijdige belangen’.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

75 reacties (laatste reactie door constant kante)

Niet meer dan logisch dat hij zijn functie bij Ajax opzegt. Als trainer bij het Nederlandselftal dien je 100% neutraal te zijn. Het zal raar zijn als een Ajax medewerker invloed heeft op de selectie van het Nederlandselftal. Hoewel ik die invloed onder Van Gaal nu ook weer niet zo groot acht.

26 juli 2021 om 21:53

Maar denk je dat blind er anders door gaat kijken.
Voor mij is het echt lood om oud ijzer.

26 juli 2021 om 21:56

Anders door kijken misschien niet maar het is wel zuiver dat je geen werkzaamheden bij een club doet al denk ik dat hij professioneel genoeg is

26 juli 2021 om 22:02

Hij zal nog steeds zijn voorkeuren hebben, maar er niet meer of minder van profiteren als hij bepaalde spelers wel of juist niet oproept. Dat is wel zo eerlijk.

26 juli 2021 om 21:54

Helemaal mee eens. Blind moet een keuze maken.

26 juli 2021 om 22:01

"het kan zijn dat hij bijvoorbeeld tijdelijk terugtreedt. Dat is weer een andere situatie dan wanneer hij formeel aftreedt.".

Goh ... ze denken misschien dat alle voetbalsupporters een iq hebben 80, maar dit gaat natuurlijk geen reet uitmaken. Alsof Blind nu opeens -mocht hij in die situatie komen- volledig objectief een Ajax-PSV-Feyenoord afweging zal maken.

26 juli 2021 om 22:03

en iq hebben 80 m.z. een iq hebben kleiner dan 80
(het kleiner dan teken werkt niet ... Gaaaapppp)

26 juli 2021 om 22:17

Dus als Blind z'n functie neerlegt, is ie opeens onpartijdig en heeft ie geen enkele binding met Ajax meer. Laten we aub stoppen met deze benepen manier van zwart/wit denken. Laat Blind gewoon zelf beslissen wat het beste is. Op de prestaties van Oranje heeft dit totaal geen invloed. Slaat ook nergens op dat ene hoogleraar Mijntje uit Tilburg zich hiermee bemoeit. We glijden echt af.

27 juli 2021 om 09:50

@messi lijkt mij vooral voor zijn zoon ongemakkelijk als Blind als assistent komt bij Oranje.

Zoon wordt nu ook wat ouder, levert weer wat snelheid in. Als hij er bij zit (t/m het WK) dan blijf je kritiek houden dat hij er alleen maar bij zit vanwege zijn vader.

Verder lijkt mij dat die Blind binnen RVC juist op zijn plek zit.

27 juli 2021 om 10:57

mesibarca

"dus als Blind z'n functie neerlegt, is ie opeens onpartijdig en heeft ie geen enkele binding met Ajax meer"

Nee. En daar gaat het dus ook totaal niet om. Waarom zou Blind (voormalig speler, jeugdcoach, hoofdcoach, technisch directeur en commissaris van Ajax) opeens 'geen enkele binding' met Ajax meer (mogen) hebben? Slaat nergens op.

Danny Blind treedt terug uit de RvC van Ajax, omdat er zich bij deze combinatie van functies volledig tegengestelde belangen voor kunnen doen. En om dat, en zelfs maar de schijn daarvan, te voorkomen, treedt Blind uit de RvC van Ajax. En dat is niet meer dan normaal. Sommige functies zijn te combineren, sommigen niet. Dat een Hoogleraar uit Tilburg (nota bene op het vlak van het onderwerp dat we hier zojuist bespreken) zich ermee bemoeit is eenvoudig te verklaren. Een journalist stelt de hoogleraar deze vraag. En dus geeft de hoogleraar antwoord. Dat gebeurt wel vaker in Nederland. Dat er iets gebeurd op het vlak van het Strafrecht en dat dan een Hoogleraar Strafrecht wordt gevraagd om zich 'ermee te bemoeien' door ons uit te leggen waarom sommige dingen in elkaar zitten zoals ze in elkaar zitten. Duiding heet dat. Waarom dat afglijden is, dat is voor mij een raadsel.

27 juli 2021 om 13:46

"dichttimmeren,en risico's uitsluiten geheel conform de wijze waarop wij dat in NL al eeuwen doen"

En oh my god, wat heeft dat ons al die eeuwen een windeireren gelegd zijn. Daarom zijn we momenteel ongeveer het rijkste en meest welvarende land ter wereld natuurlijk. Omdat we lekker zoveel risico's hebben genomen door zonder nadenken maar alles te doen wat in ons opkwam wanneer het in ons opkwam,.... ???

Sowieso, is dat iets 'nederlands' ja? In andere landen, vooral Angelsaksische landen, zijn álle contracten tig keer zo dik en uitgebreid als de contracten bij ons. Maar dat zal dan niet liggen aan het feit dat zij alles dichtgetimmerd en zonder risico willen hebben zeker?

Dat je als voetbalfan nu gaat afgaven op KNVB officials (terwijl die niet eens eisten dat Blind aftrad, die eis kwam van Ajax zelf) zegt genoeg. Ajax is een beursgenoteerd bedrijf, weet je nog? Je hebt een klok horen luiden maar weet echt niet waar de klepel hangt. Als er angsthazen zouden zijn, dan zijn dat dus de bestuurders van Ajax. In dit geval, schijn van belangenverstrengeling, trouwens met alle recht van de wereld.

Angsthazenpolitiek,.... Hoe kóm je erbij?

Overigens blijft de vraag overeind, wáár zijn wij nou precies aan het afglijden? Snap er echt niks van en je legt het ook niet uit.

Blind zou sowieso moeten terugtreden. Heeft niets te zoeken bij Ajax. Jan Mulder lijkt mij een uitstekende kandidaat Of Jaap de Groot Ik vind trouwens dat Gaal en vrouw als assistent zou moeten nemen. Een grote mond, totdat puntje bij paaltje komt. Wat blijkt dan? Paaltje is weg

Gewoon hartstikke logisch, buiten dat zou dat iedereen nog een reden geven om te zeggen dat allen maar Ajacieden worden opgeroept, en dat zou ik dan nog logisch vinden ook.

26 juli 2021 om 22:01

Iedereen weet toch sowieso al dat Blind ajacied is? Dat maakt echt niks meer uit

26 juli 2021 om 22:04

Het is inderdaad hartstikke logisch, Binny, maar of dit wat uitmaakt heb ik sterk mijn twijfels over.... Slapen doen we 's nachts ...

26 juli 2021 om 22:19

binny, we kunnen overal wat achter gaan zoeken. Zowel Louis, Henk en Danny hebben allemaal bij Sparta gevoetbald om maar een voorbeeld te noemen

Ik snap niet waarom we hier weer voor Blind gaan. Die heeft zijn kansen wel gehad bij oranje, maar goed, Van Gaal zal fijn met hem werken en met Fraser hebben we al iemand die in de leer gaat bij Van Gaal.
Hopelijk wordt er dan niet op alle mogelijke manieren moeite gedaan om Dailey een plaatsje in het elftal te laten krijgen, terwijl hij met het wk ook weer anderhalf jaar trager en ouder is. Hij is nu verdedigend al kwetsbaar dat wordt alleen maar meer. Wellicht kan hij mee als backup, maar meer moet het tegen die tijd niet zijn. Op cv zijn er duidelijk betere spelers, op het middenveld hoop ik op Gravenberch en wellicht koopmeijners en op linksback hoop ik op Malacia of Wijndal, die allen ook weer anderhalf jaar verder zijn in hun ontwikkeling.

26 juli 2021 om 22:01

Wanneer zowel de Ligt als de Vrij als Van Dijk beschikbaar zijn zal Daley denk ik geen basisplaats krijgen in het Nederlands elftal. Anders zal het inderdaad wel heel vreemd zijn.

26 juli 2021 om 22:04

Daley is te traag geworden. Was vroeger al niet de snelste maar nu sowieso niet meer, die moet er echt niet meer bij.

26 juli 2021 om 22:15

Ach, krijgen we de vriendjespolitiek kaart weer. Daley Blind heeft een goed seizoen bij Ajax gehad en is nog altijd een van de beste spelers van de Eredivisie. Daarbij ken ik geen speler die vanuit achteren het spel beter kan opbouwen en überhaupt ziet dan Blind. Als Van Gaal de boel weer een beetje op orde heeft, en dat gaat hem lukken, dan denk ik dat je van een koude kermis thuiskomt want Blind is op het WK nog altijd maar 32. Als je dan met een Malacia en Wijndal aankomt, denk ik dat er heel wat moet gebeuren dat zij niet backup gaan zijn van Blind.

26 juli 2021 om 22:31

Die vriendjespolitiek kaart wordt gespeeld omdat het het er afgelopen EK veel te dik op lag. Ik zeg niet dat het weer gaat gebeuren, maar de reflex is zeer begrijpelijk.
En inderdaad we moeten afwachten hoe Daley er over anderhalf jaar voor staat, daar kan je nu niets over zeggen.

26 juli 2021 om 23:00

bij Ajax in de Eredivisie ja en af en toe een EL wedstrijd maar Blind kan echt niet meer in Oranje. die werd op het EK aan alle kanten voorbij gelopen en bracht De Vrij en De Ligt constant in de problemen

26 juli 2021 om 23:24

Vriendjespolitiek wel of niet uiteindelijk wordt de bondscoach afgerekend op het resultaat.

26 juli 2021 om 22:18

Hoe kan je nu al zeggen; meer moet het niet zijn tegen die tijd? Je weet toch helemaal niet hoe het er over ander half jaar voorstaat?

26 juli 2021 om 22:27

@messibazoer, ik weet hoe het er nu voorstaat en dat hij op zowel linksback en cv zorgt voor een zwak punt in de verdediging. Kan hij nog zo goed opbouwen, maar hij zorgt met zijn traagheid voor een zwakte op cv en heeft te weinig wat een moderne back zou moeten hebben. Je zag met het EK wat de meerwaarde van Dumfries was als hij er overheen kan denderen. Dat mist Blind gewoon. Mijn mening is daarom dat hij nu al niet meer in het Nederlands elftal thuishoort, laat staan over anderhalf jaar.

26 juli 2021 om 22:20

Blind is niet de hoofdcoach he. Hij is een assistent coach.. Blind is opzich een goede veldtrainer maar in mindere "manager" wat je echt moet kunnen zijn als hoofdcoach.. Als veldtrainer kan hij voor van Gaal een grote hulp zijn om zijn visie/manier van spelen etc. over te brengen op de groep.

Daarnaast kan van Gaal Blind ook "blind" vertrouwen als assistent. Dat is iets wat je zeker nodig hebt in deze periode van het Nederlandse elftal waar je direct onder een vergrootglas ligt.

Ik denk dat het een logische keuze is om voor Blind te gaan

Hoe kan deze man in vredesnaam terugkeren bij Oranje nadat hij het zo ongelooflijk slecht heeft gedaan als bondscoach? Hij heeft enorm gefaald en ons het EK 2016 en WK 2018 gekost en daarnaast heeft hij ons Ziyech gekost als international. Had nooit mogen terugkeren. Enorm teleurstellend!

26 juli 2021 om 22:04

Hij is eerder bij Van Gaal assistent geweest. Dat ging wel goed. dus als assistent is het wel goed gegaan.

26 juli 2021 om 22:16

Bondscoach in 2016 was hiddink.

27 juli 2021 om 11:02

Zytto, Hiddink is in juni 2015, op dat moment had oranje zich nog kúnnen plaatsen voor het EK, oor de KNVB ontslagen. De definitieve uitschakeling voor het EK 2016 vond onder Blind plaats.

26 juli 2021 om 22:36

Het moet niet gekker worden, dit geeft toch wel duidelijk aan dat er een soort vriendenkliekje is bij de KNVB/Ajax. Als je een faalhaas bent word je beloond bij de KNVB.

26 juli 2021 om 22:41

Zo hé, wat zijn dit nu voor wilde en nauwelijks op iets gebaseerde aantijgingen? Dit moet wel sarcasme zijn, toch?

26 juli 2021 om 23:04

Kom op, hoe verklaar je anders die dramatische beslissing om Frank De Boer aan te stellen als bondscoach, Blind heeft hoogstpersoonlijk de hele wereld Oranje doen vergeten, 2 eind toernooien op rij gemist en daarna zit hij doodleuk weer op de bank bij Oranje? Wat een grap, Louis was mijn eerste keus maar bij nader inzien hadden ze beter voor een buitenlandse coach moeten gaan.

27 juli 2021 om 00:21

Ik zie dat je het laatste deel van je eerste reactie toch maar hebt weggehaald. Dat was toch wel het voornaamste waar ik op reageerde. Blind heeft enorm veel fouten gemaakt als bondscoach. Als assistent was hij blijkbaar beter gezien Louis hem heel graag wil terug halen. Is dat vriendjespolitiek binnen de knvb of een bondscoach die heel graag iemand in zijn staf geeft zitten waarmee hij eerder een succesvolle samenwerking heeft gehad?

27 juli 2021 om 01:34

Ik begrijp dit soort reacties niet echt. Hij wordt toch geen bondscoach? Blind heeft het als assistent, in samenwerking met Van Gaal, klaarblijkelijk goed gedaan. Als Van Gaal hem er daarom in deze assisterende rol graag weer bij heeft in de technische staf, wie zijn wij hier dan om daar wat van te vinden? Tuurlijk als bondscoach heeft hij het niet goed gedaan, maar er zijn meer voorbeelden van goede assistenten die geen goede hoofdcoach blijken te zijn.

27 juli 2021 om 07:52

Zo denk ik er ook over ja. Vind Blind ook een uitstekende analyst en sympathieke vent, dus kan me goed voorstellen dat hij als assistent ook gewoon prettig is om mee samen te werken.

27 juli 2021 om 12:19

Blind heeft een prima trackrecord als assistent. Als hoofdverantwoordelijke mist hij bepaalde kwaliteiten en heeft hij het niet goed gedaan. Laatst was er nog een interview waarin hij heel goed kon benoemen waar zijn zwakke plekken zitten en dat die juist als hoofdcoach hem parten spelen, terwijl hij er als assistent niet tegenaan loopt. Waarom zou je dan iemand niet "gewoon" in zijn kracht mogen zetten, puur omdat hij een andere rol niet goed heeft vervuld?

Danny Blind. Een van de betere Nederlandse verdedigers ooit. Deel vd ploeg uit 88, een gevestigde naam. Nou ja, als voetballer dan. Want zijn trainercarriere is er een om snel te vergeten. Weet u nog? Zijn debuut in de arena tegen psv? 0-4. Kansloos. Hij mocht opdraven als assistent van Hidddink, waar Koeman al klaar stond om het over te nemen. Maar nee, grote Blind mocht het tot ieders verbazing overnemen. Dat kende geen succes.
Bij Ajax staan ze te trappelen om de afkoopmiljoenen die de knvb, gaat betalen voor Blinds 3e termijn, anders wilt ome Louie niet. Ach water bij de wijn dan maar. Maar laat hem dan lekker de verdedigers trainen, iets waar hij wel verstand van heeft. En geef Henk vast een contractje om na Louie, de opvolger te worden. Blind is erbij, voor Louie, het zij zo. Zo is iedereen blij.

26 juli 2021 om 22:12

Deel vd ploeg van ‘88?

26 juli 2021 om 22:32

Inderdaad, ik kan mij hem niet heugen volgens mij waren de verdedigers die we toen hadden, Koeman, Rijkaard, van Aerle, van Tiggelen, Koevermans, Troost en Suvrijn. Danny blind heeft in totaal 42 interlands gespeeld en het EK van 1996 was het enige grote toernooi die hij gespeeld heeft.

27 juli 2021 om 11:16

Precies dit. Danny Blind was op de Ek's van 88 en 92 aanwezig, maar speelde daar geen seconde. Maakte op het EK 1996 pas zijn toernooi debuut. In feite dus pas in de herfst van zijn carriere.
Wel een mooie clubcarriere uiteraard met die winst van de CL in 1995 als kroon.

Daarnaast als hoofdcoach van Ajax een totaal drama. Als technisch directeur ook bijna alleen maar ellende geweest en zijn periode als bondscoach kan als één van de zwartste periodes van ons nationale voetbal de boeken in.

Maar als assistent lijkt hij wel degelijk geschikt. In ieder geval is hij geschikt om te werken met Louis van Gaal. Dat zegt ook wel iets. Van Gaal had al bij Ajax, toen Blind aanvoerder was, een connectie met Blind. Dat soort dingen dat is toch ook waar successen op gemaakt worden. Dus misschien is Danny Blind gewoon wel degelijk de best mogelijke assistent, als Louis de bondscoach wordt.

27 juli 2021 om 08:34

Blind maakte geen deel uit van de selectie van het EK 88.

27 juli 2021 om 11:17

jawel hoor, hij zat absoluut bij de selectie maar hij speelde alleen geen minuut.

27 juli 2021 om 12:17

Wel vreemd dat hij dan op geen enkele lijst staat, niet op de selectiefoto en geen rugnummer had. Ben heel benieuwd waar jij je informatie op baseert.

27 juli 2021 om 13:10

Blind zat in 88 niet bij de selectie. In 90, 92 en 94 inderdaad wel zonder een minuut te spelen.

27 juli 2021 om 13:49

Klopt heren, I stand corrected. Ik wist zeker dat Blind tot aan 1996 geen seconde had gespeeld op een eindtoernooi, maar was in de veronderstelling dat hij wel in de selectie zat destijds. Dat klopt dus niet.

Dank voor de correctie heren.

Ja joh heel logisch .. Blind die al eens enorm goed heeft gepresteerd als bondscoach nu weer een kans geven , het moet niet gekker worden .

26 juli 2021 om 22:10

Als assistent zal hij zeker wat toevoegen anders neemt van Gaal hem er toch niet bij?

Het blijft verbazingwekkend hoe je in de voetballerij keer op keer kan mislukken en dan toch een beetje kan blijven plakken als je de juiste vrienden hebt. Als Van der Sar en Overmars ooit bij Ajax vertrekken is het van levens belang dat de commissaris functie door juiste mensen wordt ingevuld. Bind is daar niet een van. Die zal weer proberen om zijn vriendjes de club in te krijgen en die kunnen zo alles weer kapot maken wat er is opgebouwd sinds de Cruijff revolutie. Dus heel mooi dat hij weer vertrekt.

26 juli 2021 om 22:11

Ik denk niet dat Louis aan vriendjespolitiek doet. Hij kijkt met wie hij het best kan samenwerken. Blind heeft heus wel kwaliteit.

26 juli 2021 om 22:50

Repesteel76 Allemaal leuk en aardig maar deze man was verantwoordelijk voor het slechtste oranje team aller tijden, EK misgelopen en vervolgens WK door de catastrophe die hij achterliet. Ziyech ook nog, ik geloof in tweede kansen maar sorry hoor hij was letterlijk verantwoordelijk voor de ondergang van het Nederlandse voetbal, zo diep was oranje nog nooit gezonken. Het is alsof Engeland weer voor Steve McClaren gaat wat never nooit meer gaat gebeuren. Er heerst een zware vriendjespolitiek cultuur in Nederland, alleen dat kan verklaren hoe Frank De Boer sowieso bondscoach kon worden.

26 juli 2021 om 23:16

Bind is totaal ongeschikt voor zo een beetje alle functies die hij ooit heeft gehad, maar toch komt hij aan mooie baantjes en dat is volledig aan Louis te danken. Het is puur vriendjespolitiek niets anders.

27 juli 2021 om 01:30

@ aycaramba
. Dat Blind het slecht deed als bondscoach wil nog niks zeggen hoe hij het doet als assistent. Dit zijn twee totaal verschillende functies en niet met elkaar te vergelijken.
Dat er wat mis is bij de KNVB , dat mag wel duidelijk zijn

27 juli 2021 om 11:19

aycar

"allemaal leuk en aardig maar deze man was verantwoordelijk voor het slechtste oranje team aller tijden"

Klopt, helemaal mee eens hoor. Maar hij wordt toch nu niet verantwoordelijk voor oranje? Dat is Louis, de bondscoach. Blind wordt slechts assistent. Assistent is een hele andere functie dan hoofdcoach he.

26 juli 2021 om 22:16

Hij heeft niet voor niets de bijnaam scholletje. Jammer dat het zo werkt inderdaad.

Wat een bijzondere carrière heeft die man! Uitgekotst als bondscoach en niet heel veel jaar later terugkeren als assistent. Ik snap persoonlijk niet waarom van Gaal niet voor een andere generatie voetballers gaat om hem te assisteren.

26 juli 2021 om 22:36

Hij gaat voor mensen die hij kent en vertrouwd. Van Gaal zal Blind zijn kwaliteiten ook wel beter kennen dan wij aangezien ze al jaren hebben samengewerkt

Ah joh blijf lekker bij Ajax Danny. Zoeken we wel een vervanger van hetzelfde niveau. Dave Roelvink of een willekeurige bewoner van Blijdorp ofzo.

Objectiviteit en Danny Blind gaan naar mijn mening niet samen. In zijn tijd als bondscoach sloeg hij wel echt door met de hoeveelheid Ajacieden die hij opstelde. Riedewald, Tete, Bazoer en El Ghazi hadden maar 3 goede wedstrijden achter de rug, en werden meteen geselecteerd voor het Nederlands elftal. Zelfs ik, als sympathisant van Ajax, vond die selecties toen echt onterecht en vooral onverstandig. Om trouwens nog maar te zwijgen over het opstellen van een 16-jarige de Ligt in een megabelangrijke kwalificatiewedstrijd.

26 juli 2021 om 23:02

idd en om nog maar te zwijgen over het negeren van Ziyech. wat een blunder was dat ook en alleen omdat je mattie Van Basten Ziyech niet mocht. dan ben je gewoon totaal ongeschikt als coach

26 juli 2021 om 23:28

En hoe vond je hem in zijn tijd als assistent onder van Gaal. Ik vind het vreemd dat mensen vooral kijken naar zijn tijd als bondscoach en niet naar zijn tijd als assistent. Volgens mij zijn bondscoach en assistent zeer verschillend en niet met elkaar te vergelijken.

27 juli 2021 om 01:27

@bossie wie weet heeft hij alleen de koffie ingeschonken en overhandigd aan Van Gaal iedere dag. mensen als Jonker en Stuivenberg waren ook assistenten van Van Gaal en die zijn als coaches nergens geslaagd ook. Van Gaal had waarschijnlijk gewoon graag zijn fanclub bij zich in de technische staf. de enige waarvan ik kan zeggen, dat lijkt me een prima assistent dat is Fraser omdat hij bij zijn clubs al heeft laten zien een prima coach te zijn en verstand te hebben van voetbal. ik denk dat Fraser wordt meegenomen om zijn voetbalkennis en peoplesmanager kwaliteiten en Blind omdat hij Van Gaal goed in zijn bil kan kruipen en hem graag naar de mond praat wat goed is voor Van Gaal zijn ego want die zoekt dagelijks naar erkenning. Van Gaal en Blind zijn toch een beetje Batman en Robin en Danny is dan het kereltje in de zijspan

27 juli 2021 om 07:06

Dat is het probleem Japie . We weten allemaal niet wat de inbreng van Blind is geweest , maar we branden hem af op andere zaken. Ik ben zelf ook geen fan van Blind , maar als de combo van Gaal - Blind goed uitpakt bij Oranje dan valt er toch niks te klagen .

Echt weer een politieke oplossing. Hij zegt tijdelijk zijn functie op en na zijn dienstverband bij de knvb gaat hij weer terug naar ajax. Ik begrijp dat alle ervaren krachten een historie hebben maar toch voelt dit niet goed.

Het wordt wel een echte Sparta kliek daar bij Oranje . Van Gaal, Blind en Fraser alle drie met een Sparta achtergrond , alleen denk ik niet dat er nu spelers van Sparta geselecteerd zullen gaan worden. Hooguit dat spelers met een Sparta-verleden een streepje voor hebben :-)

Hoe deze man constant maar aan die mooie baantjes komt is mij een groot raadsel. Hier en daar (assistent) coach, ff bijbeunen als bondscoach, lid in de rvc, hier en daar hangen bij Ziggo en nu weer even bij Oranje zitten. Ik zie deze man zo goed als niks toevoegen. Mischien moet hij eens premier willen worden. Hebben we Danny Blind zo als minister-president.

De dubbelrol heb ik nog het minste moeite mee. Ik vind de trainersstaf veel te oud. Waarom geen jonge gasten toegevoegd? Wat gebeurd er met v Nistelrooij bijvoorbeeld? Zo zouden er veel meer assistenten kunnen worden toegevoegd die veel beter een natuurlijke aansluiting vinden. Waarom geen Robben?

Helemaal eens dat Blind een keuze moet maken, voor ons jammer dat dat deze keuze is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1321
2.PSV127
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. BlindVerdediger50
N. MazraouiVerdediger52
J. TimberVerdediger51
E. ÁlvarezMiddenvelder51
R. GravenberchMiddenvelder51
S. BerghuisAanvaller51
S. HallerAanvaller55
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

Nederland
32 fans
Coach, 60 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 15 september
Lautaro Martínez gaat zijn contract bij Internazionale verlengen tot medio 2026. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren