Mohamed Ihattaren en Pablo Rosario reizen niet mee naar Istanbul

Maandag, 26 juli 2021 om 14:18Dominic Mostert • Laatste update: 16:47

Pablo Rosario is niet met de selectie van PSV afgereisd naar Istanbul voor de returnwedstrijd tegen Galatasaray in de tweede voorronde van de Champions League. De selectie stapte maandag op het vliegtuig, maar de middenvelder ontbrak daarbij. Rosario is akkoord met OGC Nice over een transfer, maar beide clubs hebben nog geen overeenstemming bereikt over een transfersom. PSV meldt dat hij de ruimte krijgt om de deal af te ronden. Daarnaast is ook Mohamed Ihattaren thuisgelaten door trainer Roger Schmidt, daar de middenvelder nog steeds ziek is. PSV verdedigt woensdag in Istanbul een 5-1 voorsprong en staat daardoor met anderhalf been in de derde voorronde.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

129 reacties (laatste reactie door woenselaar)

Ryan Thomas ook niet, ook best bijzonder aangezien hij in de thuiswedstrijd nog minuten maakte.

Ihattaren ziek, ik geloof er weinig van.. hoe kun je nou zo vaak in een jaar ziek zijn. Al helemaal als je topsport doet en dagelijks bezig bent met voeding en sport..

26 juli 2021 om 14:33

Mentaal kun je ook ziek zijn. Dan kun je eten en sporten wat je wilt.

26 juli 2021 om 14:33

Topsport is ongezond 😉 normaal sporten is gezond!

26 juli 2021 om 14:36

Geestelijk ziek. Stuk gemaakt. Je de pest pleurs hebben getraind, maar geen blik waardig worden getoond, geen enkele kans krijgen, puur omdat een zekere meneer Schmidt de baas is.
Als Mark van Bommel dit zou hebben gedaan zou hij al lang aan alle kanten kapot zijn gemaakt. Tien keer op het matje zijn geroepen door de leiding, maar meneer schmidt mag alles doen. Alle spelers vervangen door zijn mannetjes. Bah

26 juli 2021 om 14:40

Geen enkele kans krijgen? Opvallend wat mensen toch allemaal kunnen concluderen na godbetert 1 officieel potje.

26 juli 2021 om 14:42

Hou toch op man, hij heeft een jaar lang met overgewicht rondgelopen en zich slecht gedragen, heeft zich weer fit getraind en nu moet PSV blij en dankbaar zijn dat hij fit is?! Van een profvoetballer mag je m.u.v blessures altijd verwachten dat ze verdomme fit zijn.

26 juli 2021 om 14:50

Waarom doet men het bij Mo voorkomen alsof het van hem fantastisch is dat hij hard getraind heeft. Is dat niet het minste dat je van een speler mag vragen? Hard trainen en fit zijn haha, dat heeft hij overigens een jaar lang nagelaten en in de minuten die hij kreeg zelden tot nooit wat laten zien. Giftige speler voor in je selectie, lekker erbuiten houden.

26 juli 2021 om 14:51

TVL ik vind het een beetje dubbel.
Ik weet totaal niet hoe hij zich op een training gedraag en hoe het intern gaat hoor.
En ben het ook met je eens dat je afgetraind moet zijn. Echter voor elke speler geld wel dat het anders in het koppie zit.
Vergeet niet dat deze jongen nog meer 19 jaar is.
Sommige jongens hebben soms een aai over de bol nodig i.p.v. een schreeuwend iemand dat is bijna het zelfde als in het echte leven.

Nu heeft hij in de zomer hard getraind om fit te worden en had je hem ook kunnen met 15 minuten speeltijd toch? Als je Thomas kan brengen kan je hem ook wel speelminuten geven. Tegen Poak viel hij een helft in en volgens mij deed hij dat ook verdienstelijk. Soms kan je iemand belonen met iets kleins en krijg je er weer een hoop voor terug.

26 juli 2021 om 14:54

het verleden skip je zomaar. Dit is niet van vandaag he. Vorig jaar speelde er al heel veel. Tegen Ajax werd hij gewisseld, terwijl de beste man van het veld was. Daarna werd het van beide kanten? niet beter
Nieuw jaar de man ziet er afgteraind uit, als een jinge god haha, dan zou je toch denken als mens. Ok, hij heeft zijn best gedaan, ik laat mijn goede kant zien, we staan dik en dik voor laat hem maar ballen. Maar nee hoor, meneer schmidt wil laten zien dat hij en hij alleen de baas is. bah

26 juli 2021 om 14:57

Dit is het precies. Niet iedereen behandel je op dezelfde manier
Maar je moet wel bereid zijn om menselijk te zijn en je niet altijd willen gedragen als een heerser.
Ik snap nu pas waarom schimidt en nijhuis nooit vrienden zullen worden, twee hanen

26 juli 2021 om 14:58

@tvl11, helemaal met je eens. Iedereen mag er een mening over hebben maar moet je een Gotze, Madueke of een Gakpo voor Mo eruit halen? Lijkt me niet.

26 juli 2021 om 14:58

Helemaal met je eens JK-Ajax en dat verbaast mij ook altijd. Het is niet meer dan logisch dat je fit en afgetraind verschijnt aan de start van het seizoen. Daar word je dan ook vorstelijk voor betaald!

26 juli 2021 om 15:05

@bliek deed het idd niet onverdienstelijk, echter speelde die wel puur voor zichzelf en wilde bijna alles alleen doen ipv met medespelers en vermoedelijk is dat wat schmidt daarna met z'n kritiek bedoelde. Het is een teamsport.

26 juli 2021 om 15:10

Als Berghuis niet goed genoeg presteert bij Ajax of Antony presteert beter heeft ook Berghuis pech. De topsport mentaliteit is keihard en helemaal als je bij een Ajax of PSV zit.

26 juli 2021 om 15:11

Justpsv volledig eens het is zeker een teamsport hoor.
Maar als Schmidt kritiek heeft moet hij ook de kans geven om het te laten zien toch.
Nogmaals ik weet niet wat er intern gebeurd maar geef hem die 15 min tegen galatasaray en kan die zich in het Basis team weer laten zien toch?
Als je nou 1-1 had gestaan snap ik de keuze wel om hem te laten zitten als hij op dat moment niet is wat je nodig heb.

Ik kan me niet voorstellen dat de schuld alleen bij Ihattaren ligt.

26 juli 2021 om 15:17

@daan en helemaal als je bij Ajax en PSV zit.
Het maakt geen reet uit waar je zit in de top.
Ik snap ook zeker wel als je minder presteer dan degene waar je mee in concurrentie zit dat diegene dan speel. Echter maak je dan wel invalbeurten en krijg je kansen er zijn genoeg wedstrijden.

Alleen hier lijkt het meer een persoonlijke kwestie.

26 juli 2021 om 15:18

Had hem wel kunnen laten spelen toen Madueke eruit ging en Thomas erin, dat was wel pijnlijk en in mijn ogen belachelijk. Buit was al binnen. En als voor Mo duidelijk is dat hij achter Götze en Madueke de eerste is, dan zal hij zich ook wel anders opstellen (nog steeds belachelijk dat hij zich ziek meldt).

26 juli 2021 om 15:19

Hij verdient tonnen per jaar. Is dan niet het minste wat we mogen verwachten dat hij topfit is? Niet alleen in pre season maar gewoon het hele seizoen. Is het nu tegenwoordig ook al een prestatie om fit aan een seizoen te beginnen als topsporter?

26 juli 2021 om 15:30

Ik lees het al er zitten hier alleen maar braafste jongetjes van de klas.
Man man zeg dus omdat hij meer dan een ander verdiend moet hij maar als elek andere speler behandeld worden.
Die jongen was eind van het seizoen zeker niet fit.
Hij maakt een nieuwe start afgetraind alleen nu is het weer niet goed. We rekenen hem nog ff af op eind vorig seizoen.
Maar schmidt doet eigenlijk alles goed alleen die jongen van 19 die in de groei zit van zijn leven die moet ook alles al goed doen....

26 juli 2021 om 15:46

@JK-Ajax, in eerdere topics heb ik ook al aangegeven dat het belachelijk is dat na een slecht jaar (met o.a. overgewicht) het niet te verkopen is iemand die 4 weken op gewicht is een voorkeursbehandeling te geven. Leven voor de sport (waar je heel goed voor beloond wordt) is het minste dat je kunt doen.

26 juli 2021 om 15:49

Hahaha Cas1 alsjeblieft zeg. Dus wanneer je fit terug komt van je vakantie hoor je in de basis te staan, hahaha wat een grap zeg. Fit terug komen is gewoon heel normaal en zeker voor een jongen van 18 jaar! Sterker nog, wanneer je niet fit terug komt zou je eigenlijk gewoon verbannen moeten worden naar het 2e elftal voor een x aantal maanden.
Schmidt kiest voor een ander spel waarbij Ihattaren minder zijn kwaliteiten kan tonen. Hij wil fysiek snelle jongens aan de zijkanten en op het middenveld kiest hij op dit moment voor Gotze. Als die nou voor een of andere koekenbakker koos dan was het vreemd geweest maar Gotze is geen koekenbakker.
Ik vind het ook jammer want ik hou van de voetballer Ihattaren en vond het pijnlijk om te zien vorig jaar. Vorig jaar heeft hij echt aan zich zelf te danken. Dit jaar pist hij tot nu toe naast de pot en dat is ook jammer maar goed keuzes worden gemaakt en dat mag. Tot nu toe maken de andere het ook gewoon waar op zijn positie. Daarnaast wil hij al 2 jaar niet bijtekenen. Dat is Ihattaren zijn goed recht maar dan snap ik PSV ook wel dat ze dan verder gaan kijken met jongens die wel door willen gaan met de club. Dus van beide kanten hun goed recht.

26 juli 2021 om 15:52

Veronderstel dat hij depressief is wat niet vreemd is als je vader overleden en een belangrijk persoon die je in deze moeilijke tijd heeft op gevangen vertrekt. Er een weinig warme man als trainer voor terug komt die iedereen op de lopende band gooit. Hij was 18 net volwassen en op die leeftijd zijn je hersenen dat nog niet. Iedereen heeft wat te zeggen over je. Nooit doe je wat verkeerd of juist wel. Zelfs hier heeft iedereen een oordeel terwijl je niet weet wat Itaharen mankeert.

26 juli 2021 om 15:55

Nick_10
nergens wordt over Basis gepraat hoor.
Maar als je met 5-1 voor staat kan je iemand toch minuten geven.
Bij 3-1 zelfs al. Het gaat toch niet alleen om het afgetraind zijn.
Het gaat er toch om dat je beide door wil en dat je verder met elkaar moet.
Heeft ook met gunnen te maken.
Maar Schmidt heeft niks met Mo en zal hem daarom weinig gaan gebruiken. Hij kan niet met jongens omgaan die andere behandeling nodig hebben.
En dan bedoel ik niet voorkeursbehandeling.
Misschien eens een aai over een bol ipv een schop onder de kont.

26 juli 2021 om 15:56

Jij ziet dus dat het om het menselijke aspect gaat. Dat is precies mijn punt.
Mijn dank is groot

26 juli 2021 om 16:10

Geachte meneer Nick-10 Ik heb nergens geschreven dat hij in de basis moet starten
MAAR als je vorig jaar zo veel mot hebt gehad en je ziet dat de speler het achter zich wil laten
dan toon je je menselijke kant en dan laat je hem zeker bij een 5-1 stand, die je gemakkelijk hebt behaald door goed spel
toch 15 minuten of zo ballen.
Dat is mijn punt en dat lijkt mij menselijk,
Je kan ook zeggen en denken en doen; ik, ik ben de bass, ik wil eigenlijk van je af en zal je dat duidelijk maken.
Conclusie; je toont je menselijke kant of niet

26 juli 2021 om 16:23

@janssen,
Helemaal met je eens, moeten we dan iemand gaan belonen voor het feit dat hij aan de normale standaard voldoet? Wat voor signaal geef je dan af als iemand voorgetrokken wordt die er een ruim jaar met de pet naar heeft gegooid.

26 juli 2021 om 16:28

Jk
Nogmaals je kan het belonen noemen.
Je kan het ook verwoorden naar Mo je bent goed bezig ga zo door.
Je heb er nu 15 misschien zijn het er volgende keer 20.
Maar iedereen praat maar over het belonen omdat hij afgetraind is.
Het gaat er toch gewoon om dat die jongen fit is en tegen Poak liet zien dat hij prima speelt.
Je kan blijven hangen in het verleden of je gaat vooruit naar het heden. Ook hij is toch gewoon onderdeel van het team zet hem dan op de tribune.

Nogmaals ik kan ook niet oordelen hoe hij traint en hoe ze communiceren met elkaar.

26 juli 2021 om 16:30

Het signaal dat je afgeeft is dat je bereid bent om het verleden te laten rusten, als een speler het verleden achter zich wil laten.
Doe je dit niet, maar hou je halsstarrig vast aan je eigen wil en toon je geen menselijkheid dan zal dat zich onherroepelijk tegen je gaan keren. Het team neemt dit ook waar en zal bij het minste geringste terug denken aan het onmenselijke karakter en daad en zal minder zijn best gaan doen.

26 juli 2021 om 16:54

Eigenlijk zeggen de meeste hier dat is zoals ik het lees.

Sorry Mo vorig jaar heb je er een potje van gemaakt je bent als voetballer eigenlijk gelijk afgeschreven.
Je bent 19 er valt je niks meer te leren

26 juli 2021 om 17:28

Tilburg13, tuurlijk moet je dat gewoon verwachten van een speler. Daar hoeft hij geen applaus voor te krijgen.

Maar van een trainer kan je verwachten dat hij op het juiste moment een speler weet te motiveren en te prikkelen. En het lijkt er van buiten toch op dat Schmidt bij Ihattaren wat dat betreft niet het fingerspitzengefühl heeft dat je van een trainer verwacht. Volgens mij laten ze zich allebei niet van hun beste kant zien.

26 juli 2021 om 18:30

Hij heeft 4 oefenpotjes net zoveel speeltijd gekregen als iedereen. Hij speelt een van de potjes behoorlijk en de rest was FC Mo ipv dat hij de bal een keer passte of zo. Terecht toch dat hij gepasseerd wordt? Of moet je iemand die wel zijn best doet door hem vervangen omdat hij anders een sip lipje trekt?

26 juli 2021 om 18:37

@Cas1 het is toch geen geheim dat de coach hem al sinds dag 1 wil lozen. Die moet hem niet en Ihattaren snapt ook dat hij vecht tegen de bierkaai want die gaat echt geen serieuze kans krijgen

26 juli 2021 om 18:39

@Steef71 lekker Vertessen en Thomas opstellen. Harde Duitse arbeid leveren en heel hard rennen maar verder voetballend 0,0 toevoegen

26 juli 2021 om 15:48

Het kan ook transferperikelen koorts zijn. Dan laat een trainer je sowieso thuis. tijd om in een nieuwe omgeving weer een frisse start te maken. Z'n tijd bij PSV zit er gewoon op.

Dit moet toch het ei de betekenen van ihataren bij psv. Lijkt me sterk dat beide partijen elkaar nog gaan vinden.

26 juli 2021 om 14:38

Ik ben heel benieuwd met wat voor bedrag een club langskomt.

Op een gegeven moment moet je er gewoon een punt achter zetten, dit is voor niemand goed. Heel erg zonde, maar beide partijen moeten door.

"roger Schmidt verder de beschikking over onder meer Érick Gutiérrez, Ryan Thomas, Marco van Ginkel, Davy Pröpper en Ibrahim Sangaré."

Ideale situatie raken zij nog Gutti en Thomas kwijt.

Vervolgens of LCV halenen Boscali doorschuiven (vind hem op 6 beter) of idd een nieuwe defensieve middenvelder halen. Dan zijn de posities dubbel bezet.

26 juli 2021 om 14:40

Je hebt nu met Propper/van Ginkel wel genoeg voetbal op het middenveld. Laat Boscagli maar vanuit Cv spelen. Zie liever nog een buitenspeler komen. Je hebt nu alleen Gakpo en Madueke met erachter Vertessen, en ja Mo.. dat blijft onduidelijk zo..

26 juli 2021 om 14:41

Wat je zegt, lijkt me beter als er gewoon een Lcv/rcv gehaald word (ramalho kan op beide posities) om dan vervolgens Boscagli gewoon door te schuiven. PSV had interesse in Cã©sar Montes maar volgens kranten moest daar 9m voor betaald worden. Overigens is Ramalho en Teze naast elkaar in het centrum ook niet heel misselijk, alleen jammer dat Teze zich liever focust op de RB positie. Overigens denk ik wel dat PSV binnekort serieus werk gaat maken van Hlozek wie op de flanken en de spits uit de voeten kan, die jongen is natuurlijk ook niet goedkoop (15m) maar zie zulk soort spelers over 2-3 jaar wel een flinke klapper van 40m maken.

26 juli 2021 om 14:46

@aguerooo

Snap Teze ook niet. Hij was echt goed bezig op RCV. Op RB komt hij te lomp over. Waarom kan de coach hem ook niet uitleggen dat hij op RB waarschijnlijk eindigt bij Heerenveen en als RCV kans heeft op leuke subtop club in Europa.

@martijn23 eens er is genoeg voetbal, gaf alleen aan dat ik hem op 6 echt goed vind.

Zonde, maar logisch natuurlijk. Hopelijk knapt Mo snel weer op en hopelijk laat JdJ deze transfer ook gewoon voor 4 miljoen door gaan. Aan de andere kant hebben ze daar in Nice ook 15 miljoen over voor Stengs, dus dan is 4 miljoen wel wat aan de lage kant.

Jammer dat Sambo zo te zien nog steeds niet in beeld is bij het eerste, zijn contract loopt af en het is echt een groot talent, en op rechtsback lijken Mwene en Teze nog niet bepaald aantoonbaar beter

26 juli 2021 om 15:39

Sambo aflopend contract? Zou zonde zijn, hij viel me afgelopen jaren positief op bij jeugdwedstrijden van psv vs ajax.

Je zou als psv zijnde toch gewoon kunnen zeggen tegen Mo.

Mo, we hebben nu een trainer die kan het niet met je vinden maar we kunnen hem ook niet laten vallen, wij geloven nog in je dus willen met je verlengen maar daarna willen we je verhuren tot deze trainer weg is. En dan lekker aan AZ Feyenoord Utrecht ofso verhuren?

26 juli 2021 om 14:38

Wat moeten die 3 clubs nou met een dergelijke speler voor een jaar. Heeft zo weinig laten zien, dat hem huren totaal zinloos is. Feyenoord mag hem wat mij betreft kopen en zelf verder opleiden.

26 juli 2021 om 14:39

Of ze zouden ook kunnen zeggen “het komt niet altijd zomaar aangewaaid, als je er niet voor wil vechten dan moet je maar ergens anders gaan mokken op de bank”.

26 juli 2021 om 14:39

Daar zijn ze al veel te laat mee. En aan welke kant de schuld ligt maakt niet uit, maar de relatie tussen Mo en PSV komt de kimende 15 jaar niet meer goed. PSV moet gewoon nog wat miljoenen pakken en hem gewoon verkopen. Voor beide partijen de beste oplossing.

26 juli 2021 om 14:48

@rayvg

psv heeft afgelopen seizoen laten zien dat zij toekomst zien in Ihattaren met die kinderachtige en belachelijke statement. Meest kansloze actie van psv.

Raar om te zien dat zoveel mensen zo oordelen over Ihattaren. Vorig jaar was zijn mentaliteit natuurlijk alles behalve goed en ik geloof best dat het vorig jaar niet echt was, zoveel ziek. Dit jaar lijkt ie er toch voor te gaan. Misschien is hij echt ziek? Wie weet. Vooroordelen zijn echter een grote ziekte hier in Nederland

26 juli 2021 om 15:06

Ja vooroordelen is echt puur Nederlands, wat een onzin zeg. Dit gebeurd toch in elk land, Ihattaren heeft natuurlijk de schijn tegen gezien afgelopen seizoen. Jij zou het logischer vinden dat iedereen nu denkt: Goh die zou weleens echt ziek kunnen zijn? Het is vrij logisch dat mensen er wat meer achter zoeken op dit moment.

26 juli 2021 om 15:26

Dat hoeft niemand te denken. Ik denk ook niet oh die jongen is ziek. Dus leg me geen woorden in de mond aub. Maar je hoeft nogmaals niet vooraf te oordelen. Wacht de situatie geduldig af, in plaats van nu al honderden reacties te posten dat het klaar is tussen hem en PSV. Mensen staan al meteen klaar om te oordelen, maar wacht een paar daagjes, misschien komt er dan duidelijkheid

26 juli 2021 om 18:15

Welke duidelijkheid doel je op dan? Hij trekt de lijn van 'ziek zijn' (tussen haakjes, want niemand weet wat er echt speelt) gewoon door. Hij is verdomme meer dan 7 wedstrijden ziek geweest inmiddels. Dan heb je een speler die bijna 25% van het seizoen niet kan spelen omdat hij ziek is.

26 juli 2021 om 18:53

Woenselaar nu moet ik gewoon mijn comment herhalen van net. Ten eerste duidelijkheid obv prestaties en work rate dit seizoen van Ihattaren. Hij heeft een goede voorbereiding gedraaid en is nu ziek. Ik heb toch al gezegd in mijn andere comment dat ik kan beamen dat deze man vorig jaar geen goede mentaliteit had, maar wie weet is hij dit keer serieus ziek. Als hij er dit seizoen weer met de pet naar gooit, dan mag je hem uitkafferen, nu nog even wachten. Seizoen is namelijk nog vroeg.

De leiding van Psv stelt geen ene ruk voor, wat een blamage voor deze mensen. Zo laat je werknemers niet met elkaar omgaan. War blijft het optreden van Gerbrand. Is hij trouwens een alleenheerser. Zijn er geen anderen die hem moeten dwingen tot ingrijpen.
Schmidt en Ihateren moeten, al is het eerder ok gebeurd, WEER om de tafel gaan zitten. Leidt dit to niets dan moet 1 van de twee gaan. Desnoods met veel verlies
Ik vind dit schandalig

26 juli 2021 om 14:50

@cas

"war blijft het optreden van Gerbrand"

Was druk met boekje schrijven en voor de hotelkamer van Schmidt aan het kamperen.
Had visie uitgesproken jaren terug om PSV top 32 club te maken, maar sindsdien ergens top 60 geworden.

"leidt dit to niets dan moet 1 van de twee gaan."

Dit zal Ihattaren zijn, aangezien de club eerst een statement afgaf tegen Ihattaren en dit jaar paar aankopen gedaan heeft die Schmidt wilde.

26 juli 2021 om 15:05

Wel fijn dat nu Japie wat minder actief is, jij de honneurs waarneemt, MrKrillin. Heb jou echt zelden op een wijze opmerking kunnen betrappen.

26 juli 2021 om 15:15

@boris19

Gelukkig dat jij wijs bent. Leg dan eens uit als je wilt. 2019 riep Gebrands dit maar PSV doet het sindsdien niet beter. Heb het artikel opgezocht en vertel eens wat concreet het plan is. De man is gewoon wat aan het strooien.

Begint al met:

"ze brachten onder meer een bezoek aan Boston om ideeën en inspiratie op te doen en te kijken waar de kansen en mogelijkheden voor PSV liggen. ‘’ideeënsafari’', noemde Gerbrands het dinsdag. ,,boston is een soort Eindhoven in het groot.’'"

Dan de plannen/projecten:

"concreet gaat PSV met vier projecten aan de slag. Op het trainingscomplex komt over enkele jaren een zogenoemd Sport Science Center (sportwetenschaps- en onderzoeksbureau). Ook naar het stadion wordt gekeken. Een verhuizing naar buiten de stad is niet aan de orde, verbouwing en uitbreiding wel. Het derde project is de fanbeleving. Gerbrands: ,,wat kunnen we de fans bieden? Er is een entertainmentrevolutie aan de gang. Daar moeten we op tijd op aansluiten. Het is een kans om mensen te binden.’’

Het vierde en laatste project in ‘visie 2030' is de internationale groei van PSV. ,,We hebben best veel bekende spelers in het verleden gehad. In Mexico bijvoorbeeld is PSV de op twee na populairste club ter wereld. Daar moeten we meer mee doen.’’"

Wat kan je hier concreets uithalen.

En met onderstaande zijn Overmars en vd Sar gelukkig niet eens!!

"die top zestien gaan wij niet aanvallen. Daar onder zitten onze kansen, in de subtop. We moeten proberen daar terecht te gaan komen. Voor een Nederlandse club zou dat mogelijk moeten zijn. We moeten daarvoor wel alle zeilen bijzetten.’’"

26 juli 2021 om 15:15

Ik gaf laatst ook aan dat een Japie genoeg was, bericht niet binnen gekomen helaas. Ik lees echt alleen onzin ook. Toch van die fans van een andere club die elk moment aangrijpen om de clubleiding van PSV belachelijk te maken, maakt dan ook niet meer uit wat ze roepen. De feiten over hoeveel jeugdspelers van ons zich wel vermaken en presteren onder Schmidt, negeren ze dan ook altijd. Echt van een niveau..

26 juli 2021 om 15:20

@Mrkrillin hoeveel hiervan hadden ze in die 2 corona jaren moeten bewerkstelligen?

26 juli 2021 om 15:52

Psvlid

Wil jij dan de feiten delen? Ik zie alleen gebakken lucht van Gerbrands. Of kan jij uitleggen hoe betere fanbeleving gaat zorgen voor top 32?

"de feiten over hoeveel jeugdspelers van ons zich wel vermaken en presteren onder Schmidt"

Zoals wie? De 22 jarige Gakpo waar al duidelijk van was dat hij zou doorbreken. Waar bestuur en fans al zeiden dat PSV geen opvolger hoeft te halen voor Bergwijn, omdat Gakpo al bijna net zo goed was.

Teze, absoluut! Benieuwd naar dit seizoen, want lijkt op de bank.

26 juli 2021 om 15:51

Hoe weet jij zo zeker dat de directie dit niet gedaan heeft. Daarnaast kun je je afvragen in hoeverre de directie in moet grijpen als 1 speler niet echt lijkt aan te haken. Moet je dat dan voor alle spelers doen die buiten de boot vallen ? Dan heb je als directie wel een behoorlijk druk programma.

26 juli 2021 om 15:54

Dat weten we inderdaad niet, het omgekeerde ook niet. Vaak laten ze het ons wel via de media weten.
Moet je dit voor iedere speler doen is je vraag
Mijn antwoord is volmondig JA, voor iedere speler. Dan ben je een goed bestuurder

Ben toch benieuwd waar het gaat eindigen met Ihattaren. Het is duidelijk dat het niet meer gaat werken met de trainer. Ik hoop dat hij nu nog een transfer kan maken naar een club waar die voldoende speeltijd krijgt, want de kwaliteiten en potentie zijn er 100%. Het is gewoon een basis waardige voetballer.

Ik zou Mo tegen elk aannemelijk bod lekker verkopen en niet eens meer bij de selectie halen. Volgens mij heb je als team helemaal niets aan iemand waar je niet op kunt bouwen.

26 juli 2021 om 14:49

Ik heb er lang vertrouwen ingehouden, was ook boos dat hij tegen Gala de gehele wedstrijd op de bank zat, maar om nou na de eerste officiele wedstrijd van het seizoen gelijk de moed maar weer op te geven laat wel gelijk zien hoe hij mentaal in elkaar steekt, niet best en dat komt ook niet meer goed. Wat jij zegt, hoeveel pijn het ook doet bij sommige PSV-ers, is het beste voor iedereen. Je haalt alleen maar je teamspirit naar beneden met zo'n jongen.

26 juli 2021 om 14:53

Ik moet zeggen dat ik hetzelfde heb. Ik gaf hem lange tijd het voordeel van de twijfel maar na een tegenslag je direct weer ziek melden geloof ik niet zo in. De juiste mentaliteit ontbreekt gewoon, daar moeten je ploeggenoten ook iets van vinden. Voor iedereen het beste om hem gewoon erbuiten te houden en voor hem een stapje terug doen. Er wil vast wel een eredivisie ploeg hem gebruiken.

Transfer van Rosario zal wel snel rondkomen dan. Hij is echt wel een goede voetballer, maar er zit een laksheid en naïviteit in die hij er maar niet uit krijgt. Nogmaals, zet Rosario neer bij een middenmoter of degradatiekandidaat in een topcompetitie en zal de pannen van het dak spelen. Een bedrag van 6/7 miljoen zou ik prima vinden, we hebben hem niet perse meer nodig volgend jaar.

26 juli 2021 om 15:07

In een topcompetitie waar het tempo veel hoger ligt tegen degradatie vechten met zijn laksheid en naïviteit? Hoe zie je dat voor je?

Laat hem lekker naar een andere club gaan. Daar is absoluut niks mis mee. Gewoon bij een club waar die in de plannen past en elke wedstrijd 90 minuten kan maken.

Het is een cadeautje wat in z'n huidige situatie niet wordt uitgepakt. Hopelijk kan een andere club dit cadeautje wel uitpakken. Bij PSV gaat het niet meer lukken.

Lekker slim van PSV een toptalent de deur uit jagen, tuurlijk is Ihatarren ook zelf schuldig maar zo een groot talent moet je een beetje pamperen op moeilijke moment. Zeer zonde vooral omdat zo een kwal van een Schmidt hem ook elke keer expres ff een kleine trap geeft.

26 juli 2021 om 14:51

Daar valt iets voor te zeggen, maar als je het zelf in de hand werkt. Zeker een trainer als Schmidt heeft dan weinig interesse in je als speler.

26 juli 2021 om 15:10

Met door al dat gepamper mislukken zoveel talenten in het buitenland, waar ze net met fluwelen handschoenen worden aangepakt en dat dan niet gewend zijn.

26 juli 2021 om 15:33

Klopt maar het was vorig jaar al duidelijk dat Schmidt een probleem tegen Ihatarren had want het jaar daarvoor met V. Bommel was Ihatarren gewoon hartstikke goed, daarna heb ik dingen gezien dat Ihatarren elke wedstrijd op de bank zat terwijl een Rosario en Thomas in de basis staan tegen clubs als VVV, Ado, Willem 2 etc. Dan wel Ihatarren ff in de laatste 3 minuten laten invallen zo ga je niet met een groot talent om. Daarnaast is Ihatarren nog heel erg jong, heeft het privé moeilijk gehad, heeft de moeilijke keuze (in zijn cultuur) moeten maken voor het NL elftal, word vervolgens buiten het NL elftal gelaten omdat die bij Schmidt alleen maar op de bank heeft gezeten. Nogmaals ik zeg het is ook Ihatarren zijn schuld maar we hebben gezien hoe goed een Ihatarren met zelf vetrouwen kan voetballen dus in mijn ogen is dit gewoon kapitaal vernietiging en als je Ihatarren gewoon ff 5 wedstrijden in de basis had gelaten afgelopen jaar ipv al die andere prutsers die nu bijvoorbeeld nu voor 2 miljoen naar Nice gaan denk ik dat het niet eens zo erg geweest was als dat het nu is.

Die moet wel weggaan, is natuurlijk niet ziek. Baal er nog steeds erg van, unieke speler en uniek persoon. Geloof echt dat PSV er alles aan heeft gedaan en het houdt een keer op. Deze selectie moet het klusje natuurlijk makkelijk klaren, hopelijk leggen ze hetzelfde voetbal op de mat als
woensdag.

26 juli 2021 om 14:55

Mo zou net als Lang naar een Brugge moeten gaan en vanuit daar door naar een grotere competitie. Nu al naar Engeland of Duitsland gaan lijkt me veel te vroeg.

26 juli 2021 om 15:22

Hee Repelsteel. Ja nu je het zegt, Brugge lijkt door Lang wel de club waar je als talent wat niet het type ideale schoonzoon is, je revanche kan pakken. Geen idee of ze een nummer 10 nodig hebben, maar wel het type club wat aan de eisen van type club, salaris en transfersom voldoet.

Het is een onpopulaire mening bij alle clubfans; maar teams met zo weinig (bepalende) Nederlanders in de selectie en veel redelijk onbestemde buitenlanders zijn een garantie voor veel teleurstelling. Alleen daarom al zonde dat Rosario (die wel echt slecht was in beslissende wedstrijden vorig jaar) en Ihatarren vertrekken. Je speelt straks met 9 of 10 buitenlanders. Ik kan mij niet heugen dat er ooit een team kampioen werd met een dergelijke samenstelling. In mijn ogen wordt het belang van een nederlandse kern structureel onderschat.

26 juli 2021 om 16:19

951 als Rosario, Ihattaren en Dumfries nog vertrekken dan heb je 7 van de 33 spelers die uit Nederland komen.

Heeft PS straks 2 spelers in de basis uit NL met Ginkel/propper en Gakpo. Drommel kan concurrentiestrijd verliezen en Teze heeft zichzelf wel butenspel gezet met richten op rb.

26 juli 2021 om 16:45

Yep. Ik snap niet dat Td's niet af en toe een lesje krijgen in fundamentals bij het samenstellen van een selectie. De laatste keer dat PSV kampioen werd was er met Zoet, Brenet, Hendrickx, Van Ginkel, Bergwijn en De Jong een sterke Nederlandse as. Zelfs al zijn sommige van de buitenlanders individueel nu beter, ze maken je team zwakker.

Mo, is volgens mij gewoon op ramkoers. Hij wil graag weg en gewaardeerd worden en het vertrouwen te krijgen van een coach. Dat hij belangrijk is. Er zit zoveel meer in deze jongen, laat hem eens een paar maanden in Amsterdam meedraaien en over een half jaar zitten alle grote clubs van Europa op de tribune om hem te bekijken.

Ik denk dat voetbalzone het salaris van Ihattaren dat hij nu misloopt aan wedstrijdpremies wel mag aanvullen vanwege de clickbaits op al anderhalf jaar dat gezeik over Ihattaren. Die gast mist absoluut de juiste mentaliteit, nog los van de vraag of wat Schmidt doet nou wel zo netjes is. Als Ihattaren wil voetballen moet hij gewoon maken dat hij uit Eindhoven verdwijnt. Dat gebeurt zo vaak met spelers die aan voelen komen dat ze weinig aan spelen toekomen. Ze trainen zoals het hoort en gaan met hun TD en/of bestuur in overleg. En zorgen dat ze een transfer maken. Dat is wat Ihattaren moet doen. Met zijn weer zogenaamd ziek zijn verknalt hij alles wat hij ooit heeft opgebouwd. Ik zou hem als TD al niet meer willen hebben, of ik nou bij Ajax, Feyenoord of PEC Zwolle zat.

26 juli 2021 om 15:12

Het is wel iig tekenend voor z'n mentaliteit, na de 1e en beste tegenslag na 1 officiële wedstrijd.

Jongens jongens allemaal ff rustig doen. Dit is toch overduidelijk het schaakspel van de koning onder de zaakwaarnemers Mino Raiola. Er ligt allang een dik contract klaar met tekengeld commissies en een dik salaris. Alleen nog ff zorgen dat die gratis/ bijna gratis de deur uit mag. Ziekmelden is de meesterzet. Over 2 dagen staat een Champions League wedstrijd, ff nieuw bommetje leggen dan gaat het alleen maar over Ihatarren ipv over de returnwedstrijd. PSV gaat inzien dat het niet zo langer kan en zullen uiteindelijk 1-2 miljoen accepteren als transfersom. PSV genaaid, Ihattaren en Raiola de grote financiele winnaars. Jongen is pas 19 en iedereen ziet hoeveel potentie die heeft. Met de juiste begeleiding moet het goedkomen en staat nog in begin van zijn carriere. Conclusie PSV 30 miljoen misgelopen, Ihatarren financieel onafhankelijk en Ajax wordt toch wel weer kampioen. Schmidt verlaat PSV eind van het seizoen en dan is PSV zonder prijzen de grote verliezer. Kapitaalvernietiging van de buitencategorie!

Verkopen aan Rotterdam met een doorverkoop premie hou je er nog wat aan over zo gaat ie over een jaar gratis de deur uit

Sommigen doen net alsof Ihataren in de basis moet. Hij zou een goede 10 zijn met 2 brekers in z'n rug die zijn vuile werk opknappen. Bij PSV heeft ie de pech dat ze daar Propper Ginkel Gotze Madueke hebben lopen waardoor de 10 met 2 brekers in rug vlieger voorlopig niet zal op gaan. Ook de rechtsbuiten Madueke is een klasse beter momenteel. Vuile meters maken doet Mo helaas te weinig. Zo n Gotze zou ie toch een voorbeeld aan moeten nemen. Loopt gewoon 12 km per match. Een wereldkampioen, beslissend geweest in een WK finale die zich de poten onder zn lijf vandaan loopt . Wie denkt Mo te zijn dat niet te hoeven doen? Want dat is een groot deel van het probleem. Schmidt treft geen blaam. Heeft gezien en gezegd dat ie Mo niet hoeft te leren voetballen. Op tactisch en mentaal vlak is Mo er nog lang niet. En daar heeft RS volledig gelijk in. PSV is geen speeltuin.

Ihattaren is klaar met Schmidt en andersom. Het beste is gewoon een transfer deze zomer dit gaat niet meer goed komen.

Het is nu echt wel klaar, die coach heeft echt een te groot ego om Ihattaren weer een volwaardige kans te geven. Zal geen makkelijke jongen zijn, maar dat verwacht ik ook niet op zijn leeftijd. Best jammer want kon een grote speler worden voor PSV.

Het kan toch gewoon van alles zijn, griepje, corona of mentaal naar de kloten. Al met al is het gewoon een jonge knul met voetballend vreselijk veel talent. Ook kan zijn zaakwaarnemer hem allerlei rare adviezen geven. Vind het gewoon zonde, de dingen die hij onder v, Bommel liet zien was van grote klasse

Wellicht is hij echt ziek. Wie weet en hebben we drie dagen lang voor niks deze discussies gehad (dan tijdverdrijf). Dat hoop ik iig. Want ik geloof nog steeds dat MO een pareltje is en dat hij zich nog echt wel gaat laten zien (bij PSV of een andere club).

Betreft Rosario zou het zo fijn zijn om nog wat centjes te kunnen krijgen. Denk niet dat hij nog basisspeler gaat worden (althans dat hoop ik). Aan de andere kant weet je het maar nooit met Schmidt.

26 juli 2021 om 17:11

Tuurlijk kan hij echt ziek zijn maar het is wel opvallend dat het vaker is voorgekomen als hij niet speelde of inviel. Lijkt een patroon in te zitten

Die jongen is niet echt ziek
Hij heeft een K mentaliteit en geen team spirit
Zo iemand wil je ook niet in je selectie

Ihattaren moet zijn geluk elders gaan beproeven. Is het beste voor zijn carrière denk ik. Het huwelijk ihattaren en Schmidt gaat niet slagen denk ik, dan moet je gaan scheiden.. naar een club gaan waar je vertrouwen vind en elke wel spelen kan, dat heeft die jongen nodig denk ik!

Mo zit bij PSV op een doodeind, dat is al een tijd zeer duidelijk. Ik denk dat het hem goed doet een stap te maken binnen nederland, Een nieuwe start met hopelijk een goede motivatie ! Van mij mag Feyenoord hier wel zijn best voor doen, het zal een goede versterking zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1321
2.PSV127
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
C. GakpoAanvaller51
N. MaduekeAanvaller52
BrumaAanvaller52
Y. VertessenAanvaller51
E. ZahaviAanvaller52
J. DrommelKeeper40
Y. MvogoKeeper10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

4 fans
Middenvelder, 24 jaar

In de wandelgangen

Maandag 20 september
Olympique Marseille heeft belangstelling voor David Neres. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren