Feyenoord pakt door: volgende uitgaande transfer wordt in de steigers gezet

Zondag, 25 juli 2021 om 18:30 • Laatste update: 20:35

Het dienstverband van João Carlos Teixeira bij Feyenoord lijkt beperkt te blijven tot één seizoen. Feyenoord Transfermarkt meldt dat de 28-jarige middenvelder komend seizoen op weinig speeltijd te hoeft rekenen bij de Rotterdammers en momenteel in verschillende competities wordt aangeboden. Het lijkt erop dat een uitgaande transfer deze zomer nog afgerond gaat worden, zo wordt er gemeld.

Feyenoord telde een jaar geleden 1,6 miljoen euro neer om Teixeira over te nemen van Vitória Guimarães. De Portugese middenvelder - die in het verleden voor onder meer Sporting Portugal, Liverpool, FC Porto en SC Braga speelde - kende een veelbelovende start in Rotterdam. Door een gebroken kuitbeen was hij echter maanden uit de roulatie en uiteindelijk stokte de teller in het afgelopen seizoen op 22 officiële wedstrijden, waarvan 9 als basisspeler en waarin hij goed was voor 4 assists.

Teixeira heeft bij Feyenoord nog een contract tot medio 2022, maar lijkt die verbintenis niet te gaan uitdienen. Omdat hij onder de nieuwe trainer Arne Slot niet op veel speeltijd hoeft te rekenen, wordt hij momenteel aangeboden in verschillende competities. Feyenoord Transfermarkt meldt dat Teixeira is aangeboden in onder meer Turkije en de Verenigde Staten. Het ligt in de lijn der verwachtingen dat de wegen van Feyenoord en de Portugese middenvelder deze zomer al na één jaar gaan scheiden.

Feyenoord naam eerder deze zomer al afscheid van Steven Berghuis (naar Ajax), Bart Nieuwkoop (naar Royale Union Saint Gillis), Sven van Beek (naar sc Heerenveen), George Johnston (naar Bolton Wanderers), Nick Marsman (naar Inter Miami), Jordy Wehrmann (naar FC Luzern), Nicolai Jörgensen (naar Kasimpasa), Eric Botteghin (naar Ascoli), Luciano Narsingh en Ramón ten Hove (allebei nog geen nieuwe club). Leroy Fer wordt ook nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar Turkije, terwijl Wouter Burger begeerd werd door FC Basel. Burger liet zondag na afloop van het met 1-2 verloren oefenduel met PAOK Saloniki echter weten dat hij er niet is uitgekomen met de Zwitserse topclub.Gerelateerd

Meer sportnieuws

75 reacties (laatste reactie door ruudos)

Mooi! Nu Bozenik, Kokcu, Fer en Diemers nog

25 juli 2021 om 18:39

Hebben ze een keer naar jou geluisterd door creatief te scouten uit het buitenland ipv simpele binnenlandse transfers, mogen ze alweer na een jaar vertrekken van je.... Valt me op dat wanneer feyenoord A zegt Japie B wilt en andersom.

25 juli 2021 om 18:41

@genieterr ik riep om pareltjes uit het buitenland. Niet om een spits uit het buitenland die niet eens een bal kan aannemen of om een 27 jarige Portugese middenvelder die overal is geflopt

25 juli 2021 om 18:51

Haha parels uit het buitenland. Die kan Feyenoord zich helemaal niet veroorloven. Daarnaast hebben ze pas dit seizoen een normaal scoutingsapparaat.

25 juli 2021 om 19:05

een Leicester City haalde bv een Mahrez uit de Ligue 2 voor een paar ton en zo zijn er genoeg voorbeelden te noemen van spelers die creatief zijn gescout voor weinig geld. een miskoop kan er altijd tussen zitten maar Bozenik is dan wel weer erg extreem. wat hebben de scouts in hem gezien? ik denk dat je een ADO hier niet eens blij mee maakt

25 juli 2021 om 19:15

Creatief scouten maar wel in kwaliteit natuurlijk, simpel lullen dit genieter. Geen Texeira of Pratto bijv, dan kan je net zo goed niemand halen.

25 juli 2021 om 19:32

Japie was hier jarenlang een hetze aan het houden op het beleid van Martin van Geel. Dat het altijd spelers waren uit z'n netwerk of uit de Nederlandse competitie. Maar Japie beseft niet dat een goed scouting apparaat opzetten niet zo makkelijk is en als je zomaar spelers haalt dat de kans op mislukking groot is. Overigens ook met een goede scouting. Kijk naar ajax en psv waar ook een aantal flink zijn mislukt. Kortom.... Erg risicovol wanneer je geen geld hebt. Dan heb ik liever een goede speler uit de eredivisie.

25 juli 2021 om 19:39

Texeira was niet creatief gescout, gewoon een ex speler van Liverpool en Porto. Onder creatief scouten verwacht ik eerder een jongere, onbekende speler die een goudmijn blijkt te zijn.

25 juli 2021 om 19:50

Precies El Fenomeno. Nu zie ik weer een aantal -weliswaar minder bekende- oudere spelers de revue passeren van twijfelachtige kwaliteit. Gaan die je verder helpen? Doe me een Dolbergje ofzo (voordat hij bekend werd). Jong, talentvol, potentie en niet te duur

25 juli 2021 om 19:50

El fenomeno. Haha, ja die jongere onbekende speler kan dan natuurlijk even vaak (ofwel veel vaker) een flop zijn, als een goudmijn. Anders zit ie wel op het netwerk van meer clubs en komt 'ie buiten het budget van Feyenoord. Zoals Ajax haalt relatief 'onbekende' spelers als Antony en Neres, maar betaald daar wel doodleuk meer dan 15 miljoen voor.

25 juli 2021 om 19:56

Als de pareltjes makkelijk te vinden waren deden wel meer clubs dat. Uiteindelijk haal je 4-5 spelers en hoop je dat er 1 parel tussen zit die alles goed maakt. Of je nou 1 mln tr besteden hebt of 30 mln. Zo werkt het. Ajax haalde bijvoorbeeld Magallan, Bande, Marin voor in totaal iets van 25mln.. Maarja als je 1x een klapper maakt zoals met Frenkie, De ligt of een Dest maak je dat allemaal weer goed.

25 juli 2021 om 20:10

Ja die scouting heeft wat dat betreft de club een goed stuk verder gebracht, de scouting van vGeel. Dat je daar kritiek op hebt en wil dat het verbetert is echt schandalig.

25 juli 2021 om 20:22

Het is geweldig om 1 persoon te noemen die het zo maar gered heeft, maar hij weet ook dat je heel veel geluk met hebben als je zulke parels voor zo weinig geld haalt. Dit is niet alleen goed scouten maar nog meer heel veel geluk hebben. En ahja je hem geks hebt dan kun je net zoals ajax nu doet deze gok wel wagen en feyenoord niet. Dat weet jij ook, dus vind ik dit makelijk praten.

25 juli 2021 om 20:44

Achja... De spelers waar hij mee kampioen is geworden waren praktisch allemaal aankopen van van Geel. Dat creatief scouten heeft feyenoord 25 jaar geleden bijna de kop gekost. Toen hadden we hier 60 exoten o der contract. Liever 3 goede aankopen, die er gelijk kunnen staan, Dan een Bozenik die er werkelijk niks van bakt.

25 juli 2021 om 21:26

@janssen juist als je geen gokjes kan wagen moet je geen 4,5 miljoen aftikken voor een Bozenik. dan ga je als scout zo een speler bekijken en dan zie je de volgende punten: niet wendbaar, technisch extreem beperkt, kan geen bal aannemen en dan denk je: "ja, die gaan we halen voor 4,5 miljoen". dan snap ik het echt niet meer hoor

25 juli 2021 om 21:27

@genietter leuk hoor dat kampioenschap maar kijk wat er is gekomen van dat korte termijnbeleid. Van Geel heeft Feyenoord 20 jaar terug de tijd in geworpen. we hebben geen geld in kas en een enorm armoedige selectie staan. tel uit je winst!

25 juli 2021 om 22:21

Genoeg voorbeelden van spelers die voor enkele tonnen ergens anoniem worden weggehaald en een goudmijn blijken te zijn. Neem Jahanbaksh bijvoorbeeld, ergens uit Iran opgepikt door notabene NEC en later verkocht AZ hem voor meer dan 20 miljoen. Het kan dus nog steeds. Kwestie van een goede scouting, begeleiding en natuurlijk wat geluk. Maar als Feyenoorder ben ik wel klaar met al die middelmatige, niets toevoegende eredivisie aankopen zoals Diemers en in het verleden veel meer spelers.

26 juli 2021 om 00:49

@japie: 20 jaar terug de tijd in geworpen? Ik vraag me af of er uberhaupt een Feye nog zou bestaan als v Geel er niet was. Hij heeft jullie uit de ergste penarie gered. Iets met stank voor dank..

26 juli 2021 om 01:21

@japie_krekel
de beste man heeft 8jaar bij Feyenoord gezeten.begon op het moment dat niemand Feyenoord een stuiver waard vond. Haalde Matthijssen, huurde Bakkal & Guidetti, stelde Koeman aan. Kreeg zowel El Hamadi als Vlaar zover te blijven.we werden 2de dat seizoen. En tuurlijk het geluk met de talenten van Varkenoord. En 2de jackpot Pelle. Stelde een goede selectie samen voor Rutte, echer ontbrak het aan een echt scorende spits. Vervolgens er is naar dat hoogte punt het kampioenschap gewerkt. Groot gedeelte van Inkomstennn daaruit vloeiend is gebruikt van het neiuwe traingscomplex. haalde inn potentie ook paar zekerheden / pareltjes werd des tijds gezegd. Helaas niet.

26 juli 2021 om 02:01

@Regulator ik ben het daar niet mee eens. We hebben ons totaal niet ontwikkeld onder Van Geel en stilstand is achteruit gang. Je ziet zelf hoe we er financieel en sportief voorstaan dus wat zijn we dan opgeschoten met het beleid van Van Geel? Hij kan goed saneren maar dat is ook letterlijk het enige waar hij goed in is

26 juli 2021 om 07:51

Qua prestaties, selectiewaarde en wederopbouw van het trainingscomplex en de jeugd is er wel degelijk wat opgebouwd

26 juli 2021 om 09:16

Dat kan maar totdat ik een resultaat daarvan zie ben ik niet overtuigd over zijn meerwaarde als TD. Wat de jeugd betreft heeft hij een enorme fout gemaakt door Jong Feyenoord niet te laten deelnemen aan de KKD waardoor onze talenten zich minder goed ontwikkelen dan die van Ajax, PSV en AZ

26 juli 2021 om 10:25

Japie, je kan toch niet aannames doen over dingen die jou goed uitkomen maar over andere dingen zeggen ja dat moet ik nog maar zien. Ik zou heel graag een gesprek tussen jouw en een jehova getuige willen zien. Lijkt mij een prachtig steekspel.het geld was van Geel volgens jou (deels) heeft verbrast heeft ie toch ook zelf verdient met zijn 'sanerings' stijl.

26 juli 2021 om 10:47

@alexvidal, wat heb je aan verdiend geld door een sanering als je het daarna (deels) weer door de wc spoelt? Ik ben het eens dat Japie lang door kan blijven zeuren over bepaalde mensen, maar als het om Feyenoord gaat denk ik dat het frustratie is: je houdt van je club en ziet dat er te weinig vooruitgang is.

26 juli 2021 om 10:58

@alexdevidal er zijn nog geen toptalenten doorgebroken door dat nieuwe trainingscomplex dus totdat die er komen zie ook k er de meerwaarde nog niet van in. Als ik kijk maar hoe Feyenoord er voor staat is dat niet best. We zijn nog steeds de puin aan het ruimen van het tijdperk Van Geel

26 juli 2021 om 11:00

@Kyle66 dat is zeker frustratie en teleurstelling. Ik heb het kampioenschap nooit zand in mijn ogen laten strooien en zei toen al dat het korte termijn beleid ons zou opbreken en dat blijkt nu. We zullen zien hoe het seizoen loopt maar ik ben bang dat het weer niet veel wordt want ik vind de selectie enorm armoedig en geld voor versterkingen is er amper

25 juli 2021 om 18:40

Als we ze allemaal weg doen wie wil je ervoor terug? Is toch niet realistisch? Diemers moet vertrekken daar ben ik mee eens maar voor kokcu zou ik gwn wachten op een bod van 18+ (dr zijn genoeg gekken) en bozenik moeten we wel geforceerd kansen geven om hem te laten groeien en te kunnen verdienen

25 juli 2021 om 18:43

Hahaha 18 miljoen + voor Kokcu? Als je daarop blijft wachten, loopt hij uiteindelijk gratis de deur uit. Totaal onrealistisch.

25 juli 2021 om 18:49

Ik schat Kokcu in op een bedrag van 5/6 miljoen. Waar die 18 miljoen op is gebaseerd is mij een raadsel

25 juli 2021 om 18:55

Als je Kokcu ziet spelen de laatste tijd dan ben je echt spekkoper als een club hier 10 miljoen voor betaald. Bozenik moet je je verlies nemen en proberen er nog 2 a 2,5 miljoen voor te krijgen, maar ben bang dat zelfs deze bedragen clubs zal afschrikken. Dit zijn in mijn ogen geen talenten en moet je zo snel mogelijk proberen te lozen.... Als je zo'n Hartjes ziet spelen, dat is echt een verademing ten opzichte van Kokcu.

25 juli 2021 om 19:00

De laatste tijd? Dat is nu al denk ruim anderhalf jaar zo. De periode dat hij niet tot nauwelijks iets toevoegt aan Feyenoord is inmiddels langer dan de periode waarin hij wel iets toevoegde aan de club. En zelfs in die periode was hij niet de absolute sterspeler of beslissende speler aan de kant van Feyenoord.

25 juli 2021 om 19:29

Klopt, heb je gelijk in en in het begin kon je het nog wijten aan gebrek aan ervaring of jeugdigheid, maar denk dat het eerder gebrek aan kwaliteit / mentaliteit is. Het is geen winnaar in mijn ogen en nu hoor je nog, 'hij is nog jong' maar ik zie er geen ster speler in, al kan ik er helemaal naast zitten. Misschien dat jij daar gezien je profiel naam meer zicht op hebt

26 juli 2021 om 10:49

@samhan, na de wedstrijd tegen Dritta las ik hier dat Kökcü maar tegen elk redelijk bod weg mag en jij hebt het over meer dan € 18 miljoen? Wat heb je gedronken vlak voordat je dit schreef? ;-)

25 juli 2021 om 18:41

Kokcu hadden ze natuurlijk allang weg moeten doen toen er geruchten waren over clubs als Arsenal en volgens mij Sevilla. Als het ooit mogelijk was om daar zo'n 10 a 15 miljoen voor te krijgen, had je dat moeten doen. Speler van niks. Gaat geen club beter maken. Bozenik vind ik wel erg snel afgeschreven worden en zou ik alleen verkopen als er echt een interessant aanbod komt (minimaal 4 miljoen + doorverkooppercentage). Anders lekker houden en eens echt een kans geven. Fer beetje half half. Blijft ie dan is het voor Feyenoord denk prima, vertrek is ook geen ramp. Diemers idem dito. Als basisspeler komt hij tekort, maar voor erbij denk prima.

25 juli 2021 om 18:55

@De Toekomst, geruchten zijn geen concrete biedingen. Dus als niemand zich meldt, houdt het op.

25 juli 2021 om 18:59

@geitje_7, dat klopt, daarom zeg ik ook dat ze hem weg hadden moeten doen als er ooit een bedrag van 10 a 15 miljoen voor binnen te halen was. Ik zeg niet dat er echt zo'n bod is geweest, maar als dat er toen uit te halen was had het een nobrainer moeten zijn.

25 juli 2021 om 19:10

Diemers voor erbij is een regelrechte ramp de Toekomst. Ik kijk (helaas) alle wedstrijden van Feyenoord en Diemers is met afstand de slechste speler die ik me in een Feyenoordshirt kan herrineren.

25 juli 2021 om 20:08

Dan ben je een broekie, tenzij je van Beukering serieus beter vindt dan Diemers. Of een Phillipe Leonard schiet me te binnen. Kan er nog genoeg bij verzinnen. Diemers is niet best maar zeker niet de slechtste

25 juli 2021 om 20:55

@Berend, volgens mij kom je dan net kijken.... Ik kan mij veel spelers herinneren die minder waren bij Feyenoord. Diemers hoort niet te zijn wat Feyenoord in de basis moet nastreven. Eerlijk gezegd ook niet voor de bank, maar gezien de middelen is het voor nu een prima speler voor erbij.

25 juli 2021 om 20:57

Vandaag speelde hartjes jeugdspeler en die is Diemers gewoon voorbij. Ook voor de bank te min. Als je kwaliteit van Diemers binnen haal denk ik dat je dat binnen je club ook al heb.

25 juli 2021 om 21:14

@De Toekomst, daar is iedereen het met je eens. En wellicht dat het bestuur het ook zou accepteren maar dat weten we dus niet…

25 juli 2021 om 18:41

En die Ier, Kelly. Goed bezig bij Feyenoord. Nu nog gericht inkopen.

25 juli 2021 om 18:57

de laatste 2 kunnen het beste vertrekken maar de andere 2 hebben genoeg potentie en aan hun kan je goed verdienen, na 1 geweldig seizoen dan zou ik eerder Toornstra en Vente verkopen.

met deze opstelling heb je een jong team die nog jaren meekan en als je 1 geweldig seizoen speelt kan je er gelijk 4/5 verkopen voor een grote winst. en met Bruma transfervrij heb je een prima verdediger met veel Ervaring. Vloet is geen topper maar maakt wel zijn doelpunten en dat heeft Feyenoord hard nodig, plus hij zal niet zoveel kosten. en Ngoy voor in de spits hij is jong snel en bewegelijk en dan heb je met hem en Sinisterra 2 snelle aanvallers en Bozenik en Linssen als wisselspelers

Bijlow
Geertruida
Senesi
Bruma
Malacia
Vloet
Kökçü
Til
Jahanbakhsh
ngoy
Sinisterra
25 juli 2021 om 19:09

Ik ben ajax supporter.
Maar Sjaak Troost en Jan de Jong.
Hebben een zooitje gemaakt bij feyenoord.
Waar frank arnesen nu mee op geschept is.

25 juli 2021 om 19:47

Dat begon al bij Van Geel die allerlei middelmatige spelers uit de eredivisie haalde na het kampioenschap. Die lijn is verder doorgetrokken. Troost was echt diep triest, Narsingh die een miljoen verdiende, Jorgensen 1,7 miljoen, Kelly van niveau De Treffers zes ton. Maar vergeet ook niet hoe de hele club geleid wordt, het neigt overal naar amateurisme.

25 juli 2021 om 20:44

Na het kampioenschap heeft van Geel het volgende rijtje uit de eredivisie gehaald: Amrabat, stJuste, Haps, Larsson en Ayoub transfervrij. Lijken mij 3 prima voetballers, 1 matigjes en 1 slecht.

25 juli 2021 om 20:52

Amrabat bakte er weinig van, Haps enkel geblesseerd en veel te duur voor een backje van AZ van midden twintig, St Juste prima, Larsson middelmaat, Ayoub kwam ook tekort, geen uithoudingsvermogen en enkel leuk in de korte combinatie. Dan laat ik al die andere middelmatige aankopen zoals Tapia, Vejinovic, Bilal etc nog allemaal buiten beschouwing.

25 juli 2021 om 21:47

Amrabat kan prima voetballen blijkt wel maar is nooit serieus op de juiste manier gebruikt. Haps zat tegen oranje aan en voegde zeker in het begin toen hij fit was voldoende toe stjuste ook prima. 3 spelers die prima wat toe kunnen voegen aan het niveau. De andere 3 die hij beschrijft kwamen voor de titel al binnen. Overigens blijkt tapia wel degelijk wat te kunnen… maar bij Feyenoord is men er nooit in geslaagd zijn kwaliteiten juist te benutten (zie Amrabat)

25 juli 2021 om 22:27

Haps zat nooit dicht tegen Oranje aan, ook al was en is de spoeling op de linksbackpositie bij Oranje dun, hij was nooit serieus in beeld. Amrabat en Tapia zijn twee brekers en moesten bij Feyenoord het spel verdelen en dat kunnen ze niet. Kwestie van de verkeerde type spelers kopen. Je moet als td ook goed kunnne inschatten in welke rol een speler bij Feyenoord moet spelen. Datzelfde geldt voor Larsson, leuk bij Heerenveen met vijftig meter ruimte, maar bij Feyenoord speel je negen van de tien keer tegen een ploeg die ver terugzakt en in de kleine ruimtes heeft die geen passeerbeweging en snelheid aan de bal, zelfde wat Linssen ook heeft. Van Geel heeft zwaar gefaald, veel van zijn aankopen hebben het gewoon niet gebracht.

25 juli 2021 om 22:54

Dan gebruik je spelers als amrabat en tapia dus verkeerd. Kwaliteit genoeg blijkbaar want op een hoger niveau voegen ze wel degelijk wat toe.

26 juli 2021 om 09:19

@Ijsmuts De spelers die jij noemt spelen allemaal bij teams in de marge die het spel niet hoeven te maken en waar er geen druk is van wekelijks het spel te moeten maken. Daar renderen ze uitstekend maar niet bij Feyenoord. Het is denk ik geen toeval dat Amrabat bij topclub Club Brugge ook al niks presteerde. Gewoon totaal verkeer ingeschat deze aankopen want ze pasten niet bij Feyenoord. Tapia heeft onder verschillende Feyenoord coaches kansen gehad en het nooit waar gemaakt. Dan ligt dat puur aan hemzelf

26 juli 2021 om 09:23

@El Fenomeno ik ben het zoals gewoonlijk weer roerend met je eens. Het aankoopbeleid onder Van Geel leek nergens op. Alles gericht op de korte termijn en 80 procent van de spelers die werden gehaald hadden geen restwaarde. Dan kom je op de langere termijn in de problemen en daar plukt Feyenoord nu de zure vruchten van

26 juli 2021 om 10:30

Dank je wel Japie, 80%, statistieken die niet kloppen. Schud je weer keurig uit de mouw. Zou je anders een lijstje willen geven om het te bevestigen?

26 juli 2021 om 11:02

@akexdevidal Noem mij eens alle succesaankopen dan die ons sportief naar een hoger niveau hebben getild en voor veel geld zijn verkocht? Bijna alle aankopen die onder Van Geel werden gedaan waren 27 jaar of ouder op een paar uitzonderingen na

25 juli 2021 om 22:07

Bozenik!!! Helemaal gek, wereldtalent er zit heel veel potentie in die jongen en is nog Slowaaks international ook. Feyenoord heeft dezelfde fout al begaan door Pratto niet te kopen dus niet nog een keer die fout maken.

Turkije kom er maar in. Of is hij te jong?

25 juli 2021 om 19:41

Daar is die nog te jong voor. Hij is geen dertig plusser en volledig uitgeblust. Toch vaak een graadmeter voor die Turkse clubs.

Bozenik en Diemers zijn geen spelers voor Feyenoord, Kokcu mag weg voor de centen. fer kan je nog wat voor vangen en mag het kwartet volmaken. Maar hopelijk trek je dan wel prima kwaliteit aan, want die 4,5 milj voor bozenik is natuurlijk e weggegoid geld geweest.ook het geld van Texiera had beter besteed kunnen worden.

25 juli 2021 om 18:55

Hopen dat je voor Texiera nog een miljoen kan vangen. Weinig indruk gemaakt afgelopen seizoen

Bozenik afgeschreven, no way. Wat heeft hij voor kansen gehad?

25 juli 2021 om 20:15

Wat mij betreft is Bozenik helemaal niet afgeschreven, ben fan van Sinistera maar iemand mag hem weleens vertellen dat je ook weleens een bal voor de goal mag gooien, net als Malacia, zo komt Bozenik nooit uit de verf. Dat geouwehoer van Japie kennen we wel die schrijft alles en kedereen af.

26 juli 2021 om 09:26

Gelukkig zit ik er enorm vaak naast wat betreft dit soort inschattingen. Feyenoord heeft de laatste jaren toch flink wat toppers aangetrokken die ons sportief naar grote hoogtes hebben gestuwd en die voor heel veel geld zijn verkocht door hun wereldse prestaties

26 juli 2021 om 10:03

Jij zit er inderdaad enorm vaak naast, welke toppers moet Feyenoord allemaal aantrekken volgens jou, er is geen geld en Feyenoord weet natuurlijk prima wat de grote talenten zijn maar dat weten andere clubs met diepere zakken ook, mag jij 3 x raden of die spelers dan bij Feyenoord terecht komen.

26 juli 2021 om 11:06

Ik zit er iig minder vaak naast dan de mensen die alle trieste aankopen van Feyenoord lopen goed te praten en die zeggen geef ze de tijd om mijn voorspelling wat betreft deze spelers uiteindelijk weer te zien uitkomen. En hoe komt het dat er geen geld is? Omdat de Feyenoord beleidsbepalers constant hun hoofd tegen dezelfde steen stoten. FC Groningen scoutte spelers als Tadic, Kostic en Suarez. Ajax scoutte spelers als Milik en Sanchez die bij elkaar 7,5 miljoen kostte en 78 miljoen opleverden. Wat hebben wij aan dat soort parels gescout dan? Niemand terwijl wij ook dat soort bedragen uitgaven aan aankopen

26 juli 2021 om 19:18

Kom je nou serieus met Tadic, Kostic, Suarez, Milik en Sanchez aanzetten? Dat je Henny Meijer en Rene Eykelkamp van Groningen er nog niet bij hebt gepakt, Gerald Vanenburg en Jesper Olsen waren ook goede aankopen. Kortom je lult maar weer wat.

26 juli 2021 om 23:36

Sinisterra kon er ook geen helemaal niets zeiden de meeste hier na zijn eerste seizoen bij Feyenoord.

Waarom ruimen ze niet het amateuristisch elftal op niet allemaa zo slecht l op en met een hele Schoone lei beginnen

Wie doet toch die scouting bij Feyenoord 😢. Dat moet toch niksnutten zijn die er totaal geen verstand van hebben!!!! Zoveel miskleunen, ik bied me aan om het over te nemen.

Aan de reacties hier te zien ben ik de enige die vind dat Texeira voetbal in de ploeg brengt. Ik vond hem voor zijn blessure prima voetballen. Jammer van zijn beenbreuk. Misschien zoekt Feyenoord iets anders, maar ik vind t geen slechte voetballer

25 juli 2021 om 20:52

Ja ben het met je eens. Misschien wel de beste voetballer van allemaal... maargoed, hij oogde niet erg fit, was een beetje traag, constant geblesseerd en zijn rendement was ook niet denderend. Ik zag het wel zitten in hem, zijn balaannames en balbehandeling in het algemeen zijn echt goed. Maar je moet natuurlijk wel fit zijn om waarde te hebben...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1321
2.PSV127
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
G. TilMiddenvelder41
J. ToornstraMiddenvelder42
J. BijlowKeeper40
B. LinssenAanvaller44
L. SinisterraAanvaller42
A. JahanbakhshAanvaller30
A. BaldéAanvaller10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

In de wandelgangen

Maandag 20 september
Manchester United wil van Paul Pogba de bestbetaalde speler ooit in de Premier League maken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren