Flater Marciano breekt Feyenoord op bij debuut van Jahanbakhsh

Zondag, 25 juli 2021 om 16:23Rian Rosendaal • Laatste update: 16:44

Feyenoord is zondagmiddag in De Kuip tegen een oefennederlaag aangelopen. De ploeg van trainer Arne Slot kende nog een voortvarende start tegen PAOK Saloniki, dat echter veerkracht toonde en de overwinning alsnog over de streep trok: 1-2. Een tegenvallende generale dus voor Feyenoord in aanloop naar de tweede ontmoeting met FC Drita in de tweede voorronde van de Conference League van donderdag. Bij de thuisploeg maakte Alireza Jahanbakhsh als invaller zijn officieuze debuut.

Al in de tweede minuut brak Feyenoord de ban tegen PAOK, dat onlangs nog met 1-0 verloor van PSV in een oefenduel. Een voorzet vanaf rechts van Bryan Linssen kwam in de doelmond terecht en het was Wouter Burger, die Leroy Fer verving in het hart van de defensie, die de bal enigzins gelukkig met zijn hoofd tot doelpunt verwerkte. De treffer zorgde voor opvallend veel vreugde bij zijn medespelers en de technische staf van Feyenoord. De euforie bij de thuisspelende ploeg was echter van korte duur, want PAOK kwam al in de veertiende minuut langszij.

Marco Senesi wilde de bal terugspelen op Justin Bijlow, maar de pass van de Argentijnse verdediger was te zacht. De uitkomende doelman beging een overtreding, waardoor de bal op de stip kwam te leggen. Christos Zolis faalde vervolgens niet vanaf elf meter: 1-1. Aan de andere kant zag Orkun Kökçü een fraaie invididuele actie niet beloond worden en vloog een schot van Luis Sinisterra in kansrijke positie ook over de lat. In de slotminuut had Linssen pech dat zijn keiharde knal op de lat terechtkwam. Feyenoord ging derhalve rusten met een gelijke stand halverwege.

Slot voerde in de rust de nodige wissels door, met tien nieuwe namen aan de kant van Feyenoord. Onder meer Jahanbakhsh kwam erin en voor de aanwinst braken zijn eerste speelminuten in Rotterdam-Zuid aan. De eveneens ingevallen doelman Ofir Marciano ging in de 54ste minuut lelijk in de fout bij een lage voorzet vanaf de zijkant en de inkomende Georgios Koutsias kon hierdoor makkelijk de 1-2 binnentikken. Feyenoord leek duidelijk van slag door de fout van de vervanger van Bijlow en het voetbal in de tweede helft was dan ook niet om over naar huis te schrijven. Ook Jahanbakhsh kon een nederlaag niet meer voorkomen voor Feyenoord, dat donderdag opnieuw aantreedt in De Kuip, met FC Drita wederom als opponent. Door het naderende onweer maakte de scheidsrechter overigens in minuut 89 al een einde aan de oefenwedstrijd van zondagmiddag.

Het was voor Feyenoord de zesde vriendschappelijke wedstrijd in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Eerder tijdens de oefencampagne werd door het elftal van Slot gewonnen van AEK Athene (3-1), FC Zürich (1-0) en Werder Bremen (2-1). De tweede ontmoeting met de Duitsers vorige week zaterdag eindigde onbeslist: 3-3. Er werd daarnaast verloren van Young Boys (2-0) en nu dus van PAOK met 1-2. Feyenoord sluit de oefenfase op 1 augustus af met een treffen tegen ADO Den Haag. Het nieuwe Eredivisie-seizoen begint op 15 augustus met een uitwedstrijd tegen Willem II.

Opstelling Feyenoord eerste helft: Bijlow; Pedersen, Burger, Senesi, Malacia; Toornstra, Til, Kökcü; Linssen, Bannis, Sinisterra.

Opstelling Feyenoord tweede helft: Marciano; Skogen, El Bouchataoui, Burger, Hendriks; Milambo, Diemers, Hartjes; Antonucci, Bozeník, Jahanbakhsh.Gerelateerd

Meer sportnieuws

75 reacties (laatste reactie door janssen)

Leuk dat we de bal veel hebben, maar ik zou het toch nog 10 keer leuker vinden als we er iets mee zouden kunnen doen. Hoe veel kansen hebben we gehad in deze pot? 3 of 4? Duidelijk is wel dat er echt nog een héél flinke kwaliteitsinjectie plaats moet vinden voordat we serieus potten kunnen breken in de Eredivisie en Europa en ik hoop dat Arnesen nu écht eens zijn waarde bewijst als TD, want als ik heel eerlijk moet toegeven zijn alle vorige transfers niets meer dan vuilnis. Teixeira, Pratto, Spajic, Linssen, Pedersen (valt me ook nog tegen), Til (wat voegt hij toe, speelt verstoppertje) en Conteh maar als klap op de vuurpijl zijn Diemers (loopt rond als een vedette maar speelt als een vierdeklasser) en Bozenik (die ook nog eens 4.5 (!) miljoen heeft gekost) echt echt echt dramatisch. Hopelijk kan Arnesen eens een goede speler halen, anders mag er wat mij betreft best wel eens kritisch gekeken worden naar zijn positie. En ik weet dat er geen geld is, maar een goede TD onderscheidt zich door creativiteit (bij AZ en Vitesse worden ook uitstekende spelers gehaald).

25 juli 2021 om 16:46

Niet echt een eerlijke/realistische vergelijking. Az heeft een fantastische financiële huishouding, en Vitesse heeft Chelsea achter zich. Zo kan ik ook makkelijker uitstekende spelers huren of kopen.😉

25 juli 2021 om 16:58

Zou die Marcos Senesi niet voor veel geld verkocht worden? Daar hoor je ook niks meer over. Op deze manier heeft slot echt een gigantische fout gemaakt door over te stappen van AZ naar Feyenoord. Schandalig team. Zit helemaal niets in.

25 juli 2021 om 17:17

Vlerksen. Hoezo schandalig team? Feyenoord heeft niet de middelen. In dat geval is het strijden voor plek 3! Zolang er geen investeerder instapt zal het niet veranderen. Tuurlijk kunnen er incidenteel spelers verkocht worden voor 10 a 15 miljoen, echter dat zal het gat niet dichten. Het is eigenlijk knap dat Feyenoord de laatste 5 jaar zoveel prijzen heeft kunnen pakken. Laten we hopen dat de jeugd kan overtuigen, er zijn echt talenten die aankloppen. Vervolgens contractueel goede balans vinden, op het goede moment cashen. Dus indien er een bod van 18 miljoen komt voor Senesi, inderdaad verkopen. Malacia voor minder dan 11 miljoen, niet verkopen. Zit nog veel groei in deze goede verdediger. Zou toch 15 miljoen moeten opleveren, incl bonus constructie wellicht. Wanneer Sini stabiel is kan er ook 12 a 15 voor gevraagd worden. Kokcu voor 15 miljoen direct verkopen. Laten we hopen dat Bijlow nog een paar seizoenen behouden blijft, is straks ook minimaal 15 miljoen waard (wel fit blijven). Dan is er mogelijk geld, wat dan wel middels goede scouting ingezet kan worden. Daarmee komen we niet dichter bij Ajax en of PSV maar structureel 3e worden de komende jaren zou ik voor tekenen (rationeel). Nu eindelijk een beslissing over Feyenoord City maken, want dat duurt nu echt veel te lang...

25 juli 2021 om 19:01

@aljemenou, jij denkt dat als Feyenoord zo doorgaat als nu dat die spelers zoveel waard zijn/worden? Wat als ze tegen Drita eruit vliegen of de volgende ronde eruit vliegen? Wat als Feyenoord 5e of 6e wordt wat zomaar mogelijk is met deze selectie? Verdedigers van Ajax gaan nog niet eens weg voor 18 miljoen en dan zou Senesi die eigelijk op een prima half jaar na niks bijzonders laat zien dat makkelijk gaan opbrengen, beetje onrealistisch lijkt me.. Als Feyenoord Europees wat gaat laten zien en in de Eredivisie het goed doet is het wat meer realistischer maar daar lijkt het op dit moment totaal niet op dat het gaat gebeuren

25 juli 2021 om 19:12

De Feyenoord speler zetten zichzelf niet bepaald in etalage. En dan bevinden ze zich ook nog is een armoedig winkelstraatje. Terwijl Ajax zijn spelers in de PC Hooftstraat in de etalage heeft. Logisch dat daar meer voor betaald wordt.

25 juli 2021 om 19:25

Vlerksen het kan nog de transferperiode is nog open. Feyenoord kan het geld goed gebruiken zoals iedereen weet. Slot wilde naar een topclub en een echte uitdaging, nou die krijft hij zeker bij Feyenoord.

25 juli 2021 om 19:55

Dat er dit jaar niet voor een topklassering gaan weten we allang. Feyenoord heeft een goed seizoen gedraaid als ze bij 3-5 kunnen komen.
Er is wel een aardige transitie aan de gang en dat kan met onze financiële middelen niet gepaard gaan met aankopen van miljoenen.
Vandaag hebben we wel gezien dat er een paar jeugdspelers flink aan de deur staander
Rammelen.
Ik hoop dat Slot gewoon de tijd krijg en dat Arnessen met zijn scouts ook het werk verrichten.
Daarnaast staat er nog een investeerder op de stoep en als dat doorgaat kan je echt versterkingen gaan halen.

25 juli 2021 om 16:59

Oh jongens, ten eerste: wanneer zijn oefenduels ooit goede voorspellende waarden gebleken voor een seizoen? Ten tweede: krijgt Slot serieus 3 oefenwedstrijden de kans om Feyenoord leuk voetbal te laten spelen en is hij dan al afgeschreven? Ten derde: het is toch duidelijk dat de selectie nog niet op orde is? Doe is rustig joh, er is echt nog helemaal niks aan de hand, voor geen enkele club in de voorbereiding niet.

25 juli 2021 om 17:08

Slot krijg toch nergens de schuld. Hij geeft hierboven de TD de schuld. Arnessen dus

25 juli 2021 om 17:05

We komen creativiteit tekort en al was het maar een oefenwedstrijd moet Senesi echt die cruciale fouten uit zijn spel gaan krijgen. Vorig jaar kostte dat ons een paar keer punten waaronder tegen Ajax

25 juli 2021 om 17:32

Japie ... Creativiteit is je stokpaardje. Wat vond jij van Hartjes de tweede helft?

25 juli 2021 om 18:19

Ik snap wel dat het zijn stokpaardje is, tenslotte ontbreekt het daar voornamelijk aan bij zijn club. Lekker veel lopers heb je wel wat ook prima kan zijn maar als men zich ingraaft heb je wel nodig wat Japie zegt.

25 juli 2021 om 18:34

Als je dan ongevraagd reageert, ga dan ook in op de vraag,

25 juli 2021 om 19:03

Japie hou nou is op met die fout tegen Ajax, dat was helemaal geen fout van Senesi…

26 juli 2021 om 09:30

@NJfromVOL leuk spelertje met potentie maar er mag nog wel wat creativiteit bij. Die jongen is nog te jong om heel het aanvallende spel aan op te hangen maar kan zeker een belangrijke speler voor Feyenoord gaan worden

26 juli 2021 om 09:31

@FR-Berend als Senesi een fout maakt ligt het zogenaamd nooit aan hem. Dan krijgen altijd zijn medespelers de schuld maar ik zie hem te vaak tegengoals inleidden. Dat moet gewoon uit zijn spel

25 juli 2021 om 17:53

Wel met grasmaaiertje eens over de gehaalde spelers door Arnessen. Dit zijn spelers die wel veel geld kosten qua salaris etc. Maar je team niet aantoonbaar aan een hogere plek op de ranglijst helpen. Dan kan je toch beter dat geld in kas houden en de jeugd een kans geven. Dan eindig je op dezelfde plaats en bespaar je geld en creëer je waarde door jeugd te laten groeien

Ach laten we het positief bekijken: Jahanbaksh kan blijkbaar al een helft spelen, Hartjes kan goed meekomen met het 1e en Diemers gaat na vandaag hopelijk de rest van het seizoen met het damesteam meedoen.

25 juli 2021 om 16:39

Dat kun je de dames niet aandoen. Feit is wel dat Diemmers heel snel weg moet, desnoods via verhuur.

25 juli 2021 om 16:40

Hartjes, Hendriks, Antonucci (als hij wat meer in de discipline speelt), Milambo (nog net even te weinig vandaag) zijn wel jongens die op de deur zullen kloppen; vooral de eerste twee. Bij Jahanbakhsh zag jij ondanks dat hij nog amper heeft getraind bij vlagen leuke dingen.

Opzich leuke wedstrijd gezien, genoeg kansen gecreëerd maar ook genoeg weggegeven. Goals tegen door een schwalbe en een fout van Marciano. Linssen speelde verassend goed. Sini speelde voor zijn doen erg matig, Bannis en Til waren onzichtbaar. Bannis kan geen duel winnen verliest echt alles, Til speelt verstoppertje.. Jonkies + Alireza speelde prima, Hendriks, Hartjes en AEB beter dan de rest. Diemers was vreselijk. Zie graag tegen Fc Drita of Antonucci of AEB in de basis ipv Til die geen mannetje uit kan spelen, geen beslissende pass kan geven eigenlijk vraag ik me af wat hij wel kan.

25 juli 2021 om 16:36

Til speelt alleen maar verstoppertje en we missen nu creativiteit om door een muur als die van Drita te spelen. Dan is Antonucci ipv Til wel een goed idee ja.

25 juli 2021 om 16:39

Wat hoop ik dat we die Kitolano erbij kunnen krijgen zeg. Vind het vanuit het middenveld enorm matig. Zo kan Kokcu naar de echte 10 positie en krijg je naar mijn mening wat meer dreiging omdat kokcu dan minder hoeft te lopen, want ook dat is nog steeds een probleem bij hem. Een spits extra zou ook nog fijn zijn. De 2 die er nu staan zijn gewoon te matig.

25 juli 2021 om 16:44

Toornstra kracht is vaak op het juiste moment in de 16 komen en scoren. Staat nu op een positie waar dat totaal niet kan. Dat er een CVM moet komen of zelfs AEB op die plek is duidelijk.

25 juli 2021 om 17:28

AEB?

25 juli 2021 om 17:52

El Bouchataoui

25 juli 2021 om 19:15

Oooh, ik dacht al dat is een positie waar ik nog nooit van heb gehoord. Bedankt voor het ophelderen al vind ik die afkorting nog raar met betrekking tot zijn naam haha.

Senesi zit er ook nog niet echt lekker in, is toch wel erg vaak te betrappen op grote fouten

25 juli 2021 om 16:38

Als er nog een club met 15 miljoen aankomt zou ik er meteen een strik omheen doen. Eerst dacht ik dat hij onze eerste 20+ miljoen verkoop zou worden, maar hij lijkt alleen maar achteruit te gaan.

25 juli 2021 om 16:41

Heb het idee dat hij tegen zijn nog in Rotterdam zit, dat zag ik aan zijn lichaamstaal de laatste maanden. Ook het feit dat hij steeds meer foutjes maakt de afegelopen zegt mij dat hi) weg wil.

25 juli 2021 om 16:50

Lijkt me duidelijk dat hij bij feyenoord zijn plafond aangetikt heeft en moet vertrekken om door te groeien. Die omgeving biedt de Kuip momenteel helaas (al vele jaren) niet

En de slechste helft ooit gespeeld award gaat naar onze Mark Diemers. Niet te geloven wat is dat een slechte voetballer. Mag hopen dat hij vertrekt, zo niet dat alle jonkies hem voorbij zijn gestreeft in de pikorde. Verder best aardige pot van Feyenoord gezien.

Ik snap niet goed waarom spelers zo juichen bij een nietszeggend oefenduel. Viel me gister bij Bayern - Ajax ook al op. Het klinkt vast heel zuur, maar je kunt toch niet écht blij zijn met dit soort goals? Net zo min dat je mijn inziens ook niet teleurgesteld hoeft te zijn als je dit soort potjes verliest. OT: Slot heeft echt nog wat versterkingen nodig. Anders gaat het wel echt een taai seizoen worden. Er werden i.t.t. afgelopen week wel meer kansen gecreëerd, maar er moet wel echt een scorende spits bij.

25 juli 2021 om 16:39

Je bent een winnaar of je bent het niet.

25 juli 2021 om 16:41

True. Maar je ziet soms spelers helemaal niet juichen als ze tegen pak ‘m beet VVV in de competitie scoren, terwijl dat belangrijker is dan een oefenpotje haha.

25 juli 2021 om 18:35

Haha ja ik denk dat sommigen het ook wel cool vinden om ijskoud te spelen na een goal, ik persoonlijk word zelfs al euforisch in de 4e klasse als ik een goaltje maak 😂

25 juli 2021 om 16:42

Jahanbaksh hebben we nu dus dat scheelt al een hoop. Verder wordt die verdediger van LASK Linz morgen gekeurd, dus dan zijn de problemen centraal achterin ook opgelost. Verder hoop ik nog op een spits en cvm, dan staat er een prima selectie.

25 juli 2021 om 16:42

Nou Mitchel, ik als amateurspits was op de training zelfs blij als ik een goaltje maakte. Niet dat ik nou juichend door het veld ging rennen hoor. Kreeg er wel een klein soort adrenalinekickje van. Dus als je prof bent met supporters in een stadion zal dat, ondanks de oefenwedstrijd. ook wel lekker voelen.

ach, eerste helft een paar leuke aanvallen. paar van de normale sterkhouders (senesi, sinisterra, Toornstra) laten het wat afweten. 2de helft een veredeld jeugd team. (waar diemers opnieuw gewoon de slechtste is). paar jonkies Milambo, Hartjes en Hendriks gewoon weer prima. dat zijn wel echt spelers voor de komende periode. Jahanbakshs al direct wat leuke acties, Trauner komt al, nu nog een extra spits en je zit best goed. Til opnieuw onzichtbaar, totaal gaan aansluiting met de voorhoede

25 juli 2021 om 16:46

Bjj Hendriks en Hartjes zie ik talent. Bij de anderen heb wel mijn twijfels. Maar als er dit jaar weer twee jongens doorbreken is dat niet slecht.

25 juli 2021 om 16:47

Til mag lekker banken wat mij betreft. Die heeft nog helemaal niets laten zien sinds hij hier is. Lekker Antonucci op zijn plek zetten of anders zelfs Kökcü doorschuiven en Hartjes in de basis proberen.

Oei Bijlow is niet echt betrouwbaar als eerste doelman voor alle wedstrijden in het seizoen gezien zijn blessure gevoeligheid. Als vervanger lijkt Marciano ook niet zo betrouwbaar....

25 juli 2021 om 16:41

speelde in de voorbereiding gewoon meer dan prima. kwam 2 keer 1 tegen 1 en won die beide en hield een penal. foutje, kan gebeuren.

25 juli 2021 om 16:47

was eerder een foutje van de scheids dan van Bijlow ...

25 juli 2021 om 16:49

Kan natuurlijk altijd gebeuren het is ook maar een oefenpot. Maar voor spelers die niet in de verwachte basis staan tijdens het seizoen zijn het wel de momenten om het te laten zien. Maar als ik jouw reactie lees heeft hij dus al het één en ander laten zien in de voorbereiding

25 juli 2021 om 16:48

Datt ook een eigen leven lijden, een paar blessures. Het is Robben niet. Laten we gewoon eens nuchter kijken ipv overal maar paniek om te maken.

25 juli 2021 om 16:54

Viel best mee afgelopen seizoen inderdaad, slechts een enkele wedstrijd gemist bij feyenoord en (jong) Oranje

Hartjes de beste man vandaag. Gewoon op het middenveld zetten met Toornstra en Kokcu/Antonucci.Burger en Hendriks ook goed. Leuk om te zien dat de eigen jeugd toch het beste lijkt.BijlowPedersen / Trauner / Senesi / MalaciaHartjesToornstra/ KokcuAlireza / AANKOOP / SinisterraMarcianoHall / Geertruida / Burger / HendriksAEBTil / AntonucciConteh / Bozenik / LinssenMilambo / Bannis / Balde Snel een spits kopen dus en nog een linksback. Dan kan Hendriks als reserve LCV achter Senesi en Burger door naar het middenveld als controleur. Al mag er ook nog wel gewoon een directe versterking komen als controleur. Vind AEB en Burger spelers die je er goed bij kan hebben omdat ze multi inzetbaar zijn, maar ik zie ze nog niet echt het niveau brengen om vaste waardes zijn.

25 juli 2021 om 19:06

Hoezo brengt aeb het niveau niet? Elke pot dat hij meedoet verdeelt hij het spel moeiteloos. Geef die jongen wat meer minuten en hij gaat ze echt uitbetalen.

25 juli 2021 om 20:25

AEB is veel te ligt. Kan het niet goed belopen als het tempo omhoog gaat.

Nuttige wedstrijd wel. Slordigheid blijft wel een aandachtspunt, want de tegenstanders van deze voorbereiding hebben amper zelfkansen gecreëerd, vaak door fouten van ons zelf.

Verwacht voor donderdag geen problemen overigens, dan kan de media ook weer rustiger worden want een gelijkspel in kosovo was al gelijkwaardig aan het trencin - resultaat..

Tja. Vooral de tweede helft niet best. Diemers was de slechtste man op het veld. Bozenik begint wel echt zorgwekkend te worden. Dan heb je nog mensen als Burger, Skogen, milambo, antonucci, bannis. Die zijn (nog) veel te ligt. Hartjes en AeB wel leuk in de passing, maar je moet toch meer hebben dat dat. Al met al heb je dertien of veertien basiswaardige spelers. De rest moet je eigenlijk verhuren/tweede team. Hopelijk nog drie spelers er bij en Haps en Geert komen terug. Dan heb je toch weer wat lucht.

Flater? Zeg maar gerust flaters. Dat zag er echt niet uit. Selectie is ook nog lang niet op orde, dus Slot kunnen we pas beoordelen op volgend seizoen. Moet toch echt wat bijkomen.

Feyenoord fans, waar (positie) vinden jullie dat er het hoogst spelers nodig zijn? En wie?

25 juli 2021 om 16:50

Cv, maar dat wordt snel opgelost (trauner), een echte nummer zes. Dat zal wel Kitolano worden, maar die is ook pas negentien, dus liever een meer ervaren speler. En uiteraard een balvaste spits (pelle).

25 juli 2021 om 17:11

CV mee eens, dat moet gewoon. Dan heb met Senesi erbij een goed duo, maar daarachter staat dan wel helemaal niks toch?

Kitolano was langs me gegaan, zie eerste interesse in de media van 9 juli, mag even duren dan. En inderdaad eigenlijk te jong, je ziet bij PSV en Ajax dat je gewoon ervaring en kwaliteit nodig hebt op het middenveld. Als ik Sangare zie naast Van Ginkel dit seizoen of Rosario vorig seizoen, zie ik zoiets bij Kökcu ook wel gebeuren.

Spits maakt onderhand niet echt uit wie toch? Er moet gewoon iemand komen die de ballen erin trapt.

25 juli 2021 om 17:25

Kitolano zal best een goed talent zijn, maar dan moet er alsnog iemand bij voor de stabiliteit. Begin daar dan mee. En een nieuwe spits is al snel beter en creeert weer een beetje positiviteit

Feyenoord heel pover in balbezit. In het drukzetten zie ik ook nog fouten. Het is nog niet echt collectief en niet iedereen doet daar even goed in mee. Ik zou als slot zijnde toch focussen op het creëren van kansen. In de eredivisie ga je meestal de bovenliggende partij zijn.

Diemers mag van mij echt weg wat is die jongen slecht zeg.

Hoe is het mogelijk dat Diemers bij Feyenoord speelt, jongens. Man man man wat is/was hij slecht vandaag zeg. Hartjes, Milambo en EAB waren een verademing, echt waar.

Wie heeft deze oefenpot bedacht???? Ik vind dit ongelooflijk stom. Zo vlak voor een wedstrijd van donderdag had je moeten oefenen tegen een vierde klasser of zo. Lekker scoren, in plaats van eventueel ergernis dat een medespeler faalt, of blessures of whatever. Zelfvertrouwen en gewoon lekker ontspannen ballen

Waar is Slot aan begonnen. Van een veilige baan met een leuke groep bij AZ naar dit zooitje… Als die man even geduld had gehad was de kans groot dat hij de trainer van Ajax of PSV was geworden. Zeker bij Ajax stond hij hoog in het lijstje. Ik ben bang dat dit een Jaap Stammetje gaat worden al is het natuurlijk vroeg, maar het het beperkte financiële middelen en de kwaliteit van de huidige groep zie ik het heel somber in moet ik zeggen.

25 juli 2021 om 17:00

Dat sluit ik niet uit. Iedereen riep afgelopen seizoen dat ze hem de tijd gingen geven en dat hij mocht bouwen, maar als je nu de irritatie al leest na een oefenpotje en een wedstrijd tegen Drita, waarin de goal niet wou vallen, dan beloofd dat niet veel goeds. Als Feyenoord met de winter tiende staat krijgt hij gewoon weer een schop vrees ik.

Diemers moet echt weg, maakt eigenlijk niet meer uit hoe. Hij is een garantie voor balverlies. Hoe hij de kans die panklaar voor Milambo werd klaargelegd opeiste, om met een aanloop en een draai kansloos 10 meter over te schieten was absurd. Jahanbakhsh verastte me, ondanks dat ik het met hem sowieso al zag zitten. Heeft nog amper getrained, maar wist wel al wat goeie combinaties te vinden en acties in te zetten. Zonde dat Bozenik de gelijkmaker er niet inprikte op zijn laatste voorzet. De jonkies verastte ook weer aangenaam. Met name Hartjes en Hendriks. Maar goed, het heeft gewoon tijd nodig. Niemand kan in 3 wedstrijden een compleet ander soort spel erin slijpen. Laat staan als er nog zo veel aan de selectie gaat veranderen voor de seizoensstart.

Dat valt niet mee als je Feyenoord ziet spelers, ik vrees dat het voor de supporters in Rotterdam weer een zwaar jaar gaat worden. Kwalitatief is het allemaal wel heel matig wat er rondloopt op dit moment. Als Feyenoord komend seizoen 4de wordt hebben ze het prima gedaan, met dit materiaal.

25 juli 2021 om 17:42

Mooi man, 4e met bijna allemaal eigen jeugd. Heb ik liever dan 5e met Dickies afbraakvoetbal en flopaankopen.

25 juli 2021 om 18:00

Inderdaad mooi dat er wat jeugd heeft gespeeld en de kans krijgt. Uiteindelijk gaat zich dat wel uitbetalen. In Slot we believe

Ik snap echt niet dat men verwacht dat Feyenoord beter gaat voetballend dan afgelopen seizoen met nagenoeg het zelfde materiaal. Alsof Arne met een magische knop Feyenoord heel anders aan het voetballen krijgt. Iets wat Dick met zijn 40 jaar ervaring niet lukte. Feyenoord strijd straks wederom om plek 3 (en dan moet er echt iets mis gaan bij AZ dit seizoen) normaliter is plek 4 of 5 het hoogst haalbare met deze selectie.

25 juli 2021 om 18:42

AZ is ook maar afwachten als Boadu en Koopmeiners ook nog weg gaan. Ben je 5 basis spelers kwijt met Stengs, Bizot en Svenson. Is maar de vraag of ze er dan gelijk weer staan.

25 juli 2021 om 19:14

Zeker. Dat moeten we ook even zien inderdaad. Echter zie ik bij AZ wel betere en vooral een stabile jeugdbeleid met een Jong AZ waar de talenten zich goed kunnen ontwikkelen in de KKD. Ik verwacht dat ze daar weer de vruchten van gaan plukken dit jaar.

25 juli 2021 om 20:34

Ik ben ervan overtuigd dat een goede coach meer voetbal uit het elftal kan krijgen dan dat advocaat dat deed. Maar dat kost tijd.

26 juli 2021 om 10:56

Ik denk dat je nog onderschat hoeveel Advocaat eruit heeft gehaald met die matige selectie van vorig jaar. Afbraakvoetbal wordt je soms ook toe gedwongen, wanneer je de middelen voor aanvallend voetbal niet hebt. Advocaat heeft bijzonder goed gepresteerd, dat is nog maar afwachten met Slot. Berghuis vang je niet op en het is nog maar afwachten hoe Til en Jahanbaks omgaan met de druk die in de Kuip hangt. Bij az is het anders voetballen en in het buitenland redden ze het ook niet.

26 juli 2021 om 11:08

Ik ben niet echt een fan van Advocaat. Hij haalt misschien wel aardige resultaten, maar hij laat over het algemeen een team niet beter voetballen. Ook in zijn laatste jaar bij PSV ging het tot aan de winterstop best wel aardig, maar het enige dat hij deed was vooral zijn spelers afkraken. Met als gevolg dat het elftal alleen maar slechter ging spelen. Advocaat is misschien leuk om even te overleven, maar als je hem te lang hebt, boer je uiteindelijk vooral achteruit. Hij is geen trainer van automatisme ed.

Ja Diemers is echt zo niet het niveau Feyenoord, jahanbaks tot nu toe verre van de vervanging van Berghuis maar ach tis maar n oefen wedstrijd. Nog wel n hoop werk aan de winkel

Geen geld....Arne Slot gaat hier ook niets van maken. Dit wordt nog minder dan vorig jaar. Als je dit topic eens doorscrollt, hebben de supporters veels teveel verwachtingen. De coach wordt nu al afgeserveerd, terwijl hij een hele matige selectie heeft. Til die gaat de kar ook niet trekken daar en dan is het hopen op Jahanbaks. Kon zo maar eens een heel vervelend jaar worden in Rotterdam.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1626
3.PSV127
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
G. TilMiddenvelder41
J. ToornstraMiddenvelder42
J. BijlowKeeper40
B. LinssenAanvaller44
L. SinisterraAanvaller42
A. JahanbakhshAanvaller30
A. BaldéAanvaller10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

14 fans
Coach, 43 jaar
SeizoenClub
2021- Feyenoord
2019-2020 AZ
2017-2019 AZ
2016-2017 SC Cambuur
2009-2013 PEC Zwolle
Laatste voetbalnieuws

Arne Slot komt met positief nieuws over Pedersen: ‘Hij is wel oké hoor’

Marcus Pedersen maakt het goed na zijn vroegtijdige wissel tegen PSV, zo verzekert trainer Arne Slot van Feyenoord. De verdediger kwam snoeihard in botsing met ploeggenoot Gernot Trauner en moest het...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 20 september
Olympique Marseille heeft belangstelling voor David Neres. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren