Denzel Dumfries wordt verrassenderwijs dit weekend op trainingsveld verwacht

Vrijdag, 23 juli 2021 om 11:10Dominic Mostert • Laatste update: 12:12

Er zit nog geen schot in het vertrek van Denzel Dumfries bij PSV, zo schrijft het Eindhovens Dagblad vrijdagochtend. De rechtsback staat in de belangstelling van Everton en droeg zijn aanvoerdersband reeds over aan Marco van Ginkel. Een transfer leek daardoor aanstaande, maar Dumfries wordt dit weekend 'normaal gesproken' weer verwacht op het trainingsveld van PSV.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

57 reacties (laatste reactie door helbond)

Frank bel gewoon voor Mo! Jaartje contract zal niet zoveel hoeven kosten. Denk dat Slot er wel het beste uit kan halen.

23 juli 2021 om 11:20

Ik denk dat het voor zowel PSV als Mo beter is als hij gaat. Na een 5-1 zege op Galatasaray is het voor niemand lekker als het bijna alleen om Mo gaat. Hoewel dit natuurlijk wel terecht is als zelfs Thomas boven hem in de pickorder staat.

23 juli 2021 om 11:49

Onzin! Thomas was een tactische wissel met hun opkomende back..
Mo is een fantastische voetballer maar paste opdat moment niet in de tactiek, stond 3-1 op het moment. Kijk waar Rosario kwam, kon je ook Mo inbrengen toen was het klaar.

Maar Mo zal zelf hard moeten werken en zijn taken gaan uitvoeren. Nogmaals zoals Schmidt aangaf, als Mo de beste is op zijn plek qua vorm etc dan speelt hij . Wat logisch is!

23 juli 2021 om 11:50

Thomas is iemand die is perfecte vulling voor de breedte, werkt hard en klaagt niet als hij 13e man is. Die zal invallen en alles doen wat de trainer zegt. Die jongens heb je nodig!
Durf te wedden als volgende week PSV met rust weer voor staat, dan zal ook Mo gewoon minuten krijgen.

23 juli 2021 om 12:34

Wanneer past Mo wel in de tactiek van Schmidt? Die jongen moet gwn in de basis staan of anders naar een andere club gaan.

23 juli 2021 om 12:37

Is natuurlijk onzin wat je zegt. Mo had makkelijk in kunnen vallen voor madueke ipv Thomas de marge was toen al veilig en het is nou ook niet dat Mo helemaal geen taken uitvoert. Liet op mij een goede indruk achter een week geleden. Mo lijkt gewoon veranderd sinds vorig jaar alleen Schmidt is koppig en wilt hem blijkbaar weg hebben.

23 juli 2021 om 12:39

Tactische wissel hou toch eens op man. De backs van Galatasaray konden er helemaal niks van. Ik denk met Ihattaren had je nog vaker gescoord, omdat Thomas alleen maar terug uit kan spelen. Stiekem hoop ik overigens wel dat niemand Dumfries wilt. Dan heeft PSV echt de perfecte basis voor aankomend seizoen. Want ik vond die RB van nu echt heel matig.

23 juli 2021 om 12:46

@thegalac Hij mag van mij altijd als eerste invallen voor Gotze of Madueke, maar hij speelt beide niet uit de basis. Dat hij bankt vind ik daarom niet zo gek.

23 juli 2021 om 16:00

665 Hele stoere reactie met je hou eens op man. Feit is gewoon dat Thomas in de afgelopen twee seizoenen meer betekend heeft voor PSV. In het halve jaar met Faber was hij de beste man op het veld en onder Schmidt was hij belangrijk als vaste wissel wanneer er iemand uit viel. Mo heeft nog geen enkel seizoen bij PSV meer dan 3 gescoord en speelt ondertussen alweer 3 jaar in het eerste. Hij is gewoon niet goed genoeg. Dat Thomas alleen maar terug zou kunnen spelen zegt echt genoeg over je inzicht. Thomas was bij PEC echt DE spelmaker van het elftal. En tegen Gala zette hij constant de laatste linie onder druk. Iedereen doet Thomas hier altijd af als een derderangs speler maar ik ben echt heel blij dat hij gelukkig bij PSV is als 12e 13e man net als Mauro jr trouwens

23 juli 2021 om 11:23

Ik denk serieus dat je hierin nog wel eens gelijk in kan hebben. Slot heeft vanuit zijn verleden bij AZ concreet talenten beter gemaakt.

23 juli 2021 om 11:25

Is voor Ihattaren ook beter om in Nederland te blijven. Denk dat Feyenoord de perfecte club voor hem is, maar of die hem kunnen/willen betalen is maar de vraag.

23 juli 2021 om 11:47

Mee eens dat hij in Nederland moet blijven. Maar ik vraag me af of Psv een concurrent wil versterken. Nu zullen er wel weer mensen komen dat Psv veel verder is dan Fey maar een paar mindere resultaten en je staat zo 3e en dan is Feyenoord gewoon een concurrent voor die plek.

23 juli 2021 om 12:18

Welke talenten dan ? Boadu, die voetballend nog steeds heel veel tekort komt of heb je het over Stengs die maar gaan stappen maakt. Zo zijn er bij AZ ook nog genoeg andere voorbeelden van talentvolle spelers die maar niet echt verder komen (aboukhlal en Gudmundsson). Niet elk talent wordt een ster. Talenten moeten ook eens beseffen dat ze geen talenten meer zijn en verantwoordelijkheid nemen.

23 juli 2021 om 12:43

Lijkt me niet. Jahanbaksh is net binnen en voor de 10 zijn er genoeg opties

23 juli 2021 om 13:19

welke opties zijn er voor de 10? de geweldige Kokcu zeker? Ihattaren zou meteen onze beste speler zijn. als je die zou kunnen krijgen moet je dat meteen doen

23 juli 2021 om 11:31

Als Napoli daadwerkelijk geïnformeerd heeft, zou Feyenoord wel een hele gekke stap zijn, zeker met een zaakwaarnemer als Raiola. Die zal hem wel voor een flinke tekenbonus ergens in Italië willen onderbrengen

23 juli 2021 om 11:43

Kan Feyenoord nooit betalen, ookal heeft ie nog maar een contract voor 1 jaar.

23 juli 2021 om 13:08

Tsja, dan wachten ze idd een jaar, dan kost ie niks... Als ik die jongen was zou ik dat sowieso doen, ik zou me behoorlijk genaaid voelen, en je kan dan al een mooie financiële klapper maken op jonge leeftijd (zonder afkoopsom).

Als hij blijft heeft Psv wel echt een top selectie

Frank bel gewoon voor Mo! Jaartje contract zal niet zoveel hoeven kosten. Denk dat Slot er wel het beste uit kan halen.

Mooi dat Dumfries weer aansluit. Mag van mij zeker blijven. Hopen dat er snel interesse komt in spelers als Sadilek, Bruma, Thomas, Mauro, Guti, en Luckassen.

Nou, van mij mag je blijven hoor Denzel!

Dumfries nog jaartje verlengen en daarna (als kampioen) mooie transfer maken..
Ihattaren: ook hij zal moeten verlengen, en PSV staat daar open voor. De vraag is: wat wil Mo'tje zelf???

23 juli 2021 om 11:46

Waarom zou Ihattaren moeten verlengen bij PSV? Die moet gewoon onder een andere coach ergens aan spelen toe komen. Dat gaat hem bij PSV niet worden zoals we tegen Gala hebben gezien

23 juli 2021 om 11:54

Ik zie graag ook Mo blijven, maar hij zal zelf voor moeten zorgen dat Schmit niet om hem heen kan. Elke trainer zal echt wel de beste voetballer opstellen. en om de beste voetballer te zijn moet je meer laten zien dan dat beetje techniek en inzicht wat je hebt.

Ronaldo is het ook niet komen aanwaaien, heeft zich ook kapot gewerkt om te bereiken wat hij heeft bereikt. Mo zal zelf de draad moeten oppakken en knokken.
Zijn belofte die hij ooit heeft gedaan als duurste speler vertrekken, dat heeft hij toch grotendeels zelf in de hand!

23 juli 2021 om 12:41

@daavy dit is geen zaak meer van je moet het zelf laten zien, maar dit is een zaak van de coach mag je gewoon niet. Dat is toch overduidelijk?? Dan kan je nog zo goed zijn, maar dat gaat m toch niet worden. Ik vind het pijnlijk om te zeggen maar Mo moet gewoon weg er is gewoon geen toekomst bij hem voor PSV met Schmidt aan de leiding.

23 juli 2021 om 14:03

Toch moet hij eigenlijk hopen dat Götze af en toe niet fit is. De 10 positie is dit seizoen eigenlijk de enige positie waar die kan spelen (vorig seizoen 2 plekken in 4-2-2-2 systeem). Buitenspelers lijken met met Gakpo en Madueke wel beslecht en Vertessen (helaas) erachter. Jammer dat die niet even 15 minuten kreeg woensdag, had hem wel vanaf rechts willen zien. Volgens mij stond die daar onder van Bommel ook regelmatig (zoals tegen Ajax).

23 juli 2021 om 14:54

Je bedoelt als kampioen open deuren intrappen mag ik hopen?

Mo en Luckassen zullen wel op het laatst moment weggaan. Feijenoord kan hem echt niet betalen en ajax zal niet akkoord gaan met de eisen van Raiola. Een jaartje banken zou me ook niet verbazen zodat hij transfervrij kan cashen. Zo jammer bij dit soort spelers. Talent zit er zeker in maar mentaliteit is net zo belangrijk om de echte top te halen.

Zou natuurlijk prachtig voor PSV zijn als ie bleef. Maar die gaat natuurlijk alsnog vertrekken. Wellicht nog even op het trainingsveld in Eindhoven maar is met z'n hoofd al bij een nieuwe stap, en die gaat er ook wel komen.

PSV heeft dit seizoen een serieus goede ploeg staan, dat bleek wel tegen Galatasaray. Dat belooft een spannende strijd waarbij ik uiteraard hoop dat Ajax de 36e titel gaat pakken en langzaam richting die 4e ster gaat.

23 juli 2021 om 14:04

Ben heel benieuwd of PSV nou zo goed was (op z’n minst stabiel, dat wel), of dat Galatasaray zo slecht was. Kom me niet aan de indruk onttrekken dat dat laatste het geval was, wat een armoe.

23 juli 2021 om 14:08

Je hebt er ook wel eens potten tussen zitten dat beide ploegen niks laten zien, dan wordt het zo’n 1-0 of 1-1. PSV speelde gewoon erg goed. Galatasaray slecht, dan krijg je een 5-1, terwijl 5-0 meer terecht zou zijn.

23 juli 2021 om 14:50

Eens! PSV was zeker ook goed, met in het achterhoofd de uitschakeling tegen Osijek waar het team niet op orde is. Maar als de tegenstander zo de goals weggeeft (1-0 en 5-1) weet je nog steeds niet of ze zo goed zijn voor CL groepsronde of verder, of zoals vorig seizoen.

23 juli 2021 om 16:13

Ik zou zeggen dat PSV de CL haalt en daar in de groep voor een 3e plek moet gaan. Spelers worden meer waard en dan kan je verder in de EL en daar een beetje naam maken hopelijk (kwartfinale, halve finale).

23 juli 2021 om 16:54

Ideaal wat mij betreft, liever dat dan 1 ronde CL verder en er meteen uit. Ook met t ook op coëfficiënten.

Dumfries is ook behoorlijk overschat , werkt hard maar daar houd het bij op

23 juli 2021 om 11:51

Mwene vond ik toch stuk leuker voetballen, meer rust!
Dumfries heeft top gevoetbald, goed EK gespeeld en moet nu gewoon de transfer maken.
Wachten we hier nog een jaar mee dan gaan we niet de jackpot ophalen.

Om nu te zeggen dan Dumfries er niks van kan, vind ik overdreven. Maar hij zal nu een stap moeten maken om door te groeien.

23 juli 2021 om 12:21

Dumfires heeft zeker een aantal beperkingen, maar met alleen hard werken doe je hem te kort. Als je ziet bij hoeveel doelpunten bij dit EK betrokken was, dan ben je toch heel belangrijk voor een team, en komt dit niet door alleen hard werken.

23 juli 2021 om 14:08

Niet voor niks aanvoerder en 2e topscorer in 19/20. Heeft gewoon een enorme drang waar de tegenstander, zowel buitenspeler als back, geen raad mee weet. Die doelpunten op het EK hadden natuurlijk te maken met de wingback-rol die Dumfries kreeg. Als ik hem was zou ik naar een club gaan/willen die hem ook die rol toedicht, dan is die veel beter dan als ‘gewone’ rechtsback. Mag ook blijven natuurlijk.

Prima als die blijft. Mwene als eerste wissel op beide back posities, met de (nog te) jonge talenten Oppegard en Sambo erachter. Enige posities waarvoor ik nog spelers zou willen zien (belangrijkste als eerst): Spits - rechtsbuiten - Cv

Dat je in het belang van een transfer een speler niet inzet snap ik. Dat Oranje-internationals na een EK iets langer vrijaf krijgen begrijp ik ook. En zelfs wanneer er op dat moment iets speelt is het niet onlogisch dat de speler iets langer wegblijft. Maar ook in het belang van de speler is het toch niet meer dan normaal dat zo'n Dumfries gewoon gaat trainen vanaf hetzelfde moment dat Cody Gakpo ook weer terugkeert? Er is niet eens een concreet bod om hem binnengekomen tot dusver! En waarom moeten die spelers uberhaupt vrij krijgen daarvoor? Je hebt hier toch juist een dure zaakwaarnemer voor?

23 juli 2021 om 12:52

Bij vergaande interesse snap ik soms wel dat je andere beslissingen neemt. Bij Malen was er ook nog geen concreet bod en vond men het maar raar dat hij niet mee was en een dag later was alles rond. Oftewel, we weten niet altijd wat er speelt achter de schermen. Bij Dumfries heb ik wel het idee dat het minder vergaand was allemaal (blijkt nu ook wel), maar lijkt me voor het bestuur nooit een makkelijke keuze.

23 juli 2021 om 12:55

Malen en dumfries hebben wel meer gespeeld natuurlijk, zowel op het EK als afgelopen seizoen. Zal denk ik mee hebben geteld in de overweging.

Zou toch nog mooi kunnen worden voor PSV. Oprecht een lekker team, waar vooral nog een nieuwe spits er bij moet komen voor achter Zahavi of iemand die nog beter is dan Eran...

Rosario zou toch ook wel een miljoen of 5 tot 10 moeten kunnen opleveren bij Nice, als die al 15 betalen voor Stengs...

Malen voor om en nabij de 30 miljoen.

Dumfries voor 10 a 15? Of wat is de vraagprijs?

Overigens wel apart dat men hem al ''aanvoerder af'' hebben gemaakt, terwijl die nu weer op de velden verwacht wordt...

Heb je vginkel zomaar boven Denzel geplaatst...

Verder Luckassen gaat inderdaad niet spelen. Teze zit momenteel al op de bank (gek genoeg) en Luckassen is een pak minder. Wellicht krijg je daar nog 1 a 2 miljoen voor?

En eventueel Ihatarren verkopen. Ik hoop dat hij nog altijd verlengd en gewoon in de wissel met Gotze op de 10 gaat spelen in de 4-2-3-1 van nu...

En dan inderdaad een goede vervanger van Malen halen. Dan zit PSV wel gebakken om de strijd echt eens aan te gaan met Ajax met dit team!!!

23 juli 2021 om 14:16

Ik had eigenlijk Boadu wel gewild als spits, maar misschien te duur. Als Malen voor 30M gaat, willen ze denk ik niet veel meer dan 5M betalen, tenzij buitenkansje. Hoor af en toe wat over Hlozek, maar misschien vooral vanuit de fans. Ziet er in ieder geval heel goed uit, maar dus wederom te duur.

Dumfries kan ik me niet voorstellen dat ze boven de 12/13M betalen. Is toch al wat ouder, gaat sommige dingen niet meer leren (strakke voorzet, zachte voeten) en is vooral een powerhouse.

Denk dat ze zo zeker waren dat die wegging dat ze hem aanvoerder-af hebben gemaakt, benieuwd wat er gebeurt als die blijft (oftewel geen club hem wil).

Luckassen heeft volgens mij nog nooit een goede indruk achtergelaten aangezien elke club die hem heeft gehuurd hem daarna toch niet definitief wilde overnemen. Zal wel voor 5 ton naar een PEC oid gaan, of gratis.

Ik hoop ook dat Ihatarren in de pikorde achter Götze staat, dan krijgt die nog wel speeltijd omdat Götze nooit alles kan spelen. Neem Schmidt kwalijk dat Ihatarren niet in mocht vallen, maar wie weet bij de return. Vond hem tegen PAOK erg goed in ieder geval.

Wie zou jij als vervanger van Malen willen zien? En geen extra RB/CV dan?

Als ze de CL halen kunnen ze hem er wel bij houden. Anders zal ie toch verkocht moeten worden.

Voor psv zou dat wel goed zijn.tegen galataseray vond ik de rechtback wel wat tegenvallen en ik vind teze niet goed genoeg voor rechtsback. Dus dumfries rechtsback en dan nog luuk terughalen. Als malen verkocht is. Dan wordt psv zeker kampioen van nederland. Met luuk haal je iemand erbij, die ook met corners wedstrijden kan beslissen. Dat is nu toch wel een minpunt, bij psv. Ze krijgen zoveel corners, maar er wordt zo weinig meegedaan.

23 juli 2021 om 14:18

Luuk de Jong is toch wel inspiratieloos hoor, zal ook wel wat willen verdienen.
Wie speelt er dan, Luuk terwijl Zahavi de hele Europese productie op zich neemt, of Zahavi terwijl je Luuk terughaalt?

Liever een talent, zo heb je een groep ervaren toppers (die weinig gekost hebben) en dan aangevuld met grote talenten (Gakpo, Madueke, Ihatarren) en iets mindere/jongere talenten voor erachter (Vertessen, Sambo, Oppegard, Fofana).

Toch pijnlijk dat er geen concrete interesse is voor Dumfries. Speelde een redelijk EK en kan terugkijken op een aardig seizoen. Aan de andere kant is het gewoon geen hele bijzondere speler. Heeft een enorme drive maar komt vaak genoeg defensief in de problemen en mist finesse in zijn acties aan de bal. Maar een jaartje nog bij PSV zal de club vast niet slecht uitkomen. De jongen die tegen Galatasaray speelde is toch wel een klasse minder.

23 juli 2021 om 14:19

Eens, ik zou hem als topclub (Inter) of PL club (Everton) toch ook niet halen. Mist toch een beetje verfijndheid. Aan de andere kant, hoeveel goede backs zijn er nou? Als ik op het EK zag, maakten backs met zo’n drive als Dumfries toch een enorm verschil. Net zoals Spinazzola van Italië en Maehle van Denemarken.

Ze moeten hem echt verkopen, die zit qua waarde op z'n top nu.

23 juli 2021 om 21:03

Beter dat hij verkocht wordt, vond hem dit seizoen erg matig spelen voor PSV, kan alleen maar tegenvallen als hij blijft...

Bij Twente zoeken we nog een goede 10, onhaalbaar uiteraard, maar zulke schoffies zijn bij ons wel vaker weer aan de praat geraakt. Stapje terug om vervolgens 2 stappen vooruit te maken.

Zou het niet kunnen zijn dat er door de leiding van PSV gestuurd wordt dat Mo weinig speeltijd krijgt omdat hij niet wil verlengen. Ligt het wel aan de relatie Schmidt/mo?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1321
2.PSV1211
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
C. GakpoAanvaller51
BrumaAanvaller52
Y. VertessenAanvaller51
E. ZahaviAanvaller52
J. DrommelKeeper40
M. DelangheKeeper00
Y. MvogoKeeper10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

8 fans
Verdediger, 25 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Internazionale 3 0 0 0
2021/2022 PSV 0 0 0 0
2020/2021 PSV 30 2 6 0
2019/2020 PSV 25 7 6 0
2018/2019 PSV 34 4 4 0
Laatste voetbalnieuws

Onverstoorbare Dumfries kan niet kapot in Italië: ‘Geeft garanties aan Inzaghi’

Met een assist en een voorassist had Denzel Dumfries zaterdagavond een belangrijk aandeel in de ruime zege van Internazionale op Bologna (6-1). De van PSV overgekomen back bemoeide zich veelvuldig met...Lees verder

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren