Georginio Wijnaldum: ‘Dat speelde een grote rol in mijn keuze voor PSG’

Donderdag, 22 juli 2021 om 13:40Rian Rosendaal • Laatste update: 14:24

Georginio Wijnaldum had over belangstelling niets te klagen toen bekend werd dat hij Liverpool na vijf seizoenen zou gaan verlaten. De dertigjarige middenvelder kreeg onder meer een aanbieding van Paris Saint-Germain en al snel werd duidelijk dat de Franse grootmacht zijn volgende werkgever zou worden. Trainer Mauricio Pochettino wilde Wijnaldum in zijn tijd bij Tottenham Hotspur al binnenhalen, maar een vertrek bij Liverpool was toen nog niet aan de orde.

"Mijn contract bij Liverpool liep af en verschillende clubs hadden zich al voor mij gemeld", blikt Wijnaldum donderdag bij zijn presentatie met PSG TV terug op de transferperikelen van deze zomer. "Toen PSG zich meldde was het contact al snel heel erg goed, waardoor ik alleen nog maar naar deze club wilde. Mauricio Pochettino wilde mij bij Tottenham Hotspur graag hebben, dus het contact met hem was al goed. Daarnaast liet PSG duidelijk merken dat ze mij heel graag wilden aantrekken. Dat heeft een grote rol gespeeld in mijn uiteindelijke keuze", benadrukt de Oranje-international.

Wijnaldum wil bij PSG belangrijk zijn in aanvallend opzicht, zeker gezien de aanvallende filosofie van de Franse club. Wat dat betreft zijn er overeenkomsten met de manier van spelen van Liverpool. "Die filosofie past ook goed bij mij en bij PSG kan ik gelukkig mijn hart ophalen. Het is het soort voetbal waar ik van hou." Het goede voetbal moet uiteindelijk prijzen opleveren, weet ook Wijnaldum. "Ze hebben de Champions League-finale gehaald (in 2020, red.) en stonden afgelopen seizoen in de halve finale. Ze zijn hier aan een geweldig project bezig en we bouwen aan een elftal om alle doelstellingen te behalen."

De zomeraanwinst kijkt uit naar zijn debuut in het Parc des Princes, zeker nu er weer supporters aanwezig mogen zijn bij thuiswedstrijden van PSG. "Ik wil dat stadion heel graag leren kennen als speler. Ik was erg onder de indruk toen we hier met Liverpool speelden in de Champions League. PSG heeft supporters die nooit opgeven en negentig minuten achter hun ploeg staan. PSG won toen met 2-1 en de fans hadden daar zeker een groot aandeel in", zo besluit Wijnaldum, die in Parijs vastligt tot medio 2024.


Poll

Zie jij Georginio Wijnaldum slagen bij Paris Saint-Germain?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

76 reacties (laatste reactie door pieterpost)

Gewoon een prima keuze voor Wijnaldum. Salaris is top, team is top en een club met ambitie om de CL te winnen. Bij Barca kan je gelijk 50% van je salaris inleveren door hun eigen wanbeleid (als het niet meer is) en is er niet zoveel mogelijk als bij PSG. Daarnaast ligt de speelstijl van Poch hem een stuk beter dan de speelstijl van Barca..

22 juli 2021 om 14:04

Ja, maar dan moet je niet Barcelona (of welke club dan ook) aan het lijntje houden en wekenlang met hun onderhandelen. Ze waren geloof ik ook tot een akkoord gekomen en toen kwam PSG met een contract waar hij zo'n 3 miljoen meer kon verdienen en weg was hij. Gewoon een ordinaire geldwolf deze gast.

22 juli 2021 om 14:12

Ik denk niet dat je zo'n medelijden hoeft te hebben met Barca. In de voetbalwereld heb je pas een contract als er een krabbel onderstaat...Al zag ik, toegegeven, deze wending nooit aankomen,

22 juli 2021 om 14:13

Je vergeet wel even mooi te melden dat PSG zich pas op het allerlaatste moment meldde. Hij kon moeilijk eerder bij een club tekenen die toen geen interesse had.

22 juli 2021 om 14:18

Ik weet niet wat je bedoelt met 'allerlaatste moment' Er was toch geen dealine? Deze jongen had bij wijze van spreke nu nog contractloos kunnen zijn

22 juli 2021 om 14:29

@soccerinofcu
Hahaha!! Ordinaire geldwolf? En jij dan? Hypocriet? Of ga jij misschien je hele leven als vakkenvuller werken bij de lokale supermarkt?

Speel je voor alle titels bij PSG en Barca? Ja.
Zijn Frankrijk en Spanje landen met een (over algemeen) prettige klimaat? Ja.
Wie betaalt meer? PSG.

Makkelijke keuze toch? PSG heeft ook topspelers, Barca heeft straks geen superster Messi meer en zijn aanblijven is nog steeds twijfelachtig want hij heeft nog niet getekend.

22 juli 2021 om 14:30

Ach houd toch op man, "aan het lijntje houden". Kan je denken dat business in voetbal een sprookje is, maar die bubbel kan je gauw doorprikken. Jij wilt Wijnaldum gewoon een ordinaire geldwolf noemenn dus maak je randzaken belangrijker dan ze zijn.

22 juli 2021 om 15:02

Hahaha geweldig. Een werkgever biedt je een contract aan, je wilt tekenen maar dan zegt de werkgever ineens, ik wil bij nader inzien toch tientallen procenten minder salaris betalen. Ga je daar niet mee akkoord, dan ben je in jou ogen een geldwolf

22 juli 2021 om 15:04

PSG was altijd al in beeld heeft Gini aangegeven dus op het laatste moment dat geloof ik niet

22 juli 2021 om 15:06

@Bertos bij PSG is de kans dat je de CL wint op dit moment zelfs groter dan bij Barca. Dus ook sportief een streepje voor. Wijnaldum heeft gewoon groot gelijk. Van alle mensen die nu klagen dat hij een geldwolf zou zijn, zou 99% precies hetzelfde doen.

22 juli 2021 om 15:43

Nou, dat roepen ze ook al 3-4 jaar over PSG. Tot nu toe heeft de internationale prijzenkast van PSG nog altijd het formaat handschoenenkastje, ondanks de ettelijke honderden miljoenen die ze gespendeerd hebben. Dus een grotere kans is het alleen op papier.

22 juli 2021 om 15:45

Je houdt als speler je opties toch zoveel mogelijk open? Als je direct nee zegt tegen Barca, maar je komt er uiteindelijk niet met PSG uit, heb je dus geen van beide.

22 juli 2021 om 15:47

Dat doen clubs andersom ook...zeker als er meerdere opties zijn is die keuze niet snel gemaakt. Is dus vrij normaal.

22 juli 2021 om 16:09

@soccerinofcu Hoezo nou weer een ordinaire geldwolf en waar slaat dat 'club aan het lijntje houden' op?

Tuurlijk is het financiële aspect aantrekkelijk, maar anno 2021 is dit helemaal geen onlogische keuze van Wijnaldum, PSG behoort de afgelopen jaren steeds tot de favorieten voor de CL winst. Ze hebben een gruwelijke selectie daar waarmee de kans op een CL winst in de komende jaren relatief groot is. In clubvoetbal is dat het allerbelangrijkste om voor te spelen.

Het feit dat hij aan tafel zat bij Barcelona gaf aan dat hij daar ook graag had willen spelen, maar als het totaalplaatje (incl. salaris) beter is bij PSG dan bij Barcelona, dan heeft dat vrij weinig met 'ordinaire geldwolf' te maken. Barcelona kent daarnaast sowieso een moeilijke periode, dan snap ik best dat wanneer je een andere prachtige kans krijgt voorgeschoteld, dat je die niet laat liggen.

22 juli 2021 om 16:12

Nou hoe jij die Europa Cup II en de Intertoto Cup in een handschoenen kastje wil proppen, succes ermee.
In het verleden had PSG elke keer het probleem dat hun sterspelers weggekocht werden. Net toen ze Europees succes wilde halen met Ronaldinho kwam Barcelona even shoppen. En weg was de grote ster speler. Uiteraard won Ronaldinho bij Barcelona vervolgens de CL.

22 juli 2021 om 16:12

@Nick Ze zijn afgelopen jaren verder gekomen dan Barca, waarmee de kans op het winnen ervan iig groter is bij PSG.. je moet wel in de finale staan om hem te kunnen winnen. Dus snap deze opmerking niet zo goed? Hij kan namelijk niet veel met het verleden.

22 juli 2021 om 17:28

@SoccerinoFCU Barcelona is nu ook niet de meest chique club. Ik kan me nog herinneren dat de Roma fans zaten te wachten om Malcom te verwelkomen, toen hij opeens in de vliegtuig gebeld werd door Barca. En je mag altijd luisteren naar wat de club je te bieden hebt. Daarom heet het onderhandelen, als je het niks vind dan zeg je nee. Dat heeft Gini bij deze gedaan.

22 juli 2021 om 14:08

Niet alleen het geld maar ook allure status PSG is een heerlijke club geworden allen natuurlijk gekozen voor het geld maar zeg nou zelf wie niet als voetballer

22 juli 2021 om 15:05

Voor Gini is het sportief een stapje terug, Ligue 1 is niet het niveau Engeland, laten we eerlijk zijn, Financieel is PSG natuurlijk top en bepalend geweest voor de keuze

22 juli 2021 om 17:32

@XAJAcfa sportief is misschien alleen Bayern een stap vooruit voor Gini. Barca is misschien zelfs 2 of 3 stappen terug. Bovendien kan ik me wel voorstellen dat Gini is uitgekeken in de PL. Hij stond aan de basis van het prachtige project dat Klopp mocht leiden en heeft alles gepakt. Daarvoor heeft hij ook al jaren bij Newcastle gespeeld dus ja. Als je dan nog een kans heb om én een paar miljoenen meer te verdienen en nog s met spelers als Neymar, Mbappé, Ramos, Veratti, Di Maria en Marquinhos te spelen. Dan kun je je voorstellen dat het een niet te missen kans voor hem is.

22 juli 2021 om 15:52

Ze lieten financieel merken hem graag te willen hebben. Nog meer dan andere clubs.

22 juli 2021 om 17:33

Het moet wel heel gek lopen als PSG niet een van de grootste kanshebbers is een nog een CL voor Wijnaldum. Het zou ook wel mooi zijn om van die ploeg deel uit te maken. Gaat bij Tottenham natuurlijk nooit lukken.

22 juli 2021 om 14:34

Ik denk dat Wijnaldum heeft ingeschat dat zijn kans op het winnen van de CL met PSG groter is, in ieder geval dit jaar, gebaseerd op de prestaties van afgelopen jaar/jaren van Barca en het vooruitzicht komend seizoen. De praktijk zal moeten uitwijzen of die inschatting klopt, maar eerlijk gezegd zie ik Barca de komende 2/3 jaar de CL niet winnen.

22 juli 2021 om 15:00

Opzich natuurlijk prima dat je kiest voor veel geld verdienen, ik zou liegen als ik zeg dat ik dat niet zou doen. Echter doet hij zich altijd zo solidair en maatschappelijk betrokken voor, maar gaat nu wel het oliegeld van het o-zo bejubelde Qatar verdienen. Persoonlijk vind ik het behoorlijk hypocriet.

22 juli 2021 om 15:07

Qatar was ook jarenlang de sponsor van Barcelona. Daar zit dus geen verschil tussen.

22 juli 2021 om 16:03

Ik weet niet of jij het weet, maar Qatar is dat allang aan het verbeteren betreft het drama van de stadionbouwers. Ze moeten wel en dat doen ze dus ook en hij heeft toch al zijn mening gegeven erover en iedereen toch....wat wil je nou dat hij wonderen moet gaan verrichten daar....sterker nog, wat doe jij zelf eraan?Straks komen jullie nog met what about Greenpeace🤦🏾‍♂️

22 juli 2021 om 16:16

Mensen die dit soort onzin spuien zijn de grootste hypocrieten van allemaal. Als het in jouw narratief past ben je opeens betrokken en maak je je zorgen om mensenrechten in Qatar, maar ik durf mn huis erop te verwedden dat jij daar verder precies niks mee doet in je prive-leven. In welke wereld hoor jij mensen Qatar bejubelen trouwens? Ongefundeerde roeptoeterij van ongekend stupide niveau.

22 juli 2021 om 15:57

Zucht....
Waarom moet men toegeven aan jouw eigen ideaal beeld van een speler. Misschien moet je eens naar dat beeld van jezelf kijken.

Hij veranderd van werkgever die op dit moment betere toekomst perspectief heeft, dan Barça...Messi is clubloos en met Koeman wordt er zo nu en dan gespeeld...

Sergio Ramos, Neymar en Mpappé....en een beter salaris....ga jij twijfelen?

Kerel laat je niet misleiden door de heren aan tafel...

22 juli 2021 om 16:54

Er hoeft niemand toe te geven, maar heel ironisch genoeg is je profielnaam Fairplay, als er nou bij een club absoluut geen sprake is van Fairplay is het PSG. & het dubbele betalen ze helaas niet in de sector waar ik werk haha

Het is leuk die namen, maar er zijn genoeg clubs waaronder Barcelona waar het kwalitatief niet veel minder is.

Donnaruma, Ramos, Wijnaldum, Hakimi en daarnaast de al aanwezige sterren. Hele team staat bol van kwaliteit en ervaren rotten die weten hoe ze prijzen moeten pakken. Gaat het dit seizoen dan echt gebeuren? Ze hebben naar mijn mening nog een sterke linksback nodig, maar toch wel een team om van te smullen hoor.

22 juli 2021 om 16:17

En 3 van die 4 transfervrij terwijl de 4de onder zijn marktwaarde is aangetrokken, dat is wel echt uitzonderlijk goed zakendoen.

22 juli 2021 om 16:56

Ik vind dat ze naast LB nog wel wat mentaliteit in de ploeg missen.

Dat is gewoon zo key op het hoogste niveau. Alle topspelers kunnen ballen als het loopt. Maar de spelers die beter kunnen spelen als het tegenzit die winnen bekers. Dat is HET verschil tussen Cr7/messi en Neymar voor mij. Neymar is mentaal niet ijzesterk en zijn performance daalt als het tegenzit. Dan gaat hij kloten met de scheids/tegenstander etc.

Met Ramos hebben ze wel de belichaming van mentaliteit binnengehaald en Marquinhos en Donnuruma hebben dit ook. De vraag is dit genoeg?

gini, hakimi hebben dit iig niet en denk dat dit wel iets is waar PSG nog in kan tekort schieten

Gewoon een meer dan prima keuze voor Gini. Tuurlijk is het geld lekker maar het complete plaatje is gewoon perfect voor hem. Psg gaat voor de CL winst, heeft een wereldelftal en als de club je ook enorm graag wil en dat laat zien op allerlei manieren dan ben je zo overtuigd. Het is niet dat Gini goed geld krijgt maar uit Europa vertrekt. Bedoel Psg gaat vol voor die CL, het project daar is gewoon giga dus zogenaamd roepen dat hij enkel voor het geld gaat is dikke onzin!

Mensen blijven maar zaniken dat Wijnaldum er puur voor het geld naartoe is gegaan. Alsof jij niet lachend een contract zou ondertekenen bij een andere werkgever als die 2x zo goed betaalt. Bovendien is PSG sportief gezien toch ook een prima keuze, gewoon een kanshebber voor de CL en grote kans dat hij daar kampioenschappen en bekers gaat winnen. Het is niet alsof hij naar de zandbak vertrekt of zo.

Voor veel mensen misschien pijnlijk maar Barca is naast financieel ook sportief gewoon veel minder dan PSG op dit moment en dat zal nog wel een tijdje zo blijven.

22 juli 2021 om 14:22

Sportief begrijp ik hem wel, maar “alsof jij niet lachend zou ondertekenen bij een andere werkgever als die 2x zo goed betaald” ligt wat genuanceerder. Je moet natuurlijk ook bij het bedrijf en of instituut passen. Daarnaast zijn er genoeg mensen die geld niet of minder als drijfveer hebben. Weet overigens niet wat Wijnaldum er allemaal mee doet, dus als hij er goede dingen meedoet dan haalt het mij niet uit. Als hij er echter alleen maar mooie huizen, sportauto’s en jachten van koopt begrijp ik hem minder goed.

22 juli 2021 om 14:54

Wat maakt het uit wat iemand met zijn geld doet? Doe jij ‘goede’ dingen met je geld dan?

22 juli 2021 om 15:23

Heb nou niet het vermoeden dat het Wijnaldum veel interesseert wat jij ervan vindt hoe hij zijn geld uitgeeft.

22 juli 2021 om 19:45

Maakt toch wel uit? Als we allemaal types hadden die het liefst aan de cote dazur met hun jacht zaten dan hadden we toch echt een probleem. En ik geef normaal gesproken aan goede doelen ja, ware het niet dat de coronacrisis er ook bij mij heeft ingehakt.

Prima geheel sportieve keuze! Ik hoop dat hij het waar gaat maken bij PSG.

Ik denk dat elke voetbalsupporter hem groot gelijk geeft. Het is toch super om op zijn leeftijd nog even goed de portemonnee te vullen. Dat dat daarbij ook nog bij een team is dat voor de prijzen speelt is dat heel mooi meegenomen.

Wijnaldum heeft in de afgelopen 3 seizoenen in 101 duels voor Liverpool 0 assists gegeven en dat met spelers als Firmino, Salah en Mane in de aanval. Verwacht dus ook niet dat hij bij PSG "aanvallend belangrijk" zal zijn.

22 juli 2021 om 15:09

Wijnaldum scoorde tweemaal tegen Barcelona in de CL. Mede daardoor werd Barcelona op doelsaldo uitgeschakjeld en won Liverpool uiteindelijk de CL dat jaar. Ik verwacht dus wel degelijk dat hij aanvallend het verschil kan gaan maken in de CL.

22 juli 2021 om 16:06

Grappig hoe Joehoe 101 duels vergelijkt met welgeteld 1 duel van jou.

22 juli 2021 om 16:16

Maar wel het duel waarin het er echt om ging. Dat zijn de momenten dat de echt grote spelers opstaan, de momenten waarop de CL gewonnen wordt.
Assist heeft ook met positie te maken. Toen Wijnaldum in 16/17 vooruitgeschoven speelde, kwam hij gewoon op 9 assists in de PL. Op zijn positie afgelopen jaar maakt hij gewoon eerder de voorassist.

22 juli 2021 om 18:58

Tja, grote speler zou ik Wijnaldum niet noemen. Goede speler, maar een elftal dragen is toch echt incidenteel bij hem.

Achja, geniet gewoon van het voetbal kerel. Goeie progressie geboekt in zijn carriere. Stond een tijdje wissel achter toivonen, netjes gedaan!

Het is absoluut menselijk en we zouden het allemaal doen als je een aanbod krijgt dat dubbel zo groot is, maar ik geloof er geen reet van dat iets anders dan geld Wijnaldum naar PSG dreef. Los van hoe de tent gerund wordt momenteel is Barcelona natuurlijk een droomclub voor een speler als Wijnaldum, die ook nog eens een protegé van Koeman is. Juist om die laatste reden kan ik me niet voorstellen dat het goede contact de doorslag heeft gegeven. Maar ja, clubpraat natuurlijk. Eerder vandaag hoorde ik Ramalho, na één wedstrijd, met droge ogen beweren dat PSV-fans de beste fans zijn waar hij ooit voor gespeeld heeft... ja, kom zeg. Wie hou je dan helemaal voor de gek zeg! Die kerel heeft zes jaar voor RB Salzburg gespeeld en zegt dan dit.

22 juli 2021 om 15:10

Op zijn leeftijd is Barcelona absoluut geen droomclub. Het kan nog jaren duren voordat Barcelona weer de absolute top haalt. Voor hem kan dat veel te laat zijn.

22 juli 2021 om 15:17

Is Barcelona heilig ofzo? Bij Barcelona krijg je een crisis salaris doordat alles naar Messi moet. Bij PSG krijgt die een vorstelijk salaris, spelen met Neymar, Mbappe, Ramos en Verratti en nog enorme potentie om een CL te winnen. PSG is in alles beter dan Barcelona op dit moment.

22 juli 2021 om 15:20

Waarom is Barca meer een droomclub voor Wijnaldum dan PSG?

22 juli 2021 om 18:22

Ik ben afgelopen week bij het stadion en officiële fanstore van Barca en PSG geweest. PSG is buiten een sjeik geen europese topclub te noemen, niet eens subtop, Franse subtop. Het is daar zo troosteloos, Lille OSC heeft meer uitstraling. Als je dan bij FC Barcelona komt, dat is het tegenovergestelde. Zo voetbal uitademend in alles, dat is duidelijk een van de topclubs van de wereld. Maar goed PSG heeft een rijke sjeik. En genoeg geld voor 9 ligue 1 keepers...

Ja das meestal zo hè als een club je een aanbod doet dat ze je graag willen hebben. Wat is dat nou voor drogreden. Zeg dan gewoon eerlijk….geld. Hij kon veel meer verdienen bij psg. Je kiest niet voor het sportieve als je die Franse competitie boven de Spaanse verkiest.

we weten toch allemaal waarom hij daarheen is gegaan, laat hij daar dan toch ook gewoon eerlijk over wezen, iedereen zou het zo doen, als de rijkste club voor je langskomt dan ben je toch dom als je daar niet instapt.

Ik ben in ieder geval blij dat Wijnaldum niet naar Barca is gekomen. Het is al erg genoeg dat ik naar Depay moet kijken (al geef ik hem 1 seizoen het voordeel van de twijfel) wie weet vlamt hij per ongeluk, u never know. Maar nee geef dan maar eigen jeugd de kans. En dan doel ik vooral op Nico Gonzalez en Riqui Puig. Hebben inderdaad nog alles te bewijzen en Wijnaldum wat dat betreft niet, maar Barcelona is een club dat weer in opbouw is. Dus dan prefereer ik ten alle tijden eigen jeugd.

Ik moest net eigenlijk wel een beetje lachen. Zoals Wijnaldum dit vertelt is gewoon chabloontjeswerk. Ze zeggen allemaal hetzelfde die gasten. Mooie club, geweldige supporters, fantastisch project, uitstekende manager bla bla bla. Ik neem het Wijnaldum verder niet kwalijk, want echt al die voetballers praten elkaar na. Het enige wat verandert is de clubnaam en de invulling van het jaarsalaris. Dat altijd doorslaggevend is maar dat wordt dan weer ontkend.

Ik zou denk ik zelf ook voor PSG hebben gekozen. Gezien zijn positie zal hij daar vast veel meer minuten maken dan Barcelona. Als we alleen kijken naar zijn salaris is dat ook geen gekke keuze. Vervolgens wordt je nog eens onderdeel van een selectie die hoge verwachtingen heeft voor de CL en als een titelfavoriet beschouwd wordt. Dat zijn toch wel dingen waardoor je hem weinig kwalijk kunt nemen om Barcelona af te slaan.

Zelfs als Barcelona fan ben ik blij dat hij niet komt. Zijn toegevoegde waarde zou niet voldoende zijn naar mijn mening.

Vind al die praatjes over geld echt hartstikke leuk, maar psg is toch het betere team op dit moment?

Als je ziet wie er door Barcelona worden gehaald en wie door PSG dan denk ik ook dat de Fransen op dit moment sterker zijn. Barca haalt de beste spelers die niks kosten over het algemeen op, maar omdat geld bij PSG geen issue is kunnen die hoegenaamd iedereen naar binnen halen, transfersom of niet. Ik denk ook als ik al die selectiespelers tegen elkaar wegstreep dat PSG uiteindelijk individueel beter is. Het enige team dat ik ongeveer gelijk acht is Bayern Munchen, maar dat zeg ik gevoelsmatig.

Wijnaldum heeft er denk ik goed aan gedaan door voor PSG te kiezen, de kans op een Europese prijs is daar toch echt hoger dan bij Barcelona. Ik gun het hem van harte om daar uit te groeien tot een belangrijke basisspeler.

Wat een gelul van wijnaldum zelfs als jan pipo de clown daar trainer was had hij het nog gedaan even op zijn aanbieding kijken naar al die eurootjes en gaan voor dat cluppie al komt hij niet eens aan spelen toe cashen gvd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Paris Saint-Germain

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
16.Reims00
17.Rennes00
Voor de complete stand: Ligue 1
SpelersPositieW
M. BulkaKeeper
K. NavasKeeper
Voor de complete selectie: Clubpagina Paris Saint-Germain.

259 fans
Middenvelder, 30 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Liverpool 38 2 1 0
2019/2020 Liverpool 37 4 0 0
2018/2019 Liverpool 35 3 3 0
2017/2018 Liverpool 33 1 1 0
2016/2017 Liverpool 36 6 2 0
Laatste voetbalnieuws

Carragher pakt Wijnaldum aan in tweet: ‘Schakel je meldingen uit’

Georginio Wijnaldum voelde zich niet altijd gewaardeerd bij Liverpool, zo heeft hij onthuld in een uitgebreid interview met The Times. De middenvelder tekende vorige week een meerjarig contract bij Paris Saint-Germain,...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 29 juli
Genoa heeft hevige concurrentie gekregen in de strijd om de handtekening van Sam Lammers. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren