‘Chelsea wil einde maken aan ongelukkig huwelijk tussen Hazard en Real’

Donderdag, 22 juli 2021 om 11:54Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 15:14

Als we de Engelse media mogen geloven wordt er op de achtergrond gewerkt aan een terugkeer van Eden Hazard bij Chelsea. De Londense club zou zijn voormalig sterspeler uit zijn ongelukkige situatie bij Real Madrid willen bevrijden. Het Spaanse AS weet dat tussenpersonen inmiddels bij de clubleiding van Chelsea hebben aangedrongen op een comeback. In dat geval ziet Timo Werner voor zichzelf geen rol meer weggelegd bij the Blues, zo klinkt het.

Terwijl Real Madrid Hazard probeert op te poetsen voor het nieuwe seizoen, valt de naam van de dertigjarige Belgische aanvaller de laatste dagen steeds vaker in Londen. Er zijn tussenpersonen in de Chelsea-omgeving die een mogelijke terugkeer aan de kaak hebben gesteld. Anderzijds leert de realiteit dat Chelsea op dit moment als gevolg van de coronapandemie niet over de financiële middelen beschikt om Hazard in te lijven. Bovendien is bekend dat Roman Abramovich Erling Braut Haaland bovenaan zijn wensenlijstje heeft staan. Ook de naam van Robert Lewandowski is al veelvuldig gevallen.

Real Madrid betaalde in 2019 honderd miljoen euro aan Chelsea voor Hazard, die in de Spaanse hoofdstad een contract voor vijf jaar tekende. Als gevolg van die transfer schrijft de Koninklijke elke zomer twintig miljoen euro af ??op de rekening. Om het saldo niet negatief te laten uitvallen, moet Hazard dus minimaal zestig miljoen euro opbrengen. Real zou niet onwelwillend tegenover een terugkeer van Hazard naar Chelsea staan, maar het is aan de club uit Londen om te bepalen of kan worden voldaan aan het salaris, dat bij Real een stuk hoger ligt dan twee jaar geleden bij Chelsea het geval was.

Hazard kende bij Chelsea, waar hij tussen 2012 en 2019 zeven seizoenen speelde, de beste periode uit zijn carrière.

De Belgische vleugelspeler heeft twee moeilijke seizoenen achter de rug ??in Spanje sinds zijn overgang. Afgelopen seizoen kwam de Belg slechts 21 keer in actie in een seizoen dat geteisterd werd door spierblessures. Sinds zijn komst naar de Spaanse hoofdstad worstelde Hazard onder meer met kwetsuren aan de voet, kuitbeen en hamstrings. Daarnaast werd hij in november getroffen door het coronavirus. Voor de supporters van Real Madrid was de maat vol toen Hazard na afloop van de uitschakeling in de Champions League tegen Chelsea breeduit stond te lachen met een aantal voormalig ploeggenoten.

Hazard had onder meer een onderonsje met Kurt Zouma en Edouard Mendy, waarvan beelden al snel het internet veroverden. Hazard was zich van geen kwaad bewust, maar voelde zich wel genoodzaakt om vrijwel meteen zijn excuses aan te bieden via Instagram. "Het spijt me", sprak de aanvaller. "Ik heb veel meningen over mij gelezen en het was niet mijn bedoeling om Real Madrid-fans te beledigen. Het is altijd mijn droom geweest om voor Real Madrid te spelen en ik ben hier gekomen hier om te winnen. Het seizoen is nog niet voorbij en samen moeten we nu strijden om La Liga. Hala Madrid!"


Poll

Zie jij Eden Hazard terugkeren naar Chelsea?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

79 reacties (laatste reactie door flamezzz)

Denk dat ik namens alle madridistas aan het bidden ben dat Chelsea hierin trapt en ons verlost van de grootste flop in de historie van het voetbal

22 juli 2021 om 12:04

Bij Chelsea FC heeft hij altijd goed gevoetbald. Ook bij de nationale ploeg van België heeft hij onder andere tegen Portugal erg goed gespeeld. Alleen bij Madrid niet. Ik denk dat Madrid ook eens naar zichzelf moet kijken hoe ze deze "flop" hebben gebruikt.

Wanneer Hazard de tijd krijgt om goed te herstellen en op de juiste positie wordt gebruikt en niet continu wordt afgezeken zie ik het wel goed komen.

22 juli 2021 om 12:07

Hazard heeft twee jaar de tijd gehad om te 'herstellen' nadat hij met 7kg overgewicht aankwam. Heeft er letterlijk niks van gebakken. Nul, nada. Gemiddelde van 1 goal per jaar. Heeft weinig met Madrid te maken en alles met zijn eigen instelling en professionaliteit

22 juli 2021 om 12:13

Deels misschien, maar ik begrijp Hazard ook wel als hij alleen maar wordt afgezeken door de supporters dat de motivatie ook wel snel verdwijnt. Hazard is een beetje de Bale2 .0 van Madrid. Die moeten altijd een zondebok hebben. Terwijl Ramos ook niks gepresteerd heeft dit seizoen, maar daar hoor je niemand over.

22 juli 2021 om 12:19

Hazard wordt afgezeken omdat hij 150 f*cking miljoen heeft gekost en tot nu toe geen flikker heeft gepresteerd. Aan het begin was daar geen sprake van en werd hij volledig gesteund door iedereen. Maar toen gaf hij ook niet thuis dus is dat een totaal non argument

22 juli 2021 om 12:22

Het is vooral de grootste exponent van het falen van de medische staf van Real Madrid.

22 juli 2021 om 12:25

Ach kom op Lierse dat is gewoon populistisch gelul. Is het hun schuld dat Hazard al zijn hele carriere niet als een prof traint? Is het hun schuld dat Hazard met 7kg overgewicht aankwam? Het antwoord is nee

22 juli 2021 om 12:26

@lierse1997 eindelijk iemand die het begrijpt en inderdaad kijk afgelopen seizoen hoeveel blessures er waren bijna heel de selectie van real was geblesseerd vindt ik heel jammer

22 juli 2021 om 12:34

Ramos heeft wel een veel grotere staat van dienst dan kleine Eden he.

22 juli 2021 om 12:35

@melanesian dat is waar maar het zijn ook andere spelers die kan je nooit met elkaar vergelijken

22 juli 2021 om 12:36

Is het hun schuld dat hij keer op keer totaal niet fit terug op een voetbalveld mag gaan staan en dan keer op keer hervalt? Is het hun schuld dat hij fitter was na drie weken trainen met lieven maarschalk bij de rode duivels dan dat hij dat sinds die zware blessure 95% van de tijd bij Real was?

22 juli 2021 om 12:46

De enige die kan weten hoe Hazard zich voelt is Hazard zelf. Als hij nog niet fit is en toch speelt dan ligt dat ook deels bij hem.

22 juli 2021 om 12:50

Dat geloof je als fysio dan de eerste drie keer. Daarna mag je jezelf toch eens in de haren krabben lijkt me. Verder weten die mannen echt wel of iemand fit is of niet.

22 juli 2021 om 12:54

Ik stel ook niet dat Madrid 100% fout zit, maar wel gedeeltelijk. Ze hebben geen geduld met hem gehad en ook hebben ze hem alleen maar lopen afzeiken. Verder is ook de helft van de hele selectie geblesseerd geweest afgelopen seizoen. Is dat alleen maar pech? of doet Madrid dan ook wat verkeerd?

22 juli 2021 om 13:09

Hazard heeft bij Chelsea nooit echt serieus getraind zeggen veel spelers. Ten tweede kwam hij met overgewicht bij Real Madrid. In deze 2 jaren kampte hij met de ene naar de andere blessures aan. Volgens mij volg jij niks over Real en had dit club gezien jouw reactie zonder feitelijke onderbouwing en veel veroordelingen. Real moet niks naar zichzelf kijken maar Hazard moet naar zichzelf kijken. Je komt eerst met veel overgewicht, dit zegt dat je vak gewoon niet seriieus neemt. Hazard in de meest slechte aankoop in de geschiedenis van Real Madrid. Bale en Robben hadden niet zoveel blessures als Hazard. Ook Walter Samuel en Proscinicky hadden zoveel blessures. Dus voor fans van Real die meer dan 35 jaar fans zijn van deze club is Hazard de slechtse aankoop aller tijden.

22 juli 2021 om 13:12

Volg jij de club een beetje? Dan zou ik graag eens willen horen van jou hoeveel afzonderlijke blessures Real Madrid dit seizoen had. Maar nee de medische staf (die sowieso geen goede naam heeft in het wereldje, zal ook wel laster zijn zeker) heeft geen enkele verantwoordelijkheid daarin.

22 juli 2021 om 13:37

Een aantal feiten van afgelopen seizoen en blessures, nota bene ook van een artikel afkomstig van voetbalzone: https://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=384094 Maandag, 8 februari 2021 om 09:29 - Post op Voetbalzone Bron: Marca en As "real kreeg dit seizoen al te maken met maar liefst 38 blessuregevallen, verdeeld over 20 verschillende spelers."

22 juli 2021 om 13:54

Hazard heeft zelf , tijdens het EK, gezegd dat zijn enkel nooit meer zo sterk gaat worden als voorheen.

22 juli 2021 om 15:31

Jammer dat Hazard z'n vorm van voor z'n blessure nog niet weer heeft aangetikt.

22 juli 2021 om 13:13

De grootste flop na Jhon van beukering neem ik aan?

22 juli 2021 om 15:38

Nee hoor. Ik heb nog wel de goede hoop dat Hazard kan slagen. Nieuw medisch elftal wat hopelijk wel met hem om kan gaan. Het aantal blessures wat Real afgelopen seizoen had was inmens en niet alleen bij Hazard een probleem.

23 juli 2021 om 05:25

Goed kijken. Hazard speelt een paar goede wedstrijden over een paar weken en dan zie je al die kenners hier hun kar draaien.

Wat hoop ik dat dit waar is! Ik wil een Eden zien die frivool is en geniet van het spelletje zoals vanouds. Dat gaat bij Real niet meer lukken door de gigantische druk van het embleem en de altijd kritische achterban. Bij Chelsea is die terug thuis en ziet iedereen hem nog even graag volgens mij.

22 juli 2021 om 12:39

Welke druk, ze spelen een heel jaar zonder publiek op een trainingsveld? Dat heeft er niks mee te maken. Het zijn de blessures.

Zal een geweldige zet zijn van Chelsea Football club om de dribbel koning van Europa Eden Hazard terug te halen naar het blauwe huis. Eden Hazard heeft jarenlang geschitterd op het heilige gras van Stamford Bridge. En ik ben er van overtuigd indien het blessureleed meevalt dat hij dat nogsteeds kan doen. Een aanval met Hazard, Havertz en Mount is echt om je vingers bij af te likken.

Mocht dit lukken de complimenten naar Marina een van de sterkste vrouwen ter wereld die als geen ander kan onderhandelen. Wat een winst zal Chelsea FC maken op Hazard mochten ze hem voor dat bedrag terug weten te kopen. Geweldig.

Hopelijk tot snel Eden, ik zie je thuis! # Eens een blue altijd een blue!

22 juli 2021 om 12:05

Dan ga je heel teleurgesteld worden jongen.. Is is niet 1 procent over van de echte Hazard. Kwam bij Real geen lantarenpaal meer voorbij. Veroorzaakt door pech en een flinke dosis onprofessionaliteit van zijn kant.

22 juli 2021 om 12:08

Meen je niet BlueGroninger. Hazard heeft de afgelopen jaren niks gepresteerd. Daarbij gaat leeftijd , in combinatie met zijn overgewicht, ook een rol spelen. Hazard is geen Ibrahimovic of Thiago Silva, maar eerder een Sneijder/ Van der Vaart als het op lichamelijke kenmerken aankomt

22 juli 2021 om 13:12

@emile Hesky G, Je hebt het goed gezegd Deze jongen lijkt de mentiliteit van Van der Vaart en Sneijder te hebben. Heel veel last van overgewicht. Je ziet een snele achteruitgaan van hem.

22 juli 2021 om 12:26

Ik moet dat heilige gras echt eens gaan bezoeken, soort Mekka voor het voetbal?

22 juli 2021 om 12:28

Consy, die BlueGroninger heeft 100% gelijk ik heb 1 maal naast het heilige gras van stamford gekeken hoe het fantastische Chelsea totaal afgedroogd werd door Bayern in de 8ste finale van de champions league.

22 juli 2021 om 12:33

Je bedoelt die wedstrijd waar geen publiek bij mocht zijn? Of konden ze voor Obstwasser312 wel een kleine uitzondering maken om het heilige gras te aanschouwen?

22 juli 2021 om 12:35

Zo heilig dat het voor 2004 niet eens bestond.

22 juli 2021 om 14:11

Als chelsea fan zou je toch moeten weten dat die wedstrijd net voor de lockdown werd gespeeld, de return zonder publiek was in Munchen.🤔

22 juli 2021 om 12:31

Als “Chelsea Football club” Hazard, de “beste dribbelaar van Europa”, terug wil halen, terug naar het “blauwe huis”, dan breng ik hem zelf wel, namens Real Madrid Club De Futbol.

22 juli 2021 om 12:37

Volgens mij heb jij een template klaar liggen voor elk bericht dat over Chelsea gaat. Of sorry, Chelsea Football Club met niet te vergeten, het heilige gras van Stamford Bridge.

Dat Hazard een topspeler was bij Chelsea betekent niet dat hij dit nu weer zal zijn. Bij Real heeft hij pech gehad met blessures maar heeft het ook niet laten zien wanneer hij niet geblesseerd was. Ik zou het eerder een stunt vinden van Real door hem te verkopen dan dat Chelsea hem terug haalt.

22 juli 2021 om 13:34

@Forza Milan: nee hoor, niet voor elk artikel. Onlangs was er een bericht in de wandelgangen dat Chelsea interesse in een relatief onbekende spits van Stuttgart maar dat moet onze ‘superfan’ , en de bijhorend superlatieven, gemist hebben. Is natuurlijk een minder ‘sexy’ bericht dan een eventuele terugkeer van has been Hazard…

22 juli 2021 om 15:42

Zo onbekend is die spits van Stuttgart, Sacha Kalajdzic, niet.
33 wedstrijden, 16 goals, 6 assists in de BL. Dan komen de geinteresseerde clubs vanzelf.

22 juli 2021 om 12:58

Een aanval Hazard Havertz Mount wordt ik echt niet heel warm van hoor. 2 spelers die van origine middenvelders zijn en 1 speler die al jaren hopeloos uit vorm is..

22 juli 2021 om 14:19

Ik breng 'm zelf wel. Met de fiets als het moet.. wat een pannenkoek van een voetballer zeg. Verschrikkelijk.

Kan denk ik alleen maar tegenvallen. Hij is ontzettend blessuregevoelig geworden en Engeland kan dan tricky zijn. Bovendien ook gewoon vrij oud en zet zou betekenen dat de stuk jongere Werner vertrekt. En aangezien ik Werner zichzelf nog wel zie herpakken hoop ik dat niet. Ik hoop dus dat Hazard ‘gewoon’ zijn huidige heldenstatus behoudt bij Chelsea en zich in Madrid probeert te herpakken.

22 juli 2021 om 13:31

Naja alleen maar tegenvallen kan het ook niet. Het kan tegenvallen maar het kan natuurlijk ook goed gaan. Ik ben idd ook benieuwd hoe Werner het gaat doen volgend seizoen. Na het winnen van de UCL zal hij toch wel wat meer vertrouwen en meer credit van de supporters hebben. Hoop dat hij het goed gaat doen.

Ik zou het als Chelsea zijnde niet doen. Ze hebben behoefte aan een echte centrumspits. Vandaar de interesse in Lewa en Haaland..

Zet je geld dan daar op in, en ondanks dat een fitte Hazard een klasbak is, is het al een tijdje geleden dat hij een langere periode heeft gepresteerd.

Hazard is inmiddels 2 jaar ouder en ook blessure gevoeliger geworden. Ik zou het niet doen. Bovendien denk ik dat je in de Premier League nog fitter moet zijn dan in de Liga. De laatste seizoenen laat Hazard het nogal afweten qua fitheid. Bij Chelsea zal de druk ook enorm zijn en verwacht men de oude Hazard, hoe realistisch is dit nog?

22 juli 2021 om 12:20

@rob81 ik denk dat ie het premier league niveau nog wel aankan hoor en ik hoop het voor hem vondt hem op het ek toch wel sterk spelen

22 juli 2021 om 12:22

en jij hebt liever pullisic dan hazard? nee man ze zijn allebei wel blessure gevoelig inderdaad maar hazard is 10 klassen beter maar pullisic is wel een stuk jonger

Voor de juiste prijs zou ik dit zeker een leuke transfer vinden. Hazard was bij Chelsea een geweldige voetballer maar helaas komt dat er bij Real niet uit vanwege Blessureleed. Misschien dat Hazard zich bij Chelsea weer kan herpakken en iets van zijn oude vorm weet terug te vinden.

22 juli 2021 om 13:28

Klopt voor een aantal miljoenen kan het risico om mij wel genomen worden. Wanneer hij zijn oude vorm behaald is hij 100 miljoen waard.

Hoe graag ook iedere fan Hazard ziet terugkomen, moeten we daar niet aan beginnen. Uiteindelijk is het jammer dat wij wenste te vertrekken, maar hij is voor Chelsea wel echt op het ideale moment tegen de hoofdprijs verkocht. Lekker laten gaan en inzetten op de toekomst, hoe mooi het idee ook is.

Dat zou geweldig zijn. Is er ook meteen meer geld om de komst van Mbappe of Haaland te realiseren.

ik hoop dat dit met heel mijn hart gebeurd ben enorm fan van hazard ondanks dat ie voor real speelt
had chelsea nooit moeten verlaten ik denk dat hazard zelf ook wilt terugkeren en een club legend wilt worden, en had persoonlijk nooit naar real moeten gewoon doorgaan met vini ondanks dat ie niet kan afmaken maar geef die jongen nog wat tijd en spaar voor mbappe

"Als we de Engelse media moeten geloven"? Welke media? Waarom noemen jullie niet gewoon de bron(nen)? In het artikel wordt letterlijk alleen een Spaanse bron vermeld.

Ik zou het als Chelsea zijnde niet meer doen. Verkocht voor veel geld op zijn top, daarna is het bij Real alleen maar minder geworden door blessureleed. Een terugkeer kan alleen maar slecht uitpakken, hij zal de hoge verwachtingen van zijn eerdere periode niet meer waar kunnen maken.

Dit kan Voor Chelsea ook wel is een grote teleurstelling worden

Ik zou hier als Chelsea zijnde niet meer aan beginnen. Je bent net een van de sterkste selectie ter wereld aan heb opzetten en kom je terug met je Ex-vedette. Begrijp me niet verkeerd ik ben zelf Chelsea fan, maar blijven investeren in potentiele toppers.

22 juli 2021 om 12:23

Naast potentie zijn er ook ervaren krachten nodig. We kunnen niet met alleen maar jonkies aantreden. Wanneer Thiago Silva uitvalt is alleen Azpilicueta nog een ervaren kracht samen met Jorginho en kante. Voor de rest zijn het allemaal nog spelers die aan hun begin van hun carrière staan.

22 juli 2021 om 12:30

Mendy ( redelijk ), James ( Niet ), Azpi, Silva, Rudiger ( ervaren ), Chillwel ( ervaren ) , Jorginho en kante ( ervaren ), Havertz en mount ( redelijk ), Werner ( ervaren ). Zie geen reden om Hazard terug te halen. Denk dat we met Chelsea de juiste weg in zijn geslagen en binnen nu en 2 jaar steevast bij de absolute top van Europa horen.

22 juli 2021 om 12:53

naja ik ben wel met je eens dat de weg die ingeslagen goed is, maar ik denk da Hazard echt een hele goede toevoeging kan zijn. Daanaast ben ik het ook niet helemaal eens met je beschrijving van ervaren of niet. De meeste jongens zijn nog erg jong (25). Ik denk dat ze echt veel Hazard kunnen leren .

22 juli 2021 om 13:02

Hazard leert niemand iets, want hij is geen op en top prof. Nooit geweest en zal hij nu ook zeker niet meer worden.

22 juli 2021 om 13:11

Hoezo is Hazard geen top prof? Heeft het anders bij Chelsea FC gewoon goed gedaan. Ik denk dat hij buitenspelers als pulisic bijvoorbeeld echt wel wat trucjes enzo kan leren. En hoe een man te passeren enzo.

22 juli 2021 om 15:44

Vooral Timo Werner moet meer gaan laten zien. Dat kan nog veel beter.

Ik begrijp even iets niet helemaal. Vorige week lees ik hier nog dat Chelsea persé Haaland zou willen halen. Volgens mij zou Dortmund daar ver over de 100 miljoen voor willen vangen, alhoewel ik toe ook begreep dat ze hem eigenlijk helemaal niet kwijt zouden willen. Maar nu lees ik dan weer dat Chelsea achter Hazard aan zou zitten maar is de mogelijke vraagprijs van 60 miljoen vanwege corona te veel voor Chelsea. Als die 60 dan e veel is hoefje toch al helemaal niet aan Haaland te denken ?

22 juli 2021 om 13:34

Haaland wordt te duur bevonden en daar ben ik het wel mee eens. Dan kan er beter gegaan worden voor een goedkopere optie.

22 juli 2021 om 15:46

Romelu Lukaku is toch ook weer in beeld bij Chelsea?

Kan alleen maar slecht uitpakken voor Chelsea.
Kijk hoe ze het er aan het einde van het seizoen voorstonden, bouw lekker verder aan dit team, en laat dit soort spelers mooi waar ze zijn.

Er is niemand die kan garanderen dat deze man weer op niveau zal komen ooit.

Zou die transfer niet doen. Na die eerste operatie ongeveer 18 maand geleden heeft Hazard nooit meer zonder problemen kunnen spelen/trainen....Hazard zelf heeft tijdens het EK gezegd dat zijn enkel nooit meer zo zal zijn als voorheen... Neen die transfer moet Chelsea helemaal niet doen.

22 juli 2021 om 14:02

Wellicht bloeit hij bij Chelsea weer op. Dan zal hij een ideale aanwinst voor Chelsea kunnen zijn.

Ik kan niet in de portemonnee van Abrahamovitsj kijken, maar 60 miljoen voor Hazard zou ik gezien zijn mislukte avontuur bij Real Madrid en zijn blessures zeker niet aan Hazard uitgeven. Ik snap best dat hij populair is op Stamford Bridge gezien zijn prachtige verleden daar, maar wat je nu terug zou halen is niet hetzelfde als wat je indertijd naar Madrid liet gaan.

Nou, dat zou een grap zijn. Hazard gaat nooit meer z’n top bereiken en die lag iets minder hoog dan velen denken. In Engeland is alles superb en great. Momenten uitstekend maar over heel seizoen??
Idioot salaris en ze komen nooit meer weg, heeft Barcelona ook last van, gewoon niet meer doen, alleen met bonussen werken want je loopt helemaal leeg op zo’n speler.
Chelsea wordt weer misbruikt door zaakwaarnemers, ene dag is t Haaland en andere Lewa en nu weer Hazard. Beetje sausje pers erover en je hebt iig hoop verhalen

En jij en ik maar lullen over al die transfers die niet doorgaan.....

Water bij de wijn doen en gaan. Kan Real eindelijk werk maken van Mbappe.
Ik zie overigens Hazard gewoon nog slagen bij Real Madrid. Moet hij uiteraard wel fit blijven.

23 juli 2021 om 05:23

Toch iemand die verder dan de waan van de dag kijkt. Hazard is na Benzema het beste wat Real heeft in aanvallend opzicht. Mits fit kan hij zeker bij de top 5 beste spelers van La Liga behoren. En dat hij niet volledig voor zijn job leeft. Ik kan zo uit het vuistje nog tien wereldvoetballers opnoemen die het wel eens lieten/laten hangen en alles op talent doen. Niet iedereen is Ronaldo. Ik zie hem zeker ook slagen als de voetbalgoden even mee willen.

Een Belg bij de Koninklijke, dat is op voorhand al een rare combi. Beter weggaan en weer lekker gaan ballen, dat kan hij zeker. Eerst even een dieetje pakken.

22 juli 2021 om 22:23

Ah ja? Courtois is ook een Belg eh, en dat klikt toch wel.

22 juli 2021 om 22:33

Dat is inderdaad een hele vreemde stelling.

23 juli 2021 om 05:19

Lachwekkende comment natuurlijk met Courtois onder de lat. Denk dat Broma volgende keer best even nadenkt voor hij/zij iets post.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Chelsea

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Chelsea1311
2.Liverpool1311
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
M. MountMiddenvelder40
R. LukakuAanvaller43
T. WernerAanvaller40
H. ZiyechMiddenvelder20
SaúlMiddenvelder10
E. MendyKeeper40
Marcos AlonsoVerdediger51
Voor de complete selectie: Clubpagina Chelsea.

767 fans
Aanvaller, 30 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren