Kersverse aanvoerder Leroy Fer kan plots vertrekken bij Feyenoord

Donderdag, 22 juli 2021 om 06:30Dominic Mostert • Laatste update: 07:02

Nicolai Jörgensen is niet de enige speler van Feyenoord die in de belangstelling staat van Kasimpasa. Volgens Feyenoord Transfermarkt heeft de nummer veertien van het voorbije Süper Lig-seizoen ook interesse in Leroy Fer, eerder op de woensdag nog benoemd tot tijdelijke aanvoerder van Feyenoord. Behalve Kasimpasa ziet ook Gazisehir Gaziantep de komst van Fer wel zitten, aldus het doorgaans goed ingevoerde Twitter-account.

Er is nog 'niets officieels' gaande, maar Feyenoord is bereid om Fer te laten onderhandelen met geïnteresseerde clubs. De 31-jarige middenvelder, tijdens de voorbereiding ook uitgetest in het centrum van de verdediging, staat nog maar een jaar onder contract in De Kuip. Toen trainer Arne Slot woensdag bekendmaakte dat Fer de aanvoerdersband overneemt van Steven Berghuis, voegde hij eraan toe dat daar nog verandering in kan komen voor de start van de Eredivisie. "Pas kort voor onze eerste Eredivisie-wedstrijd, als de selectie hopelijk helemaal rond is, kies ik mijn eerste aanvoerder", zei hij.

Een jaar geleden werd Fer ook al in verband gebracht met een vertrek naar Turkije. Toen meldde Feyenoord Transfermarkt dat hij zijn zinnen had gezet op een transfervrij vertrek naar Besiktas, dat zijn salaris wilde verdrievoudigen. Enkele weken later koos hij toch voor een contractverlenging in Rotterdam. Mocht hij naar Kasimpasa gaan, dan lijkt hij Jörgensen achterna te gaan: de spits kan voor twee seizoenen tekenen, met een optie voor een derde jaar. Jörgensen, die na vijf jaar in Rotterdam zelf toe is aan een nieuwe uitdaging, mag ondanks een tot medio 2022 lopend contract transfervrij vertrekken.Gerelateerd

Meer sportnieuws

70 reacties (laatste reactie door jjr12)

Hier hoeft feyenoord niet rouwig om te zijn denk ik. Fer heeft steeds meer moeite om het te kunnen belopen en hierdoor kan de jeugd ook de kans krijgen. Ik hoop dat feyenoord nog 3 aankopen kan doen en dan staat er toch een behoorlijke ploeg volgend jaar.

21 juli 2021 om 21:03

Fer is sowieso waardeloos altijd momenten in de wedstrijd dat hij op cruciale momenten z’n man laat lopen. Deed hij in z’n eerste periode al en nu nog steeds. Hoop echt dat hij gaat!

22 juli 2021 om 07:38

inderdaad dat waren / zijn de droomperiodes

22 juli 2021 om 12:31

Ik denk eerder nachtmerries

22 juli 2021 om 13:02

Beetje overdreven is dat ook wel weer over zijn eerste periode bij Feyenoord. Was gewoon de beste speler voordat hij vertrok. Ik had juist hoge verwachtingen van zijn terugkomst. Was daarvoor belangrijk geweest voor zijn clubs en had onze nieuwe leider moeten worden. Maar dat is flink tegengevallen. Hij oogt wel erg traag in zijn tweede periode en lijkt ook gewoon nooit topfit.

24 juli 2021 om 09:44

Hij was helemaal niet de beste speler. Wijnaldum El Ahmadi de Vrij en Guidetti waren sowieso beter, dus hoezo de beste speler die we hadden? Met het terughalen van Fer had ik juist geen verwachtingen. Belangrijk geweest in degraderen dat was hij inderdaad!

21 juli 2021 om 21:04

Fer is sowieso waardeloos altijd momenten in de wedstrijd dat hij op cruciale momenten z’n man laat lopen. Deed hij in z’n eerste periode al en nu nog steeds. Hoop echt dat hij gaat!

21 juli 2021 om 21:38

Ze zullen er weinig geld voor krijgen. Maar van zijn salaris kan je wel weer een leuke speler aan je binden! Op zijn positie zijn er gewoon veel betere en goedkopere (qua salaris) opties. Nu afwachten of ze er 1 kunnen vinden. Veerman zal te duur zijn. Ben benieuwd, komt eindelijk een beetje beweging in!

21 juli 2021 om 22:14

Dit is een periode dat spelers buiten de boot gaan vallen bij hun club. Dat is een beetje de vijver waarin Feyenoord moet gaan vissen. Ik hoop in ieder geval dat Haps, Diemers (gaf zelf aan weg te willen door mogelijk gebrek aan speeltijd) en Fer verkocht worden. Daarnaast hoop ik dat Kitolano en Bjorkan nog aangetrokken kunnen worden.

21 juli 2021 om 22:44

Bozenik en Kokcu zou ik ook graag verkocht zien worden. we hebben echt behoefte aan een goede spits en een goede creatieve middenvelder

21 juli 2021 om 22:51

@japie

Waar denk je aan, en dan dus met enige zekerheid beter dan die 2?

21 juli 2021 om 22:53

Kokcu? Bijzonder. Die begint voor mijn gevoel nu echt zijn draai te vinden. Vooral in het systeem dat Slot voor ogen heeft.

21 juli 2021 om 23:01

@afcfokke ik ben geen scout die een breed scala aan competities in kaart heeft, maar ik neem aan dat Feyenoord scouts heeft die ze vorstelijk betalen om de velden af te struinen naar goede spelers

21 juli 2021 om 23:19

Wat heb jij toch altijd tegen kokcu maar ondertussen Ihatarran altijd maar blijven ophemelen. Praktisch even oud waarbij ik het idee heb dat kokcu meer heeft laten zien.

22 juli 2021 om 07:39

Klopt ik denk overigens dat dit een eis is van de investeerders. Groot verdieners die geen echte toegevoegde waarde meer hebben lozen

22 juli 2021 om 08:00

Japie onze scouts zijn net begonnen.
Maar je moet ook oppassen je moet eerst spelers gaan verkopen op basis dat je ze toch niet gaat gebruiken of te kort komen.
Haps Diemers Fer . Als je nu nog meer basis gaat verkopen ga je ook zekerheden verkopen en daar
Moet je voor gaan oppassen.
Als mee zit komt er nog een cv die linksback. Dan nog een aanvaller en we zijn een eind.

22 juli 2021 om 09:36

Afcfokke, enige zekerheid beter dan Bozenik moet zelfs met een slechte scouting nog wel te doen zijn. Daar zit helemaal niets in, ik heb nog geen éã©n moment gezien waaruit een talent blijkt in het geval van Bozenik. Overigens ben ik net als Japie niet echt een fan van Kokcu, ik denk als je daar nu een mooi bedrag voor kunt vangen je dit nooit meer in de toekomst gaat doen. Die laat dan wel soms wat leuks zien, maar vooral heel veel doorsnee. Met dat geld kan Feyenoord betere spelers met echte potentie binnen halen naar mijn idee.

22 juli 2021 om 10:37

Zo werkt het allang niet meer. Er zijn internationale systemen waarin alle spelers staan inclusief een vrachtlading aan statistische gegevens. Ook Feyenoord kent alle pareltjes.
Alleen de verkopende clubs hebben dezelfde gegevens en vragen veel geld voor talent. Als club moet je wel genoeg geld hebben om meerdere talenten in te kopen want ze gaan niet allemaal doorbreken. Haal er slechts sproadisch eentje, dan kan je pech hebben.
Als Feyenoord zou ik het toch eerder in de jeugdopleiding zoeken. Vroeger stroomde daar veel talent uit. Spelers als Karsdorp en de Vrij. Momenteel lukt dat niet meer, de grootste talenten gaan eerder weg, nog voor hun doorbraak in het eerste elftal. Dat is waar Feyenoord de winst kan pakken. Lukt het je weer die te binden, dan heb je goede spelers die je met dikke winst kan verkopen in de toekomst.

22 juli 2021 om 11:31

Speedy
Er is op Dit moment wel een kentering aan de gang. Jeugdspelers tekenen eerder bij. En als je nu in de selectie kijk of vanavond naar de wedstrijd dan staan denk ik : Bijlow, Bannis, Fer, Malacia, Sinistera, Kokcu uit eiegn jeugd in de basis.
Op de bank hebben we dan nog 8 spelers uit eigen jeugd zitten.
1 het is noodzakelijk en 2 er zitten daar echt spelers bij die dit seizoen minuten moeten gaan pakken waarvan Hendriks, Hall, El Bouchataoui , Balde

Dus wat dat betreft ziet het er wel goed uit. Echter we missen nog wel de leider de man met ervaring die ook echt een leider gaat zijn want die zie ik op dit moment nog niet.

22 juli 2021 om 11:54

Bozenik mee eens, kokcu is die goede creatieve middenvelder. Die jongen heeft het onder gio laten zien en werd door advocaat als loper gebruikt wat niet zijn kracht is MAAR niet verkeerd voor zijn ontwikkeling als voetballer. Onder slot zien we in de voorbereiding een kokcu die weer ballen tussen de linies geeft zoals we hem kennen en meer duel kracht.

22 juli 2021 om 12:03

Tis heel simpel dit moet het seizoen van Kokcu worden.
Anders is het wel over denk ik zo.
Speelt nu jaren basis wil hij de stap gaan maken dan moet dit zijn jaar zijn.

22 juli 2021 om 12:48

Ben geen Feyenoord volger, maar hou zit het momenteel met Bannis? Is toch best een leuk talent?

22 juli 2021 om 14:53

@speedyafc

"momenteel lukt dat niet meer, de grootste talenten gaan eerder weg, nog voor hun doorbraak in het eerste elftal."

Dit is dus pertinent niet waar. De grootste talenten van de Feyenoord academy hebben recent nog een contract getekend en zijn dus niet ingegaan op aanbiedingen van o.a. Ajax. Denk hierbij aan Milambo en Hartjes (die nu dus al bij het 1e zitten), maar ook Slory, Sliti, Kleijn, 't Zand, Slory, Benita en Baars. De afgelopen jaren liepen de talenten inderdaad wel vroeg de deur uit waardoor de lichtingen zeer matig waren, maar sinds de komst van Arnesen is dat verleden tijd.

22 juli 2021 om 15:02

JJR Er zijn er het afgelopen jaar nog wel paar weggegaan hoor.
Wat denk je van de broertjes Timber klein voorbeeld.
Maar we zijn wel op de goede weg en er lijken er nu wel meer binnen te blijven.

@limez Ik denk dat Bannis te kort gaan komen. Hij gaat denk wel zijn kansen krijgen maar denk dat hij niet gaat redden. Heeft in de voorbereiding wel wat doelpunten meegepakt.

22 juli 2021 om 15:31

@bliek

De gebroeders Timber zijn in 2014 (!) naar Ajax gegaan, dat is toch niet meer recent? In dat geval had je ook Noa Lang kunnen benoemen.

De enige recente transfers die ik voor me kan halen zijn Touré (psv, transfervrij), Raap (psv), Appiah (ajax) en van der Sloot (ajax), waarbij de transfer van van der Sloot ook alweer meer dan 2 jaar geleden is. Als je ziet dat bijvoorbeeld Mike Kleijn ook zwaar in de belangstelling stond van Ajax en die bewust heeft bijgetekend, is dat zeker een teken dat we op de goede weg zijn. Zeker als je dat vergelijkt met van der Sloot die als aanvoerder midden in het seizoen al aangaf aan het einde van het jaar te vertrekken naar Ajax.

Ook mooi als je die voor een prijs kan verkopen. Nog 1 jaar contract en die Turken betalen toch wel. Verdient ook aardig wat dus nog meer ruimte in het salaris huis. Arnesen tovert wel weer wat spelers ergens van daan.

21 juli 2021 om 21:35

Hiernaast is de bijdrage van Fer ook beperkt en mis je hier niets aan. Was vorig seizoen vaak degene waarbij het mis ging..

21 juli 2021 om 21:40

Helemaal eens. En dan hopelijk aankloppen bij Groningen voor Matusiwa! Ik vind die jongen echt goed, een ideale en betaalbare 6 voor Feyenoord die ook nog eens geld kan opbrengen...

21 juli 2021 om 21:45

Absoluut! Maar ik denk wel dat Groningen een behoorlijk bedrag voor hem zal vragen gezien zijn potentie en tweejarige contract.

Wil Feyenoord groeien dan moeten ze fer lekker laten gaan. Te traag geworden en voegt weinig toe

Dan komt de teller op 10 spelers die vertrekken waarvan het merendeel tegen de 30 jaar. best heerlijk zo'n grote schoonmaak, al ligt Fer vgm wel heel goed in de groep. nu diemers, kelly en als het kan bozenik nog en Pelle, Vuskovic en Kitolano erbij halen en je hebt een heerlijk teampie.

Bijlow
Pedersen
Vuskovic
Senesi
Malacia
Toornstra
Til
Kokcu
Jahanbakshs
Pelle
Sinisterra
21 juli 2021 om 20:42

Pelle moet je toch niet meer doen joh. Ik zou eerder Bozenik een echte kans geven. Pelle is oud en kost je sowieso alleen maar geld. Bozenik heeft meer tijd en kan nog wat opleveren.

21 juli 2021 om 20:56

Ik denk dat Bozenik elke keer dat ie een bal probeert aan te nemen iets minder waard wordt, tot de teller op 0 staat. Ik heb echt geen idee wie hem heeft gescout.

21 juli 2021 om 21:20

Dan zou ik eerder Bannis noemen, die heeft tenminste nog iets van potentie en is ook jong.

21 juli 2021 om 21:39

bozenik heeft niets maar dan ook niets laten zien wat hem tot basiswaardig materiaal zou moeten maken. is 21 dus hij mag er zo langzamehand wel is gaan staan. is alleen maar in waarde gedaald sinds hij bij Feyenoord speelt. Pelle als eerste spits en Bannis erachter. meer heb je niet nodig voor aankomend seizoen.

21 juli 2021 om 21:42

Toch lijkt hij door Slot, afgaande op de voorbereiding, weer als volwaardig spits gezien te worden.. Verder ben ik het met je eens. De onkunde druipt er vanaf.

21 juli 2021 om 22:16

Bannis heeft zijn visitekaartje wat meer afgegeven in de voorbereiding. Schijnt morgen ook te starten ipv Bozenik

22 juli 2021 om 07:40

Die is een Persoonlijkheid en is nooit geblesseerd geweest. Geef hem een jaar

22 juli 2021 om 10:15

Maar de peoe die Feyenoord in zijn eerste periode haalde raakte ook geen bal bij AZ of in Italië. Dingen kunnen verkeren in het voetbal. Een jongen van die leeftijd moet je gewoon de kans geven. Misschien komt er een exepcionele groei voor hem aan. Kijk eens naar de geschiedenis van bvb Kane, stond ook nooit te boek als top talent of goaltjes dief. Kreeg ze kans en de rest is geschiedenis, zelfde met Vardy.
Ik denk dat die jongen te snel word afgeschreven.

22 juli 2021 om 12:00

Bozenik is echt waardeloos ja. Feyenoord moet lekker met bannis in de spits spelen en als tweede optie gewoon sini of linssen daar neerzetten. Zou ook echt eerder belarbi een kans gaan geven dan bozenik. Als we hem nog kunnen verhuren aan een lager team waar die zn goals kan maken kunnen we misschien 1 a 2 miljoen aan verdienen. Zie feyenoord niet winst maken op hem

Fer is qua niveau echt achteruit gegaan afgelopen jaar. Van mij mag hij weg, ook omdat hij een grootverdiener zal zijn. Gerucht was dat die Rotterdamse investeerders willen instappen als de dure contractspelers de deur uit zijn. Met het vertrek van Berghuis, Narsingh, Botteghin, en nu dus waarschijnlijk Jørgensen en Fer, lijkt dat steeds dichterbij te komen.

Zou heerlijk zijn als puinspelers zoals Fer, Diemers, Haps, Bozenik weggaan. Zou er dan eindelijk beleid gevoerd worden?

Eindelijk! Kan geen dag te vroeg weg bij de club. Kan het al jaren niet belopen en is ook gewoon een naar mannetje. Voegt helemaal niets toe en het feit dat hij met die band om zijn arm loopt doet me elke week weer pijn.

Top. Fer zal ook aan de top van het salarishuis zitten en presteerd daar totaal niet naar.

Ben wel benieuwd wat voor transfersom ze krijgen voor Jorgensen en eventueel Fer

Als je moeite hebt van je spelers af te komen kan je altijd nog aankloppen bij een Turkse club zo te zien. Eerst Jorgensen en nu Fer weer

21 juli 2021 om 21:24

Als ze 30+ zijn zeker, daar houden ze van in Turkije.

21 juli 2021 om 21:55

Manman, is toch niet meer serieus te nemen daar. Rijke gekkies die weg kwijt zijn

Nog niet zo gek lang geleden zat hij nog in de voorselectie van Oranje, nu zwaait het legioen je met heel veel plezier uit naar Turkije. Ben benieuwd of er nog wat binnen te harken valt voor hem.

22 juli 2021 om 01:47

Elke euro die ze er voor over hebben is erg toch 1. Zolang er geen geld bij hoeft, met 2 handen te gelijk uitzwaaien.

Ik vind Fer altijd een beetje ondergewaardeerd geweest. Zowel bij Feyenoord als Engeland was dit echt wel een sterke speler die in mijn ogen meer uit zijn carriere had kunnen halen. Maar het beste is er nu wel af inderdaad, dus als je er nog iets voor kunt vangen zou ik dat wel doen.

22 juli 2021 om 00:09

Helemaal met je eens. Vond hem in het verleden echt een sterke en solide speler die echt wat stappen hoger aan kon maar helaas kwam het er nooit echt uit. Bleef in Engeland bij de degradatiekandidaten hangen. Eind vorig seizoen zag je dat ie er echt doorheen zat. Werd een beetje de zwakke schakel in het team. Van mij mag ie gaan. Denk dat er genoeg spelers zijn die hem kunnen vervangen plus dat er ook voor hem wat terug gekocht kan worden waar waarde in zit zodat we later wat kunnen verdienen.

Als je hem kan verkopen gelijk doen. Te oud en voegt te weinig toe Laat Slot maar gaan bouwen dan komt het wel goed. Ongeveer zoals Schmidt doet; een nagenoeg nieuw elftal dat hij helemaal zelf heeft kunnen samenstellen

Yes, we gaan echt de goede kant op. Een hoop oud “vuil” aan het vertrekken, hopelijk Haps Diemers ook nog laten gaan. Of evt malacia voor 8+ !

Bijlow,
Pederson, Geertruida, Senesi, Malacia
Toornstra, Kokcu, Til
Jahanbaks, Bozenik, Sinisterra

En ja, ik zou Kokcu op 6 zetten. Toornstra moet veel vuile meters gaan maken. Maar ik denk dat Kokcu op 6 kan, en dan kan hij daar vandaan wat gaan draaien en passen. Hogerop vind ik hem minder. En dan kan Til wat hoger staan en aansluiten bij Bozenik en Toornstra zal het hele veld moeten gaan belopen om Kokcu de ondersteunen en in de aanval waar mogelijk. Daarnaast denk ik dat Bozenik een prima spits is voor de Eredivisie!

Mochten we dan nog geld hebben om te investeren dan zou ik alleen maar gaan voor jongen talenten die er heel dicht tegenaan zitten of jongens die echt direct het verschil kunnen maken. Verder hoop ik dat jongens als bouchataoui, Hendriks, Hall, Azarkan , Bannis gewoon kansen gaan krijgen. Natuurlijk draai je dan geen wereldseizoen. Maar je kunt wel waarde gaan creëren en salarishuis op orde en dan kun je de komende jaren steeds investeren in jonkies of iemand die er al direct staat. En elk jaar hopelijk eerst 1/2 per seizoen verkopen voor 8+ miljoen. Dan kun je de weg richting Az en PSV gaan inzetten. Dan kan het misschien zelfs hard gaan!!

21 juli 2021 om 22:26

Als Kokcu blijft dan moet hij wel op de 6 gezien Til alleen op de 10 kan. Ook geen loopjongen zoals jij omschrijft? Hopelijk vertrekt Kokcu nog. Laat verdedigend nogal steken vallen en ben bang nu hij nummer 10 heeft gevraagd en gekregen dat hij helemaal denkt het mannetje te zijn terwijl hij met regelmaat 1 van de zwakste was afgelopen seizoen. Een controleur mag er nog wel bijkomen tenzij El Bouchataoui zich door blijft ontwijkende.

22 juli 2021 om 00:14

Ik denk dat er nog een 6 gehaald zal gaan worden die voor de verdediging komt te spelen. En dan mogen Toornstra, Kokcu en Til uitvechten wie de andere 2 plekken in gaan nemen (met daarop Burger, El Bouchataoui, Hartjes en Milambo weer als backup). Teixeira, Fer en Diemers op de transferlijst en een jongen als Kitolano of Matusiwa inlijven die als 6 kan spelen. Verder ben ik het helemaal met je eens.

22 juli 2021 om 07:41

Bozenik komt zwaar tekort!

22 juli 2021 om 12:11

Ik zou persoonlijk voor toornstra op 6 gaan omdat hij wel die rust en ervaring heeft voor op die positie. Kokcu kan veel beter de man zijn aanspeelbaar moet zijn en de passes op til + de 3 voorin kan geven. Ik zal wel oppassen met teveel jeugd in passen. Ik denk dat er wel een aantal mannen met ervaring nodig zijn om het team bij de hand te houden. Verwacht zelf dit jaar dat we veel minuten gaan zien voor bouchataoui, hall en burger. Azarkan moet nog fit worden en hendriks lijkt momenteel te kort te komen. Die zie ik liever verhuurd worden aan een eredivisie club.

Turkije altijd nummer 1 met oudste selecties ter wereld denk ik. Serieus hebben die gasten wel scouts indienst? Die competitie wordt soort van bejaardenhuis voor overbetaalde, over hun top spelers.

Prima! Als je überhaupt nog een bedrag krijgt voor Fer mag je blij zijn

Wel slim om hem aanvoerder te maken. De meeste zullen denken, hij is aanvoerder, dus zal dat wel de beste speler zijn. Wat een genie die Slot!

Gelijk doen. Sterker nog, gezien de financiele positie zou het uitgangspunt moeten zijn dat elke speler van Feyenoord te koop is. Middelmaat als Fer, Jorgensen, maar ook Diemers, Linssen en Toornstra zou ik bij elk redelijk bedrag van de hand doen. In sommige gevallen beperk je het investeringsverlies, in andere gevallen is het een verassende meevaller. In alle gevallen ruimt het lekker op en zou ik de gaten vullen met jeugdspelers en toekomstvaste buitenkansjes.

22 juli 2021 om 09:49

Verrek, je hebt nog gelijk ook. "toekomstvaste buitenkansjes." Dat we daar niet eerder op zijn gekomen. Kan iemand even snel een appje naar Arnesen sturen?

Dit zou echt een zegen zijn. Jorgenson weg, Fer weg. nu nog Diemers, Texeira, Kelly, Vente en Haps en je houd een zeer talentvolle en sterke selectie over. Wel nog wat aankopen doen om alle posities dubbel bezet te hebben. Reserve LB en RCV. 2 controleurs. Eventueel een spits en nog een winger.

Lekker laten gaan,trage speler is over z'n top heen...

Makkelijk te vervangen!
Verpatsen nu het kan...
Haal die Volendammer van der Ven, Touma en of Araujo (laatste liever niet al gun ik het hem.)

Touma en Senesi zou echt wel een fijn duo zijn!

22 juli 2021 om 10:16

Touma en Senesi zijn beide linkspoot. Dat zie Slot niet zitten, anders had hij Hendriks wel opgesteld. Araujo vind ik inderdaad geen slechte optie.

Ben geen fyenoord fan maar strik erom en wegdoen wat is dat een gare voetballer zeg zo sloom laat ze man altijd lopen lekker met de jeugd spelen

Handelingssnelheid van iemand die net uit de coffeeshop komt. Weg!!

Strik eromheen en verkopen. Veels te traag. Was een goede speler maar is nu over z'n top heen. Ajuus

Ik gun Fer deze transactie wel !

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. BijlowKeeper
T. JansenKeeper
D. RemieKeeper
J. CandelariaVerdediger
L. GeertruidaVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

75 fans
Middenvelder, 31 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Feyenoord 0 0
2020/2021 Feyenoord 27 0 4 0
2019/2020 Feyenoord 23 2 4 0
2018/2019 Swansea City 25 1 4 0
2017/2018 Swansea City 20 1 5 0
Laatste voetbalnieuws

De Telegraaf onthult ‘bizar hoge eisen’: ‘Zou krankzinnig van Feyenoord zijn’

De kans is klein dat Lutsharel Geertruida zijn contract bij Feyenoord gaat verlengen, zo werd vrijdag duidelijk De club sprak vier maanden lang met het management van de 21-jarige verdediger, deed...Lees verder

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren