Maurizio Pistocchi: KNVB klopte eerst bij Antonio Conte aan

Woensdag, 21 juli 2021 om 07:47Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 08:13

De KNVB heeft ook Antonio Conte benaderd om de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal te worden, zo verzekert Maurizio Pistocchi. Volgens de Italiaanse sportjournalist, die meer dan 150.000 volgers op Twitter heeft, klopte de Nederlandse voetbalbond aan bij de Italiaan om te vragen naar zijn eventuele interesse als bondscoach van Oranje, maar kreeg men in Zeist te horen dat hij liever opnieuw als clubtrainer aan de slag gaat. De 51-jarige Conte was tussen 2014 en 2016 bondscoach van Italië en zit sinds eind mei zonder werkgever.

Na het debacle van het Nederlands elftal op het EK en het ontslag van Frank de Boer werden tal van trainers naar voren geschoven als eventuele nieuwe bondscoach. Ook de naam van Conte viel. Hij werd afgelopen seizoen kampioen met Internazionale, maar ruimde het veld na onenigheid met de clubleiding van i Nerazzurri. Enkele analytici zagen de komst van Conte echter al meteen als een utopie, mede omdat De Boer ‘slechts’ 1,2 miljoen euro bruto per jaar verdiende.

“Josep Guardiola, die verdient dertien miljoen euro netto bij Manchester City, bij De Boer was het 1,2 miljoen brúto. Tja, tel maar uit. Conte werd ook genoemd: die vond acht miljoen euro netto te min bij Tottenham Hotspur”, doelde journalist Mike Verweij op de mislukte gesprekken tussen de Italiaan en de Londenaren. “Arsène Wenger zag ik voorbij komen: die heeft een adviseursrol bij de FIFA, 2,5 miljoen euro netto. En Joachim Löw verdient bij de Duitse voetbalbond vier miljoen euro netto. Ik weet niet of iedereen die zelf voetbalt drie keer contributie wil betalen... het kan natuurlijk gewoon niet.”

Valentijn Driessen voegde toe dat Oranje voor buitenlandse coaches sowieso niet heel aansprekend is. “Wij vinden het Nederlands elftal natuurlijk allemaal geweldig, hét uithangbord”, gaf de chef voetbal van De Telegraaf aan . “Dat is het natuurlijk ook voor ons, maar die buitenlanders kijken er toch iets anders naar. Zinédine Zidane raakt echt niet onder de indruk van Nico-Jan Hoogma (directeur topvoetbal van de KNVB, red.), die zich zou kunnen melden.”

Het is Louis van Gaal die binnenkort zo goed als zeker aan zijn derde termijn als bondscoach van het Nederlands elftal begint. Van Gaal was eerder bondscoach tussen 2000 en 2002, een periode die eindigde met het mislopen van het WK in Zuid-Korea en Japan. Tien jaar later kreeg hij een herkansing als opvolger van Bert van Marwijk en leidde hij Oranje verrassend naar de derde plaats bij het WK in Brazilië. Het zou de eerste trainersklus worden van Van Gaal sinds zijn ontslag bij Manchester United in mei 2016.Gerelateerd

Meer sportnieuws

47 reacties (laatste reactie door 765)

Als het zo zou zijn, zou dit alleen maar een positieve ontwikkeling zijn. Het Nederlandse potje met trainers waar de laatste jaren uit gevist wordt, werd steeds droeviger.

21 juli 2021 om 08:11

Positieve ontwikkeling ? Denk eerder hapsnap beleid van de KNVB,die op VZ leest dat het tijd is voor een Conte,Wenger of Guardiola.3 toptrainers die zoals alle trainers geen enkele garantie kunnen bieden dat Oranje niet omvalt in de 1/8 finale.Je kan evengoed via een tv show het publiek een coach laten kiezen.kan ook een goede hockeycoach zijn of cabaretier.

21 juli 2021 om 08:16

Welke geschikte coach zie je verder, afgezien van Van Gaal? Dat wij naar buitenlandse trainers kijken vind ik zeker geen verkeerde ontwikkeling. Al geloof ik weinig van dit gerucht.

21 juli 2021 om 08:32

Naar buitenlandse trainers kijken vind ik prima, maar verwachten dat Conte voor 1/10e van zijn gebruikelijke salaris wil werken voor Oranje is wat naief. Het is geen erebaantje voor een buitenlander. Met buitenlanders in gesprek gaan is goed, maar praat dan wel met de top en betaal ze ook als top. Anders is het zonde van de tijd

21 juli 2021 om 08:36

Je had gewoon Fraser met vPersie die klus kunnen laten klaren of duizend andere goede combi's. Dat vGaal nu terugkeert is tekenend voor de angsthazencultuur bij de KNVB.die hoge heren gebruiken Louis puur om hun positie daar veilig te stellen. Als Oranje faalt, blijven zij vanwege Louis zitten. Faalt een andere coach,dan zitten ze zelf dik in de problemen.

21 juli 2021 om 08:43

Ik vind het verre van angsthazencultuur om bij Van Gaal uit te komen, eerder logische redenatie in dit specifieke geval. Vergeet niet dat op 1 september, dat is een kleine 5? weken van nu, er 3 wedstrijden van levensbelang op het spel staan tegen onder andere Noorwegen en Turkije om deelname aan het WK. De WK droom kan bij 2 nederlagen tegen de concurrentie al weer de prullenbak in. Dat je dan uitkomt bij Van Gaal, een trainer die heel ervaren is, het allemaal al heeft meegemaakt en op tactisch vlak waarschijnlijk de beste beschikbare Nederlandse trainer is en misschien zelfs wel de beste ooit, vind ik vrij logisch. Elke andere optie, afgezien wellicht van Ten Cate, had een ondoordachte gok geweest. Ik ben Fan van Fraser en hoop dat hij het na Van Gaal overneemt, na dat hij het als assistent heeft meegemaakt. Fraser is een prima uithangbord, een verbinder en bovenal een fantastische coach. Maar laat hem eerst meedraaien met Louis om het na het Wk/ek over te nemen.

21 juli 2021 om 09:03

Anders een tv programma? So you think you can Bondscoach?

21 juli 2021 om 09:07

de positieve ontwikkeling is met name dat ze verder kijken dan het kikkervijvertje van ons kikkerlandje. Conte zal misschien niet realistisch zijn geweest, maar een bondscoach zoeken met als enige criterium "nederlands" vind ik echt extreem kortzichtig, zeker als je echt een generatie fluttrainers of bejaarden hebt op het moment.

21 juli 2021 om 10:14

Ik zag vaker de naam van Jürgen Klinsmann voorbijkomen.

21 juli 2021 om 14:38

Van Gaal heeft de spelers maar 2 dagen bijelkaar voordat de eerste wedstrijd begint. Dus zoveel kan hij niet doen qua tactiek. Daarnaast is ook Van Gaal afhankelijk van Depay en Wijnaldum. Dat zijn toch, qua leeftijd, de jongens die het team moeten dragen.

21 juli 2021 om 22:28

En Blind en De Vrij opeens niet? Vreemde denkwijze, eigenlijk is leeftijd volgens jou leidend boven kwaliteit, maar dit geldt dus alleen voor Depay en Wijnaldum maar niet voor De Vrij en Blind. Oké

21 juli 2021 om 08:44

Nou het geeft eerder aan dat de Knvb niet weet waar het mee bezig is. Zoals in het bericht vermeld zijn die buitenlandse topcoaches geen realistische optie. Het Nederlands elftal is voor hen al niet interessant, en dan zouden ze ook nog een groot deel van hun reguliere salaris moeten inleveren.
Het is eigenlijk meer een brevet van onvermogen dat je zo'n trainer überhaupt vraagt.

21 juli 2021 om 10:19

Die laatste zin is zeer realistisch, het getuigt van weinig realiteitsbesef, als je aan trainers als Zidane of Conte denkt, afgezien van het salaris gaan deze trainers hier hun vingers niet aan branden.

21 juli 2021 om 08:44

En daarom wordt er een pensionado van stal gehaald. Het is echt armoe troef.

Maar goed dat hij het niet is geworden. Dan zouden we weer spelen met een veel te verdedigende spelopvatting en heb je weer een hoop topics met een hoop geklaag en ellende. Met Louis en Fraser gaan we normaal gesproken een veel mooiere tijd tegemoet die hopelijk het maximale uit een mooie generatie weten te halen, want "die hebben we". Juichen!

21 juli 2021 om 08:29

Kijk uit hoor! Voor je het weten komen mensen roepen dat Van Gaal toch echt 532 speelde in 2014. Net zoals Driessen dat altijd doet om zijn punt te maken. Daarbij haalt hij altijd Mexico en Costa Rica aan. Mooie is dat Nederland gewoon in een 4-3-3 begon tegen Costa Rica. Maar dat vergeet hij er voor het gemak altijd bij te zeggen.

21 juli 2021 om 08:45

Dat vergeet hij niet voor het gemak, hij kan gewoon niet iets onthouden dat niet gebeurd is. Tegen Costa Rica stonden ze ook met drie man centraal achterin met Duracell Dirk op de rechterflank.

21 juli 2021 om 08:50

Dat is dan maar net hoe je het tactisch neerzet natuurlijk. Als Kuyt bij balbezit van de tegenstander naar back terugzakt en Martins Indi naar de linkerfllank uitzakt, staat het gewoon nog steeds als een 4-3-3. 4-3-3 of 3-4-3 zoals jij dat noemt, is praktisch hetzelfde.het verschil zit hem alleen in de verdedigende of aanvallende posities van de poppetjes bij balbezit van jezelf of balbezit van de tegenstander. Dat is dus wel gebeurd, hij weigert het alleen te benoemen omdat het niet in zijn verhaal past.

21 juli 2021 om 08:53

Haha ja klopt, 1 wedstrijd tegen Spanje wat gewoon een eenmalige tactische meesterzet was omdat iedereen ons onderschatte en dacht dat we vergane glorie waren.. Rest van het toernooi continu overgeschakeld op 4-3-3, omdat het voor geen meter liep met 5-3-2. Jammer dat Frank zo koppig was dat hij ook inene weer met 5-3-2 op de proppen kwam enkel alleen om zijn stempel te drukken. En dan Luuk de Jong in de spits zetten en Depay op links, terwijl hij zich zowel fysiek als mentaal helemaal ontwikkeld heeft voor de spitspositie. Het was net alsof hij weer even terug was bij United. Wat heeft die jongen een hoop over zich heen gekregen, wat naar mijn mening totaal niet nodig was.

21 juli 2021 om 09:06

Zo begonnen we ja en als ik het me goed herinner speelden we op een gegeven moment meer in een 4-3-3 en creëerden we kans op kans, alleen wilde die er niet in. Toen kwam de meesterzet van Krul die hij tegen de Argentijnen eigenlijk had moeten herhalen, dus Louis heeft nog wat goed te maken

21 juli 2021 om 10:22

@Pieterpost: Dat viel best tegen hoor. Normaliter hadden we bij rust al minimaal 2-0 achter gestaan. Echter, faalde Spanje in de afwerking en wist Van Persie die fantastische goal te maken. Kortom, Van Gaal had veel mazzel die wedstrijd. Overigens was het net als in 2010 voetbal waar de honden geen brood van lusten. Ik snap dan ook niet waarom men zo om Van Gaal staat te springen. Wat heeft hij uberhaupt de afgelopen 10 jaar gewonnen en laten zien aan sprankelend voetbal?

21 juli 2021 om 10:23

Een week voor het EK het systeem wijzigen, en dan met Wout starten in een 532, is echt pure onkunde van Frank de Boer, naar mijn mening
Het was niet z'n enige blunder.

21 juli 2021 om 10:36

Wat mij altijd ergert, is dat we de Big Points in de finale 2010 niet maken, en vier jaar later Spanje met 1-5 afdrogen. Verkeerde instelling? Geen winnaarsmentaliteit? Niet pieken op het goede moment?

21 juli 2021 om 10:48

De Spanjaarden waren toen als collectief gewoon sterker denk ik en Xavi was er toen nog bij die toch wel het brein is geweest van Barca en Spanje. Dan heb je gewoon het gevoel ergens dat je toch de mindere bent op de 1 of andere manier, stukje psychologie denk ik waardoor wij het niet beslissen en zij uiteindelijk wel helaas.

21 juli 2021 om 08:59

Pardon? Want Louis van Gaal speelt altijd volle bak aanval ofzo? Die is tegenwoordig - zoals we in 2014 hebben gezien - ook dol op zekerheid inbouwen en gaf onlangs nog aan dat zijn favoriete formatie 532 was. Niet dat dat erg is, want ik vind dat we eens af moeten van de dogma's van 'de Hollandse School.' Als die al bestaat definieert die zichzelf vooral als initiatiefrijk proberen te spelen maar op het eind altijd in het mes lopen tegen een tegenstander die wel zakelijk kan denken en de boel kan dichtgooien als het moet. Dat Nederland met afbraakvoetbal de finale haalde in 2010 en in 2014 met reactievoetbal bijna opnieuw die prestatie herhaalde is geen toeval; ik vind daarom dat we niet zo dedain of opgelucht hoeven te doen dat het geen buitenlandse trainer is geworden. In Nederland zijn trainers die de middelmaat ontstijgen met een lichtje te zoeken, over de grens is het niveau veel hoger. Om nog maar te zwijgen van de ervaring.

21 juli 2021 om 09:14

Hoop wel dat dan zijn favoriete formatie "was" inderdaad. Wat wil je anders gaan doen met de Depays, Gakpos, Malens, Berghuizen en ook Bergwijns (die zich nog wel gaat herpakken denk ik). Dat zakelijke voetbal is wat mij betreft grotendeels verleden tijd. Frankrijk heeft daarmee gepiekt in 2018 en de Italianen hebben laten zien dat aanvallend voetbal en een 4-3-3 weer succesvol kan zijn. De critici zullen dan weer roepen dat dat wel meeviel met dat aanvallende van de Italianen, maar dat was vooral nadat hun revelatie spinazzola uitviel. En zakelijk voetbal spelen kan ook met 4-3-3, daar hebben we ook het centrum wel voor nu met v Dijk, De Vrij en de Ligt.

21 juli 2021 om 10:06

Ons probleem zit hem ook niet zozeer in de as. Althans wat betreft het middenveld hebben we met De Jong en Wijnaldum internationale top, waar Ryan Gravenberch zich in de nabije toekomst ook naartoe zal werken en ik denk dat Van Gaal hem wel gaat brengen bij Oranje, dat intussen moet hopen dat Donny van de Beek spoedig een nieuwe en geschiktere club vind waar hij zijn klasse weer kan tonen.

Intussen heb je met De Ligt, Van Dijk, De Vrij, Aké en Timber centraal genoeg opties om niet met drie centrumverdedigers te spelen, waarvan De Ligt en Van Dijk inderdaad de voorkeur genieten. Echter, voorin stoort het me dat we geen echte spits hebben. Depay is gewoon een flankspeler en als spits geeft hij even vaak niet als wel thuis. Malen heeft potentie, maar heeft met zijn geringe lengte niet mijn voorkeur voor 4-3-3; ik hoop voor Nederland dat die Zirkzee van Bayern (wat ik trouwens de ultieme oplossing voor Ajax' spitsenprobleem zou vinden) zich flink gaat ontwikkelen.

Op de flanken is alleen de ontwikkeling van Gakpo hoopvol. Promes is nu wel uit beeld en Berghuis vind ik in Oranje helemaal niets. Dan is het voor links fingers crossed dat Bergwijn zich herpakt of Ihattaren dit seizoen de geest krijgt.

Ten slotte is de linksbackpositie een zorgenkindje. Rechts redt ondanks zijn beperkingen Dumfries zich prima en ik denk dat Devayne Rensch hem vroeg of laat voorbijstreeft. Maar links is Wijndal de naam, maar die maakt het totaal niet waar. Patrick van Aanholt is evenmin van meerwaarde, waarna Blind het gebruikelijke doekje voor het bloeden is, maar evenmin erg wenselijk.

21 juli 2021 om 10:29

De Hollandse School stamt uit de jaren 70, toen Oranje nog een Wereldelftal was. Het is nu sterk verouderd en vooral achtethaald. We hebben al lang de spelers niet meer om dominant te kunnen spelen.

21 juli 2021 om 10:34

Gomes1psv ik vind dat je best wat zinnige dingen zegt, maar Memphis een flankspeler noemen kan echt niet. Ik kijk niet gigantisch veel voetbal, Maar hem heb ik altijd op de voet gevolgd en een flankspeler is hij al lang niet meer. Middenveld zit inderdaad wel snor met de spelers die jij noemt. En qua aanval heb ik Berghuis in Oranje best wel wat aardige interlands zien spelen, hij kreeg alleen nooit het vertrouwen. Gakpo gaat zijn belofte zo goed als zeker inlossen denk ik dus daar hebben we een pareltje aan. Bergwijn zie ik bij Tottenham of een andere club zich herpakken en voegt sowieso wat toe aan het nl elftal, dat heeft hij o.a. al laten zien in de Nations League. Ihattaren is inderdaad ook hopen dat hij zijn goede start van het seizoen een vervolg geeft en uitgroeit tot international. Dumfries vind ik helemaal niet beperkt. Hij heeft bij PSV en het Nederlands elftal al lang laten zien het niveau aan te kunnen. Linksback is wel wat zwak bezet ja, maar blind kan als hij voldoende rugdekking krijgt zich daar reddend denk ik. Dat lukte onder Koeman ook aardig. En een elftal kan natuurlijk nooit helemaal geweldig zijn op papier.

21 juli 2021 om 10:45

@gomes1psv
Als van Gaal het roer over gaat nemen, zal de Ligt geen zekerheidje meer zijn in Oranje. Op het EK zagen we ook waarom, en zagen we ook waarom de Vrij de voorkeur zou moeten krijgen.
Altijd de degelijk, altijd een voldoende.

21 juli 2021 om 10:54

De ligt is wel jong en heeft nog even om zich door te ontwikkelen. De vrij is inderdaad rijper en zou wat mij betreft ook de voorkeur moeten krijgen.

21 juli 2021 om 10:57

@pieterpost: ik bedoelde meer dat hij van oorsprong een flankspeler is en in feite zie ik hem daar in de vrije rol vanaf links nog steeds het liefst. Ik vind hem te weinig een targetman en killer om op 9 voor topspits door te gaan. Sowieso vind ik hem niet internationale top, maar net iets daaronder. Ik ben dan ook sceptisch over zijn komst naar Barcelona, maar dat terzijde.

Voor iemand die gigantisch veel voetbal zegt te kijken vind ik wel opzienbarend dat je Dumfries 'helemaal niet beperkt' vindt. De man zegt zelf dat hij 'harde voeten' heeft en laat dat ook regelmatig zien in zijn balaannames, terwijl zijn voorzetten vaker niet dan wel een succes zijn. Niettemin maakt zijn 'sturm und drang', doorzettingsvermogen, enorme conditie en inzet en zijn daadkrachtig verdedigen hem wel tot een prima back. Maar flair ontbreekt totaal, dus laten we niet beweren dat hij niet beperkt is. Is ook niet erg, want wat je zegt: helemaal geweldig is het natuurlijk nooit.

21 juli 2021 om 10:58

@die Knappen: ik denk dat iedereen op nul begint onder Van Gaal. Die man kijkt verder dan een foutje tegen de Tsjechen, waartegen De Ligt verder een uitstekende wedstrijd speelde tot dat moment.

21 juli 2021 om 11:07

Hij is geen targetman of killer zoals Lewandowski, Haaland of Aguero nee, maar wel een fysiek sterke en technisch hoog begaafde speler (spits in mijn ogen) die in en rondom de 16 wat toevoegt aan het spel en oorlog kan maken. Ik ben heel benieuwd of hij een klik heeft met Messi en of hij in staat is met hem te combineren of dat het zo gaat als op het afgelopen EK.

Conte was een hele goede geweest maar ze wilde toch een Nederlander?? En iedereen weet wat de toptrainers verdienen in het buitenland...

Heb toch liever van Gaal dan Conte.
Die man is toch ook een beetje een gekkie langs de lijn.
Ik heb wel vertrouwen in het duo Louis en Henk, op naar een mooi Wk!

Ik snap dat hele idee achter een buitenlandse coach niet. Je bent toch een nationaal team? En volgens mij is de staff ook onderdeel van dat team.

Ik weet niet of iedereen die voetbalt 3x contributie willen betalen.

Heeft het dan te maken dan we ten opzichte van de andere landen minder inwoners hebben en daardoor minder betalende voetballer of betalen onze voetballer gewoon weinig contributie?

Of keren de mensen van de KNVB zichzelf gewoon teveel geld uit?

Als België Martinez kan betalen kunnen wij toch ook wel een paar miljoen voor een buitenlandse coach neertellen?

Ik blijk Favre zeggen. Vrij, Zwitser en bewezen goede coach. Gewoon iets verder dan de neus lang is

Frezer wat een top trainer is wordt door van gaal alleen toegevoegd, omdat van gaal niet om kan gaan met de gekleurde spelers. Echt Frezer denk na dat je niet gebruikt wordt door het team van Gaal.

Ik had het meer dan prima gevonden, maar ik denk dat het gros toch liever ‘mooi’ voetbal ziet. Zal mij weinig boeien hoe, als er maar gewonnen wordt.
Overigens staat van Gaal ook niet garant voor mooi voetbal, wél voor mooie persco’s, heb ik al weer zin in.

Het zou toch ook wel weer mooi zijn geweest. Van stille willie naar gekke willie. Frank de boer en conte. Twee echt totaal verschillende karakters. Terwijl frank bij ajax nog best wel energie had, maar bij het nederlands elftal. Is hij nooit de trainer geweest, die hij bij ajax was. Ik weet nog dat er een keer een verlenging was. En dat de camera toen op frank gezet werd en hij ging te keer tegen een speler en volgens mij ging het toen om een hoekschop. Met die energie van frank, was nederland veel verder gekomen. Dan had hij depay echt wel aangepakt. Nu liet hij alles maar gebeuren.

Ongelofelijk wat die betweter al niet weet. Die moeten we bondscoach maken. Dan worden we zeker wereldkampioen. Zeker met van der Grijp ala assistent., hi hi wat een koppel.
Eigenlijk kunnen we die minister president, koning én bondscoach maken. De echte wereld verbeteraars. Ben ik aan het zappen en dan komen die langs. Word meteen misselijk.

Het zal vast zo gaan dat er een hengeltje uit wordt gegooid naar heel veel zaakwaarnemers met de vraag of hun vrije toptrainers wellicht beschikbaar zijn. Ik mag toch hopen dat de KNVB meerdere opties in hun hoofd hebben (gehad). De kwalificatie komt er al weer snel aan

"valentijn Driessen voegde toe dat Oranje voor buitenlandse coaches sowieso niet heel aansprekend is. “wij vinden het Nederlands elftal natuurlijk allemaal geweldig, hét uithangbord”, gaf de chef voetbal van De Telegraaf aan . “dat is het natuurlijk ook voor ons, maar die buitenlanders kijken er toch iets anders naar."

Hier ben ik het echt zo Niet mee eens, nou is dat wel vaker met Driessen maar dit is ook gewoon aantoonbaar niet juist. Volgens mij heeft Guardiola in een interview wel eens aangegeven wel eens Bondscoach van ons land te willen zijn. Verder gaat een Guus Hiddink, Dick Advocaat en van Marwijk ook naar het buitenland om het land te leiden op een toernooi. Landen die toen veel lager stonden aangeschreven. Geld zal een belangrijke drijfsfeer zijn maar ook niet de belangrijkste. Sommige zouden bedanken voor de job om die reden maar weet zeker dat er een topcoach is die juist om de uitdaging de job wil aannemen. Sorry heb geen contacten met toptrainers dus kan geen namen noemen maar als je al enkele jaren Man City hebt getraind tegen 13mln per jaar dan snap ik dat je daarna voor een uitdaging kiest.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2223 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
D. BlindVerdediger40
S. de VrijVerdediger40
D. DumfriesVerdediger42
P. van AanholtVerdediger40
F. de JongMiddenvelder40
G. WijnaldumMiddenvelder43
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

Nederland
401 fans
Coach, 69 jaar
SeizoenClub
2014-2016 Manchester United
2012-2014 Nederland
2009-2011 Bayern München
2005-2009 AZ
2002-2003 Barcelona
Laatste voetbalnieuws

‘Met Rivaldo is blijkbaar de afkeer van Van Gaal voor Brazilianen ontstaan’

Rafael da Silva denkt te weten waarom hij zo'n moeizame relatie had met Louis van Gaal in zijn periode als speler van Manchester United. De rechtsback, tegenwoordig actief voor Istanbul Basaksehir,...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 29 juli
Genoa heeft hevige concurrentie gekregen in de strijd om de handtekening van Sam Lammers. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren