Schmidt spaart Ihattaren niet: ‘Geen gemakkelijk jaar met hem’

Dinsdag, 20 juli 2021 om 17:56Rian Rosendaal

Roger Schmidt heeft dinsdagmiddag op de persconferentie in aanloop naar de ontmoeting met Galatasaray in de tweede voorronde van de Champions League een duidelijk signaal afgegeven richting Mohamed Ihattaren. De trainer van PSV kijkt terug op een in zijn ogen 'moeilijk jaar' met de aanvallende middenvelder in Eindhoven. Schmidt weigert echter om Ihattaren af te schrijven en de samenwerking krijgt dan ook een nieuwe kans.

"Op dit moment is Mohamed gewoon één van mijn 23 spelers", benadrukt Schmidt dinsdag op de persbijeenkomst in het Philips Stadion. "Die spelers zijn allemaal fit, dat is goed, dus is hij zeker een optie voor mij." De middenvelder krijgt vervolgens een duidelijke boodschap mee van zijn trainer. "Het was geen makkelijk jaar voor hem, maar ook niet mét hem. Maar elke voorbereiding is weer een nieuwe kans om je te laten zien als speler. Dat doet hij ook , hij vecht voor zijn minuten", aldus Schmidt, die gelijk aangeeft dat Ihattaren nog flink wat stappen moet zetten als profvoetballer.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

"Waarin hij beter moet worden? Hij moet betrouwbaarder worden. Waarin? Qua tactiek, mentaliteit en motivatie. In álle opzichten dus", geeft de oefenmeester van PSV mee aan de pas negentienjarige middenvelder. Schmidt kijkt daarnaast alvast vooruit op de eerste confrontatie met Galatasaray van woensdagavond. De Turkse topclub kent mede door een aantal coronagevallen een rommelige voorbereiding, maar desondanks is de Duitser op zijn hoede voor de aanstaande opponent.

"Galatasaray is een ontzettend ervaren team en heeft in Fatih Terim een coach die alles heeft meegemaakt. Ze hebben net als wij een wat andere voorbereiding gehad dan de afgelopen jaren, maar zullen zeker goed voorbereid aan de aftrap van de wedstrijd staan", waarschuwt Schmidt zijn spelersgroep. Toch houdt de coach vertrouwen in een vervolg van het Europese avontuur van PSV. "De sleutel om ons te kwalificeren hebben we zelf in hand. We moeten overtuigd zijn van onze speelwijze. We hebben er deze voorbereiding hard voor gewerkt."


Poll

Zie jij Mohamed Ihattaren dit seizoen een basisplaats veroveren bij PSV?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

100 reacties (laatste reactie door aidenmcgeady)

Qua tactiek moet Ihattaren beter worden aldus Schmidt. Is dat diezelfde tactiek waardoor PSV op 16 punten achterstand van Ajax eindigde? Leuk dat Schmidt dit allemaal zegt maar dit is niet bevorderlijk voor de transferwaarde van Ihattaren. Eerst vorig jaar dat bericht met alle vermeende vuile was van Ihattaren die naar buiten werd gebracht en nu weer dit. Die zal volgende jaar dan wel transfervrij vertrekken verwacht ik

20 juli 2021 om 18:07

De vraag is, waar moet hij heen? Het buitenland lijkt me een heel slecht idee, want hij lijkt me wel een jongen die echt wat begeleiding nodig heeft. In Engeland wordt hij gewoon op de tribune gezet of verhuurd aan de Championship. In Nederland heeft Ajax al genoeg spelers voor zijn positie en ook Feyenoord is nu voorzien met Jahanbaksh. Op AZ na denk ik niet dat er veel goede opties zijn voor hem. Misschien dat Wolfsburg een optie is, maar de kans dat Van Bommel daar heel lang trainer blijft lijkt me ook niet zo groot.

20 juli 2021 om 18:12

Bij Feyenoord kan hij ook op 10. Dat lijkt me een betere optie dan Til of Kokcu op die plek

20 juli 2021 om 18:21

En wie gaat hij vanaf 10 dan bedienen? Bozinik? Linssen?

20 juli 2021 om 18:27

Dat weet ik niet maar dan kan Feyenoord nooit meer met een aanvallende middenvelder spelen. Ze hebben nu loper Til op 10 staan maar wie gaat Til dan lanceren?

20 juli 2021 om 18:29

Ik weet dat je Mo graag bij Feyenoord ziet maar ik denk dat het gewoon seizoen naar Til en Kokcu wordt. Feyenoord gaat hem niet kunnen betalen en daarnaast is het voor hem gewoon een stap terug.

20 juli 2021 om 18:35

Wat is een stap terug? Speeltijd of de bank warm houden bij PSV onder een coach die het niet in je ziet zitten? Of Feyenoord het geld ervoor heeft is idd weer een ander verhaal

20 juli 2021 om 18:40

CL/EL spelen, mee doen met kampioenschap. Of strijden om voor een vage 3e rangs competitie en strijden voor subtop plekken. Of hij de bank warm houdt of niet hangt natuurlijk van hem af.

20 juli 2021 om 18:50

Ik geloof daar zelf dan weer niet in. Trainers kiezen voor hun lievelingetjes en meestal niet voor gasten die ze niet zo aardig vinden helaas. Ik verwacht daarom niet dat Ihattaren een eerlijke kans zal krijgen van Schmidt en dat hij na iedere mindere wedstrijd meteen weer de bank mag warm houden waar dat voor een hoop andere spelers niet zal gelden

20 juli 2021 om 19:11

Ajax haalt hem met plezier op. Kan op rechts en op 10. Jong, talent, goede route uitstippelen en dan zie je wel wat het wordt. Berghuis is voor max 2 jaar, Neres mag zelfs nu al weg. Over een jaartje is er echt voldoende perspectief.

20 juli 2021 om 19:11

Als hij een stapje terug zet en naar Feyenoord gaat ben ik er van overtuigd dat hij weer tot de topspelers in Nederland gaat behoren

20 juli 2021 om 19:43

Maar waar moet hij gaan lopen bij Ajax dan? daar hebben ze nu al 3 rechtsbuitens met berghuis, antony en neres en met klaassen en kudus 2 spelers die op 10 kunnen spelen en daar achter zit nog een hele rits met spelers die derde keus zijn of in de komende jaren hun debuut moeten maken op die posities als Labyad, Ekkelenkamp.en unuvar. Zelfs als er eentje vertrekt hebben ze voorlopig meer dan genoeg spelers.

20 juli 2021 om 20:25

Volgens mij maakt het niet uit waar hij naartoe gaat, als hij maar zijn eigen motivatie weet te vinden. Dat is het echte probleem. In die zin kan het uitmaken, als er in de staf iemand zit die de juiste snaar raakt. Maar dat is het wel. Talent heeft ie genoeg.

20 juli 2021 om 18:15

Japie, je bent weer als eerste om je mening over Schmidt te ventileren. Ietwat voorspelbaar weer. Dit is trouwens opmerkelijk opgeschreven door Voetbalzone, ik heb zojuist de persconferentie gezien en Schmidt werd letterlijk gevraagd: "wat kan Ihattaren beter doen?". Toen gaf hij aan: "het was geen gemakkelijk jaar met hem, maar ook niet voor hem." Dat is sowieso al heel anders dan hoe het hier wordt opgeschreven. Daarna zei hij letterlijk: Reliability. En ik denk dat hij daar geen gekke conclusies uittrekt. Een speler die regelmatig ziek is en niet meewerkt op de training kan zeker verbeteren in betrouwbaarheid. Probeer er eens wat objectiever naar te kijken.

20 juli 2021 om 18:24

Dat klinkt idd iets milder maar ik vind dat gedeelte dat het geen gemakkelijk jaar was met hem onnodig. Je geeft zo een speler toch een bepaald stempel en bevestigd eigenlijk dat je het een lastige gozer vindt

20 juli 2021 om 18:28

Er werd hem letterlijk naar het afgelopen jaar met Ihattaren gevraagd en wat hij kon verbeteren. Dat het een lastig jaar voor hem was is geen woord aan gelogen toch? Ik heb het gevoel dat er specifiek wordt gezocht om het wat spannender op te schrijven, en dat dit gedaan wordt op het moment dat van Engels naar Nederlands wordt vertaald. Bij een Nederlandse coach kom je er niet mee weg om teksten zo suggestief weer te geven.

20 juli 2021 om 18:30

Wat is dat nou toch weer voor onzin? Ajax heeft een budget van 40% meer dan PSV, volgens alle logica eindigen die op een flinke voorsprong van de rest. Ajax tegen PSV is op dit moment als een penaltynemer tegen een keeper: alleen als de eerste faliekant faalt heeft de laatste een kans. En daarbij geldt: hoe goed of slecht PSV het vorig jaar deed heeft volgens mij geen sikkepit te maken met hoeveel tactisch inzicht Ihattaren nu heeft.

20 juli 2021 om 18:33

En PSV heeft weer een veel groter budget dan AZ maar toch stond PSV niet 16 punten los van AZ dus dat argument vind ik te makkelijk. PSV speelt niet in de PL waar je volop weerstand ondervindt van meerdere clubs. Met dit materiaal horen ze op Ajax na elke tegenstander met twee vingers in de neus op te rollen

20 juli 2021 om 18:36

Wat een onzin van die budgetten. Psv heeft weer 40% meer dan alle andere eredivisieploegen. Als je het op budget laat aankomen de eredivisie dan eindigt Ajax dus met 6 punten boven Psv. En winnen ze beide van iedereen.

20 juli 2021 om 18:37

En toch komt het soms voor dat Elche wint van Real Madrid. Dat is nu eenmaal voetbal, en daarom is het leuk.

20 juli 2021 om 19:10

Ihateren kan heel heel veel met zijn benen en voeten, maar zo te zien weinig met zijn hersenen.
Het mag nu toch wel duidelijk zijn dat Schmidt hem niet wil/ niet kan gebruiken. Of hij heeft een hekel aan hem gekregen en verwijt hem de gruwelijke achterstand op Ajax of simpelweg hij wil hem lozen voor geld, want dan pas mag hij investeren in een speler die hij wil

20 juli 2021 om 19:31

@japie behalve dat, vraag of ook zijn tactiek was, dat psv 3/4 van het seizoen minst fitte team was. Na 70 min zag je spelers naar lucht happen. Ihattaren kan beter weg gaan. Je ziet dat die man niet eerlijk en selectief is. Heeft onwerkelijke hoog grens opgesteld waar die jongen niet aan kan voldoen, omdat hij daarvoor eerst lange reeks matches moet spelen. Hard loper als Vertessen krijgt onbeperkt vertrouwen maar goede talenten als Ihattaren en later Madueke veel minder

20 juli 2021 om 19:44

@mrkrillin ik ben het helemaal met je eens. Dat je Ihattaren hard aanpakt als hij minder presteert dat kan, mits je daar wel consequent in bent en dat ook bij andere spelers zo doet maar die consequentheid mis ik bij Schmidt

20 juli 2021 om 20:08

Los van het feit dat ik geen voorstander van 4222 ben komt de achterstand waarschijnlijk meer door alle blessure gevallen.

20 juli 2021 om 23:27

Japie wat een onzin zeg, gewoon omdat PSV Ajax geen tegenstrijd heeft kumnnen bieden kan Schmidt niet zeggen dat Mo in vele aspecten nog moet groeien. Echt makkelijk van je.

Ik ben echt benieuwd hoe de loopbaan van Ihattaren er de komende jaren uit gaat zien. Ik denk dat als hij geen basisplaats weet te bemachtigen dit jaar, dat hij zijn contract niet verlengt. Maar waar zou hij dan heen moeten? Hij is nog lang niet klaar voor het buitenland en in Nederland wordt het ook lastig. Ajax heeft al genoeg alternatieven en ook Feyenoord heeft net Jahanbaksh gehaald. Misschien dat een stap terug naar AZ een uitkomst biedt?

20 juli 2021 om 18:06

Bij Feyenoord kan Ihattaren ook makkelijk op 10. Dat zie ik toen keer liever dan een Guus Til of Kokcu op die positie

20 juli 2021 om 18:11

In het huidige voetbal wordt er wel veel loopvermogen en dynamiek vereist van een nummer 10, zeker met het voetbal dat Slot wil gaan spelen. Ik vraag me af of Ihattaren dat wel in zich heeft (op dit moment). Al zou hij het vast niet minder doen dan Til, die valt wel erg tegen tot nu toe.

20 juli 2021 om 18:15

Til is ook meer een loper. Zeker geen slechte speler maar ik zie liever een creatieve 10 wat Ihattaren wel in zich heeft. Of hij het loopvermogen heeft weet ik niet maar een type Til kan er ook naast zoals toen bij Ajax met Zitmyevh en VD Beek. Ja, Ziyech leverde meer arbeid als een Ihattaren maar in de Eredivisie moet dat niet zoveel uitmaken verwacht ik. Bij Ziyech kwam het harde arbeid leveren ook pas rond zijn 24e

20 juli 2021 om 18:23

De 10-positie heeft sowieso geen prioriteit nu bij Feyenoord. We hebben eerst minimaal 1, maar eigenlijk 2 centrale verdedigers nodig. Daarnaast het liefst nog een cvm en een spits. Pas als dat allemaal lukt moeten we kijken naar een eventuele nummer 10.

20 juli 2021 om 18:26

Imo heeft Feyenoord juist een enorme behoefte aan creativiteit en dan vooral op het middenveld

20 juli 2021 om 21:22

We hebben Kökcü en eventueel Antonucci al daarvoor. Daarentegen hebben we maar 1 volwaardige centrale verdediger en geen enkele middenvelder die defensief zijn mannetje staat. Fer kan namelijk niet meer en Toornstra is een noodoplossing op de 6 positie. Als Bozenik je beste spits is dan is die positie ook een zorgenkindje.

20 juli 2021 om 18:08

Ik denk dat een verhuur aan bijvoorbeeld een FC Twente (die nog een nummer 10 zoeken) misschien wel het beste is. Dan kan hij toch in de luwte weer aan minuten komen, terwijl de omstandigheden voor hem ook wel fijn zijn om weer lekker te voetballen. Ik denk niet dat AZ momenteel naar Ihattaren kijkt.

20 juli 2021 om 18:14

Denk inderdaad een subtop club het beste is. Hij mist vooralsnog eigenlijk alles om het te redden bij een topclub.

20 juli 2021 om 18:14

Ik denk, met alle respect, dat Ihattaren wel wat hoger mikt dan Twente. Een verhuur heeft voor PSV ook geen zin als hij zijn aflopende contract niet verlengt natuurlijk. Van PSV naar Twente is wel een vrij forse stap. Als AZ niet lukt dan is misschien Vitesse een optie. Ik denk niet dat hij lager wil kijken dan dat.

20 juli 2021 om 18:16

@PieterPrins773 waarom miste Ihattaren dat niet onder Van Bommel dan? Toen kon hij makkelijk mee bij PSV en speelde hij met regelmaat toch uitstekende partijen

20 juli 2021 om 18:18

Dat klinkt verstandig ja, een speler in zijn laatste contractjaar verhuren, haha.
Als meneer zijn contract verlengt is dat natuurlijk een prima optie!

20 juli 2021 om 18:21

Viel ook reuze mee hoor Japie. Paar leuke acties die er voor zijn leeftijd veelbelovend uit zagen. Laat hem eerst maar een wedstrijd of 60 spelen in de ED en zijn statistieken assissts & doelpunten, die je op zijn positie verwacht, wat opkrikken.

20 juli 2021 om 18:25

Valt inderdaad reuze mee Japie. Dat hele elftal leek nergens naar en dus was het voor Ihattaren ook makkelijk om op te vallen. Ik kan me maar één wedstrijd heugen dat hij de ploeg echt bij de hand nam. Hij heeft gigantisch veel talent maar kan gewoon nog niet consequent aanhaken aan het gewenste niveau.

20 juli 2021 om 18:29

Ik heb genoeg wedstrijden gezien van Ihattaren waarin ik hem geweldig vond spelen. Hetzelfde geldt voor Madueke maar ook hij mag constant de bank warm houden

20 juli 2021 om 19:18

(Japie)Omdat hij toen ook ook niet alle wedstrijden zo goed was zoals jij doet vermoeden hoor , en als hij echt zo goed is als jij denkt dan hij nu minimaal op het niveau gezeten van Gravenberch en daar is hij mijlen ver van verwijderd en dat ligt echt niet aan Schmidt hoor ,

20 juli 2021 om 19:19

Stap terug? Mo zou bij zowel Ajax als Feyenoord altijd in de basis staan. Als je verstand van voetbal hebt, altijd. Belachelijk dat deze jongen op de bank zit. Vertegenwoordigd het meeste marktwaarde!

21 juli 2021 om 11:37

@samirhammadi - Heb je 'm niet zien spelen het afgelopen seizoen? Daarmee ga je het bij Ajax en Feyenoord bij lange na ook niet redden. Het talent heeft hij absoluut, maar de kwaliteiten blijven vooralsnog achter. Daarom vind ik een verhuur aan FC Twente geen slecht idee (mits hij bij wil tekenen bij Psv).

1 jaar contract, zou me niks verbazen als Raiola hem adviseert om transfervrij weg te gaan. Dan kan ie een hele gekke club krijgen (absolute top). Maar daar is ie natuurlijk niet klaar voor. Voor hem zou het goed zijn om nu te vertrekken naar een Spaanse ploeg. Daar moet je ook keihard werken en veel lopen maar de techniek is daar wel het uitgangspunt. Naar Wolfsburg zou ik niet gaan. Denk dat Bommel er na een paar maanden uitligt. Een beetje een Ziyech en Lampard verhaal dus. Niet teveel voor de trainer kiezen, maar voor de hele club en de filosofie.

20 juli 2021 om 18:20

Ik denk niet dat hij nu naar Spanje moet gaan. Het is een hele jonge gast die een behoorlijk familiedrama achter de kiezen heeft en daarnaast wat moeite heeft met discipline vasthouden. Ik denk dat hij voorlopig dan beter bij zijn familie in Nederland kan blijven, waar hij houvast heeft.

20 juli 2021 om 18:23

Uiteraard is in Nederland blijven de beste keuze. Maar waarheen? Ik zou hem als fan graag bij Ajax zien, maar als hij bij PSV al bankt, hoeveel gaat ie in Amsterdam dan spelen... voor AZ is dit eigenlijk de ideale vervanger voor Stengs maar zij doen niet aan binnenlandse transfers blijkbaar, in de top tenminste. En Feyenoord heeft Jahanbakhsh al op rechts en denk niet dat ze een 10 willen met zoveel balverlies. Dus dan blijft er weinig over voor hem.

20 juli 2021 om 18:26

Voordat we Jahanbaksh haalden wilde ik hem graag bij Feyenoord zien, maar hij is nu idd overbodig. AZ lijkt me een goede optie en anders misschien Vitesse? Ik weet niet of Ihattaren lager wil kijken dan dat.

Dus volgens Schmidt is álles tactiek, mentaliteit en motivatie. Daar gaat toch wat mis, vind ik. Creativiteit, techniek en gogme/inzicht zijn toch ook essentieel. Als bij Schmidt alles enkel om tactiek, mentaliteit en motivatie gaat dan zie ik weinig speelminuten in het vooruit schiet voor Ihattaren.

20 juli 2021 om 18:18

Schmidt houdt van volgas voetbal. Harde arbeid leveren en veel kilometers maken. Het is ook niet voor niks dat Madueke zo vaak op de bank zit. Ik vind het ook zonde. Er is meer in het voetbal dan hard werken

20 juli 2021 om 18:20

Dat is zeker waar, maar als je een bepaalde tactiek hanteert, betekent dat wat voor de spelers natuurlijk. Als er eentje verzaakt, kan de rest het niet belopen.

20 juli 2021 om 18:31

Imo moet je tactiek gebaseerd zijn op je materiaal en niet andersom. Er waren vorig jaar wel meer spelers die zich niet lekker voelden in het systeem van Schmidt lijkt mij. De resultaten waren namelijk vrij teleurstellend terwijl PSV toch geweldig materiaal heeft. Dat zo een Madueke bv constant de bank mocht warm houden vond ik ook jammer

20 juli 2021 om 18:39

Op het hoogste niveau moeten alle spelers keihard werken of je moet Messi of Ronaldo heten. Als je hem zo een mentaliteit al wilt aanpraten in deze fase van zijn carriã¨re, dan gaat hij het nooit redden. Zelfs de geniale middenvelders deze tijd zoals de Bruyne moet heel veel vieze meters maken.

20 juli 2021 om 18:24

Dat is niet alles, maar wel datgene waar Ihattaren zich in moet verbeteren. Dat lijkt me logisch. In het moderne voetbal kom je niet meer met dat flegmatieke weg. Zelfs voor Özil lukte dit niet bij Arsenal. Vind ik qua voetballer een vergelijkbaar type met Ihattaren.

20 juli 2021 om 18:33

Allemaal leuk en aardig maar met talent en creativiteit redt je et dus niet. Mocht je een matige voetballer zijn en je houdt je aan de tactiek, je hebt een goede mentaliteit en motivatie dan kom je er. Kijk maar naar Wout. Als je talent en techniek en creativiteit hebt en je hebt die andere 3 niet dan kom je nergens.

20 juli 2021 om 18:39

Maar dat vinden veel mensen juist jammer. We leven in een tijd waarin harde arbeid veel te belangrijk wordt gemaakt. Je kan ook waterdragers opstellen om het vuile werk voor de creatievelingen op te lossen

20 juli 2021 om 18:49

Nee we leven juist in een tijd waarin mensen te lui zijn om wat te doen. Mensen willen tegenwoordig maar snel snel geld verdienen en willen niet kei hard er voor willen werken. Ik zit bijvoorbeeld al jaren in de fitnessbranche en ook hier zie ik die luiheid steeds meer terug. Mensen willen met fat verbranders afvallen maar een jaar je kapot zweten in de gym is te veel gevraagd. Met talent kom je er niet en je zal zien dat die waterdrager meer haalt uit zijn leven/carrière omdat hij harder werkt dan iemand die alleen maar denkt er met talent te komen.

20 juli 2021 om 20:33

@barcalover, is van alle tijden hoor. Alleen is fitness tegenwoordig enorm toegankelijk dus kom je eerder met deze mensen in aanraking. Vroeger had je bv van de Tellsell bullshit.

Overigens als je echt talent hebt kom je ook wel ver zonder die 3 aspecten, zeker bij een club als Psv. Nee, je blijft dan niet jaren aan de top maar als je echt talent hebt kan je daar nog best lang op teren. Zo'n Balotelli zou het gewoon goed doen in de Eredivisie

Die jongen wordt gewoon de nieuwe Aisatti. 1 jaar top. Daarna bij een subtop club lekker ballen. Schmidt heeft gewoon gelijk. Je moet fysiek als mentaal in orde zijn om in de top te voetballen. Vorig jaar was dat beide niet het geval. Om welke reden dan ook. Dit jaar een moet hij het opnieuw laten zien. Fysiek oogt hij al een stuk fitter. Nu de mentaliteit nog. Aan zijn talent ligt het niet.

Snap de mensen hierboven niet echt. Ihattaren gooide er vorig seizoen gewoon met de pet na, dat zagen we allemaal, hij had flink overgewicht, ging op trainingen niet voluit en viel niet altijd even goed in. Als ik Mo dan dit jaar zie, ziet hij er echt topfit uit, laat hij zich positief zien in de trainingen en liet hij ook in het laatste oefenpotje zien dat hij echt wel wat kan. Waarom zou PSV hem willen verhuren? Die jongen gaat dit seizoen wel z'n kansen krijgen, hij moet gewoon net als alle andere spelers keihard voor z'n plek werken, dat is toch geheel terecht? Snap niet waarom zoveel mensen hier zo makkelijk over denken. Als Ihattaren nou categorie Romario was zeg ik oke, maar dat is niet het geval.

20 juli 2021 om 19:37

Helemaal met je eens, Aguerooo! Ik hoop dat hij zich dit jaar helemaal herpakt op alle gebied en vol voor zijn kansen gaat. Talent heeft hij genoeg. Nu de rest nog! En wanneer hij op alle gebieden die Schmidt benoemt zich positief laat zien, dan ben ik ervan overtuigd dat hij z'n kansen gaat krijgen bij PSV en weer volop plezier gaat krijgen in het spelletje! Wat dat betreft zag ik al een heel andere Mo Ihataren in die laatste oefenmatch. Nu alleen nog dit zien vast te houden... En als hij zich op deze positieve manier een jaar of 2 jaar kan tonen bij PSV (moet hij wel bijtekenen t.z.t) dan staat hem ongetwijfeld nog een mooie carrière te wachten en komt hij later ook heel anders een nieuwe club binnen dan wanneer hij nu al een overstap maakt of straks, na een jaar banken met tegendraads gedrag... Hij is nu op een leeftijd gekomen, mag je verwachten, dat hij zich uit zichzelf moet gaan realiseren dat hij z'n eigen toekomst kan beïnvloeden door de knop radicaal om te zetten! Beetje zoals het volgens mij ook bij Noa Lang gebeurd is... Alleen dan staat hem een mooie toekomst te wachten. Zoniet, dan vrees ik het ergste voor hem...

FC Utrecht zou een ideale vervolgstap zijn voor Mo, ze weten daar wel hoe je met jongens als hem om moeten gaan. Bovendien een prima niveau, en je kan je daar ontwikkelen in de Luwte. Vitesse zou ook nog kunnen. Maar denk niet dat Mo en Raiola dat zien zitten financieel gezien, helaas.

Schmidt is gewoon niet in staat de ruwe diamant te slijpen

PSV moet hem nu verkopen, of trainer ontslaan. Nu lijkt hij een slaaf van de trainer. Die alles over hem kan zeggen!

20 juli 2021 om 22:06

mohamed -niet kapot te krijgen- ihattaren moet dit jaar afmaken zoals contractueel vastgelegd, cashen en daarna op zijn studie richten en intussen tijd vooral schijt hebben aan de haters.

De perfecte trainer voor Psv. Streng maar rechtvaardig. Hij speelt als een drol, maar moet wel een basisplaats krijgen... zo werkt het niet.

deze naar nu gebleken mislukte trainer nam vorige jaar zijn spelers mee (gotze en co) en beloofde psv kampioen te maken (geen voetbal liefhebber geloofde zijn larie koek natuurlijk), maar nadat hij zag dat ajax hem ver achter liet begon hij alles te verdraaien door later te roepen dat hij voor de tweede plek ging (wat psv maar op het nippertje lukte). het hele jaar door had hij ook diverse andere spelers de hemel in geprezen en ons gek gemaakt dat dumfries, malen etc voor hoge transfer bedragen zullen vertrekken. tot slot, als kers op de taart heeft hij de top talent van psv kapot gemaakt voor psv, een top talent die in het begin van het vorige seizoen maar liefst 22 miljoen euro waard was voor psv en tot de beste talenten ter wereld behoorde. maar dan lees ik hier reacties van naar mijn mening geestelijk verwaarloosden dat die mislukte trainer uit het oosten een top trainer is?? en dan hebben ze het lef daar in boeren hoofdstad eindhoven om te beweren dat eindhoven de voetbal hoofdstad van nederland is?? het is dat we jullie hier in amsterdam zielig vinden en niet kapot willen zien gaan, kijk maar wat met feyenoord is gebeurd, zelfs hun top spelers willen bijna betalen om in de echte voetbal hoofdstad amsterdam te mogen spelen.

Trouwens stelletje zogenaamde PSV supporters hier, zijn nou Dumfries en Malen al verkocht of was dat de zoveelste bullshitt verhaal van de PSV directie?

20 juli 2021 om 23:13

Hoe kom jij op het idee dat supporters kennis zouden hebben van nog niet bevestigde transfer van een club? Verder lijkt je wat gefrustreerd te zijn over de directie van psv. Heeft Toon ooit je lollie afgepakt of is er wat anders aan de hand?

Wat een suggestief stuk weer. Woorden van Schmidt zijn stukken milder dan de media doet geloven. Hij zegt niets geks, en Ihattaren zelf weet ook wel wat ie beter moet doen. Hij oogt afgetraind, dus de eerste stap is gezet. Laat het maar zien, en laat de media vooral schrijven. Zolang je het langs je heen laat gaan stoken ze geen onrust. Benieuwd naar PSV dit seizoen, denk dat de supporters er wel zin in hebben. Het ziet er goed uit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.NEC00
12.PSV00
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. SchmidtUnknown
Y. MvogoKeeper
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

5 fans
Coach, 54 jaar
SeizoenClub
2020- PSV
2017-2019 Beijing Guoan
2014-2017 Bayer Leverkusen
2012-2014 Red Bull Salzburg
2011-2012 SC Paderborn 07

In de wandelgangen

Donderdag 29 juli
Genoa heeft hevige concurrentie gekregen in de strijd om de handtekening van Sam Lammers. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren