Gerrard is overtuigd: Rangers meldt zich met miljoenen in Eredivisie

Donderdag, 15 juli 2021 om 07:18 • Laatste update: 07:27

SC Heerenveen heeft opnieuw een bod ontvangen op Joey Veerman. In navolging van Hellas Verona heeft de 22-jarige middenvelder met Rangers er een optie bij. Volgens De Telegraaf ziet trainer Steven Gerrard het in Veerman zitten. De krant schrijft dat Rangers een bod van 4,5 miljoen euro heeft uitgebracht, een bedrag dat een miljoen minder is dan wat de Italianen bieden.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

58 reacties (laatste reactie door bliek)

Lijkt me een prima club voor Veerman. Kan ie ook aan zijn vechtersmentaliteit werken, waar velen vinden dat dat nog ontbreekt

15 juli 2021 om 09:02

Dat klopt toch ook. Daarnaast is hij mentaal ook kwetsbaar, als het niet loopt, zie je dat meteen aan hem af. En heeft hij een negatieve houding binnen het elftal !

15 juli 2021 om 09:46

Waaruit blijkt dat hij kwetsbaar is? En welke negatieve houding binnen het elftal?

Volgens mij zuig je te veel aan je grote duim

15 juli 2021 om 09:56

Nee hij heeft gelijk hoor. Joey is de eerste wiens koppie omlaag gaat als we achter komen. Als het niet loopt, gaat hij ook niet meer de vuile meters maken en voetbalt hij alleen voor zichzelf.

15 juli 2021 om 10:00

Joey was ook de enige die het team op sleeptouw nam.
Joey was ook de enige die tactisch voor veranderingen kon zorgen.
Joey was altijd de eerste speler die vooruit denkt.
Joey ligt heel duidelijk niet op 1 lijn met de trainer, ik snap wel dat hij op het einde zijn koppie meer liet hangen. Ik zou ook gek worden van zo'n laffe trainer die continu zijn zwakke spelers opstelt.

Joey heeft in een zeer beperkt elftal behoorlijk zijn stempel kunnen drukken. Heel het team draaide om Joey.

Toen Joey niet meedeed ivm corona tegen een Zwolle ( die in het ALS gespeeld werd ) waar zwolle 6 spelers miste ivm corona. Toen was het team nergens. We verloren gewoon in eigen huis toen van een verzwakt elftal.

Maar goed, men verwacht dat een speler als Joey elke wedstrijd heerenveen bij de hand neemt en hij altijd 110% inzet toont. Joey is geen Dirk Kuyt, Joey is een verfijnde voetballer, geen werker/sloper.

15 juli 2021 om 10:07

Joep zal toch harder moeten werken. Met alleen verfijnd zijn red je het niet. Niet in Italië en al helemaal niet in Schotland.

15 juli 2021 om 10:47

en als Gerrard dat ziet, maakt hij Veerman helemaal af, en daarna doet ie het nooit weer. lijkt mij een prima stap.

15 juli 2021 om 09:08

Mee eens denk dat dit een mooie tussenstap is t.o.v. Verona. Mits hij zich doorontwikkeld en ook in de champions league zijn waarde toont is een stap richting de premier league een reã«el optie. De kwaliteiten heeft hij voldoende hopelijk dat hij daar ook het mentale oppakt. Indien dit het geval is zie ik hem in de toekomst zeker oranje halen...

15 juli 2021 om 11:48

Ze bieden 1 miljoen minder dan Verona, denk niet dat ze in Heerenveen denken, prima tussenstap voor Veerman laten wij maar met 20% minder genoegen nemen 😜 Snap sowieso niet dat als je weet dat er een club is die 5,5 miljoen heeft geboden dat je dan denkt ik bied 1 miljoen minder in de hoop dat ze bij Heerenveen achterlijk zijn.

15 juli 2021 om 12:29

@wandering In de Schotse media wordt gesproken over een startbedrag van 5,5 miljoen pond (6,5 miljoen euro) + ‘add-ons’ van 2 miljoen pond (2,4 miljoen euro). Dan zou het dus al gaan om een (potentieel) bedrag van zo’n 9 miljoen euro. Mits het waar is, klinkt het toch al een stuk beter dan het bod van Verona.

15 juli 2021 om 12:56

Als dat klopt is het mooi natuurlijk, tenminste als Veerman daar ook na toe wil, in mijn reactie ga ik uit van de 4,5 miljoen die in dit artikel staat. Buiten dat om kan ik mij ook zo voorstellen dat Veerman veel liever naar Verona gaat dan naar Schotland. Afwachten dus voor iedereen

Het zou bijzonder zijn als hij voor dat geld nu wel weg mag.
De Schotse competitie is niet veel anders dan de Nederlandse toch het gaat om celtic en rangers en het meeste eromheen is stuk minder.

15 juli 2021 om 09:14

Rangers zit in de derde kwalificatieronde voor CL voetbal, dat is al een ronde verder van waar PSV start. Dus dat is wel redelijk naar verhouding op het niveau van Psv/feyenoord. Als die niet voor je komen is Rangers toch een mooie club?
Spelen voor de prijzen in de competitie en Europees voetbal, een aanzienlijke verbetering van wat je bij Heerenveen kan behalen.
Lijkt mij een mooie tussenstap.

15 juli 2021 om 09:31

Rangers is wel de kampioen van Schotland he. Ajax is als kampioen gewoon geplaatst. Daarnaast is de Schotse competitie nog een stuk minder niveau dan de Nederlandse met alleen Celtic als concurrent. De rest van de teams in Schotland stelt helemaal niks voor.

15 juli 2021 om 12:11

Dat is wel zo Flamengo, maar ik denk dat als hij op den duur de stap naar Engeland zou willen maken, dat dit de perfecte tussenstap is.

15 juli 2021 om 13:41

Ik vind Rangers zeker een mooie club hoor. Maar ik vraag me gewoon af of je in de competitie beter wordt.
Tuurlijk je gaat Europees voetballen die ervaring pak je mee.
Maar op de competitie niveau denk ik niet dat het een stap vooruit is.

Feyenoord zou denk wel komen maar niet voor 10 mil

Mooie club, prima competitie en een goede trainer. Kan een hoop opsteken van Gerrard. Misschien dat een ''van Dijk-route'' ook voor hem een uitstekende pad kan zijn. Vind dit voor Veerman tot nu toe de beste optie.

Dit zou een prachtige club zijn voor Veerman. Hij kan veel leren van Gerrard, Europees spelen en wennen om bij een grote club te werken. Verona lijkt mij ook een leukere stad dan Glasgow, maar that's it. Hopelijk komt er een goeie deal voor Heerenveen.

15 juli 2021 om 08:25

That's it? Da's ook wat kort door de bocht, toch? Rangers stond vorig seizoen op eenzame hoogte en dat lijkt komend seizoen ook wel het geval, dus vooral Europees spelen zal de extra zijn voor Veerman, samen met fysiek aanhaken. Maar spelen in de Serie A (Verona is gewoon een keurige middenmoter) zou ook uitstekend voor hem zijn. Tactisch, fysiek, spelen tegen goede spelers, etc.

15 juli 2021 om 10:31

Glasgow is een topstad, kom er graag. Gerrard was veel van wat Veerman is en dan nog veel meer. Als Gerrard Veerman zijn onverzettelijkheid kan bijbrengen (en wellicht nog wat meer) dan is dit echt een topkeuze. Lekker rijpen in het fysieke schotse gebeuk. Dat Van Dijk daar kwam bovendrijven was wel te verwachten, bij Veerman moeten we dat nog zien. Maar als het lukt is ie klaar voor een grote stap.

15 juli 2021 om 11:17

Ben nooit in Verona geweest, wel in vele andere Europese steden, maar Glasgow is echt een van mijn favoriete Europese steden. Echt een geweldige levendige stad met veel cultuur, historie, architectuur maar tergelijkertijd ook een rauwe arbeidersstad. Als Veerman het voor elkaar krijgt om fysiek en mentaal sterk te worden in Schotland, zie ik wel potentie voor hem in Oranje.

Pfaff, daar zit je als Veerman toch niet op te wachten. Is gewoon KKD in een vol stadion. Wellicht beter je contract uit dienen en transfervrij je geluk gaan beproeven.

15 juli 2021 om 07:45

@Gerben, dat is nog 2 hele seizoenen. De vraag is welke clubs zich dan aandienen. Jammer voor de speler, maar Heerenveen heeft natuurlijk het recht om bepaalde bedragen te vragen. Als hij van mening is, dat het echt te veel is en dat hem een flinke positieverbetering wordt onthouden dan kan hij het altijd proberen via arbitrage, maar schat zijn kansen erg laag.

15 juli 2021 om 07:48

Is maar net waar je naar kijkt. Een paar keer per jaar een derby tegen Celtic, meedoen om de prijzen, in het verleden voor verschillende spelers een mooi opstapje geweest naar een topcompetitie en dat in een land waar je prima kunt wonen. Ik kan mij prima voorstellen dat hij die stap wil maken en eventueel boven Hellas Verona (wat ook een hele mooie stap zou zijn) zou verkiezen.

Ik snap dat clubs minder geld te besteden hebben door het voetballen voor lege stadions. Maar daar worden spelers toch niet goedkoper van? SC Heerenveen vraagt 10 miljoen, dat lijkt me een prima bedrag. Dat Joey daar anders over denkt snap ik, maar de club laat zijn beste spelers niet zo maar gaan.

15 juli 2021 om 07:59

Nou ja daar worden de spelers juist wel goedkoper van. De financiele middelen gaan naar beneden (of de vraag is lager), dus dat heeft direct impact op de prijs (het aanbod). Daar ze vroeger gingen overbieden van 15 tot 20 miljoen, is het in dit geval rond de 4 tot 6. Accepteert Heereveen het niet, dan gaat hij nergens heen natuurlijk (met de kans op transfervrij). Accepteert Heereveen het wel, zullen ze met minder miljoenen ook de markt op gaan.

15 juli 2021 om 09:10

Als je ziet dat Boadu en Stengs beide 15 miljoen opleveren, vind ik 10 miljoen voor Veerman niet heel veel. Heerenveen hoeft niet akkoord te gaan met een prijs die ze zelf te laag vinden. Hij heeft nog 2 jaar contract, dus Heerenveen hoeft zijn beste speler niet te verkopen.

15 juli 2021 om 10:09

Nee het is helemaal aan Heereveen zelf wat ze willen vragen natuurlijk. Maar heereveen heeft qua aantrekkingskracht niet dezelfde aantrekking (en dus prijs) als AZ natuurlijk. Dat werkt ook allemaal mee in de prijs. En ach, het is wat de gek ervoor geeft he. Je hebt uiteindelijk maar 1 koper nodig (mits je hem wil verkopen). Volgend jaar met 1 jaar contract zal hij nog minder waard zijn

15 juli 2021 om 10:34

Hij heeft een contract tot 30 juni 2024 dus Heerenveen heeft alle tijd

15 juli 2021 om 12:31

Zo simpel is het natuurlijk ook niet. Als die push - pull ook veranderd heb je niks aan contractduur. Mocht het zo ver komen dat de clubs die zich gaan melden zo aantrekkelijk zijn dat Veerman echt weg wil (tot onvrede speler aan toe), dan heeft dat ook meteen effect. Stel je voor dat Veerman koste wat het kost naar Rangers wil. Dan wordt het voor Heereveen mega lastig om je vast te houden aan een bedrag dat ze niet kunnen betalen. Anders zit je met een zwaar ongemotiveerde speler opgescheept

Mooie club voor Veerman. Niveau bij de club iets hoger, meespelen om prijzen, ietsie meer verdienen. Prima. Subtop in Spanje, Italie, Duitsland en Engeland gaan niet voor hem komen dus prima keuze lijkt me,

15 juli 2021 om 08:37

Iets hoger? Zeg maar gerust hoger hoor, als je kijkt naar Heerenveen en Rangers zie ik daar zeker gebaseerd op vorig seizoen er echt wel een verschil in. De competitie is weliswaar minder maar Heerenveen kan alleen maar dromen van de spits van Glasgow.

15 juli 2021 om 08:42

Nouja iets hoger? Rangers overwintert jaarlijks in de ECL, dat is al weer ff geleden voor Heerenveen. Rangers is het niveau van AZ/PSV/Feyenoord dus van een middenmotor ED naar Rangers is een mooie stap.

15 juli 2021 om 09:43

"Overwintert jaarlijks" volgens mij jaren afwezig geweest van Europees voetbal. afgelopen 3 seizoenen wel weer EU leauge met 2 keer overwinteren.

18 juli 2021 om 23:15

En hoe komt het dat ze afwezig waren die jaren? Wat is er met de rangers gebeurt in het recente verleden? En sinds ze weer terug zijn op het hoogste niveau hoe vaak hebben ze zich toen gekwalificeert voor dit toernooi en hoevaak daarvan overwinterde ze? Deze ploeg speelt structureel mee sinds ze terug op het hoogste niveau zijn waarvan de nu ook structureel overwinteren.

Ik snap speler soms echt niet. Je hebt toch gewoon een contract tot 2024? Dat heb je toch zelf getekend? Dan moet je niet lopen klagen dat Heerenveen hoog in de boom gaat zitten. Volgend jaar zullen ze de prijs vervolgens iets laten zakken, omdat het contract dan nog maar twee jaar doorloopt ipv een jaar.

15 juli 2021 om 08:55

Ze zien het nieuwe salaris en wellicht een loyaliteitsbonus en verder kijken doen ze op dat moment niet, misschien met in het achterhoofd dat als er een grote club komt Heerenveen toch wel overstag moet.

15 juli 2021 om 08:58

@Siceramo In de regel heb je gelijk echter is dit iets te zwart wit bekeken. De voetballerij staat bol van de variabelen en dit soort kansen gaan sneller dan ze komen. Als speler zijnde dien je eigenlijk vooruit te denken en clausules mee te nemen in jouw contract. Vaste transfersom per contractjaar is zo'n voorbeeld ... Ik snap Veerman want dit zijn mooie uitdagingen maar snap Heerenveen ook gedeeltelijk. Die hebben ook in hem geïnvesteerd en rekenden op zijn aanwezigheid. Echter redeneren ze nu wel bijna alsof ze de nieuwe Verratti in huis hebben door zo hoog in de boom te zitten. Heerenveen kan zeggen 6 miljoen plus wat bonussen en nu opzouten.

15 juli 2021 om 09:30

Alles is wel een beetje met elkaar verbonden, club status, speler status en het salaris van hem. Wat zal Veerman verdienen bij Heerenveen? Is het dan gerechtigheid wat Heerenveen vraagt?

Veel vergelijkingen met az, maar ik denk dat een stengs etc. (Veel) Meer verdient dan Veerman, AZ heeft veel meer clubstatus en Stengs heeft al Nederlands elftal gespeeld, Veerman nog alleen maar jong oranje (en niet veel). Als je er objectief naar kijkt denk ik dat 6/7 miljoen reeel zou zijn. Heerenveen mag altijd meer vragen, maar dat is niet marktconform en ze betalen hem daar ook niet naar…rechtzaakje misschien?

Volgens mij moet veerman ff met zijn zaakwaarnemer om de tafel.
Deze heeft veerman vorig jaar laten bijtekenen tot 2024 en er voor gezorgd dat veerman een riant salaris kreeg voor Heerenveen begrippen.
Denk dat kamp veerman dan niet moet zeuren dat Heerenveen nu de hoofdprijs vraagt.
Ze waren er zelf bij toen ze het contract ondertekenden.

15 juli 2021 om 09:25

Klopt helemaal, het is allemaal eenzijdig. Maar dit gejammer is ook een onderdeel van het spel.

15 juli 2021 om 09:33

Wat is dan dat riante salaris waar jij het over hebt?

Er blijft wel weinig aan creativiteit over zo Inn de Eredivisie. Stengs weg, Veerman weg, Ihatarren misschien naar Wolfsburg

15 juli 2021 om 08:54

Stengs vind ik echt niet heel creatief, heeft een leuke techniek maar is eerder een soort parade paardje met af en toe een leuke actie

15 juli 2021 om 10:09

Misschien wel maar daar kijk ik nog steeds liever naar dan naar al die hardwerkende nuttige teamkrachten met goodwill waar de Eredivisie mee wordt overspoeld

Zou jammer zijn als hij nu al naar het buitenland gaat. Een stap naar Psv, Feyenoord of Ajax zou beter voor hem zijn.

Vorig jaar bijgetekend.voor hoger salaris .en nou huilen dat hij teveel kost.

Rangers zou ik niet doen. Mooie club misschien maar als competitie ga je er flink op achteruit.

15 juli 2021 om 10:20

@raypas, ja die competitie heeft de carriere van Virgil van Dijk ook echt de das om gedaan, ls hij niet naar schotland was gegaan had hij nu bij een topclub gespeeld......oh wacht.
De tegenstand in de competitie is misschien wat minder, hoewel ik dat nog wel mee vind vallen, maar bij rangers ben je verzekerd van europees voetbal waar je je kan onderscheiden, en als je het in de schotse competitie leuk doet, dan komt de premier league ook veel sneller voor je langs.

Fantastische logica. Hmm Verona is het niet geworden omdat Heerenveen 5,5 miljoen te weinig vond. Kom dan bieden wij 4,5 miljoen.

Volgens mij is het andersom? Eerst moeten de clubs eruit komen en daarna de speler met ds club toch? Daar gaat het dus al mis

Mooie club wel. Niveau van de competitie is wel dramatisch, maar goed. Je speelt wel om de prijzen met Celtic daar...

Verder leuk dat je dan onder Gerrard mag werken, maar hoelang is hij nog trainer daar?
Puur voor de trainer gaan, zou ik in ieder geval niet doen. Dan moet hij zich al zo goed voelen bij de stap, om te gaan.

Meteen doen! Prachtige club! Europees voetbal en een mooie vervolgstap. Deze kans krijg je niet snel, Als ik hem was had ik het wel geweten

Ik snap niet dat alle nederlandse topclubs liggen te slapen nu blijkt dat Veerman mogelijk naar het buitenland gaat. Veerman zie ik op dit moment 1 van de grootste talenten die rondloopt op de nederlandse velden. Heeft het uitstekend gedaan afgelopen seizoen.

@mrblueeyes Veerman voegt aan Ajax niks toe en Feyenoord heeft domweg het geld niet om 10 a 12 miljoen af te tikken. Dan blijven PSV en AZ over. De laatste zou ik wel als een optie zien omdat kennelijk Koopmeiners naar Frankrijk verhuist en er daarnaast ook veel geld gaat rollen door de verkoop van Boadu en Stengs. Overigens moet Veerman niet gaan zitten piepen over de transfersom die Heerenveen vraagt. Hij heeft zelf met zijn volle verstand tot 2024 getekend. Dan weet je dat je niet voor een appel en een ei eg komt. Dat hij vindt dat hij aan iets nieuws toe is had hij zich eerder moeten bedenken. Ik hoor die spelers van AZ ook niet piepen, die gaan kennelijk allemaal voor een bedrag tussen 10 en 15 miljoen weg. Ik denk dat Verman daar goed mee te vergelijken is. Dus waarom zou Heerenveen maar 5 miljoen moeten accepteren ?

Wat een prachtige club. ik had meteen mijn zaakwaarnemer gebeld om het eerste vliegtuig naar Glasgow te pakken.

Zou altijd gaan voor de Rangers .
Krijg je steun en les van in mijn beleving één van de grootste op die plek .
Kun je als Veerman echt een sprong maken .
Rangers één keer mogen bezoeken , misschien daarom mijn voorkeur.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

sc Heerenveen

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV1211
2.Ajax1012
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
E. MulderKeeper40
I. DresevicVerdediger40
S. van BeekVerdediger40
M. van EwijkVerdediger40
S. de JongMiddenvelder40
T. HalilovićMiddenvelder43
J. VeermanMiddenvelder40
Voor de complete selectie: Clubpagina sc Heerenveen.

708 fans
Coach, 41 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren