Bazoer hekelt houding Vitesse en ziet droomtransfer mogelijk in het water vallen

Zondag, 11 juli 2021 om 11:35Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 11:43

Riechedly Bazoer is niet te spreken over de manier waarop Vitesse voet bij stuk houdt rond een eventuele transfer. De verdediger annex middenvelder heeft de mogelijkheid om naar Olympique Marseille te gaan, maar Vitesse verlangt meer dan de geboden vier miljoen euro, meldt De Telegraaf zondag. Door de houding van Vitesse dreigt Marseille de stekker uit de onderhandelingen te trekken, zo klinkt het. Bazoer ziet daarmee tevens een droomtransfer mogelijk in rook opgaan.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

72 reacties (laatste reactie door jurgenalferink)

Laat gaan, net als Tannane, die zijn komend seizoen niks meer waard voor Vitesse, gezien ze allebei graag weg willen. Slim inkopen om dit op te vangen en door. Hoe eerder hoe beter. Ze leggen nu ook de hele voorbereiding lam. Doordat ze toch minder gemotiveerd zijn.

11 juli 2021 om 15:32

Wauww wat een hoop aannames zeg!

Heb je daar bronnen voor??

Beter zou zijn als Vitesse ze nu zou laten gaan zodat ze er nog iets op pakken, anders lopen ze gratis de deur uit

11 juli 2021 om 16:45

Ik denk het ook Louis. De mentaliteit vam Bazoer is nou niet echt zijn sterkste kant.... Dus laat gaan, laat gaan.

11 juli 2021 om 19:03

Ik denk dat Vitesse wacht tot later, dan kunnen er nog vaak wat gekke dingen gebeuren.
Zou wat zijn als er alsnog 10 miljoen voor betaald wordt, omdat iemand nog snel een goeie voetballer nodig heeft.
Beelden laten zien dat het een goede speler is, maar (een beetje) complex...

Ik snap dat Vitesse meer dan 4 miljoen wil zien. Echter zal iedere club ook weten dat als ze voet bij stuk houden deze jongen genoeg herrie zal schoppen dat ze uiteindelijk toch van hem af moeten. 4 miljoen accepteren zou wellicht gewoon het beste voor Vitesse zijn.

11 juli 2021 om 13:40

Daarnaast hebben beide heren een aflopend contract na komend seizoen. Dat helpt de onderhandelingspositie van Vitesse ook niet.

11 juli 2021 om 21:31

Dus Vitesse moet zich als het ware gegijzeld opstellen? Het moet niet gekker worden met die spelers. Bazoere hele carriere is naar de t*fys als hij niet snel wat laat zien. Dus we gaan zien hoe hij zich opstelt. Als hij weer een jaar gaat zuigen kan hij gewoon de bediening ingaan. 4 miljoen is helemaal geen gek bedrag om te vragen, vooral niet na alle kansen die hij hier heeft gekregen. Anders is het mooi klaar. Wat voor precedent zet je anders?

4 miljoen is toch ookwel echt bizar weinig.

Tussen de 7.5 - 9 miljoen moet toch wel haalbaar zijn voor Vitesse lijkt me?

11 juli 2021 om 11:49

Niet met nog maar 1 jaar contract. 5 miljoen is marktconform.

11 juli 2021 om 11:50

"5 miljoen is marktconform. "

Bron ?

11 juli 2021 om 12:00

Hij overdrijft, het is maar 4.5. Bron: transfermarkt.nl

11 juli 2021 om 12:03

Bron: linkebuiteadem, 11-7-2021

11 juli 2021 om 12:13

@NJfromVOL wat voor bron verwacht je? Ik vind 5 miljoen een reële schatting.

11 juli 2021 om 12:15

Wat voor bron zou je daarvoor moeten leveren? Het is wat de gek betaald.

11 juli 2021 om 12:16

5 milj: waarop gebaseerd? Bazoer is een prima speler die, mits gemotiveerd, veel kan toevoegen aan OM. Dus die club mag best wat dieper in de buidel tasten voor Bazoer, als het een succes wordt verdienen ze het dubbel en dwars terug.

11 juli 2021 om 12:24

@psvfan

Iemand roept heel stellig dat 5 mln marktconform is. Ik vind dat lastig.
Berghuis zou 4 (+ Feyenoord juristen bonus) moeten kosten en voor Malacia is -naar verluidt- 6 mln geboden en 11 mln gevraagd. Verder zie je nog wat transfers voorbij komen. Hoe moet je daar Bazoer in plotten?

11 juli 2021 om 12:31

@NJfromVOL elke situatie is anders natuurlijk. Berghuis is zo goedkoop vanwege een afspraak in het contract. Malacia is weer jong met een langlopend contract. Dat zijn niet echt situaties om de situatie van Bazoer mee te vergelijken.

11 juli 2021 om 12:37

Precies mijn punt. Hoe moet je Bazoer daar dan in plotten? Heeft een mislukt avontuur achter de rug, kan lekker ballen, relatief jong, maar kan ook 'lastig' zijn. Hoe volwassen is hij echt ?
Allemaal vragen die je je moet stellen als je hem wil hebben en hoeveel wil je er dan voor betalen?

11 juli 2021 om 13:22

Je moet die dingen niet vergelijken. Heeft geen enkele zin.

Bazoer heeft het goed gedaan maar heeft ook mislukkingen op zijn naam. En een reputatie. Dan is het lastig om de jackpot te vangen. Ik zou hem verkopen voor die 4-5 miljoen

11 juli 2021 om 14:15

Contractsduur telt ook mee bij het bepalen van een transfersom. Malacia heeft nog drie jaar te gaan, nu verkopen spaart Feyenoord dus alleen want salaris uit vergeleken met volgend jaar verkopen. Dan is je poot stijf houden en meer vragen niet zo lastig. Want er is niks mis mee om hem nog een jaartje bij Feyenoord te houden en dan volgend jaar te verkopen.
Bazoer en Berguis lopen uit contract. Gaat de verkoop nu niet door, dan tekenen ze komende winter al ergens transfervrij. Hetzelfde probleem wat Ajax met Onana heeft. Dus zal je met minder genoegen moeten nemen.

11 juli 2021 om 12:16

Voor een speler met eenjarig contract, met mislukte buitenlandse avonturen op zijn naam en relatief weinig Europees ervaring? Vind 4-5 miljoen een heel aardig bedrag eigenlijk.

11 juli 2021 om 13:07

Kunnen we bij psv niet ruilen voor Rosario? Iedereen blij

11 juli 2021 om 13:53

Ruilen met Vertesse, dan praten we nergens meer over.

11 juli 2021 om 14:01

Vertessen? Mwah. Is snel, maar afwerken ho maar. Zo iemand hebben we al met Gong

11 juli 2021 om 16:28

Denk dat Vertesse dit jaar gaat doorbreken. Vind her sws een heel goede speler.

11 juli 2021 om 13:51

4, is weinig. Zeker omdat Vitesse zelf vgm 3 betaald heeft. 5 a 5,5 moet te doen zijn en lijkt me ook wel reëel.

Iedereen weet dat als Vitesse deze houding blijft innemen hij deze houding overneemt mocht het niet van een transfer komen en dan heb je een heel gezellige speler in je groep aankomende seizoen.

11 juli 2021 om 12:19

Vitesse overspeelt ook deels de hand door niet te handelen naar de positie die het heeft tov andere clubs. Maar gelijk, dit is geen speler met de mentale wil dit om te keren, wordt kont in de cribbe gooien en ellende

11 juli 2021 om 12:31

Wat moet Vitesse dan doen? Hem voor veel minder dan wat hij waard is laten gaan, alleen maar omdat ze anders straks een "onzellige" speler in de selectie hebben? Bazoer heeft bij z'n volle verstand getekend tot 2022. Dan weet je dondersgoed dat je tot 2022 alleen kunt vertrekken op de voorwaarden die je club daar bij stelt.

11 juli 2021 om 12:40

De vraag is een beetje hoe vol dat verstand is :P
Daarnaast denk ik niet dat veel spelers die een (lang) contract tekenen, dat doen met de intentie om het uit te dienen. Ik schat zo in dat Bazoer eerzuchtig genoeg is om na Vitesse nog een mooie stap te kunnen zetten en niet in de Eredivisie te blijven hangen. Dan begrijp ik wel dat hij nu naar Marseille wil en baalt dat Vitesse hem niet laat gaan. Anderzijds heeft Vitesse weer het recht op een bod te weigeren en Bazoer aan zijn contract te houden, maar dan heb je weer het risico op een ontevreden Bazoer, die wellicht niet de mogelijkheid heeft de knop weer om te zetten en nog een jaartje in Arnhem te vlammen.

11 juli 2021 om 13:54

Nou ja, dat kan. Maar dan kun je een mooie stap, zelfs al ben je transfervrij, daarna ook wel.vergeten

11 juli 2021 om 19:47

Knop omzetten is natuurlijk ook in zijn eigen belang. Dan kan hij na een goed seizoen transfervrij vertrekken en een lekkere tekenbonus ontvangen. De vraag is inderdaad of hij dit kan.

Ontevreden spelers ook.. denken (logischerwijs) enkel alleen aan eigen belang.. beetje dankbaarheid/respect aan de club die ze goed betaald en in het geval van bazour weer op de kaart gezet heeft.

Ik krijg het idee dat Vitesse een beetje 'chicken' aan het spelen is. 4 miljoen is misschien niet de hoofdprijs waar je op hoopt, maar over een jaar loopt hij gratis de deur uit.
Ik heb nog wel het geloof dat dit goed komt.

11 juli 2021 om 12:35

Het transferwindow is nog ruim zeven weken open. Vitesse zal er wel op gokken dat er nog meer belangstelling komt als Marseille afhaakt.

11 juli 2021 om 13:59

@NJfromVOL. Ik denk ook wel dat het goedkomt, maar ik hoop wel dat ie voor 5 a 5,5 gaat. Lijkt me een redelijk bedrag en 4 miljoen is pas het openingsbod. Zal nog wel wat aan onderhandeld worden. En als ze er niet uitkomen en hij over een jaar gratis weg gaat, gaat ie ook minder spelen. Want Cornelisse zal ook minuten gaan/moeten maken. De vraag is dan of je als Bazoer nog zo'n mooie stap gaat maken als je een seizoen blijft. Zelfs al ben je transfervrij, ik denk van niet.

11 juli 2021 om 14:03

Als je 'chicken' speelt zijn er twee partijen (of meer) nodig. Beide kanten hebben inderdaad iets te verliezen.

Als deze jongen een betere mentaliteit zou hebben (geen moeilijk gedrag in de groep) zou hij echt een heel.stuk verder zijn dan nu.

Jammer , marseille lijkt mij overigens een droom transfer voor deze jongen

Het lijkt de laatste tijd steeds meer een trend te worden dat voetballers menen zelf te moeten bepalen wat een marktconform bedrag voor hen is. Volgende keer wellicht toch ietsje beter nadenken voordat je een meerjarig contract ondertekent. Daarnaast kun je beter boos worden op de club die, ondanks dat ze je zo graag willen hebben, de hand op de knip houdt. Vier miljoen lijkt me geen hoog obstakel voor een club als Marseille.

11 juli 2021 om 12:09

Een club mag ook wel zijn positie kennen en dan moeten ze bij Vitesse kunnen toegeven dat ze zelfs nog maar de opstap naar een club die als tussenstap gezien kan worden, zijn. Uiteraard wil je zelf doorgroeien maar voor een speler die nu nog eens 1 leuk seizoen gehad, aangegeven heeft te willen vertrekken en nog maar voor 1 jaar vastligt meer dan 4 miljoen vragen (als Vitesse zijnde) is ook wel stevig.

11 juli 2021 om 13:06

Dus ze moeten het eerste beste bod maar accepteren? Wat een gelul zeg. Bazoer en Tanana gaan gewoon allebei weg deze zomer, en ik ben er nog blij mee ook want dit zijn weer 2 gasten zonder zelfreflectie die bij elke club waar ze komen een houdbaarheidsdatum hebben.

11 juli 2021 om 14:12

Moet nog maar hopen dat Tannane weggaat. Die jongen heeft echt na de winterstop nul motivatie laten zien.

11 juli 2021 om 12:40

Ik snap de spelers ook wel. Als ze hun contract willen uitdienen worden ze door hun club gechanteerd want dan loopt de club geldt mis. Laat een speler dan ook een keer ontevreden zijn als hij nog een 1 jarig contract heeft en 4 miljoen afwijzen belachelijk vind

Altijd zo mooi als clubs zeggen: “we gunnen hem een transfer” en vervolgens in de vraagprijs laten doorklinken dat ze die speler absoluut geen transfer gunnen.

11 juli 2021 om 11:57

Omdat je de speler dus maar voor een appel en een ei moet laten gaan? Misschien moet OM dan eens een meer realistisch bod doen, in plaats van hem voor een schijntje te willen halen.

11 juli 2021 om 12:07

Appel en ei? 6 twijfelen? Je hebt het over
een speler van Vitesse met 1 jaar contract? Geen international met ervaring waar je u tegen zegt?

11 juli 2021 om 12:58

@FlamengoBrasil Wat is voor jou dan een realistisch bod voor een speler als Bazoer, die nog 1 jaar contract bij Vitesse heeft, die in meerdere competities mislukt is en waarvan de club heeft aangegeven mee te willen werken aan een transfer? Ik vind dan 4 miljoen wel aardig in verhouding staan.

Bazoer kan toch niet verwachten dat Vitesse akkoord gaat met 4 miljoen? Vanaf 6 kun je gaan twijfelen, 7 of 8 zou redelijk zijn.

11 juli 2021 om 12:03

8 redelijk voor een speler met slechts een jaar contract. Dat had Overmars misschien gered. Ik zou die 4 pakken voor hij transfervrij de deur uit gaat.

11 juli 2021 om 12:06

Voor iemand met een 1 jarig contract? 4 a 5 moet je blij mee zijn.

De volgende.
Veerman als eerste en er komen nog veel meer. Clubs hebben of veinzen financiële problemen en leggen t op t bordje speler: ga maar dwarsliggen want anders gaat t niet door. Geen idee of t terecht is of niet.
Spelers moeten zich daarentegen instellen op langer verblijf als club niet keihard geld nodig heeft en voor bodemprijs moet verkopen.
Alleen maar verliezers

Nou zit er alweer dik in hoor: Hij gaat naar Marseille en dan heeft ie over drie jaar bij elkaar misschien 40 wedstrijden gespeeld, drie rode kaarten gehad en vier trainers meegemaakt. Dan maakt hij de vrije transfer naar Rkc.

4 tot 5 miljoen is een heel mooi bedrag voor een club als Vitesse. Met wat creativiteit kan je er ook heel wat mee, maar ze mogen natuurlijk zelf weten wat ze doen met een speler die van hun is. Bazoer kan van alles willen maar het enige wat Bazoer kan doen is zijn wens uitspreken en hopen dat hij, zijn manager en de club eruit komen. En anders gewoon nog een jaartje knallen bij Vitesse.

Normaal gesproken zou je zeggen dat ze meer kunnen vragen (vragen mag overigens altijd). Alleen met het feit dat deze jongen nog 1 seizoen vast ligt en dan gratis weggaat zou ik toch een 4/5 miljoen accepteren. Ik snap dat je niet meteen hapt op het openingsbod maar in deze tijd zijn de mega prijzen gewoon niet meer mogelijk. Dus zou ik gewoon zeggen 5 miljoen dan verdien je er nog wat aan. Volgend seizoen is die jongen gratis weg en levert het je niets meer op.

Hij is ook meer waard dan 4 miljoen!

Het spel om de knikkers. Vitesse is ontstemd dat Bazoer zich niet onder druk laat zetten ivm de gestelde deadline. Bazoer is ontstemd over Vitesse dat ze geen genoegen nemen met het gedane bod. EN zo suddert dat nog even door. Uiteindelijk zal er best een club 5-6 miljoen betalen voor Bazoer, alleen zal dat wel na de deadline gelden. Vitesse zich wel in de wacht momenteel want ook Tannane, Dasa en Doekhi hebben nog maar een 1-jarig contract en lijken niet te verlengen. Ben benieuwd of er ook nog Nederlandse versterkingen komen... Want het wordt wel een legioen inmiddels...

11 juli 2021 om 14:16

Oh nee toch, niet buitenlandse spelers! Het maakt me echt geen reet uit waar een speler vandaan komt, zolang hij voor de club speelt. Kashia was in het begin ook maar een deel van je zogenaamde legioen, who cares? Dat mensen zich in deze tijd druk maken om de nationaliteiten in je team, heel interessant.

11 juli 2021 om 15:15

Fijn dat het jou niet interesseert. Blijkbaar vele andere Vitesse supporters wel gezien de tendens dat er minder en minder supporters komen in het Gelredome. Wellicht kunnen ze een half stadion huren, scheelt weer in de kosten. En buiten dat is dat ook niet goed voor het Nederlandse voetbal !

11 juli 2021 om 15:19

Het is voor je jeugd ook net wat leuker om Nederlandse jongens in het 1e te zien waaraan ze zich kunnen optrekken en zien dat het zin heeft om in de jeugd van Vitesse te spelen. Jeugd staat er goed op maar dan moet je dat wel doortrekken naar het eerste elftal. Ook als toeschouwer zoals Bogarde zegt is een team met alleen maar onbekende buitenslandse namen niet echt een trekpleister.

11 juli 2021 om 15:40

Nee hoor. Waanzinnig conservatieve opvatting. Niet meer van deze tijd om je druk te maken over Nationaliteit.

Misschien de hoogste tijd om de contracten aan te passen, als de ruimte er is om alle wensen van de heren te vermelden, misschien ook vermelden dat als de heren dwars gaan liggen, ze een minimum salaris krijgen

11 juli 2021 om 15:13

En jij denkt dat een speler daarmee akkoord gaat? Je zou eerder net als in Spanje een verplichte afkoopsom erin moeten zetten. Dan weet een club waarmee ze over de boeg moeten komen en kan een club geen belachelijk bedrag hanteren zoals bijvoorbeeld bij Veerman en bij Bazoer.

Ach joh, dat is het spelletje, voor 4 miljoen en 20% doorverkoop zou ik hem lekker laten gaan

Bazoer neemt de deadline van Vitesse ter kennisgeving aan, dus Vitesse neemt de 4 miljoen en een hoger salaris voor Bazoer ter kennisgeving aan. Niet andersom.

Hoewel ik als Ajacied geen fan ben van Bazoer, vind ik dat hij in deze best een punt heeft!
Aan de andere kant snap in het standpunt van Vitesse ook wel... klinkt dat politiek correct... misschien wel. In deze tijden van Covid liggen de dingen nu eenmaal ingewikkelder als voorheen.

Ik kan mij echt vinden in beide standpunten.

Evengoed gun ik Bazoer al het goede wat hem toekomt! Eveneens gun ik dat Vitesse ook!

Het is een lastig punt

Qua arrogantie vind hij zichzelf 20 miljoen waard, maar als het meneer niet uitkomt vind hij zichzelf opeens maar 4 miljoen waard. Daarvoor koop je momenteel nog geen basis middenvelder van een middenmoter voor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Vitesse

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
6.NEC8-2
8.Vitesse6-6
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
M. SchubertKeeper40
E. CornelisseVerdediger40
E. DasaVerdediger40
T. HájekVerdediger40
M. WittekVerdediger40
S. TronstadMiddenvelder40
Y. GbohoMiddenvelder41
Voor de complete selectie: Clubpagina Vitesse.

103 fans
Middenvelder, 24 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 15 september
Lautaro Martínez gaat zijn contract bij Internazionale verlengen tot medio 2026. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren