Guardiola lijkt hoop op komst van Harry Kane definitief op te geven

Woensdag, 7 juli 2021 om 12:57Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 15:24

De kans is groot dat Manchester City zonder nieuwe centrumspits aan het nieuwe seizoen begint. De Engelse topclub zag Sergio Agüero transfervrij naar Barcelona vertrekken, maar heeft door de gevolgen van de coronapandemie niet de financiële middelen om een vervanger aan te trekken, heeft Josep Guardiola onthult tegenover TV3. Dat betekent ook dat de club voorlopig geen nieuw bod uitbrengt op Harry Kane, nadat een eerder bod van 117 miljoen euro werd afgewezen door Tottenham Hotspur. Eigenaar Daniel Levy wil de spits voor de club behouden, zo klinkt het.

Volgens Guardiola is de kans aanzienlijk dat hij zonder spits aan het seizoen begint. "Voor de genoemde prijzen gaan wij geen spitsen kopen", doelt de Spaanse oefenmeester bij TV3 op de vraagprijs van Tottenham voor Kane. "Het is onmogelijk, wij kunnen ons dat niet veroorloven. Alle clubs hebben het financieel moeilijk op dit moment en wij zijn daarin geen uitzondering. We hebben Gabriel Jesus en Ferran Torres, die in het verleden allebei hebben laten zien goed te kunnen presteren in de punt van de aanval."

Bovendien zegt Guardiola een beroep te kunnen doen op jeugdspelers. "We hebben jonge spelers in de jeugdopleiding en spelen vaak met een valse negen. De kans is groter dat we komend seizoen geen spits kopen." Eerder meldde de Daily Mail nog dat de regerend kampioen van Engeland bereid is om Nathan Aké of Jesus in te zetten om de komst van Kane mogelijk te maken. Een eerder bod van 100 miljoen pond, omgerekend circa 117 miljoen euro, werd door the Spurs naar de prullenbak verwezen.

Naast City maakte ook Thomas Tuchel zijn interesse in Kane kenbaar. De manager van Chelsea kondigde aan dat hij graag eens 'met Kane zou praten over zijn ideeën over het maken van doelpunten en aanvallen'. "Als je ergens in de wereld een coach kan vinden die Harry Kane niet in zijn team zou willen hebben, bel me dan nog eens", zei Tuchel vorige maand op een persconferentie. "Iedereen vindt Harry Kane geweldig, maar laten we heel, heel duidelijk zijn: hij is een speler van Tottenham. Hij heeft een langdurig contract (tot medio 2024, red.) en we zullen daar dan ook geen oneerbiedige opmerkingen over maken."Gerelateerd

Meer sportnieuws

61 reacties (laatste reactie door hangover96)

Een jaar geen (minimaal) 100 miljoen uitgeven is een jaar niet geleefd voor Guardiola. Denk dat City echt wel iets gaat kopen, dat doen ze ieder jaar en hij lijkt ook niet echt tevreden over Jesus.

7 juli 2021 om 13:36

Man City heeft dit jaar wel 127m verliest gedraaid. Normaliter maakt City een kleine winst. Dat is wel een verschilletje zeg maar.

Daar zou Pep niet rouwig om zijn haha, die speelt elke belangrijke wedstrijd van het seizoen tegenwoordig zonder echte spits. Vreemde evolutie gemaakt als coach moet ik zeggen. Hij wil zo graag met een valse 9 spelen, maar dat heeft na Barca nooit meer goed uitgepakt. Desondanks nog steeds een fantastische coach, ik vrees alleen dat zijn formule langzamerhand is uitgewerkt door coaches die met dat verschrikkelijke 5-3-2/3-5-2 spelen.

7 juli 2021 om 13:13

Het pakt in de PL toch wel goed uit waar ze vaak met een fikse voorsprong winnen?

7 juli 2021 om 13:15

Wat is er verschrikkelijk aan het systeem 3-5-2 an sich?

7 juli 2021 om 13:23

352 is doodsteek voor goed middenveld spel vind ik. Veel verantwoordelijkheid om iets te doen komt bij de wingbacks te liggen.

7 juli 2021 om 13:41

Pedri, Busquets en Frenkie speelden anders heel goed in dat systeem.

7 juli 2021 om 13:45

Hoezo dat haha ? Je kan nog steeds 3 middenvelders opstellen. Het ligt eraan met wat voor middenvelders je speelt.

7 juli 2021 om 13:46

Dat vind ik zelf eerder het geval bij een 3-4-3. Al hangt het er ook gewoon van af wie die twee middenvelders zijn.

7 juli 2021 om 13:51

Lierse1997, ik vind het op zich een aantrekkelijke formatie. Maar, en er is een grote maar: als je geen creatieve 10 hebt met een extra schaduwspits die ook goed uit de voeten kan, is het spel echt bedroevend. Die formatie is nu omgedoopt voor rennende spelers, box to box wildebrassen. Ik kan echt genieten van een De Bruyne, dat is een ideale 10. Maar zelfs hij moet zich aanpassen aan het voetbal en speelt dan op een positie waar hij niet volledig uit de verf komt. Van die rare dingen die coaches doorvoeren soms, waarbij je echt denkt dat ze het expres doen. Zoals Viscacatalunya aangeeft komt het spel niet ten goede. Kijk naar Oranje dit ek, niet om aan te zien. Belgie deed het, ook niet denderend. Italie doet het en dat valt enigszins mee. Barca is ook niet leuk om naar te kijken zonder die kleine voorin.

7 juli 2021 om 14:49

3-5-2 is een van de weinige counters op het defensieve spel dat veel clubs en landen tegenwoordig hanteren. Door de Wingbacks hou je het veld enorm breed, heb je veel mensen in het midden van het veld, en ben je achterin niet exposed.

4-3-3 leent zich veel beter voor mooi combinatie voetbal, wat je denk ik ook probeert te zeggen met je "352 is de doodsteek voor een goed middenveld", maar voetbal is geevolueerd naar een spel waar in het midden van het veld gewoon geen ruimte meer is voor echt tiki taka voetbal als een club zich besluit in te graven. Dan heb je spelers nodig die het veld breed houden, en zulke klassieke wingers zien we tegenwoordig niet veel meer. Echter zien we wel backs met een goede voorzet en veel loopvermogen. Hence 532 of 352

7 juli 2021 om 15:44

Vind het anders ook geen fijne evolutie. Deze 3-5-2 die toegepast wordt is een systeem waarbij de Robbens/ Quaresmas / Figos / Salahs / ... geen plek meer hebben. Daarvoor brengen die defensief te weinig. Deze spelers worden vervangen door Hakimi/alba/... die een groot loopvermogen hebben en vooral kunnen rennen langs de lijn om de bal voor te brengen. Gedaan met de passeerbewegingen langs de zijlijn van een Okocha of Quaresma. Toch wel een van de fijnste posities geweest op vlak van 'show'.

7 juli 2021 om 15:48

Italie speelt toch gewoon 4-3-3?

7 juli 2021 om 16:44

Ze speelden zeker niet slecht. Barcelona vulde het anders in dan Nederland waar er geen middenveldspel was. Misschien ligt het ook wel aan de spelers.

7 juli 2021 om 13:37

City heeft ook goede wedstrijden gespeeld met valse 9. Tegen Chelsea liep het echter niet.

7 juli 2021 om 15:03

Haha zijn formule is uitgewerkt. Net heel de Premier League aan gort gespeeld en de CL finale behaald.

7 juli 2021 om 15:49

Absoluut niet. Ze zijn net kampioen geworden met voornamelijk 433, maar Pep zal desnoods ook een 3-4-3 spelen als nodig is. Volgens mij heeft City zelfs al een aantal wedstrijden zo gespeeld als het nodig is. Een 433 met veel opkomende backs is redelijk vergelijkbaar met een 3-4-3, vooral met een valse 9. Ik denk dat over Guardiola geen zorgen gemaakt hoeft te worden met dat vele teams een 532 of 352 spelen.

Ik zie Pep nu voor me tijdens dat gesprek kijken als een zielig hondje dat een keer geen eten krijgt, wat is deze coach de laatste jaren verwend met zijn selecties en het komt nu op mij over alsof hij de zieligste coach uit de PL is omdat die geen wereldspits kan kopen.

7 juli 2021 om 13:39

Dat maak je er echt zelf van. Guardiola heeft altijd uitgesproken zeer tevreden te zijn met de selectie. Toen Aguero uit viel hield hij vast aan het mantra "ik heb vertrouwen dat Jesus, Sterling en Torres ook goed in de spits kunnen spelen". Mensen interpreteren vaak alles op een manier zodat het hun eigen beeld van iets of iemand bevestigt.

7 juli 2021 om 14:25

Silvacity-- Je kan toch niet ontkennen dat Pep wel degelijk verwend is met de selecties die hij altijd tot z'n beschikking heeft (gehad)? Misschien wel de enige coach die bij 3 verschillende clubs de duurste selecties op aarde in z'n schoot geworpen kreeg. Geen coach op aarde is in dat opzicht zo met z'n neus in de boter gevallen als Guardiola. Dat gedeelte van zielige coach is dan weer een ander verhaal en onderworpen aan (subjectieve) meningen. Maar met de selecties die Guardiola tot z'n beschikking had is het niet echt een onmogelijke prestatie om prijzen te pakken, en is het zelfs moeilijker om geen prijzen te pakken als wel. Bij de afgelopen 3 clubs waren het voornamelijk de spelers die de prijzen wonnen en de meeste lof verdienen.

7 juli 2021 om 14:35

Daarom zeg ik ook ''het komt op mij over als'' toch kan ik me wel interviews heugen waarin Guardiola op een zielige toon zegt dat hij geen extra spelers kan kopen, maar goed misschien interpreteer ik me dat zo.

7 juli 2021 om 16:05

@TikkiTakka Even een kop koffie nemen en rustig opnieuw lezen. Dat is totaal niet waar mijn reactie op in gaat. Niemand gaat ontkennen dat Guardiola altijd de luxe heeft gehad qua spelerselecties. Het gaat om de interpretatie van "vanLeeuwen" die een zielig hondje voor zich ziet die geen wereldspits krijgt deze zomer. Daarop zeg ik dat mensen vaak dingen zien die ze zelf willen zien omdat het bij hun beeld dat ze bij iets of iemand hebben.

7 juli 2021 om 13:53

@ vanLeeuwen dan heb jij Klopp zeker nog niet gezien als ie een wedstrijd verliest 😅

7 juli 2021 om 14:33

Ik heb met geen woord over Klopp gesproken en ontken ook zeker niet dat Klopp weleens een hele nare houding heeft, maar het is naar mijn mening wel een goede coach die van minder materiaal (uitgezonderd Van Dijk en Alisson) echt een wereldselectie heeft gemaakt en een type dat uitstekend bij de emotie van de club Liverpool past.

7 juli 2021 om 14:37

Minder materiaal? Hoor deze, dus Mo Salah, bij Roma al een sensatie met puike cijfers (16/17: 34 G/A) behoort dus ook tot "minder materiaal"? En Fabinho die met Monaco bijna geschiedenis schreef in de CL ook "minder materiaal? TAA, door Gerard nadrukkelijk genoemd in z'n biografie en in de scoutings wereld bekend als 1 van de meest talentvolle backs ter wereld, ook minder materiaal? Bijv. Salah heeft bij Roma meer laten zien dan van Dijk bij Southampton. Zonder enige feitelijke onderbouwing plaats je Van dijk en Allison boven iedereen en zet je ze zelfs letterlijk weg als "minder materiaal". Lachwekkend en absurd tegelijkertijd. Komt bij dat dit in jouw ogen "mindere materiaal" gescout is door het Monneybal principe en dus statistisch al opvallend goed was maar simpelweg nog niet opgemerkt door topclubs. "Minder materiaal" zoals Mo Salah werd niet voor niks op jonge leeftijd door Chelsea gekocht, toen Van Dijk nog ergens bij celtic ofzo speelde. De in statistisch opzicht beste jongetjes van de klas en daarom gekocht door Liverpool, degraderen tot "minder materiaal" 🤦‍♂️

7 juli 2021 om 15:01

Rustig aan hoor, ik denk dat hij de boodschap begrepen heeft. Liverpool heeft in de diepte minder materiaal ja. Op het middenveld in de diepte alleen Keita en er is ook eigenlijk geen backup spits voor Firmino. Pep's City heeft eigenlijk elke positie driedubbel bezet en heeft elke zomer dat ie er zat de portemonnee kunnen trekken en is zodoende ook met city de premier league-hegemon geweest van de laatste jaren. Zelfs in het jaar dat Liverpool won maakte City het ze nog spannend, verder zijn ze met overmacht kampioen geworden steeds.

7 juli 2021 om 15:16

Op het middenveld brengt Curtis Jones ook diepgang en ook Shaqiri kan kan daar spelen en daarbij is de back up spits voor Firmino Origi. En die was enorm belangrijk toen Liverpool de CL won

7 juli 2021 om 15:17

Zijn punt was overduidelijk niet "de diepte" hé. Zijn punt was dat alle spelers van Liverpool "minder materiaal" waren, behalve natuurlijk Van dijk en blijkbaar Allison, en dat Klopp dit zooitje mindere materiaal effe eigenhandig omtoverde in een wereldselectie. Terwijl gezien de potentie en statistieken van deze samengestelde selectie dit pertinente onzin is. Ik ben vrij rustig hoor, maar het is wel storend dat alleen Klopp en Van dijk en Allison erkenning krijgen en de rest maar een groep "minder materiaal" is, laat staan de geniale scouting afdeling die deze spelers hebben gescout

7 juli 2021 om 16:20

Toch hoorde ik niemand zeggen zo dat Liverpool haalt nu echt een wereldspeler binnen toen spelers als Van Dijk, Wijnaldum, Salah, Firmino en Sane kwamen. Sommige mensen lachten de aankoop Firmino zelfs uit omdat United Depay voor datzelfde geld wist te strikken destijds. Deze spelers zijn onder Klopp pas uitgegroeid tot grote namen, getuige ook de transferbedrag en waar ze voor zijn gehaald (Van Dijk uitgezonderd) maar mensen vergeten dat snel

7 juli 2021 om 17:53

Niemand zei dat over Sane omdat die naar een andere club ging Maar serieus, Firmino lift in dat gezelschap wel een beetje mee, zijn goal en assist productie is voor een topclub wel erg laag. Maar zolang Origi zijn enige concurrent was kon hij gewoon blijven staan, en uiteindelijk zeurt er niemand als er gewonnen wordt. Maar komend seizoen zal Jota toch flink aan de deur kloppen.

7 juli 2021 om 18:24

Japie. Je snapt het Moneyball principe blijkbaar niet helemaal. Dat jij niemand hoorden zeggen dat het grote namen waren betekent natuurlijk niet dat ze geen relatief zéér goede statistieken hadden op hun posities. De spelers blonken uit op hun posities maar speelde in teams met teveel middelmaat oftewel prijzen winnen was moeilijk. Zet je al deze uitblinkers in hetzelfde team en opeens heb je een machine die prijzen kan pakken. Dat heeft niet zo zeer met Klopp te maken, maar simpelweg met de (nieuwe) samenstelling van het team. Dat TEAM vol uitblinkers pakte prijzen en werden hierdoor dus automatisch grote namen. Hoe graag je het ook wilt, dat is natuurlijk niet de verdienste van Klopp maar van de spelers en het team zelf. Ook al was iemand anders Liverpool coach, met dát team tot zijn beschikking win je vanzelf prijzen en worden ze dus automatisch grote namen. Meningen, reacties op aankopen Salah Allison Fabinho etc en hoongelach over Firmino of andere transfersom zijn irrelevant aangezien de publieke opinie niet de feitelijke (statistische in deze) waarheid is. En als je oprecht denkt (het bekende media frame) dat Klopp al die spelers eigenhandig heeft gescout en hoofd verantwoordelijk is voor het transfer beleid en het laatste woord in al die miljoenen transfers heeft, dan raad ik je aan om Michael Edward te Googlen 😉

7 juli 2021 om 18:34

@Hangover96 Mane moest dat zijn idd

7 juli 2021 om 18:44

Nou ja, direct na de komst van Klopp is in heel rap tempo het complete basiselftal vervangen en een groot deel van de reserves, je kan toch echt wel zeggen dat het huidige Liverpool een Klopp team is. Totaal andere selectie, totaal ander speelwijze, en allemaal hardwerkende teamspelers van rond de 25 jaar die perfect in het heavy metal voetbal van Klopp passen.

7 juli 2021 om 18:59

Een team waarvan Klopp de trainer is maar gescout door Michael Edwards, elke Liverpool fan weet wie ze moeten bedanken voor de spelers die de prijzen hebben gewonnen. ("Thank you Michael" is letterlijk een meme onder LFC fans en Scousers) Die totaal andere selectie wijten aan Klopp en niet de eigenaar en het scoutings beleid is vrij hilarisch. Misschien qua speelwijze een Klopp team inderdaad, (heavy metal, jagende aanvallers die op deze manier in feite verdedigen etc). Maar het is overduidelijk dat sommige mensen Klopp net iets teveel invloed en zeggenschap binnen Liverpool toeschrijven. "Michael Edwards: The real story behind the hidden genius driving Liverpool’s successLiverpool's transfer guru tries his best to keep himself out of the limelight, making him a mysterious character, but one who has had a huge influence at Anfield" Vergeet niet dat Edwards in november 2016 Director werd en vanaf toen pas de echte grote succes transfers begonnen, uiteraard op bevel van eigenaar John W Henry, om dit allemaal op Klopp's conto te schrijven is conform media frame die de publieke opinie dit heeft laten denken, zo blijkt keer op keer. Zeg trouwens nergens dat Klopp waardeloos is of geen invloed heeft hé

7 juli 2021 om 19:03

Ik denk dat niemand de rol van de scouts bij Liverpool onderschat maar dan moet een coach hun nog wel op hun kwaliteiten benutten en het maximale eruit halen en dat heeft hij imo zeker gedaan ook

Wordt alleen gedaan in de hoop de prijs te drukken voor eventuele toekomstige onderhandelingen. Kan me niet voorstellen dat ze het seizoen in gaan zonder echte nummer 9.

Chelsea gaat vol voor Haaland. Ze hebben ook uitgesproken dat Haaland prioriteit nummer 1 is. Ik ben benieuwd waar Kane speelt, hij zal toch niet bij dit minimale Spurs blijven? Psg, heeft ook nog geen echte spits, maar hebben zij nog wat over? En wil Kane die kant op?

7 juli 2021 om 13:39

PSG heeft met Kean en Icardi letterlijk al 2 pure spitsen en dan kan Mbappe daar ook nog spelen, dus een spits is het laatste wat zij nodig hebben. De enige optie voor Kane is City

7 juli 2021 om 13:58

Twee spitsen die echter niet in het spel van Psg passen en daarnaast ook niet echt klinisch zijn jammer genoeg. Zou heerlijk zijn om Icardi te verkopen en daar een completere spits voor terug te halen. Als het kan eentje die snelheid koppelt aan klinisch afwerken haha

7 juli 2021 om 14:15

Maar dat gaat niet gebeuren omdat hij pas sinds vorig seizoen er officieel zit en ook bij elkaar 65 miljoen heeft gekost. En daarbij deed Kean het juist wel goed in de minuten die hij kreeg en kon hij prima meevoetballen in hun systeem.

7 juli 2021 om 14:20

Kean was gehuurd, die zit niet meer bij Psg. Maar je hebt gelijk, PSG gaat Kane niet halen, moet die dan als backup spits voor Icardi en Mbappe gaan dienen? Dat zie ik niet gebeuren, die gaan eerder een reserve spits die tevreden is met een bijrol, zoals Choupo Moting destijds.

7 juli 2021 om 21:15

Enige optie City? United zou Kane ook graag overnemen (los van dat ie Engels is), als vervanger voor Cavani. Zou ook wel leuk zijn, een voorhoede van alleen Engelse internationals met Rashford, Kane en Sancho. Klinkt een beetje als ouderwets United!

7 juli 2021 om 22:03

Voor United zou het niet perse slim en al helemaal niet nodig zijn Kane te halen terwijl ze Cavani, Martial en Greenwood nog hebben rondlopen. Daarbij hebben ze Sancho, Rashford, James en Amad Diallo nog voor de vleugels en kunnen Martial en Greenwood daar ook spelen. Dus aan aanvallers geen gebrek, United kan beter focussen op een CVM of CV

7 juli 2021 om 22:08

Eens dat CV en CVM de focus hebben, alleen bijna alle spelers die jij noemt zijn vooral vleugelaanvallers. Cavani is eigenlijk de enige echte 9, een afmaker, waar ik Kane ook wel onder schaar.

Natuurlijk, het grootste stuk van het jaarlijkse budget is allicht gereserveerd voor een aanvallende middenvelder, zo moet je er immers 9 kunnen opstellen. Dat of de zoveelste verdediger. Daar gaat de voorbije 6 jaar ook jaarlijks bijna 100 miljoen aan op. Blijft weinig over voor een spits dan inderdaad

7 juli 2021 om 14:00

Hebben ze niet maar 3 aanvallende middenvelders? Gundo, kdb en silva?

7 juli 2021 om 14:06

Ik zie aanvallende middenvelders breder dan dat. Foden en Mahrez ook imo en zelfs Torres en Sterling zie ik niet als aanvallers. Ik heb het over de spelers die in de drie posities achter de spits spelen

7 juli 2021 om 14:19

Mahrez is toch wel een echte dribbelende buitenspeler a la Messi, Salah, Robben, etc. Sterling is ook echt een pure aanvaller. Foden en Bernardo Silva zijn wel meer middenvelders.

7 juli 2021 om 15:03

Beter dan Juventus en PSG, wiens transferbeleid inmiddels is gebaseerd op 'hoeveel van hetzelfde type middenvelder kunnen we halen?'

Het geld is overal wel op, en als City inderdaad Grealish haalt dan is er niet veel budget meer over voor een Kane. Maar op zich moet het wel kunnen met de voorhoede die ze hebben - Sterling, Jesus, Mahrez, Grealish, Foden, Silva, Torres, en eventueel nog De Bruyne als schaduwspits, dat is echt wel kampioenswaardig.

7 juli 2021 om 15:05

Het is ook niet alsof Agüero de afgelopen twee jaar totaal onmisbaar was, City heeft helemaal geen vervanger nodig. Toch denk ik dat Kane er ontzettend goed zou passen en je schakelt eigenlijk ook direct Tottenham uit als potentiële titelkandidaat.

7 juli 2021 om 15:30

Daar hoef je niet veel voor te doen, Spurs schakelt zichzelf elk seizoen al uit als kandidaat.

Kane heeft bijvoorbeeld ook nog geen transferverzoek ingediend, toch?
Er zijn nog voldoende zaken die Kane kan doen, zodat een transfer gemakkelijker wordt voor de kopende club... En ja, Levy is lastig, maar die wilt uiteindelijk gewoon geld zien.

Een ontevreden Kane heb je als Spurs zijnde toch ook niks aan? Verder zie ik Spurs de komende pakweg 10 jaar geen prijzen pakken, of het moet al een Carabao cup zijn... Denk niet dat Kane daar heel vrolijk van gaat worden...

Daarnaast hoop ik niet dat Guardiola De Bruyne ooit nog gaat misbruiken als spits. Je gaat je beste speler toch niet in de spits opstellen? Zoals destijds in de CL finale. Wilde hij weer interessant doen. Hij had Jesus, Aguero en blijkbaar kan Ferran Torres (zegt die zelf) daar ook spelen. Wat zet je dan ingodsnaam je beste speler en beste middenvelder daar neer????

Zolang hij dat niet gaat doen, is het prima. Komt totaal niet uit de verf als spits en veel te weinig betrokken bij het spel. En als hij betrokken is, is dat omdat hij is uitgezakt tot diep op het middenveld. En dan heb je weer 0 bezetting voor het doel...

Is een manier om de druk wat op te voeren op Kane en Tottenham. Daarmee geven ze aan dat ze niet veel meer zullen betalen, aangezien Levy waarschijnlijk hoopt op 200 miljoen. Denk dat het nu vooral aan Kane ligt en hoe hard hij gaat eisen voor een transfer of rebelleren.

Zou me niks verbazen als bijvoorbeeld Lautaro Martinez zou komen, hele mooie speler is dat.

7 juli 2021 om 17:04

Vergelijkbaar met Jesus, leuk om naar te kijken maar hebben teveel kansen nodig om te scoren. Wel heeft Martinez meer potentie

7 juli 2021 om 17:46

Nou ja, meer potentie - ze schelen minder dan een jaar Maar dit is op zich wel interessant, hoe doen de Premier League aanvallers het qua afmaken? Kijken we naar de afgelopen twee seizoenen, Premier League plus Europees: Jesus schoot 190 keer op goal, 31 goals, Mane schoot 204 keer op goal, 34 goals, Mahrez schoot 171 keer op goal, 25 goals. Sterling schoot 206 keer op goal, 37 goals, Firmino schoot 205 keer op goal, 18 goals, Rashford schoot 148 keer op goal, 37 goals. Neem je dan Lautaro, die schoot 264 (!) keer op goal, 34 goals. Ik haal hier nou niet echt uit dat Jesus zo'n beroerde afmaker is, Lautaro idd wel.

7 juli 2021 om 22:26

Hangover. Google maar de lijstjes met most big chances missed. Steevast zul je Jesus en uiteraard ook Firmino etc aantreffen. De usual suspects. Vind Jesus überhaupt City onwaardig, in elk opzicht, maar dat terzijde

Zie Kane toch ook wel graag naar United komen, als vervanger voor Cavani. Een voorhoede met Rashford, Kane en Sancho zou lekker ouderwets Engels/United zijn 😁

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester City

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Chelsea1311
2.Liverpool1311
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
R. SterlingAanvaller51
R. MahrezAanvaller41
Ferran TorresAanvaller42
S. CarsonKeeper00
N. AkéVerdediger20
Z. SteffenKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester City.

57 fans
Coach, 50 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren