‘Allegri geeft Juventus-bestuur duidelijke opdracht over De Ligt’

Maandag, 5 juli 2021 om 11:26Rian Rosendaal • Laatste update: 11:34

Massimiliano Allegri weigert om Matthijs de Ligt tussentijds te laten vertrekken bij Juventus, zo blijkt maandag uit berichtgeving in de Italiaanse media. De nieuwe coach van de Italiaanse grootmacht, die op 1 juli officieel is begonnen aan zijn klus in Turijn, heeft er naar verluidt hoogstpersoonlijk op aangedrongen bij de clubleiding van Juventus om elk bod voor De Ligt gelijk in de prullenbak te gooien. De Oranje-international werd in de afgelopen maanden herhaaldelijk genoemd als mogelijke aanwinst van Barcelona.

Allegri ziet De Ligt als een onmisbare schakel in de verdediging van Juventus voor de komende jaren, waardoor voor de trainer een transfer onbespreekbaar is. Volgens Sport is de technische leiding van Barcelona tot de conclusie gekomen dat de komst van de Nederlander niet langer een realistische doelstelling is. Mundo Deportivo wist begin juni al te melden dat de Catalanen Jules Koundé van Sevilla boven De Ligt op het verlanglijstje hebben staan.

‘De Ligt verdient complimenten, het is een van de beste verdedigers’

De international van Oranje krijgt steun van Ruud Krol na zijn rode kaart op het EK.Lees artikel

De Ligt liet zich in de voorbereiding op het EK ook al duidelijk uit over de vermeende interesse van Barcelona. “Als het moment komt moet je daar over na gaan denken, maar zolang ze niet komen hoef ik daar ook niet over na te denken. Voor mij is dat nu niet van belang”, zo klonk het enkele weken geleden in een interview met ESPN. De Ligt werd in 2019 ook al in verband gebracht met Barcelona. De centrumverdediger ruilde Ajax destijds echter in voor Juventus, waar zijn contract doorloopt tot 2024.

Allegri ziet naast De Ligt ook nog voldoende perspectief voor oudgedienden Giorgio Chiellini (36) en Leonardo Bonucci (34). Er zijn volgens verschillende Italiaanse media wel twijfels bij de Juventus-coach over Merih Demiral. Juventus is naar verluidt bereid om de Turkse verdediger voor veertig miljoen euro te verkopen, met Everton als een van de clubs die de situatie nauwlettend in de gaten houdt. Over de vorig seizoen aan Cagliari verhuurde Daniele Rugani heeft Allegri nog geen definitief besluit genomen.Gerelateerd

Meer sportnieuws

70 reacties (laatste reactie door meeskeesje)

Wat een non nieuws. Welke coach, met een minimum aan gezond verstand, zou de Ligt willen verkopen? Daarnaast zijn we geruchten over een een transfer naar Barcelona natuurlijk onzin want Barcelona heeft net genoeg financiële middelen om de Ligt zijn schoenen te kopen.

5 juli 2021 om 12:02

Ik snap het wel, in vergelijking met Lenglet, Umtiti of Garcia kan die de Ligt er natuurlijk niets van maar het is wel een realiteit dat Barcelona hem niet kan betalen.

5 juli 2021 om 12:26

Lol wat een onzin. De Ligt is imo een voorbeeldprof en qua karakter niets veranderd ten opzichte van zijn periode bij Ajax. Hij is ook gewoon een betere speler geworden bij Juventus. Ik snap dat negatieve gezeik op de Ligt echt niet. Je mag hem afzeiken voor die rode kaart tegen Tsjechië, maar ga er geen andere onzin bijhalen.

5 juli 2021 om 12:35

Toch maakt hij al twee jaar enorm veel cruciale fouten bij Juventus. Hij is nog jong maar dat ongeconcentreerd en al die handsballen moeten wel uit zijn spel

5 juli 2021 om 12:42

Praat zich overal uit? De jongen erkent zijn fout, neemt de volledige schuld en verantwoordelijkheid op zich. Wat moet je nog meer van hem verwachten? Hadden ze in de politiek maar 10 procent van zijn reflectievermogen..

5 juli 2021 om 12:42

Hoeveel handsballen heeft die afgelopen seizoen veroorzaakt Japie? En de handsballen het seizoen daarvoor, hoeveel daarvan waren er dat hij echt onnatuurlijk met zijn armen zwaaide? De Ligt heeft afgelopen seizoen, in Italie, zoveel complimenten gekregen en heeft gewoon een sterk seizoen gedraaid en amper tot geen cruciale fouten gemaakt bij Juventus. En Messibarca, jij bent zo ontzettend zielig met je heksenjacht tegen de Ligt. Prima als je hem geen goede voetballer of zo vind, maar dat zielige gedoe de laatste week van je dat hij alleen maar bezig is met zijn straatje schoon te vegen is lachwekkend. Hij heeft 1x verantwoordelijkheid genomen en gezegd dat het zijn fout is, wat is daar in godsnaam mis mee?

5 juli 2021 om 12:53

Hij doet het bij Juve gewoon goed, wel eens een fout maar wie niet?
Speelt 90% in de basis en houd geweldige verdedigers op de bank daar.

Ja hij kan en moet nog beter, maar let wel hij is nog steeds bizar jong dat vergeten we allemaal wel eens geloof ik. Verdedigen is ook ervaring en dat gaat er zo genoeg komen.

Deze jonge is nog steeds voor iedere club in de wereld een toevoeging voor d everdediging. Daar doet dit slechte EK geen afbreuk aan.

5 juli 2021 om 13:01

@bakkert ik heb helemaal nergens gezegd dat hij zijn straatje schoon veegt dus ik weet niet waar jij het over hebt. Verder vind ik het nog steeds een toptalent, alleen geef ik aan dat er nog wel een hoop te verbeteren valt in zijn spel

5 juli 2021 om 13:11

@japie: eerste stuk is reactie op jou en het 2e stuk op Messibarca, staat er ook voor. En natuurlijk valt er een hoop te verbeteren, maar ik lees hier zoveel reacties dat hij verdedigend niet beter zou zijn geworden of keer op keer cruciale fouten maakt, etc. Het is zo bizar dat wij als Nederland zo'n gruwelijk talent hebben, maar in plaats van dat dit gewaardeerd wordt door ons Nederlanders wordt die alleen meer neergesabeld om de sporadische fouten die hij maakt.

5 juli 2021 om 13:44

Noem eens fouten op van afgelopen seizoen dan? Niet de begin periode of eerste seizoen opnoemen. De Ligt is gewoon beter en sterker geworden. Hij had ook de pech dat chiellini geblesseerd was en bonucci ook geloof ik. Demiral speelde naast de ligt. Daar zit ook verschil in. De ligt is gewoon gegroeid in 2 jaar tijd. Lijkt omdat hij voor juve heeft getekend hij alles fout doet maar zou hij die fouten maken bij barca dan zou het goed gepraat worden of heeft tijd nodig enz.

5 juli 2021 om 13:49

De ligt zal nooit gewaardeerd worden puur vanwege zijn keuze voor juventus. Daar begon het gezeik al mee. Toen kwam het gezeik over salaris hij koos voor het geld en nu weer het gezeik over zijn gespierde beneden fouten. Zijn maar weinig serie A kenners omdat die competitie ondergewaardeerd is maar de mensen die nooit Italiaans voetbal kijken hebben de grootste muil. In Italië zijn ze gek op de ligt. Onder de juve supporters maar ook andere trainers enz.

5 juli 2021 om 14:22

@ Leonfcdh
Je zegt het heel goed; "mensen die nooit Italiaans voetbal kijken hebben de grootste muil."

Dat zijn dus de mensen die schreeuwen dat Matthijs de beste verdediger van de wereld is.
Ja je leest het goed, dus boven de Vrij, van Dijk, Chiellini, Koulibaly, Ramos, Silva, Diaz en nog veel meer.

Mensen die het Italiaanse voetbal volgen zouden dus moeten weten de Matthijs niet eens in de verkiezingen niet eens bij de top 5 behoort.

"de ligt zal nooit gewaardeerd worden puur vanwege zijn keuze voor Juventus."
Hoe kom je daarbij? Hij kiest voor veel geld, en een competitie waar zijn zwakheden niet helemaal blootgelegd zouden worden. Het is te prijzen dat hij zijn zwakke punten erkent.

Bij Barca moet je onder druk uit kunnen voetballen en ook nog met ruimte in de rug kunnen spelen. Bij Ajax werd hij keer op keer gered door Sanchez met zijn snelheid en daarna Blind die door zijn positionering het een en ander kon opvangen. Dus juist slim dat hij niet naar Barca is gegaan.

Helaas is hij er bij Juve niet beter op geworden, alleen breder en nog wilder dan dat hij eerst was. Jammer

5 juli 2021 om 16:57

Ik heb helemaal niks met Barca en helemaal niks tegen Juventus

5 juli 2021 om 22:30

Waarom überhaupt praten over transfers, Hij zit bij Juventus

5 juli 2021 om 12:19

Misschien dat een coach hem niet kwijt wil maar het geld nodig heeft voor andere aankopen. Maar ja word je er dan ook sterker?

5 juli 2021 om 12:52

Hahaha helemaal gelijk. Barca heeft niks meer te willen....

5 juli 2021 om 19:07

Nou ja, dat de Ligt een aardige verdediger was, kon iedereen zien. Maar ik vind dit wel opmerkelijk nieuws, nu hij op het EK duidelijk heeft laten zien dat zijn ambitie eigenlijk is om doelman te worden.

Alsof er uberhaubt een club concreet voor hem is of komende tijd gaat worden. Leuk dat in de tekst over Barcelona wordt gesproken, maar die hebben geen cent te makken. Die hebben alle moeite van de wereld om het contract met Messi binnen de geldende regels te verlengen. Dan is er zeker geen geld om meer dan 100 miljoen voor Matthijs de Ligt + nog eens salaris voor hem te betalen. Zijn prestaties zijn ook niet dermate dat andere clubs met dergelijke bedragen langs zullen komen.

5 juli 2021 om 12:02

Eens, het is nou niet zo dat hij bijzonder goed presteert. Het eerste jaar was matig tot redelijk (veel fouten nog) en werd hij er uit gespeeld door Demirel.
Dit jaar wel echt een stuk stabieler maar nog steeds niet top á la Stefan de Vrij bij Inter.

De Ligt heeft hele hoge pieken gehaald, een aantal wedstrijden extreem goed gespeeld, en het lijkt erop dat dat wordt gezien als zijn norm door de media en veel supporters. Hij heeft echter ook behoorlijke dalen en heel veel fouten gemaakt (bij zowel Ajax als NL als Juve) die hem best makkelijk worden vergeven in de hoop dat hij structureel op die piek gaat presteren. Dit is natuurlijk niet heel realistisch op korte termijn. Het zou goed zijn als iedereen zijn potentie eens los gaat zien van zijn prestaties. Dan beoordeel je hem eerlijker en kijk je ook wat objectiever, zo zou in dat geval de Vrij wel wat meer interlands hebben gespeeld ipv de Ligt die gewoon nog niet zo ver is.

Hoe dan ook, obv afgelopen 2 jaar gaat niemand 100 miljoen neerleggen voor de Ligt, los van de crisis. En al helemaal Barcelona niet.

Barcelona zal hem nooit kunnen halen, financieel gezien (in ieder geval op dit moment). Alleen de clubs met een sjeik aan het roer hebben de financiële mogelijkheden wellicht, maar begrijp Juve volkomen dat ze hem sowieso niet willen laten gaan.

5 juli 2021 om 11:37

@4ever4ajax ik geef je gelijk barca heeft het geld voor de ligt op dit moment niet. de ligt heeft afgelopen seizoen sterk gespeeld de ligt en demiral is juventus toekomstige verdediging. maar als de ligt in 2019 naar barca was gegaan had die pique er wel zo uit gespeeld denk ik

5 juli 2021 om 12:02

Ik zie het talent van die Demiral echt niet vind hem zo overschat , de potten die ik van hem heb gezien was die altijd te laat of te wild in de duels en ook op het EK vond ik hem erg slecht voor een mooi bod had ik Demiral zeker weggedaan aangezien De Ligt echt 2 a 3 klassen beter is dan Demiral.

5 juli 2021 om 12:06

de ligt is zeker beter dan demiral daar is geen twijfel over. maar ik zal demiral niet verkopen 2 seizoenen geleden onder sarri was ie ijzersterk,

De Ligt is een hele goede verdediger, natuurlijk laten ze die niet gaan. Ondanks de foute actie op het EK tegen de Tsjechen is hij een van de beste Oranje spelers. Hij is niet de enige die het niet goed gedaan heeft op het EK.

5 juli 2021 om 12:08

De Ligt gaat daar echt niet voor weglopen hoor. Het maakt je alleen maar sterker als je dit soort tegenslagen meemaakt op zo'n jonge leeftijd.

5 juli 2021 om 12:08

@willempiedebok de ligt vindt ik eigenlijk de beste verdediger van oranje ik vindt van dijk een beetje overschat mensen doen net voor alsof die de beste verdediger ooit is en dit al jaren doet, die man speelt pas 3 jaar bij liverpool en heeft maar 1 wonder seizoen gespeeld ramos speelde jaren bij real en staat veel langer aan de top dan die overrated van dijk

5 juli 2021 om 12:20

@messi_123, ik ben het helemaal met je eens maar dat is wel een impopulaire uitspraak hier op VZ: dat Van Dijk overrated is. Maar vergelijk De Ligt eens met Van Dijk op die leeftijd. Wat een verschil!

5 juli 2021 om 12:26

@kyle66 ja klopt maar het zijn gewoon feiten wat ik zeg de ligt is pas 21 jaar ongeveer en nu al een van de beste verdedigers van de wereld. van dijk was op die leeftijd nergens te bekennen.

5 juli 2021 om 12:54

V Dijk vind ik zeker niet overschat, hij is razendsnel, uitstekend tactisch inzicht en ook een prima uitstraling. Ik denk echter wel dat De Ligt het in zich heeft beter dan V Dijk te worden. En De Ligt zit al op een zeer hoog niveau.

5 juli 2021 om 13:13

El Barto, ironisch genoeg benoem je precies 1 van de redenen waarom Van dijk zo extreem veel media aandacht krijgt: z'n uitstraling. Het feit dat jij dit benoemd als "sterke punt" ondanks dat dit totaal irrelevant of iets zegt over kwaliteit in voetbal bewijst dat punt. Als Maguire het uiterlijk van Virgil had zou hij niet zo worden afgezeken ondanks dat hij zeer goede en nota bene soms betere cijfers heeft.

5 juli 2021 om 14:27

V dijk is op dit moment echt wel een betere verdediger dan de ligt. Niet voor niets was Liverpool vorig seizoen in zak en as. Misschien dat de Ligt v dijk nog gaat overtreffen, maar dat valt nog te bezien.

5 juli 2021 om 14:36

@ Tikkitakkatoch
"ironisch genoeg benoem je precies 1 van de redenen waarom Van dijk zo extreem veel media aandacht krijgt: z'n uitstraling"

Waar heb jij het over. Heb je de afgelopen jaren geen wedstrijden gezien van vdijk? Leider in de verdediging met goede intercepties en voetballend vermogen en dat door weten te trekken bij Liverpool waar hij om geroemd werd door de Engelse en Europese trainers, pers en organisaties.

Heel jammer dat Matthijs er dan toch doorheen geforceerd lijkt te worden door de prestaties van vdijk te bagatelliseren. Het begon bij Derksen (wie anders) en die verwoorde precies wat een bepaald volk graag wilde horen.

En je hebt het over de "extreem" veel aandacht dat vdijk krijgt.
Heb je het afgelopen seizoen VZ niet in de gaten gehouden? bij elke doodnormale sliding en schouderduw werd er een kop geplaatst met superlatieven als "heldhaftig" of "wonderlijk" en weet ik veel wat.

Over de Vrij lees je niets maar die eindigt dan "gewoon" weer als eerste in de Serie A als beste verdediger.


5 juli 2021 om 14:42

Ik heb genoeg wedstrijden van Virgil gezien, ga naar officiële site PL, vergelijk Van dijk en Maguire en zie wie er meer intercepties en succesvolle tackles én gewonnen duels had, en kijk wie alsnog 10x zoveel media aandacht kreeg. Juist. Van Dijk. En dat bewijst dat hij wel degelijk disproportioneel gehypt wordt. En met alle respect, als je denkt dat VZ de enige voetbal media is en Van Dijk niet extreem, extreem veel media aandacht kreeg in Engeland dan moet je echt eens verder kijken dan onze knip en plak sites. Pieterpost--Liverpool was vorig seizoen in zak en as omdat Fabinho, Henderson, Matip, Gomez, Keita én ook Van Dijk geblesseerd waren. Vrij gênant om het falen van Liverpool vanwege de complete verdediging die geblesseerd was, te misbruiken om Van Dijk te hypen. Zonder Van Dijk bestormde Liverpool de 1e plek PL en groepswinnaar CL. Ook jij bewijst ironisch genoeg zelf het punt dat van dijk extreem overgewaardeeerd is, Piet. Betekent niet dat hij slecht is, alleen wel dat hij disproportioneel veel media aandacht krijgt voor alles wat hij doet.

5 juli 2021 om 15:06

Door z'n uitstraling wordt hij wel iets gehyped ja dat ben ik met je eens. Die spelers die jij noemt zijn allemaal wel minder een steunpilaar voor Liverpool dan Virgil als je het mij vraagt. Dat Maguire zulke statistieken heeft verbaast me niks, want dat is ook geen slechte verdediger. Vond hem de beste speler in het Engeland op het WK in 2018.

5 juli 2021 om 15:34

Qua steunpilaren heb je enigszins gelijk, op 2 namen na: Henderson en Fabinho. Henderson is de ware leider op het veld, de Captain die het nodige vuur brengt en zijn gebrek aan technische klasse compenseert met ongelooflijk veel strijdlust, onmogelijk om te zeggen dat Van dijk een grotere steunpilaar is dan Henderson. En Fabinho is statistisch gezien doodleuk top 5 CDM van alle grote competities en toen Van dijk geblesseerd raakte, incasseerde Liverpool nauwelijks tegengoals met Fabinho in het hart van de verdediging. Dat zegt ook iets, en Liverpool's vrije val begon pas toen ook Fabinho geblesseerd raakte ergens in December/Januari. En Maguire is inderdaad gewoon een top verdediger maar die vanwege z'n prijskaartje en uiterlijk van een vrieskist uit de jaren 40 volledig belachelijk word gemaakt online en elke misstap wordt uitgemeten etc. Engeland heeft dit EK niet 1 tegengoal....

5 juli 2021 om 17:04

Pfff, statistieken. Doe ff niet zo naïef zeg. Wanneer je puur je mening gaat baseren op statistieken dan doe je jezelf tekort.

Je kan altijd een bepaalde statistiek eruit halen om je mening zogenaamd kracht bij te zetten.
Bij een ploeg die constant die bal heeft of een bepaalde manier van spelen, is het logisch dat de verdediger minder vaak in actie hoeft te komen in verdedigend opzicht dan bij een ploeg dat ander type spel speelt. Statistieken zijn volledig zonder enige nuance.

Voorbeeld, in het Guardiola tijdperk had Barca 70% van de tijd de bal. Ga je dan die verdediger beoordelen op het aantal intercepties? Kijk ff verder man.

Dus hou die "ironie" maar lekker bij jezelf.

5 juli 2021 om 18:18

Het zijn voornamelijk de fans van bepaalde spelers die statistieken oftewel feiten wegzetten als onzin simpelweg omdat het niet in hun straatje past. Grappig hoe dit keer op keer bevestigd wordt. Het begrip "ironie" is overigens te hoog voor je gegrepen aangezien je het punt in deze niet begrijpt. Ik vind De Ligt overigens nog niet contant genoeg en te wisselvallig om tot de absolute wereldtop a la Chielini en Thiago Silva te rekenen.

de ligt is voor mij zeker geen onmisbare schakel. en bovendien is er momenteel geen club die 80 miljoen gaat betalen voor de Ligt, dus een transfer lijkt mij niet aan de orde deze zomer

5 juli 2021 om 12:25

Misschien Real. Die raken Varane en Ramos kwijt.

5 juli 2021 om 12:28

@zytto ze hebben alaba militao en nacho nog, dus ze hebben vervangers al klaar staan

5 juli 2021 om 12:52

Daar moet sowieso nog wel een extra CV bij, maar De Ligt zou ik dan niet halen. Veel te duur en met Alaba naast Militão heb je een belachelijk goede en aan elkaar complementaire verdediging. Een extra back up jonge CV zou wel minimaal erbij moeten.

5 juli 2021 om 19:24

Alaba helemaal vergeten inderdaad. Nacho is al 31 en is echt een soort Veltman bij Real. Prima gozer om erbij te hebben als nummertje 18 van de selectie, maar niks voor de basis bij Real. Ook Alaba is 29 en kan op het middenveld en linksback spelen. Daarnaast schat ik De Ligt hoger in dan die 3 als centrale verdediger (al is Alaba overall wel beter). Een jong talent zoals De Ligt of Upamecano zou er perfect passen. Dan heb je met Militao straks je centrum voor de komende 10 jaar.

De Ligt heeft zelf Allegri eruit gekegeld in de CL van 2019 destijds haha. Alle gekkigheid op een stokje De Ligt is gewoon het heden en de toekomst voor Juventus. Een betere jonge verdediger gaan ze niet halen. Ook worden Chiellini en Bonucci wel erg oud nu. Met name Chiellini is enorm blessuregevoelig en gaat geen hele seizoen meer spelen. Bonucci gaat ook al richting de 35 en die vind ik bij Juventus al een stuk minder.

5 juli 2021 om 12:10

@modricmagic het is tijd dat juventus afscheid neemt van zowel bonucci en chellini. die zijn zoo traag en oud geworden en idd hij schkelde allegri uit de ucl een van de mooiste wedstrijden die ik heb gezien

5 juli 2021 om 12:36

Chiellini en Bonucci zijn nog van een prima niveau hoor. Laten ze ook zien bij Italië. Alleen Bonucci is zonder Chiellini wat minder en Chiellini is heel vaak geblesseerd. Maar je kan ze er prima bijhouden hoor.

Kan me niet voorstellen dat er een topclub belangstelling heeft in hem, zo geweldig is hij ook weer niet!
Wordt vooral in Nederland opgehemeld net zoals de Jong en van de Beek.

5 juli 2021 om 12:25

Clubvoorkeur, jammer hoor.

5 juli 2021 om 12:25

Inderdaad! Waarom zou een topclub een 21-jarige centrale verdediger willen die al 2 jaar basis staat bij Juve (75 potjes), 117 potjes voor Ajax 1 heeft gespeeld + de jongste aanvoerder ooit was + die de prijs voor grootste talent won (golden boy) en om het af te maken al 30 (!) interlands achter zijn naam heeft staan. Je hebt gelijk, de ligt kan er geen hol van! Niet aan beginnen topclubs!!!

5 juli 2021 om 13:05

2 jaar basis bij Juventus, grotendeels omdat eindbaas Chielini bijna altijd geblesseerd was afgelopen 2 jaar. Dat zegt natuurlijk ook wel iets, als Chielini niet geblesseerd was dan zou die uiteraard onbetwist zijn en Van De Ligt aanzienlijk minder basis wedstrijden hebben gehad. Voor de rest een groot talent natuurlijk, samen met Ziyech en Tadic de uitblinkers van Ajax fenomenale 18/19 sprookje.

Waarom wordt Barca hiermee in verband gebracht? die hebben net genoeg geld bij kunnen lenen om Messi zijn salaris te kunnen betalen. Als er nou City op PSG had gestaan had ik het gelooft. er daarbij komt, voor de Ligt is er geen betere plek om een betere verdediger te worden dan Italië. Zie de chiellni, bonucci, de vrij. Alle top verdedigers zitten daar.

5 juli 2021 om 12:30

@reserve-coach idd barcelona heeft al verdedigers met veel potentie araujo-mingueza-garcia dus de ligt is eigenlijk niet meer nodig, we hebben een sterke linker centrale verdediger nodig, ik zal dan denken aan aymeric laporte waar ik best fan van ben

5 juli 2021 om 12:34

@Messi_123, je gaat toch niet serieus de Ligt weigeren voor Mingueza/Garcia/Araujo? Even los van het geld want hij is niet haalbaar dat snap ik ook. De ligt is echt véél beter dan alle 3 en zal ook beter blijven, alhoewel ik groot fan ben van Araujo. Mingueza doet leuk mee maar die zal het niveau Marc Bartra halen als hij geluk heeft.

5 juli 2021 om 12:32

Ramos, Varane, Koundé, Gimenez, en Hermoso zitten in Laliga. Zijn allemaal vrij goede verdedigers hoor. Ze hebben misschien niet de naam van een Chiellini maar ze zijn allemaal erg goed. Zeker Bonucci is geen wereldtop verdediger, anders faal je niet hopeloos bij Milan. Zou Bonucci echt nóóit bij Barça willen die wordt afgeslacht in die enorm grote ruimtes. Verder heb je in de PL Van Dijk, Laporte, Dias wat ik een beter rijtje vind dan de door jou genoemde namen.

5 juli 2021 om 12:35

@pedri16 ze hebben het geld er niet voor

5 juli 2021 om 12:53

Nee oke dan snap ik je.

5 juli 2021 om 13:10

Chielini is beter dan zowel Dias, laat staan Laporte en ook de extreem overgewaardeeerde Van dijk (goede verdediger hoor maar belachelijk gehypt, ten koste van z'n teamgenoten, aangezien dat maar minderwaardige figuranten zijn en Liverpool succes van door Van dijk en Van dijk alleen komt, tevens ietwat geforceerd de leider proberen uit te hangen resulterend in hilarische filmpjes van TAA die weigert naar hem te luisteren etc) Chielini is een grootmeester in verdedigen, dat kun je van Virgil nog niet zeggen, zoals Mourinho mooie zei: "Chielini en Bonucci kunnen aan Harvard onderwijzen in verdedigen". Qua media hype staan de PL boys zoals gewoonlijk wel boven Chielini etc.

5 juli 2021 om 13:12

Ramos is natuurlijk een legende, die staat zeker net zo hoog als een Chiellini. Ik denk zelf dat Bonucci geen leider is, dat werd hij wel bij milan gemaakt. Maar zet hem naast een leider en het blijft een van de betere verdedigers in de wereld. Van dijk staat ook heel hoog, en is een echte leider. Maar het gaat er inderdaad om dat ik het gek vind dat Barca überhaupt wordt genoemd alsof ze hem kunnen betalen op dit moment. Dat de Ligt ooit in barcelona komt te spelen hoop ik zeker. Maar laat hem nog 4 jaar de grote man worden bij de oude dame en dan de stap maken. een betere mentor dan Chiellini kun je je niet bedenken voor de Ligt.

Ga toch weg man, alsof Barcelona, met de financiële problemen van dit moment, ook maar enig moment zal overwegen om aan te kloppen voor de Ligt. Die moet 80+ miljoen kosten en zal ook wel salaris willen, waar ze op dit moment al een klein probleempje mee hebben.

Misschien iets voor real, als Vervanger van Ramos en Varane, samen mrt Militao de verdediging versterken

Centraal achterin acteert Mathijs de Ligt de grote kapitein. Hij is in Italië er niet beter op geworden.
Blind aan de bal, zeer slechte timing in grondduels, niet explosief. Gigantisch gehyped in Amsterdam, maar maakt bijna wekelijks grote ketsers in de Serie A. Jongen loopt op zijn tenen.

Centraal achterin acteert Mathijs de Ligt de grote kapitein. Hij is in Italië er niet beter op geworden.
Blind aan de bal, zeer slechte timing in grondduels, niet explosief. Gigantisch gehyped in Amsterdam, maar maakt bijna wekelijks grote ketsers in de Serie A. Jongen loopt op zijn tenen.

Hahaha is bull*t Barcelona moet spelers kwijt anders hebben ze geen Messi Depay Garcia, Agã¼ero. Mogen niet eens spelen omdat ze te hoge salaris hebben hahahaha bye bye Barca

Op het ek was duidelijk te zien dat de ligt toch echt nog veel moet leren dus ik zou bij chiellini en bonnuci blijven om nog ff wat bij te leren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Juventus

1066 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.Udinese7-1
11.Empoli6-3
12.Juventus5-1
13.Sampdoria5-2
14.Sassuolo4-2
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
W. SzczęsnyKeeper50
L. BonucciVerdediger50
D. KulusevskiMiddenvelder50
M. LocatelliMiddenvelder50
MorataAanvaller52
A. RabiotMiddenvelder40
F. BernardeschiAanvaller40
Voor de complete selectie: Clubpagina Juventus.

161 fans
Verdediger, 22 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Juventus 4 1 0 0
2020/2021 Juventus 27 1 4 0
2019/2020 Juventus 29 4 5 0
2018/2019 Ajax 33 3 1 0
2017/2018 Ajax 33 3 8 0
Laatste voetbalnieuws

Media vellen wisselend oordeel over De Ligt: ‘Hij lijkt niet op zijn gemak'

Matthijs de Ligt bezorgde Juventus woensdagavond met het winnende doelpunt een zwaarbevochten 2-3 overwinning op Spezia. Door zijn doelpunt kan de 22-jarige centrumverdediger in de Italiaanse media op lovende commentaren rekenen....Lees verder

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren