Kwakman: ‘Ik snap het volkomen van Ajax, dit is echt een geval apart’

Zondag, 4 juli 2021 om 21:45 • Laatste update: 22:11

Kees Kwakman kan goed begrijpen dat Ajax Dusan Tadic onder geen beding wil verkopen. AC Milan is serieus geïnteresseerd in de 32-jarige aanvoerder van de Amsterdammers, maar directeur voetbalzaken Marc Overmars noemde die belangstelling zondag tegenover De Telegraaf 'kansloos'. Kwakman stelt dat het voor Ajax onmogelijk is om een vervanger voor Tadic te vinden.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

67 reacties (laatste reactie door constant kante)

Geweldige speler. Maar als Ajax 15 miljoen kan krijgen moeten ze het doen. Sparen ze ook een hoop salaris uit.

4 juli 2021 om 22:10

Hoezo? Ten eerste heeft Ajax het geld helemaal niet nodig en ten tweede krijg je nooit voor hetzelfde geld de kwaliteiten van Tadic terug in je selectie. Heb ik het niet alleen over zijn voetballende kwaliteiten maar ook zijn ervaring en leiderschap.

4 juli 2021 om 22:11

Nou 110% oneens.

Tadic is meer waard dan geld uitsparen etc. Het is het fundament van het team.

Litmanen van 2021

4 juli 2021 om 22:12

Goede vraag daarvoor is: Welke aanvoerder met hetzelfde rendement kunnen ze terugkopen voor 15 miljoen?

4 juli 2021 om 22:16

Berghuis?

4 juli 2021 om 22:18

Ze hebben met Blind al de eigenlijke aanvoerder. Maar Tadic wil zo graag aanvoerder zijn, dat het anders vervelend zal worden als hij niet de aanvoerdersband krijgt.

4 juli 2021 om 22:39

Jij denkt dat berghuis en in de beker, en in de competitie en in de Champions League 1 op 1 loopt ( goals en assists )?

Want tadic bewijst dit nu al 3 jaar

4 juli 2021 om 22:39

@straight: Aangezien je geen Ajax-supporter bent zul je waarschijnlijk niet het interview hebben gelezen waarin Blind zegt dat hij graag aanwijzingen geeft in het veld maar het niet zijn voorkeur heeft om de officiële captain te zijn. Het heeft dus niets met Tadic te maken, hoe graag je hem ook zwart wilt maken.

4 juli 2021 om 23:20

Blind is inderdaad geen absolute leider als het tegenzit. Blijkt uit zijn houding in het veld, interviews van hemzelf en ook in interviews van (oud-)medespelers zoals Sneijder. Verder is Blind natuurlijk absoluut een goede invloed voor het team en een goede speler.
Tadic is op dit moment onmisbaar en ik begrijp donders goed dat Ajax hem wil behouden, zelfs als hij de komende twee jaar wat terugvalt.

4 juli 2021 om 23:30

@Kyle - Ach, een beetje begrip moeten we er ook wel voor opbrengen. Het hele idee dat Tadic in april of mei 2022 weer met de schaal en de beker staat te zwaaien is natuurlijk voor supporters van veel andere clubs een buitengewoon onaantrekkelijk idee. Om die kans te verkleinen hopen ze op een Tadic vertrek. Dus dan ga je allemaal argumenten verzinnen of aandragen waarom hij toch zou moeten (mogen) vertrekken. En dan ook het liefst voor een zeer klein bedrag.

4 juli 2021 om 22:14

Salaris besparen doen we als we moeten bezuinigen, niet als we offensief begroten om de Europese aansluiting instant proberen te houden. Ik kan me ook geen speler bedenken die een garantie is op directe betrokkenheid bij meer dan 30 goals. Met afstand de beste speler van de Eredivisie afgelopen seizoen. Ze gaan maar lekker iemand anders zoeken in Milaan.

4 juli 2021 om 22:25

Sparen ze salaris uit? Daar zijn voetbalclubs tenslotte voor, salaris uitsparen. Moet niet te veel op sportieve gronden worden beslist. Blind misschien ook maar weg doen, dat scheelt weer wat salaris

5 juli 2021 om 12:24

Waarom zou Ajax dat moeten doen? Met 15 miljoen schieten ze niets op.
Voor 15 miljoen gaan ze nooit dezelfde kwaliteit terug halen. Als Ajax een keer stappen wil zetten moeten ze juist hun beste speler een keer niet verkopen maar spelers aan het team toevoegen die het niveau omhoog tillen.

Ik kan me helemaal in kwakman vinden.
Ajax kan nooit meer in zo korte tijd.
Een nieuwe speler vinden.
Als vervanger voor tadic

Verhoog het bod tot 10 miljoen en hij is weg. Hij is daarnaast al 32 jaar oud. Het vorige seizoen was hij al minder. Ik denk dat Overmars geen Jorgensen scenario wil. Dan zie ik Berghuis wel naar Ajax komen.

4 juli 2021 om 22:33

Tuurlijk voor die 10 miljoen moet onze club het direct doen joh, weg met die tadic.

32 is ook al weer bejaard en laten we er een jongen uit de B1 neerzetten, zo gaan we europa domineren.

4 juli 2021 om 23:52

Als Tadic zijn lijn doortrekt zal hij minder worden. Met Blind heb je al een aanvoerder in huis.
Leuk dat je niet Jong Ajax of A1 noemt, want Ajax wil blijkbaar oudere spelers hebben in plaats van meer jeugd de kans te geven. Iets waar Ajax geroemd voor werd. Ik zeg niet dat er geen jeugdspelers de kans krijgen, maar een Brobbey moest allang een kans hebben gekregen. Evenals Julian Rijkhoff. En dit zijn alleen de toptalenten. Er zijn nog meer namen, maar die halen de media niet.

5 juli 2021 om 00:28

Ik kan het niet meer oneens met je zijn, tadic presteert niet allen op het veld maar ook buiten het veld is hij van grote waarde met zijn werk ethiek voor zowel Ajax 1 als de jeugd. Over Brobby, hij kwam zo onverwachts dat hij überhaupt al vrij snel een kans heeft gekregen. Zelfs met een record aankoop voor hem on de pikorde (vind ik overigens wel terecht dat hij deze kansen kreeg). En Rijkhof speelde voor O16... Welke kansen zat je precies aan te denken die hij had moeten krijgen?

5 juli 2021 om 00:40

Julian rijkhoff, leuk en aardig maar die mag op dit moment niet eens denken aan het veters strikken van Tadic.

Tadic is een klasbak, als die weg zou vallen verliest ajax zeker een punt of 18 in de competitie.

5 juli 2021 om 17:40

'als Tadic wordt verkocht verliest Ajax 18 punten'. Toen ik dat las, twijfelde ik of ik wel moest reageren. Ajax geeft spelerssalarissen uit ter grootte van PSV en Feyenoord samen! Moeilijk om te geloven dat je denkt dat Ajax 18 punten gaat verliezen als hij niet speelt. Ik denk dat Ajacieden hem teveel ophemelen. Ik zit te wachten tot hij zegt dat hij weg wil. Ik wil dan ook zien dat Ajacieden hem ook nog gaan verdedigen.

5 juli 2021 om 21:26

Bij twijfel zal ik dan de volgende keer gewoon niet reageren als ik jou een tip mag geven.


Tadic is het kapstok van het elftal, als hij wegvalt dan ga je zeker weten 6 x per seizoen koppie onder ipv een gelijkspel of een overwinning op het laatste moment er uit slepen.


In 2004 raakten we Zlatan kwijt, toen had men het ook over "1 speler" ik kan je verzekeren dat dat een rot seizoen is geworden uiteindelijk, ondanks van der vaart , sneijder , sonck , rosales , pienaar galasek en de rest (ook allemaal te sterk voor de eredivisie vond men)

4 juli 2021 om 22:35

Waarom zou Ajax 10 miljoen accepteren? We hebben voldoende geld en verkopen onze 3de spits al voor zo’n bedrag. Vorig jaar met afstand de beste speler van de Eredivisie, MVP en ook Europees weer ontzettend belangrijk. Alleen supporters van de concurrentie en rivalen hopen dat Tadic weggaat, er is geen enkele Ajacied hiervoor te porren. Tadic hoeft niks meer op te leveren, hem zijn contract laten uitdienen levert Ajax sportief veel meer op.

4 juli 2021 om 23:44

@adzevedo Waarom 10 miljoen accepteren? Je zag dat wanneer een speler weg wil en je laat hem niet gaan hij minder gaat presteren. (het jorgensen-scenario). Hij presteert al minder dan vorig seizoen. Ajax heeft niet overwintert in de CL. Als hij nu weer minder presteert levert het Ajax sportief niet meer op. Ajax heeft een begroting gebaseerd op de CL inkomsten.
Ik ben niet voor Ajax en het boeit me totaal niet wat Tadic zal doen. Ik weet als sportman, dat ik altijd voor het hoogst haalbare niveau wil gaan. Bij Milan vind ik het een stap hoger dan Ajax. Ook zal het financieel aantrekkelijk zijn. Zie ook het voordeliger belastingklimaat in Italie. Ik vind het altijd wel makkelijk dat Ajacieden denken dat iedereen tegen hun is.

5 juli 2021 om 00:58

Niet iedereen is tegen Ajax, maar als jij denkt dat je voor 10 miljoen de belangrijkste speler van het afgelopen decennium bij Ajax weg kan halen ben je gewoon aan provoceren of je hebt totaal geen enkel idee watvoor positie Ajax in het voetbal heeft. Ajax heeft geld zat, heeft met Tadic een meerjarenplan en een contract van 7 jaar gesloten. 10 miljoen voor Tadic is prima, per contractjaar. En het voetbal dat ik Ajax heb zien spelen de laatste jaren, heb ik Milan al heel erg lang niet zien spelen. Met je stap hoger. Je gunt 't Ajax gewoon niet, maar Tadic staat toch echt onder contract bij Ajax en als Milan echt zo'n grote club is leggen ze ook een groot bedrag neer toch?

5 juli 2021 om 17:47

70 miljoen voor Tadic. Laat me niet lachen. Hij presteerde veel en veel minder dan het eerste seizoen. Ajax heeft niet overwintert. ALs Tadic zijn niveau had gehaald zag ik Ajax wel overwinteren. Ik zie dat hij minder wordt dus vindt ik het logisch dat hij wordt verkocht. Volgens mij heb ik goed uitgelegd in mijn posts waarom ik max 10 miljoen zou uitgeven. Dat je daarnaast zegt dat ik aan het provoceren ben geeft eigenlijk aan dat Ajacieden juist wel denken dat iedereen tegen hen is.

4 juli 2021 om 22:39

Als je 22 doelpunten en 26 assist in 51 wedstrijden een slecht seizoen vindt, dan ben ik heel benieuwd wat je maatstaven zijn voor een goed seizoen. Ook hebben we het dan nog niet eens over zijn waanzinnige belangrijke rol buiten zijn doelpunten en assist voor dit elftal. Daarnaast heeft Tadic een transfer waarde van 18 miljoen via transfermarkt. Dus dat zou wel het minimale bedrag moeten zijn met een contract van nog 5+ jaar.

5 juli 2021 om 12:37

Tadic en Blind zijn nooit gehaald om ze met winst te verkopen. Of om ze uberhaupt maar te verkopen.
Er is op een gegeven moment juist bewust in oudere spelers geinvesteerd om de jongere spelers beter te laten renderen. In de regel braken de beste talenten de afgelopen 20-30 jaar door op het moment dat ze ervaren, kwalitatief goede (niet van die goed voor de kleedkamer) spelers om zich heen hadden
Met 10 of 15 miljoen schiet Ajax niets op als ze een keer stappen willen maken.

5 juli 2021 om 17:51

Ik ben blijkbaar een roepende in een woestijn. Ik zeg dat ik een jorgensen scenario voorzie. Nergens zie je mij schrijven dat Tadic en Blind zijn gehaald om winst te maken. Ik zie Tadic minder worden en daarmee niet leveren wat er van hem wordt verwacht. Dan is het wel redelijk dat Overmars hem wil verkopen. Wat heb je aan een speler die niet levert en ver boven het oude salarisplafond zit. Dan is hij meer een blok aan het been. Ik heb nu meer het gevoel dat Ajacieden wild om zich heen aan het slaan zijn omdat ik kritisch ben op Tadic.

5 juli 2021 om 19:06

Voorlopig is Tadic nog de beste speler in het elftal. Hij is top fit, vrijwel nooit last van blessures. Er zal vast wel een moment komen waarop hij niet meer voldoende kan leveren, maar 32 is ook niet heel oud meer voor een voetballer. Bij vrijwel alle topclubs lopen een paar dertigers rond die nog makkelijk mee kunnen en net als Tadic tot de betere spelers behoren. Zeker wanneer dit profs die zoals Tadic top fit zijn en geen lange blessure geschiedenis met zich mee dragen.

Hij was misschien vorig jaar minder bepalend dan in het seizoen 18/19, maar hij liep afgelopen seizoen nog steeds 1 op 1 met goals en assists inclusief de Europese wedstrijden. Ik denk niet dat Ajax voor 10 miljoen een speler gaat vinden die bij 50 goals betrokken is in een seizoen, zelfs als hij dit jaar maar bij 25 goals betrokken is, is het al een uitdaging om daar voor 10 miljoen een zekerheidje voor terug te halen.

De uitdaging ligt hem juist in het versterken van de selectie zodat, wanneer Tadic eens een mindere wedstrijd heeft (en natuurlijk heeft hij die ook gehad het afgelopen jaar en de afgelopen jaren), er een vervanger in kan komen die ook op dat moment een duidelijke meerwaarde heeft (ipv Idrissi of Promes afgelopen seizoen).

Als Tadic gewoon wil vertrekken houdt niemand hem tegen ook Overmars niet.

Het is sowieso een kansloos verhaal deze transfer. AC Milan is zeker geen stap omhoog ten opzichte van Ajax en Tadic zit bij de club waar hij zijn toekomst aan verbonden heeft. Hij weet dat hij het nergens beter gaat krijgen en speelt al bij de club waar zijn hart ligt. Leuk geprobeerd Milan, maar ga maar verder zoeken. Dusan gaat opnieuw met ons knallen in de CL en hopelijk ook nog tegen Milan. Gaan we laten zien dat wij beter zijn dan die Italianen.

4 juli 2021 om 22:22

Het lijkt wel alsof iedereen het 7 jarig contract is vergeten. Het hele trainers plan wat ze met elkaar hebben afgesproken. Mensen denken echt dat Ajax wel geld voor hem gaat pakken. Nee natuurlijk niet. Er is een goed plan met elkaar afgesproken. Langdurig contract getekend en dat doe je niet zomaar. De Media maakt hier een ding van terwijl het helemaal niks is.

4 juli 2021 om 23:17

Het lijkt of jij vergeten bent dat een contract in de voetballerij alleen meer geld vertegenwoordigt, geen loyaliteit.

Ik denk en hoop dat hij gewoon blijft.

4 juli 2021 om 23:25

Het lijkt wel dat jij vergeten bent dat een contract gewoon een verbintenis is die je wettelijk verbind aan de club die daarom bepaald.

6 juli 2021 om 11:20

Thamike

Een contract is niet een 'verbintenis die je aan een club verbind'. Een contract is een zogenaamde wederkerige overeenkomst. Oftewel, het bestaat uit een heleboel verplichtingen die beide partijen, over en weer, met elkaar aangegaan zijn. Maar naast het recht van de ene partij om arbeid te verrichten en de plicht om salaris te betalen die daar tegenover staat, wordt een contract ook nog beheerst door een heleboel open normen, zoals 'goed werknemersschap' en 'goed werkgeversschap'.
Dat je als voetbalclub op basis van een arbeidsovereenkomst dus een soort absoluut recht hebt en daarom alles kunt bepalen (zoals of je aan het voortijdig beëindigen of ontbinden van dat contract meewerkt) is dus simpelweg onwaar.

Dat Ajax Tadic niet zomaar hoeft te laten gaan, dat is zeker waar. Maar dat Ajax Tadic tot in het oneindige, als ze dat zouden willen, aan zijn contract zouden kunnen houden, is echt niet waar.

Lol 100 miljoen ... @kwakman, als je een statement wil maken, hou het een beetje realistisch ...

5 juli 2021 om 01:00

Tsja, realistisch zijn is leuk en aardig maar zie jij Milan 200miljoen uitgeven aan Tadic dan? ðÿ˜‰

Wat snappen mensen niet aan het feit dat hij een 7 jarig contract heeft getekend en dat daar een plan bij zit om hem zn trainerscarriere te laten beginnen bij ajax. Dat hebben ze niet voor niets met elkaar afgesproken. Tadic heeft bovendien al 100 keer laten weten dat Ajax zijn droomclub is. Als hij nog de behoefte had om naar een andere club te gaan dan had hij geen 7 jarig contract getekend. Wat is dat toch met mensen die spelers graag naar een andere club willen praten. En vanuit Ajax zijn ze dus niet bezig met geld verdienen aan Tadic.

4 juli 2021 om 22:36

Soccerfan_1 ik geloof er ook niks van. Tadic was de laatste maanden ook druk aan het sollicteren naar een club in Nederland omdat zijn vrouw het hier prettig vond om te wonen en omdat het een 'perfect' land was om kinderen in te laten opgroeien. Toen Ajax kwam was het voor hem dus helemaal mooi. Ik ben geen Ajacied maar een Groninger die het destijds gelezen heeft. Bij Ajax zit er een lange termijnplanning achter en ik kan mij niet voorstellen dat hij dit aan de kant wil zetten voor AC Milan.wat toch wel een beetje vergane glorie is.

4 juli 2021 om 23:40

Dat contract zal inderdaad een reden zijn dat het niet doorgaat, maar om een voetballer als Tadic nou op z’n mooie blauwe (bruine) ogen te geloven als hij zegt dat een club z’n droomclub is, is vrij naïef. Dat was zo bij Totti en bij Zanetti, maar echt niet bij Tadic.

5 juli 2021 om 01:02

Als Ajax zijn droomclub niet zou zijn, dan is het toch zeer naïef van Tadic om een contract voor 7 jaar te tekenen...als dertiger??

5 juli 2021 om 09:59

Moet je daarvoor een droomclub hebben dan of alvast zoveel mogelijk jaren om je pensioen uit te stellen? Vind het vrij naief en ook wel typisch van de ajax supporter hier die denken dat de hedendaagse voetballer een droomclub heeft. Zeker als het een club in nederland betreft.

5 juli 2021 om 14:43

"wat snappen mensen niet aan het feit dat hij een 7 jarig contract heeft getekend en dat daar een plan bij zit om hem zn trainerscarriere te laten beginnen bij ajax. "

Ik denk dat de mensen vooral snappen dat inzichten voort schrijden. Je hebt gelijk dat Tadic, in 2019, een mooi contract tekende, als voetballer tot medio 2023, daarna tot 2026 als trainer,of wat dan ook. Maar je hebt ongeljik als jij stelt dat daaruit blijkt dat Tadic, vandaag twee jaar later, alsnog exact zo denkt als dat hij twee jaar geleden deed.

Want wat snap jij er dan niet aan dat Tadic die mensen van Milan niet direct de deur gewezen heeft?? Als zou kloppen wat jij zegt, dan ligt het voor de hand dat Tadic die mensen na een beleefd bakje koffie terug stuurt naar Milan. Als hij echt 'geen behoefte heeft' om weg te gaan, dan ga je niet eens beginnen over je eisen. Dus hoe zit dat dan Soccerfan1?

Dat mensen spelers van Ajax graag naar andere clubs praten, daargelaten of dat waar is of niet, doet toch verder niks af aan de inhoud trouwens? Die blijft toch ook in dat geval gelijk?

5 juli 2021 om 16:46

@soccerfan_1 kom op, wat zijn contracten nou waard in de voetbalwereld? Hoe vaak houdt Ajax een speler van een andere NL club een lekker worst voor de neus zodat hij bij zijn eigen club gaat zitten morren dat hij weg wil en daardoor de club dwingt om de speler te laten gaan..

Met zijn 32 jaar kan hij nog zeker jaren mee in de eredivisie maar ik denk dat als hij naar Italië gaat hij het niet redt, puur vanwege de druk en het hogere niveau en zijn leeftijd.

4 juli 2021 om 22:36

Als er 1 land is waar leeftijd niet alles zegt dan is het italie wel

4 juli 2021 om 22:45

Ackaka, ik geloof niet dat hij gaat, maar je statement is absoluut waar. Op de leeftijd van 26 speel je in Italië nog in de 'F-jes' bij wijze van spreken. Elke Italiaanse topclub heeft 1 of meerdere sluwe vossen van boven de 30 in hun team, een soort regisseur.. Persoonlijk vind ik dat prachtig.

4 juli 2021 om 22:50

Misschien als verdediger maar als aanvaller zie ik er weinig van 32 jaar lopen of ik zit er naast

4 juli 2021 om 22:58

Mertens, ibra, dzeko, cristiano ronaldo, pandev (net gestopt nu natuurlijk)

4 juli 2021 om 22:59

Nou Cristiano, Mertens, Ribéry, Alexis, Caputo, Dzeko, Ibra, Mandzukic, Lapadula, Caceido, Quagliarella, Llorente, Zaza, Gervinho om er maar een paar te noemen

4 juli 2021 om 23:15

Oke maar dat vindt ik echt veel betere voetballers met alle respect voor Tadic

4 juli 2021 om 23:22

En als je al zijn goals en assist optelt die hij in de eredivisie maakt gaat hij never en nooit in Italië halen

4 juli 2021 om 23:37

Want Transfermarkt bepaalt de prijzen en heeft er nog nooit naast gezeten? Kom op zeg ... zelf nadenken is ook wat waard ...

Tja, ooit moet je zonder verder. Alles boven de 20mln gewoon doen. Zal niet eerste keer zijn dat de ster vertrekt.

Dit moet Ajax zeker niet doen dit is nl de man die je gewoon kampioen maakt en Ajax is echt niet gek om hem te gaan verkopen , ik denk zelfs niet voor 10/15 miljoen en dat kan ook of wil acmilan niet betalen hoor , hij is de man bij Ajax ,

5 juli 2021 om 06:42

Ja niet alleen 16 goals en 18 assists, of dit aantal kopt, weet ik niet, maar hij brengt gewoon meer dan dat. Hoop ook dat dit afketst

Toch wel de aankoop van deze eeuw tot op heden. Zelden een speler gezien die zo’n impact heeft gehad met zijn acties, assists, goals en zijn mentaliteit. Die willen we absoluut niet kwijt en dat is toch anders dan de afgelopen jaren. Ziyech, Van de Beek, Dest, De Ligt en De Jong : ze vertrokken allemaal, maar het waren ingecalculeerde transfers. De laatste speler die echt tegen de zin in van Ajax verkocht werd is Sanchez in 2017 (die wilde we eigenlijk behouden). Maar daarna waren het allemaal transfers die je wel zag aankomen zo’n beetje. Het past bij een deel van de herwonnen status van Ajax om “in control” te blijven. Tadic die zou vertrekken zou een grote klap zijn en een probleem wat we niet 1,2, 3 kunnen oplossen.

Als Tadic dit heel graag wilt gun ik het hem wel. niet de grootste fan hem, maar het is wel een speler die altijd alles heeft gegeven voor de club. Als hij het wilt moet je hem laten gaan.

Ajax moet hem gewoon lekker laten gaan voor een mooi bedrag. Lekker 2j AC Milan, en daarna als (toekomstig) coach terug naar Ajax. Ik vermoed dat ajax toch een soort van overgangsjaar gaat meemaken, Neres misschien weg, Onana doet niet mee, Mazraoui/Tagliafico wellicht weg. Tadic kan er ook nog wel bij.

Ajax heeft een enorm plan opgesteld voor Tadic, ook voor na zijn carrière. Hij zou dat nooit weggooien, zeker niet voor AC Milan. Bij Ajax speelt hij ook Champions League en ik schat zijn kansen bij ons net zo hoog in eigenlijk. Zijn status bij Ajax is ook enorm, dus weg gaat hij niet.

Blijft een lastig verhaal, aan de ene kant heeft overmars gewoon gelijk. Maar aan de andere kant, als hij al helemaal met zen kop bij ac Milaan zit, kan hij dan nog 100% geven voor Ajax?. We hebben het in het verleden meegemaakt met de gebroeders de boer, dan werkt het gewoon niet meer

Marton.... een overgangs jaar?dat was het afgelopen
jaar,dit jaar gaan we er weer vol voor.
En dat zal best wel weer lukken met het beste elftal uit de eredevisie.

Tadic mag nooit meer weg. Hij is de hoofdreden van de wederopstanding. Nog meer Ajacied als Sneijder en vd Vaart. Mister Ajax, zoals Heitinga en Blind.

Tadic mag nooit meer weg. Hij is de hoofdreden van de wederopstanding. Nog meer Ajacied als Sneijder en vd Vaart. Mister Ajax, zoals Heitinga en Blind.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2230
2.PSV2110
5.Feyenoord1611
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
N. MazraouiVerdediger94
R. GravenberchMiddenvelder91
S. BerghuisAanvaller92
S. HallerAanvaller96
D. TadićAanvaller94
J. TimberVerdediger81
E. ÁlvarezMiddenvelder82
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

255 fans
Aanvaller, 32 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Ajax 9 4 0 0
2020/2021 Ajax 34 14 1 0
2019/2020 Ajax 25 11 1 0
2018/2019 Ajax 34 28 4 0
2017/2018 Southampton 36 6 4 0
Laatste voetbalnieuws

Newcastle kan Ajax ‘technisch onthoofden': ‘Dan zal hij Ten Hag polsen’

Valentijn Driessen sluit niet uit dat Erik ten Hag snel in verband wordt gebracht met Newcastle United, de club die op Marc Overmars aast als technisch directeur. De afgetekende 4-0 overwinning...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 20 oktober
Ook Liverpool heeft zijn pijlen gericht op Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren