Goppel hekelt handelwijze Roda inzake transfer: ‘Ik ben Messi niet’

Zaterdag, 3 juli 2021 om 13:55Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 14:02

Thijmen Goppel is niet te spreken over de manier waarop Roda JC hem binnenboord probeert te houden. De aanvaller staat in de nadrukkelijke belangstelling van het Duitse SV Wehen Wiesbaden en zag zelfs al een bod worden uitgebracht door de uit de 3. Bundesliga afkomstige club, maar hoeft voorlopig nog niet te rekenen op een transfer. Roda houdt vast aan de afkoopsom in het contract, iets waar Goppel zich aan stoort.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

9 reacties (laatste reactie door meliora)

Altijd dat gejank van spelers als een bod geweigerd wordt en ze weg willen. Vindt dat best wel sneu. Stel je nou eens professioneel op en regel dit binnen kamers.

3 juli 2021 om 15:12

Krokodillentranen van Goppel. Hij snapt dondersgoed dat hij een contract heeft maar heeft wellicht een lucratiever aanbod gekregen. Met dollartekens in de ogen stennis schoppen om een doorbraak te forceren.

Transfer waarde van Gobbel is 300.000 euro. Op transfermarkt zelfs 375.000 euro. 125.000 euro is dan ook erg weinig en dan snap ik de houding van Roda wel. Wiesbaden moet gewoon betalen, zeker als je zo ambitieus bent zoals ze zelf zeggen. Van de andere kant snap ik Gobbel ook wel, die kan zich natuurlijk financieel verbeteren. 250.000 euro lijkt me in deze situatie wel een correct bedrag.

Goppel moet zich niet zo aanstellen in deze zaak. Heeft zelf (in coronatijd) met zijn volle verstand een contract getekend met een afkoopsom van 300.000, wat ook in deze tijd een marktconforme prijs is voor hem. Vanaf 2 ton kun je best gaan praten, maar voor 125.000 zou ik hem ook nooit laten vertrekken. Wellicht kan hij dan beter boos worden op Wiesbaden aangezien zij voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten.

Droom in de tweede Bundesliga te spelen? Wauw

3 juli 2021 om 16:53

Het is de derde Bundesliga, Farid ;-)

Snap die spelers niet, ze tekenen een contract met een verkoopclausule en nu komt er een Duitse marginale club, die hem wel wilt hebben, maar geen fatsoenlijke prijs voor hem wilt betalen. Ga je beklagen bij focking Wiesbaden, want die zijn te gierig om te prijs te betalen welke er voor je gevraagd wordt. Ik vind 300K heel redelijk, willen ze dat niet betalen, dan ligt dat aan hun en niet aan RODA, en moet je niet in de pers liggen te huilen, jankerd!

3 juli 2021 om 16:39

Goppel een kans op een transfer geven is ok, maar dan wel voor de 300.000€ die afgesproken zijn! Als Wiesbaden geen centen heeft om die 300k te betalen, moeten ze die jongen niet gek maken. Als jij geld hebt voor een huis van 125.000€ te kopen, kun je ook geen bod van dat bedrag doen, op een huis van 300.000€. Dan zegt de eigenaar ook, het is niet serieus. Goppel moet boos op Wiesbaden zijn en niet op RODA, die houden zich aan de afspraak van 300k.N

Roda wilt je gewoon niet voor een prikkie weg “geven”. Als dat clubje hem zo graag wil hebben dan gaan ze gewoon die 300.000 maar betalen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Roda JC Kerkrade

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.VVV-Venlo100
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
R. JensenVerdediger70
G. JoppenVerdediger70
R. de BoerKeeper70
S. MarzoVerdediger72
B. BouchouariMiddenvelder70
D. JubitanaMiddenvelder72
A. AbsalemVerdediger70
Voor de complete selectie: Clubpagina Roda JC Kerkrade.

0 fans
Aanvaller, 24 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren