Pérez: ‘Ik heb het niet gelezen, dat zweer ik op mijn kleinkinderen’

Vrijdag, 25 juni 2021 om 10:26Rian Rosendaal • Laatste update: 10:52

Florentino Pérez kijkt in een uitgebreid interview met Onda Cero terug op de turbulente weken die Real Madrid achter de rug heeft. Zo was er eerst het vertrek van Zinédine Zidane als trainer, terwijl de club korte tijd later ook het afscheid van Sergio Ramos aankondigde. Pérez heeft voor zowel Zidane als Ramos veel respect, maar hun beweegredenen om te vertrekken kloppen volgens de president van De Koninklijke niet.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

33 reacties (laatste reactie door mrsamosa)

Klinkt het gek dat ik het heel moeilijk vind om die Perez te geloven? Er is al zoveel onzin uit zijn mond gekomen

25 juni 2021 om 11:11

Nee dat klinkt niet gek. Maar wat dan met Ramos die een contract van 2 jaar wil ‘ om zekerheid aan zijn gezin te kunnen bieden’? De man is multimiljonair en 36 jaar. Hij kan gerust stoppen met voetballen want hij zal nooit meer moeten werken, net zoals zijn kinderen nooit zullen moeten werken. Hoezo, zekerheid voor zijn gezin? De financiële zekerheid is er al lang. Daarnaast moet hij niet verhuizen he? Hij kan toch bij een kleinere club in Madrid spelen of voor 1 jaar tekenen bij Real? Nogal een vage opmerking van Ramos.

25 juni 2021 om 11:41

Zekerheid omtrent de toekomst. En je snapt toch dat hij in de top actief wil blijven, dus dat een stabiele situatie alleen bij Madrid mogelijk zou zijn? Toch wel raar dat er een deadline was waar hij niets van af wist. Perez wilde sowieso liever dat hij vertrok om zijn salaris elders te kunnen besteden, en deed dit op deze manier. Als Ramos dan ineens toch van de aanbieding gebruik wil maken, tsja, dan moet je wat verzinnen. Perez behandelt clublegendes sowieso vaak als stront. De manier waarop Ramos en Casillas nu de deur uit zijn gegaan kan je eigenlijk niet tolereren. Daarnaast vind ik het best raar dat veel mensen hier lijken te denken dat geld = zekerheid. Dat is echt verre van het geval.

25 juni 2021 om 11:12

Hele nare man vind ik het. Casillas, Ronaldo, Zidane, Ramos allemaal clubhelden die door de achterdeur vertrokken. Dan heb je ook nog zijn gelul over de Super League. Nee idd niet een man die betrouwbaar overkomt nee.

25 juni 2021 om 12:21

Daar gaan we weer met de slogan van de onwetenden: de achterdeur. Casillas, Hierro, Butragueno, Chendo, Roberto Carlos, Raul, Guti, Arbeloa, Di Stefano, dat zijn enkele namen van oud-spelers die gewoon aan de club verbonden zijn (of waren) in een veelvoud van functies nadat ze hun schoenen aan de wilgen hebben gehangen. Jij gooit er zomaar een populaire kreet uit Rick1o1, terwijl je totaal geen benul hebt van hoe het werkelijk zit. Dat is vrij lachwekkend eigenlijk.

Geen Zidane als bondscoach van Frankrijk aub. Na Deschamps weer zo een saaie resultaatcoach. Een aanvallende coach met die selectie moet geweldig voetbal opleveren.

25 juni 2021 om 10:50

Wat meer respect aub voor Frankrijks beste speler ooit... Real heeft gewoon onder Zidane, altijd goed en verzord voetbal gespeeld. Dat Frankrijk een 10 x betere selectie heeft dan Real de afgelopen jaren, zegt denk ik wel genoeg, hoe goed Zizou gepresteerd heeft.

25 juni 2021 om 11:02

Dit gaat natuurlijk ook gewoon na het ek ergens gebeuren. Denk dat dit ook een van de redenen is geweest dat Zizou weg is gegaan.

25 juni 2021 om 11:12

Ik heb groot respect voor hem. 1 van mijn favoriete spelers geweest. Hij heeft fantastische resultaten gehaald. Maar de mooie spectaculaire wedstrijden zijn er niet veel geweest. Het is ook gewoon een geweldige coach. Er zijn meer wegen die naar Rome leiden. Maar met een absolute topselectie met fantastische aanvallers kijk ik als liefhebber graag naar leuk aanvallend voetbal. Dit EK kan ik echt niet genieten van Frankrijk en hun speelwijze. Met deze selectie kan je ook aanvallend voetbal spelen en resultaat halen. En Zidane is denk ik niet de man die dat gaat doen.

25 juni 2021 om 12:38

DennisJWT ik denk dat hij met de aanval van Frankrijk veel leuker kan spelen. Je kunt hem niks kwalijk nemen met spelers als Asensio en Vini Jr.

25 juni 2021 om 16:30

@Redondo-art, 'altijd goed en verzorgd voetbal' is echt niet waar. Veel wedstrijden waren echt rommel. Efficient en prijsgericht voetbal met individuele klasse, dat dan weer wel ja.

25 juni 2021 om 11:01

Saaier dan Deschamps zal het niet worden. Daarnaast is Zidane tactisch vrij mager voor de elite, maar hij is een uitstekende peoplesmanager. Ik geloof wel dat hij wát leuker voetbal op de mat kan brengen bij Frankrijk mét resultaten. Met zijn kunde en status zou het bondscoachschap perfect voor hem zijn. Dan hoeft ie geen spelers beter te maken of tactische meesterzetten te plaatsen. Dan moet ie een team smeden en werken met de beste spelers, dat laatste gaat hem uitstekend af. Dat eerste absoluut niet.

25 juni 2021 om 11:08

Absoluut niet? Volgens mij valt dit reuze mee. 3CL winnen, la liga, afgelopen jaar met deze selectie zo ver komen en een tactisch onbenul zijn gaat niet samen. Dat het niet zijn sterkste kant is ok, maar vind je wel heel erg overdrijven. Zizou is tactisch prima en denk dat maar een handje vol trainers hierin iets sterker is

25 juni 2021 om 11:14

Ik denk ook wel dat Zizou iets aantrekkelijker voetbal zal spelen met Frankrijk maar dat is niet Moeilijk vergeleken met het non-voetbal van Deschamps…

25 juni 2021 om 11:15

Ben het wel een beetje zat om aan te horen dat Zidane tactisch zwak is. Hoe is het mogelijk om tactisch zwak te zijn en 3x de cl achterelkaar winnen in 2,5 half jaar?

25 juni 2021 om 11:17

@almogaver beetje onzin wat je zegt zizou heeft 3x achterelkaar de ucl gewonnen, afgelopen seizoen zo matig toch laliga gepakt dit seizoen geen een prijs gepakt. maar toch enorm kan van zidane zoveel blessures en toch nog mee doen om laliga te winnen en liet tegen barca dit seizoen mooi voetbal zien

25 juni 2021 om 11:21

@elfaraondcamas

Ik zou dit eerder aan zijn assistent Davide Bettoni toewijzen. Hij zou het tactisch brein zijn achter Zidane.

25 juni 2021 om 12:11

Nee, Zidane is geen trainer die zijn ploeg het meest sprankelende voetbal laat spelen, maar presteert en dat is het belangrijkst. Guardiola wordt gezien als meestertacticus, maar de beste man beschikt alleen over een plan A. Als zijn team er voetballend niet doorheen komt, is zijn team de pineut. Daarnaast heeft hij ook flinke tactische missers begaan zoals starten zonder echte spits in de CL finale. Tevens is Zidane geen coach die een miljard uitgeeft om in de CL finale te komen. Dus het is maar net waar je zwaarder aan weegt. En nee, dit is geen poging om Guardiola af te kraken - het is een prima trainer - maar om het even in perspectief te plaatsen dat Zidane niet zo’n ramp is als jij beweerd op dat gebied

25 juni 2021 om 12:12

Getuigt van goed inzicht van Zidane dan, dat hij Davide aan zijn zijde heeft geschaard.

25 juni 2021 om 16:16

Totaal geen onzin. Hij heeft toernooiprijzen gewonnen. Hierin laat je zien dat je uitmuntend je spelers op het juiste moment kunt triggeren. Hij weet precies wanneer zijn spelers moeten toppen. Dat is een topkwaliteit!

Maar het blijft een toernooi en daarin heb je te maken met een bepaalde factor: geluk. En dat had hij echt aan z'n reet hangen. Zoveel dubbeltjes die precies zijn kant op vielen, dan heeft het nog maar weinig te maken met tactiek.

Daarnaast merk ik, zoals wel vaker, dat we hier te maken hebben met scorebordjournalistiek. Meer dan één seizoen heeft ie tegen ontslag gezeten.

Tot slot meet ik zijn kwaliteiten op absoluut topniveau. Tuurlijk heeft ie wel één kijk op het spelletje en plaatsen we hem niet op het niveau van een minkukel. Maar voor de absolute top is ie op tactisch niveau mager en weet hij spelers niet beter te maken.

25 juni 2021 om 18:09

@almogaver niet perse richting jou hoor. Maar vanwaar alle 'haat' zoals mensen het hier noemen naar Deschamps. Nee het is niet het leukste voetbal. Maar als we even eerlijk zijn als spelers als Varane, Pavard, Kimpembe, Lloris op dit forum besproken worden zijn ze volgens vele niet goed genoeg. Mochten dat nu toevallig al 4 spelers zijn achterin. Dan kan je het die man toch niet kwalijk nemen op safe te spelen en te counteren met gasten als Mbappe, Coman, Dembele voorin? Hoe goed is het middenveld nou, alleen Pogba (bij Frankrijk) en Kante zijn wereldklasse. Word persoonlijk niet warm van Rabiot, Sissoko of Tolisso

Ik kan me niet onttrekken aan het gevoel dat de heer Perez zijn vege lijf hier probeert te redden. Zidane die zijn eigen brief niet heeft gelezen? Yeah right. Ramos, de grote Real-man die aangeeft te willen blijven, ook al is het voor 1 jaar, alsnog de deur wijzen omwille van een deadline? Als Perez echt om Ramos had gegeven had hij hem erbij gehouden, ongeacht een deadline.
Perez blijft wat mij betreft een naar narcistisch mannetje die denkt dat Real van hem is om te doen en laten wat die wilt. Door hem heeft Real de naam gekregen dat het niet goed om weet te gaan met haar legendes. Eeuwig zonde. Perez is al lang over de houdbaarheidsdatum heen als je het mij vraagt, getuige ook het feit dat die een van de aanjagers van de superleague was/is. Naar mannetje en wat mij betreft is Real beter af zonder hem.

25 juni 2021 om 11:14

niet zelf geschreven zegt ie. Wat betreft de deadline zullen ze allicht op het aantrekken van Alaba doelen die natuurlijk een gigantisch salaris gaat verdienen en waarschijnlijk was er geen ruimte voor beide salarissen op dit moment. Hoe dan ook vind ik het een fout overigens hoor. Had Ramos ontzettend graag zien bijtekenen, ook gewoon voor 2-3 jaar. Dat Real beter af is zonder Perez vind ik onzin en sowieso is dat niet echt serieus te nemen van iemand die geen fan is van de club (dat is een veronderstelling, verbeter me als ik het mis heb hoor!). Perez is de beste president in onze geschiedenis. Hij maakt fouten zoals iedereen maar ik ben er wel bij alles heilig van overtuigd dat hij bij elke beslissing en actie het beste met de club voor heeft. Heeft ons niet 1x maar 2x terug naar de absolute top gebracht en ik geloof dat hij dat kunstje nog een derde keer gaat herhalen voor hij over een viertal jaar aftreedt en de volgende president in een gespreid bedje terecht komt met het meest moderne stadion ter wereld en hopelijk weer een (jonge) selectie om u tegen te zeggen.

25 juni 2021 om 11:54

Rare kijk op Perez. Ik zie hem meer als de man dat Real van de ondergang heeft gered en heeft geholpen Real weer de grootste club van de wereld te worden met prijzen.
Hij zal en terecht er niets om geven hoe Nederlandse supporters gevoed wordt met alleen maar haat jegens hem en Real Madrid.

Real zonder hem beter af? In de periode dat hij weg was bleek hoe belangrijk hij is. Hij bouwt nu aan een Real dat zonder hem verder kan.

Laat deze man alsjeblieft snel op rotten bij Real Madrid. Perez is misschien wel de grootste leugenaar in de voetbal wereld! Hij was ook de eerste voorzitter van de Super League geworden als dat niet van de baan werd geveegd. Ik walg al jaren van die vent bah bah!

aub deze man moet opdonderen bij real. heeft zovaak onzin gezegd en waarom zou je nog zweren op je klein kinderen? doe normaal pff deze man verpest het voetbal met zijn domme super league

Lijkt me toch duidelijk: Deze man heeft helemaal geen kleinkinderen.

25 juni 2021 om 11:49

@seods haha idd zat daar net aan te denken

25 juni 2021 om 11:57

Hij heeft 3 kinderen, ik schat zomaar in dat hij dus ook wel bij 1 van die kinderen een klein kind heeft.

Ik denk dat ramos zijn hand overspeelt heeft. Meeoen op het EK en dan staan de clubs in de rij en zal Real hem zeker geven wat hij wil: blijven
Het is anders gelopen

Het zweren op je kleinkinderen is al walgelijk en maakt hem nog ongeloofwaardiger.

Hopelijk rot deze debiel snel op. Hij is bezig met het verpesten van Madrid. Loopt al 4 jaar achter Mbappe aan, koopt Braziliaanse kinderen voor 45 miljoen, laat Asensio vrij rondlopen op het veld, steunt Zidane niet, zoekt ruzie met UEFA en La Liga en doet heel zielig in dr media. Wat een vies figuur, bah.


Maar het komt goed hoor, volgens Spaanse media zijn Haaland én Mbappe al spelers van Real en is er geen reden om bezorgd te zijn!

25 juni 2021 om 15:31

Heb je het een beetje zwaar vandaag Appelsap? Dat Real Madrid vandaag de dag gewoon alle kortlopende schulden in 1 keer kan betalen en dan nog in de zwarte cijfers zal staan is de verdienste van deze 'debiel' en wat jij verpesten noemt, noem ik kampioen van Europa voor de 10e, 11e, 12e en 13e keer, landskampioen in het coronajaar met een ploeg die door iedereen was afgeschreven, de bouw van het mooiste stadion ter wereld, het behalen van 12 hoofdprijzen met Real Madrid Basketbal en de uitbreiding van de club naar het damesvoetbal. En dan heb ik het alleen nog maar over zijn tweede termijn. Wat een 'debiel' zeg. Daarmee zeg ik niet dat hij nooit buiten zijn boekje gaat, dat doet hij zeker, maar een debiel zal niet gauw bereiken wat hij allemaal bereikt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4267 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
D. BettoniUnknown
A. LuninKeeper
CarvajalVerdediger
NachoVerdediger
Éder MilitãoVerdediger
Mario GilaVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

843 fans
Verdediger, 35 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 4 augustus
Paris Saint-Germain had veel vertrouwen in de komst van Lionel Messi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren