Van Gelder niet gediend van ‘vervelende mentaliteit’ Valentijn Driessen

Vrijdag, 25 juni 2021 om 07:58 • Laatste update: 09:12

Valentijn Driessen spreekt van ‘rodeloperwerk’ voor Oranje nu de ploeg van bondscoach Frank de Boer is gekoppeld aan Tsjechië in de achtste finale en speelt in een eventuele kwartfinale tegen Denemarken of Wales. “Kom op jongens. Als dit misgaat, dan moet je het Nederlands elftal een week of tien in de bunker zetten. Ook Frank de Boer zal moeten vluchten als hij de halve finale nu niet haalt”, zei Driessen in een video op de website van De Telegraaf. Jack van Gelder kan zich niet vinden in de woorden van zijn collega en vindt hem ‘negatief ingesteld’.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

68 reacties (laatste reactie door josewald)

Valentijn Driessen is een hele vervelende man. Is vooral een kleurloos type en probeert dat te compenseren met een scherpe tong. Heel voorspelbaar. Bovendien maakt ie zichzelf regelmatig belachelijk door verkeerde analyses te maken.

25 juni 2021 om 08:48

Ik vind je nog vrij positief met 'scherpe tong'. Ik noem het liever een 'zure, negatieve, depressieve, nietzeggende, inhoudsloze en aandachtsgeile tong'. Maar wie ben ik.

25 juni 2021 om 08:57

als je alle reacties op Driessen hier leest, kan je veel over hem zeggen, maar niet dat hij kleurloos is. Hij werkt als een rode lap op 90 procent van voetbalzone die al afkeren wanneer ze alleen zijn naam zien

25 juni 2021 om 09:34

Ik vind kleurrijk niet per se de beste omschrijving, want hij is vooral eentonig.

25 juni 2021 om 09:34

Klopt helemaal wat je zegt. Deze man moet altijd extreme termen gebruiken om kracht bij te zetten zodat het wel ergens in de media verschijnt. Veel mensen vinden hem maar een kwal (ja, ik ook) maar voelen toch vaak de behoefte om te reageren. Hoeveel ik wel niet heb gelezen dat de man geboycot moet worden...

25 juni 2021 om 10:03

hahaa, helemaal waar wizzle_shizzle. Mensen reageren met de oproep hem te boycotten. Best ironisch.
Overigens stoor ik mij juist aan de voetbalzoner die al begint te schuimbekken bij de naam Driessen, zonder te lezen wat hij te melden heeft

25 juni 2021 om 10:31

Inderdaad 29er, kan die man niet uitstaan! Hij voegt gewoon niets toe behalve leugens en negativiteit. Was mooi te zien dat Derksen en Gijp vertelde dat hij te zuur was en gewoon normaal moest doen.

25 juni 2021 om 11:00

@29er. En dat is precies de reden waarom ze het er op zetten! Zodat er op gereageerd wordt. Ik vermoed een samenwerkingsverband ;-).

25 juni 2021 om 15:16

Toch zegt Driessen deze keer niks verkeerds imo. Als je met deze loting de halve finale niet haalt dan faalt Oranje hopeloos

25 juni 2021 om 15:19

Verder kan ik me ook wel storen aan Rondo en voornamelijk Van Gelder die denkt de wijsheid in pacht te hebben en wijsneus Ten Hag met zijn laptop

Valentijn Driessen, Johan Derksen en zelfs Van der Gijp vind ik met de dag alleen maar vervelender. Vroeger keek ik graag naar VI, maar wat een seniele mannetjes zijn dat geworden zeg. Elke dag is er wel iets, elke dag provoceren ze wel iets, alles voor de kijkcijfers. Het vervelende is dat zij nogsteeds een grote fanbase hebben en daar veel invloed op hebben. Zeer jammer, maar ik ben die drie echt kotsbeu, zoveel negativiteit en politiek gedoe. Ik hoop echt snel dat ze ermee stoppen.

25 juni 2021 om 08:46

Het probleem met VI is dat de mannen echt in zichzelf zijn gaan geloven en hun formule een beetje hebben losgelaten. Eerst was het inhoudelijk sterk, met af en toe een provocatie en "onhandige" mening. Toen bleek dat die provocaties en meningen voor headlines en kijkcijfers zorgden, gingen die dingen de overhand nemen. Tot op het punt dat er nu bijna iedere 5 minuten wel iemand beledigd moet worden door de heren. Neemt overigens niet weg dat ik het nog steeds graag kijk. Als het namelijk wel over voetbal gaat en de beledigingen er niet zijn, blijf ik het een mooi programma vinden.

25 juni 2021 om 08:52

Helemaal mee eens Trissy, fijn dat je het nog wel kan kijken, ik vind het maar steeds lastiger. Zeker als donker persoon dat alleen Depay en Gini worden aangevallen over Qatar en niet bijv De Ligt en De Jong, omdat Depay en Gini racisme meemaken en daar dus ook voor uitkomen. Dat ze als hypocriet worden neergezet vind ik zo zwak. Echt om moe van te worden.

25 juni 2021 om 09:03

Ik kan mij goed voorstellen dat het steeds lastiger begint te worden voor je. Bij VI gaan ze regelmatig erg ver en blijven er maar over doorgaan. Ik ben er heilig van overtuigd dat het goed is voor de mens om af en toe kritiek te krijgen en op je plek gezet te moeten worden. Alleen maar ja-knikkers om je heen is ook niet goed. Maar het kan ook wel te ver gaan. Een goed voorbeeld is bijvoorbeeld Manolev. Die man was echt geen slechte voetballer, maar gaf af en toe een slechte voorzet. Hij is door Gijp volledig voor lul gezet en dat voor een hele lange tijd. Gelukkig geeft Gijp zelf aan dat hij daar te ver is gegaan, maar de schade is al geleden.

25 juni 2021 om 09:11

Zeker waar Trissy, kritiek hoort erbij en is ook goed voor je zelfbeeld. Maar zoals je al zegt kan je ook te ver gaan en dat is bij hun zeer zeker het geval. Ongeveer een half jaar geleden heb ik een heel betoog hier op vz geschreven, met onder andere dat ik vind dat blm ook soms veels te ver gaat en tegenwoordig iedereen veel te snel op zijn tenen zijn getrapt en niet naar elkaar luisteren. En dan merk ik alleen maar meer aan beide kanten dat ze steeds meer uitelkaar groeien, mede door dit soort programma's en uitspraken.

25 juni 2021 om 10:33

Ryan ik ben letterlijk precies in hetzelfde bootje als dat jij bent. Echt jammer dat het zover is gekomen.

25 juni 2021 om 12:33

Van der Gijp geilt van leuke schoonzonen zoals de Ligt en Frenkie. Ieder met een ander kleurtje of accentje wordt op een ander manier aangesproken. Ihattaren gisteren kwamen ze niet op zijn naam. Van der Gijp noemde hem die Marokkaan. En Derksen weet van alle blanke spelers wel de namen maar de donkere spelers noemt die, die ene zwarte speler.

25 juni 2021 om 11:12

"valentijn Driessen, Johan Derksen en zelfs Van der Gijp vind ik met de dag alleen maar vervelender."

Dit hoor ik al 20 jaar maar het blijft toch een van de enige echt spraakmakende en humoristische programma's. Ze blijven ook mateloos populair.

25 juni 2021 om 11:16

Ik vond het ook humoristisch ( was echt wel fan van Van der Gijp), maar tegenwoordig zijn het maar seniele mannetjes die zich overal te groot voor voelen, iedereen beledigd, overal herrieschopt etc etc. Dan haak ik af

25 juni 2021 om 11:12

"valentijn Driessen, Johan Derksen en zelfs Van der Gijp vind ik met de dag alleen maar vervelender."

Dit hoor ik al 20 jaar maar het blijft toch een van de enige echt spraakmakende en humoristische programma's. Ze blijven ook mateloos populair.

25 juni 2021 om 15:17

Ik snap het probleem niet zo. Ik kijk allang geen VI meer omdat de formule na jaren van hetzelfde voor mij wel is uitgewerkt. Als je niet kijkt kan je je er ook moeilijk aan storen

Tsja, de tactiek van Driessen wel. Zijn artikelen krijgen veel clicks een aandacht, dus veel inkomsten. Zelf zie ik ook liever van Gelder met enthousiasme. Al vond ik die actie waarbij Sneijder op schoot van van Gelder ging zitten ook wel weer extreem het andere uiterste van Valentijn Driessen.

25 juni 2021 om 08:52

Dat was heerlijke tv vond ik zelf. Al zat ik misschien zelf ook nog in de euforie toentertijd. Zoals je zegt; veel liever een van Gelder dan Driessen. Die zou die mannen alleen maar kunnen feliciteren als we wereldkampioen Frankrijk met 4-0 op de broek geven.

Driessen is ook vervelend. En nu ook weer zit ie er naast want Denemarken zit bij de top 10 (hoger dan ons) en Wales staat maar een paar plaatsen onder ons. Voor zover die Fifa ranking iets zegt, maar hij haalt dat er bij en die 2 zijn dus vergelijkbaar. Dan komt het land dat doorgaat in de halve finale zeer waarschijnlijk Engeland op Duitsland tegen wat elite landen zijn en in de finale sowieso een topland dus uiteindelijk moet je toch 2 reuzen opzij zetten wil je het EK winnen. Je moet een beetje geluk hebben met de loting. 2008 was niet te doen. Een groep met Frankrijk en Italie, en dan in de knockout zouden we na Rusland ook weer een van die 2 tegen komen en Spanje geloof ik.

25 juni 2021 om 16:44

Denemarken verslaan we niet zomaar, maar die ranking zegt me weinig. Als je de elftallen naast elkaar legt, zijn wij in elke linie veel sterker.

Kunnen we Valentijn met terugwerkende kracht niet een jaar of 10 in een bunker zetten? Want die heeft ook wel een aantal flaters van jewelste geslagen met zijn voorspellingen de afgelopen jaren. Wel eens met Jack, want Valentijn brengt alles op een manier waarbij hij op een bepaalde manier toch zijn gelijk probeert te krijgen en de ander in een negatief daglicht komt. Als Oranje het EK wint van bijvoorbeeld Frankrijk of Belgie zal je weer zien dat het aan de tegenstander ligt. Beseft Valentijntje wel dat we 7 jaar lang geen rol van betekenis hebben gespeeld? We zijn qua namen net iets beter dan Wales en Denemarken.

Dat er dit jaar nog een moment mag zijn dat ik het volledig eens ben met Jack van Gelder. Wauw!

Self fulfilling prophecy, Driessen is kritisch en zal dus als negatief worden bestempeld ondanks dat hij ook positieve dingen zegt. Die worden alleen niet geregistreerd. Zelfde met Jack die teert op zijn eerdere werk in zijn carriere, iedereen vind hem nog steeds die man van het WK van 98 en we kijken nog steeds vaak die filmpjes dus dan helpt dat ook weer mee. Jack is alleen ook een zelfingenome mannetje geworden die denkt dat hij alles beter weet.

Beetje pot verwijt de ketel.

25 juni 2021 om 11:54

Kritisch? Het is de Henk van der Meijden van de voetbalwereld die in het foute vodje ongehinderd zijn frustraties mag publiceren.

Het is een beetje dubbel. Aan de ene kant wil je dat Oranje zo ver mogelijk komt. Om zo ver mogelijk te komen is deze route wel lekker, wetende dat we een aardige ploeg hebben, maar ook niet meer dan dat. Dan scheelt het dat je geen toplanden tegenkomt tot de halve finale. Aan de andere kant hoop je als liefhebber toch ook wat historische wedstrijden van Oranje te zien waar je nog jaren over napraat. Daar heb je meestal wat grotere tegenstanders voor nodig. Wat dat betreft is het wel jammer dat je die tot de halve finale niet hebt. Je bent ook trotser op het resultaat als je op weg naar de halve finale wat grote ploegen elimineert. Echter er komen is het belangrijkste en wat dat betreft kun je heel blij zijn met deze route.

25 juni 2021 om 09:25

@master D, je hebt gelijk en dat is ook de juiste nuance. Maar als je echt kampioen wordt dan zul je altijd 1 a 2 echte toplanden treffen zoals in ons gewonnen EK. v Gelder heeft gewoon gelijk dat Driessen een master is in zichzelf een positite aan te meten waarin hij altijd negatief kan zijn. Die rol heeft ie zichzelf aangemeten. Maar at the end wil iedereen kampioen worden en hoe maakt vaak niet uit.

Die historische wedstrijden kan ook komen door een geniale goal (v. Basten Rusland) of door een keiharde wedstrijd (portugal). Dat zit hem vaak in de spanning. Voor nu is het soms zelf lastiger tegen Tjechie of Denemarken omdat je moet winnen volgends de verwachting en deze landen ook steeds beter gaan spelen.

25 juni 2021 om 09:57

@master D maar een wedstrijd tegen een topland in de 1/8 finale is sowieso minder heroã¯sch en historisch dan in de halve finale. Stel je verliest in de 1/8 finale in blessuretijd met 4-3 van Portugal, of je verliest in de halve finale in blessuretijd met 4-3 van Duitsland. Die halve finale zit veel meer spanning op omdat je zo dicht bij bent. Die kans krijgen ze nu, dus ik vind het helemaal prima. 2 historische wedstrijden op een toernooi is zat, en dan volkomen verrassend met de beker in handen staan. Stel Nederland wint in de halve finale van Duitsland en in de Finale van Frankijk. Dan is het toch een legendarisch toernooi, met op zulke belangrijke momenten 2 toplanden. Je kunt wel 5 toplanden verslaan op weg naar de titel, maar hoe groot schat je de kans dat dat lukt. Ik vind het helemaal prima met deze loting. Kijk naar Portugal 5 jaar geleden: Hongarije, Ijsland, Oostenrijk, Kroatiã«, Polen en Wales en in de finale Frankrijk. Gaat natuurlijk helemaal nergens over en dan ook nog eens met waardeloos voetbal, veel gelijke spelen, veel hakken over de sloot. Maar denk je dat het feest er in Portugal minder om was? Ja, niemand buiten Portugal spreekt erg positief over die titel, maar gok niet dat ze er daar warm of koud van worden. Hier wordt het ook gewoon 1 groot gekkenhuis, plus dat wij voorlopig overtuigend winnen.

Driessen is inderdaad vervelend. Hij is zeker vergeten hoe Portugal het EK won. Dit is nou eenmaal hoe het kan lopen in een toernooi. Feit blijft dat je de wedstrijden gewoon moet winnen. Belgie gaf het ook weg tegen Wales, wat duidelijk maakt dat je 'mindere' landen niet zomaar opzij zet. Er mag best met wat meer respect gesproken worden over Tsjechie en als Oranje doorgaat de volgende tegenstanders door Driessen. De man heeft altijd wat te zeiken en praat al jaren onzin. Volgens mij heeft hij geen spiegel in huis om eens goed naar zichzelf te kijken.

Werkelijk iedereen was blij dat we Tsjechie ipv Portugal krijgen behalve Valentijn.
Inderdaad een bizar zuur mannetje

Driessen heeft wel gelijk . In 88 was de finale ook een anti climax , nadat je in de halve finale Duitsland had verslagen. Duitsland was toen de enige tegenstander van formaat.

25 juni 2021 om 09:10

Zijn punt was vooral dat het dan wat glans wegneemt van de titel. Bijna niemand weet meer tegen wie we allemaal speelde. Iedereen weet wie in 88 de titel won. Griekenland won de titel in 2004, ik heb echt geen idee meer tegen wie ze speelden. Punt is dat het geen reet uitmaakt wie je tegenkomt op weg naar de titel, alleen de winnaar wordt onthouden. De weg ernaar toe onthoudt echt vrijwel niemand. Want het boeit ook echt helemaal geen fluit.

25 juni 2021 om 09:28

Driessen en co zijn al van af het begin negatief over dit Oranje en over hun kansen . Door de loting maakt Oranje kans om ver te komen . Het lijkt me meer dat hij de weg open houd om toch weer iets negatiefs te zeggen.
Had Oranje tegenstanders van formaat gehad , dan had Driessen waarschijnlijk niet gekeken en en van uit zijn gegaan dat Oranje bij voorbaat kansloos was . Net zo als Ajax tegen Madrid . Maar ja hij krijgt hier door de aandacht die hij graag heeft , dat dan weer wel

25 juni 2021 om 09:26

Nederland -Engeland met 3x Van Basten vergeten? Over heroische wedstrijd tegen een tegenstander van formaat gesproken.. Sovjet unie was gewoon een heel goed team. Daarnaast deden er maar 8 teams mee aan het toernooi. En de finale anti climax? Er is nog nooit zo een volksfeest geweest als in Nederland die dag.

25 juni 2021 om 09:29

Precies en dat volksfeest zou er nu ook komen als Oranje het toernooi wint .Haha die wedstrijd tegen Engeland daar dacht ik pas aan toen ik mijn reactie had geplaatst. Sorry ik vergeet nog wel eens wat , ik ben ook de jongste niet .

25 juni 2021 om 10:12

Zo een volksfeest en een anti climax lijken mij toch totaal niet te matchen?

25 juni 2021 om 10:34

Was ook ironisch/ sarcastisch bedoeld.

25 juni 2021 om 10:02

@bossie kijk de beelden eens terug van de intocht in Amsterdam en vraag je dan even af of het iemand ook maar iets boeide??
Wat een feest, daar teken ik nu ook gelijk voor. Al spelen we in de finale tegen andorra.

25 juni 2021 om 10:36

Precies , dus waarom zo zeuren over een makkelijke loting . Deze man bleef zelfs thuis toen Ajax een van zijn heroïsche wedstrijden tegen Madrid speelde . En die gaat nu lopen zeuren.

25 juni 2021 om 11:13

Ik stond op Eindhoven airport voor de ontvangst. Was een happening die je nooit meer vergeet.

Ik ben al helemaal geen fan van Driessen ook van v Gelder niet trouwens maar wat hij hier zegt klopt wel een beetje natuurlijk als Nederland wint van Tsjechië dan is het zo van ja kijk een tegen welke landen we hebben gespeeld en als we verliezen dan kunnen ze er geen moer van het is een grote zuurpruim en zijn favoriete drankje is Azijn , want als je ziet hoeveel moeite bv Frankrijk en Duitsland hadden met Hongarije dan is dat toch ook een teken dat je kleinere landen niet zomaar even opzij zet , maar deze man zit enkel en alleen maar te wachten op echt nieuws want dan kan hij weer los op individuen en spelers en trainer afkraken ,

Driessen's nieuws wordt altijd zo suggestief verpakt: Van Hooijdonk is 'aanstichter des kwaads', bij Koeman speelt 'oud zeer', De Boer is 'gek' als hij niet ziet dat Malen beter functioneert dan Weghorst etc etc. Dat zijn zeer subjectieve waardeoordelen waarmee je wel discussie uitlokt, zonder dat er een enkel feit is vastgesteld en dat lijkt mij toch het belangrijkste als je aan journalistiek of verslaggeving doet. Wat Driessen doet, is opinie en stemmingmakerij, maar hij verpakt het alsof het journalistiek is of feitelijk verslag en dat is het niet. Maar de suggestieve stemmingmakerij trekt aandacht, of dat nu in journalistiek of in de politiek gebeurd, dus de werkgever van Valentijn Driessen zal niet klagen.

Van Gelder en Driessen zijn echt tegenpolen. Van Gelder kruipt en slijmt zich al 40 jaar lang kritiekloos door de Nederlandse sportwereld en Driessen probeert bij iedereen z'n kop af te hakken. Ik heb meer met de manier van journalistiek bedrijven van Driessen maar iets genuanceerder mag af en toe wel.

Jack begint vergeetachtig te worden. Hij deed namelijk precies hetzelfde. Hij had guus toen met de grond gelijk gemaakt en dat was toen ook tegen tjechie. Een beetje hypocriet is dit wel.

Natuurlijk zijn ze te verslaan voor Nederland. Maar ook Nederland kan zomaar verlagen worden, Het blijft een EK. Iedereen zal alles geven voor zijn land en niemand is zomaar even opzij te zetten

Valentijn Driessen is de zuurste zoutzak van alle journalisten. Daarna komt Johan Derksen. Altijd lekker negatief lopen zeiken en als het dan niet uitkomt ligt het aan externe factoren zoals de tegenstander of de loting. Zelfde bij Ajax en ten Hag maar na de beste resultaten in 25 jaar zijn ze uitgeluld. Snap niet dat mensen hier nog naar kijken…Derksen en Genee houden de humor er nog wel in maar Driessen en Derksen kunnen niet snel genoeg stoppen. Mede oorzaak voor het (gelukkig nu draaiende) negatieve sentiment rondom het Nederlands elftal. Alle napraters en Valentijntje en Johan straks ook niet mee vieren en lekker thuis op de bank blijven janken mochten we ver komen

Het grappige is dat hij zegt op welke plekken ze staan op de Fifa ranking, Wales 17e, dat is net achter Nederland die 16e staat, terwijl Denemarken zes plekken hoger staat. Je kan lastig spreken van zwakke tegenstanders voor NL, ookal is die andere kant natuurlijk dodelijker met de nummers 1,2,5,6 en 7. Maar ik ben het wel met Valentijn eens dat wil je het systeem dat we spelen, counter voetbal, wilt verdedigen, dat moet je in dit scenario wel minimaal de halve finale halen.

Heel goed Jack. Alsof je spreekt voor alle voetbalfans. Nare kerel die Valentijn. Ik probeer altijd zo positief mogelijk naar die man te luisteren, maar hij is inderdaad zo enorm vaak negatief. Zo kijkt hij trouwens ook. Hij straalt negativiteit uit. Daar zal het al mis zijn gegaan.

25 juni 2021 om 12:14

Daarentegen is van Gelder een hielen likkende kritiekloze ja knikker.

Het enige wat Driessen nu wil is dat oranje het niet redt en hij volledig kan losgaan op fdb en de spelers. Valentijn is het levende bewijs dat veel gepest worden als kind je een hele vervelende man kan maken.

Het is een walgelijk stuk verdriet dat perfect bij dat vod past. Je hebt niets aan hem, hij voegt niets toe en in mijn geval zorgt zijn naam ervoor dat ik artikels direct weg klik (wanneer zijn naam niet in de titel staat) of niet eens aanklik (als z'n naam er wel in staat). Hij is geen zure kwal, hij is een parasiet.

Als niemand zich meer herinnert hoe we in de halve finale komen, maken de tegenstanders toch juist niet uit?

Het is wel leuk dat Valentijn dat roept, maar de andere landen hebben Nederland ook zien spelen... En ik denk dat Tsjechie, Denemarken en Wales ook allemaal het idee hebben, dat ze het slechter in de loting hadden kunnen treffen en dat de halve finale een reele optie is. Nederland stond op voorhand niet in het rijtje Frankrijk, Italie, Belgie, Spanje, Duitsland, Portugal en Engeland. Al hebben we van die landen ook nog niet heel veel topwedstrijden gezien:-)

Wat een gezever van die driessen.
Over 3 jaar weet ook niemand meer dat ajax in de Nederlandse beker psv,Utrecht,az,vitesse en Heerenveen heeft verslagen.
Maar wel blijft hangen dat ze hem gewonnen hebben.

Ik snap het gezeur van Driessen niet zo. Volgens mij weet ook niemand meer welke wedstrijden Portugal allemaal gespeeld heeft in 2016 op weg naar de finale tegen Frankrijk. Ligt iemand in Portugal daar ook maar 1 seconde wakker om? Nee, die hebben de beker, een prijs, dat telt. Welke tegenstanders er onderweg waren, boeit daar helemaal niemand.

Oranje heeft nu een relatief eenvoudigere route naar de halve finale minimaal en als je dan ook nog eens 2x weet te pieken daarna, kan je zomaar met die beker staan. Denken we echt dat het dan ook maar iemand boeit dat de achtste en kwartfinale slechts "tsjechië" en "wales/denemarken" waren?

Ik ben het niet vaak eens met Driessen. Maar vind dat hij wel een punt heeft met betrekking tot de tegenstanders die we nu tegen zijn gekomen. Abnormaal veel geluk dit EK, met allereerst een van de meest simpele poules, om vervolgens tegen Tsjechië en daarna Wales/Denemarken te moeten. Veel mensen zijn in de hosanna stemming met 9 uit 3 wedstrijden, maar ik moet het nog maar eens zien of we er niet meteen uitliggen als we een serieuze tegenstander die gelijkwaardig of beter dan ons is.

Tuurlijk, er zijn wat landen die op papier de zwakkere zijn. Maar kijk naar Hongarije, elk land zal die ene wedstrijden in zo'n toernooi willen strijden en tot het uiterste gaan om te winnen. We verwachten dat ze zo ff doorfietsen naar de halve finale, maar ze moeten het wel ff doen. En de bal is rond en een wedstrijd is pas afgelopen als het laatste fluitsignaal klinkt. Ook al doen ze het tegen Tsjechië en/of Denemarken, ik kijk er in ieder geval naar uit!

De meesten hier trappen in de val die Driessen voor ze opzet. Hij is er juist voor om spraakmakende teksten voort te brengen om zijn krant te verkopen. Hij is geen onafhankelijke criticus. Hij weet perfect de gevoelige snaar te bespelen en gespreksstof te creëren. Daar wordt ie voor betaald en hij is er goed in. Iedereen heeft een mening over hem en dat is precies wat ie wil.
Dat ie in het dagelijkse leven waarschijnlijk ook een zeurpiet is trek ik niet in twijfel, maar dat is niet relevant. Daarnaast vind ik zijn optredens in VI wel prettig. Hij heeft altijd wat te melden, zit bovenop de nieuwtjes en lacht gezellig mee met de prietpraat van Gijp en Derksen.
Van Gelder daarentegen vind ik een demagoog, die roept alleen wat de massa wil horen. Is geen opiniemaker maar een opinievolger. Met de wolven meehuilen heet dat. Dat vinden veel mensen lekker, want hij speelt in op sentimenten die er al zijn. Dat vind ik laffe journalistiek en oninteressant. Amen.

Ik vind ze allebei heel vervelend, Maar Valentijn is net een tikkie erger. En over 10 jaar hoor je niemand over hoe we kampioen geworden zijn, maar DAT we het geworden zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2223 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
D. BlindVerdediger40
S. de VrijVerdediger40
D. DumfriesVerdediger42
P. van AanholtVerdediger40
F. de JongMiddenvelder40
G. WijnaldumMiddenvelder43
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

Nederland
182 fans
Coach, 51 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 30 juli
Manchester United en Barcelona werken aan een spectaculaire ruildeal. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren