Slot geeft maandagmiddag tekst en uitleg over absentie Jörgensen

Maandag, 21 juni 2021 om 12:51Rian Rosendaal • Laatste update: 13:14

De spelers van Feyenoord meldden zich maandagochtend voor de eerste training in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De nieuwe trainer Arne Slot kon met een bijna complete selectie aan de slag, al was er wel een opvallende afwezige. Nicolai Jörgensen ontbrak op het trainingsveld van Feyenoord en volgens Voetbal International komt Slot maandagmiddag tijdens zijn eerste persconferentie met tekst en uitleg hieromtrent.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

16 reacties (laatste reactie door sergioramoshm)

Hoop dat ie gewoon wat langer vakantie heeft gekregen… By far de beste spits die we hebben mits ie het vertrouwen krijgt. Lijkt me ook cruciaal in de spelopvatting van Slot, met voetbal van achteruit.

21 juni 2021 om 12:57

Langer vakantie? Volgens mij heeft hij al een heel seizoen lang vakantie gehad? Je kan hem beter zo snel mogelijk op de club hebben om hem met een rustig programma op te bouwen, wellicht blijft die dan wel eens langer dan 3 wedstrijden fit.

21 juni 2021 om 13:01

Hopen dat ie bezig is met een transfer lijkt me toch. Enorm salaris ben je dan kwijt en misschien nog een (hele) kleine transfersom er aan over houden.

21 juni 2021 om 13:04

En dan? Moet je ergens anders een spits wegtoveren want Bozenik en Bannis zijn (nog) niet goed genoeg. Bozenik gaat er wel komen, maar is nu denk ik nog niet klaar voor een basisplek. Juist die hele kleine transfersom die je noemt betekent voor mij dat je Jorgensen moet behouden. Met vertrouwen echt gewoon een hele goede spits die er zo 15-20 gaat maken onder Slot plus zijn aandeel in het voetballende gedeelte. Het vasthouden van de bal, waardoor Berghuis (hopelijk), Sinisterra, Til, Kokcu etc kunnen aansluiten in de aanval.

21 juni 2021 om 13:33

Je doet nu alsof Jorgensen onze enige hoop is terwijl hij juist degene is die het minst heeft gepresteerd de afgelopen jaren. Een spits vertrouwen geven kan, maar voor hoe lang?

21 juni 2021 om 13:53

Sini. Sentiment opzij zetten. Laten vertrekken. Feyenoord kan niet op hem bouwen. Feit is dat hij te vaak geblesseerd is, gaat niet veranderen. Tot er een prima vervanging is, gewoon met Bozenik beginnen. Het systeem zal wellicht beter aansluiten op Bozenik met Slot aan het roer!

21 juni 2021 om 13:16

Hij heeft al drie jaar vakantie. Nou moet hij weer vertrouwen krijgen. Eerst moest hij fit zijn, toen een serie wedstrijden en nu weer vertrouwen, want dan is hij ineens heel goed. Grote onzin. Twee goede wedstrijden in drie jaar is te weinig. Hij heeft een goed jaar gehad en verder heeft niets meer laten zien dan bijvoorbeeld Vente. Genante instelling, altijd ongesteld en zelden een voldoende. Hoe sneller we van hem verlost zijn hoe beter.

21 juni 2021 om 13:25

Jorgensen laat al 3 jaar niks meer zien. Hoeveel vertrouwen wil je een spits geven?

21 juni 2021 om 15:29

Onder Advocaat heeft naast Jorgensen ook Bozenik, Pratto, Linssen, Sinisterra en soms nog een jeugdspeler er gespeeld. Aan wie ligt het dan dat niemand rendeert? Kijkend naar al die spelers was Jorgensen nog het beste.

21 juni 2021 om 18:38

Dat ligt aan het aankoopbeleid

21 juni 2021 om 15:25

Helemaal mee eens. Een betere optie ga je niet krijgen, dus gewoon aan zijn contract houden. Gewoon een meerwaarde mits hij vertrouwen krijgt. Advocaat heeft hem net als vele andere kapot gemaakt. Hopelijk kan Slot dit weer herstellen en weer vertrouwen in de ploeg krijgen.

Hij gaat natuurlijk zijn laatste contractjaar in dus het is verlengen of vertrekken. Op de achtergrond lijkt ook Kopenhagen wel te spelen dus het zal mij niks verbazen als er wel wat speelt maar als hij dan vandaag ontbreekt zou het zo goed als rond zijn.

Maar je zou denken als hij niet fit is dan zal dat gewoon gemeld kunnen worden en hoeft dat geen verdere toelichting op een persconferentie, zo weten we ook waarom Geertruida ontbreekt.

21 juni 2021 om 13:12

Tja het is allemaal maar speculeren en een beetje hopen.
Van mij mag hij wel vertrekken alleen welke spits ga je terug halen.
Transfermarkt heeft ook nog niets gemeld aangaande transfer.

Maar wat je zeg tis wel bijzonder dat het op een persconferentie bekend gemaakt moet worden.

Denk dat ze er goed aan doen om hem te verkopen, zeker nu hij nog wat geld waard is. Blessures spelen hem al jaren parten en hij is nooit meer op het niveau van het kampioensjaar gekomen.

Ja, moet weg. Hij hoeft niet meer te komen. Eindelijk.

Jörgensen heeft de laatste jaren te eindigen aan Feyenoord toegevoegd dat een vertrek voor beide partijen het allerbeste is..blijft jammer dat het zo is gelopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. BijlowKeeper
T. JansenKeeper
D. RemieKeeper
J. CandelariaVerdediger
L. GeertruidaVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

37 fans
Aanvaller, 30 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Feyenoord 0 0
2020/2021 Feyenoord 25 5 0 0
2019/2020 Feyenoord 13 5 2 0
2018/2019 Feyenoord 24 7 0 1
2017/2018 Feyenoord 26 10 3 1
Laatste voetbalnieuws

‘Feyenoord identificeert opvolger van Nicolai Jörgensen in Portugal’

Andraz Sporar is op de radar verschenen van Feyenoord, zo weet Record zondag te melden. De 27-jarige Sloveense aanvaller van Sporting Portugal is in Rotterdam-Zuid de beoogde opvolger van de naar...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 31 juli
Real Madrid hoopt dat Martin Ödegaard tot inkeer komt en toch wil blijven. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren