Turkse bondscoach maakt excuses: ‘Maar nu krijgen we overdreven veel kritiek’

Maandag, 21 juni 2021 om 00:01 • Laatste update: 00:06

Turkije nam zondagavond roemloos afscheid van het EK. De Turken verloren ook de laatste groepswedstrijd met 3-1 van Zwitserland en eindigen het toernooi daardoor met nul punten, nadat er eerder al van Italië (0-3) en Wales (0-2) verloren werd. Bondscoach Senol Günes maakt na afloop van het duel met de Zwitsers zijn excuses tegenover het land.

“We zijn teleurgesteld, want we wilden door de groep komen en dachten dat we daar goed genoeg voor waren”, zo tekent Fanatik op uit de mond van Günes. “We hebben niet aan de verwachtingen voldaan. Aan de eerste nederlaag hielden we een trauma over. We waren nu iets beter dan tegen Wales, we hebben iets kunnen herstellen. Zwitserland heeft ook getalenteerde spelers. Het spijt me voor deze wedstrijd en die tegen Wales. Dat zijn wedstrijden die we moeten winnen.”

“Dit is een ploeg die de komende tien jaar van het Turkse voetbal zal kleuren. Maar zo'n prestatie op een eindtoernooi is onaanvaardbaar”, vervolgt Günes. “Ik ben hiervoor verantwoordelijk. Ik denk nog niet aan een ontslag, maar iemand zal hier wel de prijs voor moeten betalen. Ook de media dragen schuld. Voor het toernooi werd verwacht dat we de finale zouden spelen, nu krijgen we overdreven veel kritiek.”

“Maar ook het bestuur is verantwoordelijk en de rest van de trainersstaf. Ook spelers en hun individuele fouten zijn hiervoor verantwoordelijk. Dit was een grote test voor ons. Soms leer je meer uit dit soort tegenvaller dan uit je successen”, benadrukt de bondscoach van Turkije. "We zullen in de toekomst nog aan toernooien deelnemen en daar zullen we tonen uit welk hout we gesneden zijn. Het is een jonge ploeg, we kunnen dit nog goedmaken. Maar voor nu verontschuldig ik mij al aan ons land."

“We hadden ons goed voorbereid op dit toernooi”, zegt Burak Yilmaz na het duel met Zwitserland. “We droomden van andere dingen en hebben ons land niet goed kunnen vertegenwoordigen. Misschien hebben we teveel verantwoordelijkheid genomen, misschien wilden we teveel, misschien hebben we onszelf onnodig stress gebracht. We willen onze excuses aanbieden aan het hele land. Er zijn dingen gebeurd die niet hadden mogen gebeuren.”

“We hebben ervaring opgedaan”, zo oordeelt Hakan Calhanoglu. “We zijn een jong team en komen ervaring tekort. Maar we zullen ons pad voorzetten. Er ligt een WK in het verschiet.” Merih Demiral spreekt na afloop over de verwachtingen die bestonden rond de Turkse ploeg. “Er is veel teleurstelling. Ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen. Ik hoop dat we onszelf zullen laten zien op het volgende toernooi. We zijn een jong team, deze ervaring moeten we zien mee te nemen.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

32 reacties (laatste reactie door emre61)

Naja, 0 punten, slechts 1x gescoord. Ik denk dat geen enkele vorm van kritiek onterecht zou zijn. Het is ronduit schandalig wat ze hebben gepresteerd. EK-onwaardig. Het Turkse elftal was net zo interessant als die 5 seconden YouTube-reclames.

21 juni 2021 om 10:18

Mwhah. Italie en zwitserland zijn natuurlijk beter. Wales heeft een goed toernooi. Dan kan het gebeuren dat een turkije 3x verliest.

De eindverantwoordelijke is toch wel senol gunes, ik denk dat iedereen het daarmee eens is toch? Steeds verkeerde basiself en vervolgens rare wissels.. dat herken ik nog uit zijn tijd bij besiktas.

Een jonge als mert muldur moet altijd spelen, spelers als umut meras en kenan karaman, mogen nooit starten of uberhaupt meegenomen worden.

Selectie is echt niet zo slecht als men denkt, het zijn allemaal talentvolle spelers

21 juni 2021 om 00:31

@sabri maar hij denkt niet aan ontslag, dus niet iedereen is er mee eens. Zou hem sieren om zijn ontslag in te dienen. Kwam tactisch te kort, terwijl Turkije echt wel leuke spelers heeft. Daar gaat mijn poule, had Turkije hoger in geschat.

Vandaag hele wedstrijd van Turkije gekeken. Eerlijk, wat is er in godsnaam gebeurd? Geen een fatsoenlijke aanval gezien, verdedigen kon Turkije ook niet. Waar is het nou misgegaan?

21 juni 2021 om 00:21

Ik heb opgemerkt dat veel mensen kritiek hebben op de verdediging, als je het mij vraagt, komt dat allemaal door ons middenveld.

Ozan komt sws intellegentie, overzicht en rust te kort. En hij is ook de gene die elke wedstrijd mocht beginnen. Kaan Ayhan vind ik ook niet echt een middenvelder, hij moet op cv, zoals eerst. Okay speelde eerst wel goed, maar geen idee wat er mis is gegaan afgelopen wedstrijden, hij wist gewoon niet wat hij moest doen. Hakan en irfan zijn ook verdedigend niet goed. Elke tegenstander walstte over ons middenveld heen waardoor onze verdedigers teveel moesten doen en probeerder zoveel gaten dicht te houden.. dan wordt de kans groter dat ze achterin fouten gaan maken

21 juni 2021 om 03:11

Is dat niet waarom we spelers als Okay en Taylan mee hebben? Ozan kan ook meer verdedigend uit de voeten. Beetje raar dat je het defensief falen op Ozan, Hakan en Irfan kan laten vallen. Als iemand die al jaren zonder amper een wedstrijd te missen Ozan zie spelen, vind ik niet dat hij intellegentie, overzicht en rust te kort komt. Soms wilt hij iets te graag nog een extra man voorbij, maar dat hebben we dit EK niet eens gezien. Ozan heeft een slecht EK gespeeld, maar dan kan ik een lijste opmaken van nog meer: Ugurcan, Zeki, Umut, Hakan, Yusuf, Burak, Kenan, Ozan en Cengiz... Maar merk je al iets? Als iedereen slecht is, dan kom je uit bij Senol Gunes. Als je naar het doelpunt van Ramsey kijkt dan is dat als je het mij vraagt te verwijten aan Senol Gunes. Vooral als ze 3x het zelfde proberen en het team 3 keer probeert buitenspelval te spelen, terwijl ze al een keer met geluk zijn weggekomen omdat Ramsey mistte. Ons middenveld zou goed genoeg moeten zijn om van Zwitserland en Wales te winnen en de ronde door te komen. Laat dat even terzijde, het zou goed genoeg moeten zijn om tenminste niet het slechste team op het toernooi te zijn.

De interview van burak was voor mij persoonlijk het meest oprecht, maar het feit dat de kapiteins (burak en hakan) geen fatsoenlijke uitleg kunnen geven over waarom we zo slecht waren is niet acceptabel!

Ze hebben die zever excuses van senol gunes overgenomen dat we een jonge selectie hebben. Is dat echt de reden waarom we zo slecht waren? Nee, we zijn tactisch, fysiek en qua strijdlust overklast! We hebben het minste gelopen op het EK zo te zien. We hebben waarschijnlijk de meeste schoten tegen gekregen. Als dat zo het geval is, dan ga je als selectie en coach werken aan je organisatie. Iets wat onbekend was bij de Turken op het EK! Het feit dat je tegenstanders kunnen aangeven wat je zwaktes zijn, maar jullie zelf dat niet kunnen inzien zegt genoeg.

Ik heb genoeg tijd gestoken in zielige en shit optredens. Tijd om te genieten van het EK!

Weet je, als we hier gewoon met enigszins goed voetbal afscheid namen, zou je geen enkele Turk horen. Dit hele debacle is de schuld van 2 entiteiten: Senol Gunes op 1 en de media op 2. Ik heb dit EK tactische beslissingen van Gunes gezien waarbij ik ernstig twijfel over zijn mentale welzijn. Hij neemt een tweede linksback mee voor het geval de eerste linksback geblesseerd raakt. Dat gebeurt tegen Wales, en drie keer raden wie hem verving tegen Zwitserland? Juist, onze tweede rechtsback. Het niet willen inzien dat je met middenvelders als Okay en Ozan op hetzelfde middenveld geen potten gaat breken. Spelers als Kerem, Taylan, Altay, Ridvan en Kokcu weinig tot geen minuut gunnen. Hele tijd maar Kenan Karaman opstellen, alleen maar omdat hij meeverdedigt, vergetende dat hij zijn primaire taak niet fatsoenlijk kan doen als vleugelspeler zijnde: een man passeren. Iets wat Kerem bijvoorbeeld wel kan doen, maar wie je geen enkele minuut speeltijd gaf. Deze man is de meestverdienende trainer van het toernooi met een salaris van 3.2 miljoen. Dit wordt betaald door de belastingbetaler in Turkije. 3.2 miljoen. Echt, ontslag of retirement, ik zie geen andere optie willen we het aankomend WK niet totaal voor schut staan.

21 juni 2021 om 00:34

@flacko ahh nu snap ik waarom hij niet aan ontslag denkt, 3.2 mil is bizar veel geld. Zonde dat jullie misschien nog vast zitten aan hem.

Pffff heel veel woorden van verschillende mensen, die bij elkaar helemaal niks zeggen. Hoop smoesjes maar niet toegeven dat je gewoon keihard gefaald hebt, door je eigen fouten. Bij Besiktas kon ik je al niet luchten, en nu al helemaal niet. Je hebt niks geleerd van je fouten Senol? Je basiself was al drie wedstrijden slecht maar je wissels waren erger. Zelfs je selectiebeleid liet de wensen over. Jonge selectie? En nog tien jaar met deze jongens? Laten we hopen dat er snel fatsoenlijke voetballers bij komen, want deze selectie is gewoon niet goed genoeg. Zeker het middenveld. Was mis ik spelers als E belezoglu of Tugay. Die ook vanuit het middenveld kunnen opbouwen.,

Er is maar 1 partij verantwoordelijk en dat is de turkse bond en de turkse clubs (ja inderdaad meer dan 1 partij). Een land met 80 miljoen inwoners, maar eigenlijk geen enkele topvoetballer. Zorg dat je de jeugd gaat opleiden. Zorg dat je voetbalvelden gaat krijgen. In de grote steden zijn er bijvoorbeeld bijna geen echte velden. Zorg dat de clubs geen oudjes uit het buitenland gaat halen, maar gewoon jeugd de kans geeft. Doe je dit, dan kan turkije over pak en beet 15 jaar een topland zijn. Doen ze dit niet dan heb je een keer een uitschieter naar boven, maar zal het verder net als dit jaar zijn.

Tijd om een abbonemment aan te schaffen voor volleybal dan maar? het mannenelftal is Europees kampioen en het vrouwenelftal zit bij de final 4 van de nations leauge. Kunnen we weer tenminste juichen voor de verandering.

Mij lijkt de kritiek ook wel wat overdreven. Ik bedoel ze hebben toch maar mooi één doelpunt gescoord tijdens dit EK en er uit eindelijk maar 8 tegen gekregen. Dan ben ik het wel met die trainer eens dat de kritiek wel wat aan de forse kant is

Ik heb elke eindternooi van turkije, dus vanaf ek 96 goed kunnen volgen. Maar zo slecht zoals op dit ek 2021 heb ik ze nooit zien spelen. Zelfs ek 96 waarin Turkije ook 3 keer verloor en zelfs geen doelpunt had gemaakt was lang niet zo slecht zoals dit ek. En geloof me toen was de tegenstanders nog sterker. Collectief falen. Spelers die gewoon niet thuis horen op dit niveau. Overal kwamen ze te kort. Technisch tachtisch,fysiek, fitheid, kracht, zelf motivatie en scherpte. Er is voor in de toekomst te veel werk aan de winkel
Ik heb er geen vertouwen in dat het goed komt. Pijnlijke waarheid.

toch vreemd dat ze niet met dezelfde insteek als tegen het Nederlands Elftal het Ek hebben gespeeld.
De wedstrijd tegen Nederland ging om Kwalificatie voor het Wk dus niet echt een onbelangrijke wedstrijd.Ze hadden gewoon die tacktiek moeten hanteren met 3 a 4 passes bij de tegenstander in het strafschop gebied.

De grootste tegenvaller vond ik Hakan Cahanoglu wat heeft die alle drie de wedstrijden teleurgesteld zeg. Terwijl dat toch de speler zou moeten zijn die dit team bij de hand moet nemen.Maarja zo valt bij ons Depay zwaar tegen en voetbalt die meer tegenzich zelf dan voor en in het team.Gelukkig hebben we weer andere spelers die wel ruim boven zich zelf uitstijgen.

Lichtpuntje bij het Turkse elftal vond ik toch wel de keeper. heeft een paar goede mooie reddingen verricht en eigenlijk alle goals waren naar mijn inzien onhoudbare ballen.
Ik weer verder niet veel van de spelers van Turkije maar hij lijkt mij nog vrij jong dus daar kan Turkije de komende jaren wel op bouwen. Vond hem sterk keepen. en vele malen beter dan die keeper Mert van Istanbul Basasahkir die wat tijdje terut nog de eerste keeper was volgens mij.

21 juni 2021 om 08:15

Die tactiek werkt niet. Niet elke coach is namelijk frank de Boer die telkens door dergelijk voetbal overrompeld wordt.

21 juni 2021 om 13:02

wat dan ook dese tactiek werkte ook niet of nog beter gezegd nu was er helemaal geen tactiek

Nee, jullie krijgen helemaal geen overdreven kritiek. Als je het presteert om het slechtste team van het EK te zijn is niks overdreven. Je heb gewoon een prima selectie, gewoon spelers die subtop Europa spelen. Niemand verwacht een finale, ik vond het al niet vanzelfsprekend dat we de poule zouden doorkomen, maar dit is gewoon ronduit schandalig. Zelfs Macedonië heeft meer laten zien. Pak gewoon je spullen en neem eervol je ontslag, zo maak je het alleen maar erger. Met z’n 3+ miljoen salaris. Gatverdamme.

Het zou zelfs terecht zijn als Şenol Güneş en zijn technische staf worden opgewacht op het vliegveld door boze supporters die keihard om zijn ontslag scanderen. Als je in drie wedstrijden 0 punten pakt, welgeteld één doelpunt scoort en er acht tegenkrijgt, dan is geen enkele vorm van kritiek overdreven.

Als de TFF morgen Şenol Güneş niet per direct op straat gooit, dan neem ik ze niet meer serieus.

Bijzonder dat je het als trainer over overdreven kritiek durft te hebben na zo'n wanprestatie. Je bent kansloos laatste geworden in een poule met onder andere Zwitserland en Wales. Ploegen die niet op voorhand beter zijn. Natuurlijk snapt iedereen dat je achter Italie eindigt en dat bij ongunstige scores je met een paar punten laatste kunt worden. Echter nu heb je 0 punten, 1 doelpunt gemaakt, 8 doelpunten tegen gekregen en 3 wedstrijden lang angsthazen voetbal gespeeld. Terecht dat er dan kritiek komt, want dit was niet een elftal dat op 3 of 4 ploegen na het slechtste team ooit op een EK zou moeten zijn.

Overdreven veel kritiek?! De Turken werden met veel bombarie aangekondigd als een gevaarlijke outsider en een ploeg die wel eens zou kunnen verrassen. 0 punten en 1 doelpunt gescoord, zelfs nog een zondagsschot ook, is dan wel heel treurig. Nee, alle kritiek is voor mij terecht, ze hebben er niks van gebakken.

Ik vind het opmerkelijk dat zoveel mensen het de schuld van de trainer vinden. Het ligt toch ook gewoon aan de kwaliteit van de spelers? Dat was gewoon dramatisch. Die jongen met dat lange haar achterin is normaal heel goed, was dit EK dramatisch. Hakan heeft twee ballen geraakt.

De spelers hebben de trainer en de Turken in de steek gelaten.

Het enige waar ik eens mee ben is het media gedeelte, we waren al kampioen voordat het toernooi was begonnen, er is zo veel druk gezet op de selectie waardoor het gewoon is geklapt.
Dat neemt niet weg dat ik Gunes wel als verantwoordelijke vind voor deze wanprestatie.

We spelen voor het EK oefenwedstrijden tegen Moldavie, Guinee en Azerbaycan. Tijdens deze oefenwedstrijden hadden we eigenlijk al gezien dat het niet klopte. Hij heeft gewoon de selectie in 2 gedeeld.. zijn lieverdjes en de restjes. Orkun, Mert Muldur, Kerem, Altay, Halil Dervisoglu dit zijn al 6 spelers die in mijn ogen meer hebben laten zien dan de lieverdjes van Senol en meer hebben verdiend.

En dan heb je ook nog een lijst met spelers die hij niet eens heeft meegenomen.
Heeft Serdar Dursun nooit de kans gegeven, die er 27 gemaakt in de zelfde comp waar Kenan Karaman 6 goals ofso heeft gemaakt..

Caner is niet de beste speler, maar hij is zeker beter dan Umut en Ridvan. Is toch een grap dat je 2 back meeneemt waarbij je wissel op de tribune zit omdat je hem niet vertrouwd. Hoezo gaat hij dan mee en zo kan je maar doorgaan.

Senol mag lekker met pensioen. Ik zou gaan voor Sergen Yalcin of Okan Buruk.

21 juni 2021 om 11:42

Je zegt dat "de rest" meer heeft laten zien en het meer heeft verdiend dan "de lieverdjes". Je noemt Dervisoglu, maar heeft hij het meer verdiend dan Burak? Mert Muldur is een rechtsback en daar is Zeki Celik eerste keuze wat gewoon logisch is. Kerem heeft vooralsnog niets laten zien, maar ik zou hem inderdaad wel de kans geven ipv Kenan. Orkun had ik ook meer minuten laten maken dan Ozan, maar ook Irfan Can had ik meer minuten gegeven. Altay heeft zeker niet meer laten zien en het niet meer verdiend dan Ugurcan. Dat is puur een emotionele keuze.

Wat betreft Serdar Dursun, ben ik het eens met je. Dat geldt niet alleen voor het EK, maar ook daarvoor al had hij hem kunnen/moeten oproepen. Caner heeft in de wedstrijden die hij gespeeld heeft behoorlijk slecht gepresteerd. Vergeet de kwalificatiewedstrijden niet. Dus was het niet heel verrassend dat hij er niet bij zat. We hebben gewoon een probleem op die positie. Je hebt wel gelijk dat het gek is dat Ridvan dan vervolgens op de tribune zit.

21 juni 2021 om 13:34

Bro Italie is misschien niet de juiste graadmeter, maar toen zag je al dat Okay en Ozan er niks van bakte, Ozan Tufan had daarna echt niet meer moeten starten. Zeki Celik goed seizoen gedraaid maar met de laatste oefenpot en tegen Italie vond ik hem echt 1 van de slechtste, terwijl Mert in mijn ogen een goed indruk had achtergelaten. Orkun heeft ook laten zien dat hij de voetbal kan brengen die Turkije mist op het middenveld.
Orkun heeft 10min gekregen op het Ek..

Voor Kerem vond ik het echt jammer.. Zo hard geknokt van de 3e div. naar Gala daar ook leuke dingen laten zien en dan staat er gewoon een houthakker op jou positie dan voel je je gewoon genaaid.. dat geldt ook voor Salih Ucan Berat Ozdemir enz enz. daarvoor mocht Dorukhan mee die amper bij BJK speelt echt grappig

23 juni 2021 om 10:41

Ik vind Ozan sowieso geen goede voetballer en dat heb ik hier vaker aangegeven. Hij mist teveel voetbalintelligentie. Hij had inderdaad niet moeten starten. Daarvoor in de plaats had vanaf het begin Orkun of Irfan Can moeten starten. Dan had je gelijk meer voetbal op het middenveld. Mert is een prima back, maar hij heeft de afgelopen paar maanden vooral op de bank gezeten bij Sassuolo, terwijl Zeki onbetwiste basisspeler is bij Lille. Dus die keuze is logisch. Maar je hebt gelijk dat ook Zeki een zwak toernooi draaide.

Kerem zijn we het over eens. Dat Kenan Karaman uberhaupt geselecteerd wordt is een schande te noemen. Berat en Salih, maar ook Halil Akbunar hadden mee gemoeten. Maar goed, ik hoop dat ze hier wat van leren

Ik snapte uberhaupt niet dat er zo'n hoge verwachtingen waren van dit team.
Burak Yilmaz speelde een wereldwedstrijd tegen Oranje destijds en heeft een aardig seizoen bij Lille erop zitten, maar verder is dat ook maar een matige spits.

Nu ken ik niet alle spelers bij Turkse elftal (logisch ook), maar er zitten maar in mijn ogen een paar goede spelers tussen die ik zelf ken:
Kabak, Demiral, Ayhan, Celik en Soyuncu achterin.
Daarvan vindt ik persoonlijk Kabak en Soyuncu wel gewoon goed. Demiral is aardig, maar in mijn ogen veel te veel gehyped. Ayhan is een degelijke stand-in. Celik is ook geen wereldtopper.

Calhanoglu zou in principe de ster op het middenveld moeten zijn, maar die heeft een enkele wedstrijd een 8 of 9, maar vaak maar een 6 of nog minder. Veel te wisselvallig, zelfs op deze leeftijd nog. Te veel een momentenvoetballer, waar je in mijn ogen niet je elftal omheen moet bouwen.

Yazici heeft een goed seizoen bij Lille erop zitten en opzich kon hij mij wel bekoren. Alleen in Turkse elftal heb ik hem ook nog niet veel zien brengen (de wedstrijden die ik gezien heb).

Zo'n Under is in mijn ogen ook te gehyped. Heeft al meerdere transfers gemaakt, maar het nergens waargemaakt. Lijkt ook zo'n speler waar veel van werd verwacht, maar dat het uiteindelijk in het grote mannen voetbal toch allemaal vies tegenvalt. Bij zo'n Under krijg ik echt het gevoel van een Shaqiri. Al is het zo dat Shaqiri wel nog regelmatig beslissend is voor zijn land!

21 juni 2021 om 11:50

Turkije heeft gewoon collectief gefaald. Het elftal is echt niet zo slecht, maar ze hebben wel absurd slecht gepresteerd. Achterin was het een gatenkaas, het middenveld werd iedere wedstrijd overlopen en voorin werd er bijna niets gecreëerd of afgerond. Turkije heeft welgeteld 5 minuten degelijk gevoetbald in het hele toernooi (de eerste 5 minuten tegen Zwitserland).

Wat de spelers betreft, zijn er eigenlijk 3 spelers die nog slechter presteerden dan de rest. Dat waren Kenan, Hakan en Ozan. De trainer durfde het niet aan om hun te laten banken voor bijvoorbeeld een Irfan Can of Orkun, Kerem en Yusuf Yazici.

21 juni 2021 om 16:01

Ja, ik geloof je direct. Heb ook minder zicht op het Turks elftal en sommige zijn voor mij gewoon onbekend (omdat die waarschijnlijk in de Turkse liga spelen).

Maar ik snap bijvoorbeeld niet dat die Kabak geen minuten kreeg.
Verder opvallend dat zo'n Yazici op de bank zat,, lijkt mij toch één van de smaakmakers in aanvallend opzicht.

23 juni 2021 om 10:48

Yazici was een makkelijk doelwit na de eerste wedstrijd. Hij speelt in het nationale meestal rechtsbuiten omdat Calhanoglu op 10 "moet" spelen en op rechts speelt hij gewoon minder. Calhanoglu wordt er ook nooit uitgehaald. Yazici speelde in de laatste oefenwedstrijd op 10 en hij speelde een geweldige wedstrijd.

Wat Kabak betreft: Demiral en Soyuncu zijn eerste keus en Kaan Ayhan heeft altijd naar behoren gepresteerd in het nationale elftal. Maar ik vond het ook gek dat hij geen minuten kreeg in de al wankelende verdediging. Hij mist snelheid, maar als je met je kont tegen de zestien speelt (wat Turkije doet), is hij gewoon heel goed.

Daarnaast zijn er ook vanaf het begin gekke keuzes gemaakt met de selectie, maar daar is al heel veel over gezegd en geschreven

Ik heb gisteravond niet gekeken, maar ik hoorde ook geen irritant toeterende auto's door de straten rijden gisteravond. Dus ik had wel verwacht dat het resultaat voor Turkije niet geheel positief zou zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Turkije

FIFA ranking: 32
357 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Wales41
4.Turkije0-7
Voor de complete stand: EK 2020
SpelersPositieW
K. AyhanVerdediger30
Z. ÇelikVerdediger30
U. ÇakırKeeper30
M. DemiralVerdediger30
Ç. SöyüncüVerdediger30
H. ÇalhanoğluMiddenvelder30
İ. KahveciMiddenvelder31
Voor de complete selectie: Clubpagina Turkije.

173 fans
Aanvaller, 36 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 27 juli
Arsenal heeft bij Internazionale navraag gedaan naar Lautaro Martínez. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren