Madueke opnieuw gelinkt aan Dortmund na beweging rond Sancho

Zaterdag, 19 juni 2021 om 09:26Yanick Vos • Laatste update: 10:08

Borussia Dortmund denkt aan Noni Madueke als eventuele opvolger van Jadon Sancho, zo meldt Ruhr Nachrichten zaterdag. Volgens de Duitse krant heeft Manchester United een bod uitgebracht op Sancho, al is er van een akkoord nog geen sprake. Mocht Sancho daadwerkelijk vertrekken naar Manchester, dan komt Dortmund voor de opvolging mogelijk uit bij PSV.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

36 reacties (laatste reactie door memphisdepay)

John de Jong kennende mag je hem ophalen voor 5 miljoen. Ik hoop wel natuurlijk dat Madueke blijft zie hem als de perfecte opvolger voor Malen.

19 juni 2021 om 10:07

Ik lees dit vaker maar snap eigenlijk niet zo goed waarom. Welke spelers heeft PSV nou echt voor een te laag bedrag verkocht? Spelers als Bergwijn en Lozano zijn bijvoorbeeld voor een leuk bedrag vertrokken, Pereiro kon voor 14 miljoen naar Spartak, Angelino heeft te weinig opgeleverd maar zonder de clausule was hij misschien niet eens haalbaar en de Jong en Arias hebben een prima bedrag opgeleverd.

John de Jong doet zeker niet alles goed, maar dit vind ik een onterecht kritiek punt. Het verkopen gaat toch redelijk goed. Het enige wat ik op hem aan te merken heb zijn die stomme huurdeals met een optie tot koop. Verder heb je natuurlijk ook nog een transferzomer waar werkelijk bijna iedere aankoop een miskoop was.

19 juni 2021 om 10:19

Het gaat niet alleen om je topspelers te verkopen, maar ook gewoon de manier waarop je spelers loost zoals Hendrix, dadelijk Romero, Gutierrez. Overmars pakt op Traore, Marin en Kristensen een slordige 25-30 miljoen (inclusief bonussen). Dat is ook een kwaliteit. Dat je topspelers verkoopt voor veel geloof ik wel, maar dat je de overbodige spelers voor veel kunt verkopen of boven de waarde kijk ik meer na. Daarin schiet John de Jong gewoon veel te kort.

19 juni 2021 om 10:24

@665, dat heeft vrijwel niet te maken met kwaliteit. Dat heeft te maken met de goede sportieve prestaties van Ajax in de afgelopen jaren. Het stempel Ajax is momenteel ontzettend veel waard en het stempel PSV veel minder. Ook Overmars zou niet in staat zijn om met het stempel PSV veel beter te verkopen dan de Jong, daar geloof ik niet in. John de Jong heeft zelf ook een bepaald (negatief) stempeltje gekregen en Overmars heeft in de ogen van velen een gouden pik. In beide gevallen tamelijk overdreven beeldvorming in mijn ogen.

19 juni 2021 om 10:27

@diegelbereds spelers die niks gepresteerd hebben het is niet alsof Traore nu 15 miljoen heeft opgeleverd omdat Ajax ver kwam in de EL waar hij geen aandeel in had. Overmars zet over het algemeen gewoon hoger in qua transfersommen. Het is maar hoe je de tegenpartij overtuigt. Overmars zou Rosario ook verkopen voor 15/20 miljoen.

19 juni 2021 om 10:32

@665, daar worden we het dan niet over eens. Door het stempel Ajax is Overmars in staat om hoog in te zetten. Ik ben er van overtuigd dat de prestaties van Ajax afstralen op de gehele selectie, dus ook een Traoré met beperkte inbreng. Als Overmars met Rosario komt aanzetten (met PSV-stempel) en hij vraagt 15 tot 20 miljoen, dan wordt hij lachend de deur gewezen. Overmars verricht heus goed werk, maar we moeten eens ophouden hem weg te zetten als één of andere god in onderhandelen met een magisch toverstokje.

19 juni 2021 om 10:43

@665 jij begrijpt volgens mij niet helemaal hoe het werkt. De Jong heeft bij de verkoop van spelers echt het maximale eruit gehaald. De naam Ajax levert op dit moment ook wat meer op dan de naam PSV.

19 juni 2021 om 10:52

@diegelbereds ben deel met je eens, stempel zorgt voor hogere of lagere prijs. Maar denk ook dat stuk te maken heeft met kwaliteit. Een Brands kon ook heel goed verkopen bij PSV. Harkte goede prijzen binnen. Bij JdJ mis ik dat beetje. Nu ook met Dumfries dat PSV coulant wil opstellen. Pak gewoon het maximale.

19 juni 2021 om 11:27

DieGelbe, dat Ajaxspelers meer opleveren is sinds Liverpool en Napoli krankzinnige bedragen boden voor respectievelijk Babel en Milik. Sindsdien is Ajax hoog in de boom gaan zitten. Kwamen nog 2 succesvolle Europese campagnes bij. Maar voor Babel en Milik had PSV ook regelmatig een uitgaande transferrecord. Zo snel kan het dus gaan.

19 juni 2021 om 12:09

@MrKrillin, je weet dat als je je als club goed opstelt richting je spelers zich dat ook in de toekomst uitbetaalt? Ajax heeft ook sommige spelers voor weinig geld laten vertrekken. Zoals Vermeer, Veltman. Ook aan Tagliafico hebben ze beloofd zich redelijk op te stellen bij een mogelijke verkoop. Als PSV aan Dumfries heeft beloofd dat hij voor een redelijk bedrag weg mag, vind ik het juist prijzenswaardig dat ze zich aan hun woord houden. En laten we alsjeblieft niet doen alsof Dumfries zonder belofte 50 miljoen op zou brengen. Ik vind het geweldig zoals hij zich inzet voor Nederland, bewonder zijn drive, maar kunnen jullie je herinneren dat voor de eerste wedstrijd veel mensen riepen om Karsdorp? Dat mensen boos waren op De Boer omdat hij Dumfries liet spelen in plaats van Karsdorp of Timber? Dat was minder dan twee weken geleden!

19 juni 2021 om 12:18

@665,

Je kraamt dus simpelweg gewoon onzin uit. Hierboven deed je namelijk net alsof PSV Madueke voor een zacht prijsje van de hand doet, maar dat topspelers voor veel geld verkocht worden geloof je wel.

Hendrix, Romero en Guti vergelijken met Traore, Marin en Kristensen heeft niet zo veel nut. Hendrix had een heel kort contract en Guti en Romero zijn 90% van de wedstrijden geblesseerd. Dan wordt het natuurlijk heel lastig om nog winsten te boeken of ze boven de waarde te verkopen. Buiten dat heeft het vergelijken met Ajax sowieso niet veel zin door betere Europese prestaties verdienen zij gewoon meer momenteel.

Ik ben oprecht wel benieuwd wie naast Hendrix voor te weinig is verkocht want hij zou zogenaamd veel te kort schieten volgens jou. Dat hij ooit op andere momenten eerder had kunnen door selecteren klopt natuurlijk wel. Als je Hendrix en Zoet eerder had verkocht dan had je waarschijnlijk meer overgehouden maar daar heb je wel meerdere partijen voor nodig.

19 juni 2021 om 12:52

Laten we Locadia niet vergeten, of was dat nog een vorig tijdperk?

19 juni 2021 om 14:30

@,kyle66 Dat mensen riepen om Kasdorp dat kan, ik was sws niet een van hen. Daarnaast 50 mil is overdreven, maar PSV moet wel proberen max er uit te halen. Zou best rond de 25 miljoen zijn. AZ vraagt ook boven 20 mil voor Wijndal. 12 mil zou echt te weinig zijn. 20 mil top en rond 25 uitstekend.

19 juni 2021 om 10:09

Madueke is geen spits zoals Malen. In een 2 spitsen systeem kan hij daar wel spelen, maar ik vind hem beter vanaf de zijkant.

19 juni 2021 om 10:13

Ik verwacht dat PSV volgend jaar ook weer 442/4222 speelt vandaar dat ik hem als opvolger van Malen zag. Anders zie ik hem ook het liefste van de zijkant natuurlijk.

Madueke moet je nu behouden, groot maken en dan aan een Engelse club verkopen. Die betalen altijd meer voor Engelse spelers. Dortmund snapt dat en heeft zo met Sancho en Bellingham goud in handen. Niet voor niets dat zij Madueke nu ook willen.

Ik neem aan dat PSV redelijk blijft en max 10 miljoen vraagt.

19 juni 2021 om 10:08

PSV moet gewoon de hoofdprijs vragen. Een talentvolle jongen ga je toch niet voor een redelijk prijsje van de hand doen??

19 juni 2021 om 10:23

Redelijk, de hoofdprijs vragen en anders niet wegdoen.

Als ze Propper kunnen halen, v Ginkel hebben ze al en een Malen die hoogstwaarschijnlijk weg gaat, dan je moet m.i Madueke behouden.

Belangrijkste voor de start van dit seizoen is dat ze zich kwalificeren voor de CL, niets meer en niets minder.

19 juni 2021 om 10:55

@benezema redelijk en max 10 mil vragen, haha ben je aan het trollen? Kom op, een Madueke kan je grootste cashcow worden, waarom max 10 vragen? Even duur als een Traore die qua talent minder is n geen Britse paspoort heeft. PSV moet Madueke behouden en basisspeler maken. Wil een club hem kopen, dan minimaal 45 miljoen. Kijk Dortmund hoe star zij blijven en wat voor prijzen zij binnen halen. Dembele hoofdprijs, nu Sacho hoofdprijs en straks Haaland hoofdprijs. Niemand zegt Dortmund wees redelijk en verkoop Sancho voor 60 miljoen.

19 juni 2021 om 11:00

Heeft niemand door dat Benzema een grap maakt met een verwijzing naar PSV inzake Dumfries? Ik hoop dat Noni blijft en uitgroeit tot een dragende kracht om vervolgens voor 40+ verkocht te worden. Dat ligt wss grotendeels aan de relatie tussen Noni en Schmidt.

19 juni 2021 om 11:18

Haha precies. Helemaal eens met je verdere reactie.

Dat wordt cashen voor PSV dan. Als Dortmund 95 vangt, dan weet PSV in ieder geval dat er een geldschip binnenkomt, zo niet lekker behouden, luxe positie

Zou jammer zijn als hij vertrekt, ik kan als voetbal liefhebber genieten van deze jongen

Niet laten gaan, volgend seizoen mag hij het laten zien baisplek en topscoorder.

Dit is natuurlijk geen vervanger voor Sancho maar Madueke is wel een mooie speler. Als die zich wat langer laat zien bij PSV en zich door ontwikkeld is het een speler die een grote waarde vertegenwoordigt. Zo heeft PSV echt wel waarde inde selectie hoor met Malen, Madueke, Dumfries, Gapko en hopelijk Mo.

19 juni 2021 om 16:24

klopt en als ze het geld van malen dunfries en mandueke weer in jonge talenten gaat investeren dan halen ze ajax (dat juust weer ervaring koopt) van zelf weer in. Dus geen propper maar de gebroeders van Kaam en of andere top talenten. Haroui van sparta ofzo die hebben het allen in zich om beter dan propper te worden en vergroot je dus de waarde van je spelers.

Eerst malen als opvolger nu Madueke als opvolger van Sancho? Iedereen roept maar wat en bij vz nemen ze alles blind over

19 juni 2021 om 12:16

Ruhr Nachrichten is wel veruit de meest betrouwbare bron wat Dortmund betreft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Borussia Dortmund

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden

6 fans
Middenvelder, 21 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Borussia Dortmund 0 0
2020/2021 Borussia Dortmund 26 8 0 0
2019/2020 Borussia Dortmund 32 17 2 0
2018/2019 Borussia Dortmund 34 12 2 0
2017/2018 Borussia Dortmund 12 1 0 0
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren